Új privát üzeneted érkezett!

Sziasztok!
Tündi23, Timi :)
Utólag is nagyon sok boldog szülinapot kívánok Nektek!! Az én 72-es számomon legalább nem kell változtatnom :D
Tündi, gratula az eredményhez, jobbulást Bencének!

Mona :)
Gratula a sztárfotóhoz!!!

Tünde :)
Nagyon ügyes Fici, hogy már felült!! Gratula hozzá! s nem sokára vége van az "ide rakom, itt marad" időszaknak!! Ti ma költöztök, ugye?? Majd írj, hogy hogy ment!

Lányok :)
Mindenkinek köszönöm a kv-s tanácsokat....egy koffeines (hogy életbe maradjak), s még egy vagy max 2 koffeinmentes kávé a napi adagom...én nagyon szeretem az ízét, hosszú kv-t iszok tejjel, cukor nélkül :oops:

Tegnap voltunk dokinál, minden rendben van babókával, már 3 cm-es, s látszik a keze, lába, láttam/hallottam a kis szívét is :D :D :D
Most a doki sajna elmegy szabira, s a genetikai ultrahang, illetve vérvétel így június 4-re tollódik :roll: Egy kicsit félek, mert az már nagyon necces, ugyanis azt mondta, hogy a 13.hét végéig kell, hogy meglegyen, s én 6-án töltöm be a 13. hetet, azt mondta, hogy aznap megcsináltatja a vérvételt is....viszont délután 3 és este 8 között kell mennem a magánrendelőjébe, s elfelejtettem megkérdezni, hogy ugye nem éhgyomorra gondolta, hogy a délutáni vérvételig kibírom :roll:
Szerintetek ?? :roll:
ja, és itt nincs olyan, hogy AFP, olyat itt nem csinálnak, úgyhogy ez a vizsgálat nagyon fontos, hogy megfelelően történjen.....bár úgyis minden rendben van velünk! :D
Felrakom az új sztárfotót, remélem nem untatlak Beneteket vele! Kép

Kép
Kép
Kép
szilvia72
 
 


Szilva :)
Merre vagy??? Nagyon rég nem jelentkeztél!!!!

Kép
Kép
Kép
szilvia72
 
 


Hi!

Szilvi!
Gratulálok!! Milyen kis ari a babód!! :D

Kép
lara26
 
 

 
 

Szilvia72

A 12. heti vérvételt nem kell éhgyomorra venni. Sőt én pár hete voltam a 24 hetesen, akkor sem kellett. Amikor a vércukorterheléses vérvételre megyek majd, na akkor nem szabad ennem. Amit egyébként a 27. héten kéne csinálni, csak nálunk mindenkinek kötelező, így már nem kaptam időben időpontot, úgyhogy majd a 30. héten kerül rá a sor. De a doki azt mondta nem lényeg.
Nekem is mondták, hogy az AFP-nek már semmi értelme, mert tök elavult, de mégis levették tőlem a vért. Pedig én még magzatvíz-vételt is csináltattam.

Tímea
KépKép
KépKép
tímea34
 
 


Mona
Azt szeretném megkérdezni, hogy te hogy tudtad feltenni a képet a babádról. Mintha a te képed is dvd-ről lenne kivéve. Legalábbis nekem a kapott dvd-n vannak ilyen feliratok a tetején. Próbáltam én is egy kockát kifényképezni a filmből de nem jött össze. Ha tudsz segíteni légyszi tedd meg. Köszi.

Tímea
KépKép
KépKép
tímea34
 
 


Sziasztok!
Megjöttünk az alföldről, Kisnyuszim egy tündér volt. Nem sírt egyáltalán, hiányolták is, hogy ez a gyerek sose sír?? :lol:
Szegénykém ma egész nap mamázott, papázott,mert a ruhákat válogattuk, de még a fele visszavan, úgyhogy ma sem lesz korán fekvés.

Tündi! Már semmi ötletem, hogy mit kéne tenned. Reméljük, Fici változik, és beszünteti ezt. Lehet, hogy csak terepszemlét tart??

Tiza!
Az árkád melletti bababoltban voltatok már? Regio asszem. Velünk ott nagyon segítőkészek voltak babakocsi ügyben. De csak a pelenkázó lapot, a kádat vettük ott. A babakocsit a börzén vettük, de újonnan. Vannak megint új cuccok, nem sok van a kicsi méretből, de a fiúsak nagyon szépek.

Timi!
Nekem van egy olyan programom, az a neve, hogy InterVideo WinDVD 6, és itt fényképeztem az összeset a dvd-ről, mert mi nagyon szar képeket kaptunk a 4D-s uh-n.

Wish!
A múltkor kimaradtál, nagyon szép kisfiad van. És már forog? Hát, gratulálok, de ezügyben nem irigyellek. Ki kell élvezni azt az időszakot, mikor leteszed, és ott marad. :lol:

tynus12
 
 


Kép [/img]

Tímea
KépKép
KépKép
tímea34
 
 


Sikerült!
Reméllem ti többet ki tudtok venni a képből, mint a kedves családom.Ennyit mutatott meg magából a kis aranyos. Nem volt hajlandó szembefordulni, pedig a doki bökködte, noszogatta. Szóval oldalnézetben épp az újjacskáját szopogatja az édes.

Tímea
KépKép
KépKép
tímea34
 
 


Timi! :)
Nagyon édes a kiscsaj! Gratula!
Ahogy nézem, Te egy picivel fiatalabb vagy, mint én, s mégis megcsináltattad a magzatvízvizsgálatot...annyi véleményt lehet hallani, pro és kontra, hogy - igaz még messzebb van nekünk - fogalmam sincs, hogy mi a helyes döntés. Szívem szerint szeretném, mert megnyugtató lenne, 100%-ig tudni, hogy minden rendben van, a másik oldalról pedig sokan a kockázat miatt nem vállalják...a hosszan taglalt kérdésem lényege, hogy Te miért csináltattad meg, úgy emlékszem, hogy minden rendben volt Veletek!?

Tünde, Szilva, s a többiek véleményét is nagy örömmel venném!??

Előre is köszönöm!
Szilvi

Kép
Kép
Kép
szilvia72
 
 


Szilvia

Semmi különösebb okom nem volt rá a koromon kívül. Egyszerűen csak nem szeretttem volna végigcidrizni a 9 hónapot. Hiába az AFP, a 12.hetes UH, szerintem ez a biztos, hogy a nagyon súlyos rendelleneségeket kiszűrjék. Én is féltem tőle. De nagyon porfi dokim van, aki 10 mp alatt végzett vele, és még aznap hazamehettem a kórházból Semmi görcs nem volt, Igaz, hogy pár napig tényleg kíméltem magam. Amikor csak tudtam feküdtem, szóval semmit nem kockáztattam. De legalább most nyugodtan várom a születést. Reméllem ott sem fog történni semmi baj.

Tímea
KépKép
KépKép
tímea34
 
 


Szilvia

Egyébként miből gondolod hogy fiatalabb vagyok. Én is 72-ben születtem, és most áprilisban töltöttem be a 35-öt.

Tímea
KépKép
KépKép
tímea34
 
 


Szilvia, Timi :D
Milyen helyes babócák :D

Hétvége nagyon jó volt. Zalánt még elvittem egy szórakozóhelyre (talán utoljára) szombat este :)
Aztán vasárnap jöttek hozzánk ikres barátaink, akik elláttak megint nagy adag ruhával. Szóval megoldódott a kérdés, hogy 56-os méretet venni vagy nem venni, sőt még 50eset is adtak, de szerintem szinte semmi esély, hogy kisfiúnk belefér abba (ha időre jön).
2 szépséghiba van: tegnap este férjem észrevette, hogy mindkét oldalon kirepedtem :? teljesen az oldalam a derékrészen 2x2 lila csík :evil: Na, azt gondoltam, ez majd csak 1 hónap múlva jön... És az aranyerem is kellemetlenkedik.
Na mindegy, ezek legyenek a legnagyobb bajaim, lényeg, hogy babánk tök virgonc :D

Kép
Kép
emma1976
 
 


Szilvi :)
Én 73-as vagyok, és én a négymarkeres vizsgálatot csináltattam meg. Igaz, pénzbe kerül, de kockázata nincs, mert 2 vérvételből áll, és kimutatják a kockázatát, ha down-kóros. Ha pozitív az eredmény, akkor kell menni magzatvíz vizsgálatra.

Tündi :)
Kitartást Ficikéhez! Tudom, kemény kelni, de sajnos tényleg gyerekfüggő a dolog. Nekem Dorka kelt 2 éves koráig. Ő kis súllyal született, így sokáig éjszaka is evett, de utána is kelt.

Kép
Kép
Kép
h.nelli
 
 


Lara, Emma :)
Köszönjük! :lol:

Timi :)
Köszönöm!
Azért vagy fiatalabb, mert én februárban voltam 35 :oops: , s te négy hónappal előbb szülsz, így kb fél évvel előbb lettél babás :shock: , s mivel mostanában azt hallani, hogy a 35-ös határt nem kell ennyire komolyan venni, ezért számolgattam, hogy te még igazából el sem érted :lol:
Az az igazság, hogy ha otthon lennék, akkor 99%, hogy megnézetném, mert a fiamat az I. Nőin szültem, s az ottani dokimban nagyon megbízom, de itt - nagyon jó az itteni doki is, CSAK.... - nem tudom.
A következő vizsgálatot megvárom, s utána döntök. Egyébként is készülök haza június végén egy-két hétre, s mindenképpen elmegyek az otthoni dokimhoz is (remélem, hogy nem pont akkor lesz szabin)

Nelli :)
Köszönöm neked is, utána olvastam ennek a négy markeres vizsgálatnak, s azt látom, hogy a 11-14 heti genetikai UH/vérvizsgálattal együtt 94%-os eredményt ad....ez biztató. Ha otthon vagyok júniusban, akkor szerintem elmegyek egy ilyenre. Te hol csináltattad?? budapesti vagy, ugye?

Kép
Kép
Kép
szilvia72
 
 


Szilvi :)
Én a Bolgárkerék utcába csináltattam, de van az Istenhegyi úton is. Igen, a 14. hétig kell az elsőt, és a 16. héten a másodikat. 25.000,-Ft-ba került.

Kép
Kép
Kép
h.nelli
 
 


Timi :)
Szerintem teljesen jól látszik aképen a pofija. Nagyon aranyos :)

Szilvi :)
A te törpikéd is szép :)
Azt mondja az uram, "az ott kinek a képe?' Mondom az egyik Babanetes lány babája. Azt mondja: "csak azért kérdezem , mert hasonlít Balázsra ennyi idős korában" :lol:

Mi meg nagyfiúsodunk :)

wish
 
 


Kép

wish
 
 


Sziasztok Lányok :)
Egy gyors bejelentkezés, hogy MÉG ÉLEK!
Dolgozom ezerrel, és rengeteget. Már úgy utálom, hogy sose fogok a feladataim végére érni, pedig már nem szeretnék sokáig dolgozni :(

Megpróbálom feldolgozni az utóbbi hét eseményeit, azaz visszaolvasok.

Különben jól vagyok, és Boldibaba is :P

Kép
Kép
szilva069
 
 


Végigolvastam, de a szita agyammal nem sok minden maradt meg benne.
A születésnaposoknak gratulálok.

Szilvi :P
Milyen formás a kis babócád! Nagyon jól sikerül a felvétel.

Timi :P
Nekem teljesen egyértelmű a fotó, nagyon szép kis pofija van :)

Tüncsi :P
Bunyikááááááááám! Te is megöregedtél itt titokban? Isten éltessen!
Köszi, hogy hiányzom! Sackólány már túl van a félidőn! Nagyon jól van. Azt hiszem otthon akar majd szülni! Bár egyértelműen nem adott még választ a kérdésemre, de talán egyszer majd erre is sor kerül. Jó vele beszélgetni, mert kérdezek tőle 10 dolgot, és abból jó, ha kettőre választ kapok :P
Mary császárral fog szülni, az biztos.

Manda :)
Köszi az érdeklődést! Nagyon szurkolok még mindig nektek.
Hányadikán fogsz menni legközelebb BMC-be?
Én 2 hét múlva megyek majd valamikor.

Wish :P Barbi :P Dzsu :P
Nektek friss babásoknak puszi :P

Kép
Kép
szilva069
 
 


Hi!

Voltunk UH-n!
Kisbabánk ülőmagassága13,8mm és van szívhangja!!!
Kora:7+6 nap. :D :D :D :D :D Kép

Kép
lara26
 
 


sziasztok!
Rég voltam, nincs sajnos időm netezni. Tüncsinek is hónapok óta ígérem, hogy írok magunkról de ... :oops:
A lényeg, hogy nálunk mindegyik gyerek kelt éjjel másfél-két éves koráig, meg is szoptattam őket még akkor is ha kérték. Ágnes még 2-4 alkalommal felkel, már 5és fél éve nem alszom éjjelente, de ezért tápit nem adtam soha. Szerintem is kevesebb tej lesz attól ha elkezdi valaki táppal kiegészíteni és egyébként is ezer oka lehet az ébredésnek. Persze nagyon fárasztó...
A fagyasztott anyatej felengedve tényleg nagyon kiábrándító, én egyetlen egyszer tettem el, az is a lefolyóban végezte.
Ágnes lánykám meg alig akar enni, a héten kezdett el almát enni répával, kb. hat kiskanálnál tartunk..., de van már 6foga, mászik , áll, lépked a bútorok mellett és szól ha éhes: "mámm-mámm", de ahogy írtam a szeme nagyobb mint a szája :) Lassan szülinapja lesz, rohan vele az idő...
Jókat mosolyogtam Dzsu írásán én is a múltkor, másodszor tényleg úgy érzi az ember, hogy egy gyerekkel mennyi ideje volt még :lol: , harmadszorra meg már az is előfordult velem, hogy éjjel elaludtam pisilés közben a wc-n :lol: :oops: :lol: :lol: :lol:

Minden szülinaposnak gratulálok és a babák pedig nagyon szépek!!!!!!!!!!! Olyan jó visszagondolni ezekre az első hetekre :wink:

Régebben írtatok a pp-plico p3-ról. Nekünk nagyon bevált!!!!!!!!!!! Akkor vettük mikor Janka már tudott ülni, de még Márton nem bírt kitartóan gyalogolni és autó nélkül vagyunk napközben a gyerekekkel. Most is azt használom, de már Ágnes ül benne és Janka még feláll a fellépőre ha fáradt vagy sietnünk kell. Nagyon szeretem ezt a kocsit, volt nekünk tesókocsitól kezdve minden, de ez volt a legjobb választásom!

Kép
Kép
Kép
amica
 
 


Tündi
nagyon édes babócád az UH-n, és bizti többet látok mint családod, éde kis pofikája van oldalról, és a kezecskéje :)

Wish
Balázska tündéri :D

Lara
klassz érzés volt, mi? :P :wink:

Szilva
te meddig dolgozol még???? :shock:

jó lenne, ha hamarosan én is idekerülnék, voltunk a kaáliban, lombik időpont október, az még kicsit messze van :?
Tünetegyütteseket most is gyártok :lol: hőm csudaklassz :D de háűt eddig is így volt ez, és mégis jött piri

Kép
gaby25
 
 


gaby25 írta:Tündi
nagyon édes babócád az UH-n, és bizti többet látok mint családod, éde kis pofikája van oldalról, és a kezecskéje :)


Timinek szól :lol: bocsi, átkereszteltelek :lol:

Kép
gaby25
 
 


Wish :)
Gyönyörű a babád! És ebben a farmer ruciban idősebbnek néz ki, kész nagylegény :lol:

Lara :)
Ez csodálatos érzés, ugye? Sok boldogságot!

Amica :)
WC-n elaludni :lol: Hát én sem alszom éjszakánként már 8 éve, de sajnos ez nem sikerül nekem.

Én már csak ezen a héten dolgozom, és végre otthon tudom csinálni a dolgaimat.

Kép
Kép
Kép
h.nelli
 
 


Nelli :wink:
Veled is hogy szalad az idő! Utolsó hét munka...
Otthon meg megint pakolhatod majd a bébiruhát :D
Azért inkább az ágyikódban aludjál :lol: !

Kép
Kép
Kép
amica
 
 


Lara
Hű, de szuper!!! Gratulálok!

Wish
Annyira helyes ez a gyerek! És olyan pasis! Biztos nem kérdezik majd meg, hogy fiú vagy lány!

Lányok SOS. Most voltam védőnőnél, vizelet, vérnyomás rendben, viszont kezd elszaladni a súlyom. 9,5 kg plusszban vagyok!!! Úgy, hogy 3 hete 6,5 volt, szóval az utóbbi 3 hétben hetente 1 feljött! Tökre kivagyok. Ha ez így folytatódik, az nagggyon durva. Hozzáteszem, alig eszem többet, mint babavárás előtt, nem vizesedem, akkor mi van???

Kép
Kép
emma1976
 
 


Sziasztok,

tegnap voltunk gyerekorvosnál 6 cm-t és kereken egy 1 kg--ot híztunk egy hónap alatt(60 cm és 4600 g),kaptunk beutalott csipő és koponya vizsgálatra. Ja és a lényeg tegnap voltunk 1 hónaposak :P

Wish :lol: hihetetlenül komoly Balázs,mi is kaptunk farmerkertészt,de még nagyon nagy rá talán 1-2 hónap múlva már jó lesz! Egy kicit irigykedek ám,én napi 2 pár melltartóbetétet használok el annyira folyik a tejem,pedig teljesen kiürittem olyan könnyű utána hogy csak na :oops: Védőnő szerint valamilyen izmom túl gyenge!

Akkor azt mondjátok hogy ne rakjak a fagyasztóba tejet,mert úgyse fogom tudni használni,szívem szakad meg hogy a mosdóba kell öntenem.

Szilva nem sokára szülni fogsz,de izgi :lol: azért óvatosan azzal a munkával lassan pihizned is kéne!!

Barbi
zbarbi
 
 


Wish! :)
Annyira NAGYON ÉDES Balázska!!! Meg kell zabálni!! Tényleg idősebbnek látszik a koránál - ha nem nézzük, hogy okos fejét még tartani kell :lol: Gratulálok!!

Szilva :)
Jó, hogy jelentkeztél! Vegyél vissza a tempóból, pihenj egy kicsit, szükséged lesz az energiára!!!

Lara :)
Nagyon nagy gratula!! Isteni érzés, tudom!! Én már várom, hogy látszódjon rajtam, de még csak a nadrágokat kell kilazítani, ha ülök sokáig.

Tényleg lányok, a napokban nézelődtem egy-két üzletben, s mintha minden bolt kismamabolttá alakult volna.... mell alatt meghúzott ruhák, felsők, derékrészen rugalmas gatyák, szoknyák, ez tök jó :lol: de persze még semmit nem merek venni.

Barbi :)
Gratulálok Gyönyörűség 1 hónapos "szülinapjához"!!!!

Emma :)
Védőnő nem mondott semmit, hogy mitől lehet a heti 1 kiló? dokibácsi(néni)??? Nehogy elkezdj diétázni vagy ilyesmi!!!! Lehet, hogy a köv hónapban semmit nem hízol!

Tiza :)
Vásárlás?? Hogy vagytok?

Mindenkinek szép napot!!

Szilvi

Kép
Kép
Kép
szilvia72
 
 


Sziasztok! :)
Tegnap voltunk uh-on. ApRóka 25.5 mm jó helyen van jól van, már látszik a kéz és láb rügye a feje jobb oldalra esik :) Az uh szerint 9 hetes és ma 6 napos így a szülés várható időpontja dec 13. :lol:
29-én kell mennem laborra, és utánna kapom a kiskönyvet a védőnőtől.

drumka
 
 


Emma :)
Én is már 11 kg-nál tartok. És nem nagyon látszik. Honnan indultál? Milyen magas vagy? Ezek is számítanak.
Én 59 kg-ról indultam, és 173 cm vagyok.
A csajokkal is 13-16 kg-t híztam, és szinte rögtön lement az összes, sőt.
Fontos, hogy jó legyen a vérnyomásod, ne legyen fehérje a vizeletedbe. Ne legyen toxémiád, mert az is indokolhat súlynövekedést.
De ha nagyon zavcar a súlynövekedés, akkor inkább a minőségre figyelj oda.

Kép
Kép
Kép
h.nelli
 
 


Csajok! :)
Én a fiammal 54 kg-ról indultam 178 cm magas vagyok és 80 kg voltam mikor szűlni mentem. Se a vérnyomásommal se a cukorral semivel nem volt gond. Végig minden leletem mintaszerű volt. A kórházból már 66 kg-val jöttem ki, és cirka fél év alatt vissza is mentem 56-ra. Most más mert eleve 63-ról indultam, igaz eddig csak fogytam 3-kgt. :roll:

drumka
 
 


No, Jónás szerint április 29 termékeny nap, előtte 2 nappal jó a keksz asszem, mi április 28-án voltunk együtt :P micsoda véletlen :) hááát, én azért nem annyira hiszek ebben :roll: :? most elmagyarázták, hogy a piros kis vonal jelenti ugye a termékeny időszakot, és ha egybeesik a ténylegessel, akkor 100% :roll: vagy előtte utána 6 nappal van a tényleges, akkor jó az esély. Nekem 8 nappal utána volt pé. NA majd meglátjuk :wink: ha bejött, akkor topiklakó leszek :D

Kép
gaby25
 
 


Emma :P szerintem se aggódj a súlyod miatt nekem is volt olyan hónapom hogy többet híztam(7-8 hónap) a baba akkor hízik a legjobban. 64 kg-val kezdtem a terhességet 75-tel fejeztem be és most 67 vagyok 1 hónappal a szülés után szépen lefog majd menni,engem a csíkjaim sokkal jobban zavarnak mint a nagy popsim :oops:,mert azok nem fognak elmúlni csak majd idővel halványdni.

Barbi
zbarbi
 
 


Sziasztok!

Szilva :lol:
De jó, hogy jelentkeztél, már megérte az sms-et! :wink:
Sajnos csúszik a kezdésem egy hónapot, mert én nem gondoltam rá, a BMC-ben meg nem mondta senki, hogy kell 3.napi vérvétel. :(
Szomorú vagyok, de most már elfogadtam.
Úgyhogy kezdés kb. egy-másfél hónap múlva!

Szilva
kb. 3 hét múlva megyek a BMC-be a vérvételre!

Wish :lol:
Nagyon szép a kisfiad!!! :lol:

Barbi :lol:
Hú már mekkorák vagytok ti is!
Gratulálok!

manda
 
 


Szilvi
Még nem ült föl Fici, csak próbálkozik, de előre is köszi! :)
Végül is hétfőn költöztünk. Ne is kérdezd! Jaj nekem! Ennyi cucca senki másnak nincs a világon. Dugig pakoltuk a kocsit, és még így is maradtak otthon cuccok. Viszont Fici elejétől fogva jól érzi itt magát, nem is félt a lakásban, pedig attól tartottam, hogy nem lehet majd lerakni, meg éjjel nem fog rendesen aludni. De eddig OK. Biztos megszokta már szegénykém a vándoréletet. :?
Nagyon jó az UH-s felvétel!! Gratula a szívhanghoz! Szerintem nem kell éhgyomorra menned.
Én is megcsináltattam a magzatvíz-vételt, ugyanaz miatt, mint Timi. Igaz, hogy van a többmarkeres vérvétel, de az csak azt mutatja ki, hogy mennyi esélye van, hogy beteg a babád, azt nem, hogy tényleg az-e. Ez a lényeg!!


Barbi
Hú, akkor szépen gyarapodik! 6 cm 1 hónap alatt?!? :shock: A kis langaléta! :)
Nekem ennyire sosem folyt a tejem. Viszont a mai napig használom a melltartóbetétet, mert a leglehetetlenebb pillanatokban tud ereszteni. Na, nem nagyon, de azért ciki lenne a tejfolt a pólón. :)
A koponya és csípő vizsgálat UH lesz?? Nekünk volt hasi, koponya és csípő UH. Hát, baromi szar volt. Le kellett fogni, hogy nem tudjon mozogni, ő meg végigordította az egészet. Úgy sajnáltam. Persze, nem fáj, de hát nem élvezi, ha lefogják.
Azért ne dobd ki a tejet, hátha Balázs elfogadja később. Majd ráérsz akkor kidobni.
Boldog 1. hónapot!!

Wish
Hát, én már lassan 9 hónapja zombi vagyok. Na jó, van, hogy 3-4 óránként kel, de pl. tegnap hajnali fél hatkor felpattantak a szemei, így nekünk is ébresztő volt! :shock:
Fici kezdetektől kézben ellevő baba volt. Azt hittem, sosem jön el az idő, hogy le tudjam rakni egy picit, de már javulóban a dolog. :) Viszont az összes izületem fáj, a nyakamtól-vállamtól kezdve a térdemig, reggelre még a talpam is annyira szar, hogy alig bírok ráállni. Lestrapál ez a gyerek!
TiedBalázs is szépen gyarapszik akkor, a 2-3 centi meg jó.
Már forog?! :shock: Szent Habakuk! A kis sajtkukac! :) Fici csak kb. 4 hónaposan kezdett forogni. Hova rohan ez a gyerek?!? Hát persze, hogy cukorborsó tündérkirályfi! :)
Úgy néz ki, Fici felső két foga is elindult. Megint nyálzik és rág ezerrel. Na, meg kicsit nyügi is.
Már kb. egy hete emelgeti a popsiját is, meg felhúzza maga alá a lábait, de egyelőre ennyi. Inkább gurul meg kúszik, de nem mászik.
Nagyon jó ez a farmercucc!!!

Timi
Én meg úgy emlékszem, a terheléses cukor a 24. héten van. Na, mindegy. AFP-t gondolom azért csináltak, mert kötelező. Az más kérdés, hogy a magzatvízből is nézik.
Nagyon cukorfalat!!! Én teljesen jól látom!

Emma
Én is azt hittem, hogy Fici 56 cm lesz, mint én voltam, mert a párom sem alacsony, aztán 44 cm lett. Mondjuk előbb született, de nem hiszem, hogy ha időre jön, akkor sokkal nagyobb lett volna. Úgyhogy Apa rohant 50-es body-kat beszerezni, de még az is lötyögött rajta. :)
A húgom is hízott majdnem 20 kilót az első terhességénél (szerintem túl vékony is volt, amikor teherbe esett). Csak a végén kezdett vizesedni. Ha egészségesen étkezel, szerintem nem lehet gond.

Nelli
Hát, köszi! Majd csak kinövi egyszer. Mondjuk jó lenne, ha megenné az anyatej-kiegészítő tápit, mert akkor egyszer Apa is kelhetne hozzá, de erre eddig semmi remény.

Szilcsi
Végre!! Már a finisben vagy!!
Köszönöm – azért annyira titokban nem! :) Viszont a 39-es vonalzót azért levettem. Kicsit durva volt látni. Sackó nem is akar már visszatérni ide?! :( Na, mindegy. Puszilom és tök jó, hogy már a második felét gyúrja!

Lara
Hurrá!!! Nagyon édes!

Amica
De jó, hogy írtál! Épp gondoltam a napokban, hogy majd rádcsörgök valamikor. Csak nem tudom, mikor van időd egy kicsi. Megnyugodtam, hogy Ágnes sem egy nagy evő. Én is almával kezdtem, de az nem jött be, viszont a körte igen!! Fici a gyümölcsöket szereti, a krumplit és társait nem annyira. De azért pár kanállal abból is legyűr. :) Most csak délelőtt kap egy negyed adagnyi vaníliás tejpépet az egész doboz Frutapurájához, kb. a ¾-t eszi meg így. Délután megkapja a maradékot. Ebédre továbbra is próbálkozom a zöldséggel, de szopi is van 3-4 óránként. Na, meg csak cicivel tud elaludni. :?

Drumka
Örülök, hogy UH-n minden OK. Már megint újabb időpont?!? :shock: Ki bírja ezt követni? :)

Gaby
Remélem, ügyik voltatok és akkor várunk ide!!

Csajok!
Bocsi, de táblát majd csak a hónap végén tudok rakni, mert az otthoni gépen maradt, és csak pünkösdkor megyünk haza. :oops:
gtünde
 
 


Drumka
Jó hírek, gratulálok! :D

Barbi, Tüncsi, Nelli
Minden rendben van, 100/70es vérnyomi, semmi gond a vizelettel (ezeket is nézte). Védőnő aranyos volt, hogy ne izguljak, azért biztosan nem lesz ilyen ütemű...
Az a baj, hogy magasabbról indultam, mint a normál súlyom, ezért 10 kg körül akartam nagyon maradni, ami az első 6 hónapban tök reálisnak tűnt. Na mindegy, még jobban odafigyelek, de koplalni nem fogok, az tutti :)

Kép
Kép
emma1976
 
 


Manda :)
Sajnálom, hogy emiatt csúszik. :? De most már hamar eltelik az a pár hét.

Szilva :)
Én már izgulok érted! Hamarosan itt az idő! Lassan nem marad időd pihenni se.

Tüncsi :)
Jó, hogy szerencsésen lezajlott a költözés, és még Ficike is jól viseli. :)

Kép
mofly
 
 


Mofly :)
Hát úgy látszik ez a hónap nekem se jött össze! :shock:

Inszemed lesz jövő hónapban?

manda
 
 


lányok, mennyir normális tegnap Balázs arca tiszta piros pöttyös lett,most már a nyaka is,mitől van ez anyatej,meleg,segítsetek?

Tündi nekünk is ez lesz has,csipő,koponya uh csak azt nem tudom hogy mikor vigyem mert a védőnő 6 hetesen mondta a gyerekorvos 8 hetesen, szerintem elviszem 7 hetesen :wink:

Képbabafalva.hu vonalzó
zbarbi
 
 


Barbi
a vonalzód már nem igazán aktuális :P :wink: a pöttyökre sajna én nem tudom a választ :?

Kép
gaby25
 
 


sziasztok!

barbi!
a pöttyök lehetnek tejkiütések és melegkiütés is de előfordulhat hogy valamire alergiás gondolok itt fürdető, hintőpor, testápoló ilyenek!
nekünk is volt ilyen és nálunk Bence nem birta a gyógyszertári fürdetőt és attól voltak kiütései!!!
remélem segítettem kicsit!!!

gtünde!
az szupi ha rendben zajlott a költözködés!!!

lara!
grtaulálok nőjetek szép nagyra a pocakban de azért ne túl nagyra!!!

drumka!
neked is gratula gondolom mostmár egy kicsit megnyugodtál és végre tudod a születés időpontját!!!

timi!
nagyon édes a kismanótok!!!
és látható minden !!!!

gaby!
remélem hamarosan itt leszel a topikban!!!!
drukk!!!!

emma!
ne aggódj addig amíg a vizelet és a vérnyomás rendben van!!!
én 24 kg-t híztam a fiammal de nekem 13kg a víz volt és mikor megszültem akkor rögtön 17 kg-val lettem könnyebb és akkor látta az orvos hogy nem is híztam olyan sokat csak a víz elhatalmasodott rajtam pedig nem is nagyon ittam!!!
nekem diétázni kellett de a víz ugyanúgy megmaradt szóval szerintem csak arra vigyázz!!!!
egyébként nem lesz ott gond!!!!

rólam!!!
nagyon jó napom volt leszámítva a reggeli hányást ami sajnos megint rendszeressé vált!!!
szóval ma meglett a pszichológia szigorlatom és 3-at kaptam ráadásul olyan tételt húztam ami ki sem volt dolgozva csak reggel olvastam el egy könyvet szóval nagy szerencsém volt!!!

a másik öröm hogy mocorog a kismanóm és már néha érzem is!!!!
szóval ő nagyon jól érzi magát csak én viselem még mindig rosszul és még mindig csak fogyok!!!aminek a doki nem örül!!!!

bocsika hogy hosszúra sikeredett!!!
szép napot mindenkinek!!!

tündi23
 
 


Tündi
szegénykém, rókakoma csak odébb áll lassan :wink: gratula vizsgához, nekem 22-én lesz záróvizsgám

Kép
gaby25
 
 


Tündi
ja, és tök jó, hogy már érzed manócskát mocorogni :)

Kép
gaby25
 
 


Sziasztok!

Tegnap megvettük a babakocsit Bécsben. Hoko rangers :D
Ma voltam a védőnőnél, +7kg-nál tartok, és azt mondta most már figyeljek oda, mert még csak ezután jönnek a kilók :oops:
Talált cukrot a vízeletemben, igy pénteken ismét mennem kell :roll:
Megnézte a laboreredményemet, és sajnos vasban nagyon szegény vagyok. Már egy hónapja sem volt jó eredményem, kaptam gyógyszert /amit nemigazán szedtem mert annyira székrekedést csinált, hogy azóta kint figyel az aranyerem :? /Most meg olyan folyadékot kaptam, hogy egy hétre sem elég, és 2600ft volt, hát majdnem frászt kaptam a patikában :x
Megmérte a hasamat, és azt mondta nagyon kemény, pihenjek többet /de azt nemtudja mennyit pihenek :lol: /
A vérnyomásom az életemben először felment 110 fölé, de elárúltam a csajnak, hogy tejeskávéval indúltam el itthonról :D
Hallgatott szívhangot, az teljesen rendben van, ez mindig hatalmas élmény :D
Hát ilyen napom volt :roll:

Kép
mona76
 
 


Szilcsi :)
Gondoltam, hogy bevallási láz van nálatok és azért nem jössz. Reméljük máj. 21. után már pihizhetsz.

Manda :)
Sajnálom, hogy eltolódik. Én megőrülnék ettől, emlékszem milyen türelmetlen voltam minden hónapban. Mindegy, most már sínen vagytok.

Amica :)
Én is vártam már, hogy jelentkezz, de gondolom a három gyerkőc mellett nincs túl sok időd.

Tüncsi :)
Milyen az új hely? Arról nem írtál. Ficike biztos nagyon édes lehet az új fogakkal.

Wish :)
Balu tényleg nagyfiús, el sem hinném, hogy alig múlt egy hónapos és már milyen ügyes, Valami csoda gyerek lesz belőle.

Barbi :)
A Te manód is szépen gyarapszik. Jó, hogy írtok erről az anyatej fagyasztásról. Azt hiszem, ha lesz felesleg én nem gyűjtögetem. Eddig csupa rosszat hallottam.

Emma :)
Hát tényleg fura, hogy heti egy kilót híztál. Nem lehet, hogy az mégiscsak víz? Én most kb. 5,5 kg pluszban vagyok, de még múlt pénteken nem értem el az 5-öt sem. Kb 4 hét alatt semmit nem változott a súlyom és meg is kérdeztem a dokit, hogy ez normális-e, de szerinte örüljek neki, mert ilyen alkat vagyok, meg a rendszeres sportnak is köszönhetem. Én sem eszem többet, mint a terhesség előtt (sőt szerintem kevesebbet), de nem kívánok sokat enni, és ha mégis sokat eszem, akkor nagyon fáj a hasam. Édességet viszont minden nap eszem, már nem is próbálok ellenállni. A terhesség előtt csak kb. heti egyszer engedtem meg magamnak, akkor is keveset. Szóval nem vagyunk egyformák, de én nem izgulnék a helyedben, mert a legtöbben simán leadják szoptatás alatt.

Szilvi :)
Jól vagyunk. Ma voltam uh-n, minden rendben és most is szépen lefényképezték a szentem férfiasságát. Illetve csak a zacsikat, mert a kukacot takarásban tartotta. Még jó, mert már kifestették a gyerekszobát és tök kisfiús. Vásárlásról annyit, hogy vettem egy használt babakocsit (köszi Tüncsi, Te küldted a hírdetést) 60.000 ft-ért, amit 70-ről alkudtam le. Olyan, amilyet szerettem volna, csak egy régebbi modell. Van mózes, hordozó, sportkocsi, pelenkázó táska, napernyő, esővédő fólia és még egy vadi új takarót is kaptam, ami megy a kocsihoz. Csak a színével nem vagyok nagyon kibékülve (kék, piros és egy kis fehér.), viszont az ár nagyon tetszett és a sportrész még soha nem volt használva. Ugyanez a felszereltség 160.000 ft lett volna újonnan.

Gaby :)
Uraddal mi a helyzet? Örülök, hogy előreléptetek. Én a jónásban nem hiszek, mert nekem rendre a menzi idejére tette a termékeny napokat, pedig mindig középidő tájt volt pém.

Nelli :)
Uh volt v. lesz mostanában? Ú, ezzel a nem alvással már előre stresszeltek. Én amúgy is borzasztó rosszul alszom. Szinte soha nem tudok egy éjszakát felébredés nélkül végigaludni. Mindenen izgulok és tök éberen alszok. Hát szép kilátás.

Kép
Kép
tiza
 
 


Gaby :)
Nagyon várunk már ide :)
Háááát október az még tényleg jó messze van. Előbb nem kaptatok időpontot?
Még 3 hét meló :( Néha úgy érzem sose telik le.

Emma :)
Szerintem ne aggódj a súlyod miatt. Én a 28. hétig 12 kilót híztam, azóta viszont csak 2 kiló jött fel rám. A szakirodalomnak nem lehet hinni. Én is meg voltam ilyedve, hogy úristen milyen bálna leszek, de úgy tűnik mégsem :P

Barbi :)
Gratulálok az 1 hónapos évfordulóhöz :P
Nem tudod leadni, vagy odaadni valakinek a tejcsit? Sokan örülnének neki. Ha jól tudom meg is veszik. Különben elhiszem, hogy nincs szíved kiönteni a mosdóba. Inkább tárold egy darabig, hátha szükség lesz rá???!!!
Milyen érzés anyának lenni? Ilyennek képzelted?
Én pihennék, de.....

Szilvi :)
Az üzletek kínálata tényleg nekünk kismamiknak kedvez. Én a farmer kismamanadrágon kívül minden más ruhámat rendes, normális boltokban vettem :P

Drumka :)
Gratulálok a már hatalmas ApRókához :P

Manda :)
Óóóóóóóóóóóó de sajnálom, a fenébe.... Reméljük, hogy a várakozásért majd kapsz bőven kárpótlást :P
Jó lenne találkozni majd a BMC-ben. Ki tudja, talán éppen akkor megyek majd én is!

Tüncsi :)
Azért nem semmi Ficike, hogy ilyen jól aklimatizálódik mindenhol :twisted: És neked, hogy tettszik Debrecen?
Tényleg, előre láthatólag meddig maradtok?
Szerintem Sackó már nem fog jönni :( Természetesen megmondom neki!

Mofly :)
Bizony, a vége felé tartok, én is csak most fogom fel :P Veled mi újság? Sajnos nem nagyon tudom olvasni a régi topikot, de gondolok minden szívemhez közel állóra :P

Tündi :)
Nem semmi, hogy már érzed a kismanó mozgását. Én a 19. hétig semmi különöset nem éreztem. Sajnállak a még mindig tartó rosszullétek miatt :evil: Egyszer csak jobb lesz! Tessék most már hízni. Egyél sokszor keveset! Tényleg híznod kellene már!

Mona :)
Vigyázz nagyon magadra! Nekem a szorulásra nagyon bejön a vízbe áztatott aszalt szilva.

Tiza :)
Igen, bevallás, de hamarosan vége! Te még dolgozol? Tényleg sikerült megegyezned azzal a banyával? Te nem vagy mérvadó a súlygyarapodást illetően. NEM VAGY ÁTLAGOS! Nem is tudom, hogy tudtál csak ennyit hízni????? Szerencsés :P
Ja, én sem alszom. 2 körül felébredek, hogy iszonyatosan ég a gyomrom. Rennie, pisi, üldögélés az ágyban, aztán sikerül 2 óra múlva elaludnom. Szinte minden éjszaka ez a programom. De nem baj ám, ezt akartam. Én is agyalok különben ezekben az üres óráimban :P

Kép
Kép
szilva069
 
 


Sziasztok!

Csatlakozhatok hozzátok? Korábban már jelentkezgettem, de akkor még nem tudtam biztosan, hogy mizujs velem/velünk. Mára kiderült, hogy 7 hetes kismama vagyok.
Kérhetek tőletek tanácsokat majd?

Lara!
Gratulálok!!
A te picurod is kb az enyémmel egyidőske? Neked nem szorít még a naci? Olyan rossz, már azt sem tudom milyen ruhát vegyek, mert még nem látszik, de érzem, hogy szűkebbek a nagrágaim, és egész nap ülök a munkahelyemen, és elég kényelmetlen.

Köszi előre is.
Szép napot mindenkinek

Andi
Kép
cicabogár
 
 


Szilva :)
Én is eszem az aszaltszilvát, minden nap. Még dolgozom, kb. 3 hétig, de szerencsére nem vészes ez az időszak. A banya meg nem fogja nekem megmondani, hogy mikor menjek szülési szabira, főleg, hogy annyira sincs képben a témában, mint én. A főnökömmel (aki nagyon rendes) megbeszéltem hogyan lesz és mindenben szabad választást adott. A hízás témában tényleg nem vagyok mérvadó, de engem olyan nagyon nem izgatna, ha többet híznék, mert úgyis tudom, hogy leadom. (Néha kicsit aggaszt is, hogy nincs valami rendben, de a doki megnyugtatott, hogy a bébi normálisan fejlődik és inkább ne is hízzak.) Egyébként nagyon sok ismerősöm hízott 20 kg-ot v. még az felett is, és általában könnyen leadták és semmi nem látszik rajtuk.

Kép
Kép
tiza
 
 


Mona :)
Neked is csak auzt írhatom, amig nincsenek rossz értékeid a vérnyomást és vizeletet illetően, ne aggódj a súly miatt. Azért ezek a számok még nem olyan borzasztóak.

Tündi :)
Gratula a vizsgához!
Mocorgás :lol: Nagyon klassz érzés, és legalább tudod, minden rendben odabent.

Tiza :)
Én nem stresszellek a nemalvás miatt. Én nem tudok aludni, de én örököltem a nagyanyámtól. Ez nem feltétlenül igaz másra.
A gyerekek meg hogy hogy fognak aludni, azt előre nem lehet tudni. Általában az első hónapokban kelnek enni éjszaka, utána már átalusszák az éjszakát. Persze időnként rosszabb periódusok előfordulnak, de szépen beáll a rend.

Kép
Kép
Kép
h.nelli
 
 


Mona :)
Jó érzés nagyon, hogy megvan a kocsi, ugye?
Na a +7kg -ot én most simán bevállalnám :) Sokan bíztattak a másik topikon is, hogy a 30. hét után már nem lesz ilyen gyors....
Egyébként meg pont 3 hete vagyok itthon, nyugalomban, stresszmentesen, ez biztos rátett egy lapáttal :D
Hú, aranyér - szintén zenész, még szorulás nélkül is van egy enyhébb fajta :?
A cukor ami a legrosszabbul hangzik, akkor diéta lesz?
Vaspótlásra nekem is felhívta a védőnő a figyelmemet, pedig a vérvételemen nincs semmi gond, de szerinte akkor is kell. Majd jövő héten megkérdezem a dokimat.

Tündi
Tényleg jó korán megérezted a kicsikét :)

Tüncsi
Ez hányadik költözése Ficinek?

Tiza
Jó, hogy rendben vagy, meg a bébi is! Kis mutogatósak ezek a fiúk :) Ügyesen oldottad meg a kocsi-témát! Hízásban ügyi vagy, ha 7 kg kötül leszel a legvégén, akkor az tényleg 2 hét alatt le is megy

Szilcsi
Köszi, bíztató a példád, most majd én is leállok :D
Tényleg kezdesz a finisbe érni :D

Kép
Kép
emma1976
 
 

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet: