Új privát üzeneted érkezett!

Szaisztok!

Tündi :D

Gratulálok a vizsgához, ügyes voltál. Sajnálom a rosszulléteket reggel...De már nem hiszem, hogy sokáig tart.
Én is viszonylag korán, már a 17. héttől éreztem, hogy mozgolódik a kis kucorkám.

Tücsi :D

Nem semmi, hogy már Debrecenben vagy, írjál milyen.
Ficike szépen cseperedik.

Nelli :D

Én is 59 kilóval kezdtem és 173 cm vagyok :P És hát igen, én sem vagyok egy túl jó alvó...

Emma :D

Sztem is változó a súlygyarapodás és nem is egyenletes. Ne aggódj...

Szilva :D

Olllyan izgi, hipp-hopp Te jössz!!!!

Lara :D

Örülök Nektek!!!

Amica :D

Köszi a babakocsi-véleményt! Mi is a pilko3-mal szemezünk többek között!

Csajok! Én éjjel is állandóan pisilni járok, úgy 2-3 szor... :oops:
Háát elég fárasztó, de persze én sem panaszként mondom, bőven kibírom.
De szinte a kismamaság elejétől. Olvastam, hogy hormonális oka van, másrészt első pillanattól kezdve növekszik a méh és ennek a súlya nyomja. És Ti????

Gaby :D

Jó, hogy haladtok, várunk ide nagyon!!!!

Dzsulee :D

Mi van Veletek, ha tudsz néha gyere.

Rönci :D

Te is jöhetnél ide.

Bogáncs

Kép
bogáncs
 
 


sziasztok!

köszike mindenkinek a gratulációt!
én is megkönnyebbültem hogy végre túlvagyok egy szigorlaton!!!!
manócska is jól van és ez is megnyugtat!!!!

bogáncs!
akkor te is elég korán érezted a te kis manódat!!!
szuper érzés!!!!
remélem a rosszullétek is hamar elmúlnak!!!!

gaby!
remélem mihamarabb itt leszel közöttünk!!!
és mennek a drukkok 22-ére!!!!

többieknek szép napot majd még jövök!!!!

ja így utólag képzeljétek megszült az egyik barátnőm az éjszaka kisfia lett Máté a neve és 4250grammal és 53 cm-mel jött a világra!!!

szép napot!!!

tündi23
 
 


Barbi
Piros pötty: lehet a tejtől is, de szerintem lássa vagy a védőnő vagy a doki, az a biztos.
UH: nekünk fix időpontunk volt, amikor a kórházban megkaptuk a zárót, abban volt, hogy mikor kell menni; Fici aug. 25-én született, és szept. 27-re kaptunk időpontot.

Manda
Sajnálom, hogy csúszik a stimu. :( Milyen bosszantó, hogy egy ilyen kis dolgon ennyi múlik.

Tündi
Gratula a vizsgához! Még jó, hogy csak a reggeli hányás tért vissza, bár gondolom, ez sem leányálom. Tök jó, hogy már mocorog a kismanó!
Barátnődnek gratulálok! Szép dunci babája lett.

Mona
A vas nagyon fontos!! Nekem szülés után annyira rossz volt a vérképem, hogy vért akartak adni – persze nem fogadtam el, így kb. 3 napig szédelegtem és 3 lépés után légszomjam volt. Viszont a vas mellé szedj C vitamint is, mert segíti felszívódni. A 6 hetes kontrollon már tök szupi volt a vérképem.
Kávét csak koffeinmentest igyál, a cukorral meg óvatosan, nehogy gond legyen!!
De a lényeg a szívhang, ugye?! :)

Tiza
A lakás tetszik, bár kicsit zajos. Nem tudom miért, de ezeket az új házakat valahogy nem szigetelik rendesen. Az összes székhúzogatás, ajtócsapódás hallatszik. Talán megszokjuk. :) Viszont a győrihez képest szebb, csendesebb (a szomszédokat kivéve). Itt még ablakot is tudok nyitni napközben, mert egy belső udvarra nyílnak. Amúgy egy baromi forgalmas út mellett van a ház, de észre sem venni. Tesco közel van. Csak az a rossz, hogy a Nagyerdő messze, pedig ott tudnánk jókat sétálni. Viszont a belváros kb. 10-15 perc gyalog.
Hú, nagyon örülök, hogy bejött a hírdetés!!! A színnel ne törődj, mi is mást színt akartunk, de ez volt akciós. A hordózónál meg később vettük észre, hogy még jó, hogy az akciósat vettük, mert a kocsinkban az üléshuzat majdnem teljesen ugyanolyan, mint a hordozóé.
Szerintem, meg pont jó, hogy eddig is ébredtél éjszaka, így nem lesz fura. De tuti jó alvó lesz a kis kukacos. Csak nekem lehet ilyen „szerencsém”. De ahogy nézem, a nem alvók többsége lány.

Szilcsi
Hát, mikor februárban ellátogattunk ide, abszolút nem tetszett. Viszont most tavasz, vagy inkább nyár van, sok a fa, a zöld, eddig nagyon tetszik. Azt meg, hogy nincs hegy, észre sem venni. Gábor szerződése egyelőre december végéig szól, de nagy valószínűséggel jövő őszig még hosszabbítják. Majd meglátjuk.
Hát, szomorú vagyok, hogy Sackó nem jön. :( Emlékszem, ő volt az egyetlen, aki anno valahonnan gyanította, hogy talán babás vagyok, mikor Fici sikerült. Olyan jólesett, hogy szurkolt. Mondd meg neki, hogy nagyon hiányolom és azért majd hozz róla híreket!

Emma
Már nem számolom. :)
gtünde
 
 

 
 

Cica
Üdv itt! Először is gratulálok! Nyugodtan kérdezz, azért vagyunk, hogy egymásnak adjuk az okosabbnál-okosabb tanácsokat! :)
gtünde
 
 


Tüncsi :)
Akkor nem olyan gáz ott "messzibe". Én még sosem voltam Debrecenben, talán csak átutazóban egyszer. Párszor már terveztük a virágkarnevált, de azóta valahogy megutáltam az ilyen össznépi dolgokat. A gyerkőccel lehet, hogy visszajön a kedevem, ha már kicsit nagyobb lesz.
Ilyen a babakocsi (persze ez nem az enyémről készült, de ugyanez a szín és típus)

Kép

Cica :)
Nem vettem észre a hozzászólásodat, mert előttem írtál. Gratulálok! Fura, hogy 7 hetesen már kényelmetlenek a ruháid, de mindenkinál másképp alakul a test. Vegyél vagy varrassál kismama övet (valahol bandázsnak hívják) és akkor nem kell begombolni a nacit. Én még mindig azokat hordom, pedig már a nyolcadik hónapban vagyok. Semmi kismama ruhám nincs. Ahogy a többiek is írták most nekünk kedvez a divat, legalábbis a felsőkben.

Kép
Kép
tiza
 
 


Tiza
Szerintem jól néz ki a babakocsi. Miért nem tetszik a színe? Tudom, a rózsaszín a kedvenced, de egy tökös legénynek nem lehet rózsaszínűje. :lol:
gtünde
 
 


Tüncsi :)
Hi-hi. Tényleg a rózsaszín a kedvencem, de most azt azért kihagytam volna. Azért nem tetszik annyira, mert már láttam a 2007-es modelleket és nagyon zsivány színekben van, de ez legalább tényleg jó kisfiúnak is meg kislánynak is.

Kép
Kép
tiza
 
 


Tiza
Majd akkor a ruhái lesznek zsivány színűek! :)

Nem is írtam még, hogy Répa össze-vissza kúszik már. Általában tolat. Kaptunk karácsonyra ilyen (milyen hülyén hangzik) polifoam-szerű puzzle-t 1 csomaggal, meg vettünk még kettővel, ami 30 db. Ez szépen le van rakva a földre, de nem ám azon csúszkál! Állandóan lehempereg róla és feltörli a padlót. Estére a világos cuccai szürkés árnyalatot vesznek fel. :) Meg persze minden más érdekesebb, mint a játékai. Pl. anya lába, papucs, néha a padlót is meg kell nyalni...
Tegnap már egész szépen evett. Ebédre is megette, amit adtam neki. Mondjuk egy normál adag negyede, ha lehetett, de legalább elfogyott. Gábor vett az Ikea-ban etetőszéket neki, nagyon bevált. Eddig ölben etettem, és mint egy sajtkukac tekergett egyfolytában, meg nyüglődött egy idő után. Ebben viszont egész jól meg tudom etetni. Mondjuk akkor nehéz a szájába találni, mikor rugózik ültében - néha az orrára, homlokára kenődik a kaja :) - de lényegében megérte a kb. 4ezer Ft-ot. :)
Megyek, megnézem, mert 9:50 óta alszik. Na, ébredezik, hallom.
gtünde
 
 


Tiza,
szuper a kocsi és jól kitudod majd használni. Meglátod a mózest olyan hamar kinövik és a sportülés lesz a hasznosabb. a mózesek meg mindig szépek maradnak a többi meg új :wink: , jó bolt volt!!!!!!!!!!!!!

Szilcsi,
Sackót én is üdvözlöm!!!!!!!!!!!! Örülök, hogy babás, én is szívesen szültem volna itthon...
Jó volt a tokás és nem tokás na meg a tampon kontra betétes ügy :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Tüncsi,
most aztán igazán nehéz lenne megejtenünk a találkozót :roll: :oops: :lol:
Hívhatsz ha eszedbe jutok :wink: , mindig jó, csak maximum van némi háttérzaj :lol:
Ágnes folyton palira vesz ám engem. Most is ebédnél mászkált utánnam, "mámm-mámm", megcsináltam a kaját erre nem evett :P :evil:
Ágnes a gyerekek cipőit rágja :twisted: , Janka meg tegnap seggen csúszva közlekedett és a papucsát szállította a szájában :lol: :twisted: Meg kell ám néha kergülni a nagyoknak is!!!!!!!!!!!!
Nekik nem volt cumijuk, ágnest 6hónaposan szoktattam rá mert annyira szopizta az ujját mint Janka. Erre mostanában ellopják a cumiit és azzal vonulnak lefeküdni :roll: :wink:
Sajnos Janka még most is szopja az ujját, már a fogain is nagyon látszik és nem lehet mit tenni... majd a fogszabályzó. Pedig a fogdoki azt mondta, hogy még szépek lehetnének a maradó fogai, de egyszerűen nem hajlandó nem szopizni :cry:

Kép
Kép
Kép
amica
 
 


Sziasztok!

Drumka :D
Napra pontosan egy idősek vagyunk! :D De nekem a mellfeszülésen kívül már nem sok tünetem van, ma rámjött a délutáni szunya, ennyi :)

Manda :?
Nagyon sajnálom! Továbbra is szurkolok, s kitartás!!!

gTünde :D
Köszönöm a válaszod! Nagyon fontolgatom én is, de a doki eddig semmit nem mondott erről, úgy gondolom, hogy a június 4-i vizsgálatot(s eredményét megvárom), s utána gyorsan eldöntöm, hogy hogyan tovább :roll:

Tündi23 :D
Gratulálok a vizsgádhoz, valamint a mocorgáshoz! Azt mondják, hogy a második babát előbb érzi az ember...háát én nem hiszem, hogy 14 év után még emlékszik a szervezetem erre :oops: ha igen, akkor már nincs is olyan sok idő addig, alig várom :D

Gaby :D
Mennek a drukkok!!!!!

Mona :D
Tudsz képek rakni a babakocsiról? Szerintem sok olyan dolgot kéne enned, amiben sok a vas...most hirtelen a spenót, máj, ezek jutnak eszembe, persze ha szereted!? jobb, mint a bogyó.
Egy barátnőmnek javasolta a dokim - én elfeltettem rákérdezni -,hogy igyon langyos vizet, s az könnyit a székrekedésen! Abban semmi káros nincs, viszont lazítja a beleket. Érdemes kipróbálni!!

Tiza :D
Ügyesen megoldottad a vásárlást!! Remélem, hogy férjed jól megdícsért, hogy még nála is ügyesebb vagy!? :D Nekem is nagyon tetszik a babakocsi, a színével együtt is :) Nem tudsz képet rakni a fütyisről?? Tényleg, hogy fogják hívni?? Tudjátok már??

Szilva :D
Te nem hagysz magadnak sok időt a pihenésre, az biztos!! Kívánok jó sok energiád, hogy bírd a strapát!!!

Cicabogár :D
Én is üdvözöllek, bár még jómagam is új vagyok! Én ma vagyok 10 hetes, de nem túl szűk nadrágjaimat még be tudom gombolni, csa ha ülök, akkor kell egyiket-másikat kiengedni!

Nelli :D
Köszönöm az infót, mint fentebb írtam jún 4-e után látok többet!

Kép
Kép
Kép
szilvia72
 
 


Amica :)
Jaj de jó, hogy írtál! Örülök neked!
Óóóóóóóóóóó a tampon-betétes táborra emléxem :twisted:
A tokával meg nap, mint nap találkozom a tükörben :evil:
Gyere gyakrabban!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Tiza :)
Ezek szerint együtt fogjuk letenni a lantot :) Kíváncsi leszek akkor több időm lesz-e??

Tüncsi :)
Ezek szerint hosszú távra kell berendezkednetek Debrecenben!
Mikor jöttök inkább Pestre????????????

Kép
Kép
szilva069
 
 


Amica :)
A tanga kontra tundra vitát kifelejtetted. Hi-hi.
El tudom képzelni, hogy mennyi dolgod van három gyerkőccel, de azért nagyon klassz lehet.

Szilvi :)
Nincs újabb kép, csak a herezacskóról, az is 2D-ben. A nevét még mindig nem tudjuk. Majd ha lesz időnk foglalkozunk ezzel is. (Csak meg nem szülessen hamarabb.)

Szilcsi :)
Én is attól tartok, hogy majd otthon maradva sem lesz semmire időm.

Kép
Kép
tiza
 
 


Tiza
Tényleg, most jövök rá, hogy nem hallottam még tőled nevet! De azért van 2-3 variáció nem? Azért most már bele kellene húznotok :)

És igen, 3 hete itthon vagyok, de este 6kor mikor megjön a férjem rájövök, hogy megint 2-3 dolog elmaradt napközben. Rengeteg értelmes dologot lehet csinálni, amire soha eddig és soha ezután nem volt idő :D

Kép
Kép
emma1976
 
 


Emma :)
Volt 2-3 variácó (Martin, Hunor, Márk), de azokat a férjem elvetette. Most indulunk előlről. Jó, hogy előhoztátok, elkezdem nézegetni a neveket. Megint.

Kép
Kép
tiza
 
 


Ja, most lurkóként emlegetjük, de azért ezt nem anyakönyveztetném.

Kép
Kép
tiza
 
 


Ma is vittem vízeletet a védőnőnek, de már nincsen benne cukor :)
Ezt a kocsit vettük :D
Kép
Kép
Kép

Kép
mona76
 
 


köszi a drukkokat, elraktároztam :D mai hőm 37,2 :wink: most nem igazán görcsölök, csak kicsit néha, mellem meg nem feszül erősen ahogy mindig szokott, csak kicsit :roll:
1-2 hónap, és rengeteg kisbaba lesz itt :D

Mona
jó kis babakocsi :D 180 fokig dőnthető? nekünk van itthon, tesóm hagyta itt, de nem is tudom hogy azt meddig lehet dönteni :roll:

Tiza
azta, már ideje lenne tudni a nevet :P :wink: a kukacosom majd Vince lesz :wink: apával azóta minden ok? nem volt durci időszak azóta? Nálunk normalizálódott a dolog, azt nem mondom, hogy nincs vita, de jól vagyunk :wink:

Pusza mindenkienk :P

Kép
gaby25
 
 


Mona :)
Klassz kocsi, jó a színe is.

Gaby :)
Azóta minden rendben, bár előtte sem sokat veszekedtünk. Amióta nem cirkuszolok, hogy ha el akar menni valahova, azóta nincs kedve és itthon ül. Már be is vallotta, hogy tényleg igazam van és jó lenne, ha már neki állnék hisztizni v. mi, mert így nem is tudja magát jól érezni és szalad haza. Ezen jót nevettünk.

Kép
Kép
tiza
 
 


sziasztok!

gtünde!
köszike!
ma voltam a kórházban és megnéztem a babócát a barátnőmét nagyon aranyos és igazán nyugodt baba!
hát sajnos nem a legjobb hogy még mindig hányok de ez van majdcsak elmúlik!!!

tiza!
ajjaj még nincsenek nevek pedig lassan jó lenne!!!!
a babakocsitok meg nagyon jól néz ki!!!!

szilvia72!
köszike!
szerintem is hamarabb lehet érezni a másodikat mondjuk Bencét is a 16.héten éreztem először mocorogni!!!
hogy vagytok???

emma!
akkor te már otthon pihengetsz mondjuk nem is olyan sokára meglesz a baba nálatok is!!!!

mona!
gratulálok a jó eredményhez!!!
szuper jól néz ki a babakocsitok!!!!

gaby!
várunk a topikba!!!!
de jó lenne ha most spontán összejönne a baba!
mert ugye most nem volt semmi még????

rólunk!
jól vagyunk mocorgunk igaz néha érzem nem mindig na de majdcsak növöget és akkor jobban fogom érezni!!!!

szép napot mindenkinek!!!!

tündi23
 
 


Sziasztok!
:D
Ha megengeditek, most végre én is csatlakoznék hozzátok így 11 hetesen! Folyamatosan olvasgatom az írásaitokat, de komolyan minden elismerésem a "pályájuk" elején járó kismamiknak, h ilyen flottul bírják magukat (a neveket most nem sorolnám fel, olyan sokan lettetek :lol: )!!!
Én meg hozzátok képest egyelőre még egy nyomoronc vén szatyornak érzem magam. Annyira hogy az már szégyen... :oops: :lol: Mint aki álombogyót evett, amikor meg épp fel vagyok, hányok vagy majdnem... :lol: Juli lányom meg még plusz szívja ezerrel az energiát. Hú, de nagy huncut-bohóc-rosszcsont-mindenlébenkanál...

Na, de hogy reagáljak septiben...

A babóitok gyönyörűek - valamennyi a megszületettek és a nagy út előtt állók is, a Balázsok, Ficik :D , és még nevetlen lurkók egyaránt.

A babakocsik is szépek.
Mona, nagyon jó a szín!
Tiza, neked külön gratula a jó vásárért - ennek fejében mostmár megérdemli a babókád a habos kiságyat (a kartondoboz helyett).

Tündi, nagyon ügyes vagy tanulásban. Gratulaaaaa

Gyerekes témában meg kérdezzetek bátran Kismok-anyutól, mert amiken mi átmentünk. Huuuuuu
Ezek után úgy gondolom, nagy meglepetés a köv. manóval nem érhet.
Majd még mondok ötleteket én is.
Most megyek és lefektetem Júlia kisasszonyt.

KM

Kép
Kép
kismok
 
 


Kismok, gratulálok!
Bár nem hinném, hogy nem érhet még meglepetés :D :oops: :roll: :P :twisted: :wink: :lol:

Kép
Kép
Kép
amica
 
 


Tiza
hát lehet ha nem hisztizek a cigi miatt, akkor lerakja? :shock: ezt azért nem hiszem :lol: örülök hogy jól vagytok :)

Tündi
nem volt semmi rásegítés, spontán nyomjuk még mindig :P :wink:
apa január óta szedi a vitaminokat, márciusban még nem volt jó az eredmény, de hátha májusra megemberelték magukat :wink: kiskatonáknak 3 hónapra van ám szükségük

hőm 37,35 :P de csak 4 órát aludtam :roll:

Kép
gaby25
 
 


Amica
Én már örülnék, ha Fici szólna, hogy éhes. :) Ebédre én is csak minimálisat adok (vagy próbálok adni) neki, mert állandóan meghagyja a nagy részét. Azon röhögök, hogy a védőnő azt mondta, ha már megeszik 150 grammot a főziből, akkor jöhet a husi. Ahha. Fici jó, ha 40-60-at megeszik ebédre. De ma csináltam neki husit, majd holnap tesztelem a dolgot. A répát, krumplit már elég jól eszi. A zöldborsó is lecsúszik valahogy. Gyümölcs viszont jöhet bármikor.
A héten elkezdett előrefelé kúszni, baromira kepeszt. Meg lehet zabálni. Kb. 3szor próbáltam felvenni a fényképezővel, mire sikerült, ui. mire elindítottam a gépet, már célba is ért. :lol:
Most próbálom a youtube-ra feltölteni, meglátom, sikerül-e.
Cumira én még az elején rászoktattam, különben állandóan a cicimen lógott volna. :) De – szerencsére – alig használjuk. A hüvelykujja nem kellett neki.
Cipő az nálunk is megy. Főleg a sajátját szokta levenni és nyálasra rágni, meg ha meglátja a papucsunkat, akkor kúszás ezerrel, hogy megszerezze. Persze, nem hagyom neki, mert nem a leghigiénikusabb dolog. Viszont mindennap szépen feltörli a padlót a ruhájával. :?
Kismoktól kérdeztem pár dolgot, ha van időd, kíváncsi vagyok a Te válaszodra is ám!!

Szilcsi
Hát, Bp. nincs a tervek között. Mondjuk, oda nem is szeretnék menni. Nekem túl zsufi és nagy. Leginkább haza szeretnék menni. :) De hát az nem egyhamar lesz.

Tiza
A neves táblázatot még nem próbáltátok?? Tudod, amit feltettem anno Szicslinek. Hátha segít.

Mona
Éljen! (mármint, hogy nem volt cukor a pisiben :) ) Jó a kocsi!

Kismok
Akkor üdv végre itt!! Én mindjárt kérdeznék is. Szóval, mostanában az foglalkoztat, hogy amikor már rendesen eszik a gyerek, akkor hányszor és mikor kapjon egy nap enni. Ha meg még van szopi, akkor az csak este vagy napközben is? Ja, ez mondjuk 1 éves kor után érdekelne. A másik: nem tudom, mennyit kellene Ficivel foglalkoznom. Néha úgy érzem, elhanyagolom, máskor meg úgy, hogy túl sokat vagyok vele.
Éjjeli felkelés nálatok meddig és hányszor volt??

Bogáncs
Bocsi, hogy nem válaszoltam. :oops: Szóval, jó itt meg nem is. A város egész szép. Ma megnéztük a Nagyerdőt. Olyan furi, hogy a város közepén van egy erdő. Mert tényleg az. Amint „belépsz”, érzed azt a tipikus erdő illatot. Ugye nálunk fel kell menni a hegyre, hogy erdőben sétálhass, viszont az sokkal nagyobb. Gondolom, itt nem is nagyon van olyan, hogy erdő. Már olyan értelemben, mint Pécsett vagy más hegyes-dombos településen.
A lakás: jó is meg nem is. Jó az elrendezése, van terasz, ami egy aránylag csendes udvarra néz. Van Ficinek is külön szobája. Pár éve épült. Viszont iszonyat rosszul szigetelt az egész. A felső szomszéd minden mozdulatát hallani, a székhúzogatástól a vízcsap megnyitásán keresztül a kaputelefon csengetéséig. A lépcsőházról meg jobb nem is beszélni. Visszhangzik, mint egy barlang. Ma olvastam lent a házirendben, hogy kérik a lakókat, hogy emiatt csendben közlekedjenek és ne csapják be az ajtót. Szerinted valaki is betartja?!?
Már gondoltunk rá, hogy keresünk másik albérletet, de mi a biztosíték, hogy az jobb lesz?! Úgy döntöttünk, hogy keresgélünk, de nem sietjük el a dolgot, végül is van hol laknunk.
gtünde
 
 


Sziasztok anyuka-lányok!

Tünde :D
akkor elmondom a mi példánkat... Elég sok ördöglakat-feladatot rakott bele a kis hölgy. :D
Azon ne aggódj szerintem, hogy ennyiket eszik (pláne ha ilyen jó bőrben van). Én baromira aggódós anyuka voltam az elején és hát így utólag azt mondom felesleges volt.
:wink: Juli nagy anyatejfüggő volt - ennyi idősen mint Fici, ő sem evett többet, de egy csomó tejet bekajált - ami akkor neki - látva a husis combjait még bőven elég volt, de én azért izgultam ezerrel, h mért nem megy ez jobban nekünk. Hát, csak... Mert ő egy ilyen gyerek. :wink: Utálta az összes főzelékfélét, krumlit a mai napig nem hajlandó enni, de borsót, zöldbabot, répát, brokkolit is csak pár hónapja. A káposztaféléket a mai napig sem eszi meg. Bármilyen régen evett - akár fél napja - akkor se. Gyümiből csak az üveges őszibarit ette, a fél fagyasztó tele volt a nyáron elrakott cserivel, meggyel, szilvával. Az almát se reszelve, se rágcsálva. A banánt csak rágcsálva. Más nem volt - tél volt. :D
Husi? Hát jó ideig két-három kávéskanál/ hét, mert ha túl sokat csempésztem a kajájába, kiköpködte.
No, akkor kérdezhetnénk: mit evett? Hát én se gondoltam volna: petrezselymes párolt rizst (háromszoros vízzel, olivaolajjal). Ez ment többnyire üresen kb. 1 éves koráig. Meg ugye az őszipüré és kevés banán. Ja, meg egy hónapig cékla :? .
A védőnőm állandóan ijesztgetett, h nem jut elég tápanyaghoz...De azért 1 éves korára sikerült neki 9900g lenni valamitől és majd kicsattant az egészségtől.
Szóval a te gyereked is nagyon jól műxik, csak legfeljebb nem a legegyszerűbb kategória :lol:
Sztem a szopit add neki, amikor csak jól esik. Én mit nem adtam volna érte... De Julcsi abba a nagyon kis százalékba esett, aki ún. csökkent szopóreflexel jött a világra. Úgyhogy nem is tanult meg soha szopni rendesen. Pedig direkt emiatt jó darabig cumit se adtam neki. Én meg fejtem ezerrel. Gyűlöltem amikor 8 hónapos kora után tápszert kellet neki adnom, mert nem győztem az ipart. Úgyhogy én azon a véleményen vagyok, h tápot csak a végső esetben adj neki sztem - az mégis csak a tehén teje, nem a tied.
Alvás?
Hát, 20 hós koráig nem aludta át az éjszakát: 2-6 között ébredt. És tuti nem azért mert éhes volt. Mert volt, h alig evett este, mégis csak 4-kor kelt, de volt, h jól lakott és másfél óra múlva fel volt. Sztem a felkelés nagyrészt szokás, álmok, fogak stb függvénye. De mi nem kondícionáltuk Julit a márpedig alszol megtanulására. Ha aludt, aludt, ha nem jött közénk és 2 perc múlva már húzta a lóbőrt. És nem szokott ám oda (mint ahogy ijesztgetnek). Teljes véletlenül az átalvása egybeesett a márciusi betegeskedésével. Azóta egész jó megy neki, van persze hogy felvan, de akkor a férjem megy oda hozzá megnyugtatni és ha visszaalszik ok, ha nem akkor nálunk folytatja.
Nekünk ez vált be. Előbb-utóbb úgyis csak a saját ágyában és egyedül akar majd aludni, addig meg ezzel élünk együtt és időnként nagyon jó összebújva durmolni.

Ja, még vmi. A foglalkozás. Sztem ez minden anyuka parája. Én legalább is pont ezeken morfondíroztam állandóan. Eleget? HMM. Keveset? Szerintem foglalkozz vele annyit, amennyit nem érzel tehernek és szívesen csinálod. Attól h főzöl, közben lehet mondókázni, meg egy kis önálló játék neki se árt, ha közben jól elvan. Juli pl. mindig az alvásokat követő fél órát volt a legönállóbb, mert akkor még minden játék legalább egy picit érdekes volt. Aztán később jöttek a konyhai felszerelések - élén a habverővel. Utána meg sajnos a pólóim :? . De kit érdekelt ez akkor... fél óra szabadság volt a jutalom, amíg ő pakolt. :lol:

Elnézést, ha nagyon hosszú voltam, de talán mások is találnak benne érdekességet a jövőre nézve.
Amiről még tudok beszélni, mert engem érintett:
-hasfájás az első három hónapban
-kengyel - kötött csípő miatt
De mivel baba-mama klubot vezetek egy csomó más dologban is érintett vagyok vmilyen szinten, aztán hátha vkinek épp arra lesz szükség... :D

Na, puszi mindenkinek
KM

Kép
Kép
kismok
 
 


Ma megkukkoltuk Zalánbabát, nagy élmény volt! Mosolygott, szürcsolt a vízből, nyelvét kidugta, grimaszolt, nagylábujját orrához nyomkodta, szóval komplett műsort nyomott.
Az arcvonásai annyira nem tiszták a képeken, de azért látni, hogy aranyoska- majd hétfőn rakok fel képeket.

Aztán elmendtünk, megrendeltük a faktum dollyból a sarokszekrényt, pelenkázót és kiságyat + kókuszmatracot.

Szóval nagyon klassz napunk volt :lol: :lol: :lol:

Kép
Kép
emma1976
 
 


Sziasztok!

Tegnap voltunk ismerősöknél Hévizen, csodálatos város, tudnék ott lakni, az tuti :)
Van az ismerősünknél egy 8hónapos gyönyörű kiscsaj, hát nemtudtam vele betelni, egésznap babáztam :D nagyon jó volt mert itthon körülöttünk vagy a rokonságban nincs pici baba :?
Képzeljétek hét közepén 3nap alatt becsókóltam 1kg epret, és pénteken, és tegnap is egy csomó piros pötyi jött ki rajtam, és nagyon viszked, szerintetek összefügg az eperrel?

emma, várjuk a képeket :wink: én is megnéztem ezt a bababoltot, és nagyon jó dolgok vannak :)
Hűű, anyukák, mennyi mindent lehet tőletek tanulni :wink:

Kép
mona76
 
 


Kismok :)
Üdvözlünk köreinkben és köszi a tanácsokat. Persze minden gyerek másként műxik, mégis fenőnek. Én pl nem tudom mit ettem gyerekkoromban, mert mindent utáltam (még a csokit és a sütit is!)és anyu szerint az anyatejet is. Mondjuk nem is voltam valami pufók (6 évesen 17 kg, apu szerint csak táskával együtt). Viszont egyáltalán nem voltam beteges, két főiskolát elvégeztem, mindig mozgékony voltam és vagyok, szóval semmi hátrányát nem éreztem. 14 éves korom után pedig elkezdtem rendesen enni és ma már a sóskán a tejen és a belsőségeken kívül szinte mindent szeretek (sajnos a csokit és a sütit is).

Tüncsi :)
Az előző hozzászólás azt hiszem inkább Téged érintett. Ne izgulj Répa miatt. Adj neki annyit és azt, amit jóízűen betermel és tényleg nem látszik alultápláltnak. Kiegyensúlyozott és nem is beteges. Az aggódást hagyd másra!

Emma :)
Klassz lehetett. Én legszívesebben folyamatos uh figyelésben lennék.

Mona :)
A pöttyök simán lehetnek az epertől, mert elég allergén. Piciknek nem is lehet adni. Szerencsére nekem nincs vele bajom és az elmúlt 2-3 hétben napi fél kiló volt az adagom. Most egy kicsit ráuntam és áttértem a cseresznyére.

Kép
Kép
tiza
 
 


Tünde :)
Én két rosszevő gyerek után azt mondhatom, hogy kár nagyon nagy jelentőséget tulajdonítani ennek. Én is paráztam Dorkánál, mert kis súllyal született, nem akart enni, a mai napig vékony, de aztán rájöttem, hogy erőszakkal nem tudom megetetni, meg nem is akarom, így aztán lazábbra vettem a dolgot, és ha evett, evett, ha nem nem. Közben nem kapott semmi nasit, nehogy az vegye el az étvágyát. Mostanra, mire iskolás lett, már elég jól eszik szinte mindent, de azért válogatós. Nem tudom, hogy ezt a növekedésnek vagy a béres cseppnek tudhatom be, de működik.
Domcsi eleinte jól evett, most kész kínszenvedés, de nála sem aggódom nagyon. Nem beteges, jól néz ki, így aztán biztos magához veszi azt, ami neki kell. Nagyon szereti a tejet, azon élne.

Kismok :)
Gratula a 11 héthez!
Azért meglepetések mindig érhetik az embert :lol: Ahány gyerek, annyi dolog merülhet fel.

Kép
Kép
Kép
h.nelli
 
 


Küldök pár mostani pocakos képet:

Kép


Kép

Kép

Kép
Kép
Kép
h.nelli
 
 


Sziasztok!

Bocsi, hogy ide pofátlankodok, de itt sokan vagytok olyanok, akik átmentek jópár dolgon.
Azt szeretném kérdezni, hogy van köztetek olyan, aki mensi előtt már bő 1 héttel görcsölt, és olyan ma biztos megjön érzése volt? Én hónapok óta ezzel küzködök, és kezdek félni hogy valami bajom van. Ez kb. február óta tart, régen ilyen nem volt. A cicim se szokott fájni mostanában középidőben. Próbáltam cickateát inni, de hányingerem volt tőle fél napig, és ment a hasam is :? :oops:
Szerdán leszek a 19.napon, és ha nem jön közbe semmi, elmegyek dokihoz. (Ma már olyan furcsa a hasam, mintha megjönne hamarosan.)
Sajna ez a doki csak egy mezei nőgyógyász, komolyabb vizsgálatokra nem is számíthatok. Aki lenne, az 50km-re lenne, de hát a munkahelyem nem engedi meg a hiányzást :?
Szóval, van köztetek olyan, aki régen ilyen problémával küzdött?

A babásoknak gratula, és jó egészséget nekik :P
A pocakosoknak kitartást a hátralévő időre :P
A szüli-, és névnaposoknak pedig minden jót és szépet :P

Akik kimaradtak, azoknak pedig ÜDV :P


Na, menek dolgozni lassan :?
Vendég
 


Sziasztok!

Nelli :D
nagyon csini és vékony kismami vagy. Pláne, h nálatok már a 3. bébi jön, ugye?
Amúgy bizti igazad van, de most így az elején még olyan jó abban az álomban ringatni magam, h semmi váratlan dolog nem érhet, mert ugye egyeske elég sok feladatot adott... :lol:
Decembertől kérdésekkel foglak ostromolni :lol:

Tiza :D
igen, én is ezt akartam ebből kihozni... :lol: Vszínű Juli is csak a könyvekkel együtt üti majd meg az iskolás versenysúlyt, ha oda kerül. Meg hogy nem érdemes, ezen parázni folyton, mert csak a kedvünknek árt, a gyerkőc meg úgyis úgy éli az életét (és úgy és annyit eszik) jobbára, ahogy neki jól esik. Fő hogy egészséges és tök vidám. :lol:

Haga :D
hát nem tudom, feltétlenül baj-e ez az érzés... :roll: Mondjuk én ilyen egyetlen egyszer éreztem, most márciusban, amikor babás letem. Sztem az se biztos baj, h nem érzel cicifájást, nem? Én sose éreztem... Még most se nagyon...
A cickát kár hogy nem bírod, mert sokaknál segít, nálam egyenesen csodát művelt. Mondjuk én alapjáraton is nagyon bírom ezeket a gyógynövényes kütyüket :roll: .
Remélem azért egy sima nőgyógyinak is lesz némi ötlete a problémádra... meg hogy kiderül, h ez nem is probléma...

KM

Kép
Kép
kismok
 
 


Haga :)
Nekem volt ilyen, de nem volt jelentősége. Aztán lapar után megváltozott és akkor mindig a 12. dpo-n kezdtem ez görcsölni. Szóval nem biztos, hogy van jelentősége. Sőt én barnáztam is a 21. naptól, de az is elmúlt magától. A fene sem érti ezeket a dolgokat.
Egyébként jó, hogy újra belevágtok, várunk itt a topicban.

Kép
Kép
tiza
 
 


Haga
Sajnos semmi okosat nem tudok ezzel kapcsolatban írni...

Nelli
csini vagy! Meg a házatok is klassz!

Na, most bocsi' de beterítem az oldalt a kisfiam képeivel :D ezek csak a fekete-fehér képek, nem a legjobb minőség, de azért látszik a kis drága - első kettő pofi, harmadik a férfiassága :D

Kép

Kép

Kép

Kép
Kép
emma1976
 
 


Emma :)
Ezek nagyon jó képek. A mi kis bestiánk sokkal jobban takargatta az arcocskáját. Gratulálok!

Kép
Kép
tiza
 
 


És még egy kép: ebben a hatalmas pocakban van kis huncut

Kép

Kép
Kép
emma1976
 
 


Emma, nagyon édes kis fiúcska, szerintem irtó jók a képek :wink:
és aranyos pocid van, szép kismami vagy :wink:

Kép
mona76
 
 


Emma :D
Nagyon édes pofija van a kismanónak, teljesen ki lehet venni a vonásait (tiszta anyukája :lol: )s a pocid is aranyos! Visszakerestem a régebbi képekre.....hihetetlen, hogy hetek alatt mennyit nőtt a pocakod!

Lányok ezt nap, mint nap észreveszi az ember, vagy ti is csak a fotókról látjátok, hogy mennyit nő a pocakotok???

Mona :D
Jó, hogy már nincs cukor a pisidben!! a doki nekem azt mondta, hogy gyümölcsöt, ha lehet ne egyek este, mert azokban is sok a cukor :roll: epertől egyébként lehetnek kiütések.

Kismok :D
Üdv itt is :D Nálad is rendben van már minden?? Kipp - kopp, lekopogom, hogy felém sem jött barnázás már az utsó hetekben :lol:

Tiza :D
Hallottam olyat, hogy úgy hívják a gyereket, amilyen névnapon
születik :lol: , de ez szerintem elég kockázatos, úgy-hogy húzzatok bele szerintem!!:lol:

Nelli :D
Nagyon csini kismama vagy!!! Hogy csinálod ezt immáron a harmadik babó "finish"-ében?? ..vagy talán éppen azért nincs időd hízni? :lol:

gTünde :D
Az én fiam is nagyon rossz evő volt, minden falatot úgy kellett belekönyörögni, s hál' Istennek kinőtte....aztán már azért aggódtam, hogy miért eszik olyan sokat :D

Tündi23 :D
Köszönjük kérdésed, jól vagyunk!!! Június 4-én genetikai ultrahang, remélem, hogy szépen "eseménytelenül "eljutunk addig, s minden rendben lesz. Tünetem nincs igazán, néha elszédülök, a melleim feszülnek, de sokkal nagyobbak nem lettek (mondjuk nem bánom, mert eddig is nehezen fértek a 85Bkosárba :shock: ), ja és a délutáni szunya, az majdnem minden nap - amikor tehetem - becsúszik :lol:
Neked AFP???-bocsi, ha lemaradtam vmiről!

Kép
Kép
Kép
szilvia72
 
 


Kismok
Hú, köszi a választ!!! Tényleg!!
Kaja: Szerencsére Fici nem ennyire válogatós. Hétvégén főztem neki krumplit és csibemellet egy kis fokhagymával, leturmixoltam, lefagyasztottam. Ma kapott 1 kocka csibehusit és két kocka krumplit, a felét megette. Mivel a husit ugye nem nagyon lehet pépesíteni, így voltak benne kicsit nagyobb darabok, na, attól picit öklendezett, de ette rendesen. Tápit este már nem is adok, a reggeli gyümibe szoktam egy negyed adagnyit keverni, majd ha elfogy, akkor azt is elhagyom. Délután is gyümit kap. Az almát ő sem szerette, így körtével kezdtem, mert arra nem fintorgott. Azóta már többfélét megeszik. Én Frutapurát adok neki, amiből mindegyiket megeszi. Egyedül az epreset nem adtam még neki, mert félek az allergiától. Még a főtt gesztenyét szeretném kipróbálni. Zöldségekből is eszi, amit adok, csak nem sokat. De már én sem izgatom magam. :)
A nagy melegben és felkelés után szoktam neki vizet adni, pár kortyot meg is iszik már. Olyan csőrös pohara van, amiből csak akkor jön a víz, ha összenyomja a nyelvével, kb. úgy, mint a cicinél.
Foglalkozás: én is azt figyeltem meg, hogy alvás után van jól el magában, de szerintem azért, mert nem álmos és így nem nyűgös. Otthon sok Halász Jutkát hallgattunk. Úgy vettem észre, szereti. Most nincsenek itt velünk a kazetták, de néha énekelek neki, és akkor mosolyog, meg figyel ezerrel.
Alvás: most ott tartunk, hogy 2-3szor ébred, van, hogy lefekvés után 4-5 órát is alszik, viszont, ami rémisztő, hogy újabban már 6kor kukorékol. :? Mondjuk, eddig is általában fél 7kor kelt, de az is még plusz fél óra. :)

Ja, még arra nem válaszoltál, hogy 1 éves kora körül, vagy amikor már csak rendes kaját eszik, akkor mikor és hányszor kell neki adni egy nap??

Tiza
Hát, gyerekkoromban én sem voltam vmi jó evő. Bezzeg most! Meg is látszik! :) Apukám szokta mindig mondani, hogy soha nem gondolta volna, hogy jóízűen lát majd engem enni, és sokat.

Emma
Zalán baba nagyon rendi, hogy ilyen tartalmas műsort szolgáltatott. :) Nagyon édi az UH képeken. A másodikon úgy néz ki, mintha annyira jól érzi magát odabent, hogy kis sem akar majd bújni. :)
Hű, szép méretes pocakod van! :shock:

Mona
Az eperrel csak óvatosan!! Szerintem is lehettek attól a pöttyök. Hévíz tényleg szép. Apukámék is ott lubickolnak még pár napig. :)

Nelli
Köszi Neked is a bíztatást!! Ígérem, most már tényleg nem parázok. Nagyon csini vagy!! Nem is látszik, hogy már a harmadik leányzó csücsül a pocidban. Szép, formás.
Lányok hogy vannak?

Haga
Írtam privit!

Szilvi
Eleinte csak a fotókból láttam, meg a ruhán éreztem, hogy nő a pocim. Aztán már nem csak ott. :) Mondjuk a tükörben mindig nagyobbnak tűnt, mint amekkorának éreztem.
gtünde
 
 


Sziasztok!

Emma :D
csuda formás kisfiad van. A 3. kép alapján pedig nagy macsó lesz belőle. :lol:

Nelli :D
hogy hívják a lányaidat? És hány évesek? Neveket gyűjtök ugyanis... Lányos família vagyunk... Bár ki tudja Őkelme most mi lesz. Néha úgy érzem, fiúcska, máskor meg, hogy tuti lány. Hát, majd meglátjuk... :lol:

Szilvi :D
na, hát ennek nagyon örülök, h már veled is minden rendben. Azért nálam megmaradt a para, meg a wc-re szaladgálás, hogy minden renben van-e... :roll: Meg hidegfrontkor meglepően erősen görcsölök, de amúgy minden rendben. Reméljük így is marad. :D
A pocinövésről meg: én legjobban a reggel és este között érzek óriási!! különbséget - felkeléskor még tényleg 3 hónapos pocim van, lefekvéskor legalább 5, hihi.

Tünde :D
sztem 1 év körül már jó, ha próbáljátok úgy időzíteni, hogy ha csak lehet együtt egyetek - s így nagyjából 5 étkezés alakul ki a babónál is. Nálunk mondjuk nem nagyon van reggeli, mert Julcsi bevág 2,5 deci tejet, aztán köszöni szépen, megy rajzolni :D -
Majd meglátod, minden adja magát ezen a téren is. :wink:

Tiza :D
mi a névválasztásban a másik véglet vagyunk :D . Julinál a 6. héten "összevesztünk", mert én Domonkost, a férjem meg Benedeket szeretett volna. Aztán Julcsi megoldotta a dolgot. :lol:
De már most is gondolkodunk, bár jobbára poénosra véve: jelenleg a Kilit, Polikárp és a Szervác név verseng. Ha lányunk lesz még nem tudjuk hogy fogják hívni, de ha pontosan jön, nem hiszem, h a szülinapi nevét kapja (Miklós, dec. 6.) :lol:

KM

Kép
Kép
kismok
 
 


Kismok
OK, köszi. :) Jó kis nevek. :) Nálunk Apa poénkodott, hogy ha fiú lesz, akkor Kámán Kálmán legyen. :lol: Ui. van olyan keresztnév, hogy Kámán.

El is felejtettem írni, hogy reggelre kibújt Répa 3. foga. A jobb felső. :) És már a 4. is igyekszik kifelé. Ezt most eléggé rosszul viselte, de szerintem még így is jobban, mint sok más baba.

Ja, a kúszásról a video-t vmiért nem tudom innen feltenni, majd otthon megpróbálom és akkor belinkelem.

Itt egy kép, amin igazi leányzó:
Kép

Ilyen ügyesen ül már az etetőszékben:
Kép
gtünde
 
 


Köszi csajok a dicséreteket! nagyon édesek vagytok, de már 11-12 kg-t híztam, így aztán túl vékony nem vagyok, meg az sem igaz, hogy keveset híztam volna. Csak mindenki azt mondja, nem látszik :lol:

Tünde :)
Répácska még mindig egy tündér baba :lol: Ne is parázz, meglátod, minden rendben lesz!
Bennem is maradt még para, pedig már a 3. jön, de azért próbálom leszoktatni magam :lol:
Lányok jól vannak. Dorka köhögése még megvan, de majd csak kiderül, mitől.

Emma :)
Gyönyörű ez a baba :lol: És még mosolyog is!
És a hasad is szép nagy!
Sajnos nem a mi házunk, hanem az Öcséméké.
De tényleg klassz.


Kismok :)
Nevek: Dorottya, Dominika és a pocaklakó valószínű Brigitta lesz.

Kép
Kép
Kép
h.nelli
 
 


Nelli :D

De jó, hogy küldtél képeket!!!!
Még nem láttalak sosem, szép nagyon a pocakod!!!
Nem túl nagy, szolíd.

Emma :D

A Tiéd is szép!!!!!

Bogáncs

Kép
bogáncs
 
 


Nelli
A Brigitta jó név! Húgom is az. :) Nem sűrűn adják manapság, legalább nem fog még húsz Brigitta rohangálni az oviban. Nem úgy, mint Réka. :)

Bogáncs
Veletek mizujs?

Őstopikunkban zebraeső!!
gtünde
 
 


Tünde :)
Pont emiatt gondoltam erre a névre. Meg jókor van a névnapja is.
Csak mikor a Dominika nevet adtuk, akkor is ezt gondoltam, aztán utána egyre több Domival találkoztam :lol:

Bogáncs :)
Köszi :lol:

Kép
Kép
Kép
h.nelli
 
 


Na, a lényeget meg elfelejtem. Reggelre kibújt a 4. foga is Ficinek, és ma először egyedül felült!!! Olyan ügyike!
gtünde
 
 


sziasztok!

itt vagyok nem vagyok elveszve csak kicsit sokat kell tanulnom!!!!

emma!
gyönyörű a fiúcska és szép nagy pocid van mintha magamat látnám mikor Bencét vártam!!!
csini kismami vagy!!!

gtünde!
akkor fici nagyon ügyes ha egyedül felült és szupi hogy kintvan már 4 foga!!!!
és igazi kishölgy már a kisasszony!!!

nelli!
szép név nekünk pont Brigitta napján van a házassági évfordulónk!!!
jó választás!!!!
milyen formás kis pocakod van pedig már 33 hetes vagy igaz???

bogáncs!
hogy vagytok???

kismok!
örülök hogy végre itt vagy közöttünk!!!!

szilvia72!
köszönöm jól vagyunk levették az AFP-t és gondolom jó lett még nem tudom az eredményt ma kellett visszamennem biokémiai vérvételre mert sajna hamar vették le a vért és így nem értékelhető az eredmény szóval majd ha annak lesz eredménye akkor tudom meg az AFP-t is!!!!
és egyébként ti hogy vagytok a nagyobbik örül a kistesónak????

mona!
akkor jó volt nektek egy kicsit kirándulni mi Hévízen az eljegyzésünkkor voltunk és tényleg egy csodálatos hely!
na és persze a babázásis bizti jó volt de nemsokára te is babázhatsz!!!!

rólunk!
szóval tanulnom kell van még 4 vizsgám és egy szigorlatom de ha minden jól megy akkor június eljesén megyek utójára vizsgázni ebben a félévben!!!!
a manócskám mocorog igaz csak gyengéden még azért nem olyan intenzív de majd eljön az az idő is és persze nagyon nő a pocakom majd csinálunk képet és felteszem!!!
Bence baba meggyógyult mostmár csak a rosszaság ellen kéne tenni valamit!!!
de inkább rossz legyen mint beteg!!!

mindenkinek szép estét!!!!!

tündi23
 
 


Sziasztok
piri utolért :? 1 cn :( kicsit most sajnálom magam, de tartja bennem a lelket, hogy októberben sikerülni fog :wink: sikerülnie kell!!! :!: majd akkor csatlakozom hozzátok :P :wink:
Nem érrtem miért jött ilyen későn (33 cn 16 dpo), nem szokott és 17 cn éreztem a pét. Na mindegy, ez van, bacca meg. :evil:

Kép
gaby25
 
 


sziasztok kismamik!

még nem merek ebbe a topikba jönni :shock: viszont annyit már elmondhatok hogy : ma mégsem jött meg! :D
Vendég
 


Baba :D

Azt szeretném mondani, hogy mikor beléptem a ma mégsem jött meg-be és láttam, hogy Te voltál az utolsó hozzászóló, elöntött az öröm, teljesen megéreztem miért írtál!!!!!!
Nagyon-nagyon örülök, drukkolok!!!!!!+++++++++++++++++
Hurrrá!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!++++++++++++++++++++++++

Tücsi, Tündi :D

Jól esik, hogy érdeklődtök. Hát az az igazság, hogy annyi van, hogy a 18. heti nagy uh-kor(ami nekem a 20. héten volt) azt mondta a doki bácsim, hogy két hét múlva szeretne újra látni, mert még egyszer rá szeretne nézni a kucorkám szívecskéjére. Persze mondta, hogy 99,9 %, hogy minden rendben, de megnézné.
Ugye csajok megértitek, de bár mennyire is nyugtatom magam, hogy csak alapos, meg minden oké, azért aggódom kicsit, csak nem is akartam írni.
Tegnap hívtam, nem tudtam elérni, majd ma. Szorítsatok!!!

Emma :D

De jó lehet már gyerekszobabútort rendelni :D :D Örülök az örömötöknek!

Átnézek az őstopikunkba!!!

Mona :D

Hévíz tényleg gyönyörű hely, én is tudnék ott élni!

Bogáncs

Kép
bogáncs
 
 


Sziasztok!!
Micsoda hírek....ennyi új baba!!! Innen is gratulálok minden új kismaminak!!! Biztos, hogy minden rendben lesz!

Bogáncs :)
Szorítok!!!! Kucorka, biztos, hogy jól van!!! Ne izgulj!! Bár tudom, hogy könnyű ezt mondani!!

Kismok :)
A wc-wc papír para az persze nálam is játszik, ahogy a lányok is írták, nem is fog elmúlni a végéig. A lényeg, hogy egészségesen fejlődjenek a Kismanók :)

Tünde :D
Gratula Ficinek a most már egyedül felüléshez, s a fogacskákhoz! Persze még mindig tünemény!!

Gaby :(
Sajnálom, hamarosan lesz babó a pocidban!!!!

Tündi23 :D
A fiam örül a tesónak, úgy kamaszosan :) Most minden más nagyon fontos, mint a haverok, a zene, de emellett nagyon figyelmes. Egy kicsit fél úgy érzem, egy pár dologtól, pl. hogy majd hallkabban kell gitározni :D , s hát megszokta, hogy sokáig egyke volt. Majd június 4-én, amikor menni kell az ultrahangra őt viszem magammal (100km tőlünk autóval, s így nem akarok egyedül elindulni), mert a párom dolgozik, nem tud jönni, s szerintem az ilyen, s ehhez hasonló dolgokkal érzi magát fontosnak, s ez biztos, hogy jót tesz :shock:

Sokat kell még várni a köv vizsgálatig, lassan megy az idő :?

Szilva, Tiza :D
Hogy vagytok???? Ne dolgozzatok olyan sokat!!!

Kép
Kép
Kép
szilvia72
 
 

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet: