Új privát üzeneted érkezett!

Megann :D
én is nagyon várom!!!! :D :D :D


Én is adtam már rendesen epret Marcinak és nagyon szereti! :D
Csak harapni nem hajlandó,így felekbevagdosom neki úgy megeszi. :shock:
Ki érti ezeket a kölköket??? :roll: :lol: :lol: :lol: :lol:


Panna
dobjál már képet Davidkáról olyan régen láttuk!!!!!!!! :wink:


NEKÜNK MINDENNAP JÓ A TALI CSAK LEGYEN MÁÁÁÁÁÁÁÁÁR!! :lol: :lol: :lol: :lol:


Gratula a BÖLCSIS Gergőnek!!!!! :P :wink: :D

pusszantás
annamami
 
 


Juci,
DRUKKDRUKKDRUKK!!!!

Gratula a "kisbébihez"!!! :D :D :D
annamami
 
 


KÖRKÉRDÉS

ti már kenegetitek a gyerkőcöket naptejjel vagy krémmel?
És ha igen akkor hányas faktorral?
Márka?

:roll:


Köszi! :wink:
annamami
 
 

 
 

eper: sztem először "lehámozom", aztán majd falhatja egészben. de ez is csak miattam van, nem igazán hiszek benne, de hát én már csak ilyen vagyok. az allergének nem a magokban vannak...

Szilvi,
bölcsi :( de azért jó, hogy meg tudjátok oldani, és tuti nem lesz rossz sorsa Tominak, sőt! :D
hajrá tesóprojekt!! :D :D

Mse!
nagyon kíváncsi vagyok a fotókra! persze rátok is ;)
örülök, hogy élvezed az életet végre! :)

Csibb!
gratula, nagyon ügyi vagy! én is gondoltam rád, mert pont akkor olvastam, hogy vizsgázol, amikor vizsgáztál ;)
ezek a férfiak.... azért úgy elképzelem, amikor egyszer csak megtalálja az alvó gyereket az akták között :) és ott hagyta aludni a földön? azért jó páros lehetnek ők is, csibész Fanni és az apukája :D :D

Zsóf! köszi az oltás infot!

tegnap este olyan későn értem haza, hogy mire lefektettük Esztit a nagy rohanásban el is felejtettem, hogy adjak-e a kúpot, de nem is kellett szerencsére.
az esti lefekvésnél az apja véletlenül bevágta az Eszti fejét az ágyba, amikor tette le, lett nekünk is egy kis bibi a szeme alatt :(

Barbi, Benianyu! vagy aki tudja! oviba korhoz kötve mehetnek a gyerekek? tehát, mivel Eszti októberi, 2008-ban még nem mehet oviba, csak egy évre rá, vagy év közben is lehet, vagy hogy van ez?
egyelőre nem tudom mi lesz ősztől...

megyek letesztelem az epret, aztán én is alszom egy kicsit :)

Csikken! és te jól vagy?? én még mindig küzdök a hányinger-fáradtsággal...

KépKép
KépKép
and
 
 


jajj, közben telefonáltam, és lemaradt, hogy Annamami, úgy örülök, hogy ilyen jókedvű vagy!!!! :)

KépKép
KépKép
and
 
 


Annamami
Én bekentem Danit a hét elején, amikor olyan nagyon meleg volt, de azóta újra nem. NIVEA SUN für Kinder, 20 faktoros. Nagyobb faktorszámúval nem szeretném, mert tetszik, ha le van sülve, szerinem ez is véd. Mi napimádók vagyunk.
Mielőtt szültem, képes voltam, délelőtt 10-től, délután 4-ig a napon feküdni, néha egy kis zuhanyzással. Most már nem annyira bírom, biztos öregszem. :)

Kuha,
Gratula Gergőnek a bölcsihez! Legalább kicsit megnyugodhatsz. :)

Thomasanne,
Sajnálom, hogy Tomi lemaradt! Hajrá kistesó projekt és akkor hamar meg is oldódik a kérdés! :)

Juci,
Gratula itt is az unokaöcsihez is és az éjszaka átalvásához is! :)

Lilypie - Personal pictureLilypie Kids Birthday tickers
Lilypie - Personal pictureLilypie Kids Birthday tickers
benianyu
 
 


And,
Egyszerre írtuk Szilvinek, hogy "hajrá kistesó projekt!" :)

Lilypie - Personal pictureLilypie Kids Birthday tickers
Lilypie - Personal pictureLilypie Kids Birthday tickers
benianyu
 
 


And,
Mikor Beni kezdte az ovit, akkor az volt a szabály, hogy ha még abban az évben betölti a 3. évét és az ovikezdésre szobatiszta, akkor mehet. Most egy kicsit szigorítottak, de nem tudom, hogy ez pontosan mit takar. Jövőre főhet majd a fejünk, mert itt szinte az összes gyereket érinti az kérdés.
Én is szeretném Danit jövő szeptemberben oviba adni, bár nekünk van némi protekciónk már most, így talán nem lesz gond. De az biztos, hogy 4 évig fog járni, mert az iskolát nem lehet elkezdeni korábban. De Beni is 4 évig jár és szerintem ez jó így.

Lilypie - Personal pictureLilypie Kids Birthday tickers
Lilypie - Personal pictureLilypie Kids Birthday tickers
benianyu
 
 


And!
Bár nem engem kérdeztél (mostanában mintha kissé hanyagolnál :oops: , na jól van, egy pocakosnak elnézem :wink: ), szóval a betöltött 3. év és a zobatisztaság az ovi feltétele. Nekem talán lesz olyan szerencsém az oviban eltöltött előéletem miatt, hogy arra való hivatkozással, hogy pedagógus vagyk, Andris beveszik mát szeptemberben. Feltéve, ha felveszik...

Kuha!
Gratula a bölcsihez! :)

Thomasanne!
Ez a Sors keze volt...

TALI
mivel a keddet is épphogy ki bírom préselni magamból, találkozzatok egy olyan napon, ami Nektek jó! Vagy a rákövetkező hétem, akkor nekem is jó.

Barbi!
Akkor ezek szerint mi is trendik vagyunk, mert ANdrisnak is van egy uggyanilyen csini majmocskás pólója :P :P :P (mi Flocikánál csaptunk le rá).

Csibb!
Gratula a vizsgádhoz! :)

Juci!
Hajrá!!!!

ayse
 
 


Benianyu ;) :)

Juci!
jó egészséget az unokaöcsinek!!! szép méretei vannak :) :)
tanulj sokat, mi meg majd drukkolunk! :)

Annamami, én még nem kentem semmit az Esztire. tavalyról van valami nagyon magas faktorú krém, talán vichy, azt fogom rákenni. én egyáltalán nem vagyok ilyen napimádó, mint Benianyu, mindig is untam a napozást, inkább hűsölök az árnyékban :) azt valamiért nem unom ;)

KépKép
KépKép
and
 
 


Annamami!
Mi babé-t használtunk már tavaly is - atópiás dermatitiszes (ezt mondd egymásután 3x gyorsan) bőrre javasolt. 40-es faktor.

ayse
 
 


Nagy az Isten állatkertje...nagyon nagy.....

jöttünk haza az oviból, egy szűk kis utcába bekanyarodtunk. Úgy parkolt le ott egy autó (utóbb rájöttem az útjavítóké, hogy 1-2 centin múlott, hogy nem húztam meg. Viszont láttam, hogy előttem más már megtette :shock: :shock: :shock: ... No sebaj, haladok szépen tovább... az úttest egyik felét elfoglalja egy aszfaltvágó-gép (megjegyzem semmi nem utalt rá, hogy ne hajtsak be az utcába, mert ott dolgoznak), a túloldali járdaszélén meg ülnek a munkások kinyújtott lábbal :shock: :shock: és bámulnak be az autóba... Megálltam, az egyik felállt, amásik továbbra is ott ült és elszánt pofával meredt rám. Kiszóltam, hogy a lábadon keresztül hajtsak tán? De ez nem hatotta meg, a többiek meg mondták, hogy menjek nyugodtan elférek. Úgyhogy iszonyú lassan elmentem mellette...nagyon szar érzés volt. Kiszállni, továbbkekeckedni nem mertem, mert 5 megtermett legény volt, egy totál kihalt utcában...

ayse
 
 


tehát, ha nem veszik fel szeptemberben oviba, akkor még egy évet kell ráhúzni??

Ayse!!
tényleg nem írtam neked mostanában :oops: de ezt ne vedd szándékos hanyagolásnak! meg nem szándékosnak se!!! tudom, hogy egy csomó embernek nem írtam még, és zavar is, azzal vígasztalom magam, hogy lesz ez még jobb...
egyébként szoktam rátok gondolni, mert kettőt akartam kérdezni, csak mindig elfelejtem.
1/ Lili hordja a balerina ruhát? szokott benne táncolni? (egyébként teljesen előttem van a kép, és nekem mindig jobban tetszett ez a ruha, mint a tütü, annyira "szexi", ha lehet ilyet mondani, de csak filmen láttam :) )
2/ emlékszem, hogy, hogy amikor Andris született, megígérted Lilinek, hogy ő is megpróbálhat szopizni. ebből mi lett?

KépKép
KépKép
and
 
 


Sziasztok!

Barbi!
Köszi! :D
Fiúk irtó édesek a majmos pólóban is, meg pancsolósan pucéran is. :)

Juci!
Drukk a vizsgádhoz.

Csibb!
Neked meg gratula. :D

Eper: én is adom már jó ideje Bendegúznak, tízóraira is, ebéd után is, imádja és semmi baja tőle szerencsére. De azért váltogatom hogy körtét is egyen, meg barackbefőttet is, meg néha almát is, nehogy azt higgye hogy mindig van eper. :lol: Bár most lesz a szezonja, tényleg most kell enni.

And!
Sajnálom hogy szenvedsz a hányingertől, nem próbáltad a frissen facsart grapefruitlét? Én minden reggel azt iszom naranccsal együtt, iszonyú jól esik az ember gyomrának. Érdekes, hogy nekem meg este megy el az étvágyam rendszeresen, ennék is meg nem is, aztán sokszor inkább nem eszem, mert mire végiggondolom mit is ennék, összekavarodik a gyomrom. Tegnap este 10kor viszont egy jó kis vajas kifli úgy lecsúszott, hogy öröm volt nézni.

Szilvi!
Sajnálom a bölcsit, de még jó hogy van másik megoldás! Hajrá tesóprojekt! :)

KépKép
KépKép
Márti
márti72
 
 


Sziasztok Lányok!

Tegnap óta anyuéknál vagyunk, úgyhogy csak read only vagyok, nem nagyon akarok egyfolytában itt ülni.

Viszont most muszáj egy dolog miatt, és akkor már megpróbálok a többieknek is reagálni!!

Thomasanne!!!!

Nem is tudom mit mondjak, az egyik szemem sír, a másik neve. Egyrészről nagyon köszönöm az infót, mi még nem voltunk megnézni a kiírást, úgyhogy Tőled tudjuk a jó hírt első kézből :lol: :lol: :lol:
Másrészről, viszont pont az a szitu fordult elő, amit írtam is, hogy baromira nem szeretném, ha előfordulna. Mégpedig az, hogy esetleg mi, akik nem is kerületiek vagyunk, de van némi protekciónk, bekerülünk, és Tomi pedig, aki egy köpésre lakik a bölcsitől , pedig nem.
Nagyon sajnálom, tényleg!! :cry: :cry: :cry:
És hát persze nagyon cikinek is érzem a helyzetet! :oops: :oops:
És nem tudod, valóban csak 24 gyereket vettek fel???


Tényleg nagy kő esett le a szívemről, ahogy Benianyu is mondta. :lol: :lol:

Csibb!

Gratula a 4-es vizsgádhoz, nagyon ügyes vagy!!!

Benianyu!

Dani nagyon édes lehetett tegnap este!!! Beszéd téren mi is szintén stagnálunk, még mindig csak 25-30 szót mond Gergő, és nem mondhatom el róla azt, hogy napont megörvendeztett új szavakkal (mi Robival Bubbának hívjuk egymást, na ezt a szót már gyönyörűen mondja. És ha telefonál az apja, akkor mondja Gergő: Bubba-Apa!!! :lol: :lol: :lol: Kis hülye, remélem, azért majd simán anyának és apának fog szólitani később... :roll: :roll: :roll: )

Mse!

Szegény Nyuszi, jobbulást kívánunk neki!
Jó hallani / olvasni, hogy ennyire van mivel lefoglalnod magad (na, nem mintha Kisnyúllal nem tudnád), és ráadásul kimondottan is élvezed. Lesz ebből valami tanfolyam v. hasonló is???

Ja, annak meg végképp örülök, hogy ilyen jól érzed magad a bőrödben, és hogy úgy érzed, jól döntöttél.
Nagyon vagány csaj vagy, komolyan mondom. Más ilyenkor a sebeit nyalogatná (jelzem, szerintem ilyen esetben én is). Te meg örülsz az életnek, meg mindennek!!! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Juci!

Nagy-nagy gratula a tesókád babájának!!! Sok-sok tejcsit, és jó egészséget kívánunk!!!

Annamami!

Körkérdés: én kenegetem Gergőt, sőt, nem csak "getem", hanem igen alaposan be is kenem. Sőőőt, én már tavaly nyáron is kentem, méghozzá ugyanazzal, amivel most. Nem százezer forintos krémmel, hanem az Avon gyerekeknek való krémjével. Azt hiszem, naptej a neve, csak hát a lötyinek lila színe van. Nem akarok hazudni, de valahol 20 és 30 faktor között van. Most nincs itt nálunk, de ha vasárnap haza megyünk, szívesen megnézem neked.

Na, most mégis megkerestem neked, szóval 40 faktoros. Így néz ki:

Kép

Szóval, nem akarom már agyon dícsérni, de én nagyon meg vagyok vele elégedve vele, Gergő egyszer sem égett le, hanem nagyon szép barna volt egész nyáron...

Kép
kuha
 
 


And!
Én beadattam a kullancsoltást Bendegúznak, pont a héten kedden, mert így még júniusban megkaphatja a másodikat, és nyárra védett lesz. (Megkérdezhetem, hogy Nektek melyiket írták fel az Encepur juniort, vagy az FSMEt? )

KépKép
KépKép
Márti
márti72
 
 


Szia Márti!

én is minden reggel iszom narancsot és grépfrútot :) Eszti is kap narancsot, mert magamnak lusta lennék facsarni :)
valamelyik nap a kovi ubira nyomultam olyan lelkesen, hogy már én is nevettem magamon, és egyik este én is jóízűt ettem ember féle pirítósból, de általában én is így vagyok vele, ahogy te :(
egyébként ember féle pirítós, fokhagymával megkent, sózott olajban pacsmagolt pirítós. nagyon brutál!! :D
Esztivel ilyenkoör már javában 3 kg-nál tartottam, most kívülről +5 kig látszik, de a mérleg alig mutat többet.
ha van még jó ötleted jöhet! :) ;)

KépKép
KépKép
and
 
 


Márti, nem tudom, és most lent van a táskám, amiben a recept van, de majd megnézem. ja tényleg, epret akartam enni, akkor lemegyek ;)

KépKép
KépKép
and
 
 


FSME
mi a különbség egyébként?

KépKép
KépKép
and
 
 


Márti, neked miért 218 nap van még hátra? nekem meg csak 181, pedig csak pár nap különbség kellene, hogy legyen..

KépKép
KépKép
and
 
 


Márti/And!
Ha Encepur junior, hol szereztétek be?????
Lili tavaly azzal kezdte, de most a másikat írta fel, mondván, hogy nem lehet kapni (tavaly is gyógyszernagykeres ismerettségemet kellett elővennem, hogy kapjunk :oops: )

És megint Márti/And!
Én bezzeg bármire gondolok, olyan szívesen megenném :lol: :cry: :wink:

And!
1.) Igen, Lili felszokta venni, és ebben táncol a Bella Balerina dvd-re. Szerintem is jó kis ruha és póbáltam a legkevésbé kihívó fotót feltenni róla (ki tudja kik nézegetik ezeket az oldalakat) :?
2. Szopi: háááááááááát ezért szégyellem magam...mert megígértem és nem tartottam be. Egyszerűen nem fűlt hozzá a fogam. Igaz egyszer kicsöppent-fröccsent a kezemre, vagy Lili kezére, már nem is emlékszem és lenyalta és akkor mondta, hogy inkább mégse ízlik. De a mai napig, amikor becsatolom a kocsiülésbe, tulajdonképpen a mellem van az arca előtt és szívja be a tejszagot, sőt néha szopizó szájmozgást is tesz :shock: . De ez inkább annak szól már, hogy "féltékeny" Andrisra és nosztalgiával gondol azokra az időkre, amikor még neki is járt.

Csikken!
Andris ugyanígy van, szavakkal mindent elmond, de nem kapcsolja össze őket.

ayse
 
 


kíváncsi vagyok, hogy Eszti hogy fog majd a szopihoz viszonyulni, mert most, amikor mutatja, hogy cic, mármint az enyémet, akkor mondom, hogy ebből fog szopizni a Kistesó, és akkor megpróbálja bekapni, de épphogy hozzáér, de sztem már elfelejtett szopizni.

ne befaltam egy csomó epret, ledőlök egy picit :)

KépKép
KépKép
and
 
 


And!
Nem tudom miért van nekem még 218 nap?? :shock: :shock: Pedig csak 4 nap a különbség, sőt lehet hogy még kevesebb mert én elvileg dec 22re vagyok kiírva. Kicsit bizonytalan az időpont, elvileg dec 20 lenne, de sztem ez stimmel. Amúgy melyikünké stimmel? A 218 vagy a 181? Lehet hogy én elírtam valamit.
Amúgy pont másnap teszteltem egy pozitívat, amikor Te felraktad a Tiedet. :D

Bendegúz az Encepur juniort kapta, mert ezt írta fel a dokinéni, de hiánycikk volt alig bírtuk beszerezni, pont hétfőn jött a patikákba. Amúgy ő azt mondta nem sok a különbség, az egyikben elfelejtettem melyikben (bocs terhesagy :oops:) kicsit több az anyag. De tuti, hogy mindkettő jó.

Fokhagymás piritós jöhet, de ez az olajos cucc nekem biztos nem jönne be, tegnapelőtt pont a bundáskenyértől jártam így este, hogy majdnem kidobtam a taccsot. Meg is fogadtam, hogy mostanában nem csinálok. Bendegúzzal se hánytam egyszer sem, remélem most is megúszom.
Ja, mégegy tuti tippem van a jéghideg kefír, azt én bármikor megiszom.

Nekem nem látszik semmi, csak naagy cicik. :lol: :oops:

KépKép
KépKép
Márti
márti72
 
 


Azért Eszti még kicsi, kisebb mint Lili volt.

Én is ledőlök...

ayse
 
 


Kuha
A játsziról hazafelé olvastam és igencsak elkeseredtem, de mire ide leültem már megnyugodtam. A sors keze, ahogy Ayse mondta.
Azért még nézelődünk, mert Anyós már nem "mai csirke", nem biztos, hogy bírná az iramot, Anyu pedig dolgozik. :?
Rossz érzésed ne legyen!!!!!!!!!
77 gyerkőcöt vettek fel, így higgyünk a pletykáknak! :wink:

Juci
Gratulálok a Tesódnak! Hogy hívják a nagylegényt?
Drukk a vizsgához!!!!!!

Annamami
Mi Vichy 50 faktorosat használunk, Tominak szép a bőre és gyorsan is barnul, én viszont tele vagyok pici anyajegyekkel a sok gyerekkori leégés miatt, így nem kockáztatok!

Andrea, Benianyu
Ha rajtam múlna és nem a nyomorult anyagiakon, már jöhetne Tesó. Így egy kicsit csúszik, vagy nem. :wink:

Csibb
Gratula a 4-eshez ez igazán szuper!

Márti, Andrea
Nekem a Korpovit keksz volt a megoldás émelygés ellen. Se előtte, se azóta nem szeret(t)em.

Kép
Kép
thomasanne
 
 


Juci
Elfelejtettem gratulálni az átaludt éjszakáért!! Még emlékszem milyen mámorító érzés. Kívánom, hogy maradjon is így!

Márti
A nagy cicik nekem is hiányoznak! :oops:
Mármint a saját cicijeim. Még egy ok amiért már nagyon várom kistesót! :wink:

Szilvi

Kép
Kép
thomasanne
 
 


Ayse!
Pont írtam, hogy nem volt egyszerű beszerezni, múlt hétvégén, mikor otthon voltunk Keszthelyen fél Zala meg Somogy patikáit felhívtuk, de sehol sem volt. Mázlink volt, hogy végül pont előző nap megjött a szállítmány a patikákba, különben átírattam volna az FSMEre én is. Mindenesetre a következőt ki is váltottuk gyorsan, nehogy egy hónap múlva ugyanez legyen.

Szilvi!
Hát nálam is hasonló volt a helyzet miután a szopi abbamaradt, és én kevesebb kilóra fogytam mint Bendegúz előtt. Pont tegnap fejtettem ki a szeptemberi topikban, hogy milyen siralmasan néztek ki. :roll: Bezzeg most! :lol: :oops:

Kuha!
Gratula Gergőnek a felvételhez! :)

KépKép
KépKép
Márti
márti72
 
 


Andris szopi közben/után közölte: elszogyott!

ayse
 
 


Sziasztok lányok!

Nem vagyok túl jól mostanság, így nem nagyon vagyok gép közelben...

csak átfutottam pár hsz-t...

Róki, ha ennyire nem jön össze a jövő hét miért nem teszed át a következőre?

Csibb Gratulálok a vizsgához!

Kuha, örülök, hogy rendeződött a bölcsi!

Kép

Kép
prüntyi
 
 


Márti, te mázlista! nekem már akkora a hasam, mintha már középidőben lennék :D a cicim nem egészen :lol: emlékszem Esztivel úgy jártam a lépcsőn, hogy fognom kellett, mert fájt :D
a hideg kefir jó ötlet, én is szeretem! :) a limonádét próbáltad már?
majd megnézem a naptárt, és pihenésképp kiszámolom hány napunk is van még hátra :)

Prüntyi, pihenj, amennyit csak tudsz, és jobbulást :) és kitartás ;)

tényleg Juci, külön drukk, hogy az átaludt éjszaka ne csak egyszeri meglepi legyen!!! :)

KépKép
KépKép
and
 
 


Szép jó estét!

szeretem, mikor ennyit írtok!!! :D
Ma itt kimondottan hűvös volt. :( Jó, hogy eljött Dominik barátunk, mert Panni úúútálja, ha nem lehet kint a szabadban.nyaralással is vannak fejlemények-gondolom én-de tuti mi egy bolond család vagyunk, ez egyszer biztos!!!!!! :lol: :lol: :lol: :lol: Ha már alakul akkor beszámolok, nehogy jó pofira esés legyen!
Szilvi, Kuha:
háát, tényleg ez a sors fintora! :shock: Szilvi, jó, hogy így fogod fel, és volt másik terv Tomi otthonbölcsijére!Meg lehet kérdezni, hogy Te mit dolgozol?
Kuha:
gondolom, van olyan, hogy eszoktatás a bölcsibe?mikor kezditek?Nálunk azt mondta a vezető, hogy elég két héttel előtte.na, pl.ezt a falu javára írom:kevés a gyerek, felkészült, fiatal gondozónők vannak(bár azt nem értem, mér nem mossák meg a kicsik fogát, ha én kérem :? )
Emese:
végre, végre, életjel!!!!! :D Fantasztikus ahogy élsz!!enerikusan, életvidáman!!! :D
And:
naaaaaaaa, mit szólsz, mit küldtünk EsztiTesónak?????????????(asszem az 1034.o.n van!!!! :lol: )
29-n kell menni kontr.Szegedre, nem leszel ott?????
Juci:
családod új Jövevényéhez szívből gratulálok, sok boldogságot kívánok!!!!

Naptej:
Panninak az Avon 50fokos gyereknaptejét használjuk, báár lánykám igen kreol bőrű, úgyhogy csak picit kenem be!imádom a kreol bőrű gyerkőcöket, és a pasikat is!!!!-mit gondoltok, milyen férj bőre-láttátok-hófehér!!!!!! :lol: Dee, a tengeri napfény tényleg klassz színt varázsol még neki is!!!! :wink: :lol:

mit akartam.....

KépKép

Hajni&Panna
totka
 
 


jajaj: :oops: falusi(....pedig tudjuk ám, mi a naptej): :oops: :oops: :lol: nem fokos, faktoros!!!!bocsiiiii!!!Jól van, most picit elszégyelltem magam!!!

KépKép

Hajni&Panna
totka
 
 


Nincs mit tenni:falu, az ország keleti fele, de csak itt születtem, ide született a gyermekem, itt van a családom.Sokat morgok, de csak a Mienk!
www.nagyszenas.hu

KépKép

Hajni&Panna
totka
 
 


Köszönöm a gratulációkat mindenkitől!!! :D

Juci
Gratulálok az unokaöcsihez!!! Mi lett a neve???
És drukkolok hétfőn!!!
Ja, és 4-es lett a vizsgám! :D

Ppanna
hááát, nekem is sántított a sztori, mert előtte ilyet sosem csinált, de azóta viszont többször lefeküdt ma is a földre, és alváspózba! :lol: :lol: :lol:
persze, felkaptam... 8)

Kuha
Gratula a bölcsihez

Szilvi
:? , de hajrá kistesó!!! :D

Prünyti
Jobbulást!!! és kitartás, nemsokára elmúlik!!!!

And
Nagyon jól csináltad, hogy nem maradtál le a drukkolásról!!! :wink: :lol: :lol:
és köszi!!!

Barbi
El is felejtettem megdícsérni a fiúkat, nagyon jók a képek!!!
Én pont azt néztem, hogy Leon megnyúlt, sokkal vékonyabbnak tűnik a képeken, mint volt! Nagyon helyes lett!!! :D

Annamami
Én a Hawaiian Tropic 50-faktorosát használtam tavaly, és még van belőle, úgyhogy idén is, de gondolkozom egy kevesebb faktoroson, mert nekem is tetszik, ha lesül Fanni, úgyhogy még elmélkedem az új választáson!
Ha rajtam múlik, nem fordul elő többet a földönalvás!!! Megígérem!!! :mrgreen:

Kép
Kép
Kép
csibb
Budapest
 
 


Juci
ja és az átaludt éjszakának is nagyon örülök!!!! ez még lemaradt!!!

Kép
Kép
Kép
csibb
Budapest
 
 


Kép

Kép

Kép

Kép

Kép
Kép
Kép
csibb
Budapest
 
 


Gyönyörű Marcifiú!!!

Emese!!!!Én is akarok ilyet Pannáról!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :D :D :D :D :D :) :) :) :) :) :)

KépKép

Hajni&Panna
totka
 
 


ugye egyszer lefotózod????

KépKép

Hajni&Panna
totka
 
 


Totka
Én biztos vagyok benne!!! :lol: :lol: 8) 8)

Kép
Kép
Kép
csibb
Budapest
 
 


Kedves anyukák és csemeték!
Fiatal iparművészként gyerekszobák meseszép kifestését vállalom!
Ha bizalmat kapok, kedves figuráimmal megtöltve, meséssé varázsolom gyermeke szobáját, segítek megvalósítani álmait elképzeléseit.
Kifejezetten egyedi elképzelések megvalósítását tervezem, saját figuráimmal karaktereimmel dolgozom, Walt Disney-t ha lehet szeretném elkerülni...


A szoba adottságait az ön elképzeléseit, álmait figyelembe véve arra törekszem, gyermeke a legnagyobb örömét lelhesse leendő szobájában.



Rólam és a munkáimról itt lehet egy kicsit többet megtudni:


http://www.babaszoba.hu/forums/topic?tid=199434

Kép








csibb

Gyönyörűek a fotók! :)

Kép
Kép
Kép
mamacka
 
 


Lemaradtam, nem birom követni az iramot.

Prüntyi, gratulálok!

And, Márti, már az irásotoktól is hányingerem lett. Sokszor előfordul, hogy bizonyos szagokra, látványra olyan hányingert érzek egy pillanatra, mint a terhesség első felében. Most meg már arra is, amit irtok.
Ma például az eper látványától éreztem..., persze hamar leküzdöttem, hisz nagyon fincsi.
Olyan jó olvasni a várakozásotokat! Nehogy megint kedvem támadjon egy mégkisebbtesóra :)

Bodza, megirnád nekem, ti hogy csináltatok honlapot?

Naptej: én Dm-est használok, 30 faktorosat. Bár lehet, hogy a két lánynál nem ugyanazt kellene használnom. Megmutatom, miért:
Kép

Juci, de jó, unokatesó született! Gratulálok!

Barbi, kár, hogy nem lányaid vannak, én is szivesen lecsapnák a ruháitokra! Julcsi még mindig azt a kertészgatyót hordja, amit Leon egy éve kinőtt :wink:

KépKép

KépKép
majola
 
 


Mske, csodaszépek a fotók Marciról. Tényleg nagyon tehetséges vagy, remélem, sikerül kibontakoztatnod ezt az érzékedet!

Hú, lányok, megnéztem Mamacka képeit, nagyon nagyon szépek!

KépKép

KépKép
majola
 
 


Szia Majola!!!

Nagyon édes praclikat tettél fel!!!!!!!Tényleg, Julcsi nagyon szép kreolbőrű!!!!!=azért Annának is szép a bőre!)

asszem, mentem aludni, szúr a szemem!
JÓ ÉJT mINDENKINEK!

KépKép

Hajni&Panna
totka
 
 


JAJ, CSIBI, AKKOR SZÓLJÁL KÉRLEK EMESÉNÉL EGY -KÉT JÓ SZÓT AZ ÉRDEKÜNKBE!!!TE HAMARABB TALÁLKOZOL VELE! :P

HMM, CAPS LOK BEKAPCS.

TÉNYLEG MENTEM.

KépKép

Hajni&Panna
totka
 
 


Jó estét!

Kuha!
:P :P :P :P :P :P :P hurrááááááááááááá :) :)

Thomasanne!

:( :( :( :( figyi!!!!!!!!!!!!!!!!én a helyedben tuti bemennék és az utolsó szó jogán sirnék-rinék ott nekik egyet...hogy értsék meg hogy a család megélhetése függ attól hogy beveszik e a bölcsibe Tomit vagy sem.... :roll: :roll: :roll:
Nem próbálod meg????????hátha bejönne..... :roll: :roll: :roll:

Nagyon sajnálom hogy ez igy jött ki..hogy Tomit nem vették föl...

Mske!

Húúúúúúúú de profi fotók...... :P :P :P
Ezzel piszkálnak a szomszédaim, hogy én milyen jó paparazzi lennék..mert éjjel nappal nálam a fényképezőgép és folyton kattingatom :lol: :lol: :lol:
Lehet hogy érdemes lenne nekem is fejlesztenem a tudásomat :roll: :roll:
Konkrétan Te milyen tanulmányokat folytatsz????????és hol?????

Nagyon örülök hogy jól érzitek magatokat a bőrötökben :P

Majola!

:shock: :shock: :shock:
Aztapaszta :shock: ez ám az árnyaltnyi különbség :lol: :lol: :lol:

Annamami!

Mi Vichy 50 est használunk szintén tavalyról maradt maradék :oops: .
Nem nagyon szándékozom kevesebb faktorra váltani pláne amikor 1 óra alatt úgy sül le a karom az autóban hogy fáj :( , és amikor látom a tükörben hogy tavaly óta megint x db új anyajegyem van.... :? :? :( :(
Fosok a napsugárzástól mostmár... :? :? :?

Múltkor egy Aloe Veras termékbemutató volt a baba-mama klubban itt a kultúrházban..az 30 faktoros volt..és nagyon dicsérték ott az anyukák...
Talán ezt kipróbálnám... :roll:
Totka!

Képzeld, tegnap este olvastam a szakirodalmat( :lol: ) Nők Lapja...és mit látok...egy aprócska cikket Nagyszénásról :) :) :) csak sajnos nem épp a legkedvezőbb szinben feltűntetve :cry: :cry:
Ha gondolod vedd meg......de inkább ne is...... :? :oops:

Juci6!

Úram Atyám!
Óriási gratula a tesódéknak az óriásbébihez :) Miért lett csaszi???
A méretek miatt????Remélem hamar felépülnek...
Ugye raksz majd fotót :P :P

És gratula Marci átalvásához.... :shock: :shock: :shock: azt hiszem én is nagyon fáradt lennék a helyedben :shock: :shock:

Prüntyi!

Hogy érted ,hogy nem vagy túl jól mostanában?????
Ugye minden ok a babával?????, "csak" terhességi tünetek kinoznak??? :roll: :roll:

Hogy van Tüncsi a játszóterével??még mindig imádja????

Panna!

Hihihihihihihi, örülj hogy még csak most kezdte a felmászkálást..
Ma délután utcabuli volt..azaz néhány utcabélivel ettük a szomszéd cseresznyéjét...egy nagy raj gyerek volt..és Léna az 5 fokú létra tetejéről ette a cseresznyét :D :D :D

And, Márti!

Én még a gyömbérre emlékszem hogy az jó hányingerfélére :roll: :roll: :roll: azaz nyilván a gyömbérüditőre kell itt gondolni :roll: :roll: persze jéghidegen.. :wink: :wink:
(még mindig irigy vagyok ám rátok :twisted: :twisted: :wink: )

Rókica!

Én vevő vagyok mindegyik napra, csak idejében szóljatok ha csütörtök..mert akkor át kell szerveznem a takaritócsajunkat...

Mi:
Még mindig köszönjük a bókokat :)

Léna továbbra is sáska.. :) már már úgy érzem hogy ki fog pukkadni a pocija :shock: :shock:

Szerintetek van határ, amin túl már nem szabad több kaját adni a gyerekeknek???? :roll: :roll: :roll:

M.

Kép

Kép
megann
 
 


Thomasanne!

Még annyit..hogy hallomásaim alapján mindig van 1-2 "tartalékhely".
Gondold meg....hátha :roll: :roll:

M.

Kép

Kép
megann
 
 


Totka!

Képzeld, tegnap este olvastam a szakirodalmat( ) Nők Lapja...és mit látok...egy aprócska cikket Nagyszénásról csak sajnos nem épp a legkedvezőbb szinben feltűntetve
Ha gondolod vedd meg......de inkább ne is......

M.

Kép

Kép
megann
 
 


Sziasztok, Ivett vagyok. Néha szoktam olvasni benneteket, mivel a kislányom, Tula is 2005. őszi baba.
Azért írtam most, mert ha jól emlékszem volt itt a topikban egy kisfiú, azt hiszem Marci, akinek sok gondja volt a kakilással, és a lányzómnál most ugyanilyen bajok vannak. Ha tudtok esetleg segíteni, hogy végül mi segített megkönnyíteni a kakiürítést, megköszönném.
Ja, és azt hiszem Prüntyivel egy doktornőhöz járunk, mintha egyszer láttam volna őt az Istvánban egy ,,rendelésén'', még 2005 nyarán.
Szóval ha Marci Anyukája olvassa, kérem szépen, írja meg hogyan jött rendbe ez a dolog náluk.
Köszi!
csivike
 
 


Szia Csivike!
Nem Tulának hívták a Bazi nagy görög lagzi főszereplőjét?

Egy pár kép...

Gyerekek, tegye föl a kezét, aki kér epret!

Kép

Hihi, jól becsaptam őket, én nem is szeretem!

Kép

Aluszika Nyuszika

Kép


Én szeretem ám a fehér bőrt, főleg lányokon!
És én sem szeretek napozni.
A bőrünket meg én is féltem nagyon!

ayse
 
 


Jó Estét!

Köszönöm a kimerítő válaszokat napkence ügyben! :D

Nekünk is maradt tavalyról vichy 50-es azt elkenem, és szerintem a következő is vichy lesz(én kedvelem ezt a márkát,az arckrémei is nagyon bejöttek nekem) de asszem "csak" 20-ast vagy max.30-ast fogok venni.
Én már kenetem Marcit,mert ő olyan kis tejfehér bőrű és elég viccesen néz ki este a kádban,mert a két kis praclija (csulkótól lefelé) meg a pofácskája szép barnás már a többi meg hófehér! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

egyébként nekem normál bőrön van és nem égek le könnyen,mondjunk kenem is magam de azért már előfordult,és az nagyon kellemetlen volt.nem szeretném ha ezt marci is megtapasztalná.
A másik meg ,amit Megann is írt,hogy mindezek ellenére én is saját bőrömön tapasztalom,hogy ez a nap már"nem az a nap" mint régen.... :( :( :( :(

na etz jól kiveséztem..... :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:



Kismamiknak KITARTÁS,mindjárt itt a 2.trimeszter! :wink: :D
annamami
 
 

Vissza: Gyermekek / magzatok kor szerint

Jegyzetfüzet:

 

X
EZT MÁR OLVASTAD?