Új privát üzeneted érkezett!

Ildi!
Hát így megbocsájtható az orvos viselkedése,de mi csinált volna ha az eggyik betege pont akkor megy szülni?

Kép

Kép
katlina

Sziasztok!

Az elveszett bárányka is jelentkezik:)

Sikerült elköltözni. 2 héttel költözés után netünk is lett.
Csak nem győzöm utólérni magamat :oops: Meg most ezerrel tanulok, mert szombaton 2 vizsgám van és kedden is lesz egy.

Ildi! Nagyon belehúztál már a babahordásba:wink:

Üdv nektek:Zsú

U.I.: Végre kisütött a napocska is!!!!

KépKép
KépKép
geromilo

Cleo, ne fesd az ördögöt a falra!

Most telefonált apukám felesége, hogy a hídon baleset történt, áll az egész forgalom a városban. Ancsikám meg elindult egyedül hazafelé gyalog!Tiszta ideg vagyok!

Na voltam nst-n, és megnézetem a szülésznővel a tegnapi papírt. Hát nagyot nevetzet, hogy ezért kellett bemennünk!
Megnézte Balogh Artúr is, ő is csak mosolygott, és azt mondta, hogy hétfőn mehetek megint. Hát nekem kerekedett a szemem, erre ő, lehet vasárnap is mennni!
Inkább szülök mondtam neki.

Kati, azt mondta, hogy ma jó lenne, ha szülnék, vagy a hétvégén. Szerintem is.

Kész a fürdőszoba, holnap már csak a fugázás van hátra.

Ildi

Kép
Kép
url=https://babafalva.hu]Kép[/url]
vona ildikó

Na megkerült Ancsika, felvette az egyik osztálytársa anyukája!Hála Istennek!

Ildi

Kép
Kép
vona ildikó

Ildi!
Most már én is megnyugodtam. Mi a francnak kellett rádhozniuk a frászt?? :roll:
szilbee

Sziasztok!!!

Kiegészítethetem a táblázatot?
Csak annyival hogy Rákócziújfaluban lakom és Bettike vacuum extractio-val született.

Ildikó még az hogy baleset volt de hogy meddig állt a busz a dugóban, ohh tisztára elegem lett hirtelen mindenből bő félórás késéssel értem haza :evil:

Szilbe
Nekem Mosonyi a genetika tanárom volt :-D

nah puszika

Kép
kbernadett

Sziasztok!

Nagy nehezen én is csak elökerültem.
Sokszor nem tudtam én sem belépni az oldalra és sajnos Antónia is beteg lett.
Most már kezdünk kilábalni a betegségböl, virusos hólyagos torok gyulladása volt.

Cleo! Nem vagyok biztos benne, de lehet hogy téged láttalak hétfön a Mórán a gyerek rendelöben?
Mi Orosz doktornöhöz mentünk csak még tartott nála a tanácsadás, igy kint kellett várakoznunk a nagy váróban.

Ildi! Kitarás, nemsokára meglesz Petike.
Ja, egyébként van egy storym: Ma be kellett mennünk az Sztk-ba ,a laborba pisit leadni Antóniának/ Neki, ha lázas beteg rutinból mindig meg kell nézetni a tavalyi húgyutigertözése miatt/.
Szóval sorban állok, amikor jön egy ismerösöm, aki történetesen nemsokára szülni fog. Régen nem találkoztunk gondoltuk váltunk egymással pár szót.
Már egy pár perce beszélgetünk, amikor is a laboros nö kikiabál az ablakából, hogy már szólt, hogy fejezzük be, mert nagyon zavarjuk a munkájában és majd ha végeztünk menjünk le a parkba és ott folytassuk.
Hát nem semmi, tényleg nem arénáztunk, de azö stilusa több volt mint sértö ráadásul láthatta, hogy az egyikünk pocakos, nekem meg ott ült a karomon Anta. Szerintem nem igazából érintettük a huligán kategóriát.
Csak azért nem mentem a vezetö fönövérhez panaszra, mert Antóniát nem akartam bent aszalni, pedig nagyon megérdemelte volna.
na most én is jól kidühöngtem magam.

Zsú! Milyen az új lakás, gyerekek megszokták már az új helyet és Apukád?

Szép napot mindenkinek

Kép
Kép
mongi

Zsú! Kicsit rosszul fogalmaztam az elöbb. Apukád, hogy fogadta, hogy elköltöztetek?

Kép
Kép
mongi

Valami van a levegőben. Az én gyerekem alvókája elromlott. :cry:
A héten átállt a napi egy alvásra ezzel párhuzamosan éjjel felébred 2-3x is. Olyan jó volt hogy már végigaludta az éjszakákat Van hogy elég a cumi neki de van hogy csak a cici vígasztalja meg.
A ma délutáni elalvás meg katasztrofális volt. Majd fél órát ordított mire nagy nehezen simogatással hüppögve elaludt. Reggel megkapta a 15hós szuriját, ez tehett be neki? VAgy hogy fél 12-kor aludt vagy 2 percet? Remélem visszaáll a régi kerékvágásba.

Mongi
Micsoda barmok dolgoznak az SZTK-ba :twisted: Néma csendbe találja el a vénát vagy mi?

Pircsi &
Kép
Kép
petri

Hali.

Petri. Szerintem visszaáll majd Timinél az alvási rend.Bár már lehet,hogy elég lenne neki a napi 1 alvás ?! :roll: -de akkor legalább éjjel ne ébredne annyiszor.
A szuri biztos nagyon megkavarta.Nekünk a 15hós szuri volt a legrosszabb Sziszinél-már aznap este 40fokos láza volt anno. (hozzáteszem ez még a régi rendszeres szuri volt)

Mellesleg az én lányom sem aludt ma délután,de mostmár itt bújkál hozzám és tuti álmos,ha elalszik bizti este nem lesz alvás éjfél előtt :(

Letti.Nem minket láttál- mi a Temetőhöz járunk Nemes Katihoz. :wink:
Mostmár rendbejött Antónia? Pisi is rendben volt?
Huu..én is nagyon fel tudom húzni magam az ilyeneken mint az SZTK-s
eset,és az a baj,hogy más hülyesége miatt neked lesz rossz napot.

Katlina.Voltatok 4D? mesélj :)

szia mindenki.

Andi és

KépKép
KépKép
cleo27

Ja el is felejtettem -lefoglaltük a mi kis nyaralónkat Hajdúszoboszlón júliusban 6napra,úgyhogy ha lurkók nem betegednek le pont akkor,akkor lesz nyaralás idén is. :lol: :lol: :lol:

KépKép
KépKép
cleo27

Na cső Lányok!

Még mindig egyben vagyunk! Pedig már az éjszaka azt hittem reggelre megszülök. Lehet, hogy csak jósló fájások voltak, de reggelre elmúltak, mintha nem is lettek volna!Alig aludtam az éjszaka!

Ildi

Kép
Kép
vona ildikó

Ildi
jujj de izgi már :D nemsoká babázol :D

Katlina
veled mi újság?

Cleo
Jó rámhoztad a frászt ezzel a 40 fokos lázzal. Még jó hogy mi már az újat kaptuk. A dokinő szerint nem szokott semmi mellékhatás lenni.
Hajdúszoboszlót mi is nagyon szeretjük. :D Valahová olyan jó lenne elmenni nyaralni de nem tudom hová kellene. Rossz idő esetén is lehet pancsolni Szoboszlón? Úgyértem van fedett gyerekrész? Mi eddig baba nélkül voltunk és nem néztem meg mi a helyzet.
Más merre megy nyáron?

Pircsi &
Kép
Kép
petri

Sziasztok.

Ildi.Petike mit szól a hidegfronthoz?Most is készülődött éjjel?
Emlékszem mikor Sziszit hoztuk haza aznap volt az év legesősebb napja és egész délelőtt szirénázva hozták a mentők a szülni készülő anyukákat-a csecsemősök fogták már a fejüket :wink: -tán egy délelőtt akkor vagy 12baba született.

Petri.
Szerintem nem volt akkor sem túl gyakori az ilyen oltási reakció mint Sziszinél volt-és nem is a mumpsz,rubeola szuri okozta,hanem a másik-én is tökre meg voltam nyugodva,hogy most ugye kb 10napig nyugi lesz de hát másképp alakult-hívtam is a dokinőt gyorsan hogy most betegen kapta a szurit vagy mi van-és mondta,hogy az a másik szuri kavart be.De az bizti,hogy ezek az újak mérföldekkel jobbak.

Szoboszlón- én nem láttam sajna fedett részt,úgyhogy ha rossz az
idő akkor nuku fürdés nekünk is-de mi ilyenkor kirándultunk: Hortobágy,Debrecen-Állatkert,Vidámpark.
Debrecenben van fedett élményfürdő (tele csúszdával,gyerekparadicsommal) de borzasztó drága- Mi kb 5órát voltunk benn-2felnőtt,2gyerek,1nyugdíjas-és egy 10-es volt!!!!
Én még idén szeretném megnézni a Nyíregyházi vadasparkot is
:)

Mentem főzni,pusza.

Andi és

KépKép
KépKép
cleo27

Nah,egy is rossz hír!
tegnap voltunk 4d-én és ott azt mondta a hölgyszemélyzet hogy a combcsontja alapján 1750gr a kisfiunk ami 31hétnek felel meg de a de amúgy minden más adata 34hét,szóval átlagon aluli a méhlepény jóindulattal elsőfokon érett rosszindulattal másodfokon,szóval nagyon pici a mi kis srácunk!Ezután felhívtam a dokit szerdán megyek azt mondta az csak egy dolog hogy ott mit mondtak de majd Behívja jakabot meg Balogot és akkor megnézik,most teljesen kész vagyok!Amúgy a fényképen nagyon szép olyan édes kalács pofija van

Kép

Kép
katlina

Katlina!!
Ne izgulj nem lesz semmi baj,annyi alkalommal tévedtek az ultrahangon már.....folyamatosan jársz dokihoz is szerintem minden alkalommal megnéz téged rendesen.
Jaaaa!!!
A másik dolog hogy hogy nem volt a 4D ultrahangon benn doki???Ezt nem értem nekem anno Jakab csinálta az aszisztens csak írt :roll:

Petri!!
Bilizés ügyben még szinte semmi változás....Dia ráül minden reggel de semmit nem produkál bele :cry:
Alvás témához annyit,hogy az én lányomnak is felborult a rendszere,szinte össze vissza alszik....reggel későn ébred,délben alig tudom elaltatni,akkor ha sikerül délután túl sokáig alszik és este megint alig akar elaludni :evil:

Cleo!!
De jó lesz nektek ,hogy mentek megint nyaralni,utazásicsekket kaptatok az idén?
Más!
Nem is voltam még május 1.óta ....hát elmentünk Abonyba a Vadasparkba és nagyon jó volt igaz késő délután értünk oda Dius miatt mert hát ugye az "alvás"közbe szólt de nagyon élvezte...mutizok képeket is ha sikerül...
Kép Kép

KépKép
diÁcska

Ildi hol vagy,csak nem....... :D

Dia!
Nem szóltunk az orvosnak,habár így útolag bánom

Kép

Kép
katlina

HALI

Vali.

Nagyon aranyos Dius a képeken.Igazán nagy csajszi már-és nagyon csini.Zolikával mi újság? Várja már nagyon a nyáriszünetet?
Nem kaptunk idén üdülésit (nem is volt családosoknak és munkavállalóknak pályázat) :( ,de tavalyról van még egy picike.

Katlina.Egyetértek Valival.Semmi izgalom!!!
Az én csajszimat a 35.hétig átlagosnak és kisebbnek mérték!!! a 35.héten mondták először hogy nagyobbacska-és 3900 és 54 született!
A másik: befektettek a kórházba átl.kevesebb magzatvíz miatt (IS) és másnap benn a kórházban amit Tornyi fődoki csinált már átlagos volt.Szóval simán el lehet nézni és mérni dolgokat.
A lepényt nekem egyszer sem mondták milyen érett :roll:
Szerintem sincs okod izgulni és majd szerdán többet tudsz

Szülésig még szép súlyt szedhet fel amúgy is,ha kihúzzátok a 40.hétig,ha meg nem akkor a 2kg-2,2kg-t és a36hetet töltsétek be (mind2 már mindjárt itt van)és nem lesz baj

Andi és

KépKép
KépKép
cleo27

Katlina!
Ne izgulj! Tényleg össze-vissza mérnek UH-n. Nekem 4 kg-s csecsemőt jósoltak, aztán tök normális mérettel született! A fejméretét ugyan eltalálták, de mást nem, pedig több doki is csinált uh-t, nem csak Mosonyi és mind a háromtól azt hallgattam, hogy óriásbébim lesz. Persze most már az, de ez a jó étvágyának és az apja adottságainak köszönhető. :wink: :lol:
szilbee

Betty!
Gondolom Mosonyi nem csak a genetikáról, hanem az aktuális politikáról is tart előadást. Erős jobbos, így mindig hallgathatjuk a sérelmeket... de már csak mosolygunk rajta. Mikor hagyjuk, hogy kiöntse nekünk (is) a szvét, mindig egy ezressel kevesebbet kér uh-n. :wink: :lol:
szilbee

Az a baj ilyenkor az embert úgy megrémítik hogy majdnem sírva fakadtam,de még akkor majdnem lebaszott mert megvagyok fázva és köhögök,hát szerintem nem kértem se a fikuszt se a köhögést,csak jött erről tényleg nem tehetek.
De azért köszönöm a nyugtató szavakat :D

Ildivel mizujs,tud róla valaki valamit?!!

Kép

Kép
katlina

Na itt vagyok!

Egész nap aludtam! Vagyis csak feküdtem, néha szunyókáltam. Lehet készülök az éjszakázásra? :lol: Délután felhívott a szülésznő, hogy elmennének motort venni, mehet-e, vagy inkább szülünk. Ilyenkor diktál a beteg? :P :oops:

Katlina!

Nyugi. Nekem Zoboki azt mondta, hogy a 3 és 4d-s ultrahang egy úgynevezett fantomképet produkál, vagyis a számítógépben egy baba képére generálja Robika méreteit. Valami ilyesmi.
Látod sosem gondoltad volna, hogy még az ideget is pénzért fogod venni! :roll:
Azért biztos ami biztos, nézesd meg a dokiddal is.

Imike éppen borotválkozik a kádban apával.

De jó annak aki el tud menni nyaralni! Nekünk egyenlőre nem lesz rá alkalmunk, de nem is baj, majd napozunk a kertben.

Már megint a frontról beszél a tv. Jöhetne már valami igazi, ami előcsalogatja Petikét.

Na pusszancs mindenkinek.....majd jelentkezem.

Ildi

Kép
Kép
vona ildikó

Katlina
Én is megpróbálok írni egy pár nyugtató sort.
Anno nálam szülés előtt 3 nappal Timit max 2500 gr-ra saccolta a doki (Tóth Zoltán) és lám 3100gr lett. Biztos a három nap alatt hízott több mint fél kilót :wink:
Nekem nagyon pici hasam volt szerintem ebből indult ki :? A saját dokim szerint kevesebb volt a magzatvizem másnál még átlagos
ugyanúgy mint Cleonál.
Én a szolnoki 4D-s uhról egyébként se hallottam túl sok jót.
Ja és egyébként max nem lesz hosszúcombú csavó Robika :wink: :lol: :lol:

Ildi
Nagyon rendes a szülésznőd! Legközelebb engedélyt fog kérni ha el akar menni az ABC-be is. :wink: :lol:

Pircsi &
Kép
Kép
petri

Még mindig egyben vagyunk!

Nagyon rosszul aludtunk, Imike is nyugtalan volt. Most kinn vannak anyósoméknál a kertben.
Mi meg pucováljuk a fürdőszobát apával.
Holnap, anyukám kihozza a digi fényképezőgépet, így tudok garázdálkodni egy kicsit. Ha addig....., de már úgyis tudjátok.

Ildi

Kép
Kép
vona ildikó

Ildi4
Még a végén Petike kihúzza végig :D :D :D :D :D :D :D
Pedig úgy ülök le a gép elé ugyan egyben vagy még vagy már a méreteket olvassuk :D :D :D :D

Kép

Kép
katlina

Katlina!

Most kezdem másodjára, az előbb úgy levágott, hogy csak lestem. Elszállt minden, kilépett a net.

Megnyugodtál már egy kicsit?
Mi betöltöttük a kritikus 37 hetet, így most már szabad a pálya. :wink:

A kis zsivány egész nap szinte aludt, most meg annyira mocorog. Már alig bírok írni a hasamtól.

Olyan szép színük lett a gyerkőcöknek!

Na megint egy izgis éjszaka kezdődik.... :wink:

Csáó mindenkinek!

Ildi

Kép
Kép
vona ildikó

Ildi!
Azért remélem tudsz pihenni így az izgalmas éjszakák után. :)
Én is folyton úgy ülök le a gép elé, hogy most biztos már megvan Petike. Pláne mikor a babanet szerverproblémákkal küzd! :?

Nóri!
Ha esetleg Ildi megszülne egy szerverleálláskor, megtennéd, hogy dobsz nekem egy emilt?!
szilbee

Kép
szilbee

Sziasztok.

Ildi.Ancsika és Imike hány órakkor születtek?Csak azért kérdezem,mert hátha lehetne következtetni?!

Jó éjszakát mindenkinek

Andi és

KépKép
KépKép
cleo27

Szilbee!! Nem marad le senki a nagy hírről!! :lol: Ígérem!! Ha nem fog menni a szerver, mindenkinek küldök mailt. OKÉ??

Nóri és az ovis...
Kép
elin

Nóri!
Köszi!
Kép :)
szilbee

Olyan aranyosak vagytok, hogy így izgultok velem együtt!

Cleo!
Gyermekeim reggel készülnek a nagy útra, Ancsi 10. 35-kor, Imike 11.15-kor született, és mind a ketten szerdán!
A vajúdás kb 4 óra volt mind a két esetben.
Ja én is szerdán születtem. Szerdán megyek nst-re is.
Ez már jelent valamit!

Imike 12 órát aludt, úgy kifáradt tegnap a kertben anyósoméknál.

Ildi

Kép
Kép
vona ildikó

Ildi!
Akkor szerdán délre megszületik Petike. :) 8) Lehet már nst után vagy inkább helyett. :wink:
szilbee

Hú lehet jobban izulok ildiért mint ő :D
elin !előre is köszönjük a mailt :D

hát valamennyire megnyugottam,de majd szerdán,mert nem akarunk mi olyan nagy gyereket csak mondja már meg végre valaki hogy mi van a babókánkal

Tényleg Ildi!
Milyen jó lenne ha szerdán szülnél akkor ha délelőtt meglenne akkor én már meg is látogathatnálak :D :D :D

Kép

Kép
katlina

Egyszeűen vergődöm ebben a melegben!Már nem tudom hányszor zuhanyoztam ma hogy jobban érezzem magam de hát az is csak addig jó

Ildi!
te hogy birod?

Kép

Kép
katlina

Én bírtam a meleget, mert szinte egész nap benn voltam a lakásban. Holnapra viszont hidegfrontot mondott a tv.
Már nem is kommentálom!

Ildi

Kép
Kép
vona ildikó

Ildi????
Mi volt az éjjel??
szilbee

hát igen kíváncsian várjuk!!! Kép

Kép

Kép
katlina

Katlina!
Most nézem, hogy neked is már csak 29 napod van hátra! :shock: :D
szilbee

Megint nagyon izgi volt az éjjel. Petike alig hagyott aludni, annyit mocorgott. éreztem, ahogy lentebb lentebb megy, gondolom már teljesen be van ékelődve. Görcsölgettem is, de sosem tudom, hogy ezek már a fájások, vagy csak a hasam csikar. Olyan égő! Voltam wc-n is, annyit pisiltem, mint egy ökör. Most meg semmi, csak nagyon mocorog!

Ildi

Kép
Kép
vona ildikó

Ildi!
Akkor már tényleg nincs sok hátra! :) Ez az időjrás nagyon be tud zavarni. Ma délután is országos eső lesz. :? Mellette, meg 28 fok...

Nekem is fájt tegnap a derekam séta közben és elég ocsmány módon előre sugárzott a méhem felé. Lehet hogy a császár hatása, hogy most mindent jobban megérzek?! vagy az időjárás? Hülye dolog ilyen dolgokat produkálni 13 hetesen. :?
szilbee

Ildi!
Tudnál majd csinálni egy pocakfotót (ha van otthon gép), hogy mi is lássuk mennyire ment le a hasad?
szilbee

Hát igen már nekünk sincs sok hátra :D :D
De aludni mi sem nagyon alszunk,de szerintem mi a meleg miatt,a pocak meg itt is halad lefele!
Tegnap voltam védőnőnél és azt mondta hogy lehet befektet egy kisebb kivizsgálásra,ha így lesz majd Ildinek írok

Kép

Kép
katlina

Sziasztok!
Cleo!
Köszönjük a dicsérő szavakat Diusról :P /Te vagy az egyetlen aki észrevette a képeket kösszi/
Zolika már nagyon várja,hogy szünet legyen a suliban,már most kezd nagyon "lazulni" egyre többet van lenn persze ha lemehet,és kicsit lazsál a tanulással is.....hétvégén osztálykirándulás lesz oda megyünk:wink: Már én is alig várom Visegrás Szentendre az úticél,mindig is imádtam mind a két helyet,ha tehetném arra mennék lakni....
Neked,hogy vannak a gyerkőcök?????

Ildi!!!
Hát neked már tényleg nagyon itt van a szülés várható ideje annyira jó lesz neked megint babázhatsz

Elin!!!
Merre jársz???????1000éve nem beszéltünk.... :cry: :cry:
[b Kép Kép [/b]

KépKép
diÁcska

Halihó.

Vali.Jó,hogy írtál.
Köszi jól vannak a gyerekek.Nálunk is lesz ovis kirándulás,majd megyünk a nagyfiammal :) ,hétvégén meg gyereknapi mulatság lesz a z oviban. Bizti nagyon jó lesz a kirándulás nektek is,tényleg szép helyekre mentek. :)
Dius hogy áll a bilizéssel? És Te mikortól szeretnél menni dolizni? Én szept.felé elkezdek keresgélni.

Katlina.Majd mindenképp üzizz ha véletlenül tényleg befektetnének.De szerintem nem lesz semmi gond a picurival.

Ildi.Holnap Nst,+szerda?! :lol: ,nagyon várjuk a fejleményeket!!!

EWA.
NAGYON SOK BOLDOG NÉVNAPOT KÍVÁNUNK ZSÓFIKÁNAK

KépKép
KépKép
cleo27

Katlina!

Miért akarnak befektetni? Nem értem!

Már voltak ma rendszertelen fájásaim. Most anyukámmal állandóan írkáljuk, hogy milyen időközökben keményedik a hasam.

Szilbee!

Elmúltak már a rosszullétek?

Aranyosak vagytok, hogy már izgultok értem. Már én is izgulok magamért! :lol:

Ildi

Kép
Kép
vona ildikó

Halkan megsúgom, hogy Szonjának is ma van a névnapja!

BOLDOG NÉVNAPOT SZONJA BABÁNAK!!

Az én lányom meg elkezdett menni :( :shock: :lol: :idea: :roll: :wink:

Nóri és az ovis...
Kép
elin

Lilcsi!

Gratulálok! Anya kezd el, az edzéseket! Kép

Szonja!
Boldog névnapot!
Kép

Zsófi!
[size=12]Boldog névnapot![/size]