Sziasztok!
Zora!
Nagyon szépen alakul a hőd, csak így tovább!!!
Pandácska!
Remélem sokat pihentek
Ind!
A boldog Apuka mit szólt?
Ma reggel utolért az első "parahullám"
felkelés után éreztem, hogy valami szivárog belőlem, de nem tulajdonítottam jelentőséget neki, gondoltam: az utro-kapszula maradványa...de nem a szokásos utro-színű (sárgás ) váladék volt, hanem kicsit barnás-nyákos
az az igazság, hogy tegnap is, miután felálltam a gép elől (épp akkor írtam Nektek, hogy minden rendben velünk
)
egy picit másabb színű volt a betétem, mintha kicsit "drapposabb" lett volna, még nagyítóval is megvizsgáltam
el is halasztottam az autómosást, inkább lepihentem.
Apának a tegnapiról nem is szóltam, csak ma reggel, nagyon megijedt szegény, mindjárt mondta, hogy soha többé sex
az első ijedelem után leültem, és megbeszéltem magammal, hogy senkinek nem jó, ha szétrettegem magam, úgyis úgy lesz, ahogy a Sors akarja...
azóta minden rendben, produkálom továbbra is a terhességi tüneteket, és a szívem mélyén érzem, hogy nincs baj.
mindenesetre jövő péntekre bejelentkezem UH-ra, bár megfogadtam, hogy pár hétig nem megyek, de elvileg akkor már lennie kell szívhangnak, legalább megnyugszunk.
azért bevettem egy extra adag Magne B6-ot, és tegnaptól elkezdtem szedni a másik két homeopátiás szeremet.
szép hétvégét Mindenkinek,