Új privát üzeneted érkezett!

Sziasztok!

MÁRTIKÁM!
NAGYON BOLDOG SZÜLINAPOT KÍVÁNOK ÉN IS NEKED!!!!!!!

Kép

(ne haragudj,de sajnos nem tudom melyik nap van a szülinapod,különben mondtam volna a telcsiben is,ha tudom :oops: )


Az éjszakánk jól telt,a reggelünk már kevésbé. :(
3/4 6 kor kelt Hanna,kapott tápit,aztán egyből kihányta.Utána még 3x hányt.:cry:
Most bevittem aludni,mert nyügös szegény(az utolsó hányás már benn volt)most csendben van,szerintem elaludt!
Biztos összeszedtünk valamit a kórházban!
:evil:
Abból a szobából egy kisbabát(2 hónapos)engedtek haza,gyógyultan,de ő hányás hasmenés miatt feküdt bent.Remélem nem Rota vírus,mert akkor költözhetünk vissza! :evil: :cry:
Mondjuk láza(még)nincs.De lehet az AB-tól is,bár kicsi a valószínűsége,mert már több,mint egy hete szedi.
Szóval nem tudom,de most aggódok!
A sebe rendben van,majd a de.folyamán megyünk kontrollra!

Puszi

Timi
timiban
 
 


Timi, sajnálom, hogy hányt Hannácska! :( :( :( Nem lehet, hoyg csak a gyengeség miatt van most ez? Lehet, hoyg butaság, de hátha nem nyalt be semmit! Azért nem kell mindig a legrosszabbra gondolni! :roll: :roll: :roll:
Drukkolok, hoyg mindent rendben találjanak ma! :)

Krisztának csomó trutyit szívtam le az orrából. Egész héten volt, hogy egy icipici átlátszó váladék folyt,de mivel semmi más jele nem volt, csak kiszívtam időnként. Meg kapott C-vitamint. Remélem, nem kapott el ő sem semilyen vírust.....

Külnben elfelejtettem írni,a sógornőm kisebbik fia tegnapelőtt bepöttyösött. Akkor talán ma-holnap Krisztán is kijönnek a pötyik. De hátha mégsem. :roll: :roll: :roll:

Na, megyekmertfélóóórája írom ezta hsz-t,megint izél a bill. -em.
sSzép hétvégét mindenkinek! :)

Edith, Kriszta és Boróka
Kép
Kép
sedith
 
 


Edith,
Krisztának jobbulást,remélem semmi komoly.(sajnos a bárányhimlőt egy kis nátha megelőzheti)De talán megusszátok!
Bár lenne igazad,de a jelek nem azt mutatják,hogy "csak" ez állna a háttérben Hannánál.Azóta is hányt,igaz már nincs mit,csak nyálkás váladék(bocsi,hogy ilyeneket írok,ne evés közben olvassátok
:roll: )
Nagyon nyügős,az alvásból is a hányás keltette fel.Nagyon sápadt.Szóval nincs jól az biztos!Most itt fekszik a nappaliban.
Megyek is hozzá!

Pusz
timiban
 
 

 
 

Voltunk kontrollon,a sebével minden rendben.
Már 2 órája nem hányt,remélem csak gyomorrontás volt.Mondjuk inni még nem hajlandó,most elaludt.Talán iszik már ha felébred.

Pusz
timiban
 
 


Csak gyors bejelentkezés. Hazaértünk szerencsésen, sikerült találkozni Andiékkal. Nagyon jó volt a babatali, teszek majd képeket, ha lélegzethez jutok. (mosás, főzés, kipakolás).

Timi! Mondta Andi a műtétet. Nagyon sajnálom és remélem jól vagytok! Puszi a kis lábadozónak.

Később visszaolvasok!

Edit

KépKép

KépKép
edit74
 
 


Márti! Utólag kívánok boldog szülinapot Neked! A nagymamád miatt pedig őszinte részvétem. Jobban vagy már lelkileg? Lemaradtam arról, tulajdonképpen Anyukád mit is akart megbeszélni Veled?

Timi! Jobban van Hanna pocakja? Nem lehet az altatás utórezgése? Voltunk pénteken Veszprémben és készültem, hogy találkozhatnánk. De mikor mondta Andi a műtétet, tudtam, hogy ennek nincs itt az ideje. Majd legközelebb. A lényeg a gyógyulás.

Ibolya! Gondolom, nehéz lehet megbírkózni a kiskamaszokkal. Fel a fejjel. Virág egy hete annyira tud hisztizni, hogy már kétszer hányásig ordította magát. Nem igazán tudom, miért hányatja meg magát, remélem, nem csinálja sokáig, mert eléggé idegesítő.

Andi! Köszönöm a talit, nagyon jó volt. Annyi minden eszembe jutott még, amiről nem dumáltunk. Laci is azonnal otthon érezte magát, ez nála nagy szó, Ő nehezen ismerkedik. A gyerekeid tündériek! Marci a kis csibész, Flóra pedig a szemlélő! Utolsó reggel a szállodában hármas ikrekkel találkoztunk. Két kisfiú és egy kislány. Két évesek és gyönyörűek voltak. Lombik beültetés volt, 4-et ültettek be, három baba maradt. Anyuka egy szőke nagyon csinos és kedves nő volt. Mindig mosolygott és tök humorosan fogta fel a helyzetet. Hárman hat felé szaladtak, a fél étterem az egyik kisfiút kereste. Hát ha én panaszkodni merek, üssetek agyon. Minden tiszteletem az anyukáé, mindemelett igazi bombázó volt.

Szóval csak röviden: Nagyon jó volt a 4 nap, a gyerekek meglepően jól viselkedtek és mindketten nagyon élvezték. Igaz, Virág hozta a formáját, 38,2 hőemelkedése lett szerdára, volt nagy ijedelem, de nem volt tünete semmi. Másnapra már nem volt láza, elvittük orvoshoz, aki nem talált semmit, a fogára fogta a lázat. Szerencsére nem volt nyűgös, élvezte a jövés-menést, így nem kellett hazajönnünk. Ezért halasztottuk csütörtökre Andival a talit, nem akartam beteg gyereket vinni az egészségesek közé. Azóta sincs semmi baja, de az újabb foga majdnem világít.
A gyerekek a Bobóországot élvezték legjobban. Virág úgy viselkedett, mintha minden nap ott játszana. Szerencsére a napirend nem borult fel, volt napi két alvás, de az este kihúzódott 9-ig. Úgy elájultak este, mintha fejbe vertük volna őket. Képeket le kellene kicsinyíteni, ígérem, igyekszem majd.
Délután megyünk Anyák napjázni.

Edit

KépKép

KépKép
edit74
 
 


Lemaradt: Ma reggel jól indult a napunk, már reggel vérvétellel indítottunk Barnusnak, az allergia vizsgálatot kezdik el. Szegény fiam annyira ordított, pedig két perc alatt kész volt. Kb. 2-3 hét múlva lesz eredménye, ellenanyagszintet nézik. Ha az magas, akkor kell további vizsgálat, mert az allergiára utal. Na tényleg lépek!

KépKép

KépKép
edit74
 
 


Sziasztok!

Hanna belázasodott alvás után.Remélem csak azért mert nem volt folyadék a szervezetében.Azóta megivott 150ml teát,evett"kukit",ezeket még nem hányta ki.A láza is lement,kapott kúpot.
Nem merek most más kaját adni neki,ha minden rendben lesz akkor majd holnap kap.A tápit megpróbálom estére,remélem az is benn marad.

Edit,
kösz,hogy gondoltál ránk.Egyszer majd biztos tudunk találkozni.Szerintem nem az altatószertől van,mert attól már benn hányt volna a kórházban.Most úgy néz ki gyomorrontás lehetett.

Puszi
timiban
 
 


Sziasztok!

Nagyon rövid leszek, mert nagyon-nagyon fáradt vagyok.

Először is:

Timi, nagyon örülök hogy jól sikerült a műtét, és remélem ez a hányás "csak" gyomorrontás, és nem lesz gond!!!! Sok gyógypuszi Hannának :) ++++++++++++++++++++++++++++++++++++3


Márti, nagyon-nagyon obldog szülinapot kívánok neked így utólag!!!!

Rólunk: Pénteken egész nap főztem, mert ma ballagott a hugom (Orsi) és én voltam a kajafelelős. Fél hat előtt nem sokkal szólt Tamás, hogy meleg a Kata. Megmértem, 39,5 volt végbélben :(
Lementünk gyors a dokihoz, (hatig volt rendelés) kaptunk AB-t, meg köptetőt, orrcseppet tovább, meg kaptunk hörgőtágító kúpot. Nagyon kivoltam, mert a kaja kész volt, apa már úton értünk, nem tudtam, lemondjam-e, vagy sem. Megkérdeztem a doktornőt, elengedett minket. Így ma ballagáson voltunk, azaz pont ott nem, mert kiméltem a kicsit, így csak a lakásban voltunk. Kata hol lázas volt, hol nem, de nem volt különösebb gondja, csak hogy nem tudott eleget aludni, mert elég hangos volt a többi gyerek. De odafele is, és most is aludt a kocsiban. Mikor hazaértünk, megmértem, 39,4 volt megint, most kapott kúpot és letettem. Remélem leviszi neki :(

Így hacsak valami csoda nem történik, akkor le kell mondanunk a holnapi tűzoltó majálisról, pedig Bencének be van igérve, és nagyon várja :( Szóval most nagyon el vagyok keseredve. Nem igaz hogy nem tudunk kilábalni ebből a betegségből, és az is, hogy nem tudom tartani amit igértem Bencének. Mert persze az apja meg dolgozik holnap is :(

Na megyek aludni, mert nagyon fáradt vagyok.

ZSu

3 gyerek anyukája :)

Különcségeink: mosható pelus, hordozás, természetesség :)

Rendelj tõlem Lizann Mei tai-t!

www.mamami.hu
zsuzsófi
 
 


Sziasztok!

Márti, nagyon boldog születésnapot kívánok!

Timi: drukkolok, hogy tényleg csak egy gyomorrontás legyen Hannának.
Én a vakbélműtét után napokig hánytam, és nem tudták megmondani, hogy mitől. A dokik az antibiotikumra fogták.

Edit: örülök neki, hogy jól telt a pihi.
Szandinál is pár napja kezdődött a kemény hiszti. Ledobja magát a földre és vergődik. Persze mindig beveri a fejét a parkettába, amitől aztán van is oka üvölteni.
Éjszakáitok milyenek? Derekad jól van?

Zsu: jobbulást Katának!

Szandi is beteg. Tegnap voltunk a dokinál. Megy a hasa, egy-egy kicsi hányás, hőemelkedés. Ja és a torka is piros. A doki szokás szerint nem adott semmit. Azt mondta nem baj, ha nem eszik, a lényeg, hogy igyon sok folyadékot. De hála istennek tegnap este óta még enni is eszik rendesen.
Ma engem is többször elkapott a hányinger, remélem csak a gyüminap miatt és nem kaptam el a Szanditól.

Zsuzsi

KépKép
zsuzsi78
 
 


Nagyon sok szeretettel küldöm Nektek ezeket, és kívánom, hogy minden anyák napja örömben érjen Titeket!
Boldog Anyák Napját minden Édesanyának! :) :) :)


Anyák napjára

Sebesen suhanó sólyom, szárnya alatt a széllel
suhan úgy tova a tájon, mint ahogy múlnak az évek.
Emlékek, tétova percek, tűnnek el nyomtalanul,
vissza idézni a szépet, próbálom hasztalanul.

Egyetlen kép ami tiszta, mióta emlékezem,
anyu, hogy fölém hajolva megfogja a két kezem.
Szemében szeretet csillog, az arcán büszke öröm,
hogy ő lett az anyám - a sorsnak - ezerszer megköszönöm!

Kép .

Szeresd édesanyádat

Ő az, aki halkan
Bölcsőd fölé hajol,
Ő az, aki neked
Altató dalt dalol.
Megmosdat, megfürdet
Megfésül szépen,
Tündér mesét mond
Lágy téli estéken.
Amikor beteg vagy
Ő az, aki ápol,
Két szemében mennyi
Aggódás, gond lángol.
Ő az, aki mindig
Imádkozik érted
Nincs, óh nincs határa
Nagy szeretetének.
Tele van a lelke
Érted égő fénnyel,
Ne bántsd meg őt soha
Engedetlenséggel.

Edith, Kriszta és Boróka
Kép
Kép
sedith
 
 


MINDENKINEK BOLDOG ANYÁKNAPJÁT!!!!!

Én már kaptam puszikat és Szoni elénekelte az Orgona ágát!!!!! :lol: :wink:

Kép

Kép

Kép

Szonja 2004.02.24.
Zsombor 2006.03.13.
Anissza 2008.01.09.
"Abból tudhatod, hogy a gyermekeid kezdenek felnőni, hogy olyanokat kérdeznek, amikre van válasz."
"Csak a szeretetet lehet vég nélkül osztogatni, úgy hogy közben mégsem fogy el."
bmo
 
 


Sziasztok,

Boldog Anyák Napját mindenkinek!

Rossz hírünk van. Timi este fél tizenkettőkor telefonált, hogy a kórházban vannak ismét, mert Hannának 39,6 volt a láza és nem maradt meg benne folyadék. Infúzióra kötötték, és éppen aludni próbált, a láza lement egy kicsit. Úgy tűnik sikerült valami vírust benyalniuk a múltkor. :(

Ilyen időben nem tudjuk mi lesz a majálissal, egyelőre várakozó állásponton vagyunk.
Vendég
 


Sziasztok!

Szegény kicsi Hanna baba! K..va jó, hogy bemész a kórházba, hogy meggyógyítsanak, erre betegebben jössz ki! Millió gyógypuszit küldök Neki!

(Na ezért nem megyek én még az orvos közelébe sem!!! Majd inkább kikúrálom magam, vagy elpatkolok, de még azt is jobb itthon! :lol: )

Nagyon boldog anyák napját kívánok mindenkinek!

Zsu, nektek is jobbulást. Illetve Katicának.

Árpi, én is itt vacilálok, hogy vajon délutánra kisüt a nap és tudunk menni, vagy megint szakadni fog az eső?

Barbi
Kép
b_barbie
 
 


Én is vacillálok ezerrel :) Kata láztalan de hamarabb vinném ki napsütésben, mint ilyen időben....

Timi Hannának jobbulást!

(mi is a dokinál szedtünk össze megint valamit sztem...)

Zsu

3 gyerek anyukája :)

Különcségeink: mosható pelus, hordozás, természetesség :)

Rendelj tõlem Lizann Mei tai-t!

www.mamami.hu
zsuzsófi
 
 


BOLDOG ANYÁK NAPJÁT MINDENKINEK!

Engem a Dorka kb. fél 12- fél 3-ig köszöntgetett anyák napja alkalmából. Ugye jön a szemfoga, ilyenkor szokott virrasztgatni és úgy kopogott az eső, tuti az is zavarta. De nem sírt, csak ébren volt és nyúlkált az apja orrában. Gondoltam hátha köztünk hamarabb visszaalszik. Hát nem...

Zsu, sajnálom Katicát. És Bencét is. Nem tudod valakivel kiküldeni Bencét a majálisra? Apukáddal, vagy a tesóddal? Így otthon tudnál maradni Katával pihenni.

Edit, tök jó, hogy jól éreztétek magatokat. Majd ha mindennel végeztél és kipihented a hazaérkezésel járó munkát várjuk a képeket. Nem baj ha sok!

Zsuzsi, remélem te nem kaptad el a Szanditól. Tegnap nekem is gyümi napom volt...

Most beszéltem Timivel. Reggel ivott Hanna teát, kb. másfél órája és nem hányta ki. Ha továbbra sem fog hányni és még iszik is, akkor délután hazamehetnek. A fülcsi sebe szépen gyógyul azzal legalább nincs baj...

KépKép
kgiulia
 
 


Boldog anyák napját kívánok Mindannyiótoknak!

Az édesanya

Nincsen a gyermeknek
Olyan erös vára,
Mint mikor az anyja
öt karjaiba zárja.
Nincsen örzöbb angyal
Az édesanyánál,
Éberebb csillag sincs
Szeme sugaránál.
Nincs is annyi áldás
Amennyi sok lenne,
Amennyit az anya
Meg ne érdemelne.

Kép

Andi
Kép
zsandi
 
 


Julcsi, apa Földváron, Tesóm szintén, holnap kezdi az érettségit.

Anyósommal meg most nem olyan a viszonyunk :(

Azért vacillálok nagyon. Bár az előbb azt mondta a Bence, hogy akkor is szeret, ha nem megyünk ki :) Csak azt se szeretném hogy lemaradjon róla, meg azt se hogy Kata kárára váljon.

Zsu

3 gyerek anyukája :)

Különcségeink: mosható pelus, hordozás, természetesség :)

Rendelj tõlem Lizann Mei tai-t!

www.mamami.hu
zsuzsófi
 
 


MIndenkinek nagyon boldog anyáknapját :)

A világon van sok millió ember
S van sok ezer, ki téged szeret,
De hogyha baj van, már egyik sem ismer,
S nem törődik senki sem veled.
Csak egy van, aki melletted áll mindig
Jó szellemként követ vigyázva rád -
Ha rossz is vagy, ő mindig jónak lát:
A te drága, édes, édes, édes jó anyád!


Csókold meg édes anyukádat százszor,
Szorítsd kezét jól, bárhová vezet,
Szívből szeretnek téged talán máshol,
Legjobban mégis anyukád szeret.
Mindig úgy tégy, ahogy anyukád mondja,
Felderül arcod, ha lágy hangján szól,
Hisz te vagy minden öröme és gondja,
Szívedbe vésd ezt, kispajtásom, jól,
Vésd ezt szívedbe, kispajtásom, jól!


Szeresd, becézd hát édes anyukádat,
ő a földön a legdrágább kincs.
Csak akkor tudod, mi a bú, a bánat,
Ha egyszer ő - Isten őrizz - nincs!...
Van nékem pompás, gazdag, szép lakásom,
De kolduskunyhó lehetne tanyám,
Ha még egyszer - úgy mint te, kispajtás -
Csókolhatnám édes, édes, édes jó anyám!...



Csókold meg édes anyukádat százszor,
Szorítsd kezét jól, bárhová vezet,
Szívből szeretnek téged talán máshol,
Legjobban mégis anyukád szeret.
Mindig úgy tégy, ahogy anyukád mondja,
Felderül arcod, ha lágy hangján szól,
Hisz te vagy minden öröme és gondja,
Szívedbe vésd ezt, kispajtásom, jól,
Vésd ezt szívedbe, kispajtásom, jól!

(Lakner Artur: Édes mostoha)

3 gyerek anyukája :)

Különcségeink: mosható pelus, hordozás, természetesség :)

Rendelj tõlem Lizann Mei tai-t!

www.mamami.hu
zsuzsófi
 
 


Andi, ezt a képet láttad?
Ez 2 hónapja készült, azóta már hatalmas öntudattal azonnal lekapja a fejéről. Pedig nagyon jól áll neki.

Kép

Barbi
Kép
b_barbie
 
 


Jajj Timi! Rota vagy kalici vírus tünetei vannak Hannának? Hát még csak ez hiányzott. Puszillak Benneteket!

Edit

KépKép

KépKép
edit74
 
 


Sziasztok!

Ismét itthon vagyunk!Remélem már nem kerülünk vissza.
Julcsi megírta mi történt.Szerencsére ma már nem hányt Hanna és lázas sem volt.Kapott 1 L infúziót,meg pihent a gyomra,így a reggeli tea már benn maradt.Igaz a tápin kívül más kaját ma nem fogadott el,de nem is erőltettem.Az a lényeg a folyadék pótlás meglegyen.Tegnap estére már a kiszáradás határán volt,de próbáltam megfogni a dolgot,és nem visszamenni a kórházba.Sajnos nem sikerül,ezért este 1/2 11 után bevittük.Ma du.3-kor jöttünk haza,este f..ott,valószínű most megy át a belein a vírus.Már elaludt,remélem nem lesz már semmi baj vele.
A füle és a sebe rendben!Holnap kontroll,kiveszik a draint,biztos nagyon sírni fog!

Mártikám,
nem akartalak ma zavarni,hisz biztos szülinapoztatok,meg ma volt a tűzoltós nap is.Gondolom szupi volt.

Edit,
nem tudom mit nyalt be a drága,de úgy néz ki nem egy drasztikus vírust,csak a gyengült immunrendszere biztos nem tudott megbírkozni vele.Azt mondták az intenzives csajok,hogy nem rotás volt a kisbaba,miután megjegyeztem,hogy csak itt nyalt be vmit Hanna,mert a családban másnak semmi baja.Na most már mindegy.Egy záróval még gazdagabbak lettünk.Vagyis holnap reggel,mert ma még állományban vagyunk,ha bármi történne.A branülje is benn maradt,az a mumus!

Zsu,Zsuzsi
nektek is mielőbbi gyógyulást!

Barbi,
Ádám még mindig csoda szép,és azok a szemek....


Nagyon szép verseket és képeket tettetek fel anyáknapjára!
Nekem is kellemes gesztussal kezdődött a nap,azon kívül,hogy az éjszakánk már jól telt Hannával,ez már önmagában is ajándék volt,a mai ügyeletes gyerekorvos a kórházban egy ffi,és végig ment a kórtermeken és az összes édesanyát megkínálta egy-egy bon-bonnal.Szerintem ez minden anyukának jól esett,akik a beteg gyerekük mellett töltötték ezt a napot!

Rebi még pénteken,amikor hazajöttek az oviból mondott egy verset,és ajándékot is készítettek nekem.Zsolti is ott állt mellette amikor Rebi szavalta a verset,sajnos ő még nem tudta elmondani,de így is aranyosak voltak mind a ketten.Ma akart orgonát szedni a Rebi,de nem talált olyan helyen amit egyedül is le tudott volna szedni.A szándék meg volt! :wink:

Keresek még én is valami szépet a nap végére!

Pusz

Timi
Kép

Kép
Kép
Kép
ÁKI:1995.07.26.
timiban
 
 


Annyi szépet láttam már
Annyi érzés rám talált
Köszönöm a féltő perceket
Anya kérlek vigyázz rám
Vígasztalj ha nagyon fáj
Ne lássa könnyem senki más

Annyi éjjelen örzöd álmomat
Ha beteg aszívem
Könnyed símogat mindig
Vigyázz rám

Legyen áldott minden perced szép
Őrzöm álmod álmodj szép mesét
Anya kérlek légy mindig velem
Soha ne múljon ez a perc

Annyi nehéz pillanat
Annyi nehéz gondolat
Nem látom arcodon ha fáj
Ez a dal csak érted szól
A szeretet mi válaszol
Símogat a hangod, oly nyugtató

Kép
timiban
 
 


Sziasztok!

Timi!
Sajnálom, hogy megint kórházban töltöttétek az éjszakát, de látom már újra otthon lehettek. Remélem most már minden rendben lesz. Nem semmiken mentetek keresztül az utóbbi időben. :(

Edith!
Mi újság? Pöttyök? Remélem elkerültek benneteket! Nátha? Ugye abból sem lett komoly?

Edit!
Örülök, hogy rendben hazaértetek! Hogy sikerült a tegnapi anyák napja?

Zsuzsi!
Gyors gyógyulást kívánok Nektek is, azért az jó jel, hogy Szandinak van étvágya. Így gyorsabb lesz a gyógyulás is!

Zsu!
Na, mire jutottál? Kimozdultatok ma? Katicának jobbulást kívánok!

Barbi!
Ez a kép is szupi Ádámodról, de nem erre gondoltam. :wink: Egy kismanós, helyes sapit figyeltem ki, de csak hátulról láttam.

Márti, Julcsi! (nem tudom, hogy indult-e más is :oops:)
Hogy telt a napotok? Sikerült kijutni a tűzoltó majálisra? :

Mi tegnap este kimenőt kaptunk, a barátainkkal bowlingozni mentünk. Elaltattuk a gyerekeket, így 8 körül indultunk, éjjel értünk haza. Itthon addig anyumék tartották a frontot, de szerencsére nem volt dolguk, aludtak a törpök. Jó volt kicsit kimozdulni, na meg bowlingozni, már jó régen voltunk.

Ma délután pedig a helyi sportpályán volt nagy mulatozás, kis időre mi is elnéztünk arra, a gyerekek élvezték a nagy teret, jöttek-mentek, labdáztak. De nem maradtunk sokáig, mert aztán jött anyósom, meg anyumék is, így még estig családoztunk. Most meg pihenjük a nap fáradalmait. :)

Egy-két mai kép:

Találtunk egy labdát...
Kép

Apa és Marci focizik
Kép

Flóra
Kép

Marci
Kép

Megszomjaztunk
Kép

Pihen a banda
Kép

Andi
Kép
zsandi
 
 


Sziasztok anyukák!

Nekem ma olyan fura érzés volt, hogy már rám is vonatkozik ez az anyák napi dolog... Tavaly valahogy ez nem tudatosodott :)
Remélem, h mindenkinek jól telt a mai nap! Én Samutól és Balázstól már csütörtökön kaptam virágot ezen alkalomból (ne kérdezzétek, h miért 3 nappal korábban, fogalmam sincs...)

Betegeskedőknek mielőbbi jobbulást!!! Hanna, Szandi, Kata, Kriszta - remélem, hogy hamarosan túl lesznek a betegségen!

Márti - neked meg így utólag is nagyon boldog szülinapot kívánok! Mesélj, milyen volt a hétvége! Végül volt valamiféle topiktali a tűzoltónap alkalmából? Julcsi, ti is voltatok végül?

Edit, örülök, hogy jól telt a kiruccanásotok Alsópáhokon!

Mi szokásunkhoz híven ismét elléptünk a fővárosból, most megint anyuékhoz mentünk (ugye anyáknapja), meg szombaton egy unokatesóm ballagására voltunk hivatalosak. Tök sokat mászkáltunk a hétvégén, körbejártuk a dédiket, nagyszülőket - Samu élvezi ezeket nagyon. Mostanra már nagyon magabiztosan jön-megy, annyira jó látni. Körkérdés: mennyire hallgatnak rátok a manók, ha hívjátok őket - vagy ha csak a nevükön szólítjátok? Ez most a legújabb paránk Balázzsal. Találkoztunk ugyanis egy ismerős párral, akiknek a kislányuk 1 hónappal fiatalabb Samunál, és a kiscsaj kommunikációs képességei jóval Samu előtt jártak (sok szót mondott már érthetően). De nem is ez az érdekes, hanem hogy a nevére rögtön felkapta a fejét, és ha a szülei hívták, rögtön ment, ilyesmi. No, Samu ilyet nem annyira csinál. Figyel a nevére - de csak akkor, ha épp nem foglalatoskodik valamivel elmélyülten, ilyen pedig gyakran van mostanság. Újabban minden dolog iszonyú érdekes számára, és hosszan tanulmányozza... :) Meg ha elindulunk valamerre, nem biztos, hogy ő is arra megy. Bár ma ebben egész jó volt :)
No, hosszú lettem. Jó éjt!!!
Üdv:

Lilypie Kids Birthday tickers
Lilypie Kids Birthday tickers
Lilypie Kids Birthday tickers
erpé
 
 


Zsandi - nagyon tutik a képek!!! Látszik, hogy jól éreztétek magatokat!

Lilypie Kids Birthday tickers
Lilypie Kids Birthday tickers
Lilypie Kids Birthday tickers
erpé
 
 


Andi naggggggyon jóóóóóók a képek! Nekem a befutó a két nyuszi ül a fűben.

Betegeskedők? Hanna, Szandi, Kata, Kriszta hogy vannak?

Voltunk majálisozni. Szegény Mártit becibáltam a füstsátorba. Ő nem akart bejönni, de én egyedül féltem bemenni. Roland helyesen ránkpakolta a lélegzős bigyót. Majdnem felborultam.... nem is tudtam, hogy az az oxigénpalack olyan nehéz. Nehezebb volt a hátamra csatolva mint amikor a Livit viszem háti hordozóban. És tök jó Darth Vader-esen lélegeztünk. Aztán bementünk... én meg szorítottam a Márti kezét és vártam az ijesztő hanghatásokat. (Merthogy a Roland beetetett) A Mártitból csak a fülét láttam és hogy végig csak kuncogott. Amikor a kijárathoz értünk ugye oszlott a füst és egyszercsak ott termett egy ajtó amire rá volt írvva, hogy kijárat. Nem tudom miért, de én ettől úgy megijedtem... Mondjuk, lehet, hogy azért mert szó szerint nekimentünk? :lol: Nekem nagyon tetszett, de elgondolkoztam, hogy én miért nem lennék alkalmas tűzoltónak. Zavart, hogy semmit sem láttam és ha még élesben néha tüzek is égnének a nagy füstben... De a Márti se lenne jó tűzoltó, mert végig nevetgélne. :lol: Bocsi, ha untattalak titeket, de nekem nagy élmény volt.
Aztán ott voltak a Barbiék is. Hát az Ádám szemei... Szépen kisütött a nap és olyan... nem is tudom leírni milyen tiszta égkékké vált a szeme a napsütésben. Hozzá a fülig érő vigyor... Eszméletlen. Zsombi a környékünkön fellelhető ÖSSZES kislányt megkergette. De szó szerint. Asszem ő is nagy kujon lesz. Szoni úgy ki volt fáradva, ennyire talán még nem is láttam álmosnak a szemeit.
Ja és volt egy gyönyörű pillanatkép. Amit jó ideig nem fogok tudni elfelejteni, annyira tetszett. A három apuka körbenállva élethűen és részletesen arról beszélgetett, kinek a gyereke milyet rottyant a pelusba. De komolyan, olyan átéléssel beszéltek erről, mintha legalábbis az év meccse lett volna a téma. :wink: :lol: A lányaim is élvezték a csavargást. Ettek perecet meg kölesgolyót kunyeráltak. Ja és füvet szedtek. És lufiztak. Összességében véve jó volt az anyáknapom. Még szép virágot is kaptam. :lol:

KépKép
kgiulia
 
 


Jó reggelt!

Timi, sajnálom, hoyg visszakerültetek a kórházba, de örülök, hoyg most már megint otthon vagytok! Mondtam én, hogy nem kell a legrosszabbra gondolni mindig. Bár persze, a kockázat mindig fennál. NA, további sok-sok gyógypuszi Hannácskának! :)

Évi, ti is jó sokat ruccantgattok! :) Ami nagyon jó! :) Krisztát ritkán foglalja nagyon le valami, legalábbis nem hosszú ideig, 20 percig biztosan nem. Van, hogy kiborítom valamelyik játékos zsákját, és akkor valóban egy ideig tökéletesen elvan a régi-új játékokkal, közben jön, egyet-kettőt bemutat, de aztán ismét új "kalandok" kellenek neki. :D A nevére hallgat, és többször hallott utasításokat végrehajt, de spéci még nem figyeltem meg, hoyg ha visszahívom, teljesíti-e. Pl. gyakori nálunk: Menj keresd meg Tátát (apát), Hol van Ani?, Menj, hozd ide a labdát, stb. ezeket már gond nélkül végrehajtja. de most majd megfigyelem a hívogatást.

Ez most külön: Azért azt veszem észre, hogy Kriszta "rohamosn" fejlődik verbális szempontból. Azon kapom, hoyg elég nehéz szavakat is kezd utánozni. persze, korántsem mondja tisztán, sokszor nem is érthető, csak esetleg felismerhető, de akkor is. Az este séta közben az autónk mellett jöttünk el, és rögtön rohant oda: Tátá, aúúú. Vagy evéskor mókáztunk. Állandóan azt mondtam egy-egy falat előtt, hogy Támadááááás, erre ő nagyra tátotta a száját miközben mondta: táááá-áámmmm, erre meg már be is kapta a kanalat! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
A szomszéd múltkori kutyusutánzásakor Krisztát megtanította a szomszédnő, hoyg rázza az ujját és mondja, hoyg na, na! Azóta, ha Zsoltot látja, már mutatja és mondja is: na, na! :lol: :lol: :lol:
Jaj, és nem tudom, ha írtam, de mondja, hogy víz. Így: bvííí vagy csak egyszerűen víííí. Mikor hogy sikerül. A cumija pedig a napokban kezdett: "mimi" vagy "mi" lenni. Különben több szónál teszi ugyanezt. Van amikor kimondja teljesen, mint pl. a párna: pá-pa, de van, amikor csak az első szótagot mondja: pááááá.
Na, be is fejezem, mert a végén még azt hiszitek, hogy büszke vagyok a lányomra! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :wink: :wink: :wink: :wink: :wink: :wink: :wink: :wink: :wink: :wink: :wink: :wink: :wink:

Andi, nagyon jók a képek! Kriszta is élvezi a fűben! nekem az a kép tetszik, ahol mindenki pihen. :D

Edit, örülök, hoyg jól telt Alsópáhokon, és főleg annak, hogy bármi is volt Virággal, nem döntötte le a lábáról. :)

Julcsi, Márti, ezek szerint egyedi élményben volt részetek! remélem, sosem kell kipróbálnotok élesben. :roll: Az a fő, hoyg tegnap jól szórakoztatok! :)
És biztos, hoyg a manók is jól érezték magukat! No meg - elmondásaid szerint - az apukák!!!! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

BArbi, te nem füstsátoroztál? Iszonyúan édes fickó a kicsi fiad! :wink:

Zsuzsi, Zsu, jobban vagytok? Remélem, kifelé tartotok ti is a betegségből!

Ibolya, te merre kószálsz? Remélem, sikerült beszélgetned mind Encsivel, mind pedig a férjeddel! :)

Mi jól vagyunk, Kriszta is tökéletesen. Mármint egy-egy pici taknyi szokott összegyűlni még és leszívom, de szemmel láthatóan semmi baja különben. A pötyiket, ha minden igaz, megúsztuk. Legalábbis tegnap járt le a 21 nap a fertőzöttel való érintkezés óta és még sehol semmi. HA jól értettem, akkor ezután már nem is lesz. Legalábbis nem ezalkalommal.
Én viszont ma reggel a tükörtojás sütése után az olajszagtól nagyon émelyegtem. Ilyen még nem volt, pedig pénteken halat sütöttem, és semmit sem éreztem.
Jaj, és minden reggel éhenhalni készülök ébredés után :roll: :oops: :P :lol: úgyhogy reggel korán kénytelen vagyok enni. Ma kukoricapelyhes joghurt volt terítéken. A kávé illata is van, amikor "megcsap", de ezzel amúgy nincs (még) bajom.

Na, mindjárt betöltöm az oldalt, annyit írok!

JA, és szombaton mi is kiruccantunk, végül gyönyörű idő lett, és elmentünk egy (nyáron) fürdővárosba, Szovátára (lehet ismerős) de most is nagyon szép hely, sőt én jobban is szerettem, hoyg nincs akkora nyüzsgés. itt van egy elég nagy sósvízű tó, a Medve-tó. Mi szépen körbesétáltuk, fotóztunk, majd pizzáztunk egyet, végül pedig focimeccest néztünk. Onnan meg hazafelé tartottunk, és Istvánt kivéve mindenki kidőlt. Jó volt! Majd teszek képeket is! :)

De most húztam innen! :oops: :oops: :oops: :oops: :oops:

Edith, Kriszta és Boróka
Kép
Kép
sedith
 
 


Szép jó reggelt!

Gyorsan írok kicsit, bár már mintha ébredezni hallanám a bandát.

Évi!
Mi sem vagyunk túl kommunikatívak, Marci szókincse: hinta, Flóráé: ott. Ezeket sokat és tudatosan mondják, aztán csókolom. A nevükre való hallgatás változó. Tudják, ha nekik szólok, rámnéznek, néha odajönnek, de nagyon kedvfüggő. Sokkal érdekesebb dolgokat is találnak nálam. De utasításokat simán megértenek és végrehajtanak, néha már meg kell gondolni, hogy mit mondok. Eddig délelőtt néha szoktam nekik mondani, hogy most összepakolunk, később kiporszívózunk, vagy kimegyünk, na, ezeket nem mindig lehet már mesélgetni, mert Marci megy a porszívóért azonnal, vagy a bejárati ajtóhoz, és nem akar onnan tágítani. Szerintem ezt is gyereke válogatja, na meg a vérmérsékletük. Ha pl. kabit próbálok Marcira adni, ha megyünk ki, akkor fut előlem, akár végig a házon. Direkt nem jön oda, és nem azért, mert nem érti.

Julcsi!
Nagyon jó volt az élménybeszámoló, örülök, hogy végül az időjárás nem szólt közbe, és mindannyian ki tudtatok menni. Füstszoba szupi lehetett, kár, hogy nálunk ilyen nem lesz. Képek nem készültek?

Edith!
Örülök, hogy jól vagytok, és nem jöttek a pöttyök. Meg a megfázás sem. Vigyázzatok magatokra ezután is.
Ennyi kis hányinger belefér, talán ennyivel meg is úszod. Krisztánál hogy érezted magad ilyentájt?
Szép emlékek ébredtek bennem Szováta és a Medve tó hallatán. 2,5 éve voltunk ott, Szovátán laktunk egy pár napot, onnan barangoltuk be az országnak azt a felét. Ott jött az ötlet, hogy házasodjunk össze, és lám, mi lett belőle. :D

Andi
Kép
zsandi
 
 


Sziasztok!

Voltunk kontrollon!A füle rendben,kivették a draint,egész jól viselte a drága!Az intenziven nem találtam dokit,akivel érdemben tudtam volna beszélni záró ügyben.Majd du.visszamegyünk.Most alszik.A tápin kívül nem igazán fogad el mást,de majd szépen fokozatossan megpróbálom etetni.
Most én is elég szarul érzem magam,hányingerem van.
Apa ma hajnalban ment vissza,de most 2 hétig nem jön haza! :cry: Hétvégén ügyel,majd csak a következő hétvégen látjuk. :cry:
Május 26-án előre láthatólag költözünk az albérletbe.

Most befejezem,kicsit ledölök,mert egyre szarabbul vagyok!

Pusz
timiban
 
 


Évi, szerintem na aggódjatok Samu beszéde miatt. Nálunk az a helyzet, hogy Dorina rengeteg szót ki tud mondani és zöme elég érthető is. Használja is a szavakat, ha inni enni vagy valamit akar. Lelkesen utánoz, szóval már nagyon kell figyelni, hogy nehogy csúnya szavakat mondjunk ki. Livi nem nagyon használja a szavakat, neki nehezebben megy a kiejtés tanulása. A szókincse is kevesebb. Hallgatnak a nevükre, igaz Livi csak akkor ha akar. Kérésre odajönnek és odahozzák amit kérünk de legalábbis keresik. Kivéve ha nincs kedvük hozzá, akkor ugyanis megy a fejrázás és a nem, nem. Szerintem (legalábbis én a két azonos korum után azt mondom) egyén függő a kommunikáció. Ha Samu figyel a nevére, akkor megérti azt. Azt meg, hogy egy komoly megfigyelés kellős közepén nem figyel rátok... már ne is haragudjatok, de nem csak tiétek a kizárólagos figyelme. :lol: :lol: :lol: De most komolyan. Szerintem Samu olyan kis "egy dologra figyelek de arra aztán nagyon" gyerek. A nem arra megy amerre kéne... hát igen az önállósodás... Na, nekem ettől szokott 3 felé állni a fülem sétálás közben. Dehát ez van, így kezdenek leválni rólunk. Amúgy meg kérdezzétek meg a bölcsisnéniket. Szerintem ők tutira meg tudnának titeket nyugtatni. És mondjuk azt se felejtsétek el, hogy (azt mondják) a fiúk később kezdenek el beszélni. Árpi családjában például a kisfiúknál bevett szokás, hogy életük első 3 évében nem akarnak beszélni. Aztán egyszercsak elkezdik és abba sem hagyják. :lol:

Edith, terhességi hányingerre is van homeos bigyó-bogyó. Én azt szedtem anno.

KépKép
kgiulia
 
 


Timi, sajnálom! Lehet, hogy elkaptad te is Hannától? De az is lehet, hogy a stressz így jön ki.

KépKép
kgiulia
 
 


Ismét én!

Kicsit jobban vagyok,de eléggé émelyeg a gyomrom.

Zsandi,
a képek fantasztikusak,nagyon tetszik Flóra kalapja.

Julcsi,
nagyon jó volt az élménybeszámoló.Teljesen olyan volt,mintha mi is ott lettünk volna.Én biztos bevállaltam volna a füstszobát.Biztos izgi volt.Mondjuk élesben már nem nevezném annyira izginek.

Edith,
tényleg szépen fejlődik Kriszta beszéde.És teljesen rendben van,hogy büszke vagy rá!Ezért nem kell elnézést kérni!


Hanna ma sem evett ebédet,de legalább a folyadék is benn marad!Az esti f..on kivül az sem volt.

Este még jövök,ha hagynak a manók és időben elalszanak. :roll:

Pusz

Kép

Kép
Kép
Kép
ÁKI:1995.07.26.
timiban
 
 


Sziasztok!

Timi, nagyon örülök, hogy az a kis drága jobban van. Neked pedig sok gyógypuszit küldök, remélem hamar rendbe jössz.
Mesélj, mi újság ezzel az albérlettel? Hogy sikerült? És a te házad? Mindent mesélj el!

Edith, mikor is mész a dokihoz? Holnap?

Én nem voltam a füstsátorban, mert még akkor nem értünk oda, amikor a csajok bementek.

Andi, annyira csajszis a Flóra, hogy csak na! És milyen dögös a rucijában. Marci meg igazi kiscsávó. Baromi szép, jól sikerült gyerekek.
(ha nem ez a kép volt akkor keresek még)

Nagyon jó volt tegnap délután. És ahogy a Julcsi írta, a pasik kakitémája tényleg fergeteges volt. Ehhez még plusz poén, hogy az István még a szobából is kimenekül ezen alkalmakkor, tehát honnan ez a tapasztalat?!
A csajok gyönyörűek még mindig, a Zsombi meg igazi huncut pasi. A Szonjáról ne is beszéljünk, ahogy rádmosolyog elolvadsz.
A Dorkában az Ádám emberére akadt, elvette tőle a játékot simán úgy, ahogy az Ádám szokta mindenkitől elvenni. De igazi úriember módjára egy szót sem szólt.
És, mivel már minden manó jár, ezért az Ádám sem akart lemaradni, kivettem a babakocsiból és ott ácsorgott velük. (persze még kapaszkodva) Majd hirtelen elengedett mindent és vagy 2 percig álldogált kapaszkodás nélkül. Ezt most csinálta először. Hazafelé mondta is az István, hogy ha sűrűbben találkoznánk szerinte az Ádám pikk-pakk járna, ellesné a többiektől.

Pár képet sikerült csinálnom, mert lemerült az elem. Kicsinyítem és felteszem, persze csak ha hagy ez a drága, mert most éppen a számítógépet akarja szétszedni.

Ja, Edit, várjuk ám a képeket! (ha lesz egy perced)

Barbi
Kép
b_barbie
 
 


Barbi!

Tenném a képeket, de a drága hites uramnál a fényképezőgép. Majd később.

Márti! Merre vagy ma?

Edit

KépKép

KépKép
edit74
 
 


Tudom, hogy most nem ettől az Edittől várjátok a képeket, de már nekem is elvonási tüneteim voltak a masinanélküliség miatt, úgyhogy most megint kiélem fotózási mániámat! :oops: :oops: :oops:
Szombaton, Szovátán:
Kép .
Kép .
Kép .
Kép .
Tegnapi "combevés" (nem evett belőle, csak kíváncsi voltam, mit csinál vele. Azt látni kellett volna. Majd összedőltem a nevetéstől. :lol: :lol: :lol: Hát így szereti a lányom a húst. :roll: )
Kép .
Kép .
Kép .
Kép .
Kép .
Kép .
Kép .
Kép .
Kép .

Edith, Kriszta és Boróka
Kép
Kép
sedith
 
 


A legutóbbi képen a két darabot fogta, és odacsapta. :lol: :lol: :lol: Az egyik a tálcán, a másik a földön landolt. :roll: :roll: :roll: Csak az állókép ezt nem tudja jól visszaadni.

Márti, tényleg, hol vagy ma? És a tegnap sem voltál, csak nagyon picit. Remélem, jól vagy!

Timi, én is kíváncsi vagyok az albérletes részletekre! Végül sikerült megteremteni a pénzt a kaucióra? VAgy ez más albérlet?

Barbi, sajna nem holnap, hanem mához egy hét fogok csak mennia dokihoz! Tűkön ülök. :oops: :oops: :oops:

Julcsi, köszi, én is láttam a füzetben, hoyg vannak homeós bogyók terhesség idejére, különféle panaszokra. Még nem szereztem be semmit, mert eddig semmi bajom nem volt. Ma sem volt kimondottan émelygés, csak zavart a szag+ éhes voltam. De el is múlt. Ne félj, a zöldbabfőziből akkora adagot bevágtam, hoyg csak na! :oops: :oops: :oops: :oops: :oops:

Edith, Kriszta és Boróka
Kép
Kép
sedith
 
 


Amúgy merre van ma mindenki? Csak olyan ímmel-ámmal írtok! :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: :P :P :P :P :P

Mos, amikor István sincs itthon (holnap, de lehet, hoyg csak szerdán jön haza), és nekem sem kell annyit főznöm, és több időm van ide bekukkantani, alig írtok! Ez az én szerencsém! :P

Edith, Kriszta és Boróka
Kép
Kép
sedith
 
 


Akkor jöjjenek a képek:

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép

KépKép

KépKép
edit74
 
 


Talis képek. remélem Andi nem bánod a fotókat!

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép

KépKép

KépKép
edit74
 
 


Én itt vagyok, csak hol van áram hol nem. Mint a mesében.

Edith, akkor nem tudom miért emlékeztem arra, hogy a héten mész. Már én is várom, mit mond a doki. Mondjuk biztos minden ok, csak akkortól olyan hivatalos is, nem? :wink:

Edit, nem baj drága, megvárjuk míg előkerül a gép. 8)

Lenyomtam a kiscsávót (majdnem szó szerint, mert már majd leesett a feje de az istennek sem akart aludni), gyorsan felteszem a képeket, azt a párat ami lett.

Dorka és a Livi
Kép

Ádám talált egy fűcsomót, azzal játszik elmélyülten Kép

Livi (mire lefotóztam a Dorka hátatfordított) Kép

Ez jó, egyik kölök sem néz a gépbe (szerintem direkt) Kép

Nagyon nézik a Szonót (persze egyik sem néz a kamerába) Kép

Négyből egy idefigyelt Kép

Barbi
Kép
b_barbie
 
 


Edit!
Nem bánom a képeket, köszi, hogy felraktad.
Külön felhívnám a figyelmet - aki esetleg nem vette volna észre - az utolsó képen mögöttem levő virágra. Otthonunk éke, az utolsó darabok egyike, és ezzel kihal a virágok nemzetsége nálunk, hála nekem. :oops: :oops: :oops:

Na, majd még jövök este, most vásárolni indulunk a két szirénázó gyerekemmel. :)

Andi
Kép
zsandi
 
 


Edit, közben feltetted a képeket. Naaaaagyon jók. Az látszik, hogy a Lacinak is mennyire bejött az a soklabdás játszó. Látszik az arcán, hogy ezt ő is élvezi.
Azon a képen, ahol a Virág alszik, szűz anyám! Mekkora szempillája van!!!
Barnusnak meg mekkora sötét szeme van. Nagyon helyes kispasi!
A talis képek is szuperek, a gyerekeken látszik, hogy jól érezték magukat.

Edith, a csirkecomb evős Kriszta nagyon aranyos. Komolyan, jót mosolyogtam Kriszta arcjátékán. Látszik a kis arcán, hogy nem igazán jön be neki, mintha legalábbis kutyaszart akarnál adni neki. Tényleg vega a csaj.

Barbi
Kép
b_barbie
 
 


Sziasztok!

Ne haragudjatok hogy nem jelentkeztem eddig,de sajnos családi problémáim vannak.Nem akarok igérni semmit,lehet hogy pár nap,lehet,hogy pár hétig nem leszek.Magamban-vagy magammal dülöre kell jutnom pár dologban.
Majd jelentkezem.
bibolya
 
 


Vagyok ám csak kicsit mélyponton voltam, de összekapartam magam!!! :wink: Nem érdemes rágódni, dilemmázni, át kell lendülni a dolgokon...azt hiszem erre jöttem rá!!! :oops:

Jó volt a vasárnap nagggggyon, mi már déltől kint voltunk, a gyerekek ketten három felé és NEM sétáltak , hanem futottak...szóval én estére már nem éreztem a lábamat!!!!A kocsiban hazafelé szusszantak a gyerkők, Zsombi itthon feléledt és még 9ig pörgött, Szonó már 8kor aludt.De a fiam tegnap is már csak 1x aludt, délelőtt nem volt hajlandó!!!! :shock: Tehát nagyfiúsan nyomul.Majd rakok képeket, csak még várok kicsit, hogy gyűljön.

Szonja 2004.02.24.
Zsombor 2006.03.13.
Anissza 2008.01.09.
"Abból tudhatod, hogy a gyermekeid kezdenek felnőni, hogy olyanokat kérdeznek, amikre van válasz."
"Csak a szeretetet lehet vég nélkül osztogatni, úgy hogy közben mégsem fogy el."
bmo
 
 


Jó reggelt!

Gyorsan írok, a kispasi megreggelizett és kivételesen elvan a járókában. De már nem sokáig, ki kell szabadítanom és akkor nincs megállás!

Márti, igen te fotóztál, ha lesz időd tedd fel légyszi. Én meg csináltam egy tök jó képet a Zsombiról, ami nagyon jól visszaadja milyen nagyfiús. Épp a Julcsival játszottak, de ahogy lefotóztam a Julcsi elbújt a háta mögé. Ugyan nem sok minden látszik, de nem merem feltenni mert a Julcsi kinyír.

Andi, jót röhögtem a virágaidon. Tényleg gyönyörű az utolsó darab. Mivel locsolod, táppal? :lol:
De ne azt mond, hogy te nyírtad ki őket, hanem a ház túl sötét, túl meleg... nem szeretik a növények. (én mindig ezt mondom :wink: )

Barbi
Kép
b_barbie
 
 


Jó reggelt!
Klassz időnk van. A képek nagyon jók.
Krisztán látszik mekkora "élvezettel" barátkozik a csirkecombbal.
Editék képei közül nekem az első kettő mindent visz. Ahogy beájultak, Barninak még a cumija is lóg... :lol: Csurkás virágot meg alig ismertem meg. Meg Árpival azt beszéltük, hogy tök jó lehetett az a labdás izé. Én tuti nagyon élvezném.
Andi, a gyerekek be szokták vágni azt a nagy üveg narancslevet vagy mit? A virágon jót nevettem!!!! De én is a lakás sötét, meleg, hideg, akármi talajdonságaira szoktam fogni. Szóval nem a te hibád.
Külön felhívnám a figyelmet a majásilon ácsorgó, csücsülő, nézelődő gyereksereg közötti Dorinámra, ahogy MINDEN képen kölesgolyót rágcsál amit a Mártiéktól lejmolt. Barbi, küld át nekem a képet, és megnézem mennyire gáz a habtestem rajta. Nem ígérem, hogy fel is rakom, csak ha sikerült JÓL elbújnom rajta.

Ibolya, tudunk esetleg valamiben segíteni? Írhatsz nyugodtan mailt ha azzal kicsit könnyebb. És a mamatalit még mindig fenntartom! Írok egy dátumot május 19, jövő 7 szombat. Akit érdekel a mamatali írjon, hogy rakjuk későbbre vagy javasoljon más dátumot.

KépKép
kgiulia
 
 


Sziasztok!

A képek szuperek. Minden kismanó gyönyörű. Kriszta a csirkecombbal haláli. Jót nevettem rajta.

Andi: hogy csinálod, hogy a sapka a fejükön marad? A Szandinak első dolga, hogy lerángatja magáról.
Virágok nálam is kihalófélben vannak. De mindig kapok utánpótlást (pedig utálom a cserepes virágokat és a vágottat is :oops: , mert szerintem a természetben a helyük nem a lakásban).

Márti: mesélj, hogy megy a diéta? Bírod még? Én tegnap bűnöztem rendesen. Pogácsa, túrórúdi stb, stb.

Julcsi: nagyon tetszett a hétvégi élménybeszámoló. Még a Ferkónak is felolvastam, magam előtt láttalak titeket beöltőzve a füstfelhőben. :lol:

Timi: továbbra is mennek a gyógypuszik Hannának. Remélem mára már jobban van.

Azt hiszem az Edith írta, hogy nem látott képeket a párjainkról. Nekem a Ferkó megtiltotta, hogy róla rakjak. Bár ha visszakerestek valamikor a forum kezdetén, még egyszer tettem fel képet.

Mamatali: nekem elvben jó a 19., bár 20-án lesz a keresztelő, de azt anyós szervezi, ha csak be nem fog valamire, ráérek.
(tényleg fehér ruhában kell lenni a gyereknek a keresztelőn? Tejesen kiborítanak ezzel, én egy rózsaszín gyönyörűséget vettem neki, de most nem tudom mitévő legyek.)

Mi végre jobban vagyunk. Bár a Szandinak még megy a pocija, ez már inkább a fogától van. Kedélye tök jó, csak enni nem akar már megint. És rászokott a reggel 7 órai kelésre. Kezdek kipurcanni. De őt is megviseli, mert napközben folyton álmos. Az egész napirendünk oda, mert van, hogy pont kajaidőben alszik el.

Most hétvégére kimenőt kaptam. A gyerekkori barátaimmal megyünk Taksonyba. Szandi marad itthon az apjával. Persze tudom, hogy úgy is lepasszolja valakinek.
Már alig várom, végre teljesen kikapcsolhatok. Se gyerek, se takarítás stb. Csak sajnos sz@r idő várható, napozás tuti nem lesz.

Zsuzsi

KépKép
zsuzsi78
 
 


Na, szép jó estét mindenkinek!

Újra itt, el sem hiszem. Azért nem semmi gyorsasággal dolgoznak itt a rendszergazdák. :?

Meséljetek, kivel mi volt az elmúlt két napban?

Jaaa, a képek tök szupik, azokra talán még nem sikerült reagálnom.

Andi
Kép
zsandi
 
 


El sem hiszem, hogy összelegózták ezt a vacakot!!!!!!!!!!!!!! :evil:
Éljen!!!!
Én tudok egyet mást 1-2 topiklakóról, de majd ők mesélnek, rakok fel képeket a majálisról, velünk nagyon nem tötént semmi, 2 napig csak 1x aludt a másodszülöttem, de ma megint 2x szóval nem tudom mi van, 6 foga van, 2 napa alatt ollllllllllllllyan hisztisek voltak, hogy a fél parókám kihullott!!!!! :?

Szonja 2004.02.24.
Zsombor 2006.03.13.
Anissza 2008.01.09.
"Abból tudhatod, hogy a gyermekeid kezdenek felnőni, hogy olyanokat kérdeznek, amikre van válasz."
"Csak a szeretetet lehet vég nélkül osztogatni, úgy hogy közben mégsem fogy el."
bmo
 
 

Vissza: Gyermekek / magzatok kor szerint

Jegyzetfüzet:

 

X
EZT MÁR OLVASTAD?