Új privát üzeneted érkezett!

Tiop,
Az az oldal ingyene,amint csináltál?
Mert ahol én csináltam nem rossz,de kevés lehetőségem van,csinálnék egyet azon is,ha megadod a címet!
Köszi előre is! :lol:

Tényleg,csak nekünk jár le! :shock:
Lehet,hogy marads pár felesleges pontom,szóval Giga,ha marad pontom elpostázom,ha kéred!
Kati

Kép
mano83

Sziasztok!

Ezzel a kis verssel szertnélek Titeket köszönteni Anyák Napján!

"Kicsi az én szívem, kicsike darabka,
Édesanyáméból úgy van kiszakítva.
Azért siet oda, azért szeret ottan
Ahol ez a két szív újból összedobban.

Fejem Édesanyám ölébe lehajtom,
Forró imádságom az égbe sóhajtom:
Akit két karommal átölelek itten,
Azt az édesanyát áldja meg az Isten!"
Vendég

Sziasztok!

Mano!
Kűldtem privit! :wink: :D

Kép
Kép
Kép
tiop

Giga!
Ha ráklikkelsz a vendégkönyvre akkor a -megjegyzés felvétele-és már írhatod is amit szeretnél! :wink: :P

Kép
Kép
Kép
tiop

Sziasztok lányok!

Olyan szép nap van ma! Eddig is nagyon szerettem az anyák napját, de ez után teljesen más lesz. Életem első anyák napja :lol: Na jó, a második, mert tavaly Sárika pocak korát élvezte odabent :D És az első fogacskájával ajándékozott meg a kicsi Kincsem :lol: :lol: Még csak kb 2 mm-es, de kint van 8)
És ma mondta először hogy apa-apa-apa-apa egymás után rengetegszer, annyira tetszett neki, hogy vagy húsz percig be sem állt a szája. Az apukája persze totál büszke volt a lányára, hogy ez az első szava :lol:

Hétvégén csavarogtunk, otthon voltunk a húgom ballagásán. Sárika tök aranyosan viselkedett az ünnepség alatt is, meg jól bírta a rokonság megrohamozását is.

Kati, Levi nagyon ügyes, hogy már így mászik négykézláb :D Sárika egyenlőre gurulva fedezi fel a szobát, hátra tolat, előre csak próbálkozik. Nem ül még fel magától, de ha leültetem, megül egy ideig, aztán eldől, mint egy zsák :lol: Persze soha nem hagyom akkor magára, mindig elkapom időben.

Tiop, szuper az oldalad :wink: Én béna vagyok az ilyesmihez.

Giga, Lili nagyon édes csajszi, olyan szép szemei vannak!!!!!

Anita, Viki nagyon kis huncutul mosolyog :lol: Kitartást a kis Tibikével, már nincs sok hárta!!

Én még nem is hallottam erről a pampers vonalkódos gyűjtésről. Nem hozott semmit a postás :(

szép napot mindenkinek!! Kép Sárika a ballagó keresztanyukájával Kép kis csuris Kép Délutáni szieszta

Katica

Kép
Kép
Kép
ichtus

Kati, utólag is, de BOLDOG HÓFORDULÓT LEVINEK!!!! :lol: :lol: :lol:

Katica

Kép
Kép
Kép
ichtus

Levinek, Lellének és Lolónak boldog hófordulót!

Ichtus, Sárika milyen szép kislány!
Nircee, Marci is nagyon édes!

Márkkal csütörtökön voltunk tanácsadáson és kereken 5kg volt! Azt tudtam, hogy nem pehelysúlyú, de azért ez meglepett :shock:

Giga, írtad, hogy ti szeretitek a hordozókendőt. Mi is vettünk, de Márk bömböl benne. Igaz, hogy még mi sem vagyunk profik a megkötésben, de azért lelkesebb fogadtatásra számítottunk. Szerinted megszokja idővel, vagy inkább ne kínozzuk vele? Ti hogy voltatok ezzel?

Képzeljétek! Márktól (az apukája segítségével) kaptam virágcsokrot anyák napjára. Nagyon meghatódtam. Különös érzés, hogy mostmár ez az én ünnepem is. :)

Réka [szantre]

Kép
Kép
szantre

Sziasztok!

Natika 2007.05.01-én 08.26-kor megszületett.
Súlya: 3180gram, hossza:55cm.

Hála istenek a szülésem gyors lefolyású volt....
Éjjel 0.45-kor ébredtem fel, hogy pisilnem kell, aztán utána már nem tudtam vissza feküdni, mert fájásaim lettek, de elég hirtelen, oly annyira, hogy el sem akartam hinni, hogy 5percenként fáj a hasam. Aztán 3ig még a lakásban meneteltem, mert nem hittem hogy tényleg már 5perces fájásaim lehetnek.
3.15-kor indultunk el, 3.45-kor már a szülőszobában voltunk és ráraktak egy NST-re majd ott hagytak a férjemmel kettesben egészen 5-ig mivel még 3 nő szült mellettem. 5-kor megvizsgált az ügyeletes orvos, de akkor már 3 perces fájásaim voltak, a doki Cs.E volt (nekem nem volt szimpi elég közömbösen bánt velem, na de mindegy), a vizsgálat során elfolyt a magzatvízem és közölte, hogy már két újnyira nyitva vagyok. Felvette az adataimta, közben nagyon szar volt kettőig nem láttam. Felhívta a dokimat, hogy jöjjön mert én itt vagyok, plusz még egy kismama vár rá akinek elfolyt a magzatvíze. Na gondoltam ezt, hogy oldja majd meg, hogy egyszerre két kismamája fog szülni.
6.15-re ott volt a dokim, de akkor már 2 perces fájásaim voltak, ő is megvizsgált és már 3 újnyinál jártunk, ekkor jött még a beöntés (hát elég fura dolog ), akkor vért akart tőlem venni az egyik tanuló szülésznő, úgyanis aznap éjjel pont két tanuló szülésznő volt beosztva a szülőszobára, hát a harmadik probálkozáss után közöltem vele, hogy hagyon békén.. :lol:
Ezután visszamentem a szülőszobába, és már egy idősebb szülésznő jött , aki azt mondta, hogy üljek rá a labdára, hogy jobb lesz.. és tényleg tök jö volt (már amennyire ebben a helyzetben mondhatjuk, hogy jó)
Teltek múltak a percek, 8.00-kor megint megvizsgált a doki és közölte: NA MELINDA AKKOR SZÜLÜNK!!!
Hát én csak néztem, mint a moziban, hogy mi van :?: :?:
És tényleg szültünk kb. a 4-5 nyomás után megszületett a pici lányom!!
Azért ez az utolsó 25perc az kemény volt, de megérte.... :lol: :lol:

A csecsemős nővérek aranyosak egyet kívéve, sajnos nekem nincs tejem, és közölte velem, hogy bújjak össze a gyerekkel, majd attól beindul, hát én összebújtam, a babócám átaludta az éjszakát de semmit nem evett, ezért reggel már úgy sírt, hogy az egész osztályt felverte.. na mindegy.. Most tápszert eszünk, de azért reménykedek, hogy beindul a tej.

Pusza Mindenkinek

Kép

Üdv Mindenkinek
Linda+Nati
linda25

Sziasztok!

Először is:

[color=red]LINDA, ÓRIÁSI GRATULA A PICURKÁHOZ!!!![/color] (bár ahogy a méreteit nézem, nem olyan picuri őkisasszonysága... :lol: )

Szantre, én is próbálkoztam anno a hordozókendővel, de Boginak sem tetszett, akármikor bele akartam tenni, úgy se volt jó, hogy az apjára kötöttük, így most ott "virul" a vadiúj, soha nem használt kendő a szekrényben... Nálunk egyébként a kenguru vált be, azt viszont egyenesen imádta a csaj!

Ichtus, olyan édi a lánykád, hogyan csinálod, hogy így tűri a csurit? Mert Bogi ugyan berakatja a hajgumit magának, ha látja az én hajamat, hogy fel van gumizva, de kábé félperc után kiszedi... aztán persze újra be kell csurizni, aztán kiszedi...stb.

Anyák napjára meglepett a párom azzal, hogy menjünk el kismama cuccokat venni nekem, a Mammutban van egy tök jó bolt, a ManuArt, isteni kismama ruhák vannak náluk, természetes anyagokból, és különösebben nincsenek elszállva az áraik. Így van egy új szép zöld nacim és egy aranyos fehér pólóm. Plusz még az én pici-nagy lányomtól kaptam egy hatalmas csokor fehér orgonát, labdarózsával körítve. Olyan édesen hozta, akkora volt a csokor, mint a gyerek! :D

Üdv: Andi
andibab

Miért nem pirosította be a nagybetűket????
andibab

Sziasztok!

Boldog Anyák napját mindenkinek !

Anyuéknál voltunk, de Dóri végigsírta keservesen az egészet. Lehet, hogy sokan voltunk neki (2 tesómék is ott voltak) mindenesetre haza kellett jönnünk idő előtt, mert annyira sírt. Itthon meg semmi baja. Ki érti ezt ?? :roll:

Háát, én sem kaptam még Pampers-éktől semmi levelet. Csajok, ha vkinek kell vonalkód , jelezze, mert én dobálom a kukába a zacsikat. :shock:

Linda !!
Gratula mégegyszer Natihoz! Ne aggódj a tejcsi miatt, mi is tápszerrel jöttünk haza a kórházból. Mondjuk én kaptam ergam cseppeket is és szerintem az volt a baj. Amikor abbahagytam, indult is a tejcsi. Kitartás!! :D
Anno én sem értettem, mikor mondta a doki, hogy "akkor szülünk". Gondoltam én már órák óta szülök, miről beszél ez ??! :lol: Aztán mostmár egyértelmű , így utólag. :D :D

Ichtus! Sári nagyon szép! Igazi kislány!

Szép estét!

KépKép
tüccs

Sziasztok!

Linda,
HATALMAS GRATULA NATIKÁHOZ!!!!! Örülök, hogy ilyen simán ment a szülésed!

Tiop,
néztem az oldaladat, nagyon szuper! Sajna nekem sem sikerült a vendégkönyvbe írni, mert valami regisztráció kell a Microsoft oldalán. :shock: Majd ha kicsit több időm lesz, tanulmányozom, hogy mit kell csinálni.

Giga,
igen, a csömöri Smaragd Patikában vettem a szemüveget. Ez Csömör Kerepesi úti oldalán, a temető mellett van, ha gondolod, gyere el, nézd meg, de ha nem tudod megszervezni, én is vehetek neked, csak szerintem jobb, ha élőben is látod. Én is néztem máshol is, de a többi nem tűnt valami stabilnak, amelyiknek hátul nincs szíja, nem is tudom, hogy marad fent a baba fejecskéjén!!! :shock: :shock: :shock: Egyébként tavaly a Kenguru Gold is árult Baby Banz-ot, csak hát akkor Cica még a pocakomban volt, úgyhogy nem volt téma.

Ichtus,
Sárika nagyon cuki!!! Igen huncut kis pofija van! :wink: Abban a kalapban meg lehet zabálni! :lol: Kész kis hölgy!

Pilla,
nagyon szép a vers, köszi szépen!

Én sem kaptam vonalkódos cuccot, igaz, nem is használunk Pamperst.

Hát, tényleg furcsa, hogy most már engem is köszöntenek Anyák Napján! Szuper és szívet melengető érzés! Cicától (férjem segítségével) kaptam egy nagyon szép magas növésű rózsát, citromsárga lesz, alig várom, hogy virágozzon! Rögtön elültettem a terasz elé, így mindig látom, ha kinézek a nappali ablakán! :D :D :D

Kép
Kép
nircee

Sziasztok!

Mano,Verna!
Boldog hófordulót Levikének és Flórának!
Kép

Katica!
GRATULA A FOGACSKÁHOZ!!!!
Nagyon szép a kicsi lányod!!!!!!!!!! :P :D Írtó aranyos a kis csurival !!!!!!!!!!!!!Azok a szép nagy szemek.........! :wink: :D
Köszi szépen a dícséretet!Hát sírógörcsöt is kaptam néha mire kész lett nagyábból az oldal!Még javítgatom,de nincsen sok időm rá!! :? :wink:

Linda!
Végre!
HATALMAS GRATULA A KISLÁNYODHOZ!KÍVÁNOK NEKTEK MINDEN JÓT,ÉS SZÉPET!!SOK-SOK ÖRÖMÖT ÉS EGÉSZSÉGET!!!!!!!!!
Jó vólt ólvasni nagyon a szülés történetedet!Várjuk a képeket is!!!! :wink: :D

Tüccs!
Én is csak kb (4 hónaposan) kaptam vonalkódgyűjtőt!Csak a 4-es méret jó!De azt hiszem jó a 3-as is!De nem biztos!Nagycsomag-2 pontot ér az óriás pedig-3-at! :wink: :D Ha kaptál a korházban csomagot,akkor tuti,hogy fogsz kapni ezt is!De gigának már írtam,hogy itt a babanett óldalán reklámozzák magukat!Nézz utánna! :wink:

Nircee!
Sajnálom,hogy nem sikerűlt!De próbálkozz,biztosan menni fog!Köszi szépen!Megnéztem már én is a múltkor a tiéteket,csak nem bírtam megnyitni semmit!De majd hólnap megint meglesem! :wink: :D

Látom mindenkit megérintett az anyáknapja!Ez így a helyes csajok!!!! :wink: :D :P
Na megyek aludni!Jó éjt mindenkinek!
Kép

Linda !
Ez még lemaradt!

Kép

Kép
Kép
Kép
tiop

Sziasztok!

Korábban már érdeklődtem, de sajnos senki nem segített. :(
Gerő doktorúrról szeretnék információkat kapni. Akár ide, akár e-mail-en: budaagnes@dunaweb.hu

Köszönöm
Ági
ági 76

Sziasztok!

Linda, elsején pont gondoltam RÁD! A kiscsaj ügyi volt, "elintézte", hogy minden szülinapja ünnepnap legyen! :lol:

Nagyon gratulálok hozzá, és sok egészséget!!!

Ági, Gerő doktort sajna nem ismerem én nem hozzá járok, de a kórházban egy csajszival pont róla beszéltem, és ő dícsérte!

Jutta

KépKép
jutta

Linda!
Gratulálok a kislányodhoz!
Szép volt a szüléstörténeted! Várjuk Natikáról a képeket is!

Ági76! Én nem ismerem Gerő dr-t, de szerintem a többiek se nagyon, mert már biztosan visszaírt volna valaki..

Lányok! Ti hogy vagytok az éjjeli pelenkázással?? Mert mi este 7-8 között fürdünk, utána evés-büfi-alvás (néha egy kis sírás) nagyjából 2-3 óránként - ennyit bír még Márk evés nélkül.. Csakhogy este 8-tól reggelig nem tart ki a pelus, és kénytelen vagyok éjjel ezzel bolygatni Márkot, amitől ő felébred, sír aztán pedig alig bírom elaltatni, min. egy órán át kell ringatni.. Tud valaki segíteni, hogy mikor pelusozzak, hogy az alvását ne zavarjam meg éjjel??

Réka [szantre]

Kép
Kép
szantre

Sziasztok!
Ági!
Sajna én nem tudok segíteni,valószinű,hogy azért nem reagáltam a kérdésedre! :( :roll: De ha másik dokit szeretnél akkor tudok ajánlani! :wink: :)

Csajok!
Ezt ma kaptam a PAMPERS-éktől!
Kép
http://www.pampers.hu/hu_HU/corporate.php

Itt nézétek meg!Ír a Hűségprogramról is!

Kép
Kép
Kép
tiop

Szantre!
Mennyire nebírja ki a pelus?Át is ázik,vagy csak szerinted sok a pisi,vagy be is kakil? :roll: :)
Mert én nem pelusoztam semejik gyerkőcöt éjszaka,csak ha kifolyt a pisi,vagy bekakiltak! :)

Nircee!
BOLDOG HÓFORDULÓT MARCIKÁNAK!!!!!!!
Kép

Kép
Kép
Kép
tiop

Tiop! Van kaki is - általában - és nem is kevés!
Mivel sokszor eszik még éjjel is, a pelusba is rendesen betermel :wink:

Réka [szantre]

Kép
Kép
szantre

Nos, kerdezoskodok tovabb, ha nem haragszotok. (Es bocsika az ekezetek hianyaert.)
Szoval, norcee asszem te irtad a maganrendelest. Itt mennyire huzosak az arak? Ha nem publikus, irhatod akar privibe is.
Illetve ha az ember korhazi rendelesre megy (nem ennel a dokinal persze), akkor ott be lehet elore jelentkezni? Vagy ulni kell orakat, es egyszer csak sorra kerul. Vagy hogy van ez?
kalacs

Sziasztok!

Levi nevében is köszönjük a köszöntéseket!

Katica,
Sárika annyira szép!(meg mindíg :lol: )és egyre csak szebb lesz! :D
Mutattam megint kis Levinek,de most jobban érdekelte a cumikája,mit Sárika! :wink:

Tiop,
Köszi a privit!
Végül is,amikor ráléptem az oldalra,rájöttem,hogy oda már regizve vagyok és van is tárhelyem,csak megfeledkeztem róla! :wink:

Nircee,
Boldog hófordulót Marcinak! :lol:

Linda,
GRATULÁLOK NATIKÁHOZ!
Szép a szüléstörténeted,tényleg gyors szülésed volt!
Na,végül milyen volt Toldi doki?
Várjuk a képeket! :D

Szép napot Mindenkinek!
Kati és Levi

Kép
mano83

Ági,
Sajnos én sem ismerem Gerő doktort! :cry:
Annyit tudok írni róla,hogy a szobatársam nála szült,és meg volt vele elégedve és még annyit tudok róla,hogy van magánrendelése!

Kalacs,
Ha az olyan orvost választasz,akinek nincs magánrendelője (én olyanhoz jártam),akkor telefonon ad időpontot és nem kell órákat ott ücsörögni (legalább is az én orvosom tartotta magát a megbeszéltekhez)

Kati

Kép
mano83

Linda!
Gratulálok a kislányodhoz!
Szép szülés lehetett (leszámítva a vérvételt). Sok-sok boldogságot és egészséget kívánok a családnak!

Sziasztok!
A Pampers honlapon én ezt találtam:
Pampers – Fisher Price Hűségprogramunkban azok a kisbabák vehetnek részt, akik:
- 2005. október 1. és 2006. március 31. között, vagy
- 2006 április 1. és 2006. szeptember 30. között születtek.

Szóval szerintem mi már nem. Ha indul újabb ilyen pontgyűjtő akció, akkor talán...
Ez ugyanaz, mint a vonalkódgyűjtő?
Manó!
Ha esetleg indulna megint ilyen akció, akkor igényt tartanék a vonalkódjaidra, ha addig nem gond megtartani nekem... Hm :?:

Ági76!
Sajna én sem ismerem Gerő dokit. :(

Nircee!
Szerintem valamelyik nap majd átugrunk, és megnézzük a napszemcsókat. Köszi!!!

Szantre!
Nekem Lili az elejétől kezdve szerette. Az első alkalommal rögtön el is aludt benne, bár ehhez hozzátartozik, hogy héven és vonaton utaztam vele, szóval maga az utazás is elálmosította. Természetesen most is van olyan, hogy nem tetszik neki, de ez ritka, ilyenkor általában már nagyon nyűgös. Kérd meg a párodat, hogy segítsen megkötni, akkor gyorsabb, és talán akkor próbáljátok, amikor mondjuk elmennétek sétálni, vagy amikor Márk már kicsit álmosabb, hátha elalszik benne. És arra is figyelni kell, hogy sehol ne szorítsa őt a kendő.
Hát remélem javul a helyzet majd nálatok, mert ez azért nem egy olcsó mulatság... :?

Kép
Kép
giga1

[quote="kalacs"]
írta:
kalacsSzoval, norcee asszem te irtad a maganrendelest.

Bocsika, nircee-t akartam irni. :)
Giga, asszem meg te ajanlottad a dokidat, tudnal rola kicsit bovebben is irni? Elore is koszi!
kalacs

Ichtus!
Sárika gyönyörű! Tiszta édes azzal a kis copffal. :lol:
Na és amikor alszik... hááát zabálni való! :wink:

Szantre!
Szerintem ha van kaki, akkor kénytelen vagy átpelenkázni. És hát ilyenkor akarva-akaratlanul is felébred a picurka. Sajnos... :(
Majd ha kevesebbszer fog felkelni esténként enni, akkor kibírja majd kaki nélkül reggelig. Kitartás! :wink: :D

Kép
Kép
giga1

Meg jut eszembe, meg vki ajanlott dokit, kepekkel. Termeszetesen ez is erdekelne. :)
kalacs

Sziasztok!

Mano!
Megmutatod az óldalad???????????Légyszi-légyszi!!!!!!!! :D :P
Szeretnélek barátként bejelőlni!Meg egyebek! :lol:

Szantre!
Akkor majd később .amikor nemfog annyit enni,majd megoldódik a problémátok!Giga jól leírta! :wink: :D

Kép
Kép
Kép
tiop

Sziasztok!

Linda, GRATULÁLOK NATIKÁHOZ!!!Sok örömet, és jó egészséget kívánok nektek! Köszönjük, hogy megosztottad a szüléstörténetedet velünk. Várjuk a képeket!

Köszi lányok a dícséreteket! :wink:

Ági, én sem ismerem sajnos Gerő doktort. Csak látásból, de hát az nem sok.

Kalacs, mikor elkezdtem terhesgondozásra járni, (olyan dokihoz, akinek nincs magánrendelője) akkor még nem kellett időpontot kérni. A szerencsén múlt, hogy mennyien vannak, volt, hogy 15 perc, volt, hogy 1,5 óra várakozás volt. Aztán bevezették, hogy időpontot kell kérni telefonon, vagy helyben egyeztetni, na akkor sem lett jobb a helyzet. Akár időpontra mész, akár nem, mindig várni kell, sajnos. Sokan vannak, és mindig van csúszás. Lányok, ha másnak más tapasztalata van, az szóljon, de nálam mindig ez volt a helyzet :(

Andi, edig még nem zavarta Sárikát, hogy benne van a csat a hajában. Általában oldalra szoktam csatolni, mint az alvós képen, mert belelóg a szemébe, nincs szívem levágni belőle. Most még könnyű, de ha nagyobb lesz, és észreveszi, hogy ott van, biztos nekem is birkóznom kell majd vele :lol:

szép délutánt mindenkinek!
Katica

Katica

Kép
Kép
Kép
ichtus

Sziasztok!

Megvagyunk, Mano, kössz a hiányolást. De a múlt héten sajna nem volt időm gép elé ülni. :? Szonja este 10 fele alszik el, és utána már nekem is inkább csak alváshoz van kedvem. Napközben meg még kevesebb az idő. Ráadásul a múlt héten ballagásra is készültünk, és a vásárlás, meg egyebek szintén sok időt elvettek.

Linda, neked gratulálok a babához, majd tegyél fel képet, ha lesz rá időd!

Katica, nagyon cuki volt Sárika a ballagáson! Kéz és lábtörést a vizsgákhoz :wink: :D

Tiop, Zsani nagyon huncut. Megjavult már az MSN-ed? Rakok fel képeket Szonjáról is :)

Nekem is fura volt az anyák napját anyukaként megélni, de olyan jó volt, hogy apa gondolt rám, és közösen hoztak nekem virágot. :oops: :D
Pilla, köszönjük a versikét! :wink: :)

Kép egy kosár gyerek :D

Kép

Kép

Kép Reebok cipő, szoknya??!!! :oops:

thenus

Sziasztok!

Köszönjük szépen a köszöntéseket!!! :lol:

Henus,
Szonja zabálnivaló! Nagggyon vagány a napszemiben! Na és a Reebok cucc!!! Komoly! :wink:

Szantre,
nekünk ugyanez volt a gondunk, és sajna nem tudsz vele mit csinálni, mi rengeteg pelust kipróbáltunk. Én is volt, hogy 2x is pelusoztam, sőt átöltöztettem Marcit. :( Aztán ez az időszak is elmúlik, kb. 1-1,5 hónapig tart. Most már én sem pelusozok az éjjel. Egyszer csak azt fogod észrevenni, hogy már nem kell. Amíg ilyen sűrűn eszik, normális, hogy a pelus is tele lesz, hiszen nem változik semmi attól, hogy éjszaka van. (Még... ) Aztán szerencsére könnyebb lesz, de addig is türelem!!!

Ági,
sajna én sem tudok segíteni. :(

Kalacs,
küldtem privit!

Milyen szép napos idő lett! Csak ne fújna annyira a szél!!!

Kép
Kép
nircee

Sziasztok!

Ági!

Egy lelketlen barom... Ha jól emlékszem, és mi már egy másik topikban összefutottunk, akkor nagyon nem ajánlom! Írtam már itt is róla, majd visszakeresem.

Bea
Vendég

Ági!

Megkaptad az e-mailt amit küldtem?
puzzlegirl

sziasztok!

Heni!
Elvileg jó az msn-em!!!!!! :D Van már vebkameránk is!!!!!! :lol: Úgyhogy tudtok engem ,na meg Zsanit is hesszőlni!!!!!!! :lol:
Jó lenne már beszélni,mert rég dumcsiztunk már!!! :)
A lányod igazi kis hölgy!Tuti,hogy boxoló lessz belőlle! :D Ahogy a bbakocsiban űl nagyon tetszik!!!!! :D

Jó éjt mindenkinek!Maqjd hólnap jövök!
Kép

Kép
Kép
Kép
tiop

Sziasztok!

Elég rég jutottam már géphez. Éppen csak olvasgatni tudtalak titeket, de most megpróbálok pár sort írni, míg Zsófi engedi.

A hófordulós babákat Isten Éltesse!!!

Tiop
Zsani nagyon édi a kis hintájában! És az a huncut mosoly... :D

Giga
Lili tündéri kiscsaj!!!

Katica
sárika nagyon édi! És már milyen nagy!

Linda
Nagyon jó egészséget és sok-sok boldogságot kívánok nektek!!!

Henus
Szonja is tündéri kiscsaj! Jó kis husi, mint Zsófi :D

Tüccs
Remélem nem kell könnycsatorna tisztításra mennetek! Elég rosszul hangzik, már a neve is! :cry:

Mi nem vettünk kengurut és nem tudom, hogy fogunk-e venni.
A mútkor elmentünk a Brendonba. Mondtam, hogy olyat szeretnék ami a derékon is tart nem csak a vállon. Kettőt tudtak mutatni. A párom próbálta fel őket. Zsófit is beletettük, de az egyik olyan nagy volt, hogy elveszett benne, a másik meg szűkebb fazon volt, de az meg pont jó volt és nem lehetett állítani. Ja, és Zsófi mindkettőben sírt. Zsóval úgy döntöttünk, hogy nem vesszük meg egyiket sem. Pedig jó lenne, de én most eléggé elbizonytalanodtam.

Sajnos Zsófinak pár napja borzasztóan szörcsög az orra és nem bírom kiszívni neki. Felhívtam vasárnap a védőnőt és azt a tengervízes orrspray-t ajánlotta, amit már ti is. Minden kaja előtt fújom neki, de valahogy nem ürül neki annyira a kis orra. Lehet, hogy nem várok eleget? Mennyit kell várni a szívással miután befújtam neki? És mennyi idő után kellene javulnia?
Úgy sajnálom szegénykémet, így nem is tud rendesen aludni, mert állandóan felébred.

Tejcsi ügyben már régen akartam írni. Lehet, hogy most elítéltek, főleg akinek nincs teje, de nekem meg már annyi van, hogy kezd eléggé zavarni. Tudom, hogy ez hülyén hangzik, de pl. ma reggel is arra ébredtem, hogy elöntött a tej. Az ágy is tiszta nedves volt.
Ez főleg azért van, mert Zsófi kb. 2 hete átalussza az éjszakát!!! :D
Ez nagyon jó, viszont ha kimarad 2-3 etetés én már majd' kidurranok. Azt csinálom még mindíg, amit ti is javasoltatok, minden reggel fejek, sőt van, hogy este is, ha Zsófi nem eszik olyan sokat.
A három fiókos fagyasztónak az egyik fiókja már tele van tejcsivel.
Szóval nekem nem hogy beállna a kereslet-kínálat egyensúly hanem egyre több van!
Mégegyszer bocsi, hogy ilyen dolog miatt panaszkodom, ami miatt más lehet, hogy háslás lenne, de nekem már kezd kicsit zavaró lenni.

Na jól kipanaszkodtam magam. Lassan megyek mert Zsófi ébred. Ilyenkor még szokott egyet szopizni, aztán jobb esetben reggel 6-7-ig alszik! :D
Kép

Jó éjt!
Márti
Vendég

Azt elfelejtettem, hogy az ünneplős babaáknak boldog hófordulót!
(Levi, Flóra)

Nircee, sokkal csinibb cipink volt a szoknyához, de azt folyton leszedte a lábáról, és ezt a sportcipőt adtam rá ami meg nem illett a szerkóhoz :? Úgyhogy elég furin nézett ki szegénykém... :wink: :? :)
Marcinak is boldog hófordulót!

Tiop, elfelejtettem írni, hogy Szonja is ugyanazokat produkálja, mint Zsani: Tapsol ezerrel. Sőt, múltkor beszélgettünk, hogy egy ünnepségen egy nőt milyen taps fogadott. Kiszűrte a szót a beszélgetésből, és csapkodta a tenyerét. Nagyon cuki. :lol: :lol:

A másik kedvence, amikor az ujjával pödri a száját, és közben hangot ad ki, persze ő ököllel csinálja, de így még édesebb. :D :D
Na és a favorit, az integetés (nem) meg a "pá-pá-zás." Ő még csak a "ma-ma-ma" és "ba-ba-ba" hangoztatásánál tart.
A beszéddel nincs is baj, nekünk, tudod, a mozgás a gyenge pontunk :?

thenus

Márti,
Tejügyben próbáld ki, hogy nem fejed ki a teljes cicit, csak éppen annyit amennyitől megkönnyebbülsz, és nem durran be a cicid. (A gyulladásra nagyon vigyázz!!) Mert a fejéstől is, ugyanúgy termelődik. És azért nem áll be a kereslet- kínálat, mert a fejés is egy "szopi".
A másik lehetőség pedig, hogy éjszaka is fejsz. De a harmadik hónap környékén meg szokott kicsit csappanni a tej mennyisége. Addig húzd ki valahogy, és ha nem lesz változás írj, hátha tudunk segíteni :wink:

Egyébként ezzel kapcsolatban küldök neked privit, ha nem baj :wink:

Zsófi pedig tiszta apja :wink: :D

thenus

Heni

Köszi a választ tecsi ügyben, a privit is!

Apukának megmondom, biztosan büszke lesz! :D

Jó éjt

Márti
Vendég

Sziasztok!

Nemsokára indulunk a védőnőhöz,megkapja Levi a második agyhártyagyulladás elleni oltást!
Már kicsit bizonytalan vagyok,mert megijesztett az,amit még régebben Verna írt! :(
De már ki van váltva és megbeszéltük a páromma,hogy inkább kapja meg,nehogy valami baja legyen! :roll:
Legalább most megmérik megint és kiderül hogy hány kiló!
Biztos jó sok,mert nagyon nehéz...

Heni,
Annyira szép Szonja,nagyon csini a kis szoknyában és az a napszemcsi.... :lol: .....haláli.... :lol:
Hány kiló már?

Levinek is van napszemüvege,de mi anyuéktól vettük el,ők is árulnak gyerekszemüveget már évek óta,de végre most lehet nekünk is.... :lol:

Tiop,
madj privibe megírom az oldal címét,ide még nem írom,mert szinte nincs rajta semmi,de most 2 hétig itthon lesz Levi apukája és akkor lesz időm csinálgatni! :D

Márti,
De jó ez a kép Zsófiról!
Nagyon édes! :lol:

Üdv,
Kati

Kép
mano83

Fifianyu!

Hol futottunk össze? Miért írod, hogy lelketlen. Kifejtenéd esetléeg privibe vagy emilen?

Ági
ági 76

Sziasztok!

Henus, nagyon édes Szonja! Cuki a kendőben, na és az a napszemüveg! :lol:

Kati, mi is be fogjuk adatni az agyhártya elleni oltást, de csak egy éves kor után, és akkor már csak kettő kell a három helyett,ahogy egyszer már Tiop is írta.

Tiop, üzentem neked tegnap msn-en, megkaptad?

Márti, nagyon ismerős amiket írtál, én is ugyan így vagyok a tejcsivel, még mindig, pedig már lassan nyolc hónapos Sára. Előre is bocsánatot kérek azoktól, akiknek nincs elég tejcsijük, hogy ilyenekről beszélünk. Én este is szoktam fejni, ha Sára elalszik, mert ha nem, akkor reggelre majd'kidurran. Tegnap pl nem volt kedvem, erőm fejni, és hajnalban arra keltem, hogy elázott az egész ágy, a pizsamám...Nagyon sokáig éjszaka is fejtem, így nem kellett reggel, de mostanában elég, ha vagy este jól kiűrítem, és kibírja reggelig, vagy reggel is fejek, és akkor nincs annyira tele egész nap.

Tudom, Henus, hogy az lenne a megoldás, ha csak éppen annyit fejnék, hogy ne feszítsen, de akkor meg egész nap tele lenne, és az is kényelmetlen. Nap közben nem fejek, akkor megeszi Sárika. Szorgalmasan fagyasztom, és odaadogatom egy örökbe fogadott kisfiúnak. Én is vártam rá, hogy beáll a kereslet-kínálat...

Az orrrfolyás nekünk eddig kétszer volt, egyszer több, mint egy hétig tartott, nagyon sok jött ki, ha rendszeresen fújod, meg szívod, akkor elmúlik, lehet, hogy lassan, de szépen el fog múlni. Én nem szoktam túl sok időt várni, 1-2 perc. Hamar feloldja a spray.

szép napot mindenkinek!

ui: Zsófi nagyon szép baba! Mennyit nőtt!
:lol:

Katica

Kép
Kép
Kép
ichtus

Sziasztok!

El sem hiszem,hogy be tudtam lépni,már tegnap reggel óta nem sikerül! :(
Szóval Levi megkapta az oltást,jól tűrte,mint mindíg! :lol:
Súlya 8190 gramm,ami 170 gramm hízást jelentett neki majdnem 3 hét alatt,ami nem valami sok,de a vésőnő és az orvos szerint,már nem fog olyan sokat hízni 1-1 hónap alkalmával... :roll:

Ha van kedvetek,nézzetek be:
http://www.levibaba05.spaces.live.com/

Most mennem kell!
Jó éjszakát mindenkienk!
Kati és Levi
Kép

Kép
mano83

Ági!

Írtam, remélem el is küldte ez a sz....

Bea
Vendég

Sziasztok!

Sajna betegek voltunk és kisebb gondom is nagyobb volt, minthogy a gép elé üljek, na mindegy. A lényeg, hogy már nem betegek, Bence is jár már oviba :D
Próbáltalak követni titeket, de hol sikerült, hol nem :?
Örülök, hogy egyre többen vagyunk, gratulálok Natihoz is :D

Mano,
Levi egyre gyönyörűbb, nekünk is olyan rágókánk van mint nektek, csak piros-sárga :D

Nagyon édik a babók, nem is lehet mindegyikről külön írni, mert mind zabálnivaló.

Nálunk is megvolt az első ovis anyáknapja, nem is bírtam ki bőgés nélkül :oops: :D olyan aranyosak voltak ahogy mondták a verseket.

Kép
Kép Kép Kép Kép

Timi
Kép
Kép
czakoca30

Sziasztok!
Nekem sem volt jó az elmúlt 2 napban a babanet. Akkor ezek szerint nem nálunk volt a gond.
Czakocza!
Nagyon aranyos Bence a képeken. Biztosan nagyon szépen szavalta a verset is! :lol:
Most ennyi fért az erőmből, majd délután még jövök.
Csáó!
Szép napot!

Kép
Kép
giga1

sziasztok!

Timi,
Köszi! :D
Bence is nagyon csini volt ám!:)
Annyira édes abban az ünneolő szerkóban! :D

Giga,
Csak nem a te Lilid a PINCURKA 1606?
Levi PINCURKA 997! :lol:

Szép napot mindenkinek!
Kati

Kép
mano83

Sziasztok,

mi jól vagyunk, Nati nagyon aranyos baba este van egy kicsi sírás a fürdésnél, mert akkor már nagyon éhes, mi meg a párommal még egy kicsit bénán fürdetjük, úgy, hogy eltelik egy pár perc mire megkapja a kaját, a másik problémám, hogy este az etetés után alig tudom "bevarázsolni" az ágyba, mindig fel kell ahogy lerakom, nappal simán megy.. Bár tegnap este már egyedül hagytam éjjel a kiságyba, eddig mindig az volt, hogy 10kor etünk aztán ráraktam a cicire ott elaadut majd 3kor megint ettünk és utána sikerült "bevarázsolni" a kiságyába én meg lefeküdhettem a párom mellé. Nem szeretném úgy szoktatni, hogy velem aludjon mindig el.
Ez gonoszság????

Mano:
Toldi doki, csúcs szuper volt tényleg nem sietett, bár mondjuk nálam minden gyorsan ment, de a szobatársam is nála szült, neki 23órásra sikerült a mente, de őt se sietette. És tényleg figyelmes volt, folyamatosan beszélt hozzám mikor látta, hogy na most lehet úgy mond zavarni...
Úgy, hogy köszi mégegyszer, hogy őt ajánlotad :lol:

Megprobálok egy-két képet feltenni, bár nem hiszem, hogy sikerülni fog: hát nem megy.
Ki tudja megmondani , hogy kell??

Kép

Üdv Mindenkinek
Linda+Nati
linda25

sziasztok!
Vééééééégre van Babanett! :lol: :lol: :lol:

Annyit írtatok,hogy visszaólvasni sajna nem tudom részletesen,de beleólvastam mindenki hozzászólásába! :? :oops:

Mano!
Nagyon jó az óldalad! :D :wink: Levike meg egy állom tünemény! :D

Czakoca!
Rég jártál itt!Nagyon édes a gyerkőcke az oviban!Minden anyáknapját eddig végigbőgtem!Szerintem nem lehet kibirni bőgés nélkűl!Én már próbáltam fényképezni közben,de akkor is elbőgtem magam!Ez az anyai szív!!!!!!!!!! :D :oops: :wink: látom megy már a képfeltőltés! :wink: :P

Heni!
Gratula a cserfességhez!!!!!!!!!! :lol: :wink:
A többi miadt meg nyugi!Majd eléri azt a kórt ő is és elindúl szépen!!!!!!!!! :wink: :D De ekkora sújjal ne várj többet! :lol: (nem sértésnek szántam) :wink: :D

Tusi!
Köszi szépen!
Zsófika egy tündér baba!Az a kis huncut arca neki!!!!!Zabálnám meg! :D

Nézze el nekem akinek nem írtam,de nagyon elmaradtam!
Szép napot mindenkinek!
Kép
Kép
Kép
Kép

Kép
Kép
Kép
tiop

Manó!
Jajaja! :lol: :lol: :lol: Mi vagyunk azok.
Megnéztem Levit is! Nagyon jó az a kép!!! Hajrá-hajrá!

Tiop!
Tök jók ezek a képek Zsaniról! :wink:

Linda!
Szerintem egyáltalán nem gonoszság!
Ne hidd ezt! Úgy alakítod ki a napotokat, estéteket, ahogy szerinted az jó. :wink:

Kép
Kép
giga1

Sziasztok!

Tiop,
hát igen, elég nehéz megállni, hogy az ember lánya ne pityeregjen ilyenkor, akkor is szoktam mikor csak nézem őket alvás közben, annyira szépek :D :D :D cseppet sem vagyok elfogult :wink:

Linda,
szerintem sem az, mi még a mai napig is nyögjük a hülyeségemet amit a Bencénél csináltam, hogy eggyütt aludtunk, igaz van rá mentségem.

Az akartam kérdezni, hogy ti mikor raktátok bele előszőr a gyerkőcöt a kompba :roll: ha egyáltalán használtátok ? Köszi.

Megyek, mert érzem a husi illatát és nem akarom, hogy odakozmáljon :wink:

Timi

Timi
Kép
Kép
czakoca30

Sziasztok!

Linda,
szerintem sem gonoszság, én is így szoktattam Marcit, és nagyon szépen elalszik esténként. Nálunk úgy állt be a rend, hogy este 6-tól játék velem, majd 7-8 között fürdetés, majd evés, utána szigorúan alvás. Lerakom a kiságyába, akkor már nem beszélek hozzá, csak betakargatom, adok neki a egy puszit, odaadom mellé az "alvós játékait", aztán kimegyek a szobából, és már nem nézek be, csak mikor én is megyek elaludni (van légzésfigyelőnk). Ezt a rendszert már annyira megszokta, hogy simán megy az elalvás. És éjjel is, mióta nem kell átpelusozni, csak kiveszem az ágybó, ha sír, megetetem, majd visszateszem az ágyba, mindezt félhomályban és csöndben, és így is elalszik.
Viszont én a nappalokkal küzdök, csak rajtam, vagy az apján hajlandó csüngeni, egyedül max. 5 percig van el, utána ordít... :? Sírni nem akarom hagyni, csak ha tényleg halaszthatatlan dolgom van, akkor hagyom, de így meg megszokta, hogy egyet nyekken, és én ugrok, és sajna ezt ki is használja... Na, mindegy, akkor sem hagyom sírni! :wink: Szóval nekem az éjszakkkal semmi gondom, a nappalok viszont sokszor elég nehezek. :roll:

Kép
Kép
nircee

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?