Új privát üzeneted érkezett!

Egyébként tegnap megvolt a pé-m, remélem a hőm is igazolja majd és szerintem kislány lesz, vagy kisfiú. :lol: :lol: :lol: Na látjátok, ez az optimizmus! Reggel már a neveket tervezgettem.
Panda, komolyan irigyellek, tuti készen kapsz egy bébit a pocakodba! Készíts neki jó kis helyet addig!

Zora
Kép
zora7

Pandácska! :) :) :)

Boldog Születésnapot!!!

Éva!

Köszönöm Neked is :)
Nem görcsölök a szívhang miatt, mert az megvolt az előző két alkalommal is...csak maradjon is legalább 100 évig! :) :) :)

Zora!

Nagyon aranyos vagy, köszönöm :) :) :)
a kisfiúhoz v. kislányhoz szurkolok nagyon :) :) :)

azért optimizmusért nekem sem kell a szomszédba menni :lol: :lol:
nézd a vonalzómat: a háttér lányos, a figura fiús :)
pedig megfogadtam, hogy a 12.hét betöltése előtt nem csinálok ilyet...
azt is megfogadtam, hogy nem élem bele magam semmibe...
de az elmúlt három napban mégis sikerült...nem tehetek róla: nem tudom, hogy kell ezt csinálni...
nem tudok nem eszeveszetten BOLDOG lenni :roll:

persze, így még nagyobb a csalódás, de bízom benne, hogy talán már kiérdemeltem a babát... :)

jó éjszakát, Lányok!!!
szép, babás álmokat :)

Kép
Kép
Kép

Sheila
sheila

Sziasztok!

Olyan aranyosak vagytok, hogy hiányoltok. Nincs velem semmi baj csak iszonyatosan lusta vagyok. Nem csak nem írok hanem olvasni sem olvasok. Nem tudom, hogy miért de estére olyan fáradt leszek, hogy alig várom, hogy a gyerekek aludni menjenek, már 9-1/2 10 kor megyek én is aludni. Régebben fent voltam éjfél-1 ig. Fogalmam sincs, hogy ez mikor múlik már el. Múlt hétvégén elutaztunk a Balatonra 4 napra, nagyon jó volt. A barátnőmékkel voltunk akinek ugyanakkora a kisfia mint az Olivér.

Az Uh képet azért nem tettem fel mert a számítógép valamiért nem indítja el, mondtam apának hogy nézze meg de azóta nem történt semmi. Lefényképeztem de úgy elég rossz lett a kép. És képzeljétek már érezem ahogy mozog. Idáig 3 szor éreztem kb naponta egyszer. Meglepődtem mert ez elég korai még de így többedik terhességre tutira az volt.

Zora
Örülök, hogy megoldódott nálad a helyzet és végre szeded a gyógyszert. A hőd miatt ne aggódjál mert a closty teljesen megváltoztatja. Mikor én szedtem akkor annyira megemelte, hogy szinte az egész egy egyenes volt. Nem akarlak elkeseríteni de ne éljed magad bele annyira mert a gyógyszer csak fokozatosan fejti ki a hatását és mikor én szedtem akkor a Petra csak 3 havi gyógyszer után sikerült pedig én azt hittem, hogy ahogy beszedem máris beköltözik és volt nagy csalódás.

Balimama
Veled nem tudom, hogy mi van mert nem olvastam vissza csak láttam, hogy a kisfiaddal mi történt. Nagyon sajnálom és remélem hamar meggyógyul neki, szerencsére az Olivérrel minden oké és ezt mi megúsztuk.

Sheila
Gratulálok a kis petezsákodhoz. Tudom most nagyon nehéz neked várakozni, gondolom nagyon lassan megy az idő. Nálam is az volt a baj, hogy túl korán mentem el és csak egy pötty látszott. Különben én sem kapkodom el a dolgokat, most vagyok a 14. hétben és még nincs nekem se kiskönyvem. Mondjuk az én dokim a 12. hétig ki sem adja az igazolást.

Panda
Látom Te már nagyon közel vagy a célhoz. Drukkolok nagyon, hogy legyenek jó petesejtjeid. És ha van akkor azt mikor ültetik vissza?

Bocs, hogy nem írok mindenkinek de fogalmam sincs, hogy kivel mi van mert nagyon elvagyok maradva, megyek kicsit visszaolvasok, hogy képben legyek.

Ági

Kép
[/url]
ági2

Pandácska
Most látom, hogy jók a tűszők akkor megy a drukk keddre.

Nagyon-nagyon boldog születésnapot kívánok!

Ági

Kép
[/url]
ági2

Szia Ági! Nagyon nagyon örülök, hogy jelentkezel! Azért jó lenne, ha ráérnél néha megosztani az élményeidet, mert szerintem, azoknak, akik eddig hiába próbálkoztak, sokat jelent lelkileg, hogy a másiknak sikerült. Főleg, ha olyannak, aki maga is átélt már fájdalmas helyzeteket. Másrészt sokan már öreg rókák vagyunk a szakmában, boldogan beszélgetünk a pocis kalandokról is! Azért teljesen megértelek, hiszen a várandósság tényleg egy módosult tudatállapot, pontosan tudja az ember ilyenkor, hogy mi jó neki és a babájának és valószínüleg nem ilyenkor kell mások problémájába nyakig merülni. Szóval így, vagy úgy nagyon örülök Neked, és köszönöm, hogy jelentkeztél! A closti egyébként alaposan kavarja a hőimet, sőt a nyomdokaidba léptem, mert itt ez a jelentős éles hónap és mi csak 1x voltunk együtt a termékeny napokban (micsoda könnyelműség), valahogy így jött ki. Egyébként tudom, hogy nem azonnal hat a gyógyszer, csak az én gondom elég enyhe, mindig van ovulációm, csak egy kicsit turbózni kellett, hogy legyen elég tüsző, ami sárgatestté válik és progit termel nekem. Napi egyet szedek csak egyenlőre belőle , plussz a napi 1 bromo a prolaktin miatt. Aztán a pé után egy kis duphaston. Talán nem olvastad, de múlt ciklusom pozitív teszttel végződött, de megjött mégis, szóval nálam hipp-hopp sikerül, csak megtartani kéne végre. Ezért remélem a gyors sikert, de amint látod elég lazán veszem(1 db szex), hát görcs az már nincs bennem valahogy, kezdek megnyugodni, hogy úgysem csak rajtam múlik, és ha ez így van ez az 1 alkalom is elég. Puszi

Zora
Kép
zora7

Azért itt görbém, talán lesz belőle valami! Ma már nincs váladék, tegnap az Lh teszt majdnem pozitív volt én azt sejtem egy nappal előbb volt full pozitív, ma is megnézem, ha halványodott, akkor kezdhetek örülni, hogy jól időzítettem. Egyébként jól elvagyok itt egymagam. Kép

Zora
Kép
zora7

Egy kis info Indnek:Méhszáj állapota a ciklus folyamán Tontica-tól:

"A menstruációs ciklus során a méhnyak helyzete és keménysége is változik: a termékeny szakaszban megemelkedik, tapintása puha. A ciklus egyéb szakaszaiban pedig kissé keményebb és lejjebb ereszkedik."
Menzi elott ujra megemelkedik es kinyillik a mehszaj, ha terhes vagy akkor a mehnyak font van ugyan DE zart! Ha font van es kinyillik akkor meg fog jonni, de ez csak a menzi napjan vagy az elotte valo napon erdekes.

Zora
Kép
zora7

És ez is tanulságos. Nem azt mondja szerintem a doki, hogy akinek pozitív a tesztje az nem feltétlenül terhes, hanem hogy a korai pozitivitás még azokat a babókat is jelzi, akikről nem is tudnánk, ha nem tesztelnénk.

Üzenetek: 1946

HozzászólásElküldve: 2007 Február 20 Kedd - 19:45 Hozzászólás az előzmény idézésével
Lehet, hogy érdekes valakinek, a saját esetem miatt keresgéltem:

Ha egy terhességi teszt nagyon kis mennyiségű terhességi hormonra (HCG) érzékeny, akkor megnő a téves pozitív esetek aránya is. A patikai tesztek éppen ezért átlagban minden 7-8. esetben félrevezető eredményt adnak.
A tesztek biztos pozitivitását reggeli első vizeletből és (bárki vagy bármely reklám állít is mást) a vérzés elmaradása után legalább 4-5 nappal lehet kimondani.A HCG-t nem a baba termeli, hanem a női szervezet, de kétségkívül terhességen kívül nemigen van jelen. A mostani tesztek azonban annyira "ki vannak érzékenyítve", hogy ezer oka lehet a sajnos valóban gyakori téves pozitívnak. Ha a vérzése indulásakor leesett a hője és a vérzés jellege sem utalt vetélésre, akkor egy ilyen tévedés áldozata.
Szerintem ha gyermeket akar, a teszteket felejtse el. A hő fennmaradása is stabil jel, ha késik a vérzés, és egy hetes késés idején már az ultrahang is mutat jeleket.A hCG hormon általában terhesség esetén mutatható ki a női szervezetben, de vannak egyéb olyan körülmények is, amikor ilyen kis mennyiség jelen lehet. Én pontosan értem, hogy sokan már a várt vérzés kimaradása előtt szeretnék tudni, hogy terhesség fogant-e meg, de ennek nincs sok értelme. Ilyenkor ugyanis komoly csalódást okozhat az is, hogy a mai érzékeny tesztek már az úgynevezett preklinikai terhességet is kimutatják, ami adott esetben egy normális vérzés kíséretében elvetél. Igazából a terhesség kimutatására csak a menstruáció kimaradás után kell törekedni.A tesztek valóban a magzatboholy által termelt humán gonatropin hormont mutatják ki, ennek megfelelően téves az az állítás, hogy a fogantatás után napokon belül jelezze a terhességet. A vérzés kimaradása után pár nappal!
Sajnos azonban ezt is csak nagy bizonytalansággal, épp a patikai tesztek viszonylag alacsony specifitása miatt. Átlagban - saját tapasztalataink szerint - minden hetedik eredmény nem a valós helyzetet tükrözi.E teszteket legkorábban a vérzéskimaradást követő 5-6 nap múlva célszerű elvégezni, illetve a korábban említett koraterhességi gyanújelek megléte esetén még vérzéskimaradás nélkül is. A tesztek a hormonális változást a vizeletből állapítják meg, s bár használati utasításuk többnyire nem írja elő a reggeli első vizelet használatát, az érzékenység növelése céljából célszerű így tenni. Lényeges hangsúlyozni: a teszt egy biokémiai vizsgálat, melynek hibaszázaléka van, mind pozitív, mind negatív irányban.

Zora
Kép
zora7

Zora,
Igen ezt már én is felraktam egy másik topicba ezért se szoktam tesztelni max ha már tényleg sokat késik... Nincs sok értelme a 10dpo-s teszteknek mert ha megmarad a baba akkor az elmaradt mensi után is ott lesz ha meg nem talán jobb nem is tudni róla. Persze ez csak az én véleményem.
Vendég

Igen Panda, az egyik kivétel mégis az én esetem, hiszen 2 nappal a mensi előtt abbahagyom a progit, ezért tudnom kell, ha baba van, mert akkor nem szabad abbahagyni. Ebbe futottam bele a múltkor,mert beágyaztam egy életképtelen embriót, végül műtét lett, mert nem tudott elmenni. Nehéz ügy, is nincs jó megoldás. Életképtelen babóknál hátrány a progipótlás, életképeseknél létfontosságú. Az arány pedig a pé utáni 10 napon 50-50 %, na erre varrjatok gombot!

Zora
Kép
zora7

Vajaskifli
' kocka élesztő
1 teáskanál cukor
1,25 dl langyos tej+3 evőkanál a megkenéshez
50 dkg búzaliszt
1 teáskanál só
17,5 dkg puha vaj+ 3 evőkanál a megkenéshez
1 tojás
liszt a kidolgozáshoz, ha ragadna
vaj a tepsihez
Az összeállított tésztát kinyújtod kelesztés után és megkened vajjal, felcsvarod, vagy hajtogatod és úgy nyújtod ki újra. Kör alakú vékony lapot kapsz, ezt vágod cikkekre és kívülről befelé görgetve feltekered a cikkeket. Pusza

Zora
Kép
zora7

Sziasztok Lányok!
Hatalmas jókedvre ébredtem ma reggel!
Alig várom, hogy megjöjjön és elkezdhessem szedni a Closty-t!
Ma már biztosan tudok egy kicsit írogatni is, de előbb megsütöm Zora vajas kiflijét!
Millió puszi a receptért! (Én ugyanis megkóstoltam és tudom, hogy nagyon finom!)

Éva

Kép
balimama

Majd még írok is! Kép

KépKép

KépKép
lnd

Ponr ezt írtam én is múltkor, hogy semmi értelme nincs a tesztnek mensi előtt, csak azt, hogy ha negatív, akkor nem érinti annyira rosszul az embert a mensi, de ehhez bele kell kalkulálni, hogy a mensi előtti + még semmit nem jelent.

KépKép

KépKép
lnd

Sziasztok!

Gyors bekukk! Tegnap volt rtűtesóm ballagása azért nem vagyok.
Ráadásul fel si fáztam valahol, úgyhogy délután szenvedtem, de anxyós adott egy csodaszert és attól 1 óra múlva helyrejöttem.

A őm mér 37 volt ma is meg tegnapis.
Na most megyek ! Puszi
Vendég

Panda! Örülöl a petécskéknek! De jó már nem sok van hátra babásodásig! Megy a drukk!

Éva! Örülök, hogy végre jó kedved van, remélem szerencsét is hoz!!!

Ági! De jó, hogy jöttél. Jó, hogy minden oké veletek! Azért várom a képet a babóról!!!

Puszika Mindenkinek!
Vendég

Bekukk én is :)

Zora!

Köszi a tudományos infókat :)
hőd hogy alakul? igazolta a Pé-t?

Ági!

De jó, hogy jelentkeztél... :) :) :)
és jó látni, hogy már a 14. hétben jártok :)
igzad van, védőnőt nem kell elkapkodni, nekem sem hiányzik a kiskönyv...ha minden jól megy, nézegethetem úgyis eleget :lol:

egyébként kedden mennem kell a védőnőhöz Melissával v.mi 5 éves látás és hallás vizsgálatra, remélem, meg tudom állni, hogy ne is említsem a babásodást :wink:

Éva!

Olyan jó, hogy ilyen jó kedved van!!!
Látod, így kell ezt csinálni :) :) :)
ragadós az optimizmusod :)

Pandácska!

Nagyon drukkolok és várom a fejleményeket :)
írjatok sokat magatokról Lányok, kinek hol tart a ciklusa stb.
mert nekem jót tesz, ha Veletek foglalkozhatok, szurkolhatok, addig is elterelem a figyelmet saját magamról :lol:

mert egyébként paráznék rendesen...ma épp az volt a bajom, hogy nincs olyan elementáris émelygésem, tulképp. egész jól érzem magam :)
még jó, hogy másik két tünet: cicifeszülés, fáradtság jelen van, különben pánikba is esnék...

a "hányingertelenséget" egyébként a 3x1 MagneB 6-tal magyaráztam magamnak, végülis azt szokták adni émelygés ellen, nem??

ja, és tök jó, hogy este használom az Utro-t, így nappal nem folyik, és nem kell ijedeznem :lol:

ne haragudjatok a hülyeségemért, ígérem ha letelik a rettegett időszak, "normálisabb"leszek...nagyon fogok igyekezni :) :) :)

Krisz!

Még mindig klassz a hőd :) :) :)
mi volt az a bizonyos csodaszer??

jó éjszakát Mindenkinek!!

Kép
Kép
Kép

Sheila
sheila

Sziasztok Lányok!
Meg tudok pukkadni, amikor jönnék, de nem lehet, mert nem működik a babanet! :twisted: :twisted:
Még mindig nem jött meg, de a görbém elég gáz! Na ezt is utálom!
Most végre alig várom azt a hülye mensit és nem akar megjönni, pedig tuti, hogy nincs baba! :twisted:
Mindjárt dobok egy görbét!

Éva

Kép
balimama

Na itt ez a rémség:
Kép

Éva

Kép
balimama

Sziasztok, lányok!

Most már én is itt vagyok, de a reggel óta nem engedett be a babanet :twisted:

Sheila NAGYON NAGY GRATULA A BABÓHOZ! - és problámamentes pocakos időszakot kivánok!!!!! :D :D

Panda, neked nagyon drukkolok!!! - ezerrel mennek a +++++++++++++++ energiák :D
Igy, utólag a szülinapod alkalmából azt kivánom, hogy minden úgy alakuljon, ahogy TE szeretnéd!!!!! :wink:
A táblázatban kijavithatod, hogy újabban Elevitet és Magne B6-ot szedek

Krisztinka, hogy vagy? Védekezős hónap ide vagy oda, de nagyon gyanús vagy :wink: - esetleg nem tesztelnél egyet????

Éva, szegény Balázskád - nagyon sajnálom - ugy-e most már nincs baj???

Ági, végre te is jelentkeztél!!! - azért próbálj meg felrakni képet nekünk, mert nagyon kiváncsi vagyok :wink:

Zora, neked most lez a pé-d? - nem szokott ilyen hosszú ciklusod lenni..... vagy csak én emlékszem rosszul???

Mo, te most hol tartasz? Remélem megjött a mensid, és drukkolhatunk az újabb ciklushoz :wink:

Andi, mennek a drukkok neked is!

Ind, a beágyazódáshoz nem feltétlenül kell leessen a hő – van akinél egyáltalán nem vevődik észre a görbén, van akinek leesik és van akinek emelkedik a hő.... nem irányadó.

Sajnos mennem kell dolgozni :(
Puszi mindenkinek

KépKépKép
ildiko74

Szia, Éva!

Tényleg fura a görbéd :( - de ha tényleg a 8 DPO-n vagy, akkor jobb ha még néhány napot elmarad a mensid....

KépKépKép
ildiko74

Sziasztok lányok

Én is itt vagyok felteszem a görbémet és visszaolvasok.

Kép

Lehet lemezgetni.

Addig is puszi mindenkinek.

Andi

Kép

Kép
h.andrea79

Pandácska utólag is boldog születésnapot kívánok. Nagyon örülök a sok szép tűszödnek, biztosan hamarosan te is bekerülhetsz a babás táblánkba.

Sheila nagy gratula a petezsákodhoz és nagyon szorítok, hogy minden rendben legyen a továbbiakban is.

Ági nagyon örülök, hogy jól vagy és remélem a fáradságod is lassan elmúlik. Várjuk a babás képet.

Éva sajnos én nem nagyon értek a görbékhez de tényleg elég furcsa, de a gyógyszer biztosan rendbe teszi a ciklusodat és jöhet a babó.

Ind ha jól látom pont ott tartok ahol te csak az én ciklusom később kezdődőtt, és a hőesésünk is pont egy napra esett szerintem ebből még lehet baba.

Ildi drukkolok neked is majdnem egyidőben vagyunk.
Krissz remélem jobbna vagy már.

Zora kívánom neked hogy legyen a pocidban egy fiú vagy egy lány vagy mindkettő.

Andi

Kép

Kép
h.andrea79

Velem annyi, hogy nem fáj a hasam pedig eddig a ciklusom második felében mindig fájt, a mellem szombat óta fáj, de ez is lehet mensi előtti jel, azért reménykedem hogy ez a hónap összejön, akkor a babó a kisfiam harmadik szülinapi ajándéka lenne.

Andi

Kép

Kép
h.andrea79

Andikám, garatulálok, előre boritékolva a pozitív teszt! Elindultak a babák!!!!!!!!!!!!!!!!!Juhééééé!!!! :lol: :lol: :lol:

Zora
Kép
zora7

Egyébként 2 pé-m volt, a 13. és a 15. napon, ne kérdezzétek, hogy hogy lehet! Vagy egy sem, más megoldás nincs. A görbém értékelhetetlen.

Zora
Kép
zora7

Sziasztok!
Nekem tegnap ma megint esett a hőm, 36.6ra. Majd még jövök!

KépKép

KépKép
lnd

Kép

KépKép

KépKép
lnd

Jaj úgy izgulok. Krisznek ma kéne nemmegjönnie. :lol: remélhetőleg tényleg beindul a babaeső+++++ :lol:

Zora miért gondolod, hogy volt 2. pé? Mivel én a saját 3szoros pémet sem értettem, a tiedhez sajnos még annyira se tudok hozzászólni.

Nekem az előző hónapban feszült a hasam, most görcsöl. A méhszáj nagyon szorosan zárt, de még kemény. Az előző hónapban nem volt ilyen zárt, de nem is volt kemény. Úgyhogy nincs miből kiindulni. Az elmúlt 4 napban egyszer se indult be a tejleadó reflexem, amikor Beni szopizott, de úgy emlékszem, hogy előtte se mindig. Úgyhogy nincs miből kiindulni. :? :?
Ha ez a hónap nem sikerül, a következőben nem figyelek semmit, még a napokat se számolom. 8)

KépKép

KépKép
lnd

Tudom, hogy megint szép idő van és ilyenkor a babások kint vannak, de nincs alvásidő?

KépKép

KépKép
lnd

A görbém arra utal és minden egyéb jel, hogy egymás után két tüsző is megrepedt. Ez 1-2 napon belül orvosilag is lehetséges, mert még nem gátolják meg a hormonok. Persze semmi nem biztos, majd az elkövetkező hők igazolják, vagy megcáfolják. Szóval jól kibabrált velem a closti, kétszer tojtam össze magam a fájdalomtól. :lol: :lol: HA mindez bizonyossá válik, egy kis késéssel, de szedni kezdem a progeszteront is. Kép

Zora
Kép
zora7

Azért Ildikém, engem nagyon izgat, hogy hol tartasz, légyszi ne csak rólunk írj, azt tudjuk, hogy velünk mi van! :lol: :lol:
Moról tudsz valamit? Titkon olvasgat, de már utál minket :cry: :cry: :cry:

Zora
Kép
zora7

Sziasztok!
Hatalmas gratula Sheila!!!! Nagyon sok boldogságot és boldog babavárást kívánok!!!

A tábor szuper volt. Viszont végig barnázgattam és nem tudott normálisan megjönni. Aztán vasárnap és ma végre piroskás lett a vérezgetésem, úgyhogy a fertibe ezeket a napokat jelöltem csak. Nem tudom, hogy mi van velem. Az előző ciklusban eszméletlen volt a mensim, dokihoz rohantam miatta mert azt hittem, hogy nem áll el soha,..... most meg maszatolás az egész. :oops:

Ne haragudjatok, de nagyon nem vagyok képben, hogy kivel mi történt, úgyhogy gyorsan visszaolvasok.
Vendég

Micsodaaa???? Zora! Ejjj, ilyet képzelsz rólam????!!!! Na, ne máááár!
A tábor után a férjem már tűkön ült. Ahogy hazaértem, máris csavarogtunk nagyokat mindenfelé. Sokat gondoltam rátok, hiányoztatok, de sajnos nem voltam gépközelben.
Vendég

Ind! A görbéd nagyon klassz. :wink:
Krisz! Háát, ennyit a védekezős hónapról. :) Szerintem a mensim után mi is hasonló védekezésbe kezdünk. :lol:
Éva! Örülök, hogy Balázskád jobban van már. Nagyon sajnálom szegénykét. Szörnyű lehetett neki.
Panda! Megy a drukkkkkk +++++++
Andikám! Te mindig olyan csodálatos görbéket produkálsz!! Nagyon ígéretes ez is. Nagyon tetszik.
Molli! Kerestelek, de nem találom a hozzászólásaidat..... gyere máááár!!!! :roll:
Vendég

Zora! Dupla pé??? Ejha! :wink:

Na, de miért csak egy akció??!! :shock:
Vendég

Ne haragudj Mo, figyelmetlen voltam, és nem tudtam mire vélni az eltünésedet. Ez a tábor dolog nekem kimaradt valahogy. De jó, hogy jöttél végre, nagyon hiányoltalak!

Zora
Kép
zora7

Mo, kedves drága, egyetlen! Mi Évával már clostizunk, nem olyan szörnyű, sőt én semmit nem érzek, de a hőim máris nagyon szépek szerintem. Persze tudod, hogy nem akarnálak rábeszélni.....Viszont megvan ennek a homeopátiás megfelelője és végre Te is rendbejönnél, és reális kompromisszum lenne azt hiszem. A doktornénit meg imádnád, dirrrrekt neked találtuk, elolvadnál a rendelő közepén.

Zora
Kép
zora7

Szép estét mindenkinek!
Vendég

Kép
Vendég

Panda! Nem mondod! Holnap a nagy nap! Hiszen ez hihetetlen! Tudom, hogy sikerülni fog.

Zora
Kép
zora7

Kép
Vendég

Zora,
Bizony holnap... Már nagyon izgulok olyan fura hogy itt tartok és annyira reménykedem...
Vendég

Jajj, de aranyos vagy Zora! Háát, tud neked nem-et mondani az ember??!! :lol: :lol: :lol:
Azt hiszem, azért őszig még várok. :oops: :oops:
Ha továbbra is ilyen szerencsétlen leszek akkor felkeresem a dokit.
Vendég

Pandácska!!!! Milliónyi drukkkkkkk!!!!! Nagyon szorítok neked!!!!!!
Vendég

Köszönöm lányok :D Már feszít a hasam rendesen...
Vendég

Hát azt hiszem nem sokan tudnak, de Te mindig. :cry: Te vagy életemben a legnagyobb falat!

Zora
Kép
zora7

Ne is mondd, Panda, két ilyet, vagy ehhez hasonlót éltem át a napokban. Neked is mindkét oldalon érnek a kis drágák?

Zora
Kép
zora7

Istenem!!!!!!!! Micsoda csoda lesz Panda!!
Hány órakor kell nagyon izgulni érted?
Vendég

PAnda! Mikor érsz holnap haza és mikor tudod meg, hány pete termékenyült meg?

Zora
Kép
zora7

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?