Új privát üzeneted érkezett!

Ezek a képek készültek az UH-n, kicsit homályosak, mert fényképezővel csináltam, de azért látszik a babánk. Most vettem észre, hogy a feje tetején látszik egy kis csúcsszerű pukli, szerintetek az mi lehet? Ott észre se vettem, ezért nem kérdeztem meg.
Kép
Kép
verzsike
 
 


Ági!
Nem szabad idegeskedni! Multkor írtam, hogy a faros fekvésnek mindig oka van! Általában a köldökzsinór, de sokszor téraránytalanság. szerintem nem kellett volna mondania az orvosodnak ezt a köldökzsinor tekeredést. Gondolj bele hányszor tekeredhet rá a babára a köldökzsinor! Szerintem akár naponta többször is!
Megértem, hogy félsz a faros szüléstől, de ezt együtt fogjátok eldönteni az orvosoddal. Semmi olyanra nem fog kényszeríteni, amit nem szeretnél. Megmondom őszintén én is a császár mellett döntenék ebben a helyzetben. Én úgy érzem egyelőre semmi okod elkeseredni! A külső méhszáj nyílása ilyenkor már nem gond!
Hidd el nem ez a fontos! Egészséges és nincs is semmi arra utaló jel, hogy bármi baj történhetne!

Erzsike!
Az a pukli magzatmáz!
Amúgy meg valami gyönyörű baba!!!!

Éva

Kép
balimama
 
 


Ági!

Veled izgulok,de szerintem semmi baj nem lehet.Valóban naponta többször magukra tekerhetik a köldökzsinórt,mi meg ebből mit sem tudunk(főleg én ,hiszen nem is vagyok terhes. :cry: )Anyum azt mesélte,hogy nekem a nyakamra volt tekeredve mikor születtem,de nem lett bajom ettől.Szóval szerintem sem kellett volna erre felhívnia a figyelmet a dokidnak.Próbálj megnyugodni.Minden rendben lesz.Mikor mész legközelebb?Nagyon drukkolok neked.

A tesztem negatív. :D Ha most ezt egy ismeretlen olvassa azt hiszi bolond vagyok. :lol:


Puszi

Eszter
anubias
 
 

 
 

Ági!
Csak néhány szó neked:
Úgy tűnik, nekem is faros a baba.
A köldökzsinórtól meg szerintem ne nagyon félj, Zsoltinak is a nyakán volt, 2x is. Ezért lett császár. Szerintem farosan ne szüld meg, akkor inkább császár.

Mennem kell, Zsolti még mindig nincs jól, már 1 hete beteg.
Nem volt valakinek rotavírusa? Az meddig tart?

Mona!
Remélem, már túl vagy rajta, és kezedben tartod Bori babát!

Mesi

Kép
tücsök13
 
 


Mesi, ez a rotavírus mit takar? Szegény Zsoltikának az a baja? Jaj, nem hangzik túl jól! Remélem, gyorsan tú lesztek rajta!

Lányok, én annyira, de annyira álmos vagyok, fáj a fejem, és még angolom lesz 1/2 7-ig. Elegem van, azt hiszem, nem fogok én dolgozni július végéig. Ha kiderül, hogy jól van a baba, és itt a helyettesem, elmegyek!

KépKép
titi_27
 
 


Jaj Mesi!
Annyira sajnálom! A betegség igazából kb. 1 hét-8 napig tart. Utána még jó hosszú idő, amíg újra összeszedi magát és nem lesz elesett, fáradékony!
Csak nagyon kíméletesen bánjatok az emésztőrendszerével!
Ugye Te jól vagy?

Titi!
Szerintem ebben a helyzetben le van ejtve mindenki! Tessék pihenni és ne legyen lelkiismeret fúrdalásod! Más is ezt tenné a helyedben! Szerintem az nagyon korrekt, ha megvárod a helyettesed, gondolom nem teljesen tapasztalatlant vesznek fel, biztos nem fog gondot okozni, hogy gyorsan beletanuljon, egyébként meg otthon el tud érni telefonon, ha nagyon szüksége van egy kis eligazításra!
Akartam Tőled kérdezni, hogy nem maradt-e meg Utrogestanod. A 25. napon lesz vérvételem, tehát addig szedni kell. Viszont elutazunk és fogalmam sincs, hogy fel tudom-e addig iratni. Tegnap szegény orvosomon már látszott, hogy menne haza. Vasárnap ebéd időben és szivességből. Annyira akartam sietni, hogy ne tartsam még én is fel, hogy ez már ki is ment a fejemből.

Éva

Kép
balimama
 
 


Erzsike!
Már csak 100 nap van hátra!!!!!

Ági!
Remélem megnyugodtál! Bár tudom, hogy csak akkor fogsz, ha már a kezedben lesz a baba.

Mi lehet Monával?! Annyit gondolok rá! Már biztosan boldogan babázik!

Éva

Kép
balimama
 
 


Sziasztok!

Mesi! Jobbulást Zsoltikának! Fogalmam sincs mi ez a vírus, de nagyon vigyázz magadra. Te nagyon beteg voltál?

Titi! Ha úgy látod, hogy már nem bírod az egész napos hajtást, ne foglalkozz senkivel és semmivel, tessék elmenni táppénzre vagy beszéld meg h csak 4 órában mégy be. Akkor be is tudnád tanítani aki jön helyettesed, de nem is güriznéd magad agyon, senki nem szólhatna egy szót se.

Éva! Szerintem ha felhívod a dokit, biztosan felírja neked a gyógyszert. Ha nem tudtok találkozni, beszéld meg vele, h adja le a nővéreknek vagy vki ügyeletesnek a receptet és te érte mégy. Az enyém a beutalókkal így csinálja.
Valami nem stimmelhet a gépünkkel, mert nálam tegnap azt írta, h 101 nap van hátra, ma meg azt, hogy 99. A bűvös 100-ról lemaradtam.

Tudtok nekem segíteni, h vajon mitől görcsölhet éjszakánként a lábam? Eddig nem volt vészes, de tegnap éjjel a párom vagy fél órán keresztül tartotta és masszírozgatta, mert ha abbahagyta ordítani tudtam volna a fájdalomtól. És még most is érzem, hogy egy kicsit össze van ugorva. Lehet ezen valamivel segíteni?

Puszi
verzsike
 
 


Erzsike, bizony, ahogy Juci mondja, Magnézium!!! Nekem is tavaly olyan iszonyatos vádli görcsim voltak, éjszaka erre keltem fel folyton. Aztán addig masszíroztam, amíg elmúlt. Én Magnézium pezsgőt ittam, attól még a székletem is helyreállt! :)

Jucikám, jobbulást Neked!!! De jó, hogy Dudi jobban van már!!!

Erzsike, annyira édi a kisfiad!!! Szuper, hogy ilyen szép már az arcocskája. És a lábikója! Én is néha előveszem a tavalyi UH képeket, és a lábacskáját emlékszem, agyon puszilgattam, annyira édi volt a talpáról készült fotó. :( Egyszerűen zabálnivalóak a kis bébilábak!!!

Bibibibi, pénteken megyek Kodáékhoz!!!!!! :)

Én lányok, nem maradtam végül ma angolon, eljöttem. Utána le is dőltem, egészen 7-ig aludtam! Annyira jól esett. Igen, muszáj lesz valamit kitalálnom, valahogy nehezebben viselem most a munkát, mint tavaly. Jaj, annyira várom már a keddet!!! Istenem, bár túl lennék már rajta!

KépKép
titi_27
 
 


Erzsike!
Csatlakozom Jucihoz: Magnézium!!!!
A foto meg nagyon édi!

Titi!
Ez egy hányásos-hasmenéses vírus. Iszonyú durva, legalábbis ahogy rajtunk kijött. Igen, rajtunk, mert én is elkaptam. Ez abból állt, hogy egy napig kb 5 percenként hánytam.
Zsoltika csak 1 napig hányt, azóta iszonyatos hasmenése van, amit még a doki sem tud megállítani semmivel. Képzeljetek el napi kb 20 pelust, ennyi átöltözéssel együtt. Borzalmas. Enni nem eszik semmit, de egyébként meglepően jókedvű.
Ma vittünk kakimintát is az ÁNTSZ-be, de 1 hét, mire meglesz az eredmény.

Én meg rettegek, hogy a babónak valami baja lett, vagy baja lesz. Mert persze állandóan nyakig úszok a Domestosban, hogy Zsoltit fertőtleníteni tudjam. És már nagyon fáradt is vagyok ehhez.

Na jó, nem panaszkodom tovább.

Éva!
Sikerült a tüszőrepi? Hogy érzed?

Juci!
Neked is jobbulást. Pedig úgy szerettem volna veled dumcsizni, mert lehet, hogy van egy közös ismerősünk Sopronban. (Ugye ott játszol?)

Mesi

Kép
tücsök13
 
 


Jaj, Mesikém, ez tényleg iszonyatosan hangzik! De nem hiszem, hogy a babának ilyenkor már bármi baja is volna! Hiszen meg van mindene, én is el kezdtem megint használni a Domestost, hiába ajánlottak mást a lányok, egyszerűen nem jó semmi más! :( Meg amihez hozzá van szokva az ember... De tényleg nem lehet már semmi gond a 12. hét után, ha módjával és ügyesen csinálja az ember. Szellőztess sokat!

Azért ez durva, hogy 1 hét amire meg lesz az eredmény. Honnan fenéből lehet ilyet összeszedni?! És az is durva, hogy a doki sem tudja megállítani. Kaptatok azért valami gyógyszert?

KépKép
titi_27
 
 


Sziasztok!

Most jutottam csak a gép elé délelőtt óta. Akkor ítam egy kisebb regényt, de elszállt. Most pedig nincs erőm hozzá, hogy újra nekikezdjek.
Ígérem holnap jövök!

Jó éjszakát!

Puszi!

Kép

Kép
bufo
 
 


Sziasztok Lányok!
Csak egy gyors helyzetjelentéssel jöttem! Mert helyzet az van! Úgy tűnik a tüszőrepesztő injekció után 36 órával tényleg megvolt a tüszőrepedés, ami olyan heves fájdalommal járt, hogy csak egy hajszál választott el attól, hogy pisilés közben elájuljak! Szorítsatok nekem, hogy sikerüljön ez a hónap, mert nem vagyok biztos abban, hogy ezt mégegyszer végig tudom csinálni!
Teszek fel egy gorbét:
Kép

Eszter!
Írj kérlek! Annyit gondolok Rád!

Éva

Kép
balimama
 
 


Évikém, nagyon-nagyon szorítok!!! Szuper a helyzet!!! És úgy látom, tettetetk is a picurért!!! Ügyesek vagytok! De mindjárt megpihenhettek, és várjuk a 25. dpo-s vérvételt!!!

KépKép
titi_27
 
 


Eszter, tegnap azt hittem, kiörömködtem magam, és most nézem, hogy nem! Ennyire hülye vagyok!

Annyira boldog vagyok, hogy negatív lett a teszted!!! Ez nagyon jó hír!!!

KépKép
titi_27
 
 


Lányok, most készülek a pocifotóim! :) Olyan nagy már, de képzeljétek, még mindig nem érzem igazán a picit. Szombaton este éreztem, azóta pedig semmi. :( Teljesen el vagyok kenődve. :(

Kép

Kép

KépKép
titi_27
 
 


Először is Lányok!
Nagyon jól esik, hogy így drukkoltok nekem!
Nagyon bízom ebben a hónapban! Ha nem utaznánk el pénteken lehet, hogy ki se bírnám a hátralévő 2 hetet! A hasam továbbra is fájogat, de valahogy ki kellett szabadulni azoknak a petesejteknek. Szegény párom, mostmár egy kicsit nyugta lehet tőlem! :oops: Azt hiszem egy kicsit nehezen viseli ezt a muszájból szeretkezést. Igazság szerint már én is! Nem is tudom mi lenne, ha az első babámért kellene ennyire küzdenem! Már értem hogy mehet tönkre annyi kapcsolat ebben a nehéz időszakban.
Na jó egy kicsit depis vagyok, de egyébként semmi baj nálunk! :lol:

Megvolt a mai parám is!
Balázskám felébredt reggel és egy kulancs lógott ki a nyakából. A Farkaserdő miatt itt elég sok van. Még a játszótéren is össze lehet szedni. A Doktornéni kiszedte a csúnya állatot és, ha már ott voltunk beadattam az első oltást is kullancs encephalitis ellen.

Mesi!
Nagyon lassan regenerálódik az emésztőrendszer egy ilyen betegség után!
A babádnak nem árthatott. Ha nem indult meg a szülés a sok hányás, láz, kiszáradás miatt, akkor már nem lehet baj. Lehet, hogy csúnyán hangzik, de ha már át kellett esnetek rajta, akkor jobb volt most, mint egy pár napos babával, akire életveszélyes lehet a rotavírus!
Ma már nem nagyon szoktunk küzdeni a hasmenés ellen, mert a rengetes vírusnak célszerű minél előbb távoznia és ebben az esetben ez az egyetlen módja!
Sok-sok folyadék és szerintem írtak Nektek rehydráló port is. Nekünk a Smecta szokott ilyenkor használni!

Juci!
Már tényleg nagyon hiányoznak az írásaid!

Később még jövök, de nagyon el vagyok maradva a házimunkával! :roll:
Nem volt ez az orvoslátogatás betervezve mára.

Éva

Kép
balimama
 
 


Titi!
Gondolj csak bele! A nagykönyv a 18-20. héttől írja a magzatmozgást. Régen ezt annyira szigorúan vették, hogy azt mondták ez jelenti a terhesség közepét.
Én is így voltam vele! Az első alkalom után kb. 2-3 napig semmit sem éreztem!

Éva

Kép
balimama
 
 


Évikém, tudtam, hogy rögtön segítségemre fogsz sietni! Tudom persze, hogy még korai volna érezni a mozgását… csak hát tudod… már mindentől parázom, és nem lepődöm meg magamon. Na de már fél lábon is kibírom keddig!

Sikerült beszélni a dokival az Utrot illetően? Remélem, igen!

Igen, biztos vagyok ám én is abban, hogy sok kapcsolatot meg tud viselni egy ilyen időszak. De gondolom, hogyha mindkét fél számára fontos a csemete, akkor a férfiak is tudják, hogy megéri… és akkor azért türelmesebbek, meg készségesebbek. Szegénykém, tényleg szar ez az időszak, és tudod, mi a fura? Hogy tényleg valahol rányomja a bélyegét az egészre. Ezt a muszájból szeretkezést én sem szerettem. Irigylem azokat, akiknek csak úgy szerelemből összesikeredik. Mint Ágiéknak! :) Na, ők le sem tagadhatnák szerelemgyermeküket!

KépKép
titi_27
 
 


Sziasztok!

Balimama
Ja nagyon szorítok nektek a ciklus végéig. örülök, hogy most ilyen jól alakulnak a dolgok eddig, és remélhetőleg két csík vár a végén.:)
Ahogy írod nagy akarat és szeretet kell ezekhez a tervezett együttlétekhez, és sajnos ilyenkor nem mindig arról szól a dolog amiről normál esetben és ez felőrölheti a kapcsolatot. De én tudom, hogy neked szuper férjed van és mindent megtesz ő is a babáért.
Most nagyon jókor jön ez a kis kikapcsolódás így legalább elterelődik a figyelmed egy kicsit.

Titi
Örülök, hogy érezted a baba mozgását. Ne keseredj el ilyenkor az elején még nem minden mocorgás érezhető. Gondolj csak bele még csak 10-15 cm és bőven van helye.
Nagyon szépen növöget a pocakod.:) A hétvége óta is nőtt nekem úgy tűnik.

Ági
Neked már tegnap jó sokat írtam, de elszállt. Akkor olyan jól sikerült összeszednem a gondolataimat, hogy megnyugtassalak.
Először is amit a doki látott az egy akkori pillanatnyi állapot a babád helyzetéről, azóta folyamatosan mocorog lehet, hogy csinált még egy két bukfencet is és már nincs is ott a nyakán a köldökzsinór. A faros fekvés pedig még bőven vátozhat, Dávid első gyerekként 37. héten fordult meg és hát nem voltam nagy pocakú és még csak széles medencém sincs. Nyugi időd van még bőven. Beszélj a kis pocaklakódhoz kérd meg hogy segítsen nektek és akkor neki is könnyebb lesz megszületni.

Verzsike
Már mindenki megelőzött a magnéziummal. Így jár aki későn jön.
Remélem sikerült venned és hatott. Nem kell feltétlenül gyógyszerben elég ha pezsgőtablettát iszol. Nekem is volt és hatott rá.
Írd meg vagy hívjál a ruhák miatt mikor jó és neked .

Koda
Nagyon szépek vagytok a képeken. Rajtad egyáltalán nem látszik a nyúzottság, áruld el hogy csinálod?
Marci tündéri a hagymával és a képpel a kezében.:)

Mona
Sokat gondolok rád! Már biztosan babázol különben már jelentkeztél volna. Remélem minden simán és gyorsan zajlott. Várunk majd a beszámolóval.:)

Most elküldöm...

Puszi!

Kép

Kép
bufo
 
 


Éva!
Köszi a rotavírusos leírást. Akkor megpróbálok türelmesen várni, hátha majd csak javul a helyzet. Mondjuk a napi kakiszám már lecsökkent, csak az állagával van bajom (bocs a részletezésért).
Sajnos a smectát már nem hajlandó meginni, meg a rehidratáló port sem, de már nem erőltetem, mert egyébként rengeteget iszik. Csak az evéssel van gondom, de most úgy döntöttem, azt sem erőltetem, előbb-utóbb csak megjön az étvágya.

Titi!
Nyugodj meg, én most csak a 16.héten éreztem először határozottan a babát. 1-2 hét és tuti minden nap érezni fogod! A poci meg nagyon szép.

Mesi

Kép
tücsök13
 
 


Eszter
Nagyon örülök a negatív tesztednek. Ha valaki látja biztosan szörnyülködik, hogy miről beszélnek ezek itt.
Most akkor jöhet a féktelen nyár eszem, iszom, bulizom, dorbézolok.:)
Akkor ősszel újult erővel újra próbálkozás.
Remélem már jobban vagy mind testileg mind lelkileg.

Mesi
Ahogy Éva is írta ez a fránya vírus jól kiüti az emésztőrendszert. A smecta por mellé még szokták javasolni a Normaflore-t. Ez visszatelepíti a hányás és hasmenés után kiürült bélbacikat, ami azért fontos, hogy újra meg tudjon emészteni rendesen minden kaját. Tényleg csak óvatosan az evéssel inkább keveset és még diétásat.
Gyógyulást mind a kettőtöknek!

Juci
Remélem már jobban vagy te is és Dudi is.
És a számítógép képernyőt tessék letakarítani, hogy lásd mit írunk!:) :wink:

Áronnal tegnap voltunk tanácsadáson. Két hónap alatt csak 600g hízott, de a doki szerint nincs baj nem tűnik neki alultápláltnak. 7620g és 73cm. Megnéztem Dávid ekkori méreteit, hát jó nagy a különbség, ő 8- hósan 8950g 73cm volt.

De jó, hogy most ezt elmentettem, mert megint elszállt volna.:)

Puszi!

Kép

Kép
bufo
 
 


Sziasztok:)

Most megyünk sétálni, de utána írok nektek bővebben!

De ezt nem tudtam szó nélkül hagyni:)
Zsuzsa:)
Én olyan jót nevettem Gabival együtt. Mivel már másodszorra írod, hogy milyen aranyos Marci a hagymás képen, biztos nem viccből írod. :) Igazából az egy szép virág, nőszirom. Bár tényleg olyan a képen, mint egy újhagyma :D De látszik is a virág a végén, csak fehér, ezért kicsit beleolvad a háttérbe. :)

Titi!
Nyugi!!!!!! Én nemrég voltam 16 hetes, így tisztán emlékszem, hogy volt, hogy kb. 3-4-5 napig nem éreztem a mozgást. Rendszeresen csak a 20. héttől éreztem. Pedig már a 15. héten éreztem előszőr. Szóval nagyon is rendjén van, amit most érzel :)


Na megyek, de este jövök a többiekhez is!!!!!!

Koda

Kép

Kép
koda
 
 


Sziasztok!

Eszter! Csak most esett le, hogy miért írtad a – tesztet. Nagyon örülök neki, akkor már tuti nincs méhen kívüli terhesség ugye? Olyan hülye vagyok mostanában…

Köszi mindenkinek a gyors reagálást, már vettem is magnéziumot, remélem segít, mert még vasárnapóta mindig érzem a görcs helyét, hiába masszírozgatjuk.

Titi! Édi az új vonalzód, meg a pocid is. Azért ne ess kétségbe, hogy még nem érzed minden nap a babót, hisz még csak a 15. hét…

Juci! Gyógyulj meg minél előbb!

Éva! Nagyon szurkolok, amint látom nem tétlenkedtetek, nagyon bízom benne, hogy ez a hónap sikeres lesz. 10 nap múlva már ki is derül ugye?
Egész hétvégére elutaztok?
Szegény Balázska, nem ilyedt meg nagyon?

Zsuzsa!
Hivatalosan mennyit kellett volna hízni Áronnak ennyi idő alatt? Szerintem teljesen egészségesnek néz ki és nem is igazán soványka.
Köszi mégegyszer a ruhákat, tulajdon képpen munka után péntek kivételével akár melyik nap ráérek, inkább hozzád alkalmazkodom.
Ott találkozhatunk, ahol csak te akarod, eljöhettek, vagy én is mehetek, ahogy neked a gyerekek miatt egyszerűbb.

Puszi
verzsike
 
 


Sziasztok lányok!

Jucikám, először is, ismét csak bámulom és bámulom a monitort már percek óta! Annyira csodaszép Dudi! Olyan zabálnivalóóóóóóó!!! És micsoda kék szemei vannak!

Lányok, ez a súllyal való "bajlódás" nem hangzik túl jól. Biztos én is agyon fogom parázni magam ezen. Ezek szerint már nem méritek a babátokat. De tényleg fölösleges is - gondolom én - az ember csak idegesíti magát!

Na, gyorsan visszatekertem, hogy én is még alaposabban megnézzem ezt a bizonyos "hagymás" képet! Hogy én ilyen figyelmetlen volnék? Fel sem tűnt, de tényleg olyan, mint egy hagyma! :) Hihihihihi

Eszter, merre járkálsz? Ennyire sok a munka? Hogy bírod? Gondolom, akkor jó sokat túlórázol is, ugye? :(

Lányok, kezdjük el szervezni a következő talit? Már csak a nyári elfoglaltságok miatt is. Jó volna szerintem megint egy ilyen szombati nap, gondolom, mindenki jobban ráér akkor.

Virág, mikor is jösz legközelebb haza? Írtad, hogy június elején. Tudod már konkrétan? Mert akkor úgy tennénk, hogy Te is itthon legyél!!!

KépKép
titi_27
 
 


sziaszztok!ne haragudjatok de nagyon elvagyok havazva!a héten három melora is hivtak de abbol kettöt vállalok csak meg hát takaritok ezerrel a barátnöm is már hiányol mikor megyek ki hozzá mert hogy nálam nem kell ennyit takaritani!:)

jajj csajok én olyan irigy vagyok olyan jo nézegetni ezeket a talis képeket és hogy ebbe a csapatba mindenki milyen csini hihetetlen:) a gyerekek meg zabálni valok

koda váo én is most vettem észre a hagymát mármint hogy a virág arra hasonlit:)hallod nagyon fitt anyuka vagy észre se venni rajtad a fáratságot

tücsi jobbulást nektek és ne aggodj a baba már jelezte volna ha gond lenne de bizti nincs

bufo huh áron már szavakat se találok a szép kis pofijára (szerelmes vagyok :oops: :lol: )

momo merre vagy csak nem haza jött apa?

eszter jajj de szupi ez a teszt hál isten akkor nincs gond ugye nincs?miért nem jössz remélem csak sok melo miatt nem mégha ez rossz is de jobb mintha más baj lenne

wááá kicsiii megeszem a kislányod!jo kis husi bogár és olyan tünemény ahogy vigyorog:) apukán meg jot nevettem olyan ijedt képpel tvzik hihi

titi huh neked már ilyen csini pocid van jajj de szuper nekem még mindig olyan hihetetlen hogy sikerült és nagyon szoritok neked hogy minden oké legyen mert mostmár megérdemled!
jövöhét hétvégén megyünk haza és mivel 12én dokihoz kell mennem igy 11én már jövünk is haza!jo lenne talizni már veletek mert imádlak titeket

hát ági neked ez a rövid haj csuda szuper még fiatalabnak nézek ki!nem raksz fel nekünk pocifotot mert a talin alig látszik!
a csajok már megnyugtattak remélem a köldök zsinorral kapcsolatba a császártol meg ne félj mert ha muszály akkor muszály és ha elöre tervezett a császár karcsi mehet veled

erzsike de gömbölyödsz de gömbölyödsz:)csini vagy

éva basszus meg se ismertelek többiek bufot nem én meg téged:)sorry de én csak iwiwes képeidet néztem!huh jol nézel ki nagyon
jajj most rám hoztad a parát ezzel a tüszörepesztö érlelö valamivel hát ha nekem ilyen lesz én el is ájulok

csajok asszem kezdek depi lenni mindenki klassz csak én vagyok gagyi minden téren kivül belül

na jol van már lekörözöm kicsit ugyhogy csendbe maradok és megyek a dolgomra
puszi mindenkinek szép napot

Virág
Kép
Kép
virág22
 
 


jajj a legfontosabbat elfelejtettem öröm az ürömbe (vagy hogy mondják) ugye kedden jön haza a drágám na hát amint érzem addigra meglátogat a mikulás is!nem is tudom egyik szemem sir másik nevet ti tudjátok miért nem kell szerintem részletezni

Virág
Kép
Kép
virág22
 
 


tuti bolond vagyok most jutott eszembe a melokrol is irni akartam de abba hagytam ugyhogy száz hozzászolásba irom le amit akartam kihagy az agyam

na szoval képzeljétek hétfön hivott a volt fönököm hogy beteg az egyik takarito igy nem tudnáme helyetesiteni elöször örültem neki megkérdeztem mikor meg se tudta mondani aztán elkezdtem gondolkodni hogy 8honap után most jelentkezik lo nincs szamár is jo alapon hát nem nameg meg se tudja mondani mikor hát nem meg igy is stresszes vagyok ezen a héten nekem nem kell hogy megint 2-3 napért kikészitsenek az eladok ugyhogy ha hiv ha hiv egyáltalán lemondom

aztán hétfön este hivott a barátnöm hogy lenne egy kis munka tudta már multhéten is de megvárta még biztos lesz heti két napot kell vigyáznom egy két éves kisfiura meg egy három honapos kisbabára szerintete elvállaltam nanáááá kisbaba juhuuu

aztán meg pénteken jön nimrodka ovonénie körmöt csináltatni ugyhogy minden franko

mind a kettö álmaim meloja ugyhogy happy vagyok:)

na végeztem sorry a sok szövegelésemért

pusziiii

Virág
Kép
Kép
virág22
 
 


elszállt a regényem............. :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: kitépem a hajam......ahogy tudom, újra írom.

puszi

Koda

Kép

Kép
koda
 
 


Sziasztok!

Virág
Na végre, hogy megint írsz. Ezt most öröm és letolás is .Jöhetnél gyakrabban mint a régi szép időkben.:)
Gpndolom, hogy várod már a párodat.Értem az egyik szemed sír a másik nevet mondatot. Remélhetőleg a kecske is jóllakik és a káposzta is megmarad, hogy mindenki jól járjon. :) :wink:
A melóhoz gratulálok, gondolom a babázósat elvállalod.

Juci
Köszi, hogy megnyugtattál a kilókat illetően. Nem is aggódtam volna ha Dávid adataihoz képest nem lenne ilyen nagy eltérés.
Ügyes Dudi kisasszony, hogy már ül. Látom már etetőszékben esztek, mi még nem. Áron még nem ül, csak mindenhol föláll és mászik néhány lépést. Egész nap mozog bejárja a lakást mindent szétszed amit elér.
Nagyon jók a képek. Írtó cuki mindegyiken.:)

Puszi!

Kép

Kép
bufo
 
 


Koda
Én is ezért küldtem el az előbb amit leírtam, mert tegnap ugyan így jártam.
Látom jó nagy derültséget keltettem a hagymás képpel.Hihi :D
Sokat nem tévedtem, mert az is hagymás virág a fajtáját tekintve. :wink:

Titi
Igen szervezhetjük a következő talit.

Megjártuk a sebészetet, de nem vágták föl Áron nyelvét. Azt mondta a dokinéni, hogy nem szükséges mert elég terjedelemben mozog.
Ezt megúsztuk. Honap a neurológia jön és ezzel vége a sornak.

Puszi!

Kép

Kép
bufo
 
 


Titi
Küldten képeket neked. Szeretnélek megkérni, hogy felrakd őket, ha nem gond. Nagyon köszi! :D

Puszi!

Kép

Kép
bufo
 
 


Drága Titi!

Olyan aranyos vagy, hogy hiányolsz, és levelet is írtál!Tényleg nagyon jólesik!
Valóban időhiánnyal küzdök, ez persze nem magyarázat arra, hogy nem jövök.Lusti is vagyok egy kicsit.Mire odáig jutok, hogy leülhetnék a géphez, már csak arra van erőm, hogy bámuljak ki a fejemből.Most épp vasalás előtt állok és csak megnéztem az e-maileket, láttam, hogy írtál, ezért nem hagyhattam válasz nélkül.
Bazsó jól van, szépen ügyesedik, mindjárt nézek nektek fotókat.Bár tegnap este hány egy hatalmasat fürdés közben.Nagyon megijedtünk.Nem tudom mi lehetett az oka?Arra gondoltam, hogy a nagy meleg miatt, esetleg napszúrást kapott.Délután kint volt az apukájával fürcsizni kb 20 percig, de nem napon.Még a medencéjén is van árnyékoló.Persze így is nagyon meleg volt.
Vagy esetleg amikor én vacsiztam, töltött gombát ettem és kaporszószt, adtam neki egy-két falatot(kinézte a számból), lehet, hogy amiatt.Persze gombát nem adtam, de kerülhetett bele egy pici.Nem tudom...mindenesetre már nincs semmi baja.És emellett nagyon piros volt a hasa és a háta, úgy egybefüggően.Mint aki leégett.

Titi!
Nagyon csinos a hasikád!Sajna még nem olvastam el, mi van veled, remélem, minden rendben!

A többiektől is elnézést kérek, hogy nem vagyok képben, igyekszem pótolni.Azért ne gondoljátok, hogy nem hiányoztok!Sokszor eszembe juttok, és lelkiismeretfurdalásom van, hogy nem jövök.Mindenkit puszilok egyenlőre, és majd jövök.

rimar
rimar
 
 


Igazán nagy öröm így benézni! Az elveszett báránykák is írtak!

Rimar!
Egyáltalán nem elvárható ennyi idő után, hogy mindenkinek írj!
Szerintem, ha tegnap este hányt Bazsó és most semmi baja, akkor nem nagyon kell foglalkozni vele.
Bizony hirtelen jött a kánikula, mi csak szenvedünk itthon. Játszótérre már csak este megyünk. Napközben csak sétálunk, lehetőség szerint az árnyékban.

Juci!
Sajnos Káposztáson nem kell az erdőbe menni kullancsért. Az összes játszótér tele van vele. Tegnap a férjem jól le is tolt a pánikolásért. Persze könnyen beszél, mert az első szakmája szerint erdész, szóval nagyon otthon van kullancs ügyben. Azt mondta, hogy mivel a kullancs az első 24 órában nem ürít, ilyenkor nem is fertőz. Egy kicsi babánál lehetetlen, hogy ne vedd észre 24 óra alatt! Ezt a Doktornénink is megerősítette. Azért az oltás nagyon fontos. Főleg a nagyoknál, mert ők már egyedül tisztálkodnak és nem nézi át őket az ember.
Nem irigyellek a nátháért ebben a melegben. Szerintem a szoptatás és a fáradtság lehet az oka annak, hogy kicsit legyengült az immunrendszered. Gondolom mióta Eszter megszületett nem sok igazi lazítós, pihenős, csak magaddal törődős napod volt!
Olyan ügyesen el tudod kapni mindig a megfelelő pillanatot a fényképezésnél!

Koda!
Már akartam írni! :oops: Nagyon klasszul nézel ki a képen! Úgy sajnálom, hogy személyesen nem ismerhetlek!
Jót nevettem a hagymás képen!
Ha ráérsz mesélj egy kicsit magatokról!!! Főleg arról, Te hogy érzed magad!

Zsuzsa!
Én erről a nyelvvagdosásról lemaradtam! Horror!
A kilók miatt ne aggódj! Nekem a lányok 1 évesen 8000 és 8500g-ak voltak. Balázs pedig kicsit több, mint 14 kg! 1 évesen! Most meg 16 felett. Nem látszik rajta!
Szóval ekkora a különbség. Sőt a lányok mindig keveset ettek, de jó étvággyal és nem válogattak, Balázs pedig néha alig eszik és már tényleg nem tudom, mit főzzek neki!

Virág!
Annyira megörültem Neked! Gondolom Neked nem, de nekem borzasztó gyorsan eltelt az az 5 hónap! Biztos nagyon várod már, hogy hazaérjen a párod!
Igazából a stimulálásra és a tüszőrepesztésre mindenki másképpen reagál, de én úgy vagyok ezzel, hogy bármit kibírok a siker érdekében!
Nagyon kedves vagy, de kezdek egy globoid éticsigához hasonlítani. Ezért már 3 napja(!!!!) sikerül tartanom a diétát! Valahol csak el kell kezdeni! Engem tönkre tesznek ezek a hormonkészítmények!

Titi!
Próbálom elérni az orvosom. Nem könnyű dolog! Majd egyszer csak kapja magát és visszahív!
Hátha el tudom csípni holnap, vagy jövő hét csütörtökön. Úgyis kell adnia beutalót a vérvételre! Szóval, ha minden igaz jövő pénteken kiderül, hogy sikerült-e!!!! Sokkal elöbb, mint a vizelet teszttel!

Éva

Kép
balimama
 
 


Jaj, Bufo, de jó, hogy nem vágtál fel szegényke kicsi nyelvecskéjét! Gondolom, mennyire megkönnyebbültél!

A képek felrakása miatt pedig ne tessék folyton elnézést kérni, hidd el, nagyon-nagyon szívesen teszem! És így legalább én látom őket először!!! :) Mindig úgy örülök nekik!

Hihetetlen, hogy képes egy ilyen icipici ennivalóan édes lábacska elbírni egy ilyen nagy legényt?! :) Annyira édes! Beleszerettem a kisfiadba! :) Remélem, a kislányom is így tesz majd! :)

Évikém, ne adjam fel Neked azért? Hátha mégis kellene, akkor meg már nem lesztek itthon... csak egy címet adj, és holnap feladom, így még pénteken megkapnád. Vagy már az is késő volna?!

Rimar, boldog vagyok, hogy jelentkeztél! Hidd el, nem kell ám mindenkinek írnod, lényeg, hogy tudjunk rólad, aztán majd ha időmilliomos leszel, majd hozod a kisregényeket. Addig is csak néha dobj fel egy-két képet, had lássuk, hogy fejlődik a kis Bazsóka!

Virág, tényleg tessék gyakrabban jönni, ne csak akkor, hogyha hiányolunk! Nagyon örülök neki, hogy ennyire tervben van a doki, ezek szerint 12-e a nagy nap!!! Na, lányok, itt őszre mindenki babás lesz. Eszter, Éva, Te is! És hidd el, Neked is lesz ilyen szép nagy pocid! Csak azt sajnálom, hogy már megint megelőztelek! Tudod, néha én sem hiszem ám el, hogy ilyen könnyen sikerült a kistesót összehozni. Most már csak reménykedni kell benne, hogy makk egészséges lesz!
De jó, a munkáknak gondolom, mennyire örülsz! Jól tetted, hogy azt a takarítást, amit a volt főnököd ajánlott, nem vállaltad el, ha megteheted, nehogy azt higgye, hogy bármit megtehet! De ez a kisbabára vigyázás... de jó lesz!!! Jól megcsodálod, és teherbe is esel majd tőle rögtön! :) Nekem is azt mondták annak idején, és be is jött! :)

Sok puszi lányok, futok tovább dolgozni!

KépKép
titi_27
 
 


Titi!
Ne haragudj, hogy rosszkor hívtalak!!
Beszéltem az orvosommal és jövő csütörtökön kell mennem hozzá. Addig még kitart a gyógyszerem. Pénteken délután a 24. napomon már tudni fogom sikerült-e!!!!
Annyira izgulok, hogy el sem hiszitek!!!! Most pont jókor jön, hogy elutazunk és csak csütörtökön jövünk haza!!!!

Éva

Kép
balimama
 
 


Sziasztok!

Rimar
Már nagyon régen voltál, jó, hogy benézél. Ne kérj elnézést, hogy nem írtál mindenkinek, ennyi idő után nem is lehet.
Lényeg az, hogy jelentkeztél. Remélem most már gyakrabban benézel hozzánk, nem kell regényeket gyártanod, csak írj néány sort mi van veletek és tegyél fel képeket,mert nyagyon kíváncsiak vagyunk Bazsira. :D :wink:
Ha csak egyszeri a hányás akkor nem hiszem, hogy baj van. Be szoktad kenni leégés ellen naptejjel Bazsit? Ha piros volt és hányt egyszerre lehet, hogy tényleg csak a nap volt a ludas. És írígy vagyok a medencés pancsolásért.Én is akarok! :)

Balimama
Hú már jövő hét pénteken lehet tudni sikerült e ez a hónap. Te jó ég az mindjárt itt van. Nagyon izgatott lettem. Remélem a legjobbakat.

Titi
Legközelebb már csak küldöm a képeket, de azért megköszönöm jó! :D :wink: Végülis munkálkodsz vele.

Áron alszik, és meg felmostam amíg szárad addig benéztem. Hát éppenhogy ide ülök és a meleg miatt már nem is látszik, hogy vizes a padló hipp- hopp felszáradt.

Puszi!

Kép

Kép
bufo
 
 


A kis pilóta:

Kép

Hajvágás előtt:

Kép

Hajvágás után:

Kép

Mesi

Kép
tücsök13
 
 


Mesi!!!!
Ugye már jobban van Zsoltika!
Mi az amiben ül??? :shock: :shock: :shock:
Hogy viseli a hajvágást? Nagyon jól áll neki a rövidebb haj! Én kénytelen vagyok elvinni Balázst fodrászhoz, mert fél pillanatig nem ül meg. 1 év alatt el is jutottunk odáig, hogy nem ordít egész idő alatt!

Jaj és elfelejtettem felköszönteni Eszterkét! Az első fogacska bizony nem kis dolog!
Kép Kép Kép

Éva

Kép
balimama
 
 


Sziasztok,

Rájöttem, nem teszem jól, ha magamba fordulok, mert akkor lemaradok rólatok...
Annyi bepótolni valóm van, hogy tuti kihagyok valakit... :(

Először is nagyon köszönöm a megnyugtatásokat! Nagyon jó, hogy vagytok, annyira szeretlek titeket!
Képzeljétek egy idegen lány is irt nekem privit, ugyanigy volt, farfekvéssel, nyakon köldökzsinorral és megcsászározták... El se tudjátok képzelni mennyit jelentett, hogy egy olyan irt, aki pont ezen keresztül ment kicsit több mint 2 hónapja!
Hogy nyugodt vagyok, azt amugy nem mondhatom, de rájöttem, hogy semmit nem tehetek érte. Nem tudok bemenni, sőt még benyúlni sem, hogy segítsek neki... Ez kicsit elszomorít, mert ha tehetném, már mennék is! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :roll: :roll: :roll: :roll: :roll:
Ráadásul tegnap és ma kicsit kevesebbet is mocorgott... ...gondolhatjátok, mennyire voltam tőle ideges! Aztán rájöttem, hogy ha meg nagyon mocorogna, akkor az lenne a bajom, mert azt hinném, hogy küzd benn...
Szóval elvagyok! :D
De elterelem a gondolatomat amennyire csak tudom. Nekiálltam a konyhaszekrényt lefóliázni! Mármint a szekrényajtókat. Szerintem nagyon szép!!! Nagyon feldobja a konyhát! Majd ha apa visszarakja a helyére, akkor rakok fel képet!
...tudom, még tartozom a Livi-szobával is... Csak ott most nagy a kupi!

Erzsike,
csodálatos az uh-os kép a kicsi fiadról!!!
Amugy a lábam nekem is szokott görcsölni néha éjszaka, de csak akkor amikor nyújtózkodok, úgyhogy mázlista vagyok!!! Viszont tegnap bedagadt már a lábam estére. Pedig nem is járkáltam szinte semmit. :(

Titi,
emlékszem én is arra az időszakra, amikor először éreztem: Tudtam, hogy ő az, és utána napokig, sőt talán több mint egy hétig semmi... :shock: Azt hittem belehalok!
Nemsokára érezni fogod őt nagyon! ...és mindjárt itt a kedd! :D

Éva,
annyira örülök a tüszőrepedésednek, hogy el se hiszed!!! Amugy én nekem soha nem voltak olyan fájdalmaim, amig szedtem a gyógyszert. Azt se tudtam, hogy ilyet lehet érezni... Aztán amikor abbahagytam a gyogyót, volt olyan, hogy alig birtam abba a 2-3 napban leülni egy székre, annyira fájt! :(
De ez most nálad öröm! :) Nagyon drukkolok! Hova utaztok, megszabad tudni?

Juci,
irtam neked sms-t és nem válaszoltál... :(
úúúúúúúgy, szeretném már megzabálni a lányodat!

Eszter,
örülök, hogy negatív lett a teszted!!!
És akkor most tényleg védekezős nyár lesz?

Mesi,
gyógyuljatok meg hamar! Szegény Zsoltika... Nem gyengítette le nagyon a betegség?
Képzeld, Vivinek kb 2 és fél évesen volt egy hasonló. Akkor a gyerekorvos azt mondta, hogy Hasi nyirokmirigy gyulladás. Hányt nagyon, annyira, hogy a második nap infuziót kapott... Nem tudom pontosan meddig tartott, de nekem egy örökkévalóságnak tünt. Nem bírt lábraállni, rogyott össze, feküdt egész nap és azt mondta, hogy : "anya gyenge vagyok mint a harmat" :) Sose fogom elfelejteni...
Vigyázzatok nagyon magatokra!
Nem is reagáltam le a múltkor, hogy milyen szép neve lesz a lányotoknak :roll: :oops: :lol:

Zsuzsa,
nem érkeztek ám meg a képek, de innen lementettem őket, amit Titi felrakott!
Örülök, hogy nem kellett felvágni a fiad nyelvét... ÉN lehet ott ájulnék el, ha végig kellene néznem!

Koda,
annyira szép anyukája vagy a fiaidnak! :)
Marci hogy viseli a tesót? Nem féltékeny már nagyon? Nagyon jók a képek!
Akartam neked irni a dunakanyarral kapcsolatban... Mi most voltunk Zebegényben egy apartmannban. Nem tudom, hogy neked az mennyire lenne jó a törpével, de ha gondolod irok majd róla, meg küldök képeket.

Mona,
reméljük jelentkezel valamikor és mesélsz! :)

Virág,
de jó, hogy olyanokat csinálsz legalább, amit szeretsz!! Köszi a dicséreteket! És ne mondj ilyet, hogy te gagyi vagy!!! CSini vagy és hamar neked is lesz babád meglátod!!!
Nem raksz fel te is képeket? magadról, Nimródról...
Ja, és milyen hamar elment az idő, hogy már jön is haza a párod!

Momo,
Mi újság?

Rimar,
várjuk nagyon a fényképeket kisBalázsról!!!

Na, megyek, eszek egy kis pudingot!
Millió puszi mindenkinek!
Ági

Ma kezdtük a 33.hetet! El sem hiszem, nemsokára itt tarthatom majd a kezemben a drágaságomat! :)
csné
 
 


Ági
Jaj látod milyen lyukas az agyam, a levelezőprogram jelezte, hogy valamilyen hiba miatt nem tudta kézbesíteni a képeket, de elfelejtettem. Most jutott csak eszembe, ahogy írtad, hogy nem kaptad meg. Nagyon bocsi érte! :oops:
Ha szeretnéd eredeti mérteben akkor próbálkozom újra.
Jól teszed, hogy elfogadod a helyzetet, sajnos mást tényleg nem tehetsz.

Puszi!

Kép

Kép
bufo
 
 


Sziasztok Lányok!

Ma végre hazajöhettünk,így gyorsan be tudok jelentkezni!

A legfontosabb:

Május 20.-án hajnali 2 órakor megszületett a kislányunk, Balázsi Borbála.3850grammal és 56 centivel!

A kisasszony még lustálkodik,de remélem hamarosan gőzerővel fogunk szopizni.

A szüléstörténettel majd jövök.Előre annyit,hogy Koda rengeteget gondoltam rád,mert hasonló a sztorink.

Sziasztok,és millió puszi mindenkinek!

Mona

Kép
KépKép
monaszisza
 
 


sziasztok

Mona juhu ujra otthon!gratulálok a kislányodhoz és sok tejcit kivánok biztos hamarosan sokat fog szopizni!

Nagylányodnak meg nagyon nagyon boldog 1.szülinapot!jobb ajándékot nem is kaphatott volna mint egy kistesot!

Kép

titi jajj dehogy azért jelentkezem csak mert hiányoltok csak ha már irjátok akkor nem leszek pofátlan hogy elolvasom és nem irok vissza!nee haragudjatok nem önszántambol nem jövök de van ezer dolgom!ha tehetném itt ülnék egész nap

ági naná hogy rakok mindjárt képet:)de cserébe kérek én is:)
jajj de édi lehetett anno ezzel a szöveggel vivike kicsinek jot nevettem mert elképzeltem amilyen édesen mondhatta

tücsi jobban vagytok?de dögöske zsotya ezzel a kocos uj séroval

bufo én olvaslak titeket de én is lemaradtam a nyelves dologrol!mi volt ez még igy kimondva is szörnyen hangzik jo hogy nem kellett megcsinálni

koda na nem irod meg a regényt?várjuk már!és tényleg irhatnál magadrol is

éva igenis jol nézel ki!juhu jövöhéten lesz ujabb kismamánk:)

folyt köv.

Virág
Kép
Kép
virág22
 
 


Monaszisza!

GRATULALOK!!!! :lol:

Mesi!

Most mar akkor jol van Zsoltika!
Es jol all neki a rovid haj! :lol:

Koda!

Neked szintugy azt irhatom,hogy kicsid,nagyod es te is nagyon jol nezel ki. Nem vagy a karikas szemu tipus? :lol:

Agi!

ANnyira rossz,hogy megint csak tomondatokban irok.A nyugtatasodrol mar lekestem :roll: ,de en azt tanacsolom hogyha nem fordul be inkabb csaszar,ne vallald be a faros szulest.Tudom nem a legidealisabb,de o a legfontosabb most.

Virag!

Szamolod a napokat mi???Orulok.hogy azt csinalhatod amit szeretsz!!! Es miert is nem nezel jol ki???A multkori talis kepeken szuperul neztel ki(eloben meg nem lattalak,remelem hamarosan :lol: )

Titi!

Gyonyoruseges a pocid!!!!Es annyira nyomon kovetlek...mivel lenyegeben egy evvel ezelott ugyanitt jartunk mind a ketten.
Vigyazz magadra!!! Es mihelyt lehet maradj otthon,ahogy Juci irta,nem fogsz unatkozni es lesz idod Picurra koncentralni. :lol:

Bufo!

Nyelvfelvagas???Errol mikor volt szo???Hala az Egnek nem kellett!!!Neurologia mar csak kontrol,nem??

Balimama!

Varjuk a penteket!!! :lol: kEGYETlen lehetett ez a tuszorepedes,repesztes!

Juci!

Tenyleg hivlak...es bocs...ezer bocs...de ha tudnad???? :roll: :roll: :roll: Folyamatosan intezkedek...allandoan vitazok a kivitelzovel,most mar irasban is oda-vissza megy a dolog...nem reszletezem.Es emellett Mishal kb. 4 napja egy percig sincs el maganak,mihelyt kimegyek a latoszogebol ektelenul zokog...igy cipelem olben...ami nem konnyu :lol: Tegnap voltunk dokinal 8350g volt es 69 cm(szerinte,mert ki se nyujtotta a labat...a 74es rucik nem is jok mar ra tobbnyire).O is ugyanugy szopik,sot tobbszor mint eddig+ketszer kap kajat(de hust,ilyesmit meg nem adok).
Gondoljatok,hogy most ert abba a korszakba amikor anyas lesz???Bar milyen is lenne,hiszen neki csak en vagyok. :cry:
Forogni mar forog,es emelgeti a feneket es hatrafele eleg jol tolat mar. :lol:

Ferjem jovo het vegen jon inshaallah.De idom sincs ra keszulni.
Raadasul hetvegen jon nagymamam is... :lol:

Verzsike!

Hogy vagy?? Kocsi..megse a Nissan Qashqait rendeltem mivel automata meg nincs,hanem Toyota Rav4-t.

Na,megyek..bocs ha kihagytam valakit(biztosan).

Puszi nektek!

Ja,Rimar...olyan jo hogy jelentkeztel! Szerintem biztosan a nap miatt volt.Varjuk a kepeket!
momo35
 
 


Sziasztok!

Juci! Nagyon édik a képek, óriásit nőtt a pici lányotok.
Gyógyulj meg minél előbb. Szerintem azért lehetsz beteg, mert kevesebbet vagy emberek között, mint mikor még dolgoztál és nincs a szervezeted annyira hozzászokva a bacikhoz.

Virág! De jó hogy írtál megint. Elég rövidke időre jöttök hazaNE bánkódj a miki miatt, inkább örülj, hogy magától is jön… A pároddal így is csak ellesztek valahogy.
Igazad van, h nem fogadod el a melót, elég genyónak tűnik a volt főnököd. A babázást meg bizti nagyon fogod élvezni.

Zsuzsa! Azt hiszem én lemaradtam , vagy egyszer valamit kihagytam… Mi a gond Áron nyelvével, h egyáltalán felmerült h felvágják?

Éva! De jó, h végre elérted a dokit. Csütörtökig akkor nem is leszel?
Na de nem baj, pénteken várjuk a jó híreket.

Titi! Mióta kislány? Mondjuk én is mindig úgy gondolok rád, h egy pici lány van a pocidban…

Mesi! Te vágtad Zsoltika haját? Nagyon édi lett.

Ági! De jó, hogy egy picit megnyugodtál, biztosan nem lesz semmi baj. Hogy bírod ezt a nagy meleget?

Mona! Gratulálok! Remélem jól vagytok, és mihamarabb láthatunk képeket.

Eszter! Merre jársz? Már most ennyire leterhel a munka?

Velünk minden ok, csak a bokáim estére hasonlítanak egy elefántéhoz… Mondjuk én is tehetek róla. Ma elmentem vásárolni, és hulla voltam mire hazaértem, igaziból az a baj, hogy nem folyamatosan fáradok el, hanem egyik percben még minden ok, a következőben meg már kettőt is alig tudok lépni… Ehhez még szoktatni kell magam.


Puszi mindenkinek
verzsike
 
 


jajj nem megy nekem ez a kép kicsinyités le van lassulva a gépem de még probálkozok!

momo mikor jön a férjed?mikor kapunk szép szemü hercegröl ujabb képeket?
jajj de ari vagy de én egy bálna vagyok föleg azokon a képeken!hiába diétázok nem akar lemenni a hasam pedig már comb meg derék oké de a has maradt!pedig már xl es méret helyett m-est tudtam venni!de azért jol esik csajok amiket irtok de tudom azért mert elfogultak vagyok

verzsike ugy volt 2-3hétre megyünk a férjem egy honapot vett ki de sajna (nem is sajna) a doki miatt vissza kell jönnünk

ma tök ari volt a csibész férjem!tegnap meg tegnap elött veszekedtünk teloba ma nem akartam felhivni mondván minek ugyis hajba kapunk!erre irt hogy hivjam!felhivom kérdezem minek kellett hivni?erre hogy egy jo pasival beszélgessek!meséltem neki pont ma nézegettem a régi képeit és milyen dögös meg minden erre ö melyik tetszett jobban mondom miért olyan leszel ha jössz haza erre azt mondja nem hanem dagi! persze tavaly is bedumálta mennyit hizott és visszakaptam egy dögös izmos pasit:)

na megint regényeket irok örültök nekem :lol:

Virág
Kép
Kép
virág22
 
 


momo most olvastam fgyelmesebben hogy a férjed jövöhéten jön!juhuuuu akkor te is visszaszámolsz!ugy örülök neki

Virág
Kép
Kép
virág22
 
 


Csináltam egy kis táblázatot a tali időponthoz. ( ugyebár BL döntő van a tv-ben, nagyon ráérek…).
Légyszi írjátok meg, hogy kinek melyik hétvége nem jó, remélem lesz olyan dátum, ahol csak OK lesz.
Remélem nem hagytam ki senkit, ha mégis akkor ezer bocsánat, nem szándékosan tettem, légyszi szóljatok.

Kép

Puszi
verzsike
 
 


juni 9-10 nekem ok

Virág
Kép
Kép
virág22
 
 


Most mindenki örömére teletömöm a topicot képekkel :lol: :oops:

Virág
Kép
Kép
virág22
 
 

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet: