Új privát üzeneted érkezett!

Dijcsi: az almalevet facsarod, vagy ezt is valami kapható dolog? Kipróbálnám! És a Hipp-es leveket megissza? Azt is hígitod, vagy simán adod neki?

Timi: bocsi már lehet, hogy mindenki unja a témát, de még csak annyit, hogy pl..: Vackor akkor sem issza meg tápot, ha csak langyos!!! :wink: na igen Ő tudja mit akar..., így nekem ahol etetek a szobába van egy plusz cumisüvegmelegítő, így amikor büfizik akkor visszamelegítem neki... nincs elkényeztetve...á dehogy :wink: lehet, hogy a sört azt már inná a kis drágám.

Üdv: Zsana

KépKép
Kép
r. zsana
 
 


[quote="gyanixi"][ írta:gyanixib]anyós téma: nekem amúgy semmi bajom velük, csak picit fáj, h nagyon nem vesznek semmit Rékának, pedig megtehetnék és úgy várták, meg verték a mellüket, h majd Ők megveszik a babakocsit, hát annyira megvették, h még most is veszik és ha arra vártunk volna, akkor még mindig nem lenne Rékának kocsija!!
Ezenkívül pár hét múlva költözünk, de egy szóval sem kérdezték meg, h tudnak-e valamiben segíteni...még el is húznak spanyolországba pont akkor, amikor nagyban költözködünk majd!! Jöhetnek majd anyukámék 92 km-ről segíteni!!!Persze anyáéknál nem kérdés a segítség!!!Na.......!!!Lehet, h a szülés is kihozza az érzékenyebbséget az emberből és talán ez is rásegíta rossz anyós kapcsolatok kialakulására, de azért nem hiszem, h csak erre fogható!!!


Mintha az én anyósomékról írtál volna. Pont ez a tészta. Már szeptemberben mondta,hogy ő megveszi a kocsit és a cumisüvegstrezilálót,ne vegyünk semmit. Hát nekünk se lenne semmi,ha rájuk vártunk volna. Adtak manit a babára,de azt is vagy fél évig rakosgatta,és tudjuk,hogy havi szinten nem 100.000,hanem jóval több,ami befolyik nekik,hiszen olyan dolgokat vesznek,hogy csak lesek(Infraszauna...stb). Na mindegy!Anyukám 1 keresetéből adott simán pénzt,és nem rakosgatta hónapokig.

Kép
Kép
Kép
boszibaba1980
Budapest III. kerület
 
 
 


r.zsana:Nem unom a témát,sőt nagyon érdekel mindenkinek a tapasztalata.Nálunk i shiszti van ha kihül a kaja :lol:
Beszéltem egy csecsemő és gyermekgyógyásszal telefonon,és megnyugtatott,hogy nem feltétlenül tejallergiára kell egyből gondolni.A Bebát helyeselte,plussz ajánlott 2 dolgot a gyógyszertárból.Az egyik valamilyen víz (Gripe Water),hascsikarásra,a másik Normaflor ampulla,ami meg helyre állítja a kicsi pociját.Elmegyek venni.Remélem használni fog.

Dijcsi:Milyen almalevet kevertél vizzel?

Kép

Timi
tftimi
 
 

 
 

Na sziasztok!

Volt ma nálunk a védőnő és el volt ájulva a "kicsi" lányomtól :D
Imádta a kis hurkáit :lol:
Ő is megerősített abba, hogy páromra hasonlít a gyerek totálisan, belőlem nem sok van benne :lol:
Teljesen meg volt elégedve a mozgásával, fejemelgetésével, súlyával, szóval mindennel, és hát halálosan beleszeretett :D
Hát a kis hurkáit én is imádom :D
Mondta, hogy fél évig ne nagyon napoztassam de utána majd lehet, magas faktorszámú babakrémmel, és addig meg kora kélelött vagy késő délután sétáljunk, ha meg napközbe akkor meg árnyékot csináljak neki, mert sajna az én halálian fehér bőrömet örökölte, nemhogy azt is az apjától örökölte volna és lenne szép kreolos barnás :roll:

Az anyóstémához szerencsére én nem tudok hozzászólni, legalábbis rosszat nem, mert az enyém egy tündér :)
Bár néha anyámmal együtt szajkóznak rég elavult dolgokat, de hát csak jót akarnak :wink:
Szóval szerencsére nekem jó dolgom van :)

dijcsi, örülök, hogy nincs akkor baj, csak hülyeségekkel tömik az anyukák fejét... :evil:

Timi, remélem hamar rendbejönnek a dolgok Rékával!
Egyébként Kyra is sokszor kezd el bömbizni meg hisztizni, fájdalmasan nyüszögni a cicin! Ilyenkor rájöttem nálunk az a baj, hogy büfiznie vagy pukiznia kell! Ugyhogy sétálgatok vele egy kicsit, vagy csak a vállamra dobom és pár perc mulva ujra próbálkozok! Van hogy egykét perc alatt kijön a büfi és utána már habzsol is tovább, de van hogy szenvedünk egy büfiért! De lényeg, hogy az amugy 10 perces szopi ilyenkor van hogy egy órás is lesz, de legalább hosszú szenvedés után rájöttem, hogy ez a baja... :wink:

KépKép
KépKép
akíra
 
 


Ááááá., megőrülök ettől a laptoptól... ez már a 3. üzenetem, az előző kettő eltünt, mert elnyomkodtam a hülye érzékelőt....

r.zsana, tftimi,
a "nestlé" almalevet itatom Márkkal. Próbáltam a Hippet is. abból a sárgabaracklevet vettem, de az nem 100%-os, és van benne cukor, azért persz az is jó, csak az én kis válogatól fiacskám nem szerette. A Nestlé 100-%os alma + C vitamin. Én még nem készítettem neki levet, mert még nem jutottunk el a biópiacra, meg hát amúgy sincs most semmilyen gyümi szezon...

tftimi,
Remélem minden rendbejön a Rékával!!!! Lehet, hogy jó lesz a BEBA.

MÁrk is nagyon keveseket eszik, néha 600-at, néha meg csak 550-et. Viszont emellett még megissza a 200 gramm körüli hígitott almalevet. Egyébként szépen gyarapszik. Már 7100 gramm. Ma, amikor a dévényes csajnál voltunk, volt ott egy 10 hós kislány, aki 7,5 kiló volt. csak nézett nagyokat az anyuka, amikor mondtam, hogy most múlt 3 hónapos a gyerek. Fura, hogy ilyen sokat hízott, remélem nem lesz túlsúlyos a gyerkőc...

Most végre elaludt... szegénykém egész nap nyüglődik, látom rajta, hogy nagyon fáradt, de nem megy az alvás... most már kb 15 perce alszik, remléem nem ebred fel, és végre kipiheni magát. Ja, és közben nyögdécsel, olyan édes :D

Kép
dijcsi
 
 


Na, szétcincáltam a táblát! Most így néz ki, hogy kinek milyen helyszín a jó!
Kép
Kép
Kép
Kép

KépKép
KépKép
akíra
 
 


Sziasztok, sajnos nem sok időm van, csak felugrottam három tegnap készült képet Domcsiról feldobni! :)

(Akíra, amúgy jó ötlet ez a helyszínekre szétszedősdi! :) )

Kép Kép Kép

Kép
elizabeth25
 
 


Mamik,ma megint kaptam emilt,hogy 3 privim van. De csak 1 jött,Bettié.. Nem tudom,ki írt még,ezért bocsánat,hogy nem válaszolok,sajnos a többit nem kaptam meg... :shock:

Betti:
Hát pontosan nem tudom,mit jelent a laza csípő.. Valami olyasmi,hogy nem fogják elég szorosan az ízületek..,és "kiugorhat" a csont.. Azt hiszem,valami ilyesmit magyarázott a doki. Kérnem kell időpontot ortopédiára is,meg UH kontrollra..
Jaj,még egy! Írtam még egy privit,miután ma egész nap intézkedtem.. De tök jó híreim vannak,és mivel egy ti is hasonló cipőben jártok,talán nektek is meg lehetne ezt próbálni,és jövőre be is költözhetnétek!!!!!! De jó lenne!! :D :D

Nikky:
A lányoknál sajnos et sokkal gyakoribb,a doki azt mondta,80%-al!! Ha a családban előfordult,jó esélye van terpesztőpelusra,de inkább ez,mint a csípőficam!!
Azért szerintem nem annyira vészes még ilyenkor,mert nem mászkál,és ezért még nem olyan zavaró..
Lefényképeztem a Bogit a pelusban. Hát,sajnos nem tudom,mennyi ideig kell hordani.. :roll:

Kép
Kép
Kép
Kép[/url]
barbamami
 
 


Na,a képet lehagytam..

Kép

És még egy,Baciliviiiii,ezt külön a figyelmedbe ajánlom :D :D
Kép

Kép
Kép
Kép
Kép[/url]
barbamami
 
 


Sziasztok lányok!

GABI BABA BABÁZIK!!!
"MA 11.01-KOR 3900 GRAMMAL ÉS 54 CM-REL MEGSZÜLETETT BRENDON CSÁSZÁRRAL. JÓL VAGYUNK, PUSZA MINDENKINEK! "

Gratulálok nekik, sok tejcit és boldogságot!
Vendég
 


Sziastok!

Megvan a vércsoport és az ellenanyag eredményem, minden ok.
Képzeljétek megmozdult a mi kis drágánk csütörtökön reggel. bár már egy-két hete éreztem valami hasonlót, de mindig annyi dolgom volt, hogy nem volt időm normálisan odafigyelni rá.

Ja, és köszönöm mindenkinek, hogy átjöhetek ide. Azért irigyellek benneteket, hogy babáztok, de terhesnek is jó lenni. Igaz vasárnap lenne fél éves a kisfiunk, tehát én is babázhatnék. De majd októbertől babázunk.

Azt hiszem, hogy egyelőre ennyi, majd még jövök.
Most megyek tanulni, mert hétfőn írásbelit írok. Szorítsatok nekem 8-tól!!!
Vendég
 


GRATULA GABI.BABÁNAK! :)
NAGYON JÓ EGÉSZSÉGET NEKI, SOK BOLDOGSÁGOT, ÉS RENGETEK TEJCIT! :)

Kép
elizabeth25
 
 


Akíra!

Tudnál nekem segíteni, hogy hogyan tegyem fel a táblázatot a másik topicba? Mindig kiírja, hogy hiba történt. Csak xls fáljként tudja felrakni, képként nem.
Vendég
 


barbamami,
én írtam privit.... :roll: mi mindig így járunk :? ????
Bogi valami gyönyörűséges!!! Megzabálom!!!!!!!!! Szereti az alvómaciiit!!!!!!!!!! :lol: :lol: :D :D :D

chrissyy,
istenem, emlékszem mikor Dalmi is elkezdett rugdosni...jahajj micsoda szép idők!!!
Drukk a vizsgához!!! Pocakoskép??????????????
Vendég
 


barbamami,
hülye vagyok...amit írtam arra már válaszoltál... :roll: Na megyek inkább ledőlök egyet pihizni... :lol: 8)
Vendég
 


Gabi baba hatalmas gratula nektek! :lol:

Délután együtt aludtunk: :lol:
Kép

Még pár kép:
Kép
Kép

Kép
Kép
Kép
boszibaba1980
Budapest III. kerület
 
 
 


Bocsi az utobbi 2 kép,már fent van. Már nem tudom,hogy hova mit rakok fel sokszor! :lol:

Kép
Kép
Kép
boszibaba1980
Budapest III. kerület
 
 
 


Kép

Lufika alszik a kocsiban... :D
Vendég
 


Jaj lányok!

Úgy irigyellek benneteket!

Tündériek a babák egytől egyik! Olyan messze van még október!

Na, azért nem panaszkodom, mert a legjobb 9 hónap a nő életében, de akkor is a végeredmény a lényeg.

Sok örömet és boldogságot mindekinek a babákhoz.
Vendég
 


Hello Lányok!

Dijcsi: elmentem venni almalevet, kaptam HIPP-t 100%-ost, és ki is próbáltam. 2/3 almalé, 1/3 vízzek hígitottam. Az jó úgy? Te hogy csinálod? Na, a lényeg, hogy megivott belőle 50 ml-t, úgyhogy nagyon rülök neki! :lol: kezdetnek nem is akartam többet adni majd széoen lassan, remélem szeretni fogja. Köszi a tippet! Na, de a lényeg, hogy megnéztelek Titeket az újságban (elolvasni nem olvastam), és nagyon szépek vagytok! Nekem az tetszik a legjobban ahol Márkkal vagytok! Az nagyon jó! Gratulálok! :wink:

Timi: kíváncsi vagyok bevállik e a BEBA. majd jelezd mi a helyzet!

Barbamami: Bogi tündéri kiscsaj. Hát, ahogy alszik! Azt nagyon szeretem azt a képet! Ja és egy kérdés: ezt a pelust akkor mindig hordania kell? És meddig? Nem zavarja? kívülre kell tenni? bocs a sok kérdésért.

Elisabeth: Domcsinak látom vannak azért hurkácskái...nagyon édi :wink:

Üdv: Zsana

KépKép
Kép
r. zsana
 
 


chrissyy: nagyon örülök, hogy jók lettek az eredmények!!! AFP-ről tudsz már valamit? Nagyon jó, hogy már ilyen korán mozgolódik a babó! Az olyan jó! Én is szerettem terhes lenni, bár néha túlparáztam dolgokat...nem kellett volna, dehát ezt akkor az ember még nem tudja... kitartás, olyan gyorsan itt lesz az idő, amikor Te is babázni fogsz! :wink:

Bacilivi: Dalmit csókoltatom! Vackor nevében is!!! Nagyon édi. Azok a pofik... :wink: ja, nem felejtettem ám el vasárnap leírom a színkódokat, csak elég zűrősek voltam most a napjaink, holnap meg megyünk Pilisvörösvárra keresztelőre, remélem Bálint jól fogja bírni, mert oda vissza több mint 100 km tőlünk, arról nem beszélve, hogy olyan kiszámíthatatlan az időjárás, nem is tudom mibe öltöztessem. Na mindegy remélem minden OK lesz.

Üdv: Zsana

KépKép
Kép
r. zsana
 
 


Hű hát a lényeget kihagytam!!!! GABIBABA jó egészséget kívánok Nektek! Szép nagy babád született! gratulálok!

Üdv: Zsana

KépKép
Kép
r. zsana
 
 


Zsana:
Az az igazság,hogy azért rakom egyenlőre kívülre,mert még nagy rá egy kicsit a terpesztőpelus.. (Ebben is vannak méretek).. 24 órán keresztül kell hordani sajnos.. Hogy meddig,azt nem tudom, majd a kontrollokon fog kiderülni. Egyenlőre nem látom,hogy nagyon zavarná..,hát azért sajnálom szegényt :(

Chrissy:
Hát tudod,én mióta megszültem,úgy lennék még terhes!! :roll: :roll: Mikor megtudtam,hogy a Bogit várom,olyan távoli volt az április.. És már május van!! Eljön az az október!
És gratulálok a mocorgáshoz,valami fantasztikus érzés,tudom!! :D :D Könnyű tanulást neked,és ügyi legyél a vizsgán! :D

Kép
Kép
Kép
Kép[/url]
barbamami
 
 


Gabibaba:
A másik topicra már írtam..,de remélem,minél hamarabb tudsz jönni ide is, és GRATULÁLOK!!!!!! :D :D :D :D :D

Kép
Kép
Kép
Kép[/url]
barbamami
 
 


Sziasztok Lányok!

Jó sokat irtatok mig nem voltam, de nálunk most összejött minden. Nekem olyan szintem begyulladt a fogam, hogy teljesen feldagadt az arcom és a kinok kínját álltam ki, mert úgye a szopi miatt nem mertem bevenni semmi gyógyszert. Erre tegnap begyulladt a másik fogam is az előző melletti is, úgyhogy nagyon örültem neki. Már 4 napja alig alszom csak jegelem a fogam. Na mindegy majd meggyógyul.
Dáviddal megjártuk a kardiólogiát és hála istennek minden a legnagyobb rendben van nála, de azért majd 3 hónaposan még vissza kell menni kontrollra.

Most nem nagyon tudok reagálni semmire mert nincs energiám visszaolvasni, de majd bepótolom.

Tündériek a képek!!!!!! :lol: :lol:

Majd én is hozok Dávidról egy párat.

Ja és míg el nem felejtem Gabi baba gratulálunk és jó egészséget és sok-sok tejcsit, meg persze képeket kérünk.

Nálatok ma nem voltak nyügösebbek a babák, nálunk Dávid ma elég nyügős volt nem szokot ennyire az lenni. Megint front van?

Lilypie Kids Birthday tickers

Lilypie First Birthday tickers
krisy79
 
 
 


Na,Dalmit is lehagytam,tiszta lökött vagyok már így este :roll:
Livi,azt csodálom,hogy még egyben van a lányotok! Hogyhogy nem zabáltátok még meg? :D :D Biztos nem tudjátok eldönteni,hol kezdjétek! :P :P :P És a rucijai! Ez a virágos hímzett nadrág!!! Hát valami igazi csajos! :D

Kép
Kép
Kép
Kép[/url]
barbamami
 
 


gabibaba,
Gratula a babádhoz! Erőt, egészséget a babának és a mamának!!! És várunk a mamás topikba.

rzsana,
Tök jó, hogy Vackor ivott az almaléból!! Remélem izlett neki. Én kb 30-40 gramm almaléhez öntök 80 gramm vizet. A töményet nem nagyon szereti a gyerkőc, viszont ezt a lightos változatot elégedett pofival issza :D Ja, egyébként Márk is ilyen 40-50 grammokkal kezdte, most meg napi 200-250-et megiszik belőle. Nagyon jó, hogy mondtad, hogy a Hippnek is van 100-%-os almaleve. Én eddig csak nestlében láttam, talán azért, mert az a dm, ahol eddig vásároltam eléggé készlethiányos volt... Köszi a "kismamával" kapcsolatban, nekem is a Márkos kép tetszik jobban :D

Kép
dijcsi
 
 


barbamami,
Nagyon helyes a csajszid!!!!!! Majd mondom Márknak, hogy merre kell menni csajozni :D :D

Bacilivi,
Tündéri a Dalmi! Olyan szép szája van! Imádni fogják a pasik! :wink: És milyen nagy hölgyike már! Te jó ég, már több, mint 4 hónapos! Nagyon gyorsan nőnek ezek a drágaságok. MÁr mi is jó nagyok vagyunk .

Krisy 79,
És miért kellett menni kardiologiára Dávidnak? Volt valami előzmény? Na de a lényeg, hgoy minden oks!!

Kép
dijcsi
 
 


Jó estét!

Nikivel továbbra is minden szuper, szépen fejlődik, nincs sok probléma vele.

Fejés éjjel???? Én örülök, ha nem ébred fel Niki, nemhogy felkeljek fejni. Egyébként is csak két hónapig fejtem, valószínűleg tök feleslegesen, mert üvegből nem iszik Niki és szerintem nem lett attól több tejem, hogy fejtem.

A tejcsöpögéshez meg annyit, hogy nekem már kevesebb csöpög, mint az elején, tehát minden újdonsült Anyukának fel a fejjel, én is az elején sokat szenvedtem emiatt, főleg éjjel.

Nanett:
az alvás témában mi sem vagyunk bajnokok, Niki öntörvényű, akkor kell, amikor akar, van hogy éjfélkor vagy éjjel 3-kor, de van, hogy 5-ig is alszik. Két módszert tudok javasolni, mi eddig csak a cumisat próbáljuk, ha felébred cumit kap, volt már hogy ennyivel megelégelte. Van viszont, aki vizet adott neki és emiatt egy idő után nem kelt fel a baba. Különben az ne izgasson, hogy ordít az utcán a gyerek, Niki is csinált ilyent, én ilyenkor van, hogy kiveszem a kocsiból, és egy kézben cipelem, a másikkal tolom a babakocsit.

Judit:
a kakival ne foglalkozz, nálunk volt, hogy 1 hétig nem volt. Mostanában viszont megint van 2-3 napja, talán attól, hogy Niki sokat mozog, emelgetí a lábát és ez beindítja. Szerintem ne kúpozd, nekünk az nem segített.

Chrissyy:
én is októberben születtem, jó az a hónap, és hamar itt van. Hidd el, most már gyorsabban fog eltelni az idő, mint a terhesség elején.

Kép

Kép
rekanna
 
 


Gabibaba: nagy nagy gratula sok tejet és képeket kérünk mihamarabb :)

Istenem de rég volt mikor Gege elöször megmozdult:) nekem mindig nagyon óvatosan mocorgott soha nem rugott akkorát hogy beleremegett volna mindenem.istenem de hamar szalad az idö és most hétfön Gege már 4 hónapos lesz:) Mikor terhes voltam annyira akartam már a kezembe tartani és a végefelé olyan lassan ment az idö most meg már ugy rohan hogy maholnap már ovis lesz aztán iskolás stb.... tényleg igaz hogy ki kell minden percét élvezni hogy ilyen kicsike mert hamar elmúlik.

A ma éjszakánk sem volt egyszerü de talán csak az idöjárás viccel meg minket :) (Bízom benne )

nika70
Salgótarján
 
 


r.zsana
váram színkódokat! :wink: A zöld már nem kell, mert az már kész van. A másikat a nappaliba tervezzük, azt hétfőn festik asszem....
Mi múlthétem voltunk Veszprében, az sem volt egy kis út és gondoltam ááá biztos végigalussza...naja... :lol: végig fent volt... :lol: de szerencsére nem volt bömbi. Vigyél neki több váltórucit...tényleg szenya az időjárás! és majd tesség beszámolni milyen volt a kiruccanás!!

barbamami,
:lol: :lol: :lol: hmmm...most hogy mondod, lehet ezért nem hízik mostanában, mert sokat eszegetem :lol: :lol: EGyébként az a naci nekem is nagy kedvencem...unokatesótol örököltük és már rajta is imádtam!!

dijcsi,
tudod mikor terhes lettem, azt mondtam, hogy tökmindegy kire fog hasonlítani a gyerek, csak a husos száját apjától örökölje... :lol: hát összejött... :lol: 8)

nika,
épp tegnap voltam egy ovi mellett és elnéztem a gyerkőcöket és ugyanerre gondoltam, hogy lassan mi is mehetünk... :lol: :lol: Najóó azért nem...de tényleg rohan az idő....

Képzeljétek megyünk ma biopiacra, Dalminak beszerzek pár gyümit.
NEmsokára jöhet a kipréselt almalötyi, aztán a reszelt alma. Remélem tudok majd csinálni a nagy fintorokról képet... :lol:
Vendég
 


Sziasztok,

Gabibaba! Gratula nektek, várunk mihamarabb!

De tündérek a babák! Lucának csoda gyönyörű szeme van! Bogi mekkora nagylány, nagyon kis édes! Hogy lett ilyen hamar ilyen kis pufóka az arca? Mennyiket kajcsizik? Dalmodellről (Dalmi) mindig nagyon jó képek készülnek! Domcsi milyen kicsi kis cukorfalat!

Másik oldalon voltak aszthiszem a fiúk, Bálint, Gabika akik szintén tünemények!

Pannica, igazi idilli családi kép! Athina tényleg rád hasonlít!

Ha valakit kihagytam, nem azt jelenti, hogy nem tetszik, csak 50 részletben olvasok és írok, és hát...... szét vagyok esve egy kicsit...

Tényleg nektek nincs ilyen érzésetek? Annyi mindent kellene csinálni, nem haladok semmivel, ráadásul úgy érzem, mintha Blankával sem eleget foglalkoznék! Pedig az alvásomat már lekcsökkentettem. (lehet, pont ez a baj?)

Tali: 22-én megyünk oltásra, így félek még tervezni azokra a napokra. Mi elvileg egyébként autóval tudunk menni, oda ahol lehet parkolni, kivéve, ha nagyon meleg van, mert 40 fokos autóba nem ültetem be.

Akíra szerintem is jó ötlet, hogy részletekre szedted, ha sikerül egy-egy kisebb talit összehozni, utána talán egyszerűbb megszervezni az 'igazi' fórumtalálkozót.

Nanett, nekem tetszik a Kistarcsás ötlet, kár, hogy nem nagyon mozdultak rá a többiek! :D :lol: 8) (talán még Vittének jó lenne)Várom a hívásod! :lol:

Ivás/tápszer: Blanka sem iszik. Most már a tápszerrel is kínlódunk. Pont miután pár hete okoskodtam itt a fórumon, hogy ha éhes a baba, megeszi a tápszert, Blanka rácáfolt. Ha nem megfelelő neki a hőfoka, kiköpi, sőt ez a legújabb: Tőlem csak anyatejet fogad el, a tápszert nem. Ha már ordít az éhségtől, le kell vinni a mamához, hogy etesse meg. Haláli a kiscsaj! :oops:

Dijcsi, most jutottam el odáig, hogy megvettem a Kismamát, gratulálok a cikkhez, és a képekhez, nagyon csinik vagytok Márkkal! Nekem nagyon tetszik a pocis kép is :lol:
Szörnyű, hogy milyen dolgokkal idegesítenek, szerintem az orvosi etika tiltja, hogy ilyeneket mondjon valaki komolyabb vizsgálat nélkül. Lényeg, hogy nincs baj! A képeken nagyon is szépen tartja Márk a fejecskéjét! :lol:

Luisa, tényleg megkérdezted a tanácsadót a tejcivel kapcsolatban? Kíváncsi lennék, hogy mit válaszolt.... Mi újság veletek?

Őziékről nem tudok semmit, jó lenne, ha jelentkezne, már hiányoznak!

Chrissy, tényleg jó, hogy itt vagy, nekem hiányoztak a másik topik témái is, de sajnos egyet is nehezen követek.... :D

Pussz,
Lilo

Kép
Kép
34372
 
 


Bacilivi: hulye kerdes.. a babahordozot a hatso ulesen a kocsiban "rendesen" vagy a hattamlaval szemben forditva kell berakni??? Latom neked "rendesen" van en meg mindig forditva pakolom. Csak azert nem tudom mert kaptuk a babaulest hasznaltan es nincs hozza hasznalati utasitas. (amugy Chicco, tok hasolno a tietekhez, csak kek) Nagyon csini a kicsi lanyod! :D

Terpeszpelus: en is hordtam csecsemokoromban, Athina megsem orokolte szerencsere. Szerintem nem zavarja a babat, nem fajdalmas :)

Ma keresztelore megyunk, egy barati babat keresztelnek. Es zuhog az eso... de ennek orulunk mert mar tobb mint egy honapja nem esett :D

krisy79: jujj de sajnallak, remelem elmulik. Probalj a fajos fogra szegfuszegforrazatba aztatott vattat tenni vagy csak oblogess szegfuszegforrazattal, az csillapitja kicsit a fajdalmat es a szopira sincs hatassal!!! varjuk a kepeket David babarol!

Gabi.baba: Hatalmas gratula, jo egeszseget es sok tejet kivanunk. Miert lett csaszar? Majd gyere es meselj, meg dobjal fel kepeket. Jujj de telhetetlen vagyok, persze elobb pihend ki magad es ismerkedjetek ossze a babaval! :D

KépKép
KépKép
pannica
 
 


csajok hogy én milyen béna vagyok :lol: :lol: :lol:

Voltunk anyóssal vásárolni és hazafelé akkorát taknyoltam mint ide pest :D:D:D:D mondjuk nem elöször ment ki a bokám már megszoktam csak tiszta hülye vagyok mert nem néztem a szemem elé és rossz helyre léptem és kibillent az egyensúlyom még jó hogy nem volt velem a gyerek mert akkor nem tudom hová estem volna :D:D:D:D:D:D:D
Na mindegy jól vagyok azért nem tört el semmi gond csak hát kicsit nehézkesebb lesz a mozgás de nem baj majd most kihasználom anyóst egy kicsit :):):):):):):):):):)

Pannica a babaülést forditva kell tenni úgy tudod csak szabályosan bekötni majd ha nagyobb lesz és nagyobb ülés kell akkor kell csak rendesen tenni legalábbis én igy tudom de majd a nagy autósok biztosan jobban tudják :D:D:D:D:D:D:

nika70
Salgótarján
 
 


Nika:
Hát nem irigyellek.. :?

Mamik,ma éjszaka elaludtam az üvöltő kisbabám mellett.. Hát,ezt sose gondoltam volna,hogy velem megtörténhet. És NAGYON nem vagyok rá büszke..
Tegnap,mikor lefeküdtünk,szopi után nem akart elaludni a Bogi. Vagy másfél órát cipeltem,ringattam,,fájt a pocija.. És akkor volt egy pont,amikor azt mondtam,hogy nem bírom tovább,még akkor se,ha szegény párom felébred.. Leraktam a Bogit,és ELALUDTAM. A következő szopira "ébredtem"..

Na,erre (kisebb-nagyobb megszakításokkal) ma reggel 8-ig aludtam. De nem lehet ám büntetlenül ilyen sokáig aludni..Pont akkor ébredtek a srácaim is. Bogit 8-kor kellett volna szoptatni. Gondoltam,tisztába teszem.Na igen,de akkorát kakilt,hogy megint csupa kaki volt,vittem fürdetni.. :roll: Miközben szopott a kezemben,megreggeliztettem a Petit és a Napsugarat.. Aztán végre én is reggelizhettem,közben ebédfőzés (na nem valami több fogásos kaja,milánóit főztem).Végigszaladtam a lakáson a porszívóval,és kiteregettem. És mikor mindezzel készen voltam,nem akartam hinni a szememnek. 9.30 volt! Woww,mehettünk sétálni.. :roll:
Most végre leraktam a Petit aludni..,és megyek szoptatni. Anyu nincs ma itthon,néha úgy érzem,hogy szétszakadok,annyi felé kellene figyelnem..
(Ugyanis nem lehet egy pillanatra se egyedül hagyni a Petit a Bogival. Peti nagyon szeretné "tanulmányozni" a hugát..,mindenhova felmászik,simán átmászik a védőrácsokon is..meg a lépcsőkorlátra..és PAKOL.. Jhajjjjjjjj... :roll: :roll: :!: )

Na,kivagyok.. :roll:

DEEEEE,legalább fogyok :D :D :D

Kép
Kép
Kép
Kép[/url]
barbamami
 
 


Sziasztok!

Az autósülést mi is fordítva tesszük be a kocsiba, de jelöli is a miénk, hogy hol kell a biztonságiövet áthúzni. Mi is kaptuk, hát első utunkkor mindig máshová tettük a biztonsági övet, de végül kitapasztaltuk!

Hát Nika én is estem egy hatalmasat. Pont betöltöttük a 6 hetes kort, és egyedül kimerészkedtem az utcára, erre akkorát estem, hogy napokig alig bírtam nenni, a seb a bokámon még mindig nem gyógyult be, pedig ennek már több mint 2 hete. Szóval együttérzek veled, de engem is az vígasztalt, hogy nem volt velem a baba. Ebbe bele sem merek gondolni. Persze az a cipő azóta sem volt rajtam...

Akik csak szopiztatnak adnak valamit inni a babának???
Mondjuk hétfőn megyünk a 2 hónapos oltásra és akkor megkérdezem a dokinénit, de igazából mindenki mást mond :roll:
A védőnőt elfelejtettem megkérdezni a héten, de lehet felhívom, mert kíváncsi vagyok, hogy egyezik-e a véleményük!

Kép
Kép
nikole
 
 


És néhány kép!

Kép

Kép

Kép

Kép És így alszik most! Pedig én az ágy másik végébe tettem...

Kép
Kép
nikole
 
 


Hát Barbamami azt hiszem én még a két gyerkőcöt is meggondolom, nemhogy a hármat... Azért nagyon nagy tisztelet neked, hogy így bírod a dolgokat!!! Pedig beszéltünk róla még Marci előtt, hogy 2 fiú és 1 kislány az álmom, de azt hiszem ez most megdőlni látszik :oops:
Főleg úgy, hogy tegnap elmentünk sétáni a nővéremmel, neki egy 3,5 éves, és egy 15 hónapos kislánya van, na meg a Marci a maga 2 hónapjával és a kutyánk. Hát mire hazaértünk rájöttem, hogy ketten alig bírtunk a 3+1 "gyerekkel", nemhogy egyedül. Szóval most úgy gondolom, hogy majd még egy azért lesz, de csak 2 év múlva...

Kép
Kép
nikole
 
 


Ja és ezt a nyakig kakis témát mi is eljátszuk szinte minden délelőtt...

Amíg naponta többször kakilt nem volt gond, de most, hogy már "csak" napjában 2x, a délelőtti mindig kifolyik :roll: :roll: :roll:

De szegénykém annyira nyomott már, hogy úgy örültem hogy kint van, nem is érdekelt, hogy ismét kezdődhet a nagymosás!!! Apró örömök az életben :lol: :lol: :lol:

Kép
Kép
nikole
 
 


Nikole: Marci nagyon édes :de mi van a hátán amikor alszik?

Barbamami: minden tiszteletem hogy három gyerköcöt igy elirányitasz és ne szégyeld magad nem lehet mindenki tökéletes :d elöfordul az ilyen te sem elemmel müködsz idönként elfárad az ember :(

nika70
Salgótarján
 
 


Sziasztok Lányok!

Macsek!!! Szerelmes vagyok a Lányodba!!!! :D

Gabimama, Bacsbern, Ancsa!!!!!!!!!!!!!! Hurráááááááááá!!! Gratula a babokhoz!!!! :) :) :)

Barbamami! Bogi nagyot nőtt))) Olyan éééédes! Na nagyon szép szája van! Apukaja büszke lehet a művére! :lol: :D
Én még a korházban egyszer ÚGY aludtam, hogy csajok RÁZTÁK fel üvöltő Maxhoz.... Nagyon szégyeltem magam.......... :cry:

Ugy sajnálom, hogy nem tudok gyakrabban jönni egyenlőre... Ugy hiányoztok, Csajok! De apukánk most itt dolgozik.. otthon.. És ugy gépen dolgozik... nem enged ide... fuffff... :evil: :evil: :evil: :evil:

gyanixi, Boszibaba - anyos téma...
hát... csatlakozom....
szülés után azt mondták, hogy babakocsit akartak venni nekünk... de sajnos KIDERÜLT /kiderült???? amikor októberben vettem babakocsit ez volt téma egy hónapik... ilyen korán.. bla bla bla/ hogy nekünk már van egy.... Nem segit... de MINDENT tud... MINDENT... brrrrrrrrrrrr

Dijcsi
Dévényes masszázs!!!! Juj de szeretnék vini Maxot!!!!!! Hála I-nek semmi baja, de nem csak akkor jó, ha baj van!!! Annyira fejleszteni a babákat!!! Hamarabb másznak, beszélnek...

Amúgy jó vagyunk... Most 2 napja azt csinálja a Max fiam, hogy átállt 2 óránkénti evésre nappal... De ugyanannyit eszik... 100ml-t... szerintetek ez normális... néha kibukja...

Juj.... Képzeljetek!!! A barátnőm koraszülőtt babája!!!! Szegényke.. minden baja van.... Felületesen lélegzik... kap ra gyógyszert.... valami baja van az agykamráinak... a szivével.... és tegnap bevittek a kórházba, hétfőn műteni fognak, mert kiesett egy serve.... ANNYIRA sajnálom őket.... Babát, családot.... brutális...
pontosan egy hónappal idősebb nálunk... és annyi mindent kellett áténie... és még csak 15 napot töltött otthon!!!
Van egy telefonos képen, a két babáról... Nagyon édesek!! /Max a bal oldali baba/ Kép

Kép

Kép
fenix
 
 


Minden baba nagyon édes a képeken!

Lilo, én is sajnálom, hogy nem "ugrottak" az ötletemre. Majd hívlak. Reméljük, nem lesz gond az oltásokon, mi hétfőn visszük Dominikát.

Barbamami, nem semmi, hogy micsoda szervezés kell három gyerekhez és mennyi energia! Le a kalappal előtted. Nem csoda, ha kidőlsz néha a fáradtságtól. Bogi nagyon aranyos bébi. Lehet, hogy mi is kapunk majd még valami terpeszpelust, jövőhéten visszük vissza Domit az ortopédiára, de hiába tornáztatom, nagyon kötött a csípője. Nem tudom, a doki mit fog erre mondani.

Fenix, Maxi baba nagyon aranyos. Drukkolok a barátnődék babájáért és a családért, hogy rendbejöjjön.

Nikole, Marci igazi kisfiú! És aranyosan nevet.

Rekanna, köszi a javaslatokat, majd kipróbáljuk őket. Akkor ti is küzdötök az alvással. Reméljük, majd javul a helyzetünk.

KépKép
nanett
 
 


Ami Marcira rádőlt egy ilyen farm, amit a kiságyra lehet feltenni. A másik oldalán van paci, amelyik sípol, meg boci is, meg madarak. Csakhát ő még nem rendeltetésszerűen "használja". :lol: :lol:

Kép
Kép
nikole
 
 


heló csajok!

Lilo,
ez a Dalmodell nagyon tetszik... :lol: :lol: mi is mindig kitalálunk neki valami hülyeséget pl Dalmamalé, Daltörpilla, Dalmaci...
Én is sokszor éreztem,érzem úgy, hogy semmire sincs időm, minden kicsúszik a kezemből, de egyre kevésbé!!! Nem mintha most sokkal több időm lenne... :lol: csak asszem megszoktam... :lol:

Pannica,
tényleg úgy tűnik a képen, hogy menetrirányba van bekötve, de nem. Háttal van. Bár mi is használtan kaptuk és pl gőzöm sincs,mikor kell megfordítani... :oops: (mert egy idő után meg kell ebben is fordítani)
Mondtam már hogy nagyon irirgykedem, hogy milyen szép helyen laksz...??? :shock: De lennék most ott... :D :D

fenix,
legalább néha jössz!!! de nagyon várom, hogy gyere gyakrabban!!!!!!!!!!!!!!! ezek szerint beállta rendesen a tejed, nem kell táp? Max nagyon édi!! Hihetelen milyen picúr mellette a koraszülött baba!!

Na egy kis adalék a jövőheti VÉGLEGES költözésünkhöz...nem elég hogy mi költözünk jövőhéten, de az ANYÁMÉK ÉS AZ ANYÓSOMÉK IS!!!!! :x :x :shock: :shock: Hát bedilizek de komoolyan!!!!!!!!! Nem tudom hogy lesz ez...arról nem is beszélve, hogy hova teszem szegény Dalmit... :roll: áááááá nem várom a jövő hetet... :x :!:
Vendég
 


Sziasztok!

Végre most volt időm visszaolvasni benneteket,igaz több részletben de sikerült!

Mindenki babója egytől egyig tündéri! :D

Gabibaba!
Gratula!Sok tejcit és jó egészséget kívánok!!

Anyóstéma!
Mi együtt lakunk a férjem szüleivel,de eddig még jól kijövünk egymásal(kop-kop-kop) .Nincs semmi bajom az anyósommal,de néha annyira kibírhatatlan.Főleg mikor a picur elkezd sírni és már rohan is át a szobájukból a mi szobánkba hogy mi a baj(ha ott vagyunk a pici mellett mikor felsír,akkor azt hiszi hogy nyúzzúk a Bencét) és már venné is föl a kezébe és ilyenkor szoktuk leállítani és mondani neki hogy van anyja is és apja is!(Éppen az elöbb állítottam le ezért,hogy vegyen tudomást rólam is hogy itt vagyok.Egyébként a picur most alszik.)Másik meg az hogy sokszor bele okoskodik abba amit mi tudunk jobban a babával kapcsolatban(mert úgye mi vagyunk a Bencével éjjel-nappal és már kitapasztaltuk nagyjából a picur dolgait hogy mikor mi van) és nem az anyósom,aki csak minden másnap látja az unokáját!

Képzeljétek Bence elöszőr átaludta az éjszakát, de úgy hogy este 7- fél 8 fele evett,rá egy jó órára fürödtünk. Utána kapott egy kis teát mert nagyon melege volt és szomjas lett és kb. olyan 23 óra körül aludt el és csak reggel fél 6-kor kelt fel enni!
De amúgy általában csak egyszer kel fel enni éjjel. Az étvágya is megnőtt mert eddig egy evésre 120 ml-t evett meg,két napja már 160-170 ml tápszert is megeszik egy evésre a kis drága!Nől is mint a bolond gomba! :D Ja és már közel jár az 5 kg-hoz.
Amúgy meg nagyon jó kisbaba.Nem hasfájós (le is kopogom gyorsan :) ),csak akkor akkor sír ha valami nem oké nála.Ha fent van akkor sokat nézelődik,főleg ha kezünkben van olyankor forgatja a kis buksiját ide-oda!

Teszek fel képeket ha nem bánjátok!Mind a két kép a héten készült!Sajnos nem olyan élesek a képek mert a telómmal csináltam.

Kép

Kép


Bocsi ha hosszúra sikeredett a hozzászólásom,de sajnos nem tudok mindig jönni közétek.De megpróbálok minél gyakrabban jönni!!

Kellemes hétvégét!
Pusszancs mindenkinek!
Vendég
 


sziasztok.

most nincs időm visszaolvasni mert áll a bál nálunk.anyummal kicsit összebalhéztunk,vagyis ő velem.mindig én vagyok a hibás mindenért.ma már elegem lett belőle!!!most úgy néz ki hogy hétfőn megyünk albérletbe.majdnem rámburította a vasalót mikor a patrik a kezemben volt,úgy hogy elötte huztam ki tehát még forró volt.amit kivasaltam azt meg kidobálta a lépcsőházba.tiszta hülye.kivagyok.olyan gyomoridegem van mint állat.ráadásul senki nincs ithon csak mi.marhajó.és mindezt miért?mert tegnap mentünk vásárólni a metróba meg a tescoba és este érünk haza ő meg lusta volt lemenni kajáért és azon huzta fel magát hogy nemvolt ithon semmi kaja.

bocs hogy ide panaszkodom de már tényleg nagyon kivagyok.


ja és hogy azért jó hírt is írjak a fiam megtanult kanállal enni :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: nagyon ügyes.ésc eggyik napról a másikra.

na megyek mert megint ordibál valamiért.
kismama18
 
 


Csináltunk vonalzót végre...apa segítsége kellett hozzá,de a lényeg h megvan...
Minden baba tünemény egytől egyig..
ma vettem pár új cuccot magamnak..egy tök szép felsőt találtam,úgy örülök..megyünk egy esküvőre júni9én,de vmi szoknyát is be kell szereznem hozzá,meg cipőt!!!

na mindenkinek nyugodalmas éjszakát kívánok!!! :D
Puszi Nektek...

Kép
nikky
 
 


Borzalmas!

Hogy ti mennyit termeltetek! Nem is tudom mindet végigolvasni! Hihetetlenek vagytok! :lol:

Egy két témához szólok csak hozzá csak amig van időm!

Babaülés!
A leírás szerint menetiránynak háttal kell, ezt a kicsikorit, csak majd azt amit egy éves kora után kell használni azt kell fordítva, menetiránynak megfelelően rakni, mert a fejét még nem tudja ugy tartani (bármekkora is)! Mert gondoljatok csak bele, ha ütközik az ember (fékez) rögtön előre nyaklik a mi nyakunk is, de mi legfeljebb meghúzzuk egy fékezésnél, mert erősen tudjuk tartani! De neki ki is törne a nyaka! :shock:
Szóval így meg egy fékezésnél csak nekinyomódik a feje a támlának! Ezért kell menetiránnyal háttal!
Ezt olvastam! Szóval meg ne kövezzetek ha valaki máshogy tudja! :roll:

barbamami te nem semmi vagy! Három gyerek, és mindhárom kicsi...hát le a kalappal elötted! És még én érzem magam jaj de ügyesnek ha egy nap sikerül főzni mosni vasalni meg takarítani is Kyra mellett! Hát hozzád képest ha csillog villog a lakás is kispiskóta vagyok! Hogy lehet ezt végigcsinálni? :shock: :roll:
Gratula hozzá!

Gabibaba, gratula! Sok tejcit és egészséget nektek, és minnél hamarabb ide közénk a sok fotóval :)

nikole, Kyra anyatejes baba, de én adok neki teát is! Ebbe a melegbe napközbe szereti nagyon! Éjjel meg reggel nem, csak amikor ilyen meleg van és kint vagyunk! Marci irtó édes baba :) És ti is mindjárt két hónaposak vagytok :) Mi is holnap töltjük a két hónapot :) És hétfőn mi is megkapjuk a szurit :( Annyira félek tőle :cry:

Na, most nincs időm tovább visszaolvasni, remélem senkit nem hagytam ki aki nekem írt esetleg :oops:
Ha igen szóljon, és ne haragudjon :)

Feldobom még a talitáblákat és megyek babázni :)

KépKép
KépKép
akíra
 
 


Előszőr a négy helyszínes tábla, aztán egy kvázi üres tábal, azokkal akik még nem jelezték felém, hogy hol lenne jó, vagy hajelezték én suta voltam és átsiklottam felette és akkor ezer bocsánat...jelezze mégegyszer... :oops:

Kép
Kép
Kép
Kép
Kép

KépKép
KépKép
akíra
 
 


Sziasztok Lányok!

Pannica: Köszönöm a tippet ki is fogom próbálni, mert ennél már minden csak jobb lehet.

Dijcsi: Az előzmény csak annyi volt, hogy a háziorvos meghallgatta és azt mondta, hogy szívzörejt hall nála és vigyük be a kardiológiára. De hála isten minden rendben. Tényleg én is megvettem az újságot és nagyon aranyosak vagytok és hál istenek minden rendben mostmár nálatok. :lol:

Én nem tudom, hogy mi van lehet, hogy front de Dávid már két napja olyan nyügös, pedig nem szokot ilyen lenni. :cry:

Tündériek a babák!!!

Barbamami: Nekem is minden tiszteletem a Tied a 3 gyerek miatt. Eredetileg mi is 3-at terveztünk, de Dávid után nagyon gondolkodok még a kettőn is, pedig Ő még nem is olyan rossz baba. Szerintem ne szégyeld magad, az alvás miatt én nem is csodálom, hogy ki vagy merülve én az egy mellett ki vagyok merülve.

Lilypie Kids Birthday tickers

Lilypie First Birthday tickers
krisy79
 
 
 

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

 

X
EZT MÁR OLVASTAD?