Fivett,szerintem is tök jó 5let.Mi is benne vagyunk, ha sikerül.Esztinek is nagyon hiányzik a gyerektársaság, és már állandóan szerepjátékokat játszik
Ovi,
hát én nemtom hogyan vannak itt a dolgok, de, hogy nem jó az tuti!Azért én elég etikátlannak tartanám, ha valóban az anyagiak alapján lenne eldöntve, hogy kit vesznek fel!Azért mert valaki nem putriban lakik, és szépíti vigyáz az otthonára akkor már az olyan jónak számít, hogy nem kell fölvenni a gyerekét?!Mellesleg meg én 2 olyan anyukát is ismerek akiknek a kocsijuk többet ér mint a mi házunk, nincs tesó, és anyuka tuti nem dolgozik, mert délben már ott van a gyerekért!Mégis fölvették!Na, akkor most tegyen valaki igazságot!
És egy olyat is ismerek akik meg nem állnak anyagilag a topon, hitel a lakáson szinte az egész abból lett, már bölcsibe is elhordta a gyereket, mert annyira kellett a pénz, hogy dolgoznak éjt nappallá téve, és elutasították!
De aztán megfellebezte, szabályosan szegény kisírta, hogy vegyék föl, mert nekik dolgozni kell, muszáj!Végül fölvették!De azért ez így nemtom mennyire korrekt!!!!Akinek igazán szüksége lenne rá azt is elutasítják, akkor kit vettek föl egyből?
De ovi valóban kevés van!