Jó reggelt,
a gyerekem kukorékol, de az ágyában. Még reménykedem, hogy visszaalszik, azért 8-ig szokta nyomni.
Kata, de jó, hogy jöttél, és igazán jó volt olvasni a soraidat. A képek csodaszépek, a kislányod igazi gyönyörűség. És tényleg, már milyen nagy.
Olyan jó, hogy Peti így szereti az ovit. Ebben a jó időben mi is sokat megyünk, délelőtt 2 óra, délután 3 játszó. Tegnap a városligetben voltunk, iszonyú jó játszó van ott, akkora csúszdák a nagyobbaknak (mint Peti pl.), hogy csak ámultam. És olyan Kompan játékok, amiket még sehol sem láttam. Érdemes kimenni.
Edó, Benyó nem lepődik meg, ha csuromvizes lesz, sőt, élvezi, nevet nagyokat. De neki az a móka, ha minél jobban az arcába fröcsköli a vizet, szóval ez nem újdonság. Az esti fürdésnél az egész szoba úszik a víztől.
De ahogy Kata mondta, este és délután 2 perc alatt alszik el, hála a sok élménynek.
Múlt héten Diával miniklikkeztünk, ami nagyon jól sikerült, rendszeressé tesszük, ha már 5 percre lakunk egymástól.
Mi ma megint megyünk Zamárdiba délután (anyu Benyóval), és levéglegesítjük a panziót, kaja, és szállások. No meg bejelentkezünk végre, mert a múltkor ugye hiányos papírokkal mentünk.
Tegnap eladtam az autómat, nagyon jó pénzért, és remélhetőleg nagyon hamar át tudom venni a kis Yarisomat, addig sajnos nem vagyok mobil, de azért kibírjuk majd valahogy.
Edó, Benyó is szereti az egyszervoltot, szoktuk nézni, de csak ritkán, és szerintem mire akkora lesz, mint Peti, ő is simán fogja kezelni. Szerintem, ha mértékkel van engedve, akkor nincs semmi gond belőle.
Mi pedig nyárra valószínű leköltözünk nagyjából a Balcsira, már ha jó idő lesz. Petivel meghánytuk-vetettük, és ő valószínű be fog onnan járni Pestre. 45 perc az út, és megéri, mert Balcsin mindannyiunknak sokkal jobb, mint itt a betonban. Tavaly is gondolkoztunk már rajta, de Peti akkor még kelet Mo-ra járt, az azért sok út lett volna, de ide Pestre már igazán nem távolság. Szóval úgy tervezzük, hogy a hetek nagy részét lent töltjük. Azért járunk majd fel, mert itt van mosógép, de ha jó idő lesz, főként Zamárdiban leszünk. Szerintem Benyónak egy paradicsom lesz, és a kis vízimádómnak őrült jó lesz a homokos part.
Nos, hát így mifelénk.
Többiek?? Serfi? Orsi? Ancsa?