Sziasztok.
Tegnap megint nem jutottam ide... Este volt egy kanyarom a garázsig, mert a szomszédék vettek egy ágyat, csak rosszul fúrták ki rajta a lyukakat, így kellett fúró, ami van, de a garázsban. Aztán Petifürcsi, Petikajcsi, aztán még elvolt egy ideig, aztán bedőlt, de a végén megint mellettem kötött ki. Nem tudom, ma mi lesz.
Pedig azt gondoltam, hogy majd alszik, mint a bunda, mert fürcsi előtt kint szórakozott a szomszéd kutyussal, tévedtem.
Képzeljétek, beszélgettem tegnap anyukámmal arról, amiről írtam pár hsz-szel ezelőtt, hogy a férjem menne velem kettesben valahova, de engem ez "zavar". Ő is mondta, hogy menjünk nyugodtan...de én még mindig "félek". Tudom, hülye vagyok, más összetenné a két kezét, ha lenne kire hagyni a gyereket...
Juca, én drukkolok, hogy ott legyen az a bébi, és már írtam, hogy a 24. az egy jó nap.
Peti most kétnaponta kap májat, de minden OK nála, még a székletét sem fogja meg.
Nagyon-nagyon jó a kép Kingáról! Kivi leszek Petire jövő hét szombaton, akkor visszük ugye szülinapi fotózásra, hogy milyen képek fognak róla készülni, mennyire fogják visszaadni, hogy ki is ő.
Kimike, hát nem is tudom, hogy miért kéne üvegesben olyat adni, amit a szülők ritkán vagy nem esznek. Szerintem a nyúl tökéletesen helyettesíthető csirkével, a bárány meg egyébként se pótolhatatlan, és nem hiszem, hogy lenne benne olyan, ami másban nincs. Aztán meg rákkattan, és vehetjük meg vagy az üveges babakaját vagy a húst...
Meteor, nekem tökmindegy, szerintem a gyerekeket egyszerűen nem lehet "osztályozni". Egyébként kivi lennék arra, hogy akkor mi van, ha a gyerekben mind az ötből van egy kicsi???
Egyébként alapból falra tudnék mászni a gyereknevelős könyvektől...mindegy, ez vagyok én.
Utólag boldog hófordulót a lánykádnak!
Én csodálkozom azokon, akik képesek "rendellenes" pozícióban pelekázni a babájukat, nekem még csak háton megy...másképp egyszerűen nem, béna vagyok.
Katus, remélem, semmi komoly! Nem lehet melegkiütés ebben a dögmelegben?
Reni, Petinek is nagy a feje! A legutóbbi tanácsadáson 47 cm-nek mérték, azóta biztos nőtt...
Misztifikálás terén maximálisan egyetértek veled!!!!
Ennyit fizetni 4 bodyért??? Jesszus! Na ezért veszek én TG-t. Érdekes, semmi bajuk sincs! Most készülök elődúrni a rövid ujjúkat, tavaly télen 400 Ft volt két darab.
Én melltartót nem veszek, csak azon aggódtam, hogy rámjön-e a bikinim, de tegnap felpróbáltam, és nem kell újat vásárolnom.
Kitti,
hatalmas gratula Ádi első lépéseihez! Egy-két hét, és "rendes" járás lesz belőle. Legalábbis Petinél ez volt, na de a mászás is meg még.
Gabella, tényleg nagyon hasonlítanak a vonalzó előtti képen a gyerekeid! És ne aggódj, Mesi is el fog indulni.
Elolvastam a blogot, szerintem kár lenne kitörölnöd...ez mindenkivel megeshet!
Tandika, Peti a virágot szereti! Hiába, nem rossz ember.
Nálunk a "sima" fű nem nyerő.
Hosszmérésre nálunk van egy "vájú", abba kell beletenni a gyereket, és a fejét az egyik végéhez kell nyomni, aztán kihúzzák, és leolvassák a mérőszalagon, hogy hány cm. De a másik védőnő csak egy mérőszalagot feszít ki, gyerek lefektet, ugyanúgy kihúz, és le lehet mérni simán.
Wawel, erre jó a víz. Hidd el, a gyerek sokkal több minden magába szed, mint ami a cumira rámegy, amit aztán értelemszerűen lemosol... (Nem akarok csúnya lenni, de mi van akkor, ha nem veszed észre, és visszaadod Kornélnak a cumit?)
Oriandy, szerintem a folsav bőven elég, főleg, hogy nyáron még van bőven gyümi, stb, amiből te megszerzed, ami a babónak kell. A magzatvédő vitamint én átkeresztelném anyavédőnek, hiszen a baba mindig elveszi, ami neki kell (és alaphelyzetben megvan az anyuka szervezetében, ha változatosan és egészségesen táplálkozik), a lényeg az, hogy anyukának is maradjon.
Ja, és nagyon is szépek a méretei a fiadnak, hogy Kimike írta...
Egyébként a kullancs ellenit Peti se kapja meg, mert már nincs értelme. A múltkor is hallottam egy műsorban, hogy igazából télen kéne beadni, hogy a szezonra már kialakuljon a védettség, így én majd jövő év januárjában felíratom, és akkor kapja meg Peti.
Na végül három kép, aztán lassan indulok őkelméért.
Hintázik:
Sapiban:
Pancsizás:
Ági