Sziasztok!
Sokáig nem jelentkeztem, mert én is Kikka módjára "homokba dugtam a fejem". Az ok más, de én is próbálok most nem a baba témával foglalkozni...
Kandi: Mostmár sinen vagy, gyógyulgass aztán újult erővel mehet a próba. Egy ilyen műtét után is várni kell 3 hónapot, mint pl egy vetélésnél? Rambókával kell egyetértenem, apát is megnézik ismét? Lehet, hogy érdemes lenne, ha másért nem, hát a biztonság kedvéért. Akkor aztán tényleg biztosra mehetnétek. Jobbulást neked!
Dera: Lehet hogy félreértettem valamit, akkor bocsi: 10 perc után a teszt már nem értékelhető, ha jól tudom ez mindegyik HCG tesztre igaz. Kíváncsi vagyok a következőre. Nagyon drukolok neked!
Rejo: én is migrénes típus vagyok sajna, így nagyon jól tudom miről beszélsz. Nekem nincs köze a mensihez, csak a fronthoz meg ha nagyon kifárasztom magam a sok stresszel és munkával. Most 4 napja vagyok fejfájós, estére migrénem lesz, és hiába veszek be rá pl. cataflamot, nem segít. Bogyó bevesz (ha lehet) és lefekszik, az néha segít nekem.
7kincs: Sajnálom, hogy ennyire félresikerült az a kezelés. Reménykedjünk, hogy hamar rendbejönnek a petefészkeid.
Lafi, Lara, Dimet: Irigykedem most, mert én is mióta fogytam a régi cickóim kicsit "összementek". Persze apjuk azt mondta, hogy ha fogyok, akkor ne onnan kezdjem
Örülök, hogy nektek sikerült és remélem többen is csatlakozunk hozzátok
A vizsgákhoz gratula, és kitartást, akinek még van mit tanulnia!
Ki lesz a következő zebrás?
Majd benézek még, most megyek visszafekszem az ágyba, remélem segít.
Sziasztok