Sziasztok!
Elég rég jutottam már géphez. Éppen csak olvasgatni tudtalak titeket, de most megpróbálok pár sort írni, míg Zsófi engedi.
A hófordulós babákat Isten Éltesse!!!
Tiop
Zsani nagyon édi a kis hintájában! És az a huncut mosoly...
Giga
Lili tündéri kiscsaj!!!
Katica
sárika nagyon édi! És már milyen nagy!
Linda
Nagyon jó egészséget és sok-sok boldogságot kívánok nektek!!!
Henus
Szonja is tündéri kiscsaj! Jó kis husi, mint Zsófi
Tüccs
Remélem nem kell könnycsatorna tisztításra mennetek! Elég rosszul hangzik, már a neve is!
Mi nem vettünk kengurut és nem tudom, hogy fogunk-e venni.
A mútkor elmentünk a Brendonba. Mondtam, hogy olyat szeretnék ami a derékon is tart nem csak a vállon. Kettőt tudtak mutatni. A párom próbálta fel őket. Zsófit is beletettük, de az egyik olyan nagy volt, hogy elveszett benne, a másik meg szűkebb fazon volt, de az meg pont jó volt és nem lehetett állítani. Ja, és Zsófi mindkettőben sírt. Zsóval úgy döntöttünk, hogy nem vesszük meg egyiket sem. Pedig jó lenne, de én most eléggé elbizonytalanodtam.
Sajnos Zsófinak pár napja borzasztóan szörcsög az orra és nem bírom kiszívni neki. Felhívtam vasárnap a védőnőt és azt a tengervízes orrspray-t ajánlotta, amit már ti is. Minden kaja előtt fújom neki, de valahogy nem ürül neki annyira a kis orra. Lehet, hogy nem várok eleget? Mennyit kell várni a szívással miután befújtam neki? És mennyi idő után kellene javulnia?
Úgy sajnálom szegénykémet, így nem is tud rendesen aludni, mert állandóan felébred.
Tejcsi ügyben már régen akartam írni. Lehet, hogy most elítéltek, főleg akinek nincs teje, de nekem meg már annyi van, hogy kezd eléggé zavarni. Tudom, hogy ez hülyén hangzik, de pl. ma reggel is arra ébredtem, hogy elöntött a tej. Az ágy is tiszta nedves volt.
Ez főleg azért van, mert Zsófi kb. 2 hete átalussza az éjszakát!!!
Ez nagyon jó, viszont ha kimarad 2-3 etetés én már majd' kidurranok. Azt csinálom még mindíg, amit ti is javasoltatok, minden reggel fejek, sőt van, hogy este is, ha Zsófi nem eszik olyan sokat.
A három fiókos fagyasztónak az egyik fiókja már tele van tejcsivel.
Szóval nekem nem hogy beállna a kereslet-kínálat egyensúly hanem egyre több van!
Mégegyszer bocsi, hogy ilyen dolog miatt panaszkodom, ami miatt más lehet, hogy háslás lenne, de nekem már kezd kicsit zavaró lenni.
Na jól kipanaszkodtam magam. Lassan megyek mert Zsófi ébred. Ilyenkor még szokott egyet szopizni, aztán jobb esetben reggel 6-7-ig alszik!
Jó éjt!
Márti