Új privát üzeneted érkezett!

Zsu, viszont :-)

Kép

Kép
antekirt
 
 


Ante! Ha gondolod te is írd meg Pü-ben a telszámod vagy akár az iwire is üziben. Az lehet biztosabb forrás a babanetné!

Kép
zsuzsu74
 
 


antekirt,

bejelöltelek...

csernusn
 
 

 
 

Zsu, Tinunak elküldtem így majd tudja, hogy ha valaki ismeretlen zaklatja akkor az én leszek :-)

Kép

Kép
antekirt
 
 


zsuzsu, téged, hogy kell keresni az iwiwen?

csernusn
 
 


zsu,

Te már megvagy nekem:))))

csernusn
 
 


Niki! Igen, már bejelöltük egymást még tavaly! :D

Kép
zsuzsu74
 
 


Én is bejelöltem, visszajelöltem mindenkit, aki most esedékes volt. :)

Akkor tehát
TALI: HOLNAP, 2-KOR A VAJDAHUNYAD VÁRA BEJÁRATÁNÁL!Ugye?

Ante: te merre mész a Hősök teréig? Egyébként nyugodtan gyere mackóban. :D Nekem konkrétan egy darab nacim van (a terhesgatyókon kívül), szóval nagy választék nincsen.

Kiscsikó: esetleg talizhatnánk az Örsön, valszeg én arrafelé megyek. Az altatáshoz: én arra gondolok, hogy valamiért estefelé nehezebben alszik el, aztán behergeli magát és ezért a nagy hiszti. Lehet, hogy a fürdés túlpörgeti? De nagy ötletem nincsen, mert mi is szenvedünk mostanában az esti altatással. A tegnapi 40 perc sírás csak a vége volt, előtte kb. egy órát már próbálkoztam, akkor kis nyüffögések voltak csak, de aztán belekezdett...

Marslakócska: én azt olvastam, hogy narancsot csak 1 éves kor után lehet adni a babának, mert allergizálhat. Gondolom, akkor a leve is. Én arra gondoltam, hogy majd almalével, esetleg ribizlilével fogunk kezdeni. Olyan júli elején vágok bele szerintem. Akkor már van ribizli, nem? Esetleg meggy. Bár nem tudom, mintha azok meg már leérnének addigra, nem? NEm vagyok egy nagy kertészkedő. :oops:

Kép
Kép
tinu
 
 


Mi ott leszünk!!!

csernusn
 
 


Tinu: Ha jövünk, akkor talizhatunk az Örsön:-)
Mi 1/28-kor fürdetünk, aztán eszik és a karomban már alszik. A baj akkor kezdődik, amikor leér a feje a kiságyba:-)))) Arra gondoltam, h felmelegítem kicsit az ágyat pl. olyan melegíthető-fagyasztható zselés cuccal:-))) Ez az útsó ötletem:-)
Lehet , h tényleg a fürdés az oka.

KépKépKép
kiscsiko
 
 


Tinu, én a Határútról megyek a Deákig kék metróval. Nekem van egy gatyóm mivel venni kellett az jó rám de az nem lenne kényelmes sétáláshoz. Meghát ahhoz a cipő sem lenne alkalmas kengurucipeléshez meg benne a kengurukiddel. :-)

Kiscsikó, náluni is úgyan ez a szitu, csak annyi a változás a ti esetetekhez képest, hogy Lidi alszik 15 percet (vagy úgy csinál) és utána kezd el jelezni, hogy hahó én fent vagyok. Majd utána újra cicire és elalszik, utána újra ezt csinálja. De bezzeg ha magamra teszem hasra, akkor bevágja a szunyát mihelyst lerakom magamról akkor megint na, na én fent vagyok ám. Aztán kb fél 11-kor sikerül letenni.

A Vajda Hunyad vár bejáratára a hídnál gondoljátok? Vagypedig.... ?

Kép

Kép
antekirt
 
 


Ante: akkor veled meg talizhatnánk a Deákon. :D
Nálunk az elalvás gond "csak", ha elaludt, akkor már be lehet varázsolni a kiságyába. Kiscsikó, nálatok nappal alszik az ágyában? Mert Ante írta korábban, hogy Lidi csak este alszik ott, nappal nem.

Kép
Kép
tinu
 
 


Tinu, ok :-) és a Deákon hol? A földalattinál? Ott talán még le is lehet ülni míg várunk. Ja és hánykor?

Kép

Kép
antekirt
 
 


Sziasztok!

Sajnos nekünk kicsit borult a programunk holnapra, de még semmi nincs veszve, azért lehet hogy megyünk :-)

Nekem a telefonszámok megvannak, meg ha megyünk, akkor 2 körül ott leszünk a bejáratnál, vagy ha nem, akkor körbenézek hogy van sok babás csapat, és odamegyek. Csak ne menjetek el nagyon messze! :-)

Kép
szdorka
 
 


Ante: szerintem ha 2-re megyünk, akkor a Deákon kb. fél 2 és 3/4 2 körül érhetünk. Akkor fent a peronon? Ott tényleg le lehet ülni. Remélem, a gyerekem nem fog üvöltözni a kenguruban. :shock: Ha igen, én lehet, hogy visszafordulok. Viszont akkor felhívlak. :roll: Na nem parázok annyit.

Kép
Kép
tinu
 
 


Aki császáros volt:
nektek ilyen rossz időben, vagy időváltozásnál nem szokott besajdulni/nyilallni a sebetek?
Meddig lesz ez így?

Talinál:
A tisztábatevést hogy fogjuk esetleg megoldani?Főleg ha esik?
És ha esik akkor sztornó legyen?
Vagy hogy legyen?

Aki meg jön a talira írjon már légyszi egy telszámot, ha netán késnék és elkavarodnánk.

Alvás:
nálunk is nehéz dolog. Ha nagyon fáradt akkor még nehezebben megy.Van, hogy füdés után beszunyókál, aztán felkel és nem lehet utána órákig vissza altatni. Bár vannak kivételek. Ahogy kisasszony jónak látja!

Vannak nekünk is tudományaink:
nyúlkál az arcom felé és simogatni akar.Tárgyakért nyúl és elveszi amit akar. Forgás is megy ha épp olyan a kedve. Inkább még oldalra, teljes átfordulás nem olyan sokszor megy. Ha meg igen inkább meztelenül. :lol:
Aztán olyan tudomány, mint amit asszem Mágnes írt, mint a lovak, olyan prüszkölős/bugybérokolós hang nyállal vegyítve.
És rengeteg-rengeteg MOSOLY és KACAGÁS
Főleg akkor kacag, ha a nyakába puszilok. Na akkor fennhangon! :D

Kép
zsuzsu74
 
 


Zsu: a tisztábatevés passz. Reménykedjünk, hogy nem kell... Ha esik, akkot természetesen nem megy senki!

Kép
Kép
tinu
 
 


Ja és megtalálta a lábát is. A nagylábujjába kapaszkodik. :)

Kép
zsuzsu74
 
 


Én mikor lementünk Jákra akkor az autóban tettem tisztába Lidit szóval ha gondoljátok feltudom ajánlani tisztábatevésre :-). Csak az elvileg a Hősök terénél fog állni a parkolóban a férjem munkahelye előtt.

Ha meg szél van mint most, akkor is legyen tali?

Tinu, én már mentem be kenguruval a Hősök terére, az elején pl nem nagyon tetszett Lidinek mikor elindultunk de aztán felszálltunk a buszra és hát csodálkozott rendesen. Én akkor magamfelé fordítottam. De a metrón már elaludt még csodálkoztam is mivel hangos a metró hangszórója, meg ahogy becsapódik az ajtó de ő simán aludt. Ne aggódj a ringatózás elaltatja :-). Amúgy viszont én a földalattin már nem ültem le hiába adták át a helyet nehogy felébredjen Lidi.

Kép

Kép
antekirt
 
 


Ante: hihetetlen, hogy Lidi már elmúlt 5 hós. (De hülye vagyok, még boldogot is kívántam neki, de most esett le a szám!) Mikor kezded ismeretetni az új ízekkel? De izgi.
Szél: most milyen a szél? Tegnap mi voltunk kicsit séltálni, mert már nem bírtam a bezártságot. De tegnapelőtt 10 lépés után visszafordultunk, mert majdnem elvitt babakocsistul. :shock: Ma még nem voltunk kint.

Kép
Kép
tinu
 
 


Köszi a telszámokat!
Viszonoztam!

Kép
zsuzsu74
 
 


Tinu, hát én sem hiszem el, hogy ennyire megy az idő. Valóban igaz az, hgoy ha van gyermeke az embernek akkor veszi csak észre, hogy megy az idő és hát milyen gyorsan öregszünk :-).

Az új ízekkel még remélem ráérek ha kitart addig a tej mennyisége. Lehet fura lesz amit most mondok de ha lehet addig csak anyatejet szeretném ha kapna. Ha pl eléri a hat hónapot akkor is még várnék a kajcsikkal. Szóval ha hét hónapig akkor hét hónapig szoptatnám Lidit. Bevallom könnyebb is. De nem tudom, hogy helyesen teszem-e és kicsit félek is, hogy fog neki ízleni majd a gyümi meg a többi. Meg ami még az aggályom, hogy pl mi van ha kimarad egy étkezés hát akkor nekem tele a cicim és hát fáj.

Én is már nagyon vágyom a sétára ,de mikor fúj a szél akkor csak úgy kapkodja a levegőt Lidi így inkább nem kínzom. Bár aranyos közben te eléggé idegesítő lehet. :-)

Kép

Kép
antekirt
 
 


Sziasztok!
Mi is tudunk menni talira, Apa azt mondta, hogy ló**** a s****-be a főnöknek, hazaugrik értünk :) Szóval akkor két óra és Vajdahunyad! Nekem nincs nagy gondom az etetéssel, 4 órát kibír, aztán meg Apa munkahelyén elintézem.
Másik fórumon azt csinálják, hogy priviben mindenki megadta a mail címét, és ilyenkor kör e-mailt küldenek a talikról, aztán a fényképekről.

ante:
én is kényelmesben megyek, ne aggódj, a kosztümöt itthon hagyom.:)

iwiwen én is rajta vagyok Lászlóné Molnár Ágnes néven!

Ma voltunk oltáson. Súlygörbénk:

Születési súly: 2800 g
Hazajövetelkor:2600g
1.hónap:3500 g
2.hónap:4450g
3.hónap:5050g
4.hónap:5900g és 64 cm!

Nem sírt az oltásnál egyáltalán, dokinéni megjegyezte, hogy nem is tudja, kire hasonlít, nagyon vegyesfelvágott. :) Mondtam, hogy lehet, hogy a nődokira...
Dokinéni közölte azt is, hogy mivel tápszerpótláson van, elkezdhetnénk a gyümölcspépet. Kiküldi a védőnőt, és elmondja, mit hogyan kell. Hát kicsit idegenkedem ettől, nem tudom jót teszek-e vele Pannának. Mondjuk tény, hogy a tápszernél jobb.
Na megyek, dm-ezünk, nagybevásárlás..

Kép
Kép
Kép
mágnes
 
 
 
 
 


Mági, akkor most nem veszem fel a puccos ruhámat :-)
De egyébként is hát végig a városon nem is bírnám ki, hogy Lidi majdnem 8 kiló és hát kenguru meg rajtam :-)

Hát akkor ez a nődoki igazán ügyes volt ha ilyen jó munkát végzett a kisasszonykátokon :-).

Nálunk is mennek a viták, hogy kire hasonlít Lidi. Apa még meg is kérdezte, hgoy biztos, hogy tőle van? :-)

Kép

Kép
antekirt
 
 


Amíg nagyon kicsi volt Panna, egyértelműen az Apja volt. Most meg... Van olyan kép, amikor öcsémmel van. Aki nem ismeri a párom, közölte, hogy tiszta Apja... És tényleg az öcsémre hasonlít :)

Kép
Kép
Kép
mágnes
 
 
 
 
 


Ante: én se úgy gondoltam, hogy akkor durr bele, telinyomni a pocakját más kajával, hanem egy-egy kiskanál gyümölcslé. Attól még szoptathatsz jó sokáig. Én is szeretnék, ha lehet. De itt lesz a nyár, vétek lenne kihagyni a sok fincsi gyümi kóstolását. Egy-két kiskanáltól még nem fog elválasztódni.

Mági: de jó, hogy tudtok jönni! Szuper! Milyen az a gyümölcspép?

Nálunk a gyerek egyértelműen az apjára hasonlít. Szülni meg én szültem, úgyhogy senki nem vádolhat az idegengénűséggel. :wink:

Kép
Kép
tinu
 
 


tinu:
hát nem tudom milyen gyümölcspépre gondoltak, a védőnő nem jött még ki, remélem jövő héten meglátogat, aztán utazunk el.. Én almára gondolok, azt hiszem azzal szokták kezdeni. De igazából passzz...

Ti kaptatok a dm-től 21%-os kupont? Ahhoz ugye nem kell mást felmutatni, elég csak az? Most jó áron van az aventes pohár a dm-ben, veszek is, jó lesz a gyümiknek ,zöldségeknek is.

Kép
Kép
Kép
mágnes
 
 
 
 
 


Tinu, azt én tudom, hogy nem úgy gondoltad :-). Eszembe sem jutott amit most írtál, hogy durr bele :-D vagy hogy fogalmaztál.
Igen tudom, hogy most jönnek a fini gyümik de úgyis csak elvileg úgy kell kezdeni, hogy egy kanál egy nap aztán fokozni. De valahogy a szoptatás olyan kényelmes. Nem kell sterilizálni a cuccokat és a babának is jó mert megnyugszik.

Kép

Kép
antekirt
 
 


Szóval nem tudom én valahogy idegenkedem tőle. Félek majd, hogy rosszul csinálom stb. Pedig tudom nem kell félnem mivel ezt majd muszáj elkezdeni de valahogy .....

Kép

Kép
antekirt
 
 


Ante: mit kell sterilizálni a gyümiken? :shock: Ne máá! Akkor inkább én is szoptatok a gyerek 18 éves koráig. :lol: És mit csinálnál rosszul? Most mindjárt engem is beparáztatsz, hogy el lehet rontani... :shock:

Kép
Kép
tinu
 
 


Tinu, nem a gyümiket :-).

Valakinek volt már nyakcsatorna gyulládása? Előbb beszéltem a nődokimmal és azt mondta. hogy valószínű azom van viszont majd ha nem szoptatok akkor kontrollra kell mennem. Mitől lehet nyakcsatorna gyulladás? Mivel jár? A dokim azt mondta valószínű a szüléstől lehet.

Kép

Kép
antekirt
 
 


Mi az a nyakcsatorna? És honnan tudod, hogy begyulladt?

Kép
Kép
tinu
 
 


Méhnyakcsatorna. Meg előbb beszéltem a dokimmal a rákszűrés eredményért és az okés lett de ezt mondta még, hogy gyulladásom van.

Kép

Kép
antekirt
 
 


Mági: én is kaptam kupont, annak ellenére, hogy a bababónuszos jelentkezésemre még mindig semmi válasz nem érkezett. Kéne kapjak valami cuccot, nem? Szóval a kérdés nálam is játszik, hogy ezt önmagában fel lehet-e használni.

Kép
Kép
tinu
 
 


Sziasztok!

Úgy néz ki mi is tudunk menni a talira. :D

Kocsival megyek,és van egy szabad helyem,ha gondoljátok valakit szívesen elviszek. Igaz csak egy hordozom van. :?

Hozzátápi:(
Épp ma mondta anyósom,hogy nem hízik ez a szegény gyerek,mármint Rékababánk :( :evil: :evil: :evil: és simán betápszerezte,míg odavoltunk Dáviddal angolozni :( ,merthogy biztos azért sír mert éhes...
És tényleg napok óta esténként olyan sírásokat lerendez,hogy ihaj,és semmivel se lehet megvigasztalni...

A mi görbénk:

Született: 2930g
1 hósan: 3900g
2 hósan: 4700g
3 hósan: 5300g
4 hósan: 5900g
5 hósan: 6200g(vasárnap lesz)

Szerintetek is kevés? :oops:


Ezeket a DM-es kuponokat honnan szerzitek?

Ildikó
ilgya1
 
 


Ilgya: betápszerezte az anyósod! :shock: :twisted: Nooooooormális? Most komolyan. Ne hari, de kicsit kiakasztott. Ha nekem bárki is betápszerezné a megkérdezésem nélkül a gyerekem, míg távol vagyok, azt addig élne...
Szerintem egyáltalán nem kevés. Tünde 1 hét múlva lesz 4 hónapos, de nem valszi, hogy elérjük az 5900 g-ot, mert még csak 5500 körül járunk. És még eddig SENKI nem mondta, hogy sovány lenne ez a gyerök.

Kép
Kép
tinu
 
 


Sziasztok!

Csak gyorsangyorsan, mert a kisasszonyunk hisztimatyesz...talán később hosszabban is, mert persze megint le vagyok maradva :lol: Ez van a kis breki irtó nyűgös kb. másfél hete, nem tudom mi van vele, de nem lehet kilépni a látóköréből, mert bömbizik. Régen tök jól elfoglalta magát egyedül, amíg pl. elmosogattam, most meg hurcolnom kell magammal a konyhába. :shock:
Eddig úgy tűnik mi is megyünk a talira, csak legyen szép idő. Na és persze Jázminka is viselkedjen okosan; újabban ugyanis az a rendszer, hogy sétából hazafelé bömbi van. Kb. 1óra nyugi, aztán indul a műsor - s ilyenkor minden hiába. Valamit elrontottam?!

Ilgya,

Dehogy kevés, hiszen már megkétszerezte a súlyát!!
Egyébként mi kb. ugyanitt tartunk és 3200gr-ról indultunk...szóval szerintem mi vagyunk itt a legnyeszibbek :roll:

Kép
Kép
szana80
 
 


Sziasztok!

Dm-es kupont a Bababónusz keretében Anyáknapjára küldték. 21%-os kedvezmény, és csak oda kell adni a pénztárosnak. Nem kértek tőlünk semmit.

Ilgya!: Ne aggódj szerintem, teljesen normális a súlya Rékának. Ha heti 100 gr-ot hízik, az már jó. Van még tejcsid, amikor ő elkezd sírni? Ha már nem jön belőle, akkor is előbb próbáld meg feltornázni a mennyiséget, és ha nem megy, akkor csak utánna próbálkozz pótlással.

És sok sok napocskát a holnapi kiránduláshoz!

Kép
kernico
 
 


Mindig a kiságyban alszik, ha már egyszer elaludt:-) Egy idő óta figyelek erre. Kivéve amikor séta közben alszik, mert akkor a babakocsiban. De ebben a pár napban olyan szél van, h nem voltunk kinn:-(((
És volt már olyan, h ébren tettem be és simiztem a hátát+paskoltam a kis popsiját és minden hiszti nélkül elaludt. Mostanában van az, h sír, de úgy:-)))

Szuperül bevált a kenguru, azzal voltunk tanácsadáson is. Odafelé is és visszafelé is elaludt benne, pedig 10 percre van gyalog:-)
Úhogy Tinu szerintem nem fog benne Tündi sem üvölteni. Akkor meg majd kifelé fordítod:-)

És a székünk is tuti. Nika ügyes vagy ám, h olyan olcsón meg tudtad szerezni. Remélem Nektek is jó lesz.
abban hurcolom a konyhába, felteszem az asztalra és már tudok egy kis főtt kaját is enni:-) Szereti a mosogatást is, ahogy csobog a víz:-))

KépKépKép
kiscsiko
 
 


Szasztok Csajok,

még Magyarországon, jövő héten megyünk ausztriába... Holnap 2kor a Vajdahumyadnál??Ma azt mondták, hogy holnap délután zivatar, jégeső....

Ha rossz az idő, akkor sztornó, nem??? Mi szólnátok egy lánchoz? Ha netán rossz az idő, akkor telefonon kellene értesíteni egymást... Múltkor volt egy lista és az alapján... Igaz, azóta vannak új tagok is... Pill előkeresem a telefonszámokat és az alapján csinálhatnánk egyet???

KépKép
KépKép
bunny75
 
 


Nekem így van meg a sorrend

Winnie27 - jön
Kataa - nem jön
Szana80 - jön
Deszilvi - nem jön
Szdorka - jön
Kviki73 - nem jön
Tinu - jön
Brigó - nem jön
Csernusn - jön
Ilgya (Ildi) - jön??
Mágnes - jön
Bunny75 - jön
Zitaanyu - ??
Jkzsanett - ??
Sziszike - ??
Balazs_eva - nem jön
Korena(Reni) - nem jön
Nika70 - nem jön
Snoopy - jön??
Cic (Kinga) - jön??
hiányzik: Antekrit, Kiscsikó - ???

Kit hagytam ki???

KépKép
KépKép
bunny75
 
 


Ante
Hat nala maszaporitas nehez dio,igyis ket cicibol eszik..szoval mar 3.napja 9szer,de kitartok ,par nap es kezdhetem a hozzatapit.

Kismama
Ezt a vercukros dolgot remele mnem a dokid mondta?Egyebkent a gyuikben van eleg cukor,
Azert eszik keves tapit a kisfiad mert mast is adsz neki ami elteliti.Lehet probalkozni mas tapival,hatha az jobban izlene neki.

Marslakocska
Egyetertunk...Hiaba ketgyerekes bolcsesseg...bar jo hogy elsonel is igy csinaltuk es nme doltunk be az okosoknak hogy adjunk neki hamar es mindent bele dolgokat....

Ilgya
Anyosod nem kispalyas.es legalabb Ha volt a tap,koranak megfelelo???

Talira szep idot..ne aggodjatok hogy hol fog enni meg tisztaba teve,hat a parkban,ugyis csak szep ido eseten mentek :D

Kép
Kép
kataa
 
 


Bunny, én írtam, hogy megyünk. :-)

Kép

Kép
antekirt
 
 


Kataa, akkor már tényleg nincs sok a bűvös hatoshoz :-). De lehet, hogy esetleg több idő neked míg helyreáll a cicirend :-).

Kép

Kép
antekirt
 
 


Kiscsikó : egy ismerös az e-bayon szokott vásárolni magának és bejáratott már ö rajta keresztül szerezzük de majd csk kb két hét múlva lesz itt.Remélem imádni fogja mert a hordozóban is jól elvolt mikor kölcsönbe kaptuk:)

Tápi: anyósom sem normális néha a multkor hazajöttünk vásárlásból és addig papa vigyázott gegére.Ilyenkor szoktam tápit késziteni de ha gyorsan végzek akkor nincs rá szükség.Na jövünk haza mig kipakoltam addig ottmaradt mamáéknál mondom neki hogy ha sír hozza át mert akkor éhes .Megyek át valami apróságért erre látom anyós éppen eteti Gegét a tápival mondom neki mit csinál? azt mondja éhes volt gege.De mondom itthon vagyok mondtam hogy hozza át erre elintézte azzal hogy ugysem eszik belöle.Na hazahoztam Gegét egyböl cicre tettem persze hogy szopizta rendesen.Igaz néha nagyon ritkán kelle neki táp mert nem mindig elég de amikor nem muszály akkor nem tudom minek jkell adnia.Amúgy már etetné mindennel a gyereket ha nem lennék itthon.Azért mert ö idejében nem volt ilyen hozzáállás nem tudom miért kell nekem ellent mondania.Sok hülyesége van ám de néha ki lehet cselezni de nem tudom mi lesz ha majd nagyobb lesz tuti elrontja majd amit én nem engedek azt majd juszt is megengedi neki.Még az a szerencse hogy Gábor mellettem van és nem az anyja mellett iylen kérdésekben.Tudom hogy felnevelt már két gyereket meg van már két unokája is de engedtesse meg hogy azt csináljak amit én akarok.Nem mondom hogy nem kérdezem meg a véleményét de valamikor régen ezt tanultam bölcsiben dolgoztam meg hát veletek is meg tudom osztani a problémákat már ha lenne de hála istennek az nincs még (ne is legyen)Na jól kiborultam bocsika hogy rátok zúditottam de ez kikivánkozott belölem.

:D:D:D:D:D:D:D:D

nika70
Salgótarján
 
 


Bunny!
Engem kihagytál a szaknévsorból :D (persze abban nem voltam benn ami tavaly készült, mert nem tudtam írni a fránya privibe)
Szóval írj be, hogy eddig úgy tűnik megyek a talira.

Kép
zsuzsu74
 
 


Sziasztok!

Hú, ez ám a termés, nem győztem olvasni...

Szóval mi megyónk talira, tuti, de valszleg kicsit később, mert most álltunk át az ötszöri etetésre, és pont 2-kor van kaja... úgyhogy szerintem 3-fél4 fele fogunk tudni menni, majd hívok valakit, hogy hova. Úgyhogy mindjárt privizek telcsiszámokért...
mi gyalog megyünk, így talán nekünk a legyegszerűbb :)

hát ezeken a betápizós anyósokon bazira kiakadtam, megkérdezés nélkül ?!?!?!?!?!??! hát én is rohadt nagy patáliát csapnék..... zsoktam is , ha valami esetleg nem úgy történik, ahogy én gopndolom :) vagyha csak begpróbállnak beleszólni...

Én nem kaptam 21%-os kedvezményt :( vizont múlt héten végre megjött a bababonusz kezdőcsomag, közel 3 hónap után...

Kedden voltunk a Heim Pál-ban bőrgyogyin, hát valóban van enyhe ekcéma, kaptuk mi is azt a cremos aquosa krémet, meg két szteroidosat a végtagjaira, arcára, de azt csak nagyon módjával... de kül mióta múlt hétvégén elkezdtem rá kenni a fürcsikrémet, meg azzal krémmel, amit eddig csak az arcára kentem, elkezdtem kenni a végtagokat is, magától is jaultak a tünetek.... úgyhogy max 1-2 nap, és a szteroidot elhagyom...

KépKép

KépKép
winnie27
 
 


21%-os DM-es cucc nekem is anyáknapjára jött. Egyszeri levásárlásra jogosít.
Anno kellett hozzá az anyakönyvi.És úgy kaptam, egy bónusz füzetet.
Semmi jót nem találtam benne kivéve a C & A ruhavásárlást.

Ti kaptatok liberós mintacsomagot?
És Nestlét?
Mert ma jött mindkét helyről kisasszny nevére!
Már leveleznek vele! Szuper! :shock: :lol:

Kép
zsuzsu74
 
 


Nika: Apa is szokott vásárolni az ebayen, de sok a postaktg-je, mindig panaszkodik:-)

Nálunk nincs gond a tápszerrel, nincs itthon:-)

Mindjárt hazaér apa és megbeszéljük a holnapot, utána megírom, h jövünk-e.

Winnie: eddig hányszor ettetek?
Ádám már régóta 5* eszik, ritkán 6*.

KépKépKép
kiscsiko
 
 


Ja és Winnie postán jön a dm-es cucc? Mert még mi sem kaptuk meg. ( a kezdőcsomagra gondolok, bár 21-es bón nekünk sem jött)

KépKépKép
kiscsiko
 
 

Vissza: Gyermekek / magzatok kor szerint

Jegyzetfüzet:

 

X
EZT MÁR OLVASTAD?