Új privát üzeneted érkezett!

Mági megkérdezem tőle előbb, mert msn-en keresztül beszéltük meg.

Tinu, Lidivel nagyon sok boldog születésnapot kívánunk, és a füled érjen bokáig :-)

Szilvi, igen eléggé romantikus, pedig régen nem ezt néztem ki belőle, úgylátszik öregszik :-D
Átadom Lidinek a köszöntést.
8 szögű és csak összekell pattintani csak.

Cic jó a torokfájásra a langyos sós víz gargalizálni.

Kép

Kép
antekirt

Ja és más lapokat is csinál.

Kép

Kép
antekirt

Sziasztok!
Végre van újra babanet, nektek is elszáll időnként vagy nem lehet belépni??
:evil:

Mágnes: mint azt a többiek is írták már, ne keseredj a nem-köszöntés miatt. Vannak ilyen pasik. Csak nagyon fáj ez ilyenkor, főleg hogy nagyi -dédi nem lett elfeledve. :(

Cicmerák: nekünk a Stodal szirup szuperül beválik, akár száraz, akár hurutos a köhögés!

Erika 75: szia köztünk! Én nem keseregnék a répa miatt, főleg, ha már ennyi mindent esztek így is. Te se szeretsz mindent, nem igaz? A babák sem papírforma szerint működnek (mégha a dokik és védőnénik azt is hiszik néha :lol: )

Csernusn: mi sem kezdtünk még el semmit hamikálni, bár múlthéten volt egy kósza reszelt alma próbálkozásunk. Undorka-fintorkát követően ügyesen kipöckölte a szájából, majd nézett ránk: megőrültetek? cicit adjatok, ne kanalat! :)

Kíváncsi leszek, mit ír Snoopy ezzel kapcsolatban, fejemet rá, hogy még a 6 hónap elteltével sem kell mindjárt mindennel bepróbálkozni a gyerkőcöknél. Persze a védőnéni nekünk is mondja, hogy tejpép, gyümi, főzelékek, anyósom meg a húslevessel ingerel (persze rendesen megsózva), de kivárjuk a 6 hót, azt meglátjuk, érdekelni fogja-e Dorcimanót a hamika.
Addig néhanapján megpróbáljuk szokni a kanalat, s ha látom, hogy megtetszik neki a dolog, legfeljebb miniadagokban (fél kávéskanálnyival kezdve) kap majd almát, krumplifőzeléket.

:roll:

Kép
Kép
marslakocska

Antekirt: akkor az fából van? Hol vettétek? Tegyél majd fel légyszi képet, mert most mi is lassan járókavásárlásba kezdünk, bár még korai, de itt van a keresztelős ajándékzsé, és abból akarjuk megvenni. Nyitható az oldala? Mert láttam már ilyen, és nagyon praktikusnak találom!
Vendég

Sziasztok!

Nálunk éppen nagy felújítás folyik,így végképp nem tudom követni az eseményeket,de azért néha napján olvasgatok és gyönyörködök a szépséges babákban.

Minden betegeskedőnek jobbulást kívánok! :?

Az újaknak üdv.! :D

Nekünk a péntek lenne jó tali szempontjából és a délelőtt. A Városligetre szavazok. :D

Kép
ilgya1

Szilvi, ilyet vettünk. De nem ennyibe került hanem olcsóbb volt kétezerrel. Nem nyitható, olyat nem is láttam még.
http://www.brendon.hu/ProductSearch/vie ... =2&whid=43

Mági, priviben elküldöm majd az elérhetőségét. Csak fejből én nem tudom.

Kép

Kép
antekirt

Na sikerült 8000-ért beszerezni a pihenöszéket egy ismerösön keresztül az e-bay-en két hét és itt lesz :):):):):)

nika70
Salgótarján

Sziasztok!

Mági, szerintem se keseredj el.... nem lehet, hogy apa még nem szokta meg, hogy Te is anya vagy, a nagyiról, dédiről meg már igen... mert néha még én is meglepődöm anyaságomon...

Szilvi, mi a hétvégén tervezünk járókát venni. A bölcső kinövőben, és keresztanyám azt mondta, minél hamarabb kezdjük a járókát, hogy megszokja, mert később nehezebb lesz beleszoktatni..
A keresztelő jül sikerült, 3 baba lett keresztelve, mondjuk a másik kettő nagyobb volt, de a fejlocsolástól bömbi volt, addig békésen nézelődött a kisasszony. Utána volt nálunk kisebb vendégség, az is jó lett :) Babóca kapott ajándékba egy tök édi ezüstkanalat, amibe bele vannak gravírozva az adatai, az nagyon tetszett.

Tali: összegezve, én is a péntek 2-re szavazok, Liget :)

Tinu, boldog szülit! Ante, Lidinek is! :)

nekünk ma is volt új tudományunk, büfikézés közben Rékababa megfogta és leszedte többször az egyik plüss hűtőmágnest :) meg egyre jobban megy az oldalra fordulás, már kapaszokodás nélkül s tud sikerülni :)

KépKép

KépKép
winnie27

antekirt köszönöm a megértésedet.
Egyébként tényleg nagyon édes.
Meg mostmár annyira sikítozott az egyik nap, hogy az sem zavarta, hogy levideóztuk.

winnie27 gyönyörűek vagytok azon a keresztelőre indulásos képen.

tinu
Köszönöm, nekünk sem ment egyszerűen a névválasztás, még a Panna nagyon tetszett a férjemnek(egyébként olyan pannásan kerek fejecskéje van),de végül Liza lett, azzal a kikötéssel, hogy Lizinek fogjuk becézni. Most meg már mindketten örülünk ennek a névnek, egyébként nekem tetszett a Panna is, csak aa-s a vezetéknevünk és így nagyon mély lett volna (4db a betűvel).

Erika Nekem mondjuk 3 héttel fialabb a babám, de remélem szívesen beszélgetünk :-)
Kis ügyes vagy a hozzátáplálással. Ha nekem szopisztrájkozik a lányom, akkor mindig azzal "ijesztgetem", hogy megetetem sárgarépával (egyébként anyukám alig várja-külön e nemes célból biorépát termeszt...). Tényleg nem gond, ha nem eszi meg a répát, próbálj meg mást. Aztán nyugodtan térj vissza pár hét múlva.
Sok baba 9 hónaposan sem jut el a répáig...

Felraktam néhány képet is!
Kép Ilyen mosolygós, csak mostmár sikítozik is! Kép Ez a kedvenc játéka Gondolatok az anyáknapjáról: nem gondoljátok, hogy egész más jelentősége kezd lenni számunkra ezzel a nappal.
Nekem ez a nap olyan volt, mint egy szülinap(ha anyukámra gondolok), de most végre megértettem a valódi jelentőségét.
Ez volt életem első anyáknapja. Igazából én ünnepeltem, mert olyan jó dolog anyának lenni.
Mindannyiótoknak Boldog Anyák Napját, mert vállaltátok ezt a csodát, aki sokszor sír ugyan(biztos van akié sohase :-)), de ha mosolyog akkor mindent elfelejtesz...

Ibcsi

KépKép
fibcsi

Sziasztok!

Édesanyának lenni nem egyszerű dolog, mert sok öröm, aggodás, töredelem, minden benne van.
Igazán nagy öröm, hogy ilyen csodaként élitek meg az anyaságot, és a legjobb az, hogy az év minden pillanatában azok lehettek, gondoskodhattok szeretteitekről és ami fontos hála, dícséret elvárása nélkül. A gyermek szemében minden tükrőződik.
Ibcsi nagyon szépen leírta a lényegét.

Winnie: nagyon szép a kislányod a keresztelő ruhácskában.Most volt a keresztelő vagy Pünkösdkor lesz?

Antekirt: Nagyon eredeti a képeslap és vers hozzá nagyon szép.
A férjednek gratula .
Anyukád Veron? Én is ezért vagyok roni.

Ilja, Ibcsi: nagyon édesek a babák.

Deszilvi: Nem volt egyszerű dolog, hogy elkapjuk a pillanatot, amikor mosolyog. Látszik most már, hogy nem olyan elgyötört a sok sírástól. Ahogy a sárgasága elmúlt, teljesen megváltozott, nagyon nyugodt, derűs baba. Este 10-től (éjjel azért 2 órakor szopizik) reggel 6-ig azután nyugodtan alszik. :D

Kép
Kép
roni nagyi

Sziasztok

Hozzataplalas:Semmikepp sem a baba 6 hos kora elott,akkor sem ha tapos is a baba.En a nagynal mindig tej utan adtam,eloszor csak kostolgatott aztan mindig tobbet evett.Eltelik jo par het mire kivalt egy szoptatast.Ha meg nem keri varni kell par napot,semmikepp sem eroltetni,mert az kesobb visszauthet.
Van a neten jo kis lista vagy a Kismama honlapjan hogy mikor miket lehet adni.
En bio parti vagyok,de persze mindenki a kedve esa penztarcaja szerint ad akar babakajcsit is.En foztem a nagynak es most is fogok,uvegest csak akkor kapott ha elmentunk valahova.
Vannak jo kis baba szakacskonyvek(Stahllt egyebkent nem birom de jo babaszakacskonyvet adott ki) amibol kesobb csuda finomakat lehet osszehozni.
Ja es fagyasztani is lehet,kis adagokban ,nem kell minden nap kotyvasztani.
De teny hogy az almareszelo nem sokaig lesz eleg,egy jo merulo mixer minden haztartasban elkel :wink:

Roni nagyi
Jol megfogalmaztad, a koroddal jaro bolcsesseggel.En is csak azota ertem meg anyu aggodasat miota vannak a fiuk....
En a fodraszt ugy oldottam meg hogy ket szopi kozott lementem a hazunk aljaban levo fodraszatba.ZPersze az ottani mesterfodrasz pasi nagyon ugyes,ugyhogy ezert is bejott :)
De elso babanal meg nekem is hazhoz jott a hajfestes :)

Wiinie
Mi mindiga babara kenjuk a kremet ugy furdetjuk.Hat olyan 10 cm hoszu csikor kenunk szet a kezunkon es az jol megmelegszik es utana babara aki irtora elvezi :DNagyon szep es izleses Reka ruhaja,csini lehetett a keresztelon :)

Cic
En is homeopatiasat tudok kohogesre,az nekunkmindig bejott:Drosera 5 CH,api 2szer 5 golyo/Vagy mar jol vagytok?

Szilvi
Remelem megoldodik a legzesfigyelo mizeratok.

Na megyek leteszem a kozben elszenderedett babat az olembol.

Kép
Kép
kataa

Sziasztok!

Közben felmerült bennem a kérdés és ti biztos tudjátok, hogy miért nem lehet fémen reszelni az almát, hanem üvegen?
(Már egy ideje gondolkodom ezen, aztán úgyis ez a téma...)

Ibcsi

KépKép
fibcsi

Csajok ma Gege meglepett egy új tudományával letettem a játsziszönyegre és arra lettem figyelmes hogy a gyerek hason van aztán még kétszer megcsinálta szóval Gege már hátáról is megfordul a hasára:) Forditva már egy hónapja tudja de ez most hátáról is sikerült.Mindennap egy csoda a gyermekem annyira élvezem. :D mindig egy picivel többet tud és nagyon kis szorgalmas :D:D

nika70
Salgótarján

Szia Fibcsi!
Én úgy tudom, azért nem lehet fémen reszelni az almát, mert befolyásolja a gyümölcs vitamintartalmát, illetve az alma savja valamennyit old a fémreszelőből vagy legalábbis kémiai reakcióba lépnek egymással.

Kép
Kép
marslakocska

Sziasztok!

Végre beengedett babanet, tegnap este nem ment, de látom, másnak sem.....

KépKép

KépKép
winnie27

Sziasztok,

Csak annyit írok, hogy péntek délelőtt jobb lenne nekem a ligetben.

JA és arra az esetre, hogyha nem múködne a babanet, holnap délután hirdesse ki valaki, ha más nem az iwiwen, hogy délelőtt vagy délután lesz a Vajda Hunyad váránál a találkozó...

csernusn

Sziasztok!
Hát tegnap és ma nem volt babanet, de gondolom ezt ti is észrevettétek... :evil:

fibcsi:
az egyik Csak csajokban mondták, hogy a fémreszelő azért nem jó, mert a c vitamin tartalmát elveszíti az alma.
Sőt azt is mondták, hogy majd banánból napi egy darabnál többet ne adjunk, mert magam a kálium tartalma ,és megterheli a szívét.

A hozzátáplálással én is úgy gondolom, mint Kata. Igaz, mi tápszeres kiegészítésen vagyunk, de 6 hónapos koráig nem szeretnék mást adni neki. Az egyik barátnőm babája két héttel fiatalabb Annámnál, és naponta 11 -szer szopik!!! A tápszer nem kell neki, , és most azt mondta a gyerekorvos, hogy adjon mostmár neki zöldséget és gyümölcspépet. Hát nem tudom... Lehet, hogy sok a 11 szopi, de én úgy örülnék, ha csak a cici kéne neki, és semmi más..

Nekünk is van új tudományunk! Több is!! Panna nagyon ráérzett a sikítozásra, azzal ébreszt, én meg élvezem, nagyon édes ilyenkor (is). Ráadásul a játszószőnyegen a régóta kinézett bohócot megfogta! Ekkor megint jött a sikítozás, úgy megörült magának:)
Na és tegnap délután tarotta a fejecskéjét hason, támaszték nélkül. Hamar elfáradt, de már ez is haladás!! El is bőgtem magam:)

Akkor a talival mi legyen???

Kép
Kép
Kép
mágnes

Hát úgy néz ki,hogy nem tudunk talira menni, Apának 7kor kell itthonról indulnia, bekavart a főnök... Olyan mérges vagyok, szívesen mentünk volna! :cry:

Kép
Kép
Kép
mágnes

Sziasztok!

Roni nagyi, én vagyok Veron :-)

Winnie, köszönjük :-).

Sajnos én nem tudom senki iwiw-ét és én szeretnék menni pénteken a talira, de nem fogom megtudni ha nem működik a babanet. :-(
Esetleg valaki megtudná nekem adni az iwiw nevét?

Kép

Kép
antekirt

Antekirt az enyém Gürtler Mónika igy megtalizol az iwiwen bár én nem megyek a talira :(

Gege már nem csak egyszerüen megfordul hátáról hasára annyira élvezi hogy letsezm a szönyegre és már fordul is tegnap még hason elkezdett sírni de ma már rájött hogy jé ö már hasról is megtud fordulni egy ideje igy elkezdett forogni.Mire felnéztem egy perc alatt kétszer fordutl át hát-has-hát -has és már nálam is volt a szék mellett.Hovatovább elöbb fog mászni mint ülni vagy nem si tudom de annyira siet ezekkel a tudományokkal hiszen ezt neki ráérne majd csak 5 hónaposan tudni.Nagyon igyekszik.Tudásra éhes a gyerköc csak ne csökkenjen eme érdeklödése :)

nika70
Salgótarján

Sziasztok!

Bár én nem megyek a találkozóra, de jó ötletnek tartom a babanet esetleges nem működése esetén az iwiw értesítést.

Mi is szoktunk az üzenőfalon értesíteni, netán köszönteni, mert akit nem érint, az nem veszi figyelembe, de a rábiztosítás nem árt.

Kép
Kép
roni nagyi

Sziasztok,

Fibcsi
En is ugy tudom, hogy a fem valamit kivon az almabol..de ciki most nem jut eszembe ,mit :oops:
A masik meg hogy szerintme olyan fem ize lesz az almanak egy kicsit..

Magnes
IGen a banan sem jo ha sok,plane hogy a kaka milyenseget is befolyasolja.
Leon az lmult ket napban szopott vagy 10szer..mar en is elbizonytalanodtam hogy keves a tej,de meg kitartok ket hetig es akkor johetnek az elso gyumik.Itt most nagyon meleg van ,talan szomjas is.azert....Egyebkent a baratnodnek jo tanacs,lehet hogy egy masik tapi izlene a babanak,probaljanak tobbet,ne adja fel.Mert a kajcsi kesziteses meloval meg boven raer.

Jo talizast nektek!!!!

Kép
Kép
kataa

Ja most nezem,mar csak egy het es 6 honapos a baboca :D Jaj ,kezdhetek meg neki is fozni,csak ne lennek ebben is olyan maximalista :roll: :lol:

Ja es egy jo tanacsa,ne sozattok meg cukroozzatok az eteleket,akkor sem ha akkor jobban megeszi a baba.
Nekem Alex 1eves koraig nem kapott semmilyen izfokozot :P

Kép
Kép
kataa

De jó! Végre megint be lehet lépni! :-)

Egyetértek Kataaa-val se só, se cukor 1 éves korig! Próbáljuk őket a természetes ízekhez szoktatni, meg nem is használna ez a plusz mennyiségű ásványi anyag a szervezetüknek.

Banán: tegnapelőtt este Nagyfiú banánt evett, Kicsileány meg csak nézte gúvadt szemekkel, mintha kunyerálna. Kíváncsiságból odatartottam és lám, elkezdte szopikálni-nyalogatni. Tök édes volt! :-)
Kb fél kávéskanálnyit lerágicsált róla és tetszett neki.
A banánról egyébként én úgy tudom, hogy nem napi, hanem heti max. 1-et kaphat a kálium és a nátrium tartalma miatt, meg ugyi székletfogó is.
Én ma megpróbálkozok egy kávéskanálnyi friss narilével, mit szól a leányzó.

Mindenkinek szép napot, talira készülőknek minden jót és ne essen az eső!!

Kép
Kép
marslakocska

sziasztok!!!!

kedden voltunk védőnőnél,megmértük a Töpit.

adatok:7000gram
66.5 centi
:shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock:

aztán nincs 4 hónapos!!!!!!!!!!!!!

Patrikkal egy idős babák nem esznek ritkábban de többet????Patrik mostanában 5-6 óránként eszik 200 körül.

KÉPZELJÉTEK!!!!!!!!!!!!MA ÉJJEL NEMKELTÜNK FEL :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: 9-FÉL 6 IG ALUDTUNK.OOOOLLLLYYYYAAAANNNN JÓ VOLT 8)

EGY KÉRDÉS:TI MIT ITATTOK A BABÁKKAL?????Patrik semmit nem iszik meg.se viz se tea se baba üditő,pedig tápszeres.és én úgy hallotam hogy a tápszeres babának kell mellete mást is inni.
kismama18

most olvastam vissza és látopm ti még nemnagyon adtok a babáknat gyümit meg zöltséget.Patrik tegnap már vaniliás buzadara pépet evet :shock: :shock: az almát krumplival egyszerüen imádja.160-070 eket mekisz belőle.de kapott már alma sütőtök papit meg barackot meg banánt.vasárnap meg husilevest evett répával.de én ha nemadnék neki alig enne.unja a tápit.nekünk amúgy dokinéni mondja hogy mitlehet adni meg mit nem.és én tökéletesen megbizom benne.

szerintem egy picit lehet sózni meg cukrozni a kajáit mert ha abszolút nem eszik cukrot 1 évig akkor mikor adsz neki valanit amibe csak egy pici cukoris van akkor lesheted a vércukorszintjét agyogy a plafont veri.persze énsem azt mondom hogy anyon sózom meg cukrozom a kajáit de egy minimálisat teszek bele csak hogy szokja a szervezete.

DE MINDENKI A SAJÁT ELVE SZERINT NEVELI A GYEREKÉT!!!!!!!!!EZ AZ ÉN VÉLEMÉNYEM.
kismama18

Jaj, de jó, végre van babanet! MÁr elkeseredtem, hogy nem lesz tali, ha nincs babanet.
Szerintem gyorsan beszéljük meg a talit! (Nekem nincs mindenki bejelölve az wiw-en, úgyhogy mindenkit nem tudnék értesíteni.)

Mi lenne, ha délben lenne? Az épp a délelőtt és a délután között van. :wink: (Megírja valaki, hogy is kell menni a Vajdahunyad várához. Most hirtelen elbizonytalanodtam. A Hősök terénél kell leszállnom és utána a korcsolyapálya mellett elsétálni és ott vagyok?)

És írjátok meg azt, hogy ki az, aki tuti jön, nehogy aztán csak én szobrozzak ott egyedül. :shock:

Kismama: ugye nem gondolod komolyan, hogy a gyümölcsben nincsen cukor alapból? :wink: Úgyis hívják, hogy gyümölcscukor... Sőt a sütőtökben is van, hiszen attól olyan édes.

Kép
Kép
tinu

Ja, és akkor a szopi hogy lesz? Vagy csak rövid ideig maradunk? Mondjuk Tündi kibír 3 óránál többet, de itthon mostanában én is gyakran szoptatom, min. 8-szor. Altatás miatt. :oops:
(Tegnap este laza 40 percig sírt, mert nem tudtam elaltatni sehogy. Se cici, se lóbálás. Már én is sírtam. :? )

Kép
Kép
tinu

Sziasztok!

Nika, megvagy :-). Gratula a kis forgóbajnoknak :-)

Kismama, nagyon ügyi Patrik, hogy ilyen sokat aludt. :-D

Kataa, biztos, hogy kevés a tej? De ha ennyiszer kajcsizik Leon akkor feltudja tornázni a tejmennyiségét nem? Lehet most nála a növekedési ugrás van.

Ha holnap ilyen idő lesz, mert egyébként záporok, zivataros időt jósoltak akkor is legyen tali?

Esetleg valaki aki jönne holnap, eltudná küldeni nekem priviben a telefonszámát, hogy ha nem találnánk meg senkit, akkor tudjak telefonon érdeklődni vagy ha esetleg nem érnénk oda időben?

Kép

Kép
antekirt

Ha délben van a tali akkor én sajnos nem nagyon tudok menni. :-(
Egyrészt mert Lidi akkor szokott kb felkelni. Másrészt tudom lehet hülyeség de mivel szoptatok még ezért én betartom szigorúan a reggeli, ebéd, vacsorát. Nekem muszáj is enni kiadósat mert általában kilyukad a hasam mire ebéd van. Délutánt már jobban bírom. Meg Lidi is bírja a négy-öt órát kajcsi nélkül.

Kép

Kép
antekirt

Ja és általában délelőtt van két nagy kaksi és hát nem igazán tudnám tisztába tenni.

Kép

Kép
antekirt

Ante: tegnap még aszonták, hogy pénteken 26 fok, meg meleg, meg minden. :shock: Ja, lehet, hogy a délben hülyeség, mert az annak se jó, akinek a d.e. lenne jobb és annak se, akinek a d.u. :D
Én szívesen megadom a számom, küldök pü-t.

Kép
Kép
tinu

Sziasztok,

Hát ez a tali nagyon megdolgoztat bennünket.:(((

Nekem a délelőtt jobb lenne, mert apa ilyenkor 2-kor végez, és akkor hamar hazaér.

szerintem szeles és esős időben ne induljunk el, a felhősről nem tudom mi a véleményem...

Mondjuk nekem egy busz kb 20 perc odaérni, tehát nem megerőltető.

Tinu a Vajdahunyad vára az pont ott van, ahol mondtad, a bejárata is arról az oldalról van:)
A számom priviben küldöm.

Tehát ketten már vagyunk.:)

csernusn

Hali,

A párom most mondta, hogyha 2-től lesz tali akkor max ő is eljön.:)

Úgyhogy nekem is jó a délután 2 óra.

Nekem meg van nagyjából mindenki telszáma, anno még cic szétküldte mindenkinek, az újaknak nincs meg csak.

szeintem akkor leegyen délután 2 óra pénteken, és ha nincs ezerágra sütő nap akkor max sétálunk a babakocsiban, vagy kenguruban meg leülünk egy padra.:)

egyébként üdv az újaknak, nem is láttam mikor jelentkeztetek be, mert én is gyorsmenésben olvasok mostanában itt.:)

fényképezőgépet hozzatok, ja bocs nagyon csapongok....

Ante, Bunny,Dorka,Winnie, Tinu, Csernusn akik jönnek, ki még????

csernusn

Azt hiszem snoopy is akart jönni még, sajna a többiekre nem emlékszem.:((((

csernusn

Tinu, én tegnap este néztem meg az interneten az időjárásjelentést. Ott záport, zivatart írtak péntekre. :-(

Kép

Kép
antekirt

Kismama18!

Én úgy értettem a se cukor, se sót, hogy sok helyen hallani, hogy ha nem fogadja el a baba a gyümit, pl. reszelt almát, akkor cukrozzuk meg, vagy ha a főzeléket, akkor sózzuk és cukrozzuk meg. Én ezekre gondoltam. Persze, hogy valamilyen szinten majd ízesíteni kell, de csupán azért, hogy az alapdolgokat elfogadja, nem. Pl. ha nem kell neki a sárgarépa vagy alma vagy barack, szerintem vétek cukrozni csupán azért, hogy mégis megegye, ha egyszer nem szereti, no meg alapban édesek.

Egyébként gratula, hogy ilyen sokmindent eszeget már a csemetéd. Ha unta a tápszert és ennyire élvezi a kajákat, nem hinném, hogy később gond lenne, az már úgyis jelentkezett volna. Örülj, hogy jóétvágyú a gyerkőcöd, no meg szép termetű is, amint látom!
:)

Kép
Kép
marslakocska

Hú, valaki pár napja írt a sikítozásról. Mi nem sikítozunk, de egyfolytában "beszél". Nem csak dünnyög meg hümment, hanem nyekereg, sikongat, meme, nyenye, hüjjjje, meg ilyeneket produkál, néha meg olyan, mint egy kismacska, időnként dörmög, szóval széles tárházát produkálja a kommunikációnak a Kicsilányka. :-)

Nálatok??

Kép
Kép
marslakocska

Ante: mintha aszonta volna a csaj a tévében, hogy esetleg délután lehet eső, de az szerintem késő d.u.ra vonatkozott. Remélem.

Niki: Bunny emlékeim szerint most Ausztriában van.

Kép
Kép
tinu

Sziasztok,
úgy mennék a talira, de még nem tudtam eldönteni, h belevágjak-e:-( Még nem voltunk egyedül "ilyen messze",csak apával, kocsival. Ő meg ugye dolgozik. Hévvel egyszerű lenne, este meg apa hazahoz, na megbeszéljük. :-)

Tinu: Ne is mondd az altatást:-((( Este kész szenvedés és egyáltalán nem értem:-((( Délben is és éjjel is tök jól elalszik, este meg hiszti van, de nálunk is úgy, h már én is sírok:-((( Tegnap nekünk is egy óra volt:-( A baj csak az volt, h már a karomban is sírt:-( A cici sem segített. És úgy sajnálom, olyan keservesen csinálja:-(
Min kellene változtatnom? Van vmi ötletetek?

Ráadásul most kapta meg a kövi oltást+a rotát. Akkor is nagy nyűgi volt. Ráadásul nem tudtam feldugni neki a kúpot:-))
Tudtok vmi általános homeopátiásat az ilyen oltások utáni hőemelkedésre, lázra?
5300 gramm és 59 cm:-)))

Én sem mindenkit találtam az iwiwen,keressetek meg lszi. (Csikós Andrea, de a Kiscsikóra is behoz:-) )

KépKépKép
kiscsiko

Kismama,

Igazad van abban, hogy mindenki úgy csinálja, ahogyan akarja, és ha neked ennyi mindent megeszik, akkor az csak jó.

Te BP-i vagy? Babatalálkozóra akartok jönni??? Persze ha ilyen rossz idő lesz....

csernusn

Kiscsikó, mi Apist adtunk mindig az oltások után és ha hőemelkedése is volt Lidinek akkor fél óra után ahogy beadtuk lement C30-ös potenciájú.Két golyócskát oldottunk fel.

Kép

Kép
antekirt

Köszi Ante, megpróbáljuk:-)

KépKépKép
kiscsiko

kiscsikó bejelölteek az iwiwen.

öööööööööööööoojjjjjjjjjjjjjjjjj bbbbbbbbbbbbbbbbb ------------------------------------------ zzzzzzzv bbbbbkk ezt Dani írta nektek:)

csernusn

csernusn:

mennék a talira de nem pesten lakunk hanem győrben.

marslakócska:

már értem.bocs de annyira részletesen nem olvastam bele. :oops:

igy már ok.mondjuk én ugy csiszem hogy több almát veszek és mindedjiket megkóstolom és amelyik a legédesebb azt adom a picúrnak.a többit meg megeszem én.
kismama18

Nagyon haragudnátok ha én kicsit kényelmesebb ruciba mennék a talira? Csak mert a Hősökig kenguruba vinném Lidit és hát kissé leizzadnék és a Hősökön venném ki az autóból a babakocsit, mert apa reggel beviszi a kocsit amikor munkába megy.

Kép

Kép
antekirt

Sziasztok!

Ez a babanet...Bosszantó, hogy nem működött. Azt hittem nem is fog, így a tali ugrik.

Még nem tudok 100százalékig semmit a programunkról, hogy mi legyen. Hogy tudok-e menni vagy nem

Ennek örömére soskakat bejelöltem az iwiwen. Már akit tudtam
(szana, kiscsikó, Balázs Éva)

Nekem sincsen meg senki telefonszáma. Mert amikor szét lett küldve valamiért nekem nem jött el.
Így csak Cic-ét és Winnie-ét tudom

Tinu, Niki, ha gondoljátok, írjátok meg PÜ-ben és viszonzom.

Most ezt gyorsan el is küldöm...

Kép
zsuzsu74

Tinu!
Közben téged is felfedeztelek a fotód alapján az iwiwen! :)

Kép
zsuzsu74

Engem iwiwen ezen a néven megtaláltok amin itt vagyok.

Kép

Kép
antekirt

Ante: Te is megvagy! :D

Kép
zsuzsu74

Vissza: Gyermekek / magzatok kor szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?