Új privát üzeneted érkezett!

Az nagyon jó lenne :lol: :lol:

Andi

Kép

Kép
h.andrea79

Igazad van Andi, ebben az esetben nincs sok értelme a tesztnek, hiszen 2 nap múlva akkor is tuti, ha nem tesztelsz, nem a teszttől marad meg a baba, a kimaradt mensi utáni első napon viszont már 80 akárhány százalék, hogy meg is születik.

Zora
Kép
zora7

Éva egyébként hol van, 2 napja nem hallottam róla!!

Zora
Kép
zora7

Andi! Tapasztaltál az elmúlt napokban termékenységihez hasonló váladékot(tojásfehérje, vagy vizes)? Vagy csak bővebb krémes állagú a váladék? Azért kérdezem, mert ebből már elég sokra lehet következtetni tesz nélkül is. A méhszáj könnyen elérhető és nyitott, vagy nehezen elérhető és zárt? Kérem a választ.

Zora
Kép
zora7

Ezt Indtől is kérdem!

Zora
Kép
zora7

A váladékom krémes és elég sok, de volt olyan is hogy nagyon sűrű volt. A méhszáj szerintem zárva van és elég nehezen elérhető.

Andi

Kép

Kép
h.andrea79

Szuper. Terhes vagy. És a 8. napi beágyazódás a legideálisabb.

Zora
Kép
zora7

Remélem, nem tévedek, akkor kérem a megadott honlap írójánál reklamálni.

Zora
Kép
zora7

OK, köszi.

Andi

Kép

Kép
h.andrea79

Pandácska gondolok rád és nagyon szorítok, hogy minden rendbe legyen ma.

Andi

Kép

Kép
h.andrea79

Tyűűűű ezt jól meg beszéltétek!

Egyébként sziasztok!

Mo! Meg vagyok sértődve, mert én is a 2. napon tartok!!! Szóval már 3-an is egy cipőben járunk!!! Nem érzed, hogy szorít a topánkád??? :roll:

Hát igazán bejöhetne már nekünk ez a hónap! Hát már szülinapomra nem tudok pozitív tesztet produkálni, max az ovu teszttel, de én már a pé-nek is örülnék!

Andi! Annyira drukkolok Neked!

Nekem a ferti 10-re rakta a tezstet, de akkor meg is jött. Sajna.DE aNdi ez nálad nem így lesz!!!!

Éva! Meg a többiek gyetek!!!! Meséljetek!!!!

Pusszantás mindenkinek!
Vendég

Lányok! Panda már biztosan útban van a babáiért! Jaja annyira szorítok neki!!!!

++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
Vendég

NA Én egy idő re abbahagyom a hőmérőzést.

KépKép

KépKép
lnd

Panda! MOST már bent vannak a babáid!!!!!!!!!!

KépKép

KépKép
lnd

Le is vettem a vonalzómat.

KépKép

KépKép
lnd

Ind akkor most megjött??

Andi

Kép

Kép
h.andrea79

Jaj Ind! Ne már! Annyira sajnálom! Figyu egyébként a május, meg a június sokkal jobb hónap a megtermékenyülésre, mmint a bolond április! :wink:
Vendég

Őszintén szólva más indokból hagyom abba! :lol: :lol:

KépKép

KépKép
lnd

Kép

KépKép

KépKép
lnd

Az egyiket reggel csináltam, azon az volt, h csak az elmaradt mensit követő naptól tudja kimutatni a terhességet, hát nekem mégis rögtön mutatta már ma is. Aztán vettem egy erősebbet, és az is rögtön mutatta, ahogy átment rajta a pisi.

Azért én még nem kiabálok el semmit, amíg az orvos nem mutatja meg a dobogó szívecskét, addig nem hiszem el!

KépKép

KépKép
lnd

Az a furcsa, hogy minden tünet hamarabb kezdődött: a szédelgés, fáradtság. dea legfurcsább, hogy eddig egy gatyám volt csak ,a mit őv nélkül tudtam hordani, na azt csak kínkeservesen tudom begombolni és nagyon kényelmetlen. Szerintetek ez mitől lehet már most?

KépKép

KépKép
lnd

Na most megyek, mert halomban áll ,osogatni- és a vasalnivaló.

KépKép

KépKép
lnd

Ja, és mint mondtam, at én fiacskám már előre tudta az első perctől kezdve.

KépKép

KépKép
lnd

Ind tök jó gratulálok, olyan jóóóóóóóóóóó.

Andi

Kép

Kép
h.andrea79

Az hogy kényelmetlen a naci az az alhasi vérbőségtől lehet, és van olyan aki már nagyon korán észleli.

Andi

Kép

Kép
h.andrea79

Most hívtam fel a rendelőt, hog yát tegyem az időpontomat a temetés miatt. Azt mondták, hogy nem tudnak új időpontot adni és jún. 1-től nem fogad új pácienseket, úgyhogy valószínűleg nem megyek a gyászmisére csak az urnaelhelyezésre. Ebből hatalmas családi botrány és sértződés lesz,. de én mindenképpen be akarok kerülni ehhez a dokihoz.
Befejeztem a mosogatást, most jön avasalás.

KépKép

KépKép
lnd

az biztos, hogy benivel nekem már 12 hetesen átadták a helyet a villamoson, fel is írtam magamnak a dátumot. de azért ilyen korai ruhakinővés nem volt. lehet, hogy még jó lesz pár nap múlva.

KépKép

KépKép
lnd

Az az igazság, hogy Bálinttal nekem is elég nagy hasam volt de ha jól emlékszem 12 hét körül vettem meg az első kismamanadrágot.

Az orvos meg elég jó lehet ha nem tudnak új időpontott adni, és miért nem fogad jún. 1 től új pácienseket?

Andi

Kép

Kép
h.andrea79

vagy nyárra nem akar vagy annyira tele van, ezt nem mondták

KépKép

KépKép
lnd

én úgy tudom, baromi jó doki, azért szeretnék mindenképpen eljutni hozzá

KépKép

KépKép
lnd

Az jó most csak a tesztes képeit nézem és szugerálom magam hátha nekem is sikerül. :) :) :)

Andi

Kép

Kép
h.andrea79

reméljük sikerül!!!!!!!

KépKép

KépKép
lnd

Megjöttünk :D most már hárman vagyunk és nagyon boldogok :D
kettőt gyönyörűséget kaptam vissza 8 éas 10 sejtesek a doki szerint csillagos ötösök :D Láttam őket és hasonlítanak rám :lol: hihihi dugdosnom kell 3*2 utrot és szednem 3*1 Duphastont. A doki szerint is jók az esélyink :wink:
Vendég

és lett 3 fagyibabám is :D
Vendég

Pandácska

Nagyon örülök nektek remélem minden a rendben lesz, és rendesen megtapadnak a kis lurkók. :D :D

Andi

Kép

Kép
h.andrea79

Jaj de jó panda!

Akkor mostantól sok sok pihi ! Mikor kell tesztelned?

KépKép

KépKép
lnd

13 nap múlva vérvétel!
Vendég

Húú Ind és ezt titkolni merted!

Egy nap két kismamink is lett!!! Jaj de jó, de boldog vagyok!!!!

Nagyon nagy Gratula Nektek és nagyon vigyázzatok magatokra!

Kép

Kép

Ja Ind! Meséld már el lécci, hogy is kell ezt csinálni???? :roll:
Vendég

Mikor titkoltam? Szegény apuci még nem is tudja, ti meg már igen.

Mit hogy kell csinálni? A Babát? Azt hiszem kicsit szégyenlős vagyok, hogy elmondjam? :oops: :lol: :lol: :lol:

KépKép

KépKép
lnd

Ja Ind arra a 10 percre gonoltam, hogy hagytál minket kétségek között!
Vendég

Sziasztok!!

Ind! :) :) :)

GRATULÁLOK!!!!!

olyan boldog vagyok, mondom én, hogy meghoztam a szerencséteket, szépen sorban, emlékszel???

most már a többiek is jönnek, átköltözünk szépen a babás táblába mindannyian :)

Pandácska!! :)

Nagyon sokat gondoltam Rátok ma :)
pihenj sokat, és gondolj közben a két gyönyörűségre :)

Ildikó!

szóval megjött...de a köv. ciklus már a Tiéd lesz :)
köszönöm , hogy hiányoltál, nagyon jól vagyok :)

egyébként BAK lesz a baba, ha minden igaz
( Apukája is az, dec. 28-án született :) ) én jan. 3-ra leszek kiírva, és eddig az összes gyerekem meglett legalább 1 héttel előbb, szóval akkor... :roll:

Andi!

Roppantul izgulok Érted, baromi nehéz lehet nem tesztelni :lol:

Zora Drágám! :) :) :)

Köszönöm kérdésed, csodás esténk volt :oops: :lol:
utána feldugtam a két Utro-t, így némileg bővebb volt ma a váladékozás :oops: :oops:
de: hála a Jóistennek, minden OK, remélem így is marad :)

és fantasztikus a honlap :)

Mo!

Lehet, hogy Neked is hosszú időre ez volt az utolsó vérzésed?
úgy értem: nem kell feltétlenül várni, hogy július körül megjöjjön, lehet, hogy az Élet közbeszól majd Nálad is :)

Éva!

Tényleg, hol vagy???

most megyek kocsit mosni, rém mocskos (és fekete :evil: )

Kép
Kép
Kép

Sheila
sheila

Pandácskáim :lol:
Kép

Köszi mindenkinek a drukkokat :D
Vendég

Azért még annyira ne gratuláljatok nekem. Még semmi sem niztos. Lehet, hogy rossz volt a teszt. ?????? Én még nem élem bele magam semmibe. Valószínűleg, ha pénteken megyek majd orvoshoz, ott se leszek sokkal okosabb, mert szívhang még nem lesz. Attól félek, hogy mivel ennyire elfoglalt, nem fog már elvállalni, mivel még nem voltam nála soha.

KépKép

KépKép
lnd

Apuci nagyon szereti a pattogatott kukoricát és már elég régen evett, úgyhogy csináltam egy nagy adagot. Remélem lecsap rá, ha hazajön, mert közé van rejtve a teszt.

KépKép

KépKép
lnd

Nyugi lnd minden oké lesz!
Ezek még csak halk gratulák voltak, de Te is tudod, hogy ez már két pozitív teszt , azaz baba. Ott is fog maradni a pocakodban, küldöm a pozitív energiát!

Egyébként, most annyi reményt adtatok nekem, mert tökre akarom és érzem, hogy most fog nekem is sikerülni, mert nem nagyon szeretném a kivizsgálásokat, remélem ettől észheztér a testem.
Szóval most tök erősnek érzem magam!
Meg olyan boldog vagyok, hogy sikerült Neketek!
Vendég

Juj de jó! Tök ari gondolat!
Vendég

Várom ám mit szól, majd apa hozzá! De izgi!
Vendég

Csak meg ne egyem az összeset. :?

Nekem akármi is lesz a sorsom az elkövetkező napokban, egy életre megbízom az Aviva tornában. Úgyhogy ezentúl mindenkinek azt fogom ajánlani. Biztos vagyok bene, hogy amiatt indult be a ciklusom és talán abban is, hogy emiatt küzdött annyira apetécském, hogy 3. végre ki tudott szabadulni a tüszőből. Különben ezért gondoltam leginkább, hogy na ez a hónap beválik. Illetve először azt gondoltam, hogy emiatt ki van zárva, egy ilyen furcsa ciklusban, de aztán arra gondoltam, hogy nem hiába küzdött ez a pete annyit, meg akar születni. Remélem továbbra is nagyon kitartó lesz, most már a párjával együtt. :roll:

Különben irtó furi volt. Régen a Benivel csak 1 tesztet csináltam a mensi elmaradása után néhány nappal, azon csak 1 perc után látszódott a csík és nagyon halvány volt. Itt rögtön láttam, bár nagyon halványan és később lett erősebb. Mivel apa még itthon volt és én csak este akrtam elmondani, még percekig bent kellett maradnom a wcben, hogy le tudjam vakarni a vigyort az arcomról.

KépKép

KépKép
lnd

Most olían rossz érzésem lett: eSZEMBE JUTOTT, HOGY MÚLTKOR SZEGÉNY zORÁNAK IS + tesztje volt, aztán mégis megjött neki.

(bocsi a nagybetükért)

KépKép

KépKép
lnd

lnd! hesssss rossz gondolatok!!!! :twisted:
Vendég

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?