Új privát üzeneted érkezett!

zewa delux, barackillatú, barackszínű, fini :lol: :lol: :lol:

KépKép
evica76
 
 


AAAAAAAAAAAAAAAAAAAA!! Megorulok! Szepen regaltam egy csomo dologra, erre elszallt a net... Es egyszeruen mar nincs energiam ujrairni, almos vagyok. :(( Na mindegy.

Elizabeth: neked azert gratulalok, ez meg igy ejjel egykor is belefer az ujrairasba! Tok jo neked, hogy mar babazhatsz!! :)

Szoni: edes a nagylanyod, es persze a fiad is!!!

Kepzeljetek van egy baratnom, aki ma szult itt Szombathelyen, es volt 4D ultrahangon korabban, es jo sokaig nem tudtak neki biztosan megmondani, hogy fia lesz vagy lanya, mig vegul a 32. heten kinyogtek, hogy tuti fiu, erre ma miutan megszulte a babat, kerdezte tole a szuleszno: es mi lesz a kislany neve? Enyhen meglepodott... persze orult neki meg minden, de mar "rakeszitette" magat a fiura... azert ez eleg gaz szerintem... mert azt meg ertem, hogy egy kislanybol kisfiu "lesz", mert nem lattak jol, de hogy egy kis kukacbol hogy lesz lany, azt mar kevesbe... na mindegy. :)

A hugom ballagasan csinalta a ferjem ezt a pocakos kepet:

Kép

Megyek, mert mar leragad a szemem... Jo ejt nektek!!
Szoni: jut eszembe elkuldod a mailcimemre a szamod? Irnek neked ha (majd) van/lesz vmi... :)

zetus8
 
 


Evica! Persze, hogy nagyon jó leszel Te nekem, csak valahogy átsiklottam felette, hogy felajánlottad. A táblázatot bogarásztam és akkor láttam Ildit és Szonibabát, hogy ők vannak legkésőbbre kiírva. :lol: Akkor kérlek küld a számodat priviben és majd megy az SMS. :wink:

Szonibaba!
Nagyon aranyos a leányzó és meglehetősen termetes a pocak!! :D Én egyébként mindig úgy látom,hogy mindenki másnak nagyobb pocija van mint nekem, de az is lehet, hogy az enyém felülnézetből nem tűnik nagynak. :wink:

Már beszereztem a Zewa pihe, puha WC papírt. Amúgy a kórházi cuccaim nagy részét én most is beviszem, mit lehet tudni. Ez amolyan főpróba lesz, majd megosztom a tapasztalatokat.

Este még jövök! Csao

Bea

Kép[/url]
június
 
 

 
 

június! Én is mindig csak akkor veszem észre a pocakomat, ha tükörbe nézek vagy ilyesmi. Felülről teljesen mások a méretek... :lol:

zetus! Csini a pocakod. :wink:
Az meg tényleg fura, hogy fiúnak tippelték aztán lány lett... Én félnék egy ilyen szitutól, mert annyira fiút várok már (mondjuk bennem eleve volt egy paraszthajszálnyival több óhaj a fiúra, de mindegy lett volna, de így hogy tudom... félnék, hogy nem tudnék elsőre teljes szívemből örülni a kisánynak).

KépKép
evica76
 
 


Sziasztok Lányok!

Kicsit szégyellem magam :oops: :oops: , mert nagyob régf jártam itt, remélem emlékeztek rám....

Valahogy elmaradtam.... :roll:

De ha nem baj, igyekszem mostantól jönni....

Mi jól vagyunk, már a 34 hátben járunk, most kezdek izgulni, ahogy egyre közeledik az időpont....

Remélem Ti is jól vagytok!

Puszi,
Verus

Kép
buborka.
 
 


Sziasztok régiek és régi-újak!

Ma megjártuk ismét a dokit, egy esedékes UH és betapis vizsgálat céljából.
Adataink a 35+2 fázisban:

BPD:9,21
HC:32,8
AC:32,66
FL:6,99

A saccolt súly -az ismételten megerősített lánykánál 3000gr- de ugye ebben már nem tudunk feltétel nélkül hinni az előzetes példák alapján. Lásd Zetus barátnőjét........
Jövő7en kezdődik az NST :shock: ami végképp a finish-t hivatott előrejelezni és bevallom félek kicsit :cry: ........ a csomag nálam is készen áll, már csak olvasnivaló és pár apróság amit induláskor bele kell hajítani.

Kép
Kép
petra78
 
 


Sziasztok!

Mindenkinek Boldog anyák napját kívánok. Jaj csajok egész nap keményedik a hasam tegnap fájt is. Nem korai még? Vagy ez ilyenkor már természetes.

KépKép
rena10
 
 


rena! Nem tudom mikortól kéne... mikortól szokott, de holnap töltöd a 36. hetet, baj már nem lehet. :wink:

KépKép
evica76
 
 


rena! Nem tudom mikortól kéne... mikortól szokott, de holnap töltöd a 36. hetet, baj már nem lehet. :wink:

KépKép
evica76
 
 


zetus:
Nagyon szep poci!!!

szonibaba:
Ma nem tudtam elmenni az elso napra, mert hazassagi evfordulonk van, igy azt unnepelgettuk :lol:

rena:
A 36. het mar itt van, nem lesz baj az tuti, akkor se ha ez mar a szules elojele! Drukkolok mindenesetre!

petra:
Orulok, hogy doki mindent rendben talalt. A becsult suly is szep! :P

buborka:
Gyere most mar surubben! :wink: Aztan szules utan ugyis megint nehezebb lesz idot szakitani a netre :lol:

junius:
Remelem nem tartanak bent a korhazban! :wink:

baratodildi
 
 


Sziasztok lanyok, csak beugrottam, hatha tudtok nekem segiteni... mindjart behalok, annyira faj bal oldalt fenn a bordam... mar 3 napja egyebkent, de eddig csak ugy "lightosan" fajdogalt, nem volt veszes, ma reggeltol viszont halal! Olyan erzesem van, mintha eltort volna a bordam, pedig tudom hogy lehetetlen, mert nem estem el vagy ilyesmi... kozben ugyanott, csak hatul szur a hatam is egy ponton, mi lehet ez? vagy mit lehet vele csinalni?? Az egy dolog, hogy a bal oldalamon nem birtam emiatt aludni, de ma mar a jobb oldalamon fekve sem birom ki... :( akkor is faj ha allok vagy ulok... :((

zetus8
 
 


Hát hogy mitől fáj, nem tudom, tán Pocok nyomja nagyon. Egy barátnőmnek nagyon sokat zsibbadt egy helyen elég sokáig, a doki azt mondta, nyomja a gyerek, azért. Kérdezte, mit tehte. Azt mondta, hogy beszélgessen el a gyerekkel, hogy menjen arrébb. És bevált. Nem akarom elbagatelizálni a porblémádat, mert nem tudom mitől van, de neki tényleg használt... már ha a gyerek az oka nálad is...

KépKép
evica76
 
 


Sziasztok!

Ildi,
Néha azért pihenj is! Nem semmi mennyit mentél!

Szoni,
Köszi a szobatisztasági tanácsot!

Zytha,
Ne haragudj, hogy nem üdvözöltelek, de mindig olyan kapkodva írok, hogy a felét elfelejtem! Szóval: HELLO!

Szerintem a haskeményedés ilyenkor már természetes. Nekem estére már folyamatosan bekeményedik!
Rena, szerintem sem lehet már baj! Csini vagy!

Evica,
Ha már nem vagy rám mérges, nekem is elküldheted a számodat!
Mi elvileg programozva megyünk, de ha ennyi front lesz, akkor lehet, hogy Palkó előbb érkezik!

Balwin,
Szuper a táblázat, hihetetlen, hogy hamarosan megtelik baba-adatokkal!

Zetus,
Szerintem is "beakasztotta" a lábát a bébi a bordádba! Hanyatt fekve nem próbáltad? Hátha a szokásostól eltérő pozíció mozgásra készteti, és arrébb tornázik? Vagy ha ott egy kicsit bekopogtatsz neki? Valahogy elmozdulásra kéne bírnod!
Ja, és te is csini vagy!

Remélem mindannyian jól vagytok, és jól telt a hétvége!
Itt mondjuk esett az eső, de nem bántam, mert csak éjszaka volt vihar. Bár néha akkorákat villámlott, hogy szégyen vagy sem, be voltam tojva! Előtte valamelyik nap meg hajnali fél3-kor megszólalt a riasztó. Uram felpattant, kirohant a kertbe, én meg álltam az ajtónál, hogy ha jön a betörő becsukom. Szegény mondjuk akkor kint maradt volna, dehát a hirtelen ijedelem...Persze csak téves riasztás volt,a szomszédok nagy örömére. Remélem jövő héten már nem kell semmitől rémüldöznöm, nem jó az a bébinek!

Megyek is aludni, mert az viszont jót tesz neki!

Békés estét mindenkinek, Kata

Kép


Kép
skat
 
 


skat! Dehogy vagyok. Megy a szám. :wink:

KépKép
evica76
 
 


Ma keszultek a kepek....
Mar csak 50 nap. :shock:
Kép

Kép[/img]

baratodildi
 
 


Sziasztok!

Nem tudok vissza olvasni ,mert szörnyű migrén kínoz, alig látok. Pedig sokat kéne tanulnom, de nem látom, hogy mit olvasok.

Csak azért jöttem, hogy szóljak, hogy ma de. Lizáékat hazaéngedték, jól vannak. Jön majd mesélni, hogy mi volt, de annyit azért írt, hogy szép élmény volt neki a szülés, akár rögtön szülne újra.

Kép
Kép
Kép
szonibaba
 
 


Sziasztok!

Csak gyorsan beköszönök. Baratodili gratulálok az 50 naphoz. Liza gyere mesélni kíváncsi vagyok és sok képet!!! Nállam semmi különös este arra keltem hogy nagyon fáj a hasam de egyfolytában és nem hullámszerűen de aztán elmúlt és azóta semmi. Zetus én sem tudom mitől fájhat de a levegő is beszorúlhat és a babó is nyomhat ott valamit. De biztos semmi komoly. Csajok holnap lesz az első nst. Na megyek szokásos körutamra bolt stb. Este jövök.

KépKép
rena10
 
 


Sziasztok

Két órája jöttünk haza! Majd jövök mesélni, de most pakolászom a kórházi cuccokat vissza a helyükre!:)
Addig is egy kép, aztán majd ha lesz időm mesélek!
Babó nagyon aranyos, és nagyon jó, alszik-eszik-alszik eszik!
Én is nagyon jól vagyok, hála... :), csak a cicim nagyon-nagyon fáj, most lövell be a tej! :shock:

Addig is puszi mindenkinek! :)

Liza

Kép
elizabeth25
 
 


Elizabeth:
Nagyon nagyon edes!!!! Hajra tejcsi... :lol:

Szonibaba:
Javulast neked!

zetus:
Sajnalom, hogy pont ott fent feszkelte be magat. Nalam is most a gyomromnal buveszkedik a kiscsaj mert eg piszkosul! :(

rena:
Az a hihetetlen az 50 napban, hogy 150-rol kezdtem szinte naponta a visszaszamlalast es mar ugy ereztem akkor, ha 50-hez erek nagy baj nem lehet. Most inkabb azert a 30-on belul szeretnek kerulni :wink:

skat:
Szerintem teljesen normalis a panik egy riaszto beriasztasanal... Inkabb legyen kis sivitozas,mint tenyleg betoro :wink:

Ma ejjel mar kevesbe aludtam jol, ma delutan sikerult picit bepotolni. :roll: Mar alig varom a jovo hetet es az utolso 4d uh-t...

baratodildi
 
 


Liza, nagyon gratulálok mégegyszer :) Gyönyörű a csöppség!Tejci, az jó lövelljen csak :wink:

Szona, igen én is azért írtam, mert úgy látom kb. egyformák lennénk.de te mikorra is vagy pontosan kiírva?Nem úgy volt, hogy később?! :roll:

Viszont, ha így van akkor nem is olyan kicsi a babóm?vagy most mivan??? :lol: :lol:
Vígasztalj már légyszi :!:

Szona nagyon szép kiscsajszi, és a pici a pociban, hát őróla meg nem is áradozom, kis durci a feje, vagy alszik éppen?! :lol:

Számát én is elkérném majd valakinek, de tök sokan előttem vagytok kiírva, szóval ki ajálkozik?Én is szívesen megadom az enyém, ha valakit érdekel, mert júni 23.-a a mi dátumunk :wink: elvileg!Remélem marad is!
manóci
 
 


Lisa! Gratulálok Domi babához, GYÖNYÖRŰŰŰŰ! Ha kicsit kipihegted magad, és van időd, várunk a részletekkel, élménybeszámolóval.
Te ugye a Péterffyben szültél?

KépKép
evica76
 
 


Sziasztok :)

Hm, megint lemaradtam pár körről, nem győzök visszaolvasni...

Lányok, szépek a pocakok! :)

Szoni, huncut szemű leányzód van :D Látom kisfiad megkönyörült rajtad, és nem dobta be a kisujjas figurát :wink: :lol:

Június, várunk vissza csütörtökön!

Ildi, nekem az volt a kényszerképzetem, hogy a málnalevéltea a tágulást segíti, és nem ilyen közvetett (lazulás) módon :) Mostmár akkor tudom, hogy is állunk, de ettől függetlenül bizonytalan vagyok: ha elkezdem inni, sose tudom meg, hogy mi lett volna, ha nem iszom...inkább bevállalnám azt a pár plusz vajúdós órát :D (mondom ezt most, hogy még gőzöm sincs, hogy miről beszélek...)
Külön gratu az 50 naphoz :D

Manóci, ha már kicsit megmártóztunk a kaka témában :mrgreen: : nekem igazán jók a záróizmaim, de el sem tudom képzelni, hogy ha felnyomnak az ember lányába másfél lityi löttyöt, akkor azt hogy lehet 5 percig bent tartani...

Zetus, én az ilyen esetek elkerülése végett már szövegszerkesztőbe írom a hosszabb mondanivalómat, aztán csak bemásolom a babanetre :) Így megkímélem magam egy-két fölösleges gutaütéstől :?
Én is arra gondolok, hogy a babód furakodott kellemetlen helyre...esetleg voltál azóta dokinál?

Üdv újra Verus :)

Skat, te is tehetnél fel Johiról képet :) Tudom, a vonalzója mellett van egy csini fotó, de azt ismerjük :)

Elizabeth, gyönyörű babucitok van! Látom a hajat sem spóroltátok le róla :lol: Gratulálok mégegyszer!

Nah, emberem türelmetlen, ne verjem a gépet...menek is alunni :)

Jó éjt mindenkinek
Judit

Judit
Kép

Kép
balwin
 
 


Sziasztok lányok!

Először is örömteli babavárást és könnyű szülést kívánok mindenkinek!

Az én legkiseb lánykám tavaly június 1-jén született,és ezalatt a közel 1 év alatt sok olyan kisruhát kinőtt,amire már nincs szükségünk,és néhány babafelszerelés (pihenőszék,cumisüvegmelegítő,pelenkázófeltét stb.) is feleslegessé vált.Ha van kedvetek nézzetek nálam körül,hátha találtok valami kedvetekre valót!

http://www.gportal.hu/portal/laboda/

Kedvcsináló nak néhány ruhácska: Kép Kép Kép

Ha többminden megtetszik ,akkor alkudhatunk is,vagy ajándékot adok!

Mindenkinek szép napot kívánok:

Jutka

Dundiégó
dundiégó
 
 


Sziasztok!

Ma tobbszor is probaltam belepni, de nem mukodott a babanet...
Hala a jo egnek mar jol vagyok... 2 napig fel sem birtam kelni az agybol, borzaszto volt, se a hatamon, se az oldalamon nem birtam aludni, a hasamon meg ugye eleve lehetetlen, szoval vagy szenvedtem az agyban, vagy meg fel-ala maszkaltam egesz ejjel a lakasban... kegyetlen volt tenyleg. Aztan kedden elmentem dokihoz, es kiderult, hogy a kisfiam benyomott egy ideget a bordaim koze... kaptam homeopatias fajdalomcsillapitot, es 5 ora alatt elmult a fajdalom!!!!! En eddig nem nagyon hittem az ilyen homeopatias bogyokban, de ez most az eletemet mentette meg, szoval ezek utan barmi bajom van, szivesen "nyulok" a homeopatias szerekhez... :))

Liza: annyira eeeeeedi a Dominik!! Es mint ahogy azt mar a 4D alapjan is mondtam: szerintem tiszta anyja a gyerek! :)

Na megyek, mert pakolasznom kell, kepzeljetek ugy nez ki koltozunk... eddig alberletben laktunk (lassan egy eve), de szerettunk volna lakast venni (hitelbol), es most talaltunk egyet, szoval ha minden jol megy meg a heten elinditjuk a dolgot, es remelhetoleg a baba szuletese elott be is tudunk koltozni, kipakolni, stb... (szerencsere a tulaj mar nem lakik ott, ures a lakas, csak festeni kell). Igazabol nem nagyon vagyom ra, hogy igy 35 hetesen koltozzunk, de meg mindig jobb mint pici babaval... szurkoljatok hogy minden rendben menjen!
jok legyetek!
Etus

zetus8
 
 


Én sem tudtam belépni, se tegnap, se ma...

Zetus, örülök, hogy "kicsípődtél"! :) Az ilyen tényleg nagyon szar érzés, főleg, hogy bármerre mozdulsz, semmit nem változik. Gyógyszer nélkül max. ki lehet várni, hogy elhaljon az ideg. Milyen fájdalomcsillapítót kaptál rá? A homeós dolgokat én is kultiválom; páromnak masszív allergiája volt, erős szteroidtartalmú gyógyszereket szedett éveken keresztül, aztán kipróbáltuk ezeket a bogyókat. Óriási különbség! Ugyanúgy minimalizálja a tüneteket, mint a gyógyszerek, de nem üti ki az embert. És nem szokik hozzá a szervezet: nem kell adagot emelni, meg váltogatni. Nah, ebből a kis kitérőből csak azt akartam kihozni, hogy jó dolog a homeopátia :wink:
Húha, nem kis meló ilyenkor költözni :shock: "Normál" állapotban is megviseli az embert :(

Lányok, ha nem gond, szombaton hozom a táblát, mert holnaptól nem leszek netközelben :oops:

Judit

Judit
Kép

Kép
balwin
 
 


Sziasztok!

Én se tudtam belépni egyre töbször vacakol a topik. Megvolt kedden az nst és hát az én manóm hiperaktív. Volt hogy 200 vert a kis szíve de mondták nem baj mert szépen visszament. Méhtevékenység volt de nem vészes, holnap megint vizsgálat aztán meglátjuk mi lesz. Kell még menni vérvételre is ez lesz az utolsó. Zetus örülök hogy jobban vagy, sok sikert az új lakáshoz elég strapás lesz de jobb babó lőtt.

KépKép
rena10
 
 


Végre működik 2 nap után!!! :D :D :D

KépKép
evica76
 
 


Hello lányok!

Végre működik, de úgy látom az óra nem! De sebaj, ez legyen a legkevesebb!

Június!
Gondoltam ám rád, remélem minden oké a kórházban!

Liza!
Domcsi gyönyörű, formás! Még egyszer gratulálok!!!!!!

Evica!
Megkaptam a számot, köszi!

Ildi!
Csini vagy!

Balwin!
Kaka téma! Kedden feküdtem be a kórházba, Johi szerdán született, és én már hétfőtől alig bírtam pszihésen enni, úgy féltem a beöntéstől! Jobban mondva attól, hogy nem érek el a vécéig, és majd útközben bef.....! Ennek meg az lett a vége, hogy csak ültem a vécén, ültem...és nem jött semmi,a doki meg már jött be utánam, hogy hol vagyok, mert már a műtőben kéne lennem...Szóval vicces volt!
Képet megpróbálok felrakni!

Ti hogy vagytok? Mert nekem nagy volt a szám, hogy semmi bajom, de már nagyon nehezen megy minden. Sokat keményedik a hasam, fájnak a vénáim, és már délre olyan pampuska a lábam, hogy a bokámat nem látni. Éjszaka melegem van és még folytathatnám! Ja, és Johikám olyan anyás lett, hogy már attól nem tudok aludni, hogy folyton azon jár az eszem, hogy mi lesz vele 1hétig, amíg nem leszek itthon! Szegénykém, pont most jött ez az időszaka!
Bocs a panaszáradatért, de úgy látszik én sem úszom meg a kellemetlen tüneteket!
Holnap labor.

Összepakoltatok már?
Én egyik nap, mikor oly kemény volt a hasam, hogy alig bírtam menni, összeraktam a kórházas cumót, hirtelen felindulásból. Apánkat kértem, hogy segítsen, dehát a leányzóval meglátták a mellszívót, és vagy fél órát azzal játszottak, hogy apu beszippantotta Johi pocakját! A pasik sosem nőnek fel????

Na, ennyit mára, sok puszi, Kata

Kép


Kép
skat
 
 


Johanna képek! Kép Kép

Nagyon újak most nincsenek

Kép


Kép
skat
 
 


Liza,
gyönyörű kisfiú Dominik! :D

Skat,
Johi egy kis tündér, nagyon zabálni való. :lol:


Puszi lányok, mindjárt itt a finis :) Kitartás.

Kép

Kép
zsókuci
 
 


skat!

Nagyon tündér a kislányod. Az a kilós kenyér úgy néz ki a kezében, mintha egy hadseregre való élelem lenne nála (a méreteihez képest). :lol:

Eddig semmilyen tüneted nem volt? Én ma vagyok 33 + 6 és eddig szerencsére MINDENT (kezdve hányinger, émelygés, gyomorégés, vizeséedés, de még Onur se rúgott soha úgy hogy fájt volna, vagy akár csak kellemetlen lett volna). Neked mikor jöttek elő?

Mondjuk a pisilés az nálam örök probléma, az elején a hormonok, most meg már a gyerek mérete miatt, de ez az egyetlen... Drága gyermekem első rúgását is a hólyagomra célozta. :lol: :lol: :lol:

KépKép
evica76
 
 


Apropó óra. Eddig késett vagy 2 órát, most meg siet kb. 1-et... Nem megy ez nekik...

KépKép
evica76
 
 


Sziasztok Csajok!

Eliza!
Nagyon szép baba Domcsi!
Sok-sok tejcsit, és a továbbiakban is "jó" babucit! :wink:

Skat!
Johi is édes nagyon! Dehát ő már kész nő :D

Hát, én most már értem, hogy miért is mondják a magyar nyelvben, hogy terhesség.
Én már most nem állapotosnak érzem magam, hanem terhesnek :roll:

A csomagot még én sem pakoltam össze, bár igaz, hogy nagyjából össze van készítve, csak betáskázva nincs. Meg ilyen kis apróságok nincsenek összekészítve, hogy pl. tusi. Azt majd indulás előtt 8)
Ja, meg megbeszéltem Rékával, hogy legyen jó kislány, és a május 31-et várja meg feltétlenül, mert anyának addig még nagyon-nagyon sok dolga van :lol:

Zsókuci!
Örülök, hogy olvasol minket! Egyébként hogy vagytok?

Pá: Eszti

Kép Kép
fricky
 
 


Sziasztok!


Tudnátok segíteni nekem? Kb. mennyiből jön ki a terhesgondozás orvossal, ultrahanggal, stb. együtt? Csak nagyságrendileg! Most keresek orvost, és igen eltérő számokat hallok...
d0r0ttya
 
 


Sziasztok!

Na kicsit vagyok, mert ma a mama nem tud Szonjira vigyázni, így a tanulásnak annyi mára. A tegnapi vizsgám valszeg nem sikerült, sebaj, megyek 19-én :x

Etus!
Szorítok a költözéshez, jobb Baba előtt, bár fárasztó lesz.

Ildi!
Voltál kedden? Én jövő héten sem tudok menni, mert 5-től megint vizsgám lesz. Már nagyon sok kimaradt.
Gratu a házassági évfordulóhoz és a Pocóhoz is!

Manó!
Elvileg június 28-ra várjuk a Kisfickót, majd meglátjuk, én úgy érzem, hogy hamarabb fog jönni, de ez úgysem jelent semmit.
A méretek miatt sztem ne izgasd magad, szedd a vitamint, egyél jókat, aztán mást úgysem tudsz csinálni. Paráztatják az embert fölöslegesen.

Csomim még nincs összepakolva, de én még bőven ráérek.

Kata!
Johi édes pofa. Látom Nálatok is "tanul a kutyus" :wink:

Nekem a Gazfickó tegnap nem tudom mit ügyködött odabent, de egész nap a bal oldalamon felül tornázott úgy, hogy már fájt. Este pedig állandóan rúgdosta a hólyagomat és félpercenként pattogtam ki az ágyból. Levegőt változatlanul nem kapok, pocak keményedket, más bajom nincs :roll:

Liza!
Domcsi tünemény!

Dorottya!
Ez orvos függő, de a rendeléseken kb. 6 ezer a minimum alkalmanként. Ha szerencséd van, akkor a doki uh-ozik is v. elküld annak a kórháznak a rendelőjébe, ahol megcsinálják ingyen (ebben az esetben ne számíts nagyszabású mozira), ha nincs, akkor azért is külön kell fizetni cc.9ezer körül/alkalom. Ezt szorozd össze (uh. min. 3-4 egy terhesség alatt, doki kb. 5 hetente). És a szülést magát nem lehet tudni, főleg most ebben a kusza eü.-i helyzetben.
Ezek az én tapasztalataim, remélem tudtam segíteni.

Június!
Remélem már otthon. Mi volt?

Kép
Kép
Kép
szonibaba
 
 


Egyből bejött a babanet!!!!!!

Gyorsan írok is, mert holnaptól nagytakarítunk egész hétvégén, nem lesz időm-erőm jönni!

Köszönjük a Johi-dícséreteket!

evica,
Nekem Johannával semmi kellemetlen tünetem nem volt, végig. Palkóval is mostanság jöttek, gondolom az is közrejátszhat, hogy mostmár egyre nagyobb a pocak, és hát a leányzó is lefáraszt. A visszerek kb 1 hónapja jöttek elő, és csak bal oldalon, szóval valószínű babuci nyomhat ott valami fővénát, mert a hasamtól kezdve végig kitüremkednek a szupercsodás érhálózatok. Doki szerint elmúlik, szülés után. Hát remélem.
Pisilős rúgást én is kaptam már!

dorottya,
tényleg nagyon eltérőek a számok, meg szerintem attól is függ, hogy hol laksz, mennyire felkapott a doki, akihez mész.
Nálunk 6000 egy vizit a dokinál, eddig 6szor voltam, ha jól számoltam, és még 1szer megyek. Szóval az, 42000 (Te jó ég!). Ultrahangot mindig csinált.
Egyébként a kötelező uh azt hiszem, kevesebb, a lányok majd biztos fogják írni!


SZÉP HÉTVÉGÉT! Kata

Kép


Kép
skat
 
 


Sziasztok

JÉééééééééééé, megjavult a b.net, hát ez hihetetlen! :)
Csak beköszönni jöttem, mert megyünk most le sétálni, de majd este jövök valamikor!

Remélem mindenki jól van!

Puszi

Kép
elizabeth25
 
 


Elizabeth! képet, képet, képet kérünk :wink:

KépKép
evica76
 
 


dorottya! Nekem 6000 a terhesgondozás és még 2000 ha van UH is, de nincs mindig UH.


Ma újabb cuccokat szereztem be Onurnak. Egy rakat popsitörlőt, 44 db-os peluscsomagot, hajkefe, légzésfigyelő és egy plüsjáték

Kép

KépKép
evica76
 
 


Szia mindenki!

Most csak annyira léptem be, hogy dobok egy képet arról, miként "szereli" a nagytesó a kicsit minálunk már az intrauterint életben... ;)

Kép

Kép
Kép
petra78
 
 


az azért tisztán látszik, hogy a hasamat nem naon süttettem még ebben a szezonban, nem? :)

Kép
Kép
petra78
 
 


Petra!
Jó nagy már a pocód. Fúú, hogy bírod ki, hogy a köldöködbe nyúl Imi? Egyébként csudapofa :)

Evica!
Ez a kukac zabálnivaló. Csinál is vmit vagy csak édes?
Dokid tartsa meg jó szokását, mert occsóé számíccsa a vizitet!

Liza!
Jó sétát nektek! Ez lesz az első? Várjuk ám a szülés-sztorit!

Kép
Kép
Kép
szonibaba
 
 


Sziasztok,

Judit, ugye,ugye?! :lol: :lol: Hát belém nem is nyomták az összes másfél lityit, és úgyse :shock: képzelheted!!! :D

Évica, az első terhességem mennyei volt, és semmi bajom sem volt!Most viszont..... :( minden!Ugyhogy igaz amit a nagy tapasztaltak mondanak, hogy az első terhességet kell kiélvezni, mert olyan már nem lesz soha többet! :?
Kukac, naon ari, Brendon, ugyi? :wink: ismerős

Szona,akkor máris megnyugtattál, mert én júni 23-ra vok. kiírva, és a méreteink kb. egyformák! :wink: De igazad van, már nem paráztatom magam, vitaminozok, eszem, iszom, amikor tudok pihizek, ennél többet úgyse tehetek!
De pont ma volt itt egy barátnőm a kisfiával, és ő azzal nyugtatott, hogy neki egy ismerőse 7.-ik hónapra szült, mert muszáj volt, toxémiás lett, és 800g-os volt a baba!Ma már 2,5 éves, makk egészséges, és minden okés vele!Nekem meg eleve már majdnem a duplája, szóval....csak remélem, hogy végíg bent marad, és addig is csak fejlődik,, aztán lesz amekkora lesz!

Skat, Johi naggyon édes kislány :wink:

Csomim még nekem sincs összepakolva, de jövő héten már összarakom, meg kimosom+vasalom a kisruhákat is legyenek már azért a helyükön! :wink:

Képzeljétek, tegnap tök jól elintéztem a hivatalos ügyeimet!Gyes-t lemondtam megigényeltem a TGYás-t, és annyira hamar végeztem,, hogy még Önkorinál is voltam a Házasságit kiváltani!Szóval jó nap volt, pedig bekészültem, újsággal, tejtvénnyel, hogy tuti az életem elülöm majd.Aztán nem! :P
manóci
 
 


szonibaba! Kukacs csörög. De nem zenél, meg ilyenek. Azokat nem szeressem. :oops:

manóci! Igen, talált-süllyedt. Brendonos. :wink:

KépKép
evica76
 
 


Sziasztok!

Voltam vizsgálaton most az érték c=2000. megint lejebb ment Balázs így nem tudom meddig húzzuk majd kiderül. Pihengetek mert fáj a hasam egy kicsit a derekam is lehet a vizsgálat sem esett jól.

KépKép
rena10
 
 


Skat: nagyon kis tunder a kislanyod!

Rena: Kitartas, mar nincs sok hatra! Tenyleg pihenj szerintem amennyit csak tudsz! Nekem elvileg jovo het vegen kell kezdenem az NST-t, tudsz nekem meselni rola, hogy potnosan mi tortenik ezen a vizsgalaton??

Petra: fuuuuu de nagy a pocakod! A kisfiad meg meg mindig eedi! :)

zetus8
 
 


Csajok, azt mondta a dokim, hogyha egy ponton kemény a hasam, az csak azért van, mert a gyerek valószínüleg odanyomta valamilyét és ott megkeményedett picit, de ma rövid időkre éreztem teljes pocimban is. Mondjuk elég szép körutat tettünk délelőtt bevásárlás címén? Szóval ha kemény a poci, az fekvéssel elmúlik, ugye?

KépKép
evica76
 
 


Évica,nekem bejött mindíg, bekaptam gyorsan egy MagneB6-ot, és ledőltem!Mindíg jobban lettem, meg most is, ha párszor érzem, hogy fáradtabb vagyok, vagy szúr, kemény a hasam ezt alkalmazom :wink:
manóci
 
 


Haskeményedésre nekem a kismutertornán tanult 4/5-ös légzés nagyon szépen segít (4 számolás alatt orron be a levegő és 5 alatt szájon ki, ezt szokták a vajúdás alatt is vezényelni).

Manó!
Akkor Te a 23-val jó vagy, mert nekem ezek alapján az értékek alapján 20-át dobott ki az uh. De ahogy írtam is, nekem a súlyára mondta az uh-os, hogy nagyocska.

Rena!
Akkor ezek szerint nálatok már elindult vmi? Csak nem Ti lesztek a következők??

Etus!
Hogy megy az idő, már Ti is nst-zni fogtok jövőhéten?!

Kép
Kép
Kép
szonibaba
 
 


Köszi a tippeket csajok. Igazából csak nagyon ritkán éreztem ezt a teljesen kemény pocakot. Hétfőn megyek majd dokihoz, megkérdezem. A Magne B6-ot azért nem akarom addig szedni, mert ő mondta, hogy a 36. héten leállunk vele, ha szedném. Bár tán van itthon, megnézem majd.

KépKép
evica76
 
 

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

 

X
EZT MÁR OLVASTAD?