Új privát üzeneted érkezett!

Tiza :P
Jaj, megértelek,mert az én Urammal sem könnyű. Nekem az a trükköm, ha valamit meg akarok venni, akkor azt megveszem egyedül, és azt mondom rá, hogy kaptam :twisted:
Szerintem vesd be te is ezt a trükköt. Mellszívó igenis kell!!!!
(Nekem már van 3, és tényleg mindet kaptam) Tuggya a zurad, hogy milyen olcsó a textil pelus is, kb ugyanannyiba kerül, mint a konyharuha :P
Elképesztőek ezek a férfiak, de tényleg, csak röhögök rajta. De te ne izgasd ezen magad, vedd meg ami még kell, és kész!
Boldi hajnal óta meg sem áll a pocakomban. Néha már megrémülök, annyira mozgolódik :P
Hány kilónál tartassz fitnesslady? Én +13 :twisted:
Ma reggel volt nálam a védőnő "családlátogatáson". Sok értelmes dolgot mondott, nagyon rendes, és normális nőci szerencsére :P

Manda :P
Hura :P Naggyon örülök, hogy VÉGRE kezditek a lombikot! Egy kalappal hozzá, sőt mingyá kettővel :twisted: :twisted:
Mikor jártál ügynökünknél?

Kép
Kép
szilva069
 
 


Kilók
Múlt heti mázsálásnál voltam +7,5kg-nál.
Barátnőm olyan rendes volt, azt mondta, aki minimum 8at nem hízik, az nem is normális. Szerinte 7-8 kg, ami az első hónapban lemegy (baba+magzatvíz+rengeteg vér+ csomó egyéb víz, amit tartalékol a szervezet)
Ja, vízről jut eszembe, voltam kozmetikusnál, és megbeszéltük, hogy a vízhiányos bőrömnek csodát tett a terhesség :D tényleg nem száraz, viszketős, hanem babapopsis :D

Kép
Kép
emma1976
 
 


bogáncs,

ezek annyira gyenge aromájúak (merthogy nem az bennük a lényeg, hanem a hatóanyag), hogy nem bántják egymást (én spec lefekvéskor "intéztem" mindkettőt, vagy a kenegetést fürdés után, ha az éppen este volt, akkor maradt egy kis szünet a bogyó és a kenegetés között.

Szoptatás alakul, az elején ment a verseny, hogy mi jün előbb vér vagy tej a kebleimből (merthogy ismét kisebesedtek szegénykék), de úgy tűnik a 4. napon győzött a tej! De Boribaba nagyon hősiesen dolgozott az ügyön, egy ideig ugye gyakran rá kell tenni, tej meg még sehol, csak hogy legyen inger, ő meg nézett rám bambán, hogy "ez most mégis mi akar lenni, átverés?"

Zsófi egyelőre teljesen jól viseli, próbálunk nagyon kreatívak és empatikusak lenni a nagytesó szereppel, mindenbe bevonjuk, stbstb, de valószínűleg még igazából fel sem fogta, mit is jelent ez rá nézve az eddigi pozícióját illetően. Na mindegy, remélem minél kevesebb maradandó lelki sérüléssel veszi majd az akadályokat, ez majd 20 éves korában kiderül a pszichológusnál...;-))
Végül is írtam már a kórházról vagy csak terveztem?

emma,
a Jané kocsik picit drágábbak, de nagyon faszák, a Peg Peregok is nagyon jók (a Pliko P3 naked MS-nél egyet csekkolj, hogy úgy emlékszem talp nélkül nem lehet bekötni az autóba, de ez csak akkor érdekes, ha váltogatjátok az autókat, továbbá még annyi az ellenérv, hogy kicsit rövidek a hordozóik, túk hamar kinövik a babák, de amúgy mint említettem mi is pont egy ilyenen gondolkodtunk sokáig, el is volt téve a Brendonban egy piros, aztán győzött a Chicco autofixes változata, de az drágább) Én Ausztriában a Babyone-ban néztem ki egy Quinny akciót, a homok színű modell volt maxicosi cabrio horodzóval asszem átszámítva 120e körül.
Amúgy meg 7,5kilóval szégyeldd magad, tessék szépen hízni, 10 alatt szóba sem állunk Veled.

dzs.
dzsulee
 
 

 
 

Sziasztok!

Drumka nem akarok kotnyeleskedni,de ha február 21-én volt meg utoljára, akkor a szülés várható időpontja November 28-nak kell legyen, akárhogy számolom is,neked nem ez jött ki?

Bocsi ha tolakodó vagyok!!! :oops:
Vendég
 


Köszi csajok!!! :lol:

Szilcsi :D
Ápr.17-én voltunk a BMC-ben, akkor küldtem neked sms-t is! :?
Most legközelebb május 25-én megyek pénteken, tuti megszívom, de az lesz a 22.napom (lehet, Karcsi is elkísér) és akkor akarom indítani a decapeptylt. 2005-ben is a 22.napon kezdtem, hátha szerencsét hoz! :wink:

manda
 
 


Mona

Nagyon Boldog Névnapot!!

Kép
gtünde
 
 


Köszönöm a felköszöntést :lol:

Apától kaptam egy nagyon csini halásznacit, és elvitt vacsizni :lol:

Kép
mona76
 
 


Sziasztok :D

Tegnap voltam Uh-n, és 1.3 a nyaki redő eredmény, aminek nagyon örülök, és már 66mm-esek vagyunk.
Remélem most már engednek egy kicsit mozogni is, mert ez az állandó fekvés már nem nagyon megy, főleg ha jó idő van.

Most már gyakrabban jövök, és megpróbálok képbe kerülni.

Puszi mindenkinek. Hajrá!
boboka4
 
 


Szilcsi
Akkor szokjad! :) Amúgy másnap már egész jólfésült volt Fici. Íme, a bizonyíték:
Kép
Ja, és még egy kis „horror”. Én elraktam Fici leesett köldökcsonkját emlékbe. :D
Te kis ravaszdi! :wink: („ajándékba kaptam trükk”)

Tiza
Köszi, Fici nevében is! Ma olvastam a Zsebibaba füzetben, hogy hétfőtől megint Születés hete lesz. Szerintem nézd meg a programot, hátha valami érdekel. Én tavaly voltam szülőszoba-látogatáson, filmnézésen, stb. Ajánlom MINDEN POCAKOS figyelmébe, mert az ország több településén lesznek programok. http://www.szuleteshete.hu/index.php?id=223
Tegnap el kellett vinnünk Ficit a dokihoz, mert nagyon csipásodott a szeme. A váróban volt kirakva ez a hirdetés. Gábor lefotózta, hátha érdekel:
Kép
Mellszívó szerintem is kell. Én is használtam az elején. Még a kórházban is!
Pelenka helyett konyharuha?!? :shock: Gyerekágy helyett meg kartondoboz?! :)
Szerencséd van, hogy anyósod védőnő. Nem is tudtam.

Manda
Dehogy esel pofára!! Ilyenre ne is tessék gondolni!!!

Drumka
Oksi, mindjárt kalkulálok! :lol:

Bogáncs
Szépek a nevek! Nekünk meg unokatesóm elorozta a Balázst. :? Anno nem örültem túlzottan, de már a Zsombor tetszik, úgyhogy no problem.

Tündi
Egyetértek Dzsulee-val, nekünk is bejött az Oscillococcinum.
Nem tudod elmenteni más kiterjesztéssel??
Hú, Bence szép nagy legény!

Dzsulee
Gátmasszázst én is elkezdtem, de aztán a 36. héten szültem, így nem sokra mentem vele. Meg mondták, hogy koraszülésnél nincs gátvédelem. Ráadásul Fici vákuumos lett, így meg végképp nem lehetett. Na, de majd a következőnél!! Csalánlevél teát szintén beszereztem, de megbontani sem tudtam. :? Viszont a bogyóról csak szülés után olvastam.
A szülés után nekem is csodálkozott a nővérke, hogy milyen hamar összehúzódott a méhem, mintha nem is lettem volna terhes, pedig semmi bogyót nem szedtem.
Én imádok Répának kutyulni. :oops: De azért jó lesz, ha már „felnőttes” kaját is tud enni.
Na, meg azért bolti bébikaját is adok neki. Ui. primőrt tilos adni.
Én le se merem írni, milyen sokáig bőgtem szülés után. Főleg, hogy Fici majd két hónapos koráig be volt sárgulva, és szinte kéthetente vittük vérvételre. Majd elmúlik. Igaz, néha még most is bőgök, ha már tök elfáradtam, meg úgy érzem, tök szar anya vagyok. Máskor meg felvet a jókedv!
Hú, én ezt a cicikisebesedést megúsztam. Lekopogom, semmi gond nem volt a cickómmal. Kb. két-három hónapja volt, hogy találtam benne egy csomót, de szépen átmasszíroztam, utána meg Fici jól kiszopizta, és el is múlt.
Mi is a Babyone-ban vettük a babakocsit. :)

Emma
Mi is kint vettük a kocsit, csak sajna, pont akkor volt a legdrágább az Euro, de még így is megérte. Na, persze azt is bele kell kalkulálni, hogy az oda-visszaút is pénzbe kerül. Szerencsére, mi akkor Győrben laktunk épp, így nem volt messze Bécs.

Boboka
Hurrá-hurrá!! Már nagyon hiányoztál! Akkor várunk, de tudod, első a baba biztonsága!
gtünde
 
 


Drumka
A babanet kalkulátor szerint, ha dec. 28-ára vagy kiírva, akkor az utsó menzi első napja márc. 23, és akkor ma 6+1 vagy. Beírom ezt, aztán majd korrigálunk, ha az UH-n mást mondanak, oksi??
gtünde
 
 


Ja, azt meg el is felejtettem írni, hogy 04.27-én már megint megjött... :?

Kép
Kép
gtünde
 
 


Szilcsi :)
Hát a férfiakkal nem könnyű. Nekem is vannnak ilyen trükkjeim, hogy tökre le volt árazva meg stb., de már átlát a szitán. Azóta egyébként megenyhült. Tegnap voltunk babakocsi nézőben, ismét. Találtunk kiságyat és pelenkázót is ami tetszik. Persze a szokásos műsort eljátszotta a párom pénzügyileg, de este már mondta, hogy megveszünk mindent és lesz babakocsi akár 150.000-ért is. Félre ne értsetek, hogy nekem csak az felel meg ami drága, de ha minden szempontot figyelembe veszek, akko tényleg kb ennyibe kerül egy jó. Nem szeretnék bosszankodné és később egy másikat venni. Ez olyan, aminek ki kell tartani és még egy másik gyereket is kiszolgálni.
Hízás: Ma reggeli mázsálás 55,9 kg (51-gyel indultam), szóval kemény 5 kg. Nem nagyon értem, mert tegnap is olyan jókat ettem és nem is diétásokat. Már meg sem próbálok odafigyelni mit kajálok. Mostanában kétszer volt szalonnasütés, bográcsban főzés stb. És minden nap eszek valami édességet. Persze mozgok sokat, legalább heti ötször tornázok, gyaloglok v. mind a kettő, de szerintem anélkül sem híznék nagyon. Tegnap a férjem orvul lefényképezett mezítelenül, csak a felsőtestemet. Úgy nézek ki rajta, mint egy etióp. Vékony kar, kilógó bordák és egy pókhas hi-hi.

Emma :)
Várom a beszámolót!

Mona :)
Boldog névnapot! Szép estétek lehetett.

Tüncsi :)
Tetszett a dobozos vicced, még itt egyedül ülve is hangosan röhögtem.
Tudok a születés hetéről. Holnap megyek is babaörzére. Azt hiszem ki kell vennem egy fél nap szabit, de nem baj, mert 10-től kezdődik. A hírdetést köszi, mert pont ilyen kocsit szeretnék, lehet, hogy felhívom, bár nem jövök rá, hogy melyik az a Carrera C, mert én csak Pro-t találtam eddig.
Fici tényleg kisimúlt másnapra.

Kép
Kép
tiza
 
 


Kép Kép
Vendég
 


gtünde
 
 


Tüncsi :)
Köszi. Ezt a hírdetést már én is megtaláltam, tetszik is, de sajnos ez a Matrix verzió azért nem olyan jó, mert a mózes és a hordozó egyben van és gyerek nélkül is alig tudom felemelni. Ma megnéztük és a Yarisba egyedül a Jane Carrera pro kocsi fér bele. Chicco trio ct. 01 volt a másik favorit, de nagyon be kellene préselni és összeütné a csomagtartó belsejét. A Peg perego vázat még nem próbáltuk, de az kb. a Chicco méret. Úgy néz ki, hogy maradunk a mózeses Jane-nál, de csak 2-3 hét múlva hoznak Pécsre, és azt sem tudják megmondani milyen színt. Ágyat találtunk, ami tetszik. Férjemnek kezd megjönni az esze, de azért még mindig számolgat.

Kép
Kép
tiza
 
 


Gyors bekukk.
A Duna tv-n most megy egy terhességes dokumentumfilm. Még csak a szívdobogásnál tartanak, úgyhogy még be tudtok kapcsolódni, ha időben olvassátok.

Azt mondták, hogy akinek hányingere van az első időkben, annak a nőnek a legkisebb az esélye a vetélésre, mert az a szervezet védekező mechanizmusa. Tök érdekes...

tynus12
 
 


Rakok "pár" képet Ficiről, meg Apáról és Anyáról kiskorában:

Már van két fogam:
Kép

Itt épp unokabátyámat kóstolgatom:
Kép

Hason:
Kép

Szieszta:
Kép

Ülni is tudok már (kicsit kopott már a nagylábujjamnál a rugi, mert úgy örököltem):
Kép

Anya a húgával:
Kép

Apa:
Kép
gtünde
 
 


Tüncsi :D
Megzabálom ezt a pici lányt! Azért 90%-ban anyuka génjei, nem apukájé, ugye?

Tiza :D
Beszámoló: Wiener Neaustadt -ban kezdtünk, ott nem volt olyan tutti a választék, ezért irány Bécs, SCS, BabyOne. Itt találtunk egy baromi kedves eladót, az összes Chicco, Quiny és PP szóbajöhető kocsit megtapogattuk, szétszedtük, összeraktuk. És nem nézett senki ránk csúnyán!!! Sőt ezerrel segítettek. Na másfél óra után ismét ott tartottunk, hogy PP Pliko P3 a legjobb ár/érték arányban :D Itt 499,- EURO volt, ami otthon 130000. Szóval csak úgy érte meg, hogy 242Ft-ért szereztünk EURO-t, meg nekünk a benzin nem kerül semmibe, így 9000 Ft-tal jártunk jobban. De ha drágábban veszed az EURO-t, vagy autót kell fizetned, ugyanott vagy, mint itthon. A drágább kocsikon egy kicsit többet lehet nyerni - ezzel az árfolyammal számolva az itthon 180000res kocsi ott 165e körülre jött ki. Szóval már nem akkora nagy biznisz odamenni, mint mikor méd a MWS-t visszaadták a határon.
Na de én őrült boldog vagyok a gyönyörűséges kocsinkkal, ráadásul anyósomék fizették a 3/4 -ét, ami nagyon jól jött! :D

Kép
Kép
emma1976
 
 


Tücsi :D

Az a teli szájjal röhögős kép, háát megzabálom!!!! Gyönyörű a kiscsaj! Sztem Rád hasonlít a gyerekkori fotód szerint, meg a húgodra!!


Dzsulee :D

Kitartás cici ügyben! Maximális együttérzésem!! Ölég horror ez a vérzés dolog, de sokan nem usszák meg.

Jól van, meggyőztél az aromákkal, feltétlen szeretném én is csinálni, hátha...

Nem írtál a kórházról még, csak akartál :P :D Várom :D

Hétvégén körbe néztünk kicsit tájékozódásképp babakocsi ügyben. Háát kicsit sem hazudtál, akkora súlybeli különbségek vannak a babakocsik között. A praktikusság és a kényelem alapján nálam a peg perego pliko 3 vezet, azt meg is emeltem, meg
Dzsulee féle chicco izgat nagyon, de ezt is szeretném személyesen megnézni. De kevesen forgalmazzák, hol nézzem??
Te hol nézted?

Bogáncs

Kép
bogáncs
 
 


Emma :)
Nagyjából én is ezt szűrtem le a netről, de azért jó, hogy megerősítettél. Befér a Yarisodba? Nekem a Chicco és a PP alig, ezért félek, hogy össze-vissza karcolná a műanyag borítású csomagtartót, így marad a Jane. Persze a férjem otthon megint kezdte, már teljesen kiakaszt. Legszívesebben fognám és a saját pénzemen megvennék mindent, mert megőrülök tőle. Felhívta a családját, hogy én nem vagyok normális, mert 160 ezerért akarok babakocsit venni és hogy ugye felesleges a mózeskosár. Természetesen mindenki megerősítette, hogy úristen egyáltalán lehet ennyiért babakocsit kapni? és hogy nekik sem volt mózes. Anyósom védőnő és állította, hogy csak 3 hónapos korig szokták a kismamái használni és szerinte is felesleges. Szóval most marad a mózes nélküli változat. Sőt anyósom azt is mondta, hogy ne vegyek mellszívót, mert nem biztos hogy kelleni fog és majd ráérek akkor. De kérdem én, hogyan tudok majd a pár napos baba mellett mellszívó után rohangálni? Párom szerint majd ő megveszi, csak mondjam meg melyik kell, de tudom, hogy az csak pár nap múlva érkezne meg, mert mindig akadna valami sürgős más elintéznivaló.
Már tökre el vagyok keseredve és a vásárlás nem hogy örömet nem okoz, de előre stresszelek tőle és sokszor rossz kedvem van.

Kép
Kép
tiza
 
 


Tiza
A lecsupaszított váz befér! Tényleg sokkal kisebbre csukható, mint a legtöbb kocsi! Az igaz, hogy a kemény mélymózést csak 3-4 hónapig használod, de szerintem kezdetben az a legjobb a picinek. Tesóm - akinek nincs ilyen - mondta, hogy szerinte olyat vegyünk. De ha ilyen nem lesz, nagyon figyelj, a sportok nagy része nem dönthető 180 fokban! Mivel te abba rakod majd a vászonmózést, nem jó, ha pici babát úgy fektetnek.
Sajnálom, hogy ilyen párod és a családja.
Nekem nagyon jól esett, hogy anyósom és apósom is eljött velünk, drukkoltak, és majdnem rábeszétek a drágább PP-re - na de azt túlzásnak tartottam

Kép
Kép
emma1976
 
 


Sziasztok! :)
A rosszulléteim kicsit gyengébbek, de viszon folyamatosan fini kajákról fantáziálok. :oops:
Nati2000: :)
Én nem egy egyszerű eset vagyok, mert hőmérés szerint a 33. napon volt pé. És a menőmanó méretei is ezt igazolják, 2 hete volt 3 mm. Nem vagy tolakodó, még a dokim sem hitt a szemének. :lol:
Tünde: :)
Köszönöm, hogy belekerültem a táblázatba, jövő kedden megyek megint uh-ra akkor hátha már okosabbak leszünk ha nem akkor akkor majd júni 5-én a megközelítőleg :lol: 12-hetes ultrahangon. :lol:

drumka
 
 


Emma :D Tiza :D

Most látom, hogy kb. egyszerre írtunk babakocsi témában, ráadásul hadonlókat :D

Emma :D

Örülök, hogy boldog vagy a szép kocsiddal!!!

Tiza :D

Ne törődj a pasiddal, főleg ne az okos rokonsággal. Vedd meg az ízlésednek-ígényednek megfelelőt a saját pénzeden!

Bogáncs

Kép
bogáncs
 
 


Mikor 3,5 éve vettük a Bergon babaocsinkat, én még a 46 ezret is sokalltam érte. Na de most ezek az árak :evil: Hihetetlen, mennyire ki tudják használni a kismamákat, akik úgyis megveszik a kocsit a babájuknak.

Kép
Kép
Kép
h.nelli
 
 


Bogáncs,
Igen egyszerre írtunk, és örömmel láttam, hogy hasonló a véleményed :D

Nelli
Tudom, horror, de azért ez 3 dolog egyben! Szóval próbálom úgy felfogni, hogy 40ezer/darab :D Autósülés neked benne volt ebben az árban?

Kép
Kép
emma1976
 
 


Sziasztok!


Itt vagyok ám én is csak ritkábban tudok jönni!

Kismamik úgy örülök hogy mindenki jól van és szépen gyarapodik :lol: csak így tovább! Tiza kell mellszívó amit Balázs meghagyj azt leszívom és lassan már 1 liter tejecske van a mélyhütőbe. Kép

Manda úgy örülők hogy elkezditek csak nyugodtan és akkor biztos sikerül mi nagyon drukkolunk neked!!!!

Tündi nem semmi Ficánka meg lehet zabálni!!!

Barbi
zbarbi
 
 


Zbarbi :D

De csodás ez a kisbaba is!!! csupa jó anyag a topikban!!

Bogáncs

Kép
bogáncs
 
 


Bogáncs :)
Írtam egy hosszú üzit, aztán elszállt.
www.babyplanet.hu
www.bababirodalmom.hu
Itt találsz chicco-t. Nekem is tetszik.

Barbi :)
Nagyon édi-bédi a kis tökös. Szép formás, örülök, hogy minden rendben.

Kép
Kép
tiza
 
 


Tiza :D

Köszönöm szépen, már nézem is!

Bogáncs

Kép
bogáncs
 
 


Tiza, Bogáncs
A Chicco 100 ezres kategóriával nekem 2 bajom volt: nem lehet leszedni a sportrészt, hanem arra rakod a mélymózest + váz sokkal gagyibb (nem alumínium), különben nagyon tutkó, és jók a színek is

Kép
Kép
emma1976
 
 


Sziaszok :)

Barbi :)
Nagyon aranyos a druszánk :D
Ha majd már sétálhattok, jó lenne találkozni :)

Babakocsi: Mi örököltünk egy babakocsit az unokatesóméktól. 180 fokban dönthető, de sportkocsvá alakítható, és őkk adig használták, amíg kellett, a babakocsi,mert gyalogtávolságra laknakmindentől, nem kellett bsuzozni vele.
PegPeregró "valami" egy hat évvel ezelötti modell, ami eddig két gyereket szolgált ki és még mindig teljesen jó állapotban van.
Emmiatt azt mondom, hogy ha valaki több gyereket tervez, akkor megéri egy jobb kocsit venni, de ha éppen nem futja a családi kasszából, akkor nyugodtan vegyetek használtat, általában semmi bajuk nincs azon kívűl, hogy egy alapos mosás rájuk fér.
Nézegetem séta közben a több anyukát a százezer forintos kocsikkal és igaziból örülök, hogy azt a pénzt nem költöttük el, és semmiben nem zavar hogy nekem egy a régebbi babakocsim van.
Ilyen:
Kép

Ő meg Balázs egy hónaposan :)
Kép

wish
 
 


bocsi az elgépelésekért, nagyon siettem :oops:

wish
 
 


Babakocsi: :)
Nekünk az az egy dolog maradt meg a fiam után. 9 évvel ezelőtt volt 98.000Ft valami Preg Prego csoda és nem is használtuk, mert volt egy mózeskosaras amit jobbnak találtam így lefóliázva került a padlásra./talán ezért maradt meg mert nem volt szem előtt mikor mindent elajándékoztam. Asszem a mai árak mellett kifóliázom átmosom, és jó szolgálatot fog tenni. Ugyanis rengeteg babakocsit néztünk a hétvégén, gondoltam meglesem miről is beszélgettek itt napok óta. Szóval ledöbbentem az árakon. Néhány babakocsi áráért már autót lehet venni. És azt tapasztaltam, hogy teljesen fölösleges dolgok vannak rajtuk mint pl kézifék :? ha elengedem úgyis elgurul ha nem húzom a kéziféket ha meg fogom akkor minek a kézifék. :roll: És persze 160-170-200.000 Ft mert jó a neve szép a színe de igazából szerintem nem lehet kihasználni. Ja és nem utolsó hogy alig található olyan ami 180fokba dönthető.

drumka
 
 


Sziasztok!

Lara :)
Hasszúrkálás volt egy időben, mostanában inkább menzisen görcsök néha, de nagyon gyengén. Én úgy gondolom, hogy ez normális.

Tiza :)
Nagyon köszönöm! Valamit muszáj lesz csinálnom, mert már nem vagyok 21 éves, akkor nem volt gond leadni a fiammal felszedett 21-22kg-t. Kihozatom valakivel, mert itt ilyet nem lehet kapni, sajnos. Szerintem a türelmedet nem a pici, hanem a nagy fogja/teszi folyamatosan próbára. Ezek után egy (pár) gyerek szerintem meg sem kottyan :lol: Valahol írtad, hogy vízöntő....hát én is az vagyok :roll: lehet, hogy az én családom is ezt érzi :oops:

Drumka :)
Tényleg nem vagy egyszerű a számolásnál, de végül is az a lényeg, hogy minden rendben van!!!!

Tündi23 :)
Nagyon szép kis kölyök Bence! Gratulálok! Vizsgák???

Dzsulee :)
Köszi én is TITKOT :wink: ! Majd ha odakerülök, akkor biztos kérek hozzá magyarázatot, addigra már időd is több lesz! Újabb képek??? További jó babázást, s mielőbbi cicigyógyulást Neked!

Tünde :)
Fici egyre Tündérebb, s tényleg az anyukájára hasonlít inkább, bár ez még sokat fog változni. Köszönjük a sok képet, soha nem elég!

Boboka :)
Gratula az eredményhez, s nagyon vigyázz magatokra! Pihenj sokat!

Mona :)
Boldog névnapot, így utólag! Szép estétek lehetett....de régen is volt nekem már ilyen :shock:

Barbi :)
Balázska valami MESE!!! Még mindig olvadok tőle :D

Manda :)
Tudom, hogy Te nem hallottál még rólam, de én már nagyon régen olvastalak Benneteket, s tudom, hogy mennyire régen próbálkoztok...én is nagyon szurkolok Nektek!!!! hátha ez is segít egy kicsit..

Velünk szerencsére most semmi nem történik, s ez nagyon jó! Na eldugultam...mindenkinek szép napot!

Szilvi

Kép
Kép
Kép
szilvia72
 
 


Hi!

Anyukák!
Ezek a babák napról napra szebbek lesznek!!!

Megvan a kiskönyvem. :D

Szilvi!
Én is mostmár így gondolom. :D Védőnő is említette. Nagyon szimpi!

Kép
lara26
 
 


Sziasztok Lányok,elnézést,hogy csak így rátok török,csak a táblázaton láttam,hogy Kedves Bogáncs neked is pozitív pct-d lett és spontán sikerült a Babóca,Gratulálok!Nekem is a pct lett rossz azon kívül minden rendben,most készülök a 4.inszemre.Ma teszteltem a 3.után és negatív lett elég szomorka vagyok :cry: ,neked rásegítettek valamivel?üdv Mindenkinek,sok erőt kitartást és gratula a Szerencsés Babásoknak :D
lanyané
 
 


Wish :P védőnéni és gyerekorvos "ajánlásával" mi már 2 hetesen sétáltunk igaz egyenlőre max. fél órát volt levegőn,de ha már többet leszünk kint akkor kész örömmel találkoznék veletek.
Balázsnak nem kell az órát porszívózni, nekem reggel vagy este muszály különben nem kap levegőt, hihetetlen menyiségű "anyatej" van az orrába.
Hogy repül az idő már egy hónapos,hihetetlen mi holnap leszünk 3 hetesek :lol:

Barbi
zbarbi
 
 


Balázsmamik!!
Ezek a gyerkőcök egyre szebbek!! Édes, zabálnivaló husimanók!!

Lara
Gratula!!!

Babakocsikeresők
Látom, még mindig nehéz a választás. De tényleg nem szabad elsietni. Tudom, már 100szor írtam, de én a mózest Fici 6 hónapos koráig használtam. Mondhatni, 100%-osan kihasználtuk. Otthonról sétálni mindig abban vittem; télen meg külön jó volt, hogy Fici alá még be tudtam rakni egy báránybundát, így még a nagy hidegekben sem fázott. Ezt próbálja vki kivitelezni egy hordozóban!
Na, de senkit nem akarok rábeszélni semmire. Minden attól függ, ki, hol, mikor használja a kocsit. Sok sikert a választáshoz!!

Mindenki
Köszönöm a Fici dícséreteket! Ahogy elnéztem a gyerekkori képeinket, tényleg rám hasonlít "szegény". :D Sebaj!
gtünde
 
 


szasztok,

emma,
jipppppííí, a PP pliko p3 sztem 100 pontos választás, pláne ezzel a pénzügyi konstrukcióval...;-)

A Chicco ct 01 autofix-es verziójával (a Blue cream a legjobb szín:) egy baj van: az ára. Amúgy (nem tudom, hogy erről írta-e emma) ennek a modellnek teljesen külön működtethető minden része az alap extra könnyű, alumínium vázra, én is utálom azokat a kocsikat, amelyeknél csak a sportkocsira szerelhető a mózes, hiszen úgy nehezebb is és koszolódik is.

bogáncs,
a kórházról:
hát nem a hilton, de minden van, ami kell, legfőképpen a 2 legfontosabb: minden szobához sajtát fürdő wc-vel (ami valljuk be nem árt, ha az ember egyenként számolja mondjuk a lépéseket a császársebtől vagy a gáthímzéstől) és a lehetőség, hogy beadd a porontyot éccakára a csecsemősöknek, bár nem mondom, hogy könyörögnek érte, de alapvetően lelkiismeretesek és az első 2 éjszaka mindenképpen jól jön. (Ha front van -mint nálunk- és 11 nőre jön rá a szülhetnék, akkor viszont nincs kecmec, a többnapos manók mennek anyucihoz, hogy némileg érthető módon átadjuk a helyet a frissen szülteknek, így történt ez az utolsó éjjelen, legalább volt lehetőségem bemelegíteni...;-) )
A kaja (értsd: ebéd) egész jó, pedig én hiperfinnyás vagyok, és remélhetőleg a téli anyukáknak sem kell aggódniuk a hőmérsékle miatt, minthogy nálunk teljes gőzzel fűtöttek a 25 fokban:)
A látogatás tényleg nagyon szigorú, ami szintén nem baj, anyucik kis gurulós tepsikben megkapják a manókat, és reggel 7-től este 7-ig fogadhatják az előtérben a látogatókat, akik az üvegen keresztül üntyümpüntyümözhetnek kedvükre (apucit is beleértve, aki legaláb ki lesz éhezve, mire hazaértek).
Készüljetek fel, hogy (jó szokás szerint) nincs 2 nővérke, aki ugyanazt vallaná egy adott témát illetően, de komolyan. Legyen szó akár csak a pelenkázásról, bejön az egyik, aszongya, hogy ne használj popsikrémet mert nem levegőzik rendesen a törlőkendőben meg úgyis van, 2 perc múlva simán rádszól a másik aki szerint 3-szor annyi kéne, mint amennyit titkon, dugdosva és szemlesütve éppen rácsempészni tervezel a kölök fenekére...FONTOS: az osztályon (nem a csecsemősöknél, hanem magán a gyermekágyon) dolgozik egy vékony, szőke hajú 50 körüli hölgy (a nevére nem emlékszem, de ha egyszer beszélsz vele, nem fogod eltéveszten), ha egy mód van rá, mindig őt kérdezd, mert hihetetlen kedves, aranyos és mindenben segít, ráadásul nagyjából értelmes dolgokat mond (ne persze van kivétel).

Eygszerre ennyi jutott eszembe, ha van kérdés, csak nosza.

És akkor 1-2 bónusz kép jutalomból azoknak, akiknek voltlelkiereje végignézni a múltkoriakat...;-)

Kép Kép Kép Kép
dzsulee
 
 


bocs, de ezt még muszály...:)

Kép
dzsulee
 
 


és még valami:
Manda, sok kalappal! Megy a megadrukk itt mindekitől!
dzs.
dzsulee
 
 


Dzsulee, Barbi, Wish :)
Meseszépek ezek a babák :lol:

Emma :)
"Csak" a kocsi volt ennyi, de emellé vettünk huszonpárzerért egy autósülést, és egy kisebb kocsit 15 ezerért, ami összesen: kb. 85 ezer, mégsem 130-180 ezer.
És 15 ezres kocsink kívül mindent most is használni fogunk. Sőt, előtte az Öcséméknél volt.

Lara :)
Kiskönyv :lol: Most már hivatalosan is kismami vagy!

Én ma álmodtam először, hogy szülök. persze neve még nem volt, és elég érdekes volt az egész :lol:
És nagyon sajnáltam a pocim, hogy már nincs.

Kép
Kép
Kép
h.nelli
 
 


Sziasztok!

Csajok, nagyon rendesek és aranyosak vagytok :!: :!: :!:
Mindenkinek nagyon köszönöm a drukkokat :!: Olyan jól esett :!:

A babák annyira szépek, hogy nem lehet velük betelni !!!:D

Puszi Mindenkinek :!:

manda
 
 


Tüncsimami
:lol:
Isten éltessen sokáig ezen a szép napon!!!!
Kívánom, hogy a következő szülinapodon még egy babó szuszogjon melletted! :wink:
Puszi!
Andi

manda
 
 


Dzsulee :)
Meg kell zabálni a csöppséget, nagyon szép, főleg a mosolygós képen.
A babakocsiban én is ezt a fajtát nézegettem, de ez valamivel nagyobb a Jane-nál és egy picit nehezebb is. Az ára pedig csak egy halovánnyal jobb. (kb 5000 ft., de ha megveszed az adaptert a mózeshez, akkor már drágább, a Janéhoz meg jár alapban) Most már letettem a mózesről, mert nem éri meg a veszekedést. Tegnap nagyon rossz hangulatban voltam és veszekedtem is a férjemmel, de nálam hamar elszáll a harag és megbékélek, de már nem kívánom a vásárlást és nem is érdekel, inkább rossz érzés fog el ha a szerdára gondolok, amikor anyóssal megyünk közösen. Az ágyat meg a pelenkázót ő veszi. Mellszívót kapok az üzletvezetőnktől. Pechemre neki tényleg nem kellett, ezért volt mivel példálózni, hogy hülyeségeket akarok venni. Már csak röhögök.

Szilvi :)
Én is nehezen jutottam hozzá a kazihoz. A férjem (persze ezen is spórolni akart) nem engedte hetekig mevenni, mert állította, hogy majd az internetről letölti. Persze nem találta, aztán valaki profit kért meg, aki csak olyan formában tudta megszerezni, hogy a számítógépen lehetett lejátszani. Végül megvettem (azt hiszem 1900 ft-ért), csak kb 5 héttel később. Azóta is rendszeresen csinálom, úgyhogy megérte az árát.
Tényleg nem könnyű egy vízöntővel. Egyébként nem mindenben ilyen sóher. Pl építkezünk és ott próbálja azért a jobb minőséget megvenni, persze ésszerű határok között, mert aztán az árak a csillagos égig mennek. Kezdem azt érezni, hogy csak akkor van spórolás, ha rólam van szó.

Kép
Kép
tiza
 
 


Dzsulee, Wish, Barbi!
Gyönyörűségesek a babák!

Babakocsi!Szerintem se sajnáljátok rá a pénzt. Mózest mi nem használtunk, de ez ugyanúgy egyéne válogatja. Csak akkor tudja meg az ember, ha már túl van rajta.

Lara!Örülök, hogy van már kiskönyved. A te védőnőd szimpatikus?Vele találkoztál?

Tiza!
Van egy Avent Isis mellszívóm, eladom, ha kell.

Én már megmenekültem a babakocsi dilemmától, ugyanis a drágám semmilyen babakocsiban nem hajlandó közlekedni. Végigordítja az egész utcát, így elég macerás a sétáltatása. Ami mostanában abból áll, hogy fogom a kezemben és leviszem anyuékhoz egy utcával lejjebb. Szóval kifogtam a tutit. Tegnap beszéltem a védőnővel, nem tanácsolja a kengurut, mert nagyon alacsony vagyok, és szerinte nekem is és a babának is knyelmetlen lenne. Meg ugye jön a nyár. A hordozókendőt javasolja.

Tüncsi!
Te vettél anno hordozókendőt, ugye? Használod? Hol vetted? Milyen, kényelmes nektek?
Léna már nagyon ügyesen eszik, délben kap papit, gyümölcsöt vagy főzeléket. A répát :lol: :lol: és a paradicsomot utálja, ugy néz ki. Most tegnap bevásároltam 5hónapos kajákból is, kíváncsi leszek, hogyan tolerálja ma.

Várandós mamik!
Nézzetek körül az oldalamon, nagyon sok szép body és rugi van, gyönyörű állapotban, olcsón, kompenzálhatjátok a drága babakocsit!! :lol:
http://babaturi.gportal.hu

tynus12
 
 


Tynus :)
Most egy kicsit megnyugtattál a mózes kérdésben. Mellszívót kapok, vadi újat. Nagyon jó a honlapod, de ami tetszett mind le van foglalva v. eladva. Azért figyelem folyamatosan.

Kép
Kép
tiza
 
 


Hi!

Végre van babanet!!! :D

Tynus!

Találoztam vele, szimpi nekem. :D

Kép
lara26
 
 


Sziasztok!

Nagyon édessek a babák :wink:

Tündi, nagyon boldog szülinapot kívánok
Kép

Kép
mona76
 
 


Sziasztok!
Nagy örömömben, hogy van babanet, írtam egy csomót, de elszállt, úgyhogy most csak röviden:

Tündi :)
Én is nagyon sok boldog születésnapot kívánok! Teljesüljön minden kívánságod!!!

Lara :)
Gratula a kiskönyvhöz!

Tiza :)
A pasiknál ez már genetikai rendellenesség, tisztelet a kivételnek, s a jelenlevőknek :lol: , a legjobb, ha mennél kevesebb dologról tudnak, úgysem tudnak egyszerre több dologra figyelni :lol:
....de azért persze imádjuk őket, amikor hagyják...

Mi szombaton megyünk dokibácsihoz, már nagyon várom :)

Koffeinmentes kávé, és szénsavas víz (a másikat nagyon nem szeretem :oops: ) ugye nem árt a babónak???

a lényeg: Dzsulee :) , Wish :)
Nektek is hatalmas gratula a drágákhoz!! Ha van időtök, gyertek, rakjatok minél több képet, s meséljetek!!!

Kellemes pihit!
Szilvi

Kép
Kép
Kép
szilvia72
 
 

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet: