Pandácska!
Nagyon-nagyon drukkolok! Pozitiv hozzáállás pozitiv eredményt termel
Lola!
Hogy én is panaszkodjak, olyan hányingerem van, mintha terhes lennék... büfiznem is kell állandóan. Remélem ez még az altató miatt van?! Mert kicsit berezeltem, amikor is a dokibácsi megemlítette, hogy ha nem esik le, akkor méhenkivüli... Nekem az első vetélésem (nem bizonyitottan ugyan, de nagy valószinüleg) az volt. Most tényleg csak azon drukkolok, hogy leessen a hcg. A cicimnek, még nem szóltak, hogy nem kell feszülni napközben
De remélem, rájönnek, hogy csak a jövő hónapban kell újrakezdeni! Szövettan nekem is két hét múlva, vagyis 22én. Most akkor Te is 8-án voltál, vagy előtte való kedden?! neked nem csinálnak ilyen kontroll hcg-t? Amúgy a zárómba azt irták, hogy lehet, hogy a lombikból maradt bent valami, de én ezt képtelenségnek tartom: Hiszen mielőtt megjött márciusban teszteltem egy olyan halványat, hogy azt már csak odaképzelni lehetett és a UH-n sem láttak már semmit a 2 babából. Aztán áprilisba csont +et teszteltem és az UH-n is láttak 1db babát. Nem hiszem, hogy bent maradt valami (legalább is remélem) Namindegy. Nem vitatkoztam. Várom a jövő keddet, amikor is eldől a sorsom. Csak el ne hányjam magam addig. Enni sem tudok. Ez mondjuk rámfér, mert dagi vagyok
(kicsit)
Az viszont annyira jó, hogy még közelebb kerültünk egymással a párommal (eddig is szorosan voltunk
) de érzem, hogy kezdi átérezni, hogy miért küzdök. Feldobta magától, hogy akkor fogadjunk örökbe. Soha nem gondoltam volna ezt, hogy ilyen megnyilatkozása lesz. Imádom érte, hogy érzem , hogy szeret és megért. De én még nem jutottam el odáig, hogy az örökbefogadáson törjem a buksimat. Most úgy érzem , csak a sajátom tudnám szeretni és ezért rögtön elvetettem a kérdést.
Bocs hogy eltértem.
Lola! tényleg borzasztó. hogy ilyen sokat kell várni! Nem is tudom, hogy birnám ki! Julika van előttem, hogy neki is volt lelki ereje végigvárni a 3 hónapot!!! Kitartás! Mi is babásak leszünk az idén!!! Nekem semmi ilyen megszorítót nem mondott a doki, lehet hogy elfelejtette
Vikimi!
köszönöm az ölelést! Ne aggódj, Lolával megbeszéljük és mi is babásodunk még az idén