Új privát üzeneted érkezett!

A 21%-os bón anyáknapi ajándék volt a bababónuszosoknak.A dm-es csomag meg a babbónusz le kell adni és kb 3 hét múlva neked kell érte menni.Én meg a c&A-st nem tudom kihasználni mert baromi ritkán megyek pestre:) de van ismi majd megoldom.

Liberóst kaptunk mi is de nestlést még nem :)

nika70
Salgótarján
 
 


DM a kezdő kuponfüzet jön postán, nekem a pluskedvezmnyek is bejöttek belőle, meg a C&A-s kuponok.

a 21%-st postán küldték.

Nekem a kengurutól jött ma törzsvásárlói akció.

Meg egyszer nestlé táp minta.

Nekem anyósom nem ad semmit Daninak, még tisztába sem tette és fürdetni sem fürdette, nálam inkább pont ez a baj.:) Anyukám viszont annál inkább nyomul, de ők sem adnak neki semmit a megkérdezésem nélkül. Inkább a fürcsinél és a pelusozásnál nyomul:)
Mondjuk nem zavar, mert legalább segítség.


Nálunk Daninak sajna herpesze lett.:((( Nem tudom melyik a rosszabb az ekcéma, vagy a herpi. Sajnos én az vagyok így elég könnyű volt elkapnia.:(

csernusn
 
 


Szia Nika!

Teljesen jogos volt a felháborodásod :roll: Hidd el, hogy nagyon jól tudom, milyen hihetetlenül makacsul teszik a "Nagy segítség" címén sokszor a hülyeségeket. Saját korosztályomon úgy kiakadok néha, hogy el sem hiszed. Sokkal egyszerűbb , ha azt teszi az ember, amit megbeszél az Anyukával. :lol:

Már én is többször vigyáztam Laurára és kikötésem ,hogy csak azt adja ide, amit és amennyit adnom kell, ha nem érkezik x időre. Persze inkább rátelefonálok, hogy meddig várjak és inkább, ha nem sír, akkor nyújtom az időt, mert 10-15 percen nem múlik semmi. Tudom sokszor nem így működnek a dolgok. A magam babázós idejére emlékszem, micsoda különbség volt az Édesanyám hozzáállása és Anyósom szokásai között. Hát, sajnos ezt átéljük, ki így, ki úgy, ami tudom nem vigasz.

Azért próbálkozz amár elkészített inkább kicsit kevesebb mennyiség kikészítésével és szelíden megkérni, hogy csak azt és semmi mást ne adjon. Ha sikerűl, akkor dícsérd is meg, hogy érezze milyen hasznos is tud lenni. Tudod az idősek nagy hiúk!

Drukkolok a találkozótok jól sikerűljön és szép időtök legyen!

roni nagyi

Kép
Kép
roni nagyi
 
 

 
 

Lányok! Esetleg nem tennénk egy órával hamarabbra a talit? Vagy az mindent felborítana? Most mondták, hogy késő d.u. jön a hidegfront, zivatar, jégeső, viharos erejű szél... Nagyon nem lenne tuti, ha hazafelé bármelyikünket elkapná a picivel!!!
Nem tudom ugyan, mit jelent a késő d.u., de kicsit aggódni kezdtem. Tudjátok, aug. 20-a jutott eszembe... Ott ugyan nem voltam kint, de hálát adtam érte a sorsnak, hogy így történt.

Kép
Kép
tinu
 
 


antekirt:
hát nem hangzik túl jólez a nyakcsatorna izé.. Te már mehettél rákszűrésre? Nekem azt mondta a dokim, hogy akkor menjek, amikor már nem szoptatok. :shock:

ma voltunk a dm-ben vásárolni, és nem kell a kuponhoz semmi más. Új fajta pamperst vettem, del is avatta a kisasszony, belekakilt, tökre bevált eddig! Nagyon könnyű ráadni tekergős gyerkőcre is :)

ilgya:
láttad az én fejlődési görbém, kb. hasonlóan gyarapodtak a lánykáink. Majd megnézem holnap Rékát, te meg Pannát, az én lányom csöppet sem mondható soványkának, sőt! Van neki szép kis tokája :)

zsuzsu:
mi kaptunk liberós csomagot, azóta képeskönyvet is tőlük, és jön majd pelenka kupon és virágos játék is.
a netslé is küldött kiskönyvet meg valami tápszert...

nekem a tali időpontja tul. képpen mindegy, ha nektek jó, felőlem lehet 1 órakor is ,csak döntsünk.:)

nika:
én is harcolok anyósommal már jó előre. Ő még nem volt Psnnával egyedül, nem is engedném. A első unokája 2 éves, a gyerek 1 éves kora óta masszívan chipsezik, csokizik, mogyorókrémezik, mindez anyóstól és apóstól. mondta is a sógornőm,amikor anyósom is ott volt, hogy majd meglátom, hogy minden vackot adni fognak neki, hiába nem engedem. Én meg közöltem anyósommal, hogy addig og élni, és nagyon egyszerű, nem marad a gyerek velük kettesben, mert nem tudják a játékszabályokat betartani. Keresztfiam még nem volt egy éves, amikor jó kis paprikáskrumplit kapott.... :?

Kép
Kép
Kép
mágnes
 
 
 
 
 


nekem is jó az egy, ha nektek is.

csernusn
 
 


Sziasztok!

Bababonusz: már meguntuk a várakozást, ezért férjemuram bem,ent a DM-be, hogy mi lesz már - most már újabban ott adják a kezdőcsomagot - és akkor odaadták. Majd pár nap múlva jött a levél, hogy regisztráltak, és azzal a levéllel átvehetjük bármelyik DM-ben a kezdőcsomagot...

Nestlé, Libro levél még nekem nem jött, csak Pampers minta, meg az Aegon biztosítótól csomag... Gondolom, a Felicitastól vannak meg a címek....

1 óra, végülis jó, akkor max hamarabb lelépünk, vagy viszek neki kajcit, és később fejek...

Ági, nekem a 6 hetes kontrollom csináltak árkszűrést...

Kiscsikó, igen, eddig 6-szor kajált, de már megérett az 5 kaja, tök sokszor ébresztettem már kajálni...

KépKép

KépKép
winnie27
 
 


Lányok,
sajna nem merem bevállalni:-(( Majd a legközelebbire elmegyünk.
Pedig nagyon szerettem volna élőben is tapasztalatot cserélni. De ha még az időjárás is bizonytalan...:-(((
Érezzétek jól magatokat és csináljatok sok-sok képet!!!

KépKépKép
kiscsiko
 
 


És Jeep-Apa üzeni, h legközelebb hétvégére szervezzük, mert ő is szeretne jönni:-)))))

Megyek altatni:-))))

KépKépKép
kiscsiko
 
 


még annyit, hogy este nálunk is örök hiszti van :? napközben tök jól elvan a bölcsőben, vagy játszószőnyegen (na jó, amikor lerakjuk, azt -1-2 percig nehezményezi), de este esélytelen...

KépKép

KépKép
winnie27
 
 


Ági, téged megleltelek iwiw-en... Niki, Tlged is kerestelek, sikertelenül :( eddig idáig jutottam, Zsuszi, téged visszajelöltelek :)

KépKép

KépKép
winnie27
 
 


Winnie! Igen, láttam, hogy visszajelöltél. :D

Tali:
ÖSSZEFOGLALVA:

AKKOR 13 ÓRA A VAJDAHUNYAD VÁRA ELŐTT!!!

Ha már délelőtt esik akkor ugrik az egész.
Jól mondom?

Liberot nem is használtunk és mégis jött a próbacsomag kétszer is
Nestlét most kaptunk, mert 4 hónapos kortól vannak benne hírek. és tápszerminta.
Lehet, hogy a korháztól tudják a címeket, vagy tényleg a Felicitastól. Passz.
Mert itt a neten én csak a Panadolos cuccot töltöttem ki.

Kép
zsuzsu74
 
 


kiscsikó ez a 8000 ft már a postaköltséggel együtt van:) amúgy kb 6000 lenne:)

Roni nagyi: Köszönöm a legszebb az egészben hogy annyira nem is idös 57 éves. csak és itt tisztelet a kivételnek ö egy igazi vidéki asszony régi babonákkal szokásokkal.Nem lehet neki mondani semmit.Amióta ismerem nekem sosem lehet igazam hiszen één egy pesti fruska vagyok pedig az esetek 95 %-ban ha leállok vele vitatkozni nekem van igazam de ezt utólag sem ismeri be.Még az a szerencsém hogy a párom hála istennek mellém áll meg igazából azt mondja hogy intézzük el magunk közt amiben igaza is van csakhogy anyuka jön mikor hazaér a munkából és mondja mi történt aznap iylenkor nehéz kitérni a vita elöl pedig én utálok vitatkozni.Ilyenkor szoktam ráhagyni :):):):):)

Mágnes anyós a páromat etette már három hónapos korában császárszalonnával és ezt böszen hírdeti is:) Elöre félek hogy mi lesz ha már mást is enni fog a másik két unokájával is mit tett a multkor itt voltak három napot mert párom hugáék felújították a lakást a két lány 11 és9 évesek.Az idösebbik lányzó éppen mandulagyulladással volt és az anyjuk megkérte anyóst hogy ne adjon nekik fagyit.Erre megyek át és mit eszik a két lány? hát persze fagyit.mondom neki hogy ha én azt mondom majd hogy Gegének ne adjon ezt vagy azt abba is nagy ívbe sz**ik bele?Azt mondta hogy úgysem leszel ott akkor:(
Ezen gondolhatod hogy kiakadtma pedig alapjában véve nem vagyunk rosszban csak tudod pesti-vidéki felfogás baromi sk éket tesz közénk el sem hiszem hogy a párom teljesen más lett :D:D: szerencsémre :lol: :lol:

nika70
Salgótarján
 
 


így akkor asszem odamegyek 1-re, csak nem tudok sokáig maradni, mert fejni kell majd jönni...

KépKép

KépKép
winnie27
 
 


Sziasztok!

Tinu,tényleg nem normális anyósom. :oops: :( Tiszta pipa voltam,de mostmár visszacsinálni nem tudom. :? És ahogy ismerem nem ez lesz az első eset.

Szana,Réka is újabban ilyen elven működik. Kenguruban szoktam mosogatni :D és este is műsorozik. Lehet,hogy a foguk jön,nem?
Jázminnak nincs meg duzzadva az ínye?


Kernico,szia.
4 hónapos korában volt egy kis gondunk a szopival,és pár napig volt tápi,de azóta nem. Fürcsi után kaja,majd egy kis játék és utána teszem le aludni,és akkor jön a sírás. Utána hiába rakom cicire nem kell neki. :?

Kiscsiko,Nika, nekünk is ilyen székünk van. Én a neten rendeltem :D igaz nem ilyen jó áron,mint te Nika.
Réka nagyon szereti. Igaz volt egy kis idő,mikor jobban szerette a tornáztatót,de mostmár megint el van benne. Kicsit furcsa a zizgő rajta,nem is szoktam bekapcsolni.

Bunny,én is megyek.

Kata, én is meglestestelek ám az iwiw-en. Irigykedhetek :D :?: Vártam a képeket :shock: lesznek :?:
Szerencsére tölünk lopta a tápit,így a korának megfelelő volt. :evil:
Alex jár oviba :?:

Nika,ismerős az anyós dolog :? együttérzek.

Winnie,sajnálom az ekcémát.Hátha kinövi Rékapanka.

Zsuzsu,visszaigazoltalak. :D
Mi Nestléset és Liberosat kaptunk. A virágra pályáztam volna,de eltűntettem itt a nagy felfordulásban a kérdőívet :?
Dm-es nem jott. :(


Kiscsiko,én is bánom már,hogy nem dobtam ki a tápit,de legalább jól el kellett volna dugnom. :?
Sajnálom,hogy nem jösz. :(


Niki,nekem is ma jött a Kengurutól törzsvásárlói bigyó. :D

Roni nagyi,szívesen elfogadnálak anyósomnak. :wink:

Mági,rendben.Holnap mustra lesz. :D

Akkor holnap 1 óra.

Sziasztok.

ildikó
ilgya1
 
 


Szasztok,

mi sem biztos, hogy 1re odaérünk, de megpróbálok... Nálunk akkor van ebéd.... MIndegy, felírtam Winnie számát és azt hiszem, hogy Niki számát is elmentettem már, Snoopynak a száma is már a telefonomban.... Szóval majd ha később keverednénk oda, akkor telefonálunk.

Akkor holnap! Fényképezőt hozzatok :-) hogy akik kimaradnak legalább a képeken keresztül részesei legyenek a bulinak :-)

Bunny

KépKép
KépKép
bunny75
 
 


Lányok, én előre elnézést kérek, ha nem fogok ismerni mindenkit, mert a nevek még rendben vannak, de a képekekkel már nem biztos, hogy be tudom társítani, talán csinálok egy jegyzetfüzetet :oops:

csernusn
 
 


winnie,

Megtaláltalak az iwiwen, de nyomoznom kellett.:)))

csernusn
 
 


köszi, Niki ;)
visszaigazolva :) de hogy tudtok Ti nyomozni, ebben én tök béna vagyok....

Nekem is Niki, Tinu, Bunny, Cic száma lementve. Meg Katáé, de ez asszem most nem releváns :)

KépKép

KépKép
winnie27
 
 


Jön valaki kocsival? Hol a legcélszerűbb megállni?
Annyira nem vagyok ismerős arra :oops: kocsival.

Én is lementettem egy pár számot gyorsan :D a telefonomba csak a Zitaanyúé volt meg a Cicmeráké. :?

Szerintem a keresővel nyomoznak a lányok,esetleg mások ismerősei között kutakodnak.... :D
ilgya1
 
 


Nekem sajnos mar nincs anyosom,de ezek szerint a legtobbetetknek nem is igazan segitseg.
Szerencsere anyukam sosem ad edesseget a megkerdezesem nelkul a gyereknek.Inkabb gyumolcsoket,ha edesre vagyik az is jo :wink:
'
Ante
Hat en mar ezzel is boldog vagyok,hogy igy megy,nem sajnalom az idot a szopira,pedig Leon alkalmankent meg jo 15 percet eleszeget,na eznapi 9szer 8)
Szoval ha keves van akkor max tobbszor eszik,ezert nem adok tapit az tuti.

Winnie
5szori etetes..ez mar igen,akkor szep menyisegeket eszik egyszerrre,ugyes vagy :D
Nekem meg a tapsdzeres Alex is 6szor evett majd egy eves koraig :shock:
Este hiszti nalunk is van,mar elobbre tettuk a furcsit is ,mert egyertelmuen aludni akar mar.Szoval az uj rend hogy este fel9tol reggel 7ig alszik.Ami persze jo na de napkozben meg max 2 orat,na ez mar nem jo :lol:
Hat igen most nyarig az aszamom nem mukodik :?

ZSuzsu
En is kaptam mindkettot,pedig nem toltottem ki a korhazban a csomagon a cimet..szoval hogy honnan volt meg nekik....

Niki
Jobbulast Dadninak.Es a szajan jott ki neki?

Ilgya
Hat ez a foga jon jo kerdes.Nem tudom eldonteni mitol nyugos..mert teny hogy nyalzik ezerrel,meg soxor csak reszeli az inyeta cicin,szoval valami lehet de nem latok meg semmi kezdemenyt...
Na akkor atapival legalabb nem volt gond.Ham r anyossal igen :lol:
IGen Alex jar oviba,bar itt nem igy hivjak,egyenlore fel napra hogy szokja az uj szitut.

Bunny
Csak fenykepzeel ,had lassam a kepeket :D Multkor apa atadta az uzimet???Gyere majd valamikor :wink:

Kép
Kép
kataa
 
 


csajok a taliról csináljatok képeket hogy az itthon maradottak se maradjanak le semmiröl :D:D:D:D:D:D:D:D

nika70
Salgótarján
 
 


Lányok, remélem, nem kavartam zűrt a korábbi időponttal. :oops:
Ha valakinek a 2 a jó, akkor is még ott leszünk szerintem. Ha valaki a közelben lakik, még hazaér a zuhé előtt, de nekünk 1 óra a hazaút. :? Szóval azért voltam ilyen para. Ráadásul apa itt dumázik nekem, hogy ne menjek, mert félt. Dehát én meg el akarok menni.
Ma reggelre ráadásul mintha a torkom egy kicsit duzzadtabb lenne. Ittam citronyos, mézes teát, és ígérem, senki gyerekét nem fogom összefogdosni. Meg az anyákokat sem. :)

Ante: tudsz azért jönni? Talizunk a Deákon, vagy te 2-re jössz?

Kép
Kép
tinu
 
 


Sziasztok!

Tinu, igen a Deákon talizunk jó? Akkor max egy órával hamarabb mint a tegnapi megbeszélt idő? :-) fél 1-3/4 1?

Ilgya szerintem a Hősökön állj meg autóval ott bőven van hely elvileg.

Kataa, nagyon jó, hogy így kitartotok szopilag. Remélem nálunk is kitart legalább hat hónapig. Meg jó így összebújni :-)

Mági, tegnap visszahívtam a dokit és állítólag nagyon sok nőnek van szülés után ilyen baja csak sokan nem tudják, mert pl nincs ilyenkor rákszűrés stb. Mondta ne aggódjak élhetem nyugodtan tovább az életem ahogy szoktam nem kell semmit csinálnom. Csak az onkológusnak még ha kis gyulladásról is van szó kötelessége leírni és neki továbbítani és egy másik kontrollra behívni. De ez majd csak akkor ha majd elvileg megjön a mensim. Szóval mondta még el is múlhat magától. Ez a gyulladás a szülés utáni vér ürülésekor alakulhat ki. Semmiféle jele nincs a gyulladásnak tehát észre sem veszem.

Mi is kaptunk tegnap előtt Nestlés csomagot, meg vagy egy hónapja Liberó és Pampers mintát. Ja meg babainfó újságot kapott Lidi. Hiába már leveleznek vele. :-)

Kép

Kép
antekirt
 
 


Ja esetleg valakinek elvigyem a Libero mintapelust? Lidinek nem jó már meg nem is használtunk Liberot.

Kép

Kép
antekirt
 
 


SOS!!!
B Rh pozitiv jótevők segítségére vár egy 29. hétre született, kritikus állapotú kisfiú!!! Tel: 06/30-376-0152
Aki tudja, tegye fel az üzenőfalra, hogy többen láthassák!

Szana, látom te is továbbítottad ezt az üzit. Légyszi aki tudja továbbítsa, egyik ismerősom rakta fel az iwiwre.


én akarok olyan Liberős virágot, hogy kaphatok????


Kata, Dani száján van, nekem is ott szokott kijönni, de szerencsére neki sokkal enyhébb, viszont meglepő, hogy ugyanugy kell kennem.

csernusn
 
 


Ti, babakocsiztok vagy kenguruztok a talin?

Kép

Kép
antekirt
 
 


Ante: oké, akkor a Deákon, fél 1 és 3/4 között. :) Én kenguruzok.

Kép
Kép
tinu
 
 


köszi,Ante.

Mi lenne ha olyan lenne az összekötő ember,aki a legközelebb lakik és jön :?:

Nekünk is legalább egy óra az út oda és egy vissza :?
ilgya1
 
 


Ilgya: te honnan jössz Vecsésről? Határ utat érinted? Vagy merre van Vecsés? Nekem Gyál környéke rémlik, és az meg a Nagykőrösi út.

Kép
Kép
tinu
 
 


Én babakocsizok. egy buszfelrakást és levételt talán kibírok.:)

csernusn
 
 


Jó reggelt,
este csak 10 perc hiszti , aztán cici és 9:10-kor már horpasztott:-) 3/49-től, úhogy ez nem olyan rossz idő:-) Addig pipsózott a drágám a fürdőben, mert ott is imádja a csobogást, meg a lelógó vattakorongos nénit:-)))) Csak az én cicim spriccelt:-)

Nika, most már ne is idegesíts:-)))) Majd legközelebb okosabb leszek:-)

Ilgya én is sajnálom:-( Egész este ezen gondolkodtam, h lehet, h én időben kevesebb utazással ott lennék, mint aki pesti. De mindegy, már így döntöttünk, majd legközelebb.

Tinu, nekem sincs jól a torkom, apa tegnap hozot nekem Homeogene 9-et, 2-t már elszopogattam és már jobb.

Ádám kapott vasat. Szerintetek lesz székrekedése? (Maltofer csepp)

KépKépKép
kiscsiko
 
 


Sziasztok!
Hát mi minddjárt indulunk! Remélem ilyen szép marad az idő! Fényképezőt viszek!
Niki:
Ne aggódj, szerintem én is kavarni foglak benneteket, a névm,emóriám pocsék, milyen jó, hogy pedagógus vagyok.. :lol: A suliban úgy szoktam, hogy piros pulcsis mellett ülő copfos kislány, stb... :)
Babakocsival megyünk, de szerintem viszem a kengurut is.
Valaki elküldhetné nekem priviben a számát, hogy ha elkavarodunk, akkor tudjunk csatlakozni!
Remélem jócsapathoz verődök :wink:

Kép
Kép
Kép
mágnes
 
 
 
 
 


ja parkolás!
mi mindig a Közlekedési Múzeum előtt parkolunk, az nem fizetős asszem. De azt nem tudom, hogy a Vajdahunyadhoz menniyre esik messze...

Kép
Kép
Kép
mágnes
 
 
 
 
 


Mági, az Iparművészeti közelebb van hozzá. Meg ott elég nagy a parkoló.

Kép

Kép
antekirt
 
 


Parkolás:
Szintén a közlekedési múzeum...

Autóba ne hagyjatok semmit!!!! Csomagtartóból csak kipakoljatok, be már ne!!!

Reméljük, hogy marad a jó idő :-)

Akkor 1 óra, igaz nekem akkor lesz szoptatás, de majd cicivel együtt mutatkozom be :lol: :lol: :lol:

KépKép
KépKép
bunny75
 
 


Antekrit

az iparművészeti az nem a hősök terén van..... A szépművészeti és a műcsarnok van ott!!!

KépKép
KépKép
bunny75
 
 


Bunny, igazad van elírtam Szépre gondoltam de Ipar lett belőle. Bocsi.

Kép

Kép
antekirt
 
 


Igen mert az Ipar az az Üllőin van. Hát az meg valóban kicsit messze van :-D

Kép

Kép
antekirt
 
 


sziasztok!

ja, a közlekedési múzeum messzebb van. mi érkezünk onnan...
Ági, elküldöm Neked sms-ben a számom, bár ezt már szerintem nem olvasod...

babócám meg épp bealudt magától... na jó, kicsit hisztikézett.... kihívás lesz így alva babakcsiba rakni. na de legfeljebb felébred, aztán visszaalszik...

KépKép

KépKép
winnie27
 
 


Ági, nem megy el.... vajon ugyanaz még a számod, amit Cic szétküldött? na ez majd már csak ott derül ki...

KépKép

KépKép
winnie27
 
 


Sziasztok!

Igazán, nagy figyelemmel olvastam a készülés mozzanatait. Aranyosan szerveztetek, igazi lázas rákészülés volt! Meg is látszik a fórumon egyszerűen nagy lett a csend.....
Nem tudom Pesten milyen az idő, de itt Szegeden árnyékban 33 C fok van, igaz néha erősen fúj a szél, csak árnyékban kellemes.

Remélem, nem zavarja meg az időjárás a találkozót és remekül telik el a délután. Biztosan sok barátságot (a személyes találkozás, tapsztalat átadása, egymás babáinak megismerése) mélyíteni fog.
Sok élménnyel gazdagodtok és talán mi is kapunk egy picit belőle, láthatunk képeket biztosan.

Várjuk a vidám beszámolót, mi vidékiek, akik a távolság miatt nem lehettek ott.

roni nagyi

Kép
Kép
roni nagyi
 
 


Hello!

Ugye raktok képeket a taliról? Szegény-szegény ciccsalád nagyon szeretné
cicmerák
 
 


mi még taknyosak vagyunk ámblokk. teljes a káosz. pusz, este próbálok jönni.
cicmerák
 
 


Én vagyok az első. :D
Jelentem, rendben, viharmentesen hazaértem 4-re. Tünci kicsit sírt hazafelémenet, de még el se értünk a földalatti lejáratához, már bealudt. Aludt egészen az Örsig, aztán ott felébredt és most is vidáman fent van. Nem akar aludni ez a gyerek... És ugyan 5 órán át nem evett, mégis mikor hazaértünk, alig szopizott, mint aki nem éhes. :shock:
Szép, meleg idő volt, kis széllel. Örülök, hogy megismertelek titeket. Tetszett a szopiparty, meg a füvön pelenkázás. :D Bunny meg nagyon laza csajszi. :)
Rakok néhány képet.
Kép a babakocsisok gyülekezete
Kép Rékababa alszik
Kép Bunny szoptat!
Kép Winnie Rékája is szunnyadozik
Kép Fanni
[img]
http://www.babanet.hu/tarsalgo/attachme ... 893.31.jpg[/img] Danibaba ügyködik
Kép Ante Lidit nyugtat

Kép
Kép
tinu
 
 


Kép még.
Kép Danibaba ügyködik
Kép Annababa gyönyörű mosolya
Kép Lidi kicsit kómás : )
Kép Jázmin nézeget
Kép Máté mindjárt sír

Kép
Kép
tinu
 
 


Tinu Ügyi vagy, én most töltöm a képeket a képtárba. Dani meg láss csodát, egy ksi meztelenkedés után szopizott itthon és alszik mint a bunda.:)))

csernusn
 
 


Sziasztok,
jaj de jó lehetett!!! Ügyik vagytok és nagyon szépek:-)
Sokat gondoltam Rátok:-)))
Örülök, h jó idő volt!!!!:-)

KépKépKép
kiscsiko
 
 


http://kep.tar.hu/csernusn babatali 2007.05.11 alatt vannak a képek.

csernusn
 
 


Na én is elaltattam végre Tündit, úgyhogy most van időm bővebben.
Szóval.
Kár, hogy Zsuzsi, meg Winnie olyan hamar leléptek, meg én is fél 3-kor, de nagy parám volt ez a vihar. Remélem, legközelebb majd nem lesz semmi ilyes előjel.
Dani hihetetlen ügyesen forgott hasról hátra, hátról hasra, már úgy várom, hogy Tündi is ilyen ügyi-bügyi legyen, dehát nem fogja elkapkodni. Egyelőre még nem nagyon igyekszik forgolódni. Ülni bezzeg ülne, szóval a hasizmával nem lesz gond. :)
Minden anyuci nagyon csini volt, és én meg ehetem a kefét, mert iszonyú kövérnek érzem magam. :? De sebaj, majd jól le fogok fogyni a 90 napossal, ha már nem szoptatok.
A babák is mind arik voltak, Panna éppolyan gyönyörű, mint a képeken, viszont Fanni meg élőben szépségesebb, mint amire emlékeztem a képekről. És minden babó nagyon türelmes volt. Jó ötlet volt a pléd, nekem eszembe sem jutott, pedig akkor nem is kellett volna vinnem a hordozót a kezembe. Majd legközelebb...
Olyan jó lesz majd, mikor már a babáink kicsit idősebbek lesznek és elkezdenek igazán ismerkedni egymással. :D
És várom a Tündés képeket a többiektől, mert a sajátomat persze nem fényképeztem. :wink:

Kép
Kép
tinu
 
 

Vissza: Gyermekek / magzatok kor szerint

Jegyzetfüzet:

 

X
EZT MÁR OLVASTAD?