Sziasztok!!
Először is köszi a bíztatásokat,tényleg csak oyan tud megérteni(ti)akik átmentek már hasonlón.
Stahl28!
Látom te is Gödöllői vagy ezért is ismered ezt a rohadt lepkehimlőt jobban mint a többiek.Érdekes, hogy már milyen rég óta kering a városban elérve az összes ovit
Az a helyzet, hogy tudom, hogy vérvizsgálatból tutira lehetne mondani, hogy tényleg az volt-e, de azért nem akarom húzni ezzel az időt,mert ha nem az volt akkor meg csak rózsahímlő lehetett a tünetekből ítélve.Szóval teljesen mindegy, mindkettő veszélyes lehet a babára
Lehet, hogy igazad van és termel ellenanyagot a baba,de nem minden esetben!Van kívétel és én nem tudnék a hátralévő 8 hónap elé úgy tekinteni, hogy lehet hogy mi voltunk a kívétel.A másik aggodalmam, hogy pont most fejlődik a baba szervezetében MINDEN, nem biztos, hogy már képes ellenanyagra is, nem?!Nem szeretnék minnél jobban kötődni hozzá, mert később még rossabb lenne ha bebizonyosodna és el kell vetetni....már így is tiszta kész vagyok, de most még nem hallottam a szívverését,nem láttam az UH-n,talán így könnyebb lesz.......
Hidd el nálam jobban nem akarja senki ezt a babát, nem tudok mást tenni, csak azt, hogy előre nézek és tudom, hogy csak a minél korábbi következő terhesség fog megnyugtatni.
Egyébként holnap megyek a Máv-ba egy olyan dokihoz akinek már volt ilyen vírussal fetőzött kismamája és jobban képben van mint a többi.
Amúgy a mi ovinkban még nem jelentkezett, én valszeg a műv.házban tartott meseszínház alkalmával kaptam el úgy kb.3 hete(azt olvastam a neten kb.annyi a lappangása, ugye,!)
És el lehet kapni többször is, vagy olyan mint a többi, hogy csak egyszer???
Köszi a segítséget!!!