Új privát üzeneted érkezett!

Lányok!

A születés hete portálon olvastam, hogy az alacsony spermiumszámu férfiakanál nagyobb az esély a teherbeesésre, ha sürübben kexelnek! Állitólag 5 nap önmegtartoztatás rosszabb eredményt mutatott, mint a 2 napos!

Tehát csajok, minimum 2 naponta apára fel! :lol:
Vendég
 


ok, parancs értve :wink:

Kép
gaby25
 
 


Nálunk ez megoldhatatlan.3 naponta még jó? :)

Kép
breni
 
 

 
 

Reni! :lol:

Nem tom, majd megkérdem a professzort! :lol: Szerintem igen, még mindig kevesebb, mint az öt, ha jól számolok! :lol: Miért nem tudjátok megoldani?
Vendég
 


Grönland :D
Ennél rosszab kötelességünk sose legyen! :D Nekem még az is eszebe jutott, hogy ha a peteérés napján vagy az előző napon, napi 2x akciózunk, akkor talán az is javítja az esélyeket, nem? Tehát ha x millió jut be a megfelelő helyre egy akció során, akkor nem sokkal későbbi akció során is elindul ugyanannyi. Azaz, kétszerannyi támad összesen :) Vagy a számolás mindig előlről indul? Persze tudom, hogy az ismétlésekkel csökken a mennyisége, de összességében több katona támad....vagy nem tom :roll: Mert hát azt is tudjuk, hogy csak 1-2% éri el a petevezetéket, szal ha a második körben kevesebben indulnak, talán már egy sem jut el...
tapedli
 
 


Grönland!A férjem felszolgáló 2 napot dolgozik 2 napot nem.Amikor dolgozik akkor reggel 8 kor kel és hajnal 2-kor jön haza.Szóval így nehéz a 2 napozás.3-4 nap megy.

Kép
breni
 
 


Hát igen Reni, úgy tényleg nehéz! Nálunk meg más miatt nem megy! :oops: Na jó, a minden másnapot eltudom viselni, de naponta már nem! Kiöregedtem! :lol:

Tapedli!

Biztos, hogy kell valamennyi szünetet tartani, hgy újra jó mennyiségü és minőségü termelődjön, viszont a második eksön segit bejutna az első csoportnak, tehát ez is egy jó technika! Már ha bírja valaki! :lol:
Vendég
 


más téma... tegnap voltunk kirándulni Dömösön a Rám szakadékban. Eszméletlenül szép és kalandos a túra, mindenkinek javaslom aki szeret köveken, vízben, néha sárban :oops: szóval izgalmasan kirándulni :D Kép Kép Kép
tapedli
 
 


Tényleg nagyon szép!Nálunk semmi nincs csak síkság.:(

Kép
breni
 
 


Nekünk azt mondták 2 naponta kell. De az évek ahogy teltek már nekem is néha elegem volt, parancsra szexelni csak mert most muszáj szörnyü, volt hogy tudtam peteérés van és nem volt kedvem, azt mondtam elég, ezt nem birom igy!

Breni! én is Alföldön lakok, És imádom a hegyeket, dombokat

Tapedli! szuper lehetett, én kiskoromban voltam ott de csak arra emlékszem hogy szép volt.

Kép

Kép

Karmen
karmen
 
 


Nekem csak az a furi, hogy ha ezt tudják, mert gondolom, hogy nemcsak én tájékozodok, hanem az orvosok is, akkor miért nem 1-2 napos mintát kell vinni, miután kiderült a baj! Tök jó lenne tudni, hogy úgy milyen lenne az eredmény, mert tényleg érdekes, hogy 2 mozgóval terhes tudtam lenni 4-szer!

Na igen, a muszáj kex! Nem tom, de nekem nem megy már olyan sürün, mint tavaly! A vetélés óta marhára megváltozott a libidóm! Akár napokig is kibirnám kex nélkül! De a muszáj nagy úr, főleg, hogy orgazmus is kell a sikeres bejutáshoz! Apjuk közben meg olyan aktiv, hogy már megkérdeztem tőle nem-e szed valamit, vagy nem-e kukkol sutyiba pornó csatornát! :lol:
Vendég
 


grönland
én is simán kibírom napokig, pedig nem volt vetélésem :? 20-as éveimben aktívabb voltam :? na jó, még a kapcsolatunk elején 30 évesen is :wink:

Kép
gaby25
 
 


Gaby!

Akkor az a baj, hogy már betöltöttem a 30-at! :lol: Te nem 25 vagy? Úristen, én meg azt hittem azért van a neved mögött a 25! Láttam a képed és egyáltalán nem nézel ki többnek! Azért ugye csoklomot nem kell köszönnöm? :lol:
Vendég
 


szerintem nincs olyan pár, akit ez az egész szitu ne viselne meg...Ha van kedvem ha nincs, ha meg van éppen várjunk még egy napot. :? Én inkább arra szavazok, hogy a peteéréses napokban inkább a szeretetre érdemes koncentrálni. Egymás kívánságait teljesíteni mindenben és akkor már a kex is megy rendesen. Én úgy gondolom, hogy a kötelező együttlétből nem fogan baba. A nőnek be kell fogadnia a "magocskákat" és az, görcsökkel nem megy... Én a mostani pé-nél főztem a páromnak finomat, csókokkal vártam haza. Ő meg gyümölcssel jött és szintén hozott puszikat is...szóval nem volt gond a kex-szel sem :wink:
tapedli
 
 


Tapedli!

Alapvetően nincs gond, csak unom már, hogy legalább egy óra elmegy az előjátékkal, utána meg minimum egy óra a gyertyázás! Pé után általában ezzel nincs gond, mert nem gyertyázok! Biztos, hogy ez is bezavar! Nincs összebujás, simi meg ilyenek, mert rögtön fel a lábakkal! De nektek jó, mert legalább tudjátok, hogy volt-e pé, mert én még ezt sem tudom és így egészen a mensiig gyertyázhatok! :?
Vendég
 


tapedli
nincs is gond ezzel amit mondasz, hogy puszi szeretet meg miegyébb. De ha pont pé-kor az ember hulla fáradt, akkor csak erőt vesz magán, hopgy hát mégis csak pé van, és ne hagyjuk ki. Most szabin voltam pont pé-kor :D

Kép
gaby25
 
 


És aki discó után lesz terhes azzal mi van?Szex után még jól kibulizza magát és terhes marad?Abba miért marad bent a sperma?
Ezt a kérdést csak úgy feltettem?Ez idegesít a legjobban.

Hát mi nem szoktunk kexelni ha nincs kedvünk,ha pé van akkor sem. :oops: Utálok úgy együtt lenni hogy legszívesebben mást csinálnék.Szóval mi így vagyunk.De általában azért van kedv.De ez a gyertyázás nekem nem nagyon megy.Nálunk is mikor mefismerkedtünk majdnem minden nap kexeltünk,hol van az már.......:)

Kép
breni
 
 


Ezt én is utálom Reni! Tegnap pl számoltam, hogy na, kb fél óra alatt lerendezzük a dolgot, elötte gyerek ágyba, ha minden jól megy akkor gyertyázva nézem a Heti hetest! Erre nem 22-kor kezdödött! :lol: Szóval, ha időben akarok elaludni és kelni, sokat kell szervezkedni, mert egy babagyártás mindenestől kb 1,5-2 óra! Hát igen, hol vannak már az 5 percesek........
Vendég
 


Sziasztok!
Bocsánat,hogy megint belekotyogok!
gröland!Amit írtál,hogy a születés hete portálon olvastál,azt meg tudom erősíteni orvos által!Ő mindta,hogy hülyeség az 5 napos minta,mert ha vkinél gond van,akkor igen rossz eredmény fog kijönni.Ezért ő csak és kizárólag 2 napos sereget vizsgál!

Gondoljatok bele,hány férfinál lett azért a leleten rossz eredmény,mert 5 naposat vizsgáltak nála! Bezzeg,ha 2 napos lett volna!! Sztem igen nagy különbségek jönnének ki!
Vendég
 


Kriszta!

Kezdek megnyugodni, hogy akkor nem olyan vészes a dolog! Majd műtét után kicselezzük a dokit és elöszőr 5 naposat, majd 2 naposat viszünk! :lol:
Vendég
 


mi nem 5 naposat vittünk :wink: szabolcsba 4, nyírőbe 3 napos,
a szabolcsban kétszer annyi volt a mennyiség, de a mozgás 4%-al szerkezet 2%-al rosszabb volt

Kép
gaby25
 
 


Ja azt el is felejtettem valamelyik reggel apa felkeltet hogy neki most kex kell,teljesen sponán kexeltünk.Mondtam is neki hogy nincs ennél jobb. :P
Ja és azt tudtátok hogy reggel van a legtöbb sperma és a nők is akkor fogékonyabbak?

Kép
breni
 
 


Az egyébként ronthatja a spermaképet ha akcióra készent állt apjuk, de nem történt semmi? Már arra is gondoltam, hogy lehet ez is baj volt! Mert akkor még más idők jártak és én nem bírtam ki 5 napig! :lol:
Vendég
 


Gaby!
A te párod nagyon különleges lehet! :wink:
Vendég
 


biztosan sokkal nehezebb úgy egymásba feledkezni, ha már ennyire rákoncentrálunk. :roll: De azért gondolom mégis csak affelé köll tendálni. Ja és persze én is szoktam pé-kor fárdat lenni, meg a párom is. Viszont nem tom, van-e értelme hulla fáradtan erőltetni
Én a gyertyázásról azt olvastam, nem ér semmit :cry: Korábban én is gyakorlatoztam. Állítólag ami nem megy be a csúcsponton, annak már úgyis hiába gyertyázunk... :roll:
Kriszta! ez nem semmi hír. Az én párom mindig nagyon preckósan betartotta az 5 napot, az első vizsgálat és a lombik előtt is...bár az utóbbi eredményét meg sem mondták. Szóval annál az egynél amit tudunk, ott kíváncsi lennék, mennyit jelente ugyanaz 2 napos karanténnal...
tapedli
 
 


Breni
ja, apjuk is mondta, hogy hát reggel jobb, nem véletlen van reggeli merevedésük a pasiknak :lol: :lol: :lol: este 9-10 körül már nincs annyira kedve, fáradt, meg én is :?

Kriszta
miért különleges? :shock:

Kép
gaby25
 
 


Tapedli!

Nem tudom, hogy ez vagy csak szerencse, de 9 évig nem sikerült teherbeesnem, aztán meg mégis, de elvetéltem! Utána belehuztunk és féléven belül sikerült újra! Semmit nem csináltunk másképp csak elkezdtem hőmérőzni és gyertyáztam! A hőmérőnek biztos nem köszönhető, mert nekem nem úgy alakul ahogy kéne, meg az végülis utólag mutatja meg, hogy volt-e pé! Csak a gyertyázásra tudok gondolni! Nekem doki ajánlotta, igaz nem kimondottan ezt, szerinte elég egy kispárna, de ha réfekszek lelapult, ugyhogy inkább gyertya! A másik amit javasolt, hogy kex után gyömöszöljük be "oda" ami kifolyt! A fene se tudja, de ezen ne múljon.....

Gaby!

Apjuk is reggel aktív, viszont a gyerek is! :lol:
Vendég
 


itt írnak a gyertyaállásról: http://velvet.hu/onleany/terhes0322/?print
Persze ahogy írtam , nehogy engem itt negatív ellenvéleménynek nézzetek, mert régebben én is csinálam :D
tapedli
 
 


Gaby!
Mert egy napos eltéréssel ilyen két különböző eredményt produkál!Az egy napot persze a vitt katonákra értem.
Vendég
 


Breni! Reggel, na ezt én sem tudtam

Gyertya nálam elmaradt én is olvastam, hallottam róla de ehhez már nem voltam lelkileg felkészülve, már igy is utáltam hogy az egész szex csak a gyerekgyártásrol szol, mert ugyis mindig eszembe jutott talán most...
De én is kispárnáztam, egész éjjel fekve maradtam, felkelni se mertem, aztán mégis akkor lettem terhes amikor utána szaladtam tusolni, azóta én is hiszem nem ezen múlik.

AZ 5 napot mi is betartottuk, igy is pocsék volt az eredmény azt hittem még rosszabb lenne ha nem várunk eleget

feltehetem a kedvenc képemet? Remélem senkit nem bántok meg vele, de imádom, mert Orsi kéri folyton adjam oda a tesot és fotozztam le öket, imádja én meg ugy örülök hogy nem lett féltékeny, attol féltettem öt. Meg hátha eröt, kitartást adott nektek ezzel még!

Kép

Kép

Kép

Karmen
karmen
 
 


Dehogy baj,sőt!!!!!Nagyon aranyosak és milyen szépek.Büszke lehetsz rájuk,de gondolom ezt mondanom sem kell.
Gratulálok hozzájuk.

Kép
breni
 
 


Karmen
nagyon helyesek a lurkók :D én is akarok!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :wink:

Kép
gaby25
 
 


Aranyosak vagytok! Csak tudom nekem is volt olyan periódus amikor nem birtam más örömét, nem tudtam pl. babalátogatóba sem menni, ezért féltem feltenni, senkit sem akarok megbántani. De tényleg olyan büszke vagyok hogy most mindenütt ezt mutogatom

Kép

Kép

Karmen
karmen
 
 


Érdekes ez,hogy engem ez nem zavar,de amikor a bnőm semmi másról nem tud beszélni csak arról hogy a kisfia miket csinál az néha már tud zavarni.De vele minden nap beszélek kb.30 percet.Így egy kicsit sok.
De itt a topicba ez egyáltalán nem zavar.Szóval én szívesen nézem a képeket és a a történeteket is szívesen hallgatom.

Kép
breni
 
 


Karmen
én meg szívesen megyek babalátogatóba, mert legalább kiélem magam :D

Kép
gaby25
 
 


Karmen,

hogy a fenében ne tehetnél föl képeket! :D Nagyon cukik mindketten, gratulálok! Ők tehát mindketten lombik babók, ugye? Bocsi, de a nagylányban nem vok biztos :oops:

Mi szívesen járunk babalátogatni és az utcán is megcsodáljuk az édes pofikákat :D Persze igaz, ha valaki épp nagyon maga alatt van, nem feltétlenül mások örömétől lesz jobban. Én örülök, hogy megmutattad Őket! :) Én is megigérem, hogy majd megmutatom :lol:

T
tapedli
 
 


Én itt vagyok!Valami témát felhoz valaki?Nekem nem jut eszembe semmi. :shock: :?

Kép
breni
 
 


háááááááááááát, téma :)

egy leányzó azt írta a maásik topikon, hogy barátnőjének a jónásmódszerrel jött össze, és náluk is apabaj volt :shock:
most megcsinálja nekem a jónásnaptáramat :lol:

Kép
gaby25
 
 


az a baj, hogy én nem teljesen tudom mi ez :oops: Valami a Hold járásával összefüggő számolós izé, ugye? :roll:
tapedli
 
 


tapedli
valami olyasmi :roll: én egyszer próbáltam megcsinálni, de nem igazán értettem :lol:

Kép
gaby25
 
 


Én csináltam egyszer de én sem értettem,sőt lehet nem is jól csináltam.Beszámolsz majd a naptárról?

Kép
breni
 
 


Tapedli! Spontán sikerült volt elöttük 3 sikertelen lombik

Én sem értettem a Jonást, igy végül nem foglalkoztam vele. De hallottam sikerröl én is.

Kép

Kép

Karmen
karmen
 
 


Karmen,
tehát akkor mindketten spontán babák? Aztaa! Ne haragudj, hogy eddig ez nem állt össze a fejemben. De mivel lombikról írtál, valahogy az maradt meg, hogy lombik babáid vannak! Na ez most tényleg erőt adott! :D
T
tapedli
 
 


No, Jónás szerint április 29 termékeny nap, előtte 2 nappal jó a keksz asszem, mi április 28-án voltunk együtt :) hááát, én azért nem annyira hiszek ebben :) most elmagyarázták, hogy a piros kis vonal jelenti ugye a termékeny időszakot, és ha egybeesik a ténylegessel, akkor 100% :roll: vagy előtte utána 6 nappal van a tényleges, akkor jó az esély. Nekem 8 nappal utána volt pé. NA majd meglátjuk :)

Kép
gaby25
 
 


Sziasztok

Ha jól olvasgattam akkor sperma gondja van a párotoknak? A foreveres Multi-Maca készítménytől már többb kisbaba született sőt volt akinek 0 spermiumszámról normálisra állt be az értéke és azóta már boldog apuka. Gondoltam megosztom veletek hátha tudok vele segíteni ha már a holdnál tartotok:)) Puszika moni0511@freemail.hu
nellibaba
 
 


nellibaba,
szerintem "Maca"-ja itt már mindenki párjának volt :lol: És amilyen régóta szedik a srácok, ez már úgy tűnik, hogy forever Maca :lol: :lol:
De azért köszi az infót!
T
tapedli
 
 


Nelli
köszike :) párom már február óta szedi :) de április elején a vizsgálaton még nem volt eredménye :( de talán most májusra jobb lett, és baba lesz :wink:

Kép
gaby25
 
 


Gaby,
láttam a hőmérősben is, hogy nagyon szép a hőd, ráadásul a Jónás is mellettetek állt ebben a hónapban! :D Még két nap és tesztelhetsz, ugye? Hűűűűűűűűűű de szorííítok!!!!! :D
tapedli
 
 


Tapedli
Köszi :D még 4-5 nap és tesztelhetek :wink:

Kép
gaby25
 
 


Gaby!Én is nagyon drukkolok!

Kép
breni
 
 

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet: