Új privát üzeneted érkezett!

Sziasztok!

Edith
Hú,nagyon kíváncsi vagyok,írjál mindenképp hogy mi volt!

Vörösbegy
Üdv közöttünk és hatalmas gratula a pocaklakóhoz!

Magi
Küldök egy kis ERŐT! :lol: Hajrá június!

Lego
Nyaralás:tervünk nekünk van egy csomó (túl sok is hogy az időnkbe beleférjen :lol: ) Szóba jött Portugália,Erdély,belföldön ahová mindenképp elmegyünk:Szilvásvárad,Balaton és Gyula.
:wink:

Boeske
Oltáshoz drukk!Rászántad már magad? :wink:
Ja és persze nagyon boldog szülinapot Barnának (utólag :oops: ) Kép
Volt szülinapi buli?

Mi hétvégén kirándultunk,Máté úgy elfáradt hogy elaludt a pléden.Amikor indultunk akkor sem ébredt fel,úgyhogy a kocsiig fogtuk a pléd 4 sarkát és úgy cipeltük.Mindenki csak nézett nagy szemekkel hogy mi a fenét cipelünk. :lol:
Nálunk tuti hogy ebben a hónapban nem jött össze.Igaz apa már meggyógyult de szerintem lekéstünk róla.Elkeseredve nem vagyok,végülis elvileg csak augusztustól terveztük (és az még hol van) de addig is hátha...az sem baj. :lol:

Vizsgázóknak jó tanulást és egy kalappal a vizsgákhoz!

edoci

Bocsi még egy pár kép:

Kép Kép

edoci

Teszek en is kepeket, amit anyaknapjara keszitettunk a nagyiknak.

Kép

Kép

Magi
Vendég

Szép napot,itt kicsit hűvös van... :shock: Tegnaphoz képest.

Boeske
Isten éltesse Barnát :D (még pont beleférek a 8 napba :oops: :roll: ).Tényleg…hogy telt a születésnap?Volt minden?Torta,buli,csajok :P ….Igazán rakhatnál fel képeket. :wink: :wink:

Edith????
DOkiiiiiiiiii????Mesélj.:)

Edoci
Huu,micsoda nyaralástervek,amindenit.Portugália biztos nagyon szép lehet. :wink: Én Spanyolban már jártam,azóta is visszavágyok. :?
Nem csináltatok képet a plédes sétálásról?De muris lehetett. :lol:

Gabi
Jujj mekkora házatok lesz (már így is nagy).Nekünk is két szint van,de az alsón anyum lakik a dédivel,külön bejárattal.Kicsit egyszerűbb így nekünk.A konyha-nappali-étkező-előszoba nálunk is egyben…Sok előnye van,de hátránya is. :x
De jó,hogy gyerekek nélkül is tudtok pihenni pár napot,akkor is B.földvárra mentek?

Magi
Aranyosak a képek(képeslapok). Neten hoztátok össze?Már én is keresgéltem,hol tudok keretbe illeszteni képet (hasonló alkalmakra),de béna vagyok…. :roll:

Magamról:az imádott regeli kávémat nem bíííírom meginni,még a szagától is rosszul vagyok. :? A tegnapi bundáskenyér kijött belőlem…A végén kiderül.hogy vmi emésztőrendszeri bajom van…én meg beképzelem magamnak a bébit… :shock: Na majd kiderül.

Egy két kép a kiscsajszimról…
Kép

Kép

Lego
Vendég

Na ez uaz lett... :shock:

Bocsika

Kép

Ezt akartam :oops:
Vendég

Sziasztok lanyok!

lego!
Dorka tunderi! Na szerintem pont az emesztorendszeri gondokat beszeled be magadnak.

edoci!
szep helyen jartatok.
Mi mar regen voltunk kirandulni. :?

Nyaralni nem megyunk, majd csak szeptember vegen. Oktober, November korul meg Londont tervezek, ez attol is fugg, hogy lesz e olcso jegy.
Nyaralast meg nem tudom, hogy hova, Egyiptom vagy Szicilia.
London, meg fugg attol, hogy sikerul e juniusban a baba. :roll:

Lanyok!
Ma 36,7 a hom a tegnapi 36,4 utan.
Az LH teszt ma is erosen + volt.
Amugy nem birtam ki a tegnapot, nagy volt a kisertes, de vedekeztunk, igy tuti megmarad a junius. :shock:

Magi
Vendég

Jó reggelt!

Hát, tegnap már nem volt emberi az idő, amikor hazaérkeztem, és hulla voltam, nem nagyon akaródzott gépet beindítani. Amúgy 3/4 10-kor!!!!! végeztem a dokinál, mire hazaértünk, negyed 11 volt. Volt egy műtéte tegnap, így hatalmas tolódás lett. De nem baj, következő alkalomra már du. negyed 4-re kaptam időpontot, akkor remélem, még nem lesz ekkora csúszás, persze, ha nem vág be műtét (császár).

Na, szóval.
Egyik szemem kacag, másik sír.
Kacag, mert van egy méhenbelüli, egyembriós terhességem, ami mozog, dobog a kis szivecskéje és most kb 16 mm.
Viszont a bal petefészkemen egy majdnem 4 cm-es átmérőjű ciszta van, ami miatt veszélyeztetett a terhességem. Az orvos szerint (ha jól értettem és ha jól fordítom, főleg) általában ártalmatlanok ezek a ciszták, megtörténhet, hyog fel is szívódnak kb a 12-16. hétig, és nagy valószínűséggel a sárgatest-elégtelenség miatt alakulnak ki. Ahoyg viszont a placenta kezd növekedni-fejlődni, el is tűnhet.
Persze, azt mondta, nem kell megijednem, a nők nagyrészénél előfordul ilyesmi, de fokozottan kell vigyáznom magamra, Kriszta cipelgetését minimálisra kell csökkentenem, nem tehetek hosszú utazásokat, biciklizés így teljesen kizárva, inkább a tusolást javasolja (pedig én imádok fürdeni), bár nem forró vízben egy gyors fürdés is megengedett, nyáron sem igazán tanácsolja majd a kinti fürdést, és főleg, legalábbis egyelőre, felfüggesztette a házastársi kapcsolatokat.
Ha jól emlékszem, kb ennyit mondott. Pl, direkt rálérdeztema magzatvédő vitaminokra, és azt mondta, hoyg most semmit nem szedhetek, majd csak később. Érdekes, a másik dokim is ilyesmit mondott anno Krisztával.
Ja, és azt mondta, hoyg nagyon reméli, és ő megtesz minden tőle telhetőt, hogy semmi probléma ne legyen, és bár lassan kezd lemondani aa szüléseken való 100%-os részvételről, én leszek az egyik, akinek decemberre megígéri az ottlétet. Azért mindketten reméljük, hoyg nem épp a kiírt időpontban fogok szülni, ami történetesen december 31-e. :lol: :lol: :lol: Ha meg véletlenül pl. rendelése miatt - mint tegnap - nem tud bejönni, akkor is a lehető legjobb kezekre fog bízni, és ahogy teheti ő is jön. Szóval, ezzel a tudattal jócskán megkönnyebbültem. :)

Lego, gyönyörű kiscsajszid van, édes kis huncut. :wink:

Persze, a legények - Zoltán, Máté - is nagyon nagy csibészek, de mindamellett nagyon aranyosak! :D :D :D Jók az anyáknapi üdvözletek. :)

Mentem...

Edith, Kriszta és Boróka
Kép
Kép
sedith

JAj, lányok, olyan irigykedve olvasom a nyaralásaitokat! :P :P :P
Az egy dolog, hoyg hosszú utazást nem tehetek, de ha tehetnék is, úgysem tudnánk megengedni magunknak egyetlen külföldi kirándulást sem. Ajaj, London, Egyiptom, Szicília, Portugália! Örülök, ha eljutunk sátorral valamerre vagy a barátaink 100 km-re levő nyaralójába a hegyekbe. persze, ennek is megva a varázsa, és még véletlenül sem mondtam le a nagy utazásokról, de valószínű, még várnunk kell egy kicsit erre az időszakra. :roll: :roll: :roll:

Mindenkinek nagyon jó nyaralást, kellemes időtöltést kívánok, sok pihenést, majd akkorra, amikor megy. :)

Edith, Kriszta és Boróka
Kép
Kép
sedith

Sziasztok!

Lego én is örülnék ha anyu itt lakna Szigethalmon, de egyenlőre még Pesten lakik és csak később akar kiköltözni:(
Amúgy igen jó nagy ház lesz, öröm lesz takarítani.
Igen mi a Hotel Delporto-ba szoktunk menni, külön is meg együtt is. És most 95% hogy június 15-én megyünk egy hétvégére Zalakarosra a Hotel Freya-ba szintén ketten. Ott még nem voltunk.

Sedith gratula apocilakóhoz. egyébként amikor én a Rékával voltam terhes nekem is volt egy cisztám, én is nagyon megijedtem, de a dokim megnyugtatott hogy nem lesz semmi gond, tuti fel fog szívódni. Hát úgy is lett, mire mentem a 12 hetes uh-ra a ciszta már sehol sem volt:) Úgy hogy én is ezt mondom hogy nyugi, nem lesz semmi bajod, meg a babának sem.
Te hova jársz dokihoz?

Puszi

Gabi
lieglgabi

Sziasztok!

Sedith!

Gratulálok a babához, most már hivatalosan is! :) Sajnálom a cisztát, remélem minden rendben lesz és tényleg felszívódik majd!

Minden kisfiú és kislány tündéri a képeken! :D

Lego!

Emésztőrendszeri probléma mi :lol: :lol: :lol: Azért majd szólj, ha teszteltél megint!!! :wink:

Boeske!

Barnának boldog szülinapot így utólag! :oops:

Viki&Peti

Viki&Peti&Eszti
Kép
Kép
viki27
Pécs

Sziasztok!

Edith
Örülök hogy minden rendben a babával.Remélem a cysta felszívódik és nem lesz gond vele!Vigyázz magadra!

Magi
Nagyon szépek a képek!Hatalmas önuralmad van hogy így kibírod! :wink:

Lego
Én is amikor Mátéval terhes voltam nem bírtam a kávé szagát,az ízéről meg ne is beszéljünk...Így kezdődött! :lol: Pedig meg tudnék halni a kávéért! :lol: Azért írd meg hogy mi a teszt eredménye ha csinálsz!Nagyon kíváncsi vagyok rá!
Nagyon szép kiscsajszid van! :D
Kérésedre a képek:
Kép Kép

TÖBBIEK?MERRE VAGYTOK?

Szép napot mindenkinek!

edoci

Sziasztok!

Köszönjük a szülinapi jókívánságokat. Persze volt minden: torta, ajándék, vendégek. Igazából most élvezte először a születésnapját. Elfújta a gyertyákat a tortán, és közölte velünk, hogy ő már felnőtt. (Ezt azóta is minden nap mondogatja. :) )

Sedith!
Minden rendben lesz. Jó a vonalzód! :wink:

Lego!
Szerintem kár a tesztért. Dokihoz mikor mész?

Boeske
KépKépKépKép

Kép
boeske

Sziasztok lanyok!

Egy nagy kerdesem lenne.
Lehet hogy zizi vagyok.

Szoval ma is az LH teszt + volt.
Ket felet is hasznalok, az egyik a DM-es a masik meg a Rossmannos.
Mind a ketto harmadik napja +
Koztudott, hogy a petesejt 24 oraig termekenyitheto es az LH teszt ennek a hormonjat mutatja ki.
Eddig max 2 naig volt +, abbol is a 2. nap mar halvany. Most meg mar 3 napja tok eros +.
A hom is meg lent van 36.7

A ferjem szerint (orvos) tobb petem is erik. :shock:

Szerintetek lehetseges, hogy azert ilyen hosszu?

Ezekszerint megtette a cickafark tea a hatasat! :lol:

Magi
Vendég

Sziasztok

Csatlakozhatok?
26 éves vagyok,már van 1 lányom.Úgy néz ki január-február körül jön a tesó.Még teszt előtt állok.

Frigo
frigo

sziasztok!
Magika! az LH teszt az LH hormon csúcsot jelzi, ami általában egy napon a legmagasabb, de előtte és utána is lehet halványan két csíkos...a saját görbéimen nekem mindig az ovuláció után 2-3 nappal ment fel a hőm...mikor végülis teherbe estem, az én hőm is még lent volt, viszont aznap volt az LH csúcsom...persze ezt így utólag könnyű összenézni :lol:
Lego! hogy vagy? csináltál tesztet? Dorka egy igazi NŐ :)
Edoci! nagyon jók ezek a képek, Máténak igazán jó sora van :lol:
Sedith! dolgoztam nőgyógyászati UH-ban, igaz nem mostanában volt, de ott alapszabály volt, hogy ha terhesség áll fenn, akkor az egyoldali petefészek elváltozást elsősorban nem cisztának, hanem sárgatestnek vélték, persze megfigyelést igényelt...és a felszívódik azt jelentette, hogy miután kialakult a méhlepény, a sárgateszt szépen elsorvadt, és ez így természetes...esetleg a bal oldalon volt peteérésed mikor teherbe estél? mert akkor valószínű, hogy a sárgatest az.
Frigo! köszöntelek és izgatottan várjuk a híreket! :roll:

Donát 10 éves
Dóra 9 éves
Kép
Kép
vorosbegy

Vorosbegy!

Nekem mar harom napja tok eros az LH.

Eddig egy nap volt eros es a masodik nap meg alig lathato.

A hoim ugy alakultak mindig, hogy 36.7-36.8. majd 36.4 utana rokton 37.1-37.2.

MOst minden stimm u.a. csak a hom meg mindig 36.4 majd 36.7 ma is 36.7.

Magi
Vendég

Vörösbegy, köszi az infókat. A dokim is ilyesmit mondott, hogy valami sárgatest (talán luteinikusnak nevezte a cisztát - de az a helyzet, hoyg én románból fordítok és lehet, hoyg valamit nem pontosan úgy mondok, ahogy kell. Én Erdélyben lakom.), amit a petefészek már, a méhlepény- mivel még nincs - még nem termel. Ahogy a placenta elkezd fejlődni, úgy "vonul vissza", vagy ahogyan te írtad, elsorvad a sárgatest.

Valaki kérdezte, hoyg nem ugyanez volt a dokim Krisztával is? Nem. Egy másik, nagyon jó orvoshoz jártam, aki viszont úgymond cserbenhagyott, amikor 8 nappal a szülés után visszakerültem a kórházba ki nem tisztult, vissza nem húzódott méh miatt. Akkor vett át ez a doki, aki Húsvétnak fejében minden nap bejárt hozzánk (én és a szobatársnőm), lelkiismeretesen vizsgált, ha nem tudott jönni időben telefonon érdeklődött, stb. Kontrollba is már ehhez kellett mennem, és akkor úgy gondolta, hoyg már nem váltok. Nagyon remélem, hogy nem fogom megbánni, de mindenkitől csak jót hallottam róla. :)

Magi, én ehhez nem tudok hozzászólni, én még azt sem tudom, hoyg pé-kor felugrik-e vagy leesik a hő. :oops: :oops: :oops:

Lego, teszt???????????????

Sziasztok! További szép napot! :)

Edith, Kriszta és Boróka
Kép
Kép
sedith

Sziasztok!

Magika!

Ezt Neked találtam! http://babatervezok.otthona.net/LH-teszt.shtml

Viki&Peti

Viki&Peti&Eszti
Kép
Kép
viki27
Pécs

Viki27!

Koszi a linket.
Nagyon szupi!

Most ezt elteszem a kedvencekbe.

Na nekem akkor most lesz PE-m. Pedig a hom szerint mar volt.
Na nekem ez most kinai!

Na mindegy.

A lenyeg, hogy van.

Magi
Vendég

Sedith!
igen, azt mondhatta, corpus luteum a sárgatest latin neve és a jelenléte teljesen normális, sőt kell is, hiszen amíg nincs méhlepény ő vigyáz a terhességre :)
Viki által feltett linknél bővebben pedig azt hiszem nem tudunk nyilatkozni :)

Donát 10 éves
Dóra 9 éves
Kép
Kép
vorosbegy

Sziasztok

Csatlakozhatok Hozzátok? Egy másik topikba írok, de ebbe is beleillek
28 éves vagyok, van egy gyönyörű 15 hónapos kisfiam Zolika. Most rástartoltunk a kistesóra. Éppen a 2. éles hónap végén járok. Holnap Nem várnám a pirit ( mindig a 13. napon lezuhan a hőm és megjön ).

Mindenkinek mihamarabbi pocakosodást kívánok!!!

Kép
Kép
Kép
olik22

Szia Frigo!
Gyere!
Mekkora a lányod?

Olik!
Mi már "ismerjük" egymást. a 2005/2006 téliektől. Drukkolok holnapra!

Boeske
KépKépKépKép

Kép
boeske

Sziasztok!

Frigo
Üdv közöttünk!Várjuk a teszt eredményét! :lol:

Olik
Neked is üdv! :D Drukk holnapra!

Rólunk:ma voltam ismét az allergiámmal kontrollon,még a múltkor megkérdeztem a főorvost hogy terhesség esetén lehet-e szedni a gyógyszereket.Azt mondta lehet,nyugodjak meg.(Ez kb 3-4 hónapja lehetett)Most megkérdeztem újból,most viszont azt mondta nem lehet,át kell állni másikra. :shock: :roll: És szóljak ha terhes leszek.Erre én kérdeztem hogy nem előtte kéne akkor valami más? :twisted: Ááááá,már nem is idegelem rajta magam. :twisted:
Úgyhogy mostanában ezzel futok még néhány kört.

edoci

Edoci én is allergiás vagyok, és nem szabad szedni terhesség alatt a gyógyszereket (a hagyomásosokat), sőt én úgy tudom, nekem a dokim azt mondta hogy már terhesség előtt 3 hónappal sem, mert a szervezetben benne van. Így én idén már el sem kezdtem szedni, pedig már néha igencsak kijön rajtam.

Egyébként homeopátiás szereket lehet szedni, az nem ártalmas terhesség alatt és szoptatás alatt sem.

Gabi
lieglgabi

Gabi
Én az előző terhességemnél szedtem mindent (azok még régebbi gyógyszerek voltak). :( Próbáltuk hogy abbahagyjam,de sajnos olyan erős az allergiám és annyi mindenre allergiás vagyok hogy romlott az állapotom,így muszáj volt szedni. :( A homeopátiás szereket is próbáltam de nem váltak be. :( Végül akkor egy genetikushoz mentem el,vele egyeztettem.Lehet hogy most is az lesz.
Általában az allergiáról azt mondják javul a terhesség alatt,hát én azon kevesek közé tartozom hogy sokat romlott. :(
Na de majd meglátjuk mit mondanak.
Csak tényleg azt nem értem hogy először miért mondta hogy szedjem nyugodtan,aztán hogy csak akkor szóljak ha terhes vagyok,végül hogy nem lehet szedni. :roll:

edoci

edoci értem, akkor te más kategoriába tartozol nekem azért annyira nem vészes. És rám tényleg igaz volt a terhesség alatt felére csökkentek a tünetek, így az orrspray meg a szemcsepp elég volt.

Próbálok ide is belinkelni albumot, hátha sikerül megnyitni

http://www.babanet.hu/album/main.php?album=182
http://www.babanet.hu/album/main.php?album=1139
http://www.babanet.hu/album/main.php?album=1402
http://www.babanet.hu/album/main.php?album=3245
http://www.babanet.hu/album/main.php?album=4558
http://www.babanet.hu/album/main.php?album=5507
http://www.babanet.hu/album/main.php?album=6937
http://www.babanet.hu/album/main.php?album=10186
http://www.babanet.hu/album/main.php?album=11466

A legutolsóban friss képek vannak.

Gabi
lieglgabi

Gabi!
Azért köszi! :wink: Nagyon helyes csemetéid vannak és a kertetek is szép! :D

Boeske
Nekem a mikroszkóp még mindig páfrányokat rajzol,pedig elvileg már szinte egy hét és meg kellene jönnie... :shock: :?

edoci

Edoci!
Nem biztos, hogy Nálad is így lesz, de (csak halkan mondom)..
...amikor Barnával terhes lettem, akkor a pozitív tesztig végig páfrányaim voltak.

Remélem, hogy Neked is ez az ok.

Jó éjszakát!

Boeske
KépKépKépKép

Kép
boeske

Sziasztok lányok :D

Íme a mai 3.30kor készült eredmény:

Kép

Már 2-től nem aludtam, ezért döntöttem, hogy tesztelek, mert nem akartam még egy ILYEN éjszakát :wink:
Vasárnap leszek a 16 dpo. Akkor megismétlem :roll:

Boeske: Igen, igazad van, már "találkoztunk" :lol: Még mindig oda is írsz? Már rég néztem be oda.

Kép
Kép
Kép
olik22

OLIK22!!!

Gratulalok neked.
Most olyan irigy vagyok! :oops:
Na de nem baj. Matol nekunk is elesbe megy, mert csak jovo honapban lesz megint pe-m!
Az meg mar junius! :lol:

Lanyok!

Mara mar - lett az LH es 37,0 a hom.
szoval minden ok.
Mostantol minden megy elesben.
Az oldal, amit belinkelt nekem Viki27 http://babatervezok.otthona.net/LH-teszt.shtml
Szuper! Le van benne irva minden, nem csak az LH-rol.
Ajanlom mindenkinek.

En ma megyek Debrecenbe, igy majd csak este leszek.

Magi
Vendég

Magika:

Halk köszike :P
Debrecenbe jössz? Hol laksz? Ma közel leszünk egymáshoz :lol:

Kép
Kép
Kép
olik22

Napsugaras-madárcsicsergős-kétcsíkos jó reggelt mindenkinek! :D :D :D :D :D :D :D :D :D No, csak azért, mert itt esik az eső. :(

OLIK: NAGY-NAGY GRATULA!!!!! Nagyon örülök nektek, és kívánom, hogy soha, semmi probléma ne adódjon az elkövetkező mintegy 8 hónapban, és persze azután sem. :) Szerintem tök fölösleges lesz még egy tesztet "elprédálni", hisz ez nyilvánvaló kétcsíkos. Kb. ugyanilyen volt nekem is, amikor Krisztával estem teherbe. Ezúttal viszont jól látszott a két csík.
(Csak hoyg ne maradjak bután :oops: , elmondod, hogy mit jelent a 13 meg a 16 dpo? :oops: :oops: :oops: )

Edith, Kriszta és Boróka
Kép
Kép
sedith

Olik!
Gratulálok!
Bárcsak én is itt tartanék! Na de majd talán a köv. hónapban.

Magi!
Hát akkor hajrá!

Boeske
KépKépKépKép

Kép
boeske

Sedit!
13. DPO: 13 nappal a peteérés után. :)
boeske

Boeske, köszi, sejtettem, de így legalább most biztosan tudom. :)

Edith, Kriszta és Boróka
Kép
Kép
sedith

Sziasztok,szép napot mindenkinek.Remélem kicsit jobb idő lesz ma.:)

Üdvözöllek Olik,nagy-nagy gratula a csikokhoz,mégnagyobb a kis pocaklakóhoz.Szerintem is felesleges a második teszt. :wink: Egyértelmű terhesség.:)

Gabi
Nagyon szépek a képek,gyönyörűek a gyerekek.:) Gratulálok.:)

Magi
Hajrá.Nagyon szorítok,remélem minél előbb összejön a kistesó.Jajj,annyira jó,hogy egyre többen vagyunk,leszünk.:)
Jó utat,vigyázz magadra.

Edoci
Hááát én nem értek a páfrányokhoz,meg soha nem mérem a hőmet,meg stb... :roll: :oops: ,de remélem igaza lesz Boeskének és amit jósól bevállik.:) :wink:

Gyógyszerek allergiára:én is úgy tudom (még a rég tanultak,tapasztaltak alapján),hogy terhesség alatt nem szedhetők.Sőt általában a terhesség jó hatással van az allergiára és a tünetek ilyenkor eléggé enyhülnek.Hát remélem ez tényleg így van.:)

No és akkor én:még nem csináltam tesztet...mint írtam majd holnap...az igazság,hogy nincs is most itthon,vennem kell,de nem is baj,mert már tuti megcsináltam volna.Én pedig biztosra szeretnék menni.Szóval remélem holnapig beszerzek egyet,kettőt.:D
Köszönöm a csajos dícséreteket. :lol: A világ legelevenebb,legcsibészebb,csintalanabb gyermeke az én lányom. :shock: :lol: De imááádom. :wink:

Akkor elinduljak vásárolni???? :P Hmmm...majd délután.:D

Napsütéses szép napot.

Pussszilok minden kedves anyukát,kismamát,babát és babát tervezőt. :wink:

Lego
Vendég

Jajj Frigo!
Téged is üdvözöllek.
Mikor csinálsz tesztet????Szorítunk. :wink:
Vendég

Sziasztok

Gratulálok a kétcsíkosoknak:) de jó nektek, én is akarok:)

Lego én már nagyon kiváncsi vagyok úgy hogy gyorsan csinálj tesztet, és ggyere minket informálni.

Ma egy kicsit rossz kedvem van, mert jövőhéten megyek a nagylányommal és a fiammal Tihanyba, és úgy volt hogy a férjem utánunk jön csütörtökön, de a kedves főnöke nem engedi hogy egy nap szabit kivegyen:( Olyan szemét emberek vannak, pedig már kéthónapja annyit dolgozik hogy este 8-kor jár haza, és vacsi után folytatja itthon, tegnap is éjfélig dolgozott:( Akkor miért kell sajnálni tőle egy napot:( Félek hogy ettől a nagy munkától meg stressztől valami baja lesz:(

Na megyek, nem szomorítalak titeket is

Gabi
lieglgabi

[color=indigo]
Lányok:
Mindenkinek köszi 8) Már megvettem a tesztet. Most már ellövöm :lol:

Sedith: Látom Boeske már elmagyarázta :lol: Amúgy eddig nekem mindig 18 napon volt pém. Most 13 volt egyértelműen. Akkoriban is csak 1 napot voltunk együtt , mert mindketten lerobbantunk derékileg ( na meg előtte), dehát én a 18 napra készültem :shock: Aztán a hőm elárulta, Csak néztem...

[/color]

Kép
Kép
Kép
olik22

:(
Vendég

Lego!
Csak nem arra akarsz célozni, hogy negatív? :(

Boeske
KépKépKépKép

Kép
boeske

Boeske

Sajna igen.:( Nem tudom miért...:( Most várok,akár 2 hetet is,ha nem jön meg megyek dokihoz... Nagyon szomoru vagyok,de elfogadom...majd legközelebb.

Gabi
Sajnálom,hogy férjed nem tart Veletek.:( Pénteken sem megy?

További szép estét.
Vendég

Lego nagyon sajnálom:( Nem sajnos nem tud jönni mert péntekre nem kapott szabit, úgy volt hogy csütörtökön este lejön, és pénteken ott lesz velünk és együtt jövünk haza. de sajna nem adta meg neki a szabit:( ez van.

Te meg ne szomorkodj, bár ismerem az érzést, nekem Norbi 7. hónap után jött össze, és ugyan így voltam mint te. De a fő hogy sikerült, neked is sikerülni fog.

Gabi
lieglgabi

Sziasztok lanyok!

Vissza ertem Debrecenbol. :)
Jol elfaradtam!

Olik22!
Dunaharasztiban lakom es egy konferenciara metem Debrecenbe.
Jo hosszu volt az ut.

Lego!
Sajnalom! Bar ez meg nem jelenti, hogy -.
Nalunk, mikor Zolival terhes lettem, 18 nappal a pe utan is negaiv volt a teszt, pedig nekem mindig 30-31 napos ciklusaim vannak.

Szoval ne legy elkenodve.

En holnap megyek orvoshoz rakszuresre. Remelem minden ok lesz.
Jobb most, mint a terhesseg elejen.
Szoval megjon es jovo honap mar eles lesz.

Nagyon varom mar.

Magi
Vendég

Szép jó napot :D

Lego: :( De amíg nincs piri - addig nem reménykedhetsz? Méred a hőd?

Lieglgabi: Hát igen, ezek a főnökök... :evil: A férjem ezért váltott . Kibírhatatlan volt a helyzet. De most nem sajnálja :lol:

Kép
Kép
Kép
olik22

Sziasztok!

Ma voltam rakszuresen es minden ok volt. :D

Az orvos szerint eleg csak folsavat szednem.

Magi
Vendég

Kedves anyukák és csemeték!
Fiatal iparművészként gyerekszobák meseszép kifestését vállalom!
Ha bizalmat kapok, kedves figuráimmal megtöltve, meséssé varázsolom gyermeke szobáját, segítek megvalósítani álmait elképzeléseit.
Kifejezetten egyedi elképzelések megvalósítását tervezem, saját figuráimmal karaktereimmel dolgozom, Walt Disney-t ha lehet szeretném elkerülni...

A szoba adottságait az ön elképzeléseit, álmait figyelembe véve arra törekszem, gyermeke a legnagyobb örömét lelhesse leendő szobájában.

Rólam és a munkáimról itt lehet egy kicsit többet megtudni:

http://www.babaszoba.hu/forums/topic?tid=199434

Kép

Kép
Kép
Kép
mamacka

Szép napot mindenkinek!

Tegnap volt egy nagyobb balesetem ( karamboloztam :( ). Hála a jó Égnek, nem sérültünk meg, csak pár kék-lila foltom van na meg a feszültség és aggódalom.
Reggel meg elkezdtem vérezgetni ( keveset!). A dokim felírja utrot és magne-b 6 + C vitamin+ pihenés, amit most meg tudom oldani a hétvégén, de hétfőtől??? :shock:
Nem vártam meg a holnapot, reggel teszteltem, hogy megnyugodjunk Apucival:

Kép

Hát ez van, A Pici Zolcsinak nem tűnt fel a karambol, mert tovább játszott a cipőfűzővel :wink:

Kép
Kép
Kép
olik22

Olik!
Hát nem lesz könnyű, de tényleg pihenj!
Nem lesz semmi baj! A csíkocska szépen erősödik ez a lényeg. :)
Az első tesztednél hány perc után jelent meg a második csík?

Boeske
KépKépKépKép

Kép
boeske

Boeske: 1 percen belül már ott volt. A mostani is :wink:

Kép
Kép
Kép
olik22

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X