Hali csajok!!!
próbálok feltünésmentesen visszasomfordálni a topikba
Nagyjából átfutottam a dolgokat.
A pszichodrámáról lemaradtam (mármint, hogy mi is az pontosan..), bár Orsikám, ha odaálmodtál ez biztos valami jel. Menjek??? Most látom, hogy ti már Franciaországban - tudtok élni, hajrá!!! A majdnem 10 kilós lányodtól dobtam egy hátast.
Én lemértem a múltkor az enyémeket. Úgy ahogy, mert persze nem dokinál. 10 és 12. De én ezen egy csöppet sem gondolkozom tovább. Elég jól esznek.
Na mindenesetre asszem, hogy ha már a tanfolyamokról van szó, rámférne inkább egy Time Management, de nagyon. De igyekszem. Megy a tanítás is ezerrel, most bevállaltam még egyet tanítványt - hiába, annyian könyörögnek, de sajna csak ennyit bírok elvállani
.
Járogatok moziba végre, a múltkor még Vonda Shephard koncerten is voltam. Nem baj, ha nem tudjátok ki az
. JA és lesz Tori Amos is - már van jegyem. (nem baj ha őt sem tudjátok kicsoda
) Gondolkoztam Dzsordzsin is, de egyáltalán nem ismerem az új számait (és persze senki nem ajándékozott meg jegyekkel
..), úgyhogy nem megyek.
Esztikém, majd számolj be milyen volt.
A ruhád szupi. Gondolom addigra még szép barna is leszel - ha még nem vagy, igazán csini lesz.
Jaj, láttam hétfőn a gyönyörűséges Blankát! Ezerrel vigyorog, az alsó kettő kis fodros fogával, nagyon édi. Peti nagyfiú már és szerintem nagyon jó is!!!
Fersi, ez a jégeső brutál, itt nem volt semmi szinte. Ez a kép... A hinta nagyon tuti, homokozó is - gyermekeimnek kedvére való. Ja és skypot megkaptam. Nagy vidáman akartam is írni, mikoris láttam, hogy 4 napos az üzi. Vettem egyébként, de ez rátok is vonatkozik. Ja és köszi, istennő vagy. Ja és időhiányában nem tudtam visszakeresni ezeket a képeket, de hát nem kérdés hogy gyönyörű voltál. Bár asszem én láttam képeket, nem??
Nagyon édik az uncsitesók. Ez még nem a házban van, ugye?
Ja és képzeljétek. Hétfőn Telki után kimentem a gyerekekkel Pilisvörösvárra és otthagytam őket a nagyszülőkre ma estig. Nagyon jól sikerült, talán rendszer is lesz belőle. Anyósom keddenkén mindig besegít, mert akkor tanítok és néha szerdán is jön, így sokkal jobb neki is, mert nem kell hazajönnie, meg a Papával is van.
Szóval jól sikerült. Hétfőn még mi raktuk le őket, nyikk nélkül elaludtak, akkor eljöttünk. Fél 6kor mondjuk felkeltek, de ma már fél 7kor - remélem holnap itthon meg majd fél 8kor
. Ott kint egy valódi játszótér van nekik, meg kutyák, cicák a szomszéd kertekben, csiga a fűben, egyszóval nem hiányoztunk nekik.
Bárki aki eddig mesélte, hogy otthagyják nagyszülőkre a gyerekeket csak irigykedtem, de jó nekik, de azért nagyon nehéz volt - nekem.
Mire hazajöttek várta őket egy kis meglepi. Vettünk nekik asztalt, székeket - fürödni sem akartak menni.
Szopi már nincs. Zsombi még pár hete néha megsimizte és akkor kérdeztem, hogy kér-e, erre már bújt is oda, hogy igen, de mostmár ő sem. Hála nem érzi meg a cicim, pedig ettől féltem, még láttam, hogy van tejem, de úgy tűnik megoldódott.
A délutáni alvás is megy egyedül, aztán a Zsombort kihozom, mert ő sokat alszik, Pancikám továbbra is hol így, hol úgy - nem viszi túlzásba, de ritkán alszik nagyokat is - megfejthetetlen.
Sokat dumálnak, szépen játszanak egymással, de azért megy az irtás is ezerrel.
A bölcsi helyünket visszamondtuk, szóval csak ovi lesz majd, így döntöttünk.
Ági, hívlak majd ruhaügyben - visszadnám végre - meg hátha van új szállítmány
.
Eszti nem jöttök el valamikor?
Edó, puszi nektek is.
Ja és a Katus is hibás, mert folyton adja az újabb 24-et!!!
(apósom aranyosan készült, hogy ottalszanak az unokák. Többek között vett nekik fogkrémet. 2 fajtát. Az egyik csokoládé, a másik alma ízesítésű. Cuki. Mindenesetre otthagytuk a miénket...)