Új privát üzeneted érkezett!

Magi!
Passz!
Én GYED-ről mentem TGYÁSra. GYES-sel még nem volt dolgom.

Boeske
KépKépKépKép

Kép
boeske

Sziasztok!

Magi
Sajnos én sem tudok erre válaszolni,de remélem hamar megoldódik!
Milyen diétát csinálsz?Nekem is le kéne adnom egy 10-est.Jól jönne egy-két jó tipp! :wink:

Csirkesz
Üdv közöttünk!Sajnálom hogy így alakúlt,fel a fejjel és drukk!

edoci

Boeske
Nektek jobbulást!Nálunk most mandulagyulladásos járvány van,a párom beteg,Máté egy éjszaka lázas volt,másnapra semmi baja és nem fájlalta semmilyét.Nem tudom mi lehetett! :shock: Azóta az orra van bedugulva,de még csak nem is folyik neki.Nekem meg 2 napig fájt a torkom,én ennyivel megúsztam.

Én ugyebár vettem ezt a minimikroszkópot,nekem kb a 3.naptól szinte mostanáig csak páfrányokat mutatott ki. :shock: Most egy 3 napja mutatja hogy nincs peteérésem.Úgyhogy nem értem!!! :oops: :twisted:

edoci

Edoci!
A páfrány nem a peteérést jelzi, hanem egy hormon koncentrációjának megemelkedését. Persze ez a peteérés körüli időszakra jellemző.
A mikroszkópos módszerrel csak azt lehet tudni, hogy mikor NEM lesz gyerkőc. (Amikor nincs páfrány.) Ha van páfrány, akkor van esély babára.
Gyógyuljatok meg!
Mi már egész jól vagyunk.

Jó hétvégét!

Boeske
KépKépKépKép

Kép
boeske

Sziasztok

Boeske
Igen,teljesen tisztában vagyok vele hogy a hormont mutatja,meg hogy hogyan működik ez az egész és hogy a páfrányok egyre sűrűbbek lesznek,stb.Ha teljesen sűrű akkor lehet a peteérés,ha a "köröket" mutuja akkor nem fogamzóképes az ember.
Nem ez a gondom, rosszul fogalmaztam az előbb. :oops:

edoci

Azt hiszem, most már értem. Szóval az a gond, hogy miért ilyen korán volt páfrányos? Háát, ha nem lesz több páfány, akkor én a helyedben nem 35 napos ciklusra számítanék, hanem rövidebbre.
Majd írd meg, hogy alakul, kíváncsi vagyok.

Boeske
KépKépKépKép

Kép
boeske

Sziasztok!

Vagyok én is, csak épp vizsga-vizsga hátán, tegnap éjjel beadandót írtam, de most talán 2 napig nem kell sulival foglalkoznom.

Köszi a szép fogadtatást :D

Kicsit irigykedem, hogy nálatok már a páfrányosodás a téma. Engem pont az bosszant, hogy várakozni kell, ráadásul azt sem tudom, mikor jön meg az első mensim a műtét után. Egyébként is hosszú ciklusú vagyok, ált. 30-35 nap között jön meg, de gyanítom, hogy most ennél is hosszabb lesz.
Na sebaj!
Azért érdekelnek majd a páfrányos eredmények, mert ha beválik, mi is bevetjük a gyors siker érdekében

Edoci!
Én is diétázni akarok. De mindig a következő naptól várom az akaraterőm megérkezését. Remélem a hétvégén már nekiállok. Koplalni nincs kedvem, úgyhogy megpróbálok itthon Béres Alexandrával mozogni :?

Mindenkinek kellemes hétvégét! Mi most indulunk a dédikhez anyáknapjázni.

Csirkesz

Kép

Kép

Kép
csirkesz

Sziasztok!

Rég nem írtam,kicsit sok lett a munka itthonkörül. :? De ha minden jól megy már elkészül az udvar,házikó...

Örülök,hogy beindult a topik,most már tuti 2008as babák lesznek.Kívánom,hogy mindenkinek teljesüljön e vágya.

Elszólni nem akarom...de lehet,hogy nálunk összejött. :D Ahhoz képest,hogy csak az ősszel akartunk belefogni... :lol: :lol: :roll:
De cseppet sem bánom,sőőőt,asszem ez így lesz jó.:)
Jövök majd a biztos fejleményekkel,de még várok picit.

Szép napot mindenkinek.
Vendég

Sziasztok!

Csirkesz!
Te mit tanulsz? Nekem csak máj. végén kezdődik a vizsgaidőszak, de már most muszáj elkezdeni a tanulást, hogy fel tudjak készülni.
Jún. eleje nem lesz egy kellemes időszak, plusz költözünk is közben.
Most úgy gondolom, jobb lesz várni a babával addig, amíg nagyjából túl nem leszünk mindenen. (Na, ez kb. jún. vége lesz szerintem :) )
Egyébként tényleg idegőrlő ez a várakozás. De 2 gyerek mellett azért gyorsabban telik az idő.

Lego!
Csinálsz majd tesztet? Jujj, nagyon izgulok.
Jelentkezz ám a hírekkel!

Na, megyek tanulni, úgy látom elaludtak a gyerekek.

Boeske
KépKépKépKép

Kép
boeske

Lego!
Drukkolok, hogy zebrád legyen!!

Boeske!
Ha nem cseszem el, akkor egyszer mérnök-közgazdász leszek. Nekem is május végétől lenne a vizsgaidőszak, de a tanárok elfoglaltak a nappali tagozatos hallgatók rengeteg vizsgája miatt, így minket levelezősöket előhozott vizsgákban részesítenek. Elvileg 3 vizsgán már túl vagyok, még vár rám 2. Ma délutánra alvást terveztem, de a gyerekek nem akarnak aludni :shock: :shock: Én meg igen, így most itt darvadok a gép előtt várva, hogy elcsendesedjenek.
Te mit tanulsz? Hova költöztök? Nálunk Csenge 5-6 hónapos volt, amikor költöztünk, így vittük magunkkal, mert még csak szopizott. De pár nap alatt így is átcuccoltunk egyik lakásból a másikba.

A várakozás rossz. Ami történt meg is emésztettem. De valahogy elérzékenyülök a kismamák láttán, és olyankor azért kicsit tudnék pityeregni. Remélem ez hamar elmúlik, mert még legalább fél év, mire szerintem sikerrel járunk, mert amikor tudatosan terveztünk gyereket, még soha nem jött össze egy hónap alatt.

Csirkesz

Kép

Kép

Kép
csirkesz

Boeske!
Persze,csinálok majd,de még várok 1-2 hetet...biztos ami biztos.Mostanában kb 32-35 napos ciklusaim vannak....hát nem egy leányálom kiszámítani. :?
Kitartást a vizsgákhoz és a költözéshez egyaránt!NEm könnyű,pláne gyerekekkel.Van segítséged a vizsgákkor?

Csirkesz!
Köszike.Remélem te is szerencsés leszel és könnyen sikerül.Én úgy voltam vele,hogy MÉG NE...majd ősszel.:) És tessék...de csitt...mert elkiabálom. :lol:

Én lányom szerencsére elaludt,viszonylag könnyen.Mostanában ez csoda,nem akar aludni napközben. :?

Megyek én is pihi
Sziasztok
Vendég

Szia Lego!
Itt is megtaláltalak!
MIt olvasok?Lehet hogy babó?Szupi!!!
MIért nem válaszoltál a privimre?
A gép azt mutatta hogy átment?
Sziasztok!
Reméllem nem baj hogy csatlakozok!
JUniustól jöhet majd a tesó a kislányunknak aki 2 éves!
Reméllem szívesen láttok majd!
Sziasztok:BEtti
betti1

Boeske
Igen,így értettem csak rosszul fogalmaztam meg.Én is kíváncsi vagyok rá,majd megírom mi lesz.

Csirkesz
Én is elkezdem fogyókúrázni,Húsvét előtt fogytam 4 kg-ot,de ugyebár jött a húsvét,vendégek,jó kis grillézés... :? Azóta nem volt lelkierőm folytatni. :oops: Újra össze kéne szednem magam. :wink:
Mozgás jó ötlet,bár én lótok futok egész nap Mátéval,de ez úgy látszik nem elég! :lol:
Nem vagy lemaradva hogy várakoznod kell,mi elvileg hivatalosan augusztustól kezdjük a projektet,igaz már nem teszünk ellene semmit hogy ne jöjjön össze.
Jó tanulást! :wink:

Lego
De jó híreid vannak! :D Majd kérjük a beszámolót! :lol:

Betti
Üdv közöttünk!Gyere! :wink:

edoci

Betti!
Persze, hogy szívesen látunk!

Csirkesz!
Én matematikát tanulok. Tanári diplomát szeretnék a meglévő fizikusi, és fizikatanári mellé.
A költözés nem vészes, mert nem megyünk messzire, csak kb. 3 méterrel feljebb. :D Ugyanis bővítettük a házunkat 2 generációssá. (Édesapámmal lakunk, de most már külön részünk lesz.)
Már elegem van az építkezésből, egész nyáron a fejünk felett fúrtak, véstek, faragtak. A gyerkőcök meg sóderkupacban játszottak, és meszet kavargattak. :( Brrrr.

Holnap óvodai beiratkozással kezdjük a napot. Remélem szeptembertől felveszik Barnát délelőttre. Bár ha nem , az sem tragédia.

Boeske
KépKépKépKép

Kép
boeske

Sziasztok!

Először is minden anyukának kívánok boldog anyáknapját!Sok örömet és boldogságot.A tesztelőknek és tervezőknek kitartást és szerencsét.:)

"Megtanultam, hogy ahányszor csak egy újszülött apró ökle először szorítja meg édesanyja ujját, örök fogságra ítéli azt."

Betti!
Szióka!Írtam választ,de arra már nem érkezett semmi.:( Lehet,hogy megint uaz történt,mint múltkor?Szerintem egyszerűbb,ha fórumozunk,vagy esetleg email?Szurkolok,hogy sikerüljön a projekt nálatok is.Hogy állsz a kórházválasztással?Sikerült valamit megtudnod más szülészetekről is?

Edoci!
Alíg várom,hogy végre biztosra tudjam.:) És mihelyst ez bekövetkezik,Ti is megtudjátok.:) Bár én úgy szeretem húzni magam...szóval,hogy ma se,holnap se..még nem..majd csinálok tesztet...stb...Kicsit idegtépő,de élvezem. :lol: :lol: :lol: Hüle egy csaj vagyok,de legalább beismerem.:D:D:D:D

Boeske!
Nálunk is most volt beíratás,de majd csak téltől megy oviba Dorka,remélem lesz időm beszoktatni. :shock: :P Már jelet is választani kellett,nem semmi...előre dolgoznak. :shock:
Vendég

ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ :evil: :evil: :evil:
Soha többet nem küldöm el úgy hogy nem mentem el!!!!Brrrrrrrr....Naná,hogy újra kellett írnom....
Vendég

Sziasztok!

Lego
Még mindig nem tudom hogy lesz de már nem idegeskedek rajta majd lesz rá 9 hónapom hogy eldöntsem addig meg ki tudja mennyi!Ne csigázz tovább én már nagyon kíváncsi vagyok, Kötélből vannak az idegeid!

Mindenkinek én is boldog anyák napját!!!

Sziasztok:Betti
betti1

Ez lemaradt

Kívánok!!!
betti1

Sziasztok

Ha lehet szeretnék hozzátok csatlakozni.

Nekem már van 3 gyerekem, és most úgy döntöttünk hogy szeretnénk mégy egy babót. Én még szedem a gyógyszert, de augusztusban szeretném abbahagyni és utána indulhat a projekt.
Betti lányom 8 éves, Norbi fiam 6 éves, és Réka lányom 3 éves.

Szigethalmon lakunk, és mi is most készülünk a házunkat bővíteni a nyáron, hogy kényelmesen elférjünk.

Én is suliba járok, harmadves vagyok az egészségügyi főiskola diplomás ápoló szakán.

Azért is szeretnénk csak szeptemberben hozzálátni a babaprojektnek mert én jövőre államvizsgázom, és jobb lenne ha még akkor a baba a pocakomban lenne, persze ezt úgy is ő dönti el, legfeljebb ha hamarabb meglesz akkor majd ott lesz velem a vizsgákon, ezen ne múljon.

Hát röviden ennyi rólunk.

Én is gratulálok annak aki már pocakos, aki pedig tervezi annak sok sikert.:)

Gabi
lieglgabi

Sziasztok!

Gabi
Üdv kollegina! :lol: Hol végzed a diplomás ápolói szakot?Én a DOTE-n végeztem.Gratulálok a 3 gyerkőchöz,le a kalappal előtted! :wink:

Lego
Hát tényleg nem semmi csaj vagy! :lol: De én is így szoktam! :wink:

Boeske
Nem irígyellek a fúrás faragás miatt,nálunk is állandóan van valami hasonló munka.Nekünk még egyenlőre tervezőnél vannak a dolgok a hozzáépítéshez. :?
Itt is hétfőtől van a beiratás az oviban,4 napon keresztül,azt hiszem mi kedden megyünk.

edoci

Sziasztok!

Jol beindult a topic!
Udv. az ujaknak!
Orulok, hogy ilyen sokan lettunk.

Lego!
Varom a fejlemenyeket nagyon.

Epitkezok!
Mi Zoli szuletese elott es fel eves koraig felujitottunk, most meg tetot cserelunk, de remelem az meg lesz 1 honap alatt.
Utana megint a kert, mert gondolom tonkre vagjak majd a munkasok.

lieglgabi!
minden elismeresem neked a sok gyerkoc miatt.
Anyueknal a szomszedban 7 db van, teljesen normalisak es kevesebbet lehet oket hallani, mint a masik szomszedot, ahol 2 felnott gyerek van. :lol:

Lanyok!
En is tanulok es jon a vizsgaidoszak.
Na meg itt a munka, a haztartas, a gyerek es meg asszony is vagyok. Nekunk noknek ez a sorsunk.

Nekem munka ugyben minden valtozatlan. Legszivesebben nem is jonnek. Bar a kolegak jok egy ket kivetellel.
Holnap megyek a borklinikara leszedik a szemolcsom.
Mar gondolkodtam, hogy a honapban belefogunk a projectbe, mert mar nem gyozom kivarni a juniust, pedig mar csak egy honap.
De szerencsere a fogyi es a borgyogy miatt halasztani kell.
2 db szemolcsot szednek le most majd a baba utan a tobbit.
Nalunk a csaladba a nagymamamnak is es anyukamnak is volt melanomaja es nekem is vannak szemolcseim, amivel semmi gond, de bizti kedveert levetetem, nehogy abbol egyen gond.

Magi
Vendég

Sziasztok!

Edoci: én a SOTE-EFK-ra járok. Sajnos nem tudtam ebben a csodálatos egészségügyi rendszerben elhelyezkedni, kórházban azért nem szeretnék mert 3 műszakban 3 gyerek mellett nem tudok, és sajnos nem nagyon van olyan hely ahol éjszakázni nem kell. Rendelőben pedig azt mondják mindenhol hogy nem kell a főiskola, ha nem harmadéves lennék már abba hagytam volna, egyre inkább azt érzem hogy minek és felesleges. Aztán ugye bele gondoltam abba, hogy se munka, a gyerek is már ovis lesz, akkor mit is fogok én itthon csinálni, mikor 8 éve mást se csinálok, csak terhes vagyok, szoptatok, pelenkázok, és most az se lesz. És akkor sorba jöttek rokonok, ismerősök, barátnőim, hogy babát várnak, és rá jöttem hogy hát akkor folytatom ezt a munkát:)) na persze már csak ezt az egy babát többet nem akarok, na de lehet hogy pont ők lesznek ikrek:)) éppenséggel hajlam lenne rá.

Építkezés:
mellettünk van egy üres telek, ami talán eladó, egyezkedünk, és most azon gondolkozunk hogy melyik az olcsóbb, felfelé építkezni, vagy a ház mellé plusz 2 szobát, fürdőszobát, és a konyhát nagyobbítani, meg akkor már a garázs is el kelne. Szerintetek?
Jobb lenne a földszintes ház, nem kellene annyit lépcsőzni.

Nem könnyű döntés.
Na megyek, viszem anyóshoz a gyerekeket.

Gabi
lieglgabi

Sziasztok!

Vagyok én is, olvasok rendszeresen, csak írni még nincs nagyon mit!

Üdv az újaknak!

Lego!
Nagyon drukkolok neked!

Sedith?
Hogy vagy? Régen jöttél...

Nálunk szept.-től lesz a hajrá, már nagyon várom! Ha összejön, nem is megyek vissza dolgozni, így Violát se kell bölcsibe adnom! Majd meglátjuk!

Üdv: Évi

KépKép
KépKép
KépKép
jevi26

Sziaszok én is újvagyok és lehet hog babám lesz kb febr márciusra .
Az lenne a kérésem segitsetek nekem van egy 28 hónapos fiam aki nagyon ragaszkodik a szopáshoz hogy szokasam le reola.
Mária
mirjam

Sziasztok!

Üdv az újaknak, de jó soka leszünk! :D :D :D :D

Nekem már nem kell várnom a holnapi mensimre, már reggel óta megpusztulok a görcseimmel! Már 3 hónapja havi 1 nappal csökken a ciklusom hossza, most tartok 34 napnál :shock: a végén lesz ez még normális is :lol: :lol: :lol:

Mirjam!

Nekem egy majdnem 20 hónaposom van, és én sem tudom leszoktatni, bocs, de nincs ötletem, a sajátomat sem tudom megoldani :? Mennyit szoptatsz még? Én már csak este meg (néha éjjel) reggel.

Lego!
Megy a drukk! :)

Viki&Peti

Viki&Peti&Eszti
Kép
Kép
viki27
Pécs

Sziasztok!

Szeretnék én is csatlakozni hozzátok. Van már egy kisfiam, de szeretnénk neki nemsokára kistesót. :lol:
Őszi babát szeretnék, úgyhogy most még nem próbálkozunk, bár nemtom jól tesszük-e mert félek h kicsúszoka gyedből és vissza kell mennem dolgozni mert nem lesz mega 180 napo... :roll:
nizza

Szia márn csak napközben egyszer altatásnál meg este ö többször is szeretné de de én nem merem többször .
mirjam

Sziasztok!

HOgy vagytok???
Mar csak 2/3 honap es itt a junius. :D

Most iszom cickafark teat is.
Lanyok ki milyen magzatvedo vitamint szed?
gondolok a folsavra, mert elevitet nem szedek, mert attol 30 kg-ot hiztam az elsonel. MOst is elkezdtem szedni, de megint ramjott az allando ehiseg ezert befejeztem, azota minden normalis.

Magi
Vendég

Sziasztok!

Két napig nem tudtam feljönni a babanetre! :twisted: Nem mükődött!
Kedden beirattam Mátét az oviba,biztos ami biztos.Aztán majd meglátjuk! :wink:
Hát nálunk ebben a hónapban biztos nem lesz semmi,mivel apa még mindig beteg,már több mint egy hete lázas.Makacs egy vírust szedett össze. :twisted:

Magika
Ez az,mindjárt itt a június! :wink:
Én most akarok elkezdeni szedni valami vitamint,csak még nem tudom melyiket.Az Elevitet szedtem,de én olyan rosszul lettem mindig miután bevettem,hogy lehet most nem erre esik majd a választásom.

Mirjam
Üdv közöttünk!

Nizza
Neked is üdv!

Viki
Akkor majdcsak helyreáll az a ciklus! :lol:

Gabi
Megértelek az eü-vel kapcsolatban... :? Jól teszed hogy inkább a gyereknevelést választod mint munkát. :lol: Lehet hogy még nálam is ez lesz! :lol: A munkahelyemen is azt mondták nehogy visszamenjek még,akkora a fejetlenség! :?
Építkezés:ha tehetném én a házhoz építenék,de nálunk ez nem oldható meg,így marad a felfelé! :wink:

Boeske :?:

edoci

Sziasztok!

Én is megjöttem.

Nizza!
Üdv!
Mekkora a fiad?

Mirjam!
Feltétlenül le akarod szoktatni? Attól, hogy jön a tesó, még nem muszáj szerintem.
Nekem anno nagyon nem esett jól a szoptatás terhesen, úgyhogy kb. 2 hónap alatt abbahagytuk. De akkor Barna még csak 1 éves volt. Nagyobb gyerenél nem tudom, mit lehetne tenni.

Magi!
Én Elevitet, és folsavat szedek váltva. De csak a hasadékos rendellenességek elkerülése miatt. Ha megfogan a baba, akkor napi 1 Elevit + 2 folsav van előírva. :(

Boeske
KépKépKépKép

Kép
boeske

SZiasztok én is elevitet szedek csak mikor éhes vagyok inkább gyümölcsöt eszem, igy nem hizom ugy, a szoptatást szeretném abba hagyni de nem bizti hogy meni fog, ált 6 honapos korig lehet szoptatni
de utána a márn nem szabad, volt aki azt mondta hogy baba zenét játszotneki és ugy altata el hát nem tudom. De nekem sem esik jól a szoptatás.
mirjam

Sziasztok!

Én elevitet, meg E-vitamint szedek. Petinél csak elevitet szedtem végig, a 37. hétig napi 1-et, nekem semmi bajom nem volt vele, és a terhesség alatt is "csak" 13 kg-t híztam! Az e-vitamin most a hormonjaim rendberakása miatt kell, de lehet hogy be is válik végre! :) :lol:

Mindenkinek megy a drukk, aki babásodni akar!

Én most vagyok a ciklusom 4. napján, tehát még bőven van idő pé-ig, ami meg a 21-23-on szokott lenni! :lol:

Viki&Peti

Viki&Peti&Eszti
Kép
Kép
viki27
Pécs

Sziasztok!
Én a Hipp Natal Aktív Szirupot iszom!
És már nem sokára itt a június és onnantól lehet izgulni minden hónapban hát reméllem gyorsan összehozzuk a babát!!!
Mindenkinek nyugodt éjszakát:BETTi
betti1

Sziasztok!

Bocsánat, hogy ennyi ideje nem írtam. Ha van egy kis szabadidőm legöbbször pihenek, mert délutánra általában tiszta kómás szoktam lenni.
Úgy néz ki, jól vagyunk, bár kedden nagy ijedségen mentem át. Délelőtt arra lettem figyelmes, hoyg valami folyik belőlem (bocs' ) és egy elég csúnya barna folyás volt. NAgyon megijedtem, hogy mi lehet, de nem ismétlődött. Egy kis időre azonban elkezdett nagyon fájni a hasam és a derekam. Sokszor még végignyújtózva is nyilallt az alhasam. Persze, István 2 napig éppen kiszálláson volt, a húgom meg aznap utazott haza. Krisztára vigyázott volna a szomszédnő, ha be kellett volna mennem a kórházba, de aztán nem került rá sor. A háziorvossal és egy szülésznővel konzultáltam, és mindketten a sok pihenést javasolták. Ebből megvalósult a pihenés, de nem a sok. :roll: Éjjel viszont aztán jól aludtunk, Kriszta is csak egyszer kelt, és én valóban kipihentem magam. Másnap már nem fájt semmim, tegnap is jól voltam. Lehet, hoyg csak az kavart be, hogy normál esetben pontosan tegnapelőtt jött volna meg a mensim, és emiatt volt görcs, fájdalom, folyás, minden. Hétfőn a dokinak mindenesetre megemlítem, és mobilszámot kérek tőle, hoyg két vizsgálat közötti időben is felhívhassam, ha valami - bármi - van.

Azért titeket olvasgattalak, és többé-kevésbbé napirenden vagyok a történtekkel.

Lego, hogy bírod még csigázni magad? VAgy már csináltál teszet? :D Netalán megjött? :( Írj valamit! Mindenesetre, ha pár napig kimarad a mensid, akkor nyugodtan tesztelhetsz. Nálunk olyan tesztek is vannak, amik a mensi megjövetele ELŐTTI 4. napon is ki tudja mutatni, hogy van- baba vagy nincs. És többnyire nem tévednek. Úgyhogy, ne kínozd továbbra magadat (és minket :D :P ) sem, tegyél egy próbát! :)

Akik próbálkoznak, nagyon-nagyon szorítok!

Az újakat pedig szeretettel üdvözlöm. örülök, hoyg így bővül a csapat!
Valaki kérdezte a leszoktatást a szopiról. 28 hónaposan nem tudom, hogyan lehetne ezt megoldani. De ha nem lenne tej, akkor valószínű nem szopizna már tovább. Van egy Bromokriptin nevű gyógyszer, ami elapasztja, de ha már szeded, akkor a gyerek nem ihat belőle. Úgyhogy nem hiszem, hoyg nálatok ez lenne a jó módszer. Pedig tényleg, már fura lehet, hogy több, mint 2 évesen szopizik! És ha már neked sem szerez örömöt, akkor tényleg tenni kellene valamit! Orvossal, védőnővel nem próbáltál konzultálni?

NA, megyek is, mert Kriszta szétszedi a kiságyat.
Hétfőn, ha megjöttem a dokitól beszámolok! (Vagy kedden, mert hétfőn csak este megyek. :oops: ) Már alig várom, hogy láthassam. :)

Edith, Kriszta és Boróka
Kép
Kép
sedith

Ja, még annyit, hoyg én a saját fejemtől semmit nem merek szedni, a folsavon kívül. Azt szedtem már foganás előtt is, és lassan abba is hagyom, még van néhány szem. Múltkori várandósságom alatt is a doki felváltva írt fel ezt-azt, pl. Maternát is csak 2 hónapig engedte, hogy szedjek. Majd volt jódtabletta, kálcium és D vitamin, meg már nem emlékszem, ja igen, Maltofer. Ezt szedtem a legtöbbet. Kb. a pocakosság felétől a végéig.
Szerintem ti is várjatok vagy beszéljetek szakemberrel erről, nehogy aztán valóban 40 kil pusz másszon fel rátok. De persze, ez sem törvény. Én mindenesetre múltkor, amikor voltam vizsgálaton, rákérdeztem, és azt mondta, hoyg semmit sem kell szednem.

Edith, Kriszta és Boróka
Kép
Kép
sedith

Sziasztok!

Sedith!

Remélem minden rendben Veletek! Az, hogy fáradt vagy, tök normális. Ha megjöttél a dokitól, jelentekezz, várunk a jó hírekkel!
Én nem magamtól szedem az elevitet, hanem a dokim Peti előtt is azt javasolta, hogy már a teherbeesés előtt kezdjem el szedni, így is volt, és szedtem is és nem volt semmi bajom, és kicsit babonás vagyok és most is mindent így szeretnék csinálni! :lol:

Viki&Peti

Viki&Peti&Eszti
Kép
Kép
viki27
Pécs

Sziasztok!

De jó sokat írtatok,most egy ideig nem tudtam jönni,amikor meg tudtam volna nem jött be a babanet. :evil: No comment...

Csigázzalak még benneteket????Már csináltam tesztet. :P :lol:
Eláááruljam????:D
Szóval negatív lett.:( De ismétlem..csak várok pár napot.Nagyon az ellenkezőjét érzem,de a ciklusom meg mindig olyan szabálytalan...31-34 napos.Nem könnyű...

Üdv az újaknak,remélem hamarosan Ti is jó hírt hoztok.:)

Szopival kapcsolatban:Ismerősöm most szülte második lányát.Mindkettő szopizik...Együtt,egyszerre.A nagyobbik lánya elmúlt 2 éves.Dokija szerint nem lesz probléma és a terhesség alatt sem volt,igaz akkor már leszokóban volt a csajszi,de megkívánta tesótól.AMi szerintem egyáltalán nem probléma.
az a gond,hogy ez anyáinknál,nagyiknál nem jelentett gondot.Jöttek a gyerekek egymás után és mind szopizott.Így volt helyes.És szerintem egyre inkább visszatér ez a "módi"...

Vitaminok:Semmit sem szedek...:( Sajna nem azért mert nem akarok,hanem mert nem tudom a gyógyszert lenyelni.Ez KOMOLY!!!
Egyszerűenn visszajön,amikor eléri a torkom.100db-os elevitet 2 szem után kidobtam...mert nem tudtam legyömöszölni.Összetörve se.Ezért nem szedek fogamzásgátlót sem.No,én ilyen kis béna kukac vagyok. :lol: Maradok az egészséges táplálkozásnál,gyümi,zöldségek...teljes kiőrlésű termékek...stb.

Indulunk vásárolni,további szép napot.:)

Viki
Vendég

Sziasztok én elevitet szedtem az elsővel és ezzel is és 1 hónaponbelül terheslerrem.
mirjam

Köszi lego a mit a szoptatásról irtál csak meg ilyedtem mert egy dokoi azt mondta a tvben nem egészséges .
mirjam

Sziasztok!

Én is az elevitet szedtem a terhesség első 16 hetében, illetve már a terhesség előtt is elkezdtem, 1-2 hónappal. Én még ugyan szedem a fogamzásgátlót de már gondolkozom hogy elkezdjem e ismét. Mindenesetre jövőhónap 18-án megyek a dokimhoz, akkor lesz rákszűrés, és szólok neki hogy babaprojekt lesz és úgy vizsgáljon meg, hogy megnézze minden ok e. És akkor ezt a vitamin dolgot is megkérdezem.
Olyan izgi, megvettem az utolsó doboz gyógyszert. Tök jó. Már alig várom hogy beinduljon a babaprojekt és pocakos legyek.

Ma volt a tervező, tök jókat mondott hogy hogyan lehetne a tetőteret megcsinálni, illetve a konyhánkat megnagyobbítani. Már alig várom, mondjuk nem lesz kismunka, de nagyon jó lesz ha meglesz.

Beírattam Rékát az oviba, alma lesz a jele:) már nagyon akar menni, csak az a baj hogy nem engedik cumizni, azt mondta az ovónő hogy mindenképpen szoktassuk le. íFogalmam sincs hogy hogy fogom, mert kényszerrel nem nagyon akarom, én nem vagyok ennek a híve.
Fiam is magától szokott le, és a nagy lányom meg az ujját szopta, ilyen szempontból könnyebb volt vele, de ő kb 5 évesen szokott le.

Voltam vizsgázni, 3 vizsga kilőve, egyik 4-es lett, a másik kettőt még nem tudom, de az sikerült. Legközelebb majd 30-án megyek, na az nem lesz könnyű.

Na jó hosszú lettem.

Vannak képeim a fotóalbumban, ha van kedvetek nézzétek meg.

http://www.babanet.hu/album/main.php?ow ... 466&page=1

Sziasztok

Gabi
lieglgabi

sziasztok!
remélem csatlakozhatok hozzátok, ha minden rendben lesz januárban jön a 3. babám...Donát fiam 8, Dóri lányom 7 éves és mindig 3 babát szerettem volna...az első két terhességem azonnal sikerült, most több mint egy évig próbálkoztunk...hiába már 35 lettem :lol:
mindannyiotoknak sikeres és termékeny évet kívánok!!! :lol:

Donát 10 éves
Dóra 9 éves
Kép
Kép
vorosbegy

Gabi!
Gratulálok a vizsgáidhoz!
Mikor kezditek a ház átalakítást?

Vörösbegy!
Persze, hogy csatlakozhatsz! Bár itt nagyrészt még csak a próbálkozás fázisában vagyunk, de már van kismamánk, és remélem, hamarosan mindenkinek baba kerül a hasába. :)

Boeske
KépKépKépKép

Kép
boeske

Szia, Vörösbegy! Én vagyok a másik, akinek már lapul valaki a pocakjában, kb. 2 héttel járok előtted. :) Üdvözöllek közöttünk, és kívánom, hoyg problémamentes, szép várandósságod legyen! :)
Én holnap megyek dokihoz, remélem, csupa jó híreket mond. :) És ha minden rendben, akkor holnaptól válik "hivatalossá" a babavárásom, tehát már nagyon várom, hoyg még egy vonalzót bigyesszek a másik mögé! :D :oops:

Megyek aludni, hosszú volt a nap...
Jó éjt mindenkinek! :)
Apropó, hogyan szólíthatunk? Maradsz Vörösbegy? :D

Edith, Kriszta és Boróka
Kép
Kép
sedith

Sziasztok!

Üdv közöttünk, még én is újnak számítok. Gratulálok a pocaklakóhoz:)

boeska köszönöm, még 3 hátra van. Hátha minden igaz akkor augusztusban tudjuk kezdeni, addigra lesz meg az engedélyeztetés, bár az alsó szinti átalakításokat már előbb is eltudjuk kezdeni, de júliusban 3 hetet itthon lesz szabin a párom, abból 2 hetet nyaralunk.
Majd meglátjuk.

Én már nagyon várom a pocakosságot, épp most számolgattam hogy lehet már július végén abbahagyom, a gyógyszert hogy normálisan kitisztuljak, de majd ezt is megbeszélem a dokimmal, csak lenne már június, jaj de messze van még.

A következő hét is elég sűrű lesz. Szerdán megyek anyáknapja és évzáró ünnepélyre az oviba, csütörtökön meg szülőiértekezletre. Jövőhéten pedig erdei tábor lesz szerdától péntekig az iskolával a nagylányomnak, és megyek én is vele, viszem Norbit is, Réka pedig anyunál lesz. Úgy hogy egy pár dolgot még vennem kell. Norbinak tréninget, papucsot, Bettinek esőkabátot.
Nem fogok unatkozni.

Most megyek fürdeni aztán alvás. Jó lenne valamit tanulni is, de nagyon nincs kedvem hozzá. 30-án vizsga.

Sziasztok

Gabi

Pocakosok vigyázzatok magatokra.
lieglgabi

Sziasztok lanyok!

Az ujaknak tovabbra is udv kozottunk!

Vorosbegy!
Nagy gratula nektek! :)

Gabi!
Gratula vizsgakhoz!
Nekem is volt ketto szombaton! Nekem is egesz jok lettek, de az eredmenyt, meg nem tudom.
Kitartast a felujitashoz, vagy hozza epiteshez. Nekunk nemreg volt benne reszunk, most meg nalunk is tetocsere lesz. Meg par ajanlatot varunk es kezdhetik is.
Teljesen le lesz szedve a teto es uj lesz helyette. :shock:

lego!
legyel kedves tetsztelni, mert mar halalra izgulom magam!

Lanyok!
Egyszer jo a vonalzo!
Ma van pe-m a hom is leesett 36.8-36,7-rol 36,4-re.
LH teszten pedig nagyon eros ket csikocska van.
Alig birom megallni, hogy ne most legyen. :shock: :shock: :shock:
Adjatok erot kibirni meg egy honapot.
JUNIUS JUNIUS JUNIUS JUNIUS!

Most amugy is nagyon faradt vagyok.

Penteken jott az unokatestverem, aki Amerikaba megy ferjhez es elhozta a jovendobeliet. A srac reggel 8-kor szallt le a gepe este 7-re mar hozta is. Hajnali 2-ig voltak.
Reggel 5-kor kertem es mentem vizsgazni. Delutan 7-kor tudtam haza indulni. Persze utana meg a ferjemnek segitettem a butorait pakolni. Ejjel 3-kor fekudtem le.
A fel vasarnapot ataludtam, de meg mindig nagyon faradt vagyok.

Penteken megint lesz 2 db vizsga. :? :? :?

Na megyek mert megorulok, itt furnak a fejem folott bent a munkahelyen. :twisted:

Magi
Vendég

szép jó reggelt és napot lányok!

köszönöm a gratulációkat és vigyázok magunkra!
Edith gratulálok én is és várom a csupa jó híreket amit az orvosod mondott :)
én már voltam orvosnál, szinte rögtön, mert röntgen assziszentsként dolgozom, és ha már 1-2 napot késik, nálunk lépni kell :)
lego csináltál tesztet???? drukkolok nagyon!
Magika az az egy hónap gyorsan el fog szaladni! egyébként félelmetes dolog ez, ha egy nő "bekattan agyilag" hogy babát szeretne, akkor még egy nap késlekedés is fájdalmas... :lol:

Donát 10 éves
Dóra 9 éves
Kép
Kép
vorosbegy

Sziasztok!

Helyzetjelentés: még várok,késik már 6 napja,de félek az újabb csalódástól,ezért nem tesztelek... :? Nehezen bírom...

MAgi
Köszike,hogy ennyire izgulsz miattam,nagyon jólesik.:) Aranyos vagy.Az az egy hónap meg simán elmúlik.Bár tudom milyen az amikor az ember türelmetlen és nagyon nagyon akarja már. :roll:
Csodállak,hogy ennyi mindent egyszerre felvállaltál.Én már az első sornál feladtam volna...és neked még mennyi tennivalód volt utána. :lol: :shock: Ügyes csajszi vagy. :wink:

Vörösbegy!
Üdvözöllek.:) Gratulálok a gyerekekhez és legfőképp a kis pocaklakóhoz.:) Gyarapodik a tábor.:) :wink:
Köszike a drukkot,várok 3-4 napot még.Hétvége körül tesztelek.:)

Gabi
Huhh,építkezés...kitartás hozzá.Még nálunk is van pár apróbb teendő és szeretnénk mi is még 1 szobát.(1 nagy,1 kicsi,1 nappali van)De nem szeretem,ha avendégek a nappaliban alszanak. :roll:
Hová mentek nyaralni????

Tényleg...ki merre megy a nyáron???Ötletek? 8) 8) 8)

Edith
Gratulálok a hivatalossá vált babaváráshoz.:):) :wink:
Mi volt dokinál?Mesélj,kiváncsian várjuk.:) A vonalzót is.

Többiek,hogy vagytok?
További szép napot.:)

Lego
Vendég

Sziasztok!

Magi!
Megértem, hogy türelmetlen vagy, én is.
Vizsgákhoz drukkolok!

Lego!
Háááát, én rászánnék egy tesztet a helyedben, de majd Te eldöntöd, mit akarsz. Mindenesetre Neked is drukkolok!

Kb. 2 hét, és végre költözhetünk. Kedden vizsgázom, úgyhogy kezdenek sűrűsödni az események.
Barnát el kéne vinnem a 3 éves oltásra, de még össze kell szednem minden bátorságom. Ez a legrosszabb időszak szerintem, kicsi korában nem volt probléma, de most félek, hogy lesz minden: sírás-rívás, csípés, rúgás, harapás. :(

Csirkesz?
Mi van Veled?

Boeske
KépKépKépKép

Kép
boeske

Sziasztok!

Csak azért jövök, hogy "csillapítsalak" kissé benneteket! :wink: :wink: :wink: Pedig már magamat is alig tudom. :oops: :oops: :oops: Csak este 3/4 7-remegyek a dokihoz, és biztos lesz csúszás is, úgyhogy, ha ma nem is, de holnap biztos jövök a beszámolóval.

Hű, Magi, és meg tudod állni, hogy ne legyen action? :wink: :P Én a helyedben nem biztos, hoyg megállnám. Talán egy próbát mégis megér. Mi van, ha júniusban valóban nem lesz peteérésed? Persze, lesz júliusban, de akkor is. Azért kitartás, és úgy tegyetek, ahogyan ti látjátok a legjobbnak.

lego, hát valóban kötélből vannak az idegeid! :) Demegértelek. Ilye rendszertelen ciklus mellett, nem csoda, hoyg nem éled bele túlságosan magad!

Gabi, én is kitartást kívánok az építkezéshez! Én szívesen vállalnám, ha lenne házunk, amit bővíteni. Egyelőre megelégszünk a 3 szobás tömbházlakásunkkal, ahol tképpen jól érezzük magunkat! :)

Boeske, akor te sem fogsz majd unatkozni! Sok sikert a költözéshez! És nektek is lejár hamar az az egy hónap már, ne félj! :wink:

Vörösbegy, gratulálok a nagy gyerekeidhez is! Le a kalappal, hoyg 1 év különbségfgel merted őket vállalni!

Minden vizsgázónak nagyon sok sikert kívánok! Vagy inkább egy-egy .... kalappal? :wink: :P

Na, megyek, mert vár egy csomó spenót, hogy eltegyem télire, sőt meg is kell fürödnöm, amíg Kriszta alszik. És úgy hallom, hoyg elcsendesedett! :)

Puszika mindenkinek, és ahogy tudok, jövök.

Edith, Kriszta és Boróka
Kép
Kép
sedith

Sziasztok!

Lego megértelek hogy félsz a csalódástól, mert nekem is elég rendszertelen volt a ciklusom, és volt hogy 54 napig sem jöt meg, csináltam teszteket és akkor meg negativ volt, rossz volt a csalódás, de aztán elmentem inkább dokihoz, és adott gyógyszert hogy beálljon a menszesz, és akkor a következő hónapban már terhes is voltam.
Na azt én sem szeretem ha a vendégek a nappaliban alszanak, ráadásul nekünk a nappali nyitott, és a kanapé sem nyitható, így ha megcsináljuk az emeletet akkor fent lesz 4 szoba, lent meg 2, mert a harmadikból lesz a lépcső ahol fel lehet menni az emeletre, ezért az egy gardróbos résznek lesz megcsnálva. És akkor plusz a nappali, így rendesen elférünk, a 4 gyereknek lesz külön szobája, és még egy vendég szoba is marad.
Mi Balatonföldvárra szoktunk menni nyaralni a Hotel del portó-ba. 1 hétre megyünk a gyerekekkel, 5 napra pedig ketten, már alig várom.

Megyek, mert mindjárt készen van a tészta a tejszines csirkéhez.

Sziasztok,

Gabi
lieglgabi

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?