Új privát üzeneted érkezett!

Na talán sikerült a képbiznic. Food expresstől rendelek, menüt szoktam az a legolcsóbb, bár ma nem volt megfőve a krumplifőzelékben a burg. Ennyiből egy nagy fazékkal főztem volna. Megegyeztünk azurammal, ha lesz fagyasztós hűtőnk, meg mosogatógépünk, többet főzök, lepucolok 1 hétre előre ződséget, lefőzök perkelteket, mert a kaja feldobása, izesitése csak pár perc, a spagettiszószhoz, pörihez meg pillanatok alatt lehet tésztát főzni. Még a pizzatésztát is le lehet fagyasztani gyúrás után ha van hová rakni. azért az úgy csak könnyebb nem? Kép Kép

benianya
ákosbenianya
 
 


Sziasztok!

Megint csak rövid leszek, mert ájulás környékez, Áám már alszik ami ritka és kihasználandó alkalom hogy én is tentizzek, amíg lehet.

Ákosbenianyu, nagyon szépek a gyerekeid! A nagylány igazi hajasbaba!

Móni! Péntek délutáni sétához mit szólnál? Háromra megyek Ádiért a bölcsibe, utána felraknánk magunkat egyből a hévre és úgy él négy körül a békási piac környékén tudnánk találkozni. Mit szólsz? Ráértek egyáltalán aznap?

Reni, én is csak az újságírást tuom javasolni!:-) Nekem bejött!:-)

Gabi, nem ciki a dolog. Nekem is volt mikor kicsi voltam, a svéd unokatesóim hozták nekem külhonból a kórságot!
:twisted:

Ne haragudjatok, de most nincs erőm másra reagálni, nagyon nehéz napom volt!!!

Puszi, jó éjt!

Kitti

Tündérpöcök
Kép
http://kitti.blog.hu/
tündérpöcök
 
 


Friss fotók Ádámról:

Kép Kép Kép

Tündérpöcök
Kép
http://kitti.blog.hu/
tündérpöcök
 
 

 
 

Tündérpöcök, állati jó fej ez a gyerek! Atya ég, már áll!!De jó látni, mi a még csak most, a Dévénynek köszönhetően MÁR kúszunk, olykor már térden is hintáztatja magát, innen jön a mászás, ülés, majd az állás, járás. Szerintem már csak 1-2 hónapos lemaradásban vagyunk a születési nyaki-háti hipotónia miatt.
A ti porontyaitok sem aludtak az éjjel? Most vagy a vihar, front, vagy a Dévény gyúrás miatt, de tény, hogy 9-11 kinlódott, már a kezemben is orditott, gyűrte a fülét, nem tudtam, hogy a fáradságtól-e vagy esetleg fáj a füle. Amikor letettem dobálta magát rezegtette a lábait, akkor azt gondoltam izomláza van. Éjjel többször is felsirt, de csak 3 kor kellett bemennem vizet adni csőrösből. A nagylányt átmenekitettem a hálóba apához én meg likvidáltam magam a nappali kanapéra. Tiszta para volt az éjszaka, most muszáj kiirnom magamból,nagytakaritás előtt. Apropó takaritás.Tekintve , hogy rend és tisztaságmániás vagyok, naponta felporszivózom a lakást és felmosok, kaptam azuramtól egy izes porszivót( ja ő meg allergiás és már nem birta a porszákrázást)-hát ez valami álom. Illóolajat is csepegtetek a vizbe, tisztább levegőt fúj ki és valóban öröm vele takaritani. Még az asztalteritőt is azzal morzsátlanitom, és a kidőlt trutyis kaját is felszivom vele, aztán csak kiöntöm a vizet. Annyiraaaa tuti, nagy találmány.
Kitti! Hova irsz, milyen tipust?Politika, egészség, közélet, család, gazdaság?Már kérdeztem rólad, tőled egy korábbi levélben, lehet, hogy még nem volt időd végigolvasni.
Lányok, mikor tanultak meg a gyerkők csőrös pohárból egyedül vizet inni?
Képzeljétek tegnap lemértük Benit 8,6 kg és 72 cm. Korábban itt 65-re saccoltam, rég mérték tanácsadáson, nem is gondoltam, hogy ennyit nőtt és hizott is. Hát ennyi zabálástól.
Most üljetek le, mert leirom mi mennyit eszünk:
reggel fél 6 cicik
fél 8 desszert cicik,ovijárat
8-fél 9-:2-3 reszelt alma rizspehellyel dúsitva
alvás 2 óra
játék, torna
11-12 ebéd 350 ml !!!!!főzelék husival vagy v.milyen pehellyel
2 óra alvás
cicik
16 2 banán, gesztenye, alma,pehely, vagy az ebédmaradékfőzelék
19 ha ebédmaradék volt az uzsi akkor most gyümi, ha nem akkor most ebédmaradék fürdés+cicik 19:30 alvás
Szerintem ez rengeteg, aki átta enni, nem hitte el, hogy milyen ütemben zabál, ha nem adom elég gyorsan nyűg érte, követeli az apanázst. De hát pasiból van.
Nagyon köszi a tortarecepteket, ez a kukoricadara megfőzve nálunk nagyon bejött, ha elfogy a pehely, reggel lefőzök egy adagot és azzal sűritek, nagyon szereti.Olyan mint a tejbegriz, bár a barátnőm szerint, aki falun nőtt fel sokkal inkább hasonlit a kocáknak adott kukoricatápra. Hát végül is kukorica meg viz.
Szép napot mindenkinek, ma aztán lehet sétálni, klassz már most a levegő, megyek szőnyeget rázni.

benianya
ákosbenianya
 
 


Hali.

Kitti, nagyon édes Ádám!

Bénianya, hidd el, Ákos hamarosan beéri a korabelieket. Enyim gyerek mindent nagyon korán csinált, de az utóbbi időben megállt. :) De ugye már mindent csinál, amit a korabeliek...
Tényleg sokat eszik a fiad! Sőt inkább rengeteget. :D Viszont a méretein nem látszik, főleg, hogy szinte nem is mozog...hm.
Nálunk a csőrös itató sosem volt nyerő, próbálkoztam vele, de nem szerette a fiam. Pohárból kell itatni vagy sportitatóból, de egyedül még nem tartja, vagyis tartja, de nem emeli fel, tehát semmit sem ér. :o

Ági

Ági és
KépKép
exdeus
 
 


Sziasztok!

Benianya!
Légyszíves írj magadról is egy kicsit, hány éves vagy, mit dolgolzol/dolgoztál szülés előtt, hol szültél stb.A kislányod nagyon szép, a kisfiad pedig tündéri.

Kitti!
Ádám nagyon édes és jókedvű.

Tegnap voltunk a védőnőnél Panna súlya: 9390gr, magassága: 74 cm, teljesen átlagos gyerek.
Viszont amin nagyon meglepődtünk az az, hogy 1 hónap alatt 840 gr-ot hízott úgy, hogy az egy hónappból kb 3 hetet beteg volt.
Mondjuk tény, hogy mindent megeszik amit elérakunk én még nem is láttam ilyen gyereket.

Képzeljétek olyan boldog vagyok mert ma reggeltre megint kevesebbet mutatott a mérleg (63 kg), jó lenne még 7kg-tól megszabadulni (álomsúly).

Kép

Kép
katus73
 
 


Kép

Eni!
Köszi a képeket! nagyon jók lettek, már le is töltöttem őket!

Gabella!
Valóban nagyon hasonlít egymásra mesi és Lackó! Mindkettő tündéri gyerkőc!

Ákosbenianya!
Azt írtad, hogy a fiadat direkt ti "csináltátok" fiúnak! Kislányt hogy lehet csinálni? mert tesónak mi azt szeretnénk. :wink:
Amúgy nagyon szépek a gyerkőceid!!

Egymás cumi-szopi:
Mint már írtam korábban is, mi összejárunk 2 barátnőmmel és a gyerekekkel egy-egy közös sétára vagy játékra. Na, ott Máté és Hanna rendszeresen kiveszik egymás szájából a cumit és beleszívnak a másikéba, majd visszacserélik. Még soha semmi bajuk nem lett tőle, pedig volt, hogy az egyik beteg volt, de a másik nem kapta el. Dani szerencsére ebben a "játékban" nem vesz részt, mert én játék közben nem szívesen adok a szájába cumit. Tegnap ugyan megpróbálta elvenni Hannától, de elmagyaráztam neki, hogy az nem az övé és onnantól nem is érdekelte tovább. Azt meg miért csinálom, hogy nem adok cumit neki ha játszik? Mert azt vettem észre, hogy ha nem lóg a szájában a cumi, akkor beszélget a játékoknak. Szerintem így jobban tud fejlődni a beszédkészsége. Legalábbis Daninak tuti, mert mióta nuku cumi, mondja, hogy hapci, add ide, add oda, kérsz (arra a kérdésre válaszolva, hogy pl: kérsz kekszet?), nem-nem. Persze sokszor inkább azért adtam neki oda a cumi, hogy akkor nem vesz olyan dolgokat a szájába, ami nem odavaló, de késöbb rájött hogy szép nagy ívben ki lehet köpni és mehet is a papucs, cipőtalp, toll, távirányító, mobiltelefon a szájba.

Husi téma: dani eddig csirke és disznóhusit evett. Csirke: mell, comb és máj, Disznó: comb és máj. Ezen kívül imádja a parizert és a virslit is. Ha reggelire virslit eszünk akkor abból 1-1,5 db az övé, eleinte kenyérkéve, aztán a kenyeret likvidálja.

A tegnapi aggodalmam elszállt.... Rengeteget aludt délelött, vagyis a nap első felében, de felébredt 1/4 3-kor, megebédelt és jókedvvel játszott délután a barátaival. Este pedig a szokásos időben alukált el. Egyetlen baja volt, hogy esett az eső, és az udvarra nem lehetett lemenni. Talán ma jobb idő lesz kicsit!!!

Andy

Kép
oriandy
 
 


Gabella!
Bocsi az előzőért: Mesi akart lenni, csak gyorsan írtam és nem sikerült a nagybetű! :oops:

Kép
oriandy
 
 


Andy! Semmi gond! :)

És mindenkinek nagyon köszönöm, hogy megnyugtató szavakat írtatok!

Juca! Neked külön köszi a sztorit a tömegesen érkező nyavalyákról! Tényleg megnyugtató tud lenni, hogy nem csak velünk történik ilyen.

Kitti! Neked is köszi, hogy leírtad. Mostmár csak azon aggódok, hogy az elvakart ragyák nyom nélkül múljanak el...

Este megvolt a nagy kezelés is, Lackó nagyon ordított, pedig tényleg csak picit csípett a kence, és főleg ott, ahol pöttyök voltak, rajta viszont semmi pötty nem volt... A nyaka picit piros a naptól, lehet, azért csípte neki. De Mesi alig nyaffantott egyet, azt is inkább azért, mert lefogtuk, amíg kentük. Aztán tök jó kedve volt, nem vakarózott, kajált rendesen, este a szopizással gyorsan elaludt, és fél 5-ig szunyált is egyhuzamban. Azóta viszont csak másfél órát aludt, de azt már nyűgösen, mert apa kelt, öltözött, dúrkált, aztán keltem én is, ébresztettem Lackót, mert korábban kellett menni, mivel a madarak-fák napja alkalmából ma kirándulni mennek. Vonattal! Annyira várta már! Biztos jól elfáradnak. Szóval Mesi nem nagyon aludt, úgyhogy mindjárt elaltatom. Most se vakarózik! Le is kopogom! Még holnap őt újra le kell kezelni, mert rajta nagyon sok és ronda pötty van, biztosra kell menni! Ja! És azt mondta a bőrgyógyász doktornő, hogy valószínűleg a sok antibiotikum miatt legyengült immunrendszere miatt ragadt rá könnyebben az élősködő, és emiatt is szaporodott el ennyire, aztán már hogy nem időben lett kezelve, átterjedt ránk is. Szóval lehet, hogy csak annyi volt, hogy valami retkes banya a bolt előtt odanyúlt hozzá a babakocsiba... Nem is megyek vele boltba mostanában! Főleg, hogy babakocsit bevinni a mi boltunkba totál lehetetlen, Mesi még nem tud járni, egy kézzel lerendezni a bevásárlást meg nem egyszerű. És hát ha elalszik amúgy se lenne szívem felébreszteni. (Lehet, hogy írok egy táblát a babakocsira, hogy NE NYÚLJ HOZZÁ! FERTŐZŐ!!!!!!!!!!! :twisted:

Kis Pöttyöm ma a reggeli közben:
Kép

Második napon a kórházban, még foltosan, de már jobb hangulatban:
Kép

Gabella

Lackó 2002. október 30-án született
Mesi 2006. május 14-én született
Gergő 2013. augusztus 22-én született
gabella
 
 


Gabella!

Kint szoktad hagyni Mesit a bolt előtt?
Nem félsz, hogy esetleg elviszi valaki?
Ezt most mint rendőr kérdezem tőled.

A hegek elmúlnak ha zeradermmel kened majd ha már szépen behegesedett.Mondjuk elég drága, de szépen elmulasztja.Amikor kata bárányhimlős volt akkor rengeteg csúnya heg volt rajta és ettől a krémtől szépen eltűnt nagyrészük.

Mesikének nagyon meleg szép barna szeme van.

Kép

Kép
katus73
 
 


Katus! Csak itt a kisbolt előtt! Rálátok, kicsi a bolt, azt is hallom, ha tüsszent, és kicsi a falu is, mindenki ismer mindenkit! Városban ezt már nem tenném meg, sőt már a szomszéd faluban sem!

Gabella

Lackó 2002. október 30-án született
Mesi 2006. május 14-én született
Gergő 2013. augusztus 22-én született
gabella
 
 


Kórházi napló képekben: (vigyázzatok, nagyon durva képek vannak!!!)
www.babanet.hu/album/main.php?album=13062&p=7519690

Gabella

Lackó 2002. október 30-án született
Mesi 2006. május 14-én született
Gergő 2013. augusztus 22-én született
gabella
 
 


Sziasztok! :)

Kitti: péntek 3 után már foglalt, előtte jó vagy holnap 3 után is. Remélem az idő is jobb lesz, mint most.
Ádám nagyon szép kissrác, és milyen kis vidám. Édes. :)

Benia: szépek a gyerkőcök! Nem semmi, milyen mennyiséget eszik a fiad. Vannak ilyen típusú emberek, akik hihetetlen mennyiségeket esznek, de olyan szuper az anyagcseréjük, hogy meg sem látszik rajtuk. Ruházni olcsóbb, nem? :wink: :lol:

Gabella: én nem rádszólni akarok, nehogy félreértsd, de semmi esetre sem hagynán sehol sem egyedül a gyereket. Nem csak azért, mert elvihetik. De jöhet egy kóbor állat, vagy bármi, mit tudom én, nem lennék nyugodt. Mint ahogy pl. autóban sem hagyom, még akkor se, ha csak 5 percre ugrok be valahová. Szegény Mesi, remélem nem marad rajta heg. :(

Andy, olvastam a blogot, olyan jókat írsz, nehogy abbahagyd! Írj Danikáról, mikor mit csinál, mit szeret, mit nem, hová mentetek. Meglátod pár év múlva jó lesz visszaolvasni. És én személy szerint nagyon szeretem olvasni, mert érződik, mennyire jó anyuci vagy. Nekem szimpatikus a mentalitásod. Na most ez nem udvarlás akar lenni, de tényleg.

Wkata: tegnap kicsit (na jó nem kicsit :twisted: ) bepöccentem ám. Képzeld, elmentünk pótolni és sehol senki. Aztán kiderült, hogy csak 10-től 13-ig volt úszás. Csak azt nem értem, hogy akkor miért nem mondják, hogy nincs annyi gyerek és nem lesz? Ezért mérgemben elkezdtem más helyszín után nézni. :twisted:
Vendég
 


Gabella: http://www.zeraderm.hu/Patikalista.htm
A dokit azért kérdezd meg kenheted-e ezzel!
Vendég
 


Húha! Még a végén vihart kavarok, hogy kintmarad Mese a babakocsiban... De komolyan ennél az egy boltnál hagyom kint, meg max. az ovi udvarán. De most ezt hogy lehet megoldani, ha nincs itthon senki, hogy vigyázzon rá, amíg elmegyek boltba, oviba, vezetni nem tudok és egy kézzel vásárolni meg másik gyereket öltöztetni sem...

Gabella

Lackó 2002. október 30-án született
Mesi 2006. május 14-én született
Gergő 2013. augusztus 22-én született
gabella
 
 


Kimike! Köszi! Egyelőre még kell az ecsetelővel kenni holnap, ma meg van egy puhító krém nevű gyógyszertári készítmény, hétfőn pedig megint megyünk kontrollra, és akkor majd úgyis mondja a doktornő a továbbiakat, de ha nem, rákérdezek erre is! Még egyszer köszönöm!

Gabella

Lackó 2002. október 30-án született
Mesi 2006. május 14-én született
Gergő 2013. augusztus 22-én született
gabella
 
 


Sziasztok!

Gabi!
A sírás kerülgetett, amikor a képeket néztem Mesketéről! :cry:
Tegnap a gyógyszertár előtt én is kinthagytam Petit, de egy csomó lépcső vezet fel. Bár az ajtó nyitva volt és pont egymásra láttunk Petivel. Ja, és a gyógyitár egy elkerített udvarban van.
Szóval, nem lehet mindig megoldani a gyerekfelügyeletet. Én megértem, Gabella!

Nekünk extra sz@r éjjelünk volt. Peti fél 3-kor felébred és 5-ig mókázott! Dumált, suttogott, kiabált, sírt!!!! Aztán 10-ig nyomta a szunnyát! Ez már nem szopi dolog, hanem valami frontérzékenység, esetleg időzavar!!!!???

Na rohanok, mert rotyog a gulyásleves és odaég a fánk, majd jövök!

Reni
Kép
prenata
 
 


Sziasztok!

Gabella: huh, egy-két képnél majdnem sírva fakadtam! De a lényeg, hogy túl vagytok rajta!
Kinnhagyás: megértem Gabellát! Bár tényleg nem jó megoldás, de ha nincs más??? Mit tud csinálni az ember? Ajka nagyobb város, de bevallom, van olyan, hogy a sétáló utcán én is kinn hagyom (na nem sűrűn, de van olyan bolt, ahova képtelenség bevinni, viszont bemenni muszáj!!) Volt már olyan, hogy fél órát vártam, mire jött ismerős, de ezt mindig eljátszani nem lehet. Igaz a sétáló utcán kutyák nem nagyon vannak, és rálátok az üzletben Kornélra, s nem tudok mást tenni! Örülök annak, ha máshol megoldható, itt sajnos nem mindenhol. Segítségem pedig nincs, gyereket kire hagyni nem tudom. Itt bizony még olyan gyógyszertár is van, ahol nincs akadálymentesítés sem, és olyan keskeny a bolt, hogy a babakocsi nem fér el benne! Ezt csak azért írtam, mert bizony előfordul (és nem csak kis falukban), hogy bizony megoldás kellene, mert kismamák babakocsival nem tudnak közlekedni! Addig viszont mást nem tehetek, mint kinthagyom és mint az őrült rohanok végig a bolton.

Benianyu: nagyon szépek a gyerekek!

Reni: az interneten próbáltál már munkát nézni? Vannak olyanok, amiket gyeden lévőknek is ajánlanak, bár én ezzel ÓVATOS LENNÉK, MERT NEM TUDOM, HOGY FIZETNEK EGY GYEDEN LÉVŐNEK, HISZEN MUNKÁT ELVILEG NEM VÉGEZHET! (Bocs nem javítom már ki a nagybetűket, a fiam véletlenül megnoymta a Caps Lockot)

Kimike: köszi, megérkeztek a receptek! Ezer hála és köszönet!

Üdv: Anita

Kép

Kép
wawel
 
 


Móni!
Köszi, ez jól esett! És még ha udvarlás lett volna.......... :lol: :lol: :lol: :lol: :wink:


(amúgy most pont van egy új témám, amit szívesen kiontanék magamból, úgyhogy irány a blog!)

Andy

Kép
oriandy
 
 


Kész a blogbejegyzés!

Gabella!
Nagyon sajnálom Mesikét! Szörnyű őt így látni! :cry: :cry:

Andy

Kép
oriandy
 
 


Sziasztok!

Én nem írom le, hogy milyen volt az alvásunk…babonából. :o
Délelőtt voltunk baba-mama talin, igaz, csak minitali volt, de nagyon jól éreztük magunkat. :) Most meg mosok, eredetileg tegnap du. akartam, de aztán sétálni mentünk, de a vihar miatt jobb is, hogy nem mostam, nagyon nagy szél volt errefele. Ráadásul a villám belecsapott a telefontoronyba, ami itt van tőlünk egy köpésre, akkorát szólt, hogy összerezzentem, de Peti meg se nyekkent…

Oriandy, Peti sem cumizik állandóan, napközben én se adom neki mindig oda, de van olyan, hogy ő szedi ki az ágyából. Beszélni még nem beszél, de nem aggódom, ő minden energiáját a mozgására fordítja egyelőre. :)

Katus, szép méretei vannak a lányodnak. Én a múltkori tanácsadáson csodálkoztam el, mert Peti elég sokat gyarapodott, és nem evett többet, viszont többet mozgott. A fene se érti.
Nálunk is sokan vannak, akik kint hagyják a gyereket a kisbolt előtt…pedig Szeged azért nagyváros. Én se merném, pedig nem is vagyok rendőr. Akkor inkább be se megyek…persze ahogy Gabella is írta, néha muszáj, mert másképp megoldhatatlan akadályokkal szembesülsz.

Gabella, megnéztem a képeket. Tényleg szörnyű, hogy vannak „félrekezelt” betegek, hátha még egy kisgyerekről van szó! Viszont Mesin nem látszott a szenvedés, vagyis a képekről nekem nem jött le, csak amit írtál alá-fölé, abból következtettem.

Kimike, na nálunk volt autóban hagyva Peti, de akkor még nem volt ez a dögmeleg (mostmár bent nem hagynám), másrészt anyósom előtt álltunk, csak nem volt szívünk felkelteni. De ha ilyen lesz az idő, akkor muszáj lesz, mert ha bent maradna felforrna az agyvize.

Reni, simán lehet frontérzékenység, szerintem a babák jobban érzik ezeket a változásokat. Tegnap nálunk is volt egy vihar este, de Petin most nem vettem észre, pedig általában ő is megérzi, hogy jön valami…

Ági

Ági és
KépKép
exdeus
 
 


Sziasztok!

Várom, hogy Peti felkeljen, hogy végre lemehessünk!
Addig is rakok két friss képet a mai ebédről:
Kép Kép

És egy körkérdés: miben alszanak a babók ebben a dögmelegben?

Reni
Kép
prenata
 
 


Gabella, most csak beugrottam, rohanunk az oviba, csak SOS segitség, bár még a képeket meg sem mertem nézni. Amikor Blanka bárányhimlős volt egy pesti szuper homeopata gyerekgyógyász adott 2 szert. Rhus toxidentron c9 napi 4xhólyagosodáskor, utána meg antimonicum tartaricum c9 napi 2x. Ez utóbbitól egyáltalán nem maradt meg egyetlen heg sem, pedig ez szinte lehetetlen bárányhimlőnél. Segit a bőrnek totál rendbe jönni. Azért kérdezd meg a gyógyszertátban mire adják, mit r róla a nagykönyvük,de tudom, hogy nekünk nagyon bejött. Amikor már bepörkösödött vagyis gyógyulni kezdett a hólyag akkor kellett kezdeni, emlékeim szerint gyorsitja és segiti a hámképződést, sebgyógyulást, eltünteti a hegeket. Majd éjjel még jövök.Vannak homeopata könyveim is mAJD MEGNÉZEM.

benianya
ákosbenianya
 
 


Sziasztok!

Móni, nekem sajnos csak a péntek lett volna jó a héten, tudod, a munka miatt.:-) Egyébként, hallom, nyilatkoztál Áginak.:-) Mondta neked hogy neki is van kisbabája? Méghozzá 2 hónapos.

Gabella, megnéztem a fotókat és majdnem elbőgtem magam! Szegény kis Mesi. És a legrosszabb az egészben az, hogy az ember ilyenkor annyira tehetetlennek érzi magát...örülök, hogy fény derült arra, mi a baj valójában és sikerül kezelni.
A bölcsiben most mondták hogy terjed a gyerkőcök között a bárányhimlő. Na mondom, fantasztikus, Ádi amilyen kis göthös, tuti hogy mi is megkapjuk.Noha nem akarok ördögöt festeni a falra.

Reni, maszkos Petike nagyon édes, gratulálok a sikeres fogtyókúrádhoz!

Katus, Neked is hatalmas gratula ahhoz hogy egyre csinosabb vagy!:-) A férjed is biztos értékeli a dolgot... :-)

Á.B.anyu, egy női hetilapnak írok, főként sztárokról, emberi sorsokról, babás mamás témákról.

Alvásilag nem sokat fejlődtünk, de Ádám kapott egy jó pontot mert ha nem is aludt hajnal egy és négy között, legalább nem ordított. Csak üldögélt az ágyában.De olyannyira nem akart lefeküdni, hogy amikor ülve elaludt, felborult, vicces látvány volt. :D

Ma este ha igaz, megyünk moziba, Ádám addig a férjem unokanővérééknék lesz majd.
Még nem tom mit nézünk meg.

No megyek tovább, mosogatok egyet mert a fiatalúr nagyon jól eljátszik most magában a szőnyegen.:-)
A nappali sírás, hiszti, kéredzkedés gyakorlatilag megszűnt nálunk.


Kitti

Tündérpöcök
Kép
http://kitti.blog.hu/
tündérpöcök
 
 


Sziasztok,
én most értem haza a sétából. Szokásos kutyás-gyereks kör volt, szóval most kicsit fáradt vagyok.
Viszont körbe jöttünk haza, így nem kellett feltolnom a Tbánon át a kocsit, szóval legalább izomlázam nincs.

Reni,
Pancsi a dögmelegben rövid ujjú bodyban + éjszaka hálózsákban alszik, nappal pedig csak a takarót dobom rá.

Benianyu,
szerintem annyira nincs lemaradva a fiad. Az én lányom is csak a kúszásnál és a térden hintázásnál tart még (és ők nagyjából egyidősek), de úgy vagyok vele, hogy minden gyerek más sebességgel fejlődik, nem kell ezt siettetni.
Az ismerősi körben azt vettem észre, hogy akinek kicsit ducibb gyerek van, mint amilyen Pancsi és Ákos is azok kicsit később kezdenek mászni, mint a vékonkábbak, de aztán később simán behozzák a többieket.
Szerintem a kis hurki testüket nehezebb megmozdítani :)

Gabella,
bizony én is kint szoktam hagyni Pannit a zöldséges előtt, mert nem fér be a kocsi. De csak gyorsan elhadarom, hogy mit kérek és félig az ajtóban állok, de sajnos máshogy én sem tudom megoldani.
Egyébként meg ügyintézni meg boltba mostanság az esernyőkocsival szoktam menni, de ide a zöldségeshez mág azzal sem tudok bemenni.

Ma egyébként rettentő anyaragacs napja van a Kisasszonynak, két ha nem vagyok ott mellette a játszószőnyegnél vagy nincs az ölemben akor ordít.
Ja és az éccakáink az utóbbi napokban megint két ébredésesek és semmi nem használ csak a cici, bár valszeg azért lehet, mert este alig eszik tejpépet. Most próbálom "kiéheztetni", hogy rendesen megegye az adagját. Hátha....

meteor
 
 


Sziasztok! :)

Meteor: Milán nem ducika, és mégis csak 9 hónaposan kezdett el tolatni! Nem tudom mitől függ ez, hogy ekkora különbségek vannak a mozgásfejlődésben. Mindenesetre valahol olvastam (most meg nem mondom hol), hogy az újságok tévesen írják, hogy 1 évesen illik járnia a babának, mert sok gyerkőc csak 14-16 de akár 18 hónapos is lehet, mire megérik rá.

Reni: a fiad hódító, mint mindíg, a szeme se áll jól. :wink:
Nálunk a lakásban nincs annyira meleg. Milán rövid ujjú pizsiben alszik, rajta egy vékonyabb hálózsák. Ha melegebb lesz, akkor szerintem csak body+hálózsák.

Kitti: igen, hívott Ági, meg is lepődtem. De aranyos volt. Nem beszélt magáról, gyors volt nagyon. Ezek szerint a baba miatt.
Hétfő jó lenne nektek?
Vendég
 


Sziasztok!

Most csak röviden, mert K.O. vagyok, már napok óta nem alszunk rendesen - ezúton hivatalosan is kérek mindenkit, hogy időnként mormolja maga elé a MISIKE, HAJRÁ 8. FOG!!! mantrát, mert lassan kidőlünk... Nem akarom folyton vegyi anyagokkal bombázni a szervezetét, úgyhogy csak akkor adok gyógyszert, ha 38 felett van a láza, vagy ha rettenetesen fáj neki, most pedig nem fáj rettenetesen, hanem szerintem állandóan, de tompán. Úgyhogy éjjel forgolódik, nyög, sírdogál, gyakran álmában csak, vagy ha felébred rá, akkor vissza lehet ringatni, nappal meg nyűgös, fáradt folyton, nyálzik, sírdogál néha. Én meg fejfájok... Amikor pedig tud aludni, akkor dógozom... vagy szigetelést fényképezek (itt tartunk ugyanis az építkezéssel).

Amennyire én tudom, a mozgásfejlődésben olyan óriási toleranciák vannak, hogy hihetetlen. Egy-egy műveletre 3-4 hónap eltérés is tök normális, ez pedig adott esetben az életkor 25-30%-a, ami óriási tűréshatár.
Egyébként amíg Maki duci volt, addig ő is lassú volt a mozgásfejlődésben, aztán egyszer csak elkezdett arra koncentrálni, és akkor kb. 1,5 hónapig stagnált a súlya. Most megint gyarapszik valamennyire.

Ádinak gratulálunk az első léptekhez!!! Érzésem szerint nálunk ez kb. 3-4 héten belül fog bekövetkezni.

Móni!
Nem csodálom, hogy kiakadtál, ez szerintem sem tisztességes eljárás. Másrészt meg miközben sétáltunk, meglátott minket Melinda (Leila mamája) az autójából egy piros lámpánál, és szólt, hogy már csak júniusban lesz úszás, mert be akarják engedni az időseket is a medencébe, és úgy Andrásék nem vállalják az úszást. Amiben tök egyetértek velük, de akkor aztán tuti kereshetünk más helyet. Elvileg Bkalászon van, meg vhol a Westend környékén is, oda járnak barátaink a kislányukkal. Számotokra az előnyös lehet, mert ott szombaton is van óra. Olcsóbb is, viszont spártaiak a körülmények. Ha érdekel, megkérdem az elérhetőségeket.

Na, vissza irányulok a munkához.
Puszi,
Kata

Kép
wkata
 
 


Kata: ez nagyon durva! Remélem holnap még lesz, mert van 1 pótlásunk, nem szeretném elbukni. Aztán keresek más helyet. Minden elérhetőség érdekel, megnézegetem, aztán döntök. Nekem amúgy is a bölcsi miatt olyan hely kell, ahol szombaton is van óra. Meló mellett nem tehetem meg, hogy 10-kor kiruccanjak úsztatni. Jó lenne egy helyre vinni a fiúkat, nagyon örülnék. És nagyon megy a drukk a fogacskához!!!!!

Meteor: privi ment!
Vendég
 


Reni!
Nálunk tényleg meleg van a lakásban és Dani nem szereti ha melegen öltöztetem fel éjszakára, nem alszik jól akkor. Így eddig egy hosszú ujjú body + egy nagyon vékony kantáros naci + egy laza zokni volt a hálóruha, de most, hogy melegebb lett, egy kezeslábast adok rá, olyan rövid ujjú, rövidgatyás + a zoknika.
Dobok egy képet róla. Nem ez a hálórucija, csak ilyen. Ezt most fogom megrendelni váltó ruhának!

Kép

Andy

Kép
oriandy
 
 


De cuki ez a ruci. :) Honnan lehet ilyeneket rendelni?
Vendég
 


Móni!

www.bugyortudor.hu
Van ilyen és ujjatlan változata is.

Kép

Kép

Prince Oliver. 1400 Ft darabja és ha 2-3 db-ot rendelsz, akkor csak 210 Ft a postaköltség, mert levélként is eljön. Amúgy mi a pelenkát is onnan rendeljük. Én meg vagyok elégedve vele, és semmi dolom. Itt leadom a rendelést és a posta házhoz hozza, nuku postaköltség. Csak a pelusért fizetek. 40 Ft darabja, és ha megjött a csomag, akkor utaltatom a pénzt a számlámról nekik. Szerintem tuti jó!

Andy

Kép
oriandy
 
 


Andy, be kell jelentkezzem, hogy ezeket a termékeket lássam?

Dobok egy képet, tegnapi vihar utáni naplemente az ablakból. Kép
Vendég
 


Sziasztok!

Még mindig nem írok babonából az alvásunkról. :)

Kitti, nekem ma esett le, hogy 31.-i vizsgámra kell „bébiszitter”, mert anyukám akkor már dolgozni fog. Szóval ma beszélnem kell a nagyszüleimmel, remélem, ráérnek két hét múlva. Irigyellek a moziért, komolyan. Bennem most még annak lehetősége „kavarog”, hogy talán elmehetünk kettesben egy hosszú hétvégre, persze öröm és félelem is van bennem…

Kimike, ez az egyévesen járni kell, szerintem is badarság. Csak ugye az idősek ezt nem így gondolják, és eléggé vérig tudják sérteni az anyukákat, hogy Anyuka, mennyi idős a gyerek? Most lesz egyéves. És jár már? Még nem. (És ilyenkor jönnek a szúrós tekintetek.) Na az ilyen párbeszédekről a falra tudnék mászni.
Danika hálórucija hivatalos nevén napozó, és bármely hiperben vehetsz. A Corában a legutóbb akciós volt. :)

Reni, Peti egyelőre hosszú ujjú rugiban alszik, ha nincs talpa, akkor van rajta zokni. Mondjuk azért is kell, mert néha estére résnyire nyitva hagyom az ablakot, és hiába takarom be, a nagy ficergésben ledobja magáról, a hálózsák meg nálunk egyáltalán nem nyerő.

Wkata, Misike, hajrá 8. fog!!! Nálunk is fogzás van, de Peti inkább nappal sírdogál, vagyis tegnap pl. látszólag ok nélkül fakadt sírva, szerintem a fogacskája tör átfele.

Ági

Ági és
KépKép
exdeus
 
 


Kimike,
(és minden más pesti) van egy Prince Oliver nagyker az Árpád híd pesti hídfőjénél a Váci úton (a felüljárónál azon az oldalon ahol a Sconto van), csak infoként, ha direktben szeretnél vásárolni.
Asszem bizonyos összegű vásárlás felett kedvezményes kártyát is adnak.

Képzeljétek Pancsi megindult előrefelé is. A motiváló tényező a laptop billentyűzete volt, amit mindenképp el akart érni.
A férjem volt vele, persze amikor én is ott vagyok, akkor először ordít, hátha anya közelebb rakja, de most én is inkább hagyom küzdeni :)

meteor
 
 


Sziasztok.

Semmit nem akarok elkiabálni, de Ádi végre cak 2szer kelt fel ma éjjel. Míg moziban voltunk, elaludt rokonéknál, de úgy hogy azt sem vette észre hogy hazahoztuk.:-) Végre picit pihentebb vagyok, egész másképp indul így a nap.

Móni, abszolút ne aggódj amiatt, hogy Milán még nem indult el. Lényeg hogy mászik, az a fontos! Ádi bölcsijéban van olyan kislány, aki majdnem másfél éves volt mikor totyogni kezdett de mára úgy behozta a lemaradását hogy ő mozog a legügyesebben a csoportban. Nagyon szép a naplemente fotó!!!

Kata, szorítunk Misi baba fogához, most nézem, hogy basszus ő is mindjárt egyéves!:-)

Ági, mi most azon töprengünk Tomival, hogy legalább pár napot nekünk is kettesben kéne tölteni, nagyon ráférne a kapcsolatunkra. Elvileg Ádit ott is hagtyhatnánk nagynénéméknél, de még nem tisztázott, válalják e. Nagyon jó volna.

Oriandy, édesek ezek a rucik.Még életemben nem rendeltem semmit netről, de lehet hogy kipróbálom.

Rita, nálunk meg a nonstopba és a pékségbe nem fér be az Ádám babakocsival úgyhogy én is mindig az atóból bekiabálva vásárolok. De már ismernek, kedvesek, összeszednek nekem midndent, kihozzák, én meg odaadom a pénzt. Egyedül én sem hagynám sehol, egy percre sem.

Tegnap egyébként az új Sandra Bullock filmet néztük meg, nekem nagyon tetszett. Megérzés a címe, kicsit ugyan pszicho és félelmetes, de nagyon mély a mondanivalója.

Na megyrk mert tízre benn kell lennem a dógozóba s még van házimunka is, és itt ülök még pizsiben.

:roll:

Puszi

Kitti

Tündérpöcök
Kép
http://kitti.blog.hu/
tündérpöcök
 
 


Szép jó reggelt!

Móni!
Bocsi hogy nem tudtam tegnap már válaszolni, de este már nem volt kedvem leülni a gép elé. Dani hamar (életében először magától) elaludt és inkább apával bújtunk össze a tv elött.
Szóval ahhoz, hogy megnézd a termékeket, nem kell beregisztrálnod, de ha rendelni akarsz, akkor igen. Én már sokszor rendeltem netről, innen-onnan dolgokat, és nekem bejött. De főleg ez a pelenka dolog! Ha esetleg rendelsz Milánnak pelust, akkor a Maxiból a bálnásat kérd, mert annak a dereka gumis. A Helen Harper-nek nem, és szerintem a gumis jobb. Legalábbis nekünk!
Amúgy én mail-ben tartom a kapcsolatot a csajszival és meg kell mondanom igen jó fej!!! Tök közvetlen, úgy mail-ezünk már, mintha mindig is puszi pajtások lettünk volna, és az ember így sokkal jobban megbízik a másikban ill. a szolgáltatásban.
Rucit ma fogok először rendenli, de szerintem azzal sem lesz semmi gond. Ja! Ha pelussal együtt kéred a ruhát, akkor nincs postaköltség, mert ugye beleteszi a pelusos csomagba.
Remélem tudtam segíteni! :D

És ahogy már fentebb írtam, a nap híre: Dani tegnap este magától aludt el, nem kellett altatnom! Beraktam a kiságyba, ivott egy kis teát, amikor kilökte a cumisüveget a szájából, odaadtam neki a cumikáját, megvárta az ágya mellett, hogy becsukja a szemét és magától elaludt. És ez így történ most is fél 9kor, amikor elvittem aludni! Remélem ebből akar majd rendszert csinálni, nem a szombat délutáni akciójából! (lásd majd blog bejegyzés)

Andy

Kép
oriandy
 
 


Ja, elfelejtettem két képet felrakni...
Ezek ma reggel készültek pizsiben!

Kép

Kép (Hagyjál már anyaaaaaaaaaaaaaaaa!)

Kép
oriandy
 
 


Hali, tegnap azuramé volt a net, jutalmul a nagytakaritásban skarlátosan tanusitott magas szinvonaló helytállásáért. hú de termékenyek vagytok, jó sok minden történik egy nap alatt is.
Wkata!Drukkolok a foghoz, hihetetlen 8, nekünk még csak 2 van. próbáltad a homeopatiás Viburcol kúpot? Nekem azt ajánlották. Figyelj, a felső kettő fájt neki? Még mindg ettől parázok, bár semmi jele, hogy jönne, eltekintve a nyálfolyamtól.

Gabella, iszonyúak a képek, nagyon bátor csaj vagy, hogy ezt túl-átélted. Végül is mi is a pobtos diagnózisotok. Mi Blank
ávan kötöttünk ki Pesten a bőrgyógyászaton10-13 hónaposan, mert egy pelenkadermatitiszt elkezeltek és skarlátvörös seb lett az egész punci-popsi. csak papirkép van róla és nincs szkennelőnk, de aki látta mindenki kiakadt, hogy miylen csúnya. Na akkor mentem el vele homeopatához, amikor a 4. krémet próbálták ki rajta és még roszabb lett, kiderült, hogy nem tudja megemészteni a paradocsomot és a zöldborsót és az csapja ki a fenekét. Ahogy ezeket elhagytuk, napokon belülmeggyógyult a bőre.Fél évre rá, már megérett az emésztő rendszere, kora volt 2 kilóval született.Ennyit az orvooskról. Én saját felelősségemre hoztam ki akórházból mikor láttam, ogy pancserkodnak.
Katus! hogy fogytál? Én afogyós topicban is kértem tanácsokat, de ott mindenki a90 napost csinálja. Nekem 6 kilótól kéna megszabadulnom, de császár után nem megy olyan könnyen, tablettákat nem szedhetek a szopi miatt, most 3 napja erőszakolom magam, hogy este csak salit egyek, de tegnap a hősök alatt csak befaltam egy adag csokijégkrémet. Mit csinálsz?
Kérdésedre válaszolva 35 éves vagyok, egy helyi tvnél vagyok főállású szerk-műsvezető. előtte Pesten megtettem a karrierköröket: mtv, magyar rádió-krónika, rtl, blikk-onnan mentem gyesre blankávan,a söfiben szültem szőnyi gyurinál, de vállalkozóként már nem mentem vissza az újsághoz, leköltöztünk szülővárosomba, 3 éves korában mert pesten nagyon keveset tudtunk a gyerekkel lenni, itt minden 5 perc alatt elérhető, a munkahelyről haza ugrottam mosni, a lányt bevittem a studiba, szóval családbarátabb és nem vállalkozósdi, hanem főállás.meg jól meg is untam a pesti könyöklést, gyerekkel már úgysem tudtam volna versenyre kelni a full idővel és energiával rendelkező huszonévesekkel, meg mivel későn szültem és csonka családban nőttem fel családozni akartam és nem válni, szerencsére ebben azuram is egyetértett és jött velem. benit 35 évesen szültem, méhszájon fekvő lepény miatt császárral és itt, mert már nem lehetett szállitani, igy is négyszer véreztünk majdnem el, mig végül kihúztuk a 37. hét 4. napjáig, akkor csaszi, magzatviz a tüdőben, kiscicanyekergés, intenziv, de 7 nap már itthon, azóta csak minimális hipotónia van, de úgy látom más is igy mozgásfejlődik, megnyugtattatok.
Most látom hogy bekrepá
lt a nagybetűm, nem tudom mi van, próbálom a másikkal növeszteni a kicsiket.
KittiÉn is hasonló témákban nyomulok és van egy heti családi magazinom, amit zenével, háttérrel témákkal együtt én találtam ki és csinálom, szabad kezet kaptam-e mellett a kötelező közszolgálati hiradóanyagok és műsvezetés is van. Most itthon vagyok, és néha vérzik a szivem a műsoromért, mait bérbe adtak, főleg mikor látom a Vekerdyvel készült interjút, amit egy húsz éves gyermektelen kolléganő csinált és érzem mennyi mindent ki lehetett volna még hozni, mi mindent kellett volna még megkérdezni. De ez most a kisfam ideje, napi 12 órában 2 év után megyek csak vissza, akkor is csak a gyes miatt mert az már nagyon kevés. Nyáron talán már be be ugrom-ha szükség lesz rá- kárgni a képernyőre, hogy mehessenek szabira a kollágák.Katus, Te tényleg rendőr vagy? Tök jó.
OryandiCzeizeltől tudom a lányt is. az a lényeg, hogy figyelni kell e peteérést, legbiztosabb Uhval, ehhez előtte 2-3 hónapig középidőben el kell menned
Uh-ra, ehhez kell egy jó fej magándoki. a hőmérőzés, tesztek nem annyira biztosak, az UHból órára megmondja a doki mikor reped.A lányokat a peteérés előtt kell fellőni, hogy mire kireped a tüsző és a tüzeléstől sikitva kiszabadulnak a petesejtek, addigra a fiúk akik csak 24 órát élnek, már esélytelenek legyenek és csak a lányokat hordozó spermák maradjanak támadóképesek.A petesejtek 72 óráig dekkolnak megtermékenyitésre várva. Szóval két nappal előtte érdemes szeretkezni a lányoknál. És joghurtos hüvelyöblitést kell előtte csinálni, a fiúhoz nekünk szódabicarbónásat kellett. Ez is titkos Czeizel recept, nekem egy riport után mondta el kamerán kivül. A savas közeg ugyanis kedvez a lányoknak. A lúgos a fiúknak.ezen túl mi megnéztük a kinai fogantatásnaptárt is, és azért csináltuk decemberben, mert akkor irt nekem fiút, plusz a szülészem elővette az évszázados bábanaptárt, nem tudom ez kinek van még meg, és azon is megnézte, ez egy lázlapból fabrikált 2 vonalzó, összetette az én is azuram születési dátumát és ott is fiú jött ki decemberre. Lehet hogy mindez hülyeség, de nálunk bejött.Tudomány és áltudomány.
Meteor, kimike, exdeus
köszi a kozgás biztatást, én is azt vallom, ogy eltérően fejlődnek, és nem lóverseny ez, utálom, ha a játszón azt kérdezik mit csinál már ,emrt bibi az enéym már jár ha jártatom. Főleg hogy volt ez az oxigénhiány.
Helyzet: nem alszik ez a büdös kölök, eddig aludt, most mé nem? Ma éjjel 4x kelt 3-6 ig. Aziram volt az ügyi, jól el is baszta mert mind a 4x megitatta. most megint kezdhetem a suttogót, nézem ezerrel a fogát de még csak nem is piros. Na majd kialakul, csak nehogy legyen valami baja én meg szigorkodom itt vele.
Kaja: hát csajok ez van, zabál, és tényleg iszonyú gyorsa az anyagcseréje.Apja fia.
Hú de szép ez a vohar utáni kép.
Megyek tornázni, fellelkesitettetek a fogyással lányok, van pilates dvd-m most megint elkezdem.mindenkinek szép napot.

benianya
ákosbenianya
 
 


Benianyu!
Köszi a bemutatkozó sorokat.
Ha szoptatsz akkor szerintem is csak a 90 napos jöhet szóba.
Először én is azt csináltam - akkor még szoptattam - igaz csak 45 napig, akkor lement 4 kg.
Az kezdésnek nagyon jó volt és ahogy elmaradt a szoptatás brutálisabb fogyókúrába kezem amit amerikai fogyókúrának hívnak ( www.mindmegette.hu ). Ezt 5 napig csináltam.
Most -9 kg - nál tartok, viszon hétfőtől megint elkeztem egy 2 hetes fogyókúrát aminek a neve tojás kúra ettől már lemnt 2 kg.

Szóval összegezve 2007.01.01.-től "fogyózom" és eddig lement 10 kg, szerencsére olyan alkat vagyok, hogy ami lement az nem jön soha többet vissza.Nálam a súlyfelesleget a szoptatás alatti édesség és jégkrém zabálás valamint a hormonok okozták.

Gabella!
Nem merem megnézni a képeket mert biztosan nagyon bőgnék tőle.Nekem már az is elég volt amit ide tettél föl ( a kórházas).

Kép

Kép
katus73
 
 


Benianyu!
Igen rendőr vagyok civilruhás.

Kép

Kép
katus73
 
 


nn--------------------------ááááááááááá áNNNNnn j

m,,,mmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm,a,

Sziasztok Lányok :D ,

a fenti üzit Marci küldi nektek, ami annyit tesz, hogy bocsi, hogy anya nem tud rendszeresen jönni, de amit egy kicsivel több ideje lesz ígéri, hogy bepótol mindent :lol: .

Nagyon ügyik a babók!

Puszi
Eni

Eni
marcy
 
 


Sziasztok!

Bocsi, hogy nem leszek ma sem részletes, de ezer a dolgom, Mesi meg csak nyafog, aludni nem akar.

Köszi mindenkinek a kedves szavakat!

Benianya: köszi a homeos tippeket, épp mostanában kezdtem elgondolkozni, hogy át kéne erre szoknunk. Csak nehéz, mert itt nemhogy a faluban, de a közelben se nagyon van homeopátiával foglalkozó patika. Max. Békéscsabán vagy Szegeden... Szóval nem is tudom itt megkérdezni, hogy az általad említett szerek konkrétan mire valók. De majd tájékozódom, és van egy barátnőm is, aki homeopátiás szereket használ az egész családjának.
Hát, hogy bátor lennék, azt nem tudom, eléggé el voltam ám keseredve, de most, hogy már látszik némi javulás, kicsit kezdek megnyugodni is.
Pontos diagnózist nem tudok mondani, de azt mondta a doktornő (a bőrgyógyász, infektológus), hogy majdnem biztos, hogy rühösség. Aztán majd kiderül, tényleg az volt-e, ha hat a kezelés. Részletek a blogomban. [url]gabella.blog.nlcafe.hu[/url] (Bocs, most tuti nem lesz jó a link...)

Most mennem kell főzni, mosni, mosogatni, takarítani. Franc! Mindig annyi dolgom van!!!!!!!!!!!!!!!!!![/url]

Gabella

Lackó 2002. október 30-án született
Mesi 2006. május 14-én született
Gergő 2013. augusztus 22-én született
gabella
 
 


Sziasztok!

Oriandy!
Tök jó, hogy felraktad a linket! Már rendeltem is Petinek P.O. bodykat. Meg is kaptam a visszaigazolást, csak postaköltséget nem írták meg, így nem tudom még, hogy mennyit utaljak pontosan.
Felraknád nekem ismét a keresztszemes képeid elérhetőségét, légy szíves! Köszi!

Benianyu! (légy szí, írd meg a keresztneved!)
Peti is későn kezdett mozgolódni. 7 és fél hónaposan fordult meg hasról hátra és vissza, de aztán másfél hónapon belül elkezdett, először tolatni, majd kúszni, mászni és felállni. Mostmár lépegett a bútorok mentén. No para! Mindenki a maga idejében kezd el mozogni!

Wkata!
Hajrá Misike 8. fog!

Rita!
Hajrá Pancsi előre!!!!!

Nekünk most aránylag jó éjszakánk volt egy ébredéssel. Petit sokkal lazában öltöztettem, mint eddig. (Hosszúujjú body+rövidujjú rugi és no takaró). Lehet, hogy ez volt a gond? Remélem.

Csajok!
Akik Hőtávos lakásban lakik, mennyit fizet 1M3 melegvízért? Kivi vagyok! Mi 2300 pénzt, és nagyon sokallom!!!!!!!

Képzeljétek!
Jövő héten lesz itt babaruha-börze. Lehet menni árulni. Párom kijelentette, hogy vigyek mindent, mert mai világban ő nem vállal be 2. babát! :cry: :cry: :cry: Azért a szebb darabokat félrerakom, hátha lesz kistesó mégis. Én egyébként is 4 év múlva terveztem, addig meg még sok víz lefolyik a Dunán!

Reni
Kép
prenata
 
 


Ha már bodyk! Én a tescoban szoktam bodykat venni, tök jó anyaguk van, és szépek is! És jelentősen olcsók!!!!!!!!!!!!!!!!!! Most pedig a kismama újságban láttam, hogy a kenguru gold bodyk a saját üzleteikben, többek között a budakeszi buy-way-ben nagyon jó áron vannak! Oda én nem jutok el, de szépek nagyon!

Gabella

Lackó 2002. október 30-án született
Mesi 2006. május 14-én született
Gergő 2013. augusztus 22-én született
gabella
 
 


Reni!
Ha átutalással fizetsz, akkor nem lesz postaköltség!!! Amikor átveszed a csomagot, akkor kell utalni a pénzt a bankszámlára és csak annyit amennyi a pelus!
Link: http://www.babanet.hu/album/main.php?album=12928

Gabella!
A Tescóban én is szoktam venni bodykat és valóban nagyon szupik!! Olyan jó az anyaguk, nagyon szeretm őket, de ilyen kezeslábast nem találtam!

Andy

Kép
oriandy
 
 


Marcinak nagyon boldog hófordulót kívánok!

Kép

Reni
Kép
prenata
 
 


tényleg lányok, az mitől függ, hogy a nevem mellett milyen felhasználói minősítés szerepel?

mindenkinél látom, hogy új, vagy középhaladó, haladó, esetleg régi, erre az én nevem mellett csak egy sima felhasználó szerepel. tisztára nemecseknek érzem magam :)

meteor
 
 


Sziasztok!

Marcika, 10 hónapos lettél, gratulálunk! :)

Úszni voltunk délelőtt, most pedig vár rám a takarítás, játszótér, úgyhogy megyek.
Vendég
 


Hellóka!!!

Na, mi is vagyunk. Tényállás: Máté beteg, lázaska, ovi szanálva, Noinak tegnap volt a szülinapja, én is náthás vagyok. Szegény Noi, így, hogy bátyus beteg, nem volt olyan nagy buli. Bár torta volt, meg ajándék is. Én se akarom elkiabálni, de mostanában egyszer még cicizik éjfél körül, aztán 5-ig, 6-ig alszik, cici, és 7, 8 kelés. Ez már istenes, majd lassan az éjfél körüli cicit is kiiktatom, csak még várok, nem akarom drasztikus lenni. Ügyeske, már 5-6 lépést megtesz, és annyira örül magának ilyenkor!

Benianyu: Helló, na végre egy új 2 gyermekes! Most akkor te hol laksz? na, még akartam valamit, de szőke vagyok..jaj, tóm! Szóval, mért nem szanálod kb. 3 után aszénhidrátot? Meg ehetnél light fagyit is. Én szeretem. plussz: hullahopp karika, anyám tök lefogyott hasból vele. O.k. befogtam. Csajok tudják, imádom a témát.

Kitti: Hogy a fiad mennyire hasonlít az apjára! Nálatok, hogy van a bölcsi nyáron? Én tök kiakadtam, mert 3 hónap szünet lesz az oviba. Nem tóm, hova írattam, de sehol nincs ilyen hosszú. ha ezt tudtam volna. persze azt mondták 5 hét szünet, csak azt nem tették hozzá, hogy aki nem otthon van, annak sokkal több.

Reni: Hát, kedves uradnak említsd meg az egy gyerek, nem gyerek mondást. Na jó, ő tudja...Lehet, hogy pár év múlva meggondolja magát. Derekad akkor már tuti ?

Ex: Milyen vizsgád lesz? Már van diplmád, nem? Már megint miről maradtam le?

Móni: Ha minden kötél szakad, itt is van úszás a Pólus Hotelban. Mondjuk tuti van nyári szünet itt is.

Juca: Halló, mi van veletek???

KépKép
KépKép
colett77
 
 


Colett!
Nálunk 5 hét szünet van a bölcsiben júni 19 és júli 27 között. Mi úgy oldjuk meg hogy két hetet akkor leszünk szabin a férjemmel, aztán két hétig itt lesz velünk a nagynéném vigyázni a gyerekre, egy hetet meg bébiszitterezünk.

Egyébként most írok cikket arról, hogy hová tehetik az anyukák nyárra a bölcsis ovis korú kisgyermekeiket.
Ehhez lenne is szükségem egy vállalkozó kedvű anyukára, aki kétgyermekes és nyilatkozna is nekem.
Nem célzás, de Colett, Katus, Ákosbenianyu, Gabella, Ti nem ismertek ilyen jelentkezőt???? :D :D :D

Kitti

Tündérpöcök
Kép
http://kitti.blog.hu/
tündérpöcök
 
 

Vissza: Gyermekek / magzatok kor szerint

Jegyzetfüzet:

 

X
EZT MÁR OLVASTAD?