Új privát üzeneted érkezett!

Huh, én el is felejtettem :oops:

Móni
Boldog névnapot!
Kép

Szuzy
Dani sokkal bujósabb, mint Lili. Sőt! Lilkó kisebb korában nem is nagyon hagyta, h szeretgessék, babusgassák, mostanában lett ilyen, de csak velünk és csak ha kedve van :wink: Anyósomnak elég nehéz volt elfogadni, mert a sógornőm lányai épp az ellentétei voltak, ők kifejezetten igényelték a babusgatást.

Kép
Kép
mókuska
 
 


Szép jó reggelt! :D :D

Nálunk esett az éjjel! Állítólag már nagyon kellett a földekre-kertekre. Aki illetékes kert-virág-veteményes terén, most biztos örül. :D Gabira és Zitára gondoltam elsősorban. :D

Jajj, ezt úgy nem szeretem, ha az előző oldalon vannak az írásaitok és emlékezetből kell reagálnom. :wink: :D

Móni!
Jó, hogy előkerültél! :D
Pakolós férj: tudod, a kivétel erősíti a szabályt! :D
Vállalkozás megszüntetése: :cry: :D Ha valóban nem éri meg, akkor egy gonddal kevesebb nyomja a vállatokat. :D Csak legyen a férjednek jó munkahely. :wink: (mert ugye, ez itt a mi kis megyénkben, nem egyszerű :( )

Rendőr: :evil: :roll:
Az egyik ismerős-volt rendőr- elmondta, hogy bizony a közlekedési rendőr %-ban dolgozik. Tehát, ha jó fizit akar, akkor bizonyos mennyiségű büntetést ki kell, hogy szabjon. :evil: Az meg, hogy korrupt, az meg aztán már tényleg csúcs!

Levike már igazi nagy legény!Biztos sok örömötök telik benne és még sok is fog. :lol:

Szuzy!
Szerintem is örülj, ha eleven. Örülj, ha csibész! Örülj, ha huncut! :D Az egészség biztos jele! :D
Én annyiszor visszasírtam betegségek idején a rendetlenséget. Bántam, minden hangos szót, amit a "rosszalkodás" miatt mondtam a gyerekeimnek. Biztos tudjátok milyen az, amikor csak nyűgösködik, nem akar sem enni, sem játszani, a teste tüzel a láztól, vagy hány.... és az ember lánya meg csak aggódik... :cry: Szörnyű! Inkább, akkor legyen "rossz"! :wink:
A szekrény-fiók pakolás nálunk is megvolt. A konyhába az alsó 3 fiókban már csak direkt olyan dolgokat tartottam, ami nem volt veszélyes és nem bántam, ha játszanak vele.
Akármilyen drága játékot vesz az ember, semmi nem pótolja a kisgyerek számára a ruhák-edények stb. kiszedését a szekrényből. :D :lol:
Nekem még most is játszanak a műanyag tálaimmal. :wink: A nagyobb fajták tűzoltósisakká nőtték ki magukat az idő folyamán. :lol:

Gabi!
Cukik a képek! Legjobb: Krisztike akció közben! :lol: Eszternek az a vigyor! :D Nagyon édi! Nemsokára kacagni fog!
Adrika nem semmi a fényképen! Hát hallod ilyen pillantásokkal sok fiút fog az ujja köré csavarni! :lol: Lehet, jobban jártok, ha hét lakat alatt fogjátok őrizni!!! :lol: :lol: Eltelik pár év és kész nő lesz! Gyönyörű kék szeme van! Nálatok ez biztos családi vonás, mert Ildi gyerkőceinek is az van. :D Az én fiaim szeme is kék, de olyan szürkés-kék, nem ilyen tiszta-kék. :wink:

Ildi!
Hát el is hiszem, hogy elolvadtál egy ilyen vallomástól! :D Ilyet csak egy kislány tud, szerintem. Tündérien kifejezni a szeretét. :D A fiúk szűkszavúbbak. :wink:
Egyébként nekem is bújósak a fiaim. Még Beni is, pedig ő már ugye 5 éves múlt!
A szeretet kifejezését nem lehet túlzásba vinni- azt mondják. :wink:

Képzeljétek, tegnap a férjem 9 felé ért csak haza munkából. :( Épp akkor tartottak a Moszkva térnél, amikor a rablás miatt lezárták a környéket. Jó pár órát ültek a dugóban. :evil: Olyan nagyon fáradt volt, mire hazaért.... :( , ma pedig ismét ment, mert a határidőt tartania kell. :( Hiányzik... :(

Ezt elküldöm el ne tünjön aztán írom az Anyáknapi -élményeket.

Kép

Kép
thimó
 
 


Szóval anyáknapja.:)

Nagyon ügyesek voltak. Benike már szépen szavalt. :) A tavalyi műsorhoz képest sokkal több verset és éneket adtak elő.:)
Nekem egy kicsit sűrű volt, mert a két ünnepség egymás után következett, de azért nagyon jó volt. :D

Dávidéknál inkább az óvónők mondták a köszöntőt. A gyerekek-főleg akik év elejétől járnak- utána verset mondtak. :D Dávid is ott állt, de nem sokat mondott, inkább csak engem figyelt és integetett. Egy magas lány mellé állították (már a 4 évet betöltötte a kislány) és ő olyan picur mellette. :lol:

Képek:
Kép Benike verset mond. :)
Kép Dávidkám is próbálkozik, de puskáznia kell... :lol: :lol:
Kép a testmozgás jobban megy, mint a beszéd :D
Kép ajándék Benustól. A mécsestartót ők díszítették. :)
Kép Ajándék Dávidtól. A képeslap másik felén a kézlenyomatával.
Kép Íme! :D Egy kicsit elcsúszott a keze a lapon... :lol:

Nagyon büszke vagyok rájuk! Dávidra különösen, mert megértette (nagyjából), hogy miről is van szó és részt vett az "előadásban". :D Több olyan kicsi is volt, aki inkább az anyja ölét választotta a szereplés helyett. :lol: :lol:

Kellemes hétvégét mindenkinek!
:D :D
Timi

Kép

Kép
thimó
 
 

 
 

Sziasztok!

Timi! Bocs, hogy ezt mondom, de amit a rendőr fizuról írtál az hülyeség. Egyáltalán nem jár több pénz, nem százalékra megy a dolog, viszont az igaz, hogy kell letenni az asztalra valamit...első kézből tudom.

Lányok! Örülök én, hogy a Szilárd egy ilyen kis ákovita, de baromira fárasztó. A nap végén mindig kidőlök! Meg ez a két szintes lakás is kikészít. Ha mosok, főzök, kajálunk akkor le kell menni (persze Szilárdot is cipelni) minden egyéb fönnt van. (csak itt tudom letenni a padlóra, itt van parketta és szőnyeg). S bizony a 48 kilómmal egyre nehezebben megy. Az etetés is mostanában szenvedés. Amikor elkezdtük a hozzátáplálást öröm volt nézni, csak tátogatott, evett.... Most is tátogat, de ......le kell hozzá hozni lassan a csillagokat is az égről. Nem akar ilyen piszlicsári ügyekkel foglalkozni, mint evés, amikor neki sürgős dolgai vannak, mint játszás, mászás...stb. Így két emberes a dolog. S mikor ugye az ember egyedül van itthon (pedig ez többnyire így van) már az esti etetésnél úgy érzi megőszül..

De tényleg úgy van, ha beteg annál rosszabb nincs. Akkor én is azt kívántam bárcsak rosszalkodna egy kicsit.

Ildi! A nővéreméknél is fiú volt bújósabb. (most már kinőtt belőle) A kislány pl senkinek nem volt hajlandó puszit adni sem. (csak a férjemnek)

Szilárd is nagyon bújós. Sőt követeli, hogy vegyük kézbe. (nyújtókodik két kézzel fölfelé) Puszit is osztogat. (nyitott szájjal) De ettől az ember olyan boldog. A mennekben érzi magát!

Timi! Aranyos ajándékokat kaptál a gyerkőcöktől. Biztosan dagadt a kebled a büszkeségtől, amikor rájuk néztél. Nagyon jók a fotók is.

Gabi! Egyet értek Timivel, ez akék szem ez családi vonás, és nem mellesleg gyönyörű. (Szilárdé is ilyen kék, nekünk viszont egyikünknek sem) Eszter is nagyon édi. Nagyon tetszik amikor így tartják a szájukat. Szilárdot én ilyenkor egy pampuskához hasonlítom.

Na jó éjt mindenkinek!

Kép
szuzy
 
 


Sziasztok!
Most nincs időm írni, de rakok friss képeket :wink: :wink:
Kép egy kis beszélgetés :wink:
Kép együtt
Kép csipet-csapat

mindenkinek szép napot!!!

Gabi

Adrika 1999.02.22
Kép
Kép
kis_plutó
 
 


Sziasztok!

Szuzy!
Lehet, h nem jól fejeztem ki magam. :wink: Természetesen ez a főhadnagy sem azt mondta, h normában vannak a rendőrök,(hiszen ők közt. viselők) hanem azt, h számít ki mennyit produkál bírság kapcsán. :wink:
Mit értettél az alatt, hogy "kell letenni valamit az asztalra"?
Nem akarok én itt vitatkozni, de ez a személy aztán igazán belelátott dolgokba. Lehet, h hülyeség, de ő ezt mondta. :roll: Sőt, még sok más mindent is,(ami engem elborzasztott) de tényleg nem a mi kis lightos topikunkba tartozik a téma. :D

Igen, nagyon büszke voltam, vagyok a fiaimra. :D Neked is nemsokára eljön az idő, h ott legyél az oviban az anyáknapi ünnepségen. :D Nézd meg, én is alig bírok magamhoz térni: mind két gyermekem már óvodás, pedig még csak "most"születtek. :D

Bizonyos szempontból lehet, h könnyebb lesz, ha már jár. Viszont akkor teljesen másfajta problémák merülnek majd fel. :wink: :lol: Aztán az idő múlásával megint másfajták és megint és megint... :wink:

Kitartást kívánok, hogy "le tudd hozni neki a csillagokat az égből". :D
Nekem nem voltak a fiúk olyan jövős-menősek, de láttam én már anyukát aki körbe-körbe szaladgált a kicsikéje után a lakásban, h egy pár kanál kaját bele tudjon tuszkolni. :D Kívülről nézve szórakoztató volt, de az anyuka nem mulatott olyan jól, mint én. :D :wink:

Most be kell fejeznem, mert a fiúk nem hagynak békén.... :o :D

Sziasztok!

Timi

Kép

Kép
thimó
 
 


Timi!

Azt mondják, kis gyerek kis baj. És, hogy minnél nagyobb annál több a gond. Hát nem tudom. Szerintem minden élethelyzetben vannak nehézségek, de azért az öröm feledteti ezeket!

Azt hiszem "öregen" lettem anya. Valószínű fiatalon az ember még rugalmasabban kezeli ezeket a helyzeteket, Idősebb korban már az ember rugalmatlan. Jobban ragaszkodik a megszokott dolgokhoz. Így bátorítok mindenkit , hogy fiatalon vállaljon gyereket!
Én 31 évesen váltam anyává. És nektek mikor született az első gyerkőc?

Gabi! A gyerkőcök gyönyörűek.És a családi idillről készült is imádni való. Eszti baba, már nagyon értelmesen néz!

Ma egész nap Taron voltunk anyuéknál. Tegnap meg Starjánban látogattuk meg Szabolcs nagymamáját. Így hétvége szokás szerint elrepült. Itthon a munka megmaradt holnapra, de ahogy a férjem szokta mondani, megvár! Így holnap munkára fel!
Szerdán készülünk Bpestre a Heim Pál Kórházba, kardiológiára. A doki nénink hallott valami szívzörejt, ami szerinte nem kóros, de azért én szeretném a biztonság kedvéért megnézetni egy szakemberrel is.

Ildi! Lenne egy kérésem. Ha véletlenül patikában jársz, megnéznéd nekem, hogy Leaton tonikum nevű felnőtt oldatot lehet e ott kapni? Csak ha ott jársz. Itt sajnos nincs. S ez az a szer, amit a belgyógyász ajánlott, amitől látványosan lehet hízni.

Zita! A család meggyógyult már? Mi van veletek?

Na jó éjt mindenkinek!

Kép
szuzy
 
 


Sziasztok!

Nem tudom, h mi volt ez megint, de nem tudtam csak most belépni ide. :twisted: Most meg már nincs időm írni, mert tartanom kell magam a magam által magamnak felvázolt ütemtervhez a háááázimunkában. :D Nekem csudijó életem van!! :D

Azért Gabi: nagyon jól néztek ki! :D Vigyorik vagytok mindannyian. :D Esztike néz csak egy kicsit gyanakvóan: Mi van???? :D

Szuzy!
Én 25 éves voltam amikor Beni,- és 27 mikor Dávid született. :wink:
Egyébként lehet, h igazad van, ebben a rugalmasság dologban. Bár én Benusnál még nagyon szögletes voltam sok mindenben- első gyerek lévén. :) Úgyis fogalmazhatnék, hogy túl aggódtam dolgokat és letargikus(depis) volt az alap életérzésem. :)

Be kell fejeznem, mert kifutok az időmből!

Szép napot! :D

Timi

Kép

Kép
thimó
 
 


Kedves Többiek merre vagytok?

Ildi, Gabi,Móni, Zita? :D

Timi

Kép

Kép
thimó
 
 


Sziasztok!

Timi
Nagyon szép ajándékokat készitettek a fiuk :lol:

Szuzy
Persze, h utána kérdezek ennek az oldatnak :wink: Ugyis kéne orrsprayt venni, mert elfogyott :wink:
Dani is ilyen örökmozgó és ráadásnak olyan dolgokat müvel, h a hajam is égnek áll néha :lol: Én 28,5 évesen szültem Lilit, 31 évesen Danit. Szerintem a korai szülésnek is megvan az előnye és a hátránya, és persze forditva is. Jó dolog fiatalon anyukának lenni, a szervezeted is könnyebben, gyorsabban regenerálódik, de véleményem szerint a fiatal nők többsége még éretlen az anyaságra! (18-22 év között) 30-hoz közeledve már csak benő a feje lágya az embernek, viszont a hátránya meg az, h kicsit öregecskék leszünk mire felnől a gyerek :? :lol: Biztos megvan az oka, h ennyi idősen szültünk. Én nem bántam meg :lol:

Mennem kell, Dani cicit kér :wink: (alvás idő is van :lol: )

Kép
Kép
mókuska
 
 


Vagyok-vagyok, csak először házimunkáztam egy kicsit :lol: :lol: :lol:

Kép
Kép
mókuska
 
 


Sziasztok!

Ildi! Előre is köszönöm. Most sok időm nincs, mert Szilárd itt autózik mellettem, de azért bejelentkezem. Ma egész nap mostam, teregettem, pakoltam... Sajnos tegnap óta ismét hasmenésem van, úgyhogy kivagyok... Egy kiadós alvás segítene rajtam. Most legalább a párom itthon lesz éjszaka, így legalább nyugodt leszek.
Ha lesz időm, még később jövök.
Sziasztok

Kép
szuzy
 
 


Sziasztok!

Úgy látom, nem én vagyok az egyetlen aki nem bírt belépni régtől.
Kész a telcsim, ha be tudok lépni a képeimhez felteszem és elküldöm mindenkinek privibe. Még mindíg papírhegyek vannak nálunk úgyhogy valamikor majd kövök.
Bejelentkeztem, hogy ne hiányoljatok.

Jó éjt.

Játszótéren
Kép

Bilizek és bele is megy
Kép

Móni
Kép

Kép
horvathne.d.m.
 
 


sziasztok!
végre van babanet :D :D :D

Hogy vagytok?

Nálunk nem történt szinte semmi az elmúlt napokban, de majd azért később jövök, és írok Nektek :D :D

Most mennem kell.

Adrika 1999.02.22
Kép
Kép
kis_plutó
 
 


Sziasztok!

Ááááá ez a fránya babanet :twisted: Most is olyan tetü, h azt hittem soha nem tölti be az oldalt :?

Most rohanok mert megyünk a városba, csak életjelet adok magunkról :wink:
Kedden megvolt az anyáknapja, nagyon aranyosak voltak a gyerekek :lol:
Tegnap abban a "csodás" időben játszóházba mentünk a gyerekekkel, nagyon élvezték :lol:

Na majd később jövök az anyáknapi képekkel :wink:

Szép napot mindenkinek!

Kép
Kép
mókuska
 
 


Szuzy
Küldtem pü-t!!

Kép
Kép
mókuska
 
 


Sziasztok!

Tegnap már nem tudtam bejelentkezni, ugyanis Bpesten voltunk Szilárddal kardiológián, du 14,30 körül értünk haza, utánna meg alig éltem úgy fájt a fejem, hasam, szédültem+hányinger.....
Szerencsére Szilárd szivével rendben van minden. Illetve van neki szívzöreje, de a doktornő azt mondta ezt kinövi. Néztek neki EKG-t, vérnyomást. Mindkettő tökéletesen rendben van. Fél év múlva kell menni ellenőrzésre.

Móni! Olyan édes a kis levi. A bilis kép nagyon aranyos.

Egyébként én is kivagyok ettől a bbnettől, én sem tudok sokszor belépni.

Timi! úgy látom ma Te sem jártál még itt. Mi van veletek?
Ildi! Dani meggyógyult már?
Zita! Nálatok rendbe jött már a család?

Szülés: nos a korai szülés alatt én sem 18 körül gondolkodtam. De már 22-25 éves korban nyugodtan vállalható a dolog. Timi, Ti jól csináltátok. Érdekes mindenki ezt mondja, amit Te is, hogy az elsőnél még túlaggódik, s a másodiknál már másképp vannak a dolgok! Én is ilyen túlaggódós, néha depis anyuka vagyok. És nem azért mert nem élvezem az anyaságot, vagy nem vagyok tőle boldog. Bár az első hónapokhoz képest nagyon sokat javult a helyzet.

Na további szép napot mindenkinek!

Kép
szuzy
 
 


Sziasztok. Ha tudok teszek képeket a mappába és küldöm privibe.

Szuzy köszi ez a kép, a bilis máj. 07-én készült. Levi ekkorát nőtt.

A játszis kép pedig ápr. 02-án készült, ekkor mert egyedül ülni elősször a hintán. Már nincs akadály, egyedül megy a csuszdára is, de nagyon óvatosan.

Ízelítő az igért kirándulásból, egy pár kép, a többi később.


Kép

Lovak:
Kép

És végül, otthoni galambok:
Kép


Na ennyi, később folyt.

Móni
Kép

Kép
horvathne.d.m.
 
 


Gabi!
Azt szeretném kérdezni, hogy van e már esetleg egy fölösleges Pampers kódod? Nekem holnap kellene postára adnom (lejár a határidő), de még egy hiányzik.
Tudnék érte adni 10 Liberós nyuszit, vagy júliusban Pamperstben is vissza tudnám adni.
Válaszod előre is köszönöm
Szuzy

Kép
szuzy
 
 


Sziasztok!

Fatal error: ezt kaptam mindig, ha be akartam tegnap lépni.. :twisted: Egy idő után már nem is próbálkoztam, olyan mérges voltam! Azért az nlc-n regisztráltam, h ha nem áll helyre a rendszer, akkor ott írtam volna nektek. Már aki ott van...

Örülök, hogy mindenki jól van! :D Egyedül Zitáról nem hallani, de remélem nincs gáz, csak sok a meló. :wink:

Ildi!
Anyáknapi képek jöhetnek ám! Kíváncsi vagyok... :D

Gabi!
Na ne mondd már, hogy nem történt veletek semmi... :wink: Hol zajlik az élet, ha már ott sem ahol 3 gyerek van??? :D
Anyáknapja Adrikaéknál megvolt? Képek esetleg? :oops:

Nekem Dávid azt a fehér virágocskát(ld.fénykép) már vagy 4X odaadta az elmúlt pár napban. :lol: :lol: Olyan cuki, azt hiszi, h az az övé maradt csak néha kölcsönadja. :wink:

Szuzy!
Azt hiszem tudom mire gondolsz... Én is, ha józanul végiggondoltam, akkor arra a következtetésre jutottam, h milyen jó, h van gyerekem és ugye férjem... De mégis az a rossz érzés, mindig ott volt. :( Őszinte leszek, néha most is megkisért, de lerázom... :D (Most azért, mert 2 gyerek után munkanélküli leszek és nem tartom igazságosnak, h le vagyok írva. ) Kimondani is rossz, de ez van egyenlőre. Ja, és ugyanoda fogok járni jelentkezni, ahová azok járnak, akik szinte munkakerülőknek számítanak, mert nem is akarnak dolgozni. :wink: Érdekes dolog ez... :wink:

ilyen piciben merem még csak leírni, de úgy néz ki, h lesz munkám. Itthon végezhető, valós, gürcölős... kevés pénzért, de akkor is munka!Most intézem, eddig minden ok. Majd beszámolok nektek, ha összejött... :wink:

Móni!
Tök jók a képek!!! :D A kedvencem a bilizős. Nagyon ügyes ám, ha már sikerül neki a célzott pisi.

Befejezem, mert "szagít" az aranygaluskám a sütőben. :wink: Nem akarom (nagyon) megégetni... :oops:

Írjatok, mert hiányoztatok!

Timi

Kép

Kép
thimó
 
 


Timi!

Sajnos tudom miről beszél. Én is átéltem pályakezdőként ezt az érzést. Kb fél év is eltelt mire sikerült munkát találnom. ( s azt is ismerős által....) Nagyon rossz érzés amikor az ember hasztalannak érzi magát. Engem azért nem akartak sehová fölvenni mert akkor mentem férjhez, mondták biztos hamarosan baba lesz. Aztán sok helyen túlképzett voltam. Bár szerintem ezek kifogások voltak, sajnos szinte minden meghirdetett helyre már van ember az ismerősök köréből, hiába is jelentkezik az ember. Gondolom két kisgyerekkel sem rózsásabb a helyzet. A munkahelyemen, már akkor fölvilágosítottak amikor még tervben sem volt a bébi, hogy "gyes után itt nincs visszavétel". S valóban 9 év alatt egyetlen kismamát sem vettek vissza dolgozni. (azóta vagyok ott) Így vállaljon az ember gyereket. De majd csak lesz valahogy. Drukkolok Neked, hogy össze jöjjön a dolog.
Nagyon cuki lehet a kis Dávid!

Kép
szuzy
 
 


Sziasztok!

Valóban elszomoritó a helyzet a munkahelyekkel kapcsolatban :cry: Nem tudom velem is mi lesz, jó lenne találni vmi munkát GYES alatt is, különben teljesen el fogunk adósodni! Én már nagyon félek az előttünk álló időszaktól, nem tudom hogyan fogjuk átvészelni a téli hónapokat amikor már csak a GYES-t kapom! Azért megpróbálok nem gondolni a rosszra, vhogy majd csak lesz!

Móni
Nagyon aranyos Levente a képeken!

Szuzy
A gyógyszertáros nem mondta, h már nem gyártják, valószinüleg ő sem tudta...

Na és a képek...

Ezt szombaton készitette anyósoméknál, papa segitségével:
Kép

Már az oviban...
Kép

Ez a kisfiu a szerelme (nem a férje :lol: ) a kezdetektől fogva. Meglepő módon a tavalyi anyáknapján is az ő párja volt :lol:
Kép

Müsor alatt mindenfelé figyelgettek
Kép

A legjobb barátnője
Kép

Timi
Drukkolok a munka miatt!!!! Ma én is itthon végezhető munkákat kerestem a neten, lehet, h majd én is bepróbálkozom vmivel.

Jó éjszakát!

Kép
Kép
mókuska
 
 


Sziasztok! :D

Gyors leszek, mert tegnap csapot-papot itthon hagyva elmentem a férjemmel Pestre csavarogni. Gyerekek nélkül. :D Alkatrész kellett volna a kocsiba, olyan, ami újonnan egy vagyon. Gondolta a férjecském, no majd a bontókban biztos lesz. Hát nem volt és így bontottan is 20 eFt lenne+munkadíj. :evil:
Szeretem a Transporterünket: :mrgreen: Cirka 100-t kéne most is rákölteni.. :x Ez már komoly dilemma: Csináltassuk meg a kocsit, hogy tudjanak járni dolgozni(férjem+5ember) vagy együnk?? A kettő együtt nem megy, de lehet h gyakorolni kell és akkor megélünk a levegőből is. :wink: :lol: :lol:

A munka-drukkokat köszönöm! Már júniusban csinálni szeretném. :wink: Ha tényleg sikerül, akkor ingyenreklámot csinálok a cégnek itt a babaneten. (ha nem akkor meg: :twisted: )

Ildi!
Hű, micsoda avatar-kép! :D Tök jó! Hogy csináltad? Láttam már olyan capuccinósat is, az is olyan jó...

A képek nagyon jók! :D Irigyellek a kislányért, mert olyan szépen fel lehet őket öltöztetni. Kis tündér a lányod is! :D A szívecske is szép lett! Én is úgy szeretem az olyan művet, ahol látszik,h ki csinálta és nem a tökéletesség a lényeg. :D

Szuzy!
Nem írtad (vagy nem jól olvastam), mi volt a kard.-án? Voltatok?

Ma nagyon meleg lesz és már most is az van. :D Megyek is teregetni. :wink:

Szép napot!
:D :D
Timi

Kép

Kép
thimó
 
 


Ildi!

Elfelejtettem, h nagyon helyes a szerelme Lilinek. :D Reméljük, h a szerelme és a férje egy és ugyanaz a fiú lesz, ha eljön az ideje. :D

Timi

Kép

Kép
thimó
 
 


sziasztok!

Szuzy
a narancssárga csomagos pempers-kód az jó, midi méret? Mert olyanom van. Nagycsomagos csak mini, de az meg nem jó, azt tudom.
Én 22, 27, 30 évesen szültem a gyerekeket, de ez így szuper. :lol: :lol: Bár Adri után előbb akartunk kistesót, csak nem jött össze :cry: így utólag örülök, hohy így alakult :wink: :wink: Tök jó, hogy már van egy ilyen nagy lányom is, na nem a segítség miatt, mert azt valahogy nem szereti :evil: :evil: de ez van gyerek. :D

Zita
visszavontam a múltkori irigykedést zene-suli ügyben :oops: :oops: Adriék furulyáznak, de talán ezt írtam is. Anyák napjára a Már megjöttünk....és az Orgona ága.... lesz "elfújva". Na, most itthon gyakorol. Amikor szép azt öröm hallgatni, na de egyébként :twisted: :twisted:
valószínű az én hallásom csak a kész "tökéletes" zenét fogadja szívesen :roll:
Kert alakul? Nálunk szépen kikelt minden-kivéve az a virág amit nem ismerek, de nagyon szép a csomagoláson :evil: :evil:

Timi
hát Te már nagyon ott tartasz, hogy valami munkát muszály lenne találnod :cry: :cry: Hugit mikorra is tervezitek? :D :D
vidék meg még nehezebb.
Amúgy ha továbbra is így sz@rakodik a bbnet, én nyithatok egy nógrádi toopicot Babafalván :D :D Az nagyon szupi fórum, én imádom, és nincsennek sokan, és nem is szoktak kimaradások lenni.
Itt az elérhetőség, nézzétek meg, ja ott Galoca néven "futok"
http://www.babafalva.hu

Móni
nagyon jók a képek. Aranyos Levente ahogy bilizik :D :D

Ildi
szépek voltak a gyerkőcök anyák-napján.

Nálunk majd hétfőn lesz csak a műsor, mert annyian hiányoztak a múlt a héten, hogy elhalasztották.

Na megyek, mert palacsintát igértem a törpének :wink:

Adrika 1999.02.22
Kép
Kép
kis_plutó
 
 


az kimaradt, hogy ma voltunk csípőuh.on, minden oké, semmilyen elváltozás nincs :D :D

Adrika 1999.02.22
Kép
Kép
kis_plutó
 
 


Sziasztok!

Ezt nem hiszem el! Akkora balek vagyok :roll: Minden elszállt amit eddig irtam -az én hibámból :twisted: :?

Na akkor ujra kezdem :wink:

Timi
Ezen az oldalon készült az avatarom: http://www.imagechef.com/

Kocsival mi is igy vagyunk, mindig lenne mit rá költeni, de már nem éri meg, 15 éves... Ráadásul a nyáron müszakiztatni is kéne, dehát amennyire megszigoritották kétszer is meg kell gondolni, h érdemes-e :shock: Jó lenne lecserélni, de félünk, és azon töprengünk, h mire is költsük a GYES-t :twisted: :x :? A nagy okosoknak is ki kéne próbálni (min. 1 éven keresztül), h milyen hawaii havi 20e ft-ból élni :twisted:

A szivecskének én is nagyon örültem, ugy látszik rám ütött a leányzó, mert én is szeretek bütykölgetni. Annak idején mi is sok ajándékot készitettünk anyáéknak. :lol:

A munkát itt találtad a neten? Én tegnap két linket elmentettem, hátha... ha esetleg érdekel: http://gportal.hu/portal/otthon-munka/ és http://www.office-at-home.eu/ Na és most jutott eszembe! Nincs a közeletekben DM üzlet? Az ittenibe üzletvezetőt keresnek :wink:

Gabi
Valahogy csak meg kell tanulni a tökéletes zenélést is :!: :lol: Nem emlékszel mikor én gyakoroltam? Már akkor sem szeretted :lol: :lol: :lol: Nemá a babafalvára.... nekem nem nagyon tetszik a topic része a forditottság miatt :oops: Egyet én is tudok ajánlani: www.izgi.hu hasonló a topic mint itt...

Ma sütöttem kenyeret, olyan jól néz ki! Tortaformába tettem, h ne legyen olyan lapos és jól megszórtam szezámmaggal. Remélem legalább annyira finom mint amennyire szép :wink:

Gabi! Most nézem, h az utolsó előtti hozzászólásod márc. 23-án 23:18-kor született a bnet szerint :lol: :lol: :lol:

Szép napot mindenkinek!

Kép
Kép
mókuska
 
 


Nahát! Mire elküldtem a hozzászólásomat átjavitotta a dátumot Gabi hozzászólásában :? Pedig olyan muris volt :lol:

Kép
Kép
mókuska
 
 


Sziasztok!

Gabi! A színekről fogalmam sincs. (nekünk zöld volt eddig minig) Óriás csomag, vagy Jambo ami jó, kis csomag nem. Na mindegy akkor egyet veszek, nehogy már lemaradjunk a játékról ha ennyit össze gyűjtöttünk. (igaz van itthon 2 Pampers Jumbo és libero Magapack) Úgy terveztem csak júliusban kell pelust venni, de aakor még egyet beszerzek!

Ildi! Nagyon szép kislány Lili. Tündériek a róla készült fotók. Nagyon csinosan föl van öltöztetve. A gyes nekem még messze van, de én is félek tőle. Ilyen itthon végezhető munka engem is érdekelni fog, de félek ezek többsége átverés.
Majd várom a beszámolótokat.

Nekünk ma internet sem volt egész délelőtt, így irtóra mérges voltam! Én a Liberón szeretek csetelni. Ott hasonló korú babócák mamiával írogatunk. ( az ország különbörő pontjairól)

Gabi! Szerintem jól csináltad! Aki három gyereket akar, bizony időben el kell kezdeni! És azért jobb abból a szempontból is, hogy most nem három picur van, a nagyobbacskákra azért már talán nincs annyi gond.

Timi! Írtam tegnap. Szerencsére minden ok a Szilárd szivével. Van egy kis zörej, de azt mondta a doki, hogy azt kinövi. EKG-ja tökéletesen rendben.

Na további szép napot mindenkinek!

Kép
szuzy
 
 


Helló!!!

Szuzy!
Bocsi, valóban írtad. :oops: Tök jó, h minden ok a szivével. :D

Gabi!
Jót nevettem, azon h mennyire megvisel a lánykád furulyázása ill. a gyakorlása. :lol: :lol: :lol: :lol: Padlás-pince? Füldugó?
Azért a nyikorgó hegedűvel lehet, h rosszabbul jártatok volna. Kitartás! :lol:

Ildi!
Nagyon kell figyelni, mert a hirdetések többségéről kiderül, h előre kell fizetni több-kevesebb pénzt. Írtó kevés a valódi munka... :evil:
Sokat utána olvastam (főleg fórumokon) és NEM SZABAD! előre pénzt fizetni senkinek, mert az ilyenek csalók. Az ilyen borítékolás-papírmunka általában mind ilyen. Abból áll az egész, h hirdetéseket kell feladni és mindig lesz olyan gügye, aki fizet az un. információs anyagért. :evil:
Sajnos, sokan az emberek jóhiszeműségéből húznak hasznot. :twisted:

Dm nálunk nincs, csak Gy-on. :wink: Nálam az a gond, h nem tudom senkire sem rábízni a gyerekeket, h vigye-hozza őket az oviból. Alkalmanként még csak-csak, no de rendszeresen, nap mint nap kit terhelhetnék vele? Senkit. :(
Jogsim és kocsim sincs, mert azért azzal könnyebb lenne, mert nem kellene buszoznom. Ha pedig fizetek valakinek, h vigyázzon a gyerekekre, amíg haza nem érek munkából ( ez a bolt nyitvatartásától függ, de 5 előtt egyik sem zár, a Plus pl. csak 9-kor+hazautazási idő), akkor azért dolgozzam, h más vigyázzon a csemetéimre??? Ráadásul az ilyen helyeken, -ha csak nem felsőbbszintű vezető az ember -minimálbért kap. Már nem számít, h boltvezető a képesítése, a kutyát nem érdekli. :( Ha egyáltalán felvennének 2 gyerekesen. (a munkáltatók nem szeretik a sokat hiányzó alkalmazottat. Pedig 2 óvódás korú gyereknél előfordulhat(elő is fordul) némi betegség, amiért nem mehet oviba és mivel nem önellátó, ezért valakinek csak otthon kell vele maradnia)Így már eleve hátránnyal indulok a munkaerőpiacon...
Hosszan tudnék erről írni, de csak elromlik a kedvem... :( Olyan szépen süt a nap és péntek is van: :D :D :D

Timi

Kép

Kép
thimó
 
 


Nekem teljesen mindegy, h hol beszélgetünk esetleg, ha besz@rik a babanet. :D Nem ismerem egyik fórumot sem, de bármelyiket megtudnám szokni. Végül is az a lényeg, h ti, mindannyian ott legyetek. :D Ahol mondjátok, ott regisztrálok. :wink: - és akkor mindenki más nógrádi fórumos is. Az a fórum lesz a szalmaszál, ha süllyed a hajó(babanet). :D

Timi

Kép

Kép
thimó
 
 


Sziasztok.

Küldök új privit mindenkinek,mert megváltoztattam a képeket és a címet.

Látom, Zita kivételével mindenki van. Csajok, privibe küldjük már el az email címet egymásnak, ha gond van a babaneten, tudjunk kommunikálni.

Móni
Kép

Kép
horvathne.d.m.
 
 


Sziasztok!

Timi
Jó az avatar képed :lol: :lol: :lol:
Megértem a munkavállalással kapcs. aggályaidat :( Sajna tényleg ugy van, h ha nincs segitség akkor vidékről szinte megoldhatatlan a dolog :( :? Az egyik ismerősöm Pestre járt fel dolgozni naponta, hát én tuti, h ilyen munkát nem vállalnék -még ha jól is fizetne! A pénz nem pótolná azt az időt amit a gyerekeim nélkül kell eltöltenem, és hát egy ilyen szituációban nem sokat találkoznék a családdal hétköznapokon :?

Az átverős otthoni munkákkal én is tisztába vagyok... Én is olvasgattam egy csomó hirdetést, de a legtöbb ilyen fizetős, ezeket csak átugrottam. Tegnap tüzetesebben elolvastam az a két oldalt aminek a linkjét feltettem, de azok is elég gyanusak.... Mindegy, nekem még van egy pár hónapom, addig hátha akad vmi jó lehetőség :wink: Fő az optimizmus :lol:

Szuzy
Tegnap voltam egy másik gyógyszertárban és megláttam a polcon azt a készitményt, csak a gyerekeknek valót. Rákérdeztem, és azt mondta a nő, h van felnőttbe, de ők nem tartanak. Érdeklődtem, h tényleg beszüntették-e a gyártását, erre azt mondta, h erről nem tud, a gép nem jelzi nekik, márpedig ha igy lenne akkor azt ők tudnák!

Szép napot mindenkinek!

Kép
Kép
mókuska
 
 


Sziasztok!

Ildi!
Annak sem szabad előre fizetni, aki közvetítési díjat kér előre! Minket, vagyis a férjemet 150eft-tal károsították így meg. :cry: :cry: :cry: Az egész nagyon jónak tünt, ígértek több ezernyi nm parkettázási munkát, de előre kérték a közv. díjat. A munka persze sehol..... Adtak ők hivatalos számlát is, aminek az áfá-ját a könyvelőnk szépen visszaigényelte. Aztán az Apeh ellenőrzés során ezt nem fogadták el, így vissza kell fizetnünk a 24 eFt Áfa-t, sőt még jogtalan visszaigénylés miatt(magyarul csalás) megbüntettek 30eFt-ra. Szóval ezt nagyon megszívtuk!!!! :evil: 150+24+30=ennyibe került a jóhiszeműsége a férjemnek!
:cry: :cry: Nagyon sokan keresik őt azóta is, hogy munkát ajánljanak a cégnek, de már -ugye tanulva a saját kárán-sehová nem fizet előre egy fillért sem. Az egyik link amit felraktál is ilyen közvetítős- igaz, ők nem kérnek sokat, de akkor is: miért nem jutalékot kérnek inkább vajon a már megvalósult munka után??
:wink:

Egyébként, ha érdekel , szívesen leírom, h mivel fogok foglalkozni. Hátha neked is tetszene (habár szerintem kisgyerek mellett nem igazán kivitelezhető) Szóval jelezz és akkor priviben kifejtem. Itt azért nem, mert még el sem kezdtem és annak a cégnek nem akarok egyenlőre se jót, se rosszat.l :wink:


Avatar: tudod melyiket szerettem volna? Azt, ahol elmossa a tenger a szöveget. Sajnos, nem tudtam lekicsinyíteni. :cry:

Timi

Kép

Kép
thimó
 
 


Móni!

Megkaptam a privit! :D Köszönöm! Helyes család vagytok. :D :D Vigyázzatok egymásra!!! :wink:

Gabi!
Helló Hupikék Törpike!!! :lol: Mi olyan nagyon vicces??? :lol: :lol:


Timi

Kép

Kép
thimó
 
 


Timi
Megköszönöm, ha leirod! Aztán majd meglátjuk :wink: Szabadidővel kapcs-ban annyi az előnyöm Veled szemben, h ugye apósom már nyugdijas, és ugy néz ki, h anyósom is elmegy előnyugdijba, igy lesz kire hagyni Danit ha nagyon muszáj.

Kép
Kép
mókuska
 
 


Erre gondoltál? Ha minden igaz ez a kicsinyités jó, mentsd le :wink:
Kép

Kép
Kép
mókuska
 
 


Bocsi, rossz méretüt tettem az előbb :oops:
Kép

Kép
Kép
mókuska
 
 


Nahát! Igy meg már nem mozog :(

Kép
Kép
mókuska
 
 


Ildi!

Privi ment!!! :D :D

Timi

Kép

Kép
thimó
 
 


Hogy ti milyen ügyesek vagytok. Én rámentem az oldalra, és bambulok mit kéne csinálni :oops: :oops:

Törpe, ez az egyetlen jó méretű figura volt a gépen elmentve, jó kis idétlen, de sebaj, majd amit akartam rakni azt lekicsinyítem :wink:

Adrika 1999.02.22
Kép
Kép
kis_plutó
 
 


Gabi!

Látom megváltoztattad az avatar-képedet.... Pedig aranyos volt a törpike... Én csak viccnek szántam. :D Garfield sem rossz...

Az a link amit Ildi felrakott az könnyen kezelhető...-próbáld csak ki! :D

Timi

Kép

Kép
thimó
 
 


Sziasztok!

Ügyesek vagytok! Én ilyennel meg sem próbálkozom.

Ildi! Melyik patikában volt gyerek oldat? Ha más nem lesz, akkor lehet, hogy megveszem azt. Ari vagy, hogy utánna kérdeztél! Köszönöm!

Gabi! Ha kéred a 12 nyuszit Neked adom. Igaz, nem nagy ajándékokat küldenek, de azért jópofák.

Timi! A képeid nem tudtam megnézni, azt írta, hogy nincs benne fotó. Majd még megpróbálom egyszer.

Na kellemes hétvégét mindenkinek!

Kép
szuzy
 
 


Szuzy
A postával szembeni gyógyszertárban volt a gyerek oldat :wink:

Kép
Kép
mókuska
 
 


Halihó!

Közben mikor tegnap kiléptem rájöttem, hogy félre "beszéltem". Nem a Timi, hanem a Móni képeit nem tudtam megnézni. No de azóta már sikerült. Aranyosak a képek. Nekem a "volánnál" és a Heinekken hordós fotó a legédibb. Hát már ilyenkor meglátszik, hogy a fiúk mihez vonzódnak!

Szilárd is olyan aranyos amikor tolja a kisautóját a földön. Közben már úgy csinál a szájával mint az autó, meg kell zabálni. Nagyon bele tud méllyedni a játékba. Tegnap este és ma reggel is birkó és hancúr volt apával, nagyon élvezte a csöppség.

Ildi! Köszi. Szerintem kedden megveszem azt az oldatot!

Jó pihenést Nektek!

Zita! Remélem nincs semmi baj! Ilyen sokáig nem szoktál "kimaradni".

Kép
szuzy
 
 


Sziasztok!

Hogy telt a hétvége??? :D Olyan (jó) meleg van. :shock: :wink: :roll: :D Tegnap Dávid arcát megkapta a nap, pedig már késő délután volt, amikor átment a szomszédba krumplibogarat szedni. :wink:
Én élvezem a meleget, de nekem könnyű.... Például a férjem akinek Pesten kell ilyen melegben a dugóban ülni és a munkahelyen rohangálni-dolgozni, hát őt sajnálom (másokat is, akik ki vannak téve az időjárás viszontagságainak) :)

Szuzy!
Bírkó apával: :lol: :lol: Az én férjem is szokott a srácokkal.... szükségük van rá szerintem. :D Viszont én nézni sem nagyon bírom, h mit művel velük... össze-vissza dobálja,emeli, gyömöszöli. :roll: A fiúk meg kacagnak, kacagnak... :D
Valahogy nálunk úgy volt, h mikor már nagyobbacskák voltak a gyerekek apa egyre inkább kezdett ráérezni az apaságra. Most már nagyon megy neki... :D


Gabi!
Múltkor említettél valami kislány-projectet... Egyrészt jó lenne, de mégsem lesz egyenlőre 3.gyerekünk. :wink:
Most úgy gondolom, h nem vagyunk anyagilag olyan biztonságban, h nyugodtan-örömmel be tudjuk vállalni. Egy fizetésből 5-en élni nem könnyű... Ezt gondolom, ti is tudjátok...(persze, járnak juttatások, de ezek szinte jelképesek, nem?)
Lehet, h butaság, de én a részemről "letudtam" a gyerekeket. A férjem nagyon szeretne még egy babát és én is a szívem mélyén, de olyan bizonytalan minden... ezt én így nem merem. :oops: A férjem szerint én mindent túlaggódom.. (igaza van), de én szeretem a kiszámíthatóságot. :wink:
Mostani eszemmel azt mondom, h ezt a két fiút,- akiket ajándékként kaptam,- szeretném szeretetben,normális körülmények között szuper kis emberkékké nevelni. :D Aztán, ha úgy hozza az élet, lesz még baba. :wink:
Ja, és nekem úgyis fiam lenne.... harmadszorra is :D

Egyébként nálunk szóba került a héten, h elköltözünk erről a környékről... Magát a tájat szeretem, de olyan, mintha megállt volna az idő... Olyan rossz, h ennyire elmaradott Nógrád megye- kár érte... :(
Érdekelne, ti elmennétek Nógrád megyéből? Esetleg külföldre? :wink: Elsősorban munkalehetőség a motiváció. :wink:

Ildi!
Kenyér,kenyér,kenyér! Egész vasárnap az járt az eszembe, h megkérdezzem: neked is sűrű a bele??? :wink: Én is sütöttem a múltkorában (már írtam róla)- de olyan sűrű lett. Ilyennek kell lenni?

Móni!
Hogy vagytok? Nem írtál magatokról semmit... :(

Na megyek, keresek magamnak valami elfoglaltságot. :wink: :lol:

Szép napot!

Timi

Kép

Kép
thimó
 
 


Ildi!

Találtam ágyat, én valami ilyenre gondoltam mindkét gyerekemnek:
Kép
Szerintem, ehhez hasonló csináltatva sem kerül nagyon sokba. A fő előnye, pedig, hogy van alul hely játszani, játékoknak... :wink:

Lilikének biztos ilyen is bejönne:
Kép Kép
Dani se maradjon ki:
Kép
Beni szerint az ilyen autó-ágy: "sirály"! :roll:

Timi

Kép

Kép
thimó
 
 


Sziasztok!

Timi
Tényleg sirály -mindegyik :lol: :lol: :lol:
Én már ragaszkodom ahhoz, amit kinéztünk...
Költözés: annak idején mikor apa Nyiregyházán dolgozott megfordult a fejünkben, h odaköltözünk. Nagyon tetszett a város és ami lényeges lett volta, h nekem is lehetett volna munkát találni a szakmámban. Aztán elvetettük az ötletet... Én bármikor elmennék külföldre is, ha minden adott lenne :wink: Én már csak ilyen vagyok, ugy látszik anya hugára ütöttem, ők is Svédországban telepedtek le :lol:

Közben Lili meglátta az ágyakat, persze, h olyant szeretne :lol: :lol: :lol:

Teszek képet a kenyér belsejéről:

Amit én dagasztottam és a sütőben sült:
Kép

Ez pedig ma készült a kenyérsütő gépben:
Kép

Sztem elég egyforma. Mennyi ideig kelsztetted? Formázás után is hagytad pihenni?

Megyek, mert Lili noszogat, h játszunk, de még az ebédhez is kell köretet csinálnom...

Kép
Kép
mókuska
 
 


sziasztok!

Na adok én is "életjelet" magunkról
Hát felénk is beköszöntött a nyár :D :D egyenlőre még élvezem :wink: :wink:

Ma megvolt az anyáknapi ünnepség. Nagyon ügyesek és aranyosak voltak. VIszont a körülmények :? :? kb. 40 felnőtt+28 gyerek egy nem túl nagy teremben, ahol ráadásnak ablakot sem nyitottak, hát azt hittem ki kell mennem :oops: :oops: olyan rosszul lettem kb. a műsor felénél. A kicsinek is annyira melege volt :? :?
Na de ezt leszámítva negyon tetszett :D :D :D képet nem igazán tudtam csinálni csak 2-t a fényviszonyok nagyon rosszak voltak, utána meg nem látszódott Adrika onnan ahol ültünk+ölbe kellett vennem a kicsit, mert ő is elkezdett "énekelni" Nekem még tetszett volna a műsor, na de a többieknek :twisted: :twisted: :twisted:

Múltkor írtam, hogy tiszta kiütés a párom, hát most tetőzött neki. Szerdán elment ő bőrgyógyászhoz, ahol kapott is krémet. Akkor mivel már valamennyire vissza volt húzódva jó volt.
Na most hétvégén újra Hollókőn volt, hát ne tudjátok meg, szörnyű ahogy kinéz. Szinte egybefüggő piros ragya mindenhol. Bekente a krémmel, na meg hiába mondtam neki belefeküdt előtte forró vízbe, na még csúnyább lett :shock: :shock: szóval most csak cinkrázóval keni, az ér a legtöbbet :shock:
Most a ruhája is nagyon büdi volt, jó erős permetszag, biztosan a hernyókat permetezhették. Ott állítólag rengeteg van. Szerintem arra allergiás, mármint a permetre (is) Szegénykém :cry: :cry:

Kérdeztétek a költözést. Hát én első 1-2 évben nem szerettem itt lekni, most viszont már igen :D :D én nem vágyom máshová. Egyenlőre nekünk megvan a munkahely, na meg itt van anyósom, akit amúgy sem szeretnénk itthagyni :wink: :wink:
Munkalehetőség tényleg nem sok erre, de szerintem Magyarországon máshol is ez van, rengeteg munkaerő, kevés hely. Ráadásnak mivel van választék, sok munkahely ezt ki is használja :cry: :cry:

Szuzy
pont most kaptam a Liberótól csomagot, úgyhogy most már tudom mit küldenek. Ez a kis virág most aranyos, ha Neked nincs a figurákra szükséged, akkor egyeztethetünk :D :D
Sikerült feladnod a Pempers kódokat? Milyen játékot kértetek? Nekünk onnan az a figurás bepakoló van, nagyon jó minőségű, nem kínai csoda :shock: :shock: :shock:

Timi
hát nem semmi ágyvariációkat találtál :lol: :lol:
Ehhez jó nagy méretű szobák is kellenének :wink: :wink:
Kistesó, hú az nálunk is dilemma volt. Szerettünk is volna nagyon de mi is filóztunk :wink: :wink: Kicsinek nem is annyira nehéz, később gondolom nehezebb lesz.
Emiatt is kezdtünk el Fundamentát rakni nekik, mert nem valószínú, hogy készpénzt nagyon össze tudnánk rakni nekik. :?
Én úgy érzem, hogy meg tudunk adni nekik mindent amit szeretnénk. Én egyébként sem vagyok híve annak, hogy mindenből kettő három legyen, itt nagyobb értékű játékokra gondolok.
Most Krisztike pótkerekes biciklit kap :wink: :wink: kisbarátjának van, nem terveztük, de végül úgy gondoltuk jó lesz majd Esztikének, legyen. Most a kisbarátja akkumulátoros autót kapott, na az is tetszene neki. Na pl. én annak értelmét nem látom :oops: szóval az tuti nem lesz, és nem az ára miatt(csak) hanem az olyan lusta játék, ott nem kell dolgozni :D

Na elég sokat írtam úgy érzem, legalábbis jó álmos lettem a végére.
Jó éjszakát!!!

Adrika 1999.02.22
Kép
Kép
kis_plutó
 
 


Jó reggelt!

Ildi!
Nagyon jól néznek ki a kenyérmetszetek. :D Enyém is lukacsos volt, de az állaga annyira más volt, mint a boltinak. Nem olyan összenyomható, hanem inkább rugalmas-sűrű.
:wink: Ízre finom volt. El is fogyott(úgysem volt itthon más). :D
Arra is gondoltam, h a 2,5dkg élesztő elég bele? Vagy elmértem a lisztet és többet tettem. :oops: Keleszteni kelesztettem 2x, de nem tudom mennyi ideig pontosan. :wink:
No mindegy, elsőre azért-pláne az én sütőm függvényében nem lett rossz. :wink: A második jobb lesz, majd jobban odafigyelek. :D
Te használsz sikért hozzá?

Ágy: nem tudtam, h már kinéztétek. Milyen? Mesélj! :D

Ez most megy, mert megyünk az oviba....
:wink:
Timi

Kép

Kép
thimó
 
 

Vissza: Lakóhely szerint

Jegyzetfüzet:

 

X
EZT MÁR OLVASTAD?