Új privát üzeneted érkezett!

Enikõ, nekem jó a péntek 10.
Kinek lenne még jó???
A Tescoban?
Írjátok le kine kmi lenne jó, megpróbálom majd egyeztetni, de találkoznunk kell!!!
Kép

Úgy szeretnélek benneteket megismerni már.......

Zsófi

3 gyerek anyukája :)

Különcségeink: mosható pelus, hordozás, természetesség :)

Rendelj tõlem Lizann Mei tai-t!

www.mamami.hu
zsuzsófi

Enikõ, nekem jó a péntek 10.
Kinek lenne még jó???
A Tescoban?
Írjátok le kine kmi lenne jó, megpróbálom majd egyeztetni, de találkoznunk kell!!!
Kép

Úgy szeretnélek benneteket megismerni már.......

Zsófi
ZsuZsófi

Nekünk jó a péntek 10 óra, a Tescoban.

Zsófi: még nem néztem az oldalt de majd kerítek rá idõt. Egyenlõre pihizek.

Gabi3
inecsg

A fenét pihizek, itt nézegetem az idióta gifeket. Rengeteg van. Úr isten. Kép

Azt nem is írtam, hogy múltkor a Flóci megsimogatta a kaktuszt. Nem is sírt, de legközelebb mikor arra járt kirázta a hideg.

GAbi3
inecsg

SZiasztok,
egyelõre nekünk is jó a péntek 10 óra a Tescoban.
Ágci

Kép
Ágci

Szijasztok!

Zsófi! gifekben profi vagy!Kép Anna még mindig gyönyörü kisbaba!
Tök jó, hogy érzed már Bencét!Kép

Múlt7en pénteken voltunk Bp-en, egész nap a WestEndben nézelödtünk. Jó volt kicsit kimozdulni.
Ma Hanga magától elkezdte mondani, hogy autó. Pedig nem tanitgattuk rá, csak úgy. Söt, ha mondom neki, hogy: mondd hogy autó, akkor mondja megint, hogy autó.

Kriszta! Gergö már 5 hónapos??? nanee! Jó a súlygyarapodása, nem mondom!Kép Akkor a tejen kivül már mást is kap Gergö? Mióta? Hányszor szopizik egy nap?

Nekem is jó a péntek 10 óra Tesco!

Szijasztok, LaraKép
lara

Orsi!

Tök jók a profilodban a képek, csak kicsit nagyobba kellene!

Lara
Lara

Sziasztok!
Kép
Szerintem maradhatunk a Péntek 10 óránál.

Eddig ennyien vagyunk:

Enikõ
Zsófi
Gabi3
Ágci
Lara

Ki jön még???
LEgyünk minél többen!!! Kép
Gabi, majd akkor szólj, ha végignézted az összeset!!!
Én már a vége felé tartok!
Kép

www.mamami.hu
zsuzsófi

Oxi, jó nekünk is.
nina74

Akkor hányan leszünk a talin??? Kép Remélem sokan!Kép
Aniták? Orsi? Ildikó? Friss kismamák??? Jövendõbeli kismamák??? És a többiek?????? Gyerteeeeek Kép Kép Kép
Pussz
Enikõ

Enikő és Marci 13 , Bogi 9, Viola 6, Zalán 3,5
ceniko
Szeged

Sziasztok!

Tudom, hogy már a "Futottak még..." kategóriába kerültem, ne haragudjatok. Üdvözlet azoknak a mamiknak, akiket még nem ismerek.

Teljesen elvesztem a napi rutinban, emellett munkát is keresek, meg a továbbtanulási ideáimat is csiszolgatom...

A talira nagyon szeretnénk elmenni, de a férjem dolgozik aznap, és én még mindig nem merem megkockáztatni a reggeli buszozást Makóról. szerintem Marci negyedóra után már a sofõr ölében ülne, vagy az ülések alatt bújócskázna.
Borzasztó eleven, de persze nagyon édes is. Tegnap "elénekelte" nekem a Bóbita elsõ két sorát! (Nohisz, hallhatta eleget esténként...)

Banita!
Egy nyúlfarknyi kérdés: hol és milyen tagozaton végezted a kommunikáció szakot? Merthogy ezzel kacérkodom, de itt az SZTE-n nem igazán kedvezõek a feltételek. Majd késõbb mailben felteszem a többi kérdésemet. Elõre is nagyon köszönöm az infót!

Vigyázzatok Magatokra és a babácskákra, a bretegek pedig gyógyuljanak meg mielõbb!

Puszi!

Anita
fanita

Sziasztok!

Szeretnék gratulálni Gabómamónak és Évinek! Sok erõt, örömöt kívánok Nektek! És NAGYON irigykedem!

Anita
fanita

Sziasztok!

Mi is megyünk talira. Pontosan hol találkozunk? Ott is van olyan bevásárlókocsi amelyikbe az ülni még nem tudó babát bele lehet tenni?

Enikõ: Nagyon szivesen segítettünk.

Lara: Bizony bizony 5 hónapos a Gergõm.Amióta Õ van azóta tûnik csak fel hogy hogy szalad az idõ. Répát a múlt hét óta kap hasfogónak a nappali étkezések elõtt egy keveset.Nagyon izlik neki. Szivesen enne többet is, de nem hagyom.Az elsõ falatnál mindig fintorog, a többi már jó. Az almát is megpróbáltuk, de az nem izlett. Naponta 5-ször szopik.Az utolsó 22 óra körül van. A hét végén leszoktattam a hajnali szopiról. Könnyebben ment mint vártam.

Ildianyu: Veletek mi van? Hogy vagytok?
gykriszta

Sziasztok!

Hát estére csak lett hõemelkedésem.Kép De kúrálgatom magam.

Péntekig ígérem meggyógyulok.

Gabi3
inecsg

Sziasztok,
Gabi3, valld be, nem akarsz velünk találkozni, csak keresed a kifogásokat, igaz?Kép (csak vicc!)
Gyógyulj hamar, mézes tea, forró fürdõ.Kép

Ma összefutottunk Gabómamóval, lehet, hgoy jönnek pénteken, Simit azért még nem hozza. De mondjuk én Jázóra is kíváncsi lennék. A többit majd õ meséli.

BAnita,
láttam ma a Vasasban ajtót kellett bontani, hgoy beférjetek rajta.Kép Jó kis tumultus lett a bejáratnál.Kép

Kriszta,
ezt korábban azt hiszem Anita ajánlotta, a Hippnek van egy srépa, meg vmi, itala, talán Oriza a neve, a Dmben kapható, pontosan hasmenésre.Remélem már nem kell, de esetleg késõbb is jól jöhet.
Természetesen a többieknek is.

Most megyek a konyhába, kellemems napot:
Ágci

Kép
Ágci

Hahó!

Ágci: Sajnos lehet hogy addigra meggyógyulok és muszály veletek találkoznom. A forró tea és férj uram segítsége elõsegíti, hogy létrejöjjön a találka.Kép

Na megyek gyógyulni.

Képzeljétek, a Papa megtanította a Flócinak hogyan kell labdát gurítani. Tökre élvezte.

Gabi3
inecsg

Sziasztok!

Tök jó, hogy ilyen sokan leszünk a talin, és mindenkit megismerhetek!!!

Eddig jönnek:

Enikõ
Zsófi
Gabi3

Ágci
Lara
Nina74
Gykriszta
Erika

Remélem többen is.

Ildianyu!
Veled mi van?

Ma voltam a "szõke hercegemnél", megkérdeztem, hogy mikor menjek legközelebb Uh-ra, mire csak annyit mondott, hogy bármikor, de két hétnél sûrûbben lehetõleg ne! Kép

Ott találkoztam Erikával is, tök aranyos, és neki sokkal jobban látszik a hasa Kép

Zsófi(22)!!!

www.mamami.hu
zsuzsófi

Sziasztok,
Zsófi, nekem is a Siko az orvosom, tudtad?
Megnéztem az esküvõi képeket, kb. annyi idõs terhes voltam mint te, akárki akármit mond, nem is látszik, hogy képen már 3-an voltunk. Nem ez számít. Nem baj, ha nem látszik, ha az uh kb. jó értékekek mutat, semmi okod nincs az aggodalomra. Meg lehet, hogy õbabasága majd késõbb hóz bele, de akkor nagyon. Figyeld meg, megkéred majd te még a párodat, hgoy kösse be a cipõfûzõd!Kép
Ágci

Kép
Ágci

Ágci, megkötni már most is nehézKép
Nem aggódom, csak írigylemKép
Amúgy a 19+3-as Uh-n Bencó méretei 19+2 naposnak feleltek meg.
Azt hiszem nincs okom az aggodalomra, fõleg mióta érzem, hogy mozog.
Azóta minden nagyon szép, és minden nagyon jóKép
Kép

Puszika mindenkinek! Kép

Zsófi(22)

www.mamami.hu
zsuzsófi

Sziasztok!

Velünk nincs semmi különös, mostanában nõtt egy nagyot a hasam, amit elég erõs hasfájás elõzött meg. Nem emlékszem, hogy Lilinél lett volna ilyen.
Szegény Lili ma elesett a lépcsõn, és ömlött a szájából a vér. Annyira sajnáltam. Felrepedt az alsó és a felsõ ajka is, és nagyon bedagadt. Most is már sírdogált álmában. Remélem, nemsokára jobb lesz. Kép

Zsófi!
Jó, hogy végre Te is érzed Bencét. Kép

Ja, mi is megyünk a talira.

Erika!
Veled mi van?

És Ritáról tud valaki valami újat?

Gabi3!
Gyógyulj meg! Kép Most már küldheted a képet. Kép

Orsi!
Nagyon jók a képek! Kép

Szerintetek mit vegyek a babónak: kenguru, kendõ vagy babazsák? Gondolom, fontos szempont az is, hogy nyár lesz, és elég meleg lesz. Vagy mindegy? Télen is fogom használni. Lilivel volt egy kölcsönkengurunk, de nagyon rossz volt, nem tartotta egyáltalán.

Ildianyu
ildianyu

Sziasztok!

Fanita!
Én Szegeden járok kommunikáció szakra (még van 1 évem).Nyugodtan kérdezz bármit, de erre a címre írj légyszi': berenda@freemail.hu

Ágci!
Az hogy lehet hogy te mindig látsz minket, én pedig sosem veszlek észre (ez nem az elsõ eset!)? Hol voltál? Honnan kuksiztál minket?
Megkaptátok már a Pamperstõl az ajándékot? Mit választottál?
Szerintem mi is megyünk pénteken, de még nem tudom hogy hogy vigyem Bálintot (kendõben, babakocsiban). Ha autóval tudunk menni, akkor hordozóban (ez lenne a legkényelmesebb).

Nina!
Neked, vagyis inkább a férjednek nem rokona véletlenül egy Rully Jánosné nevû néni aki a Kockaház u. 9. alatt lakik. Azért kérdezem, mert ez elég ritka név.

Sziasztok: Anita

Kép

Kép

Kép
banita

Anita:
DE a párom nagymamája. Csak nincsenek jóban, Szerintem azt sem tudja, hogy Vanda van.
Nina
nina74

Sziasztok

Nagyon "dekoratív" lett a topik, kiszinesítettétek. Kép Kép (Én csak ilyet tudok.)
Jó nektek, hogy talizhattok.
Gabi, gyógyulj meg gyorsan.
Ildianyu, puszi Lilinek, hogy gyorsan meggyógyuljon.
Velem semmi újdonság.
Most vagyok középidõben. Kép Kép Reménykedem... Kép
A rokonunknak megszületett a kisbabája, most náluk élem ki magam: "babázok". Kép

Szép napot,
Gigi
gigi1

Sziasztok!

Ildi: Szegény Lili, gyógyuljon meg a kis szája gyorsan.Kép

Hát az éjszakám tök jó volt. Hajnali 2-ig szerencsétlenkedtem, mert nem kaptam levegõt csak a számon. Úgy meg nem tudok aludni. Mikor már meguntam az orrfújást és a forgolódást, kimentem a konyhába és vettem egy kamillás inhalálást. Tök jól kitisztult az orrom. Reggel 5 ig aludtam.

Péntekre akkor is meggyógyulok!Kép

Flóci nagyon rendi kis csaj nem ébredt fel csak 7 után.

Gabi3
inecsg

Sziasztok!

Most van egy kicsi idõm, így írok! Úgy látom Gabómamó sem idõmilliomos mostanában Kép Hát én sem!
Annával az égvilágon semmi baj nincs, eszik, alszik, nézelõdik, néha kicsit sírdogál, de ennyi meg kell is Kép Lilivel bezzeg annál több!!! Szegény, ha elindulok a lakás valamelyik pontjára és nem lát, már is kiabál, hogy hol vagyok és mit csinálok! Teljesen megviselte az, hogy elmentem a kórházba és nem voltam itthon Kép Hisztis, féltékeny, de nem Annára, hanem más gyerekekre, akaratos. Szóval csupa jó, és az a baj, hogy nekem meg néha nincs elég türelmem hozzá! Azért próbálkozunk valamiféle rendszert vinni az életünkbe Kép

Enikõ!
Már kezdek helyrebillenni Kép Anyukáméknak van Zepteres Bioptron lámpája és én azza gyógyítgatom magamat! Amikor méhszájsebem volt azt is ezzel sikerült teljesen elmúlasztani, így most is nagy reményeket fûzök hozzá! Eddig nagyon jól haladok Kép Kép Kép

Valaki leírná nekem, hogy ezeket a csuda gif-feket hol lehet megtalálni?

Legyetek jók!
Éva
vevike

Holnap teszek fel képet Annáról, de majd jellzem!
Éva
vevike

Sziasztok

Vevike mire lehet használni az infralámpát? Már más is írt róla, hogy használta. Nõgyógyi gondokra használ?
Ezeket a figurákat én is megnéztem, a Zsófi nagyon profi bennük. Azt hiszem õ írta le a cimet: www.smilies.org

Gabi3, hát igen a jó öreg kamilla mindig beválik. Kép

Gigi
gigi1

Sziasztok!

Marci épp most aludt el, gyorsan írok egy kicsit.

Ildianyu! Én is gyors gyógyulást kívánok Lilinek. Szegények, mindig kínlódtok valamival...

Gabi3! Neked is jobbulást! A lényeg, hogy Flóci megússza.

Éva! A múltkorában olvastan a kínjaidról és nagyon együttérzek veled. Én is ebben a cipõben jártam és nekem is a Bioptron lámpát ajánlották, de sajna nem tudtam szerezni. Végül is a Bionet balzsam segített, ami 100% növényi olaj-keverék. Esetleg próbáld ki. Nagyon kíváncsi vagyok Annára!

Banita! Elõre is köszi a segítséget, bár úgy tûnik, reménytelen az eset. Azért ma írok egy mailt.

Mi is megkaptuk a Pampers kátékot (pancsolósat), jó két hét után. Rendeltem még egy 10pontos bogárkát is, bár már nem biztos, hogy Marcinak való.
Múlt héten rendeltem a neten gyerekkönyveket is, olyanokat, amiket egyébként már nemigen lehet kapni. Az Ablakos könyvek és az Elbújtam... sorozatból. Ismeritek õket? Szuper könyvecskék, jópofa rajzokkal.

Nagyon reszel az ördög, hogy juthatnánk el mégis a talira...

Anita
fanita

Sziasztok!
Ildianyu szerintem kengurut vegyél, az a legjobb. Most már nagyon jókat lehet kapni. Mi is a múlthéten vettünk Annának a Brendonban. Szuper. Tökéletesen tartja, és hátul is csak csatt van, nem kell fûzni.
Meso
Meso

Anita:
Milyen a kommunikáció szak, és mihez kezdesz vele? Én valszeg közgére megyek, de még nem döntöttem el végleg, azért kérdezem.
Nina:
Csak azért lenne sûrgõs, mert még kb. két napnyi hely van a hûtõben, aztán nem tudom hova tenni.

Fagyasztott anyatej nem kell valakinek?

Képzeljétek Anna tegnap rámhozta a frászt. Elkezdett fuldoklani. Sírt, aztán levegõ után kapkodott, aztán megint sírt, aztán megint fulladt. Olyan volt, mintha lett volna valami a torkában. Alig tudtam megnyugtatni. Aztán etetés után elmúlt.
Egybõl átfutott a fejemben, hogy 20 km-re vagyunk a civilizációtól.
Meso
Meso

Meso:
Ma már nem tudok semmit tenni, de holnap feltétlenül utánanézek.Vagy keritek mást.
Nina
nina

Szijasztok!Kép

Te jó ég, pénteken el fogjuk árasztani a Tesco gyerekmegörzöjét. Be fognak ennyi anyukát+babát engedni oda? Nincs ott korlátozva a léccám?Kép

Gabómano is lehet, hogy jön? Dejóóóóó! Simi addig a mamával lesz?

Gabi3! Szoritok, hogy péntekre túllegyél a megfázáson. Én ilyenkor Neocitrant szoktam alkalmazni. 2 nap alatt meggyógyit.

Ildianyu! Remélem Lili már nem is emléxik az esésre. Ti hogy álltok a szavakkal? Miket mond már Lili?(gondolom most, hogy fáj a szája, keveset)

Évi! Dejó, hogy teszel fel képet Annáról! Nagyon kiváncsi vagyok már rá!Kép

Fanita! Én is vettem Hangána Elbújtam..-os könyvet, és meg van érte öörülve, imádja.

Meso! Közgére akarsz menni? Még a végén csoporttársak leszünk! Én ma fogom kitölteni a jelentkezési lapot, ugyanis márc 1-ig be kell adni!

Szijasztok, Lara
lara

Sziasztok!
Gabi3,
a Neocitran tényleg nagyon jó, de szoptatás alatt nem lehet.

Lara,
Meso,
írhatok vmit, nem akakrok okoskodni, de épp a minap mesélte a párom anyukája. Õ az egyik fõiskola tanulmányi osztáylán van, most szegény otthon csücsül gerincsérvvel, de nagyon tájékozuott, mindig a Kossuth rádiót hallgatja. A továbbtanulás most sokx elõtérbe került, ahol elmondták, hogy nagy szükség lenne még mindig Mo-n informatikusokra és logisztikusokra, de jogász és közgazdász annyi van, hgoy Tiszát lehetne rekeszteni vele. Ha ilyen reál beállítottságúak vagytok, szerintem még gondoljátok át a dolgot. Van még rá 2 napotok.Kép

Remélem beengednek minket, de délelõtt talán nincsenek annyian.

BAnita,
épp akkor fordultunk be az utcába, csak nagyon el voltál foglalva Bálint betuszkolásával, ezért nem is akartam szólni. Képzeld, mit szóltak volna, "jaj, szia, de jó, hgoy találkozunk...etye-petye..." el is mosolyodtam rajta, most magamban, a sok csóka, hgoy örült volna neki!Kép

Évi,
azért jó, hgoy javulgatsz. Hát Liliért nem irigyellek. Nálunk is kezdõdik a hiszti, mindenért. És akkor leül, és tombol. Van, hogy nem veszek róla tudomást, akkor abbahagyja. Szerencsére nem vészes egyelõre. Persze ennek elõnye is van: ma a Sas patikába is rákezdett a bümbire, tök lassú volt a gyógyszerész, és aztán "kénytelen" volt adni neki egy színezõt 4 db filctollal. Akkor meg is nyugodott. Pedig isti bizi, nem tanítottam be!Kép

Majd még este jövök, most szólít a kis család.
Ágci

Kép
Ágci

Sziasztok!

Még mindig taknyos vagyok. Túl a nem tudom hanyadik gõzölésen, kisebb hõemelkedésen, de akkor is elakarok menni a talira!!!!Kép

Lara, Ágci: Köszi a Neocitranra én is gondoltam, de a neten utána néztünk és tényleg nem ajánlják szoptatás alatt. Panadolt eszek, egy nap max. kettõt. De van egy gyanum, hogy kiújult az arcüreggyuszim. Szegény férjem alig tudott aludni az állandó orrfújásomtól.

Ildi: Én a kendõt ajánlom, olcsóbb és praktikusabb. Bár én nem használtam még kengurut. Ha péntekig meggyógyulok azzal megyünk és megmutatom. Te is megtudod varrni nem nagy szám. A miénk 600 Ft-ba került.

Évi: Örülök, hogy javul az altájékod. Hogyan lehet ilyen lámpához hozzájutni és mennyiért? Arcürggyuszira is jó.

Gabi3
inecsg

Sziasztok! Kép

Lara!
Te nappalira mégy?
Anyu távoktatásra jelentkezik!!!

Ágci!
Anyunak van programozói diplomája, igaz az õskori lyukkártyás módszerbõl.KépKépKép

Képzeljétek olyan szörnyûséget álmodtam!!!
Le sem merem írni, félek, hogy ti is rosszul éreznétek magatok tõleKép
Most izgulhatok legalább 6 hétig!
Így érzem magam: Kép

De azért bizakodom!!!

Puszika mindenkinek!! Kép

www.mamami.hu
zsuzsófi

Sziasztok,

Lara, Ildianyu,

Jazmin alszik nappal. Sot. A2x fel orat felvaltotta ugy, hogy delben kb masfel ora es 5 korul fel-1 orat alukal. A delutani neha kimarad.

Simon hasfajos, de amikor sirdogal mindig kezbe veszem es ez jo neki. 4,5 kilo es rengeteget pisil.

Orsi,

Tomi tobbet pisil, mint Jazmin pici baba koraban?

Simon megint nem hasonlit senkire szerintem.

Ildianyu,

en a kengurut nagyon szeretem, a hordozokendovel megint bena vagyok, nemtom hasznalni. Kengurubol olyat erdemes venni, aminek neve van es jo draga. Nekem Cam van 8 ezer, de banom, hogy nem Neonatot vettem, ami 12 ezer. Ez azert szupi, mert az elejet le lehet csatolni, es telen nem kell az overalos babat atdugni a kicsi lukakon. Ertheto?

Zsofi,

azt tudom, hogy babot varsz. De van is mar 1 babod? nem tiszta a dolog. Anyukad is irogat? Es van vagy 4 tesod? ird mar meg, hogy tiszta legyen a dolog.

Ja Simi hasfajasara elkezdtem ma hasznalni 1 uj szert, kivancsi vagyok hasznal-e? Jazminnal semmi szer nem hasznalt, csak a cumi. Simi nem fogadja el, rendes kiccsavo.

Na nemtom megyunk-e penteken Jazminnal. Szegeny anyukam megint egyedul marad Simivel.

Jazmin ma mar 6 lepest megtett egyedul. Erdekes, hogy mielott szultem mar megtett par lepest es azota sem jar, pedig mindenki azt mondta, hogy par nap es szalad. Ma probalt felallni ulesbol, de mindig seggre esett. Az egyensulya meg nem jo.

Nu megyek, mert Simi nyoszorog, Jazmin meg talan elaludt.
Megesem a pockokat.

nu csok mindenkinek,
gabomamo
gabomamo

Lara:
Én távoktatásra megyek, mert oda nem kell felvételizni. Te hova mész?

Ágci:
Hol képeznek logisztikusokat? A számtekre én is gondoltam, de az újabb 5 év, a GYED meg csak 2 és fél évig tart.
6.-at meg nem tervezünk, bár én nem bánnám.Kép
Meso
Meso

Sziasztok,
voltunk ma a Tescoban, készen lettek a síelõs képek, és megnéztem a gyermekmegõrzõt, 1 óra 360,-.

Zsófi,
a terhesség alatt az álmok néha nagyon furák tudnak lenni. Ilyenkor biztos jobban le van terhelve a szervezet és ilyen furcsaságok jönnek ki.

Gabi3,
Norcsi, ha jön talira, õ tõle kérdezd meg, bár elég húzós ára van, de nagyon sok mindenre jó. A Csongrádi út és a Makkoserdõsor sarkán fenn az emelten, egyébként van egy ilyen centrum, Bioptron lámpa, sóbarlang, stb. biztos bõvebb felvilágosítást tudnak adni. Lehet, hogy esetleg még kölcsönözni is lehet.

Ágci

Kép
Ágci

Sziasztok!

Lili már egyre jobban van, már egyáltalán nem dagadt a szája, csak sebes. És nem bír enni. Vagyis ha éhes eszik, csak végig ordít. Kép

Lara!
Lili nem mond túl sok szót, bár az utóbbi egy hétben egyre többet. Ezeket mondja: dejó, anya, apa, gyegye (=gyere), nembummbumm (=nem tudom, ez már fejlõdés, mert eddig ugye mambo volt), ma (=alma), nembaj, bumm, hamm, pápá, hoppá, bab, baba. Most ennyi jut eszembe. Ja, meg állathangokat, pl. vauvau, gágá, háp.

Évi!
Jó, hogy gyógyulgat a sebed. Én is ettõl félek (többek között), hogy Lili hogy fogja bírni, ha bent leszek a kórházban. De a Te Lilid biztos megnyukszik majd. És Annához hogy viszonyul?

Ágci!
Nem hiszem, hogy nem tanítottad be. Kép

Zsófi!
Mit álmodtál?

Gabómamó!
Nem semmi, hogy mennyit alszik Jázmin. Látszik, hogy jó hatással van rá Simi. A végén még enni is fog. Kép
Gyertek pénteken!

Meso!
A programozó matematikus 6 félév, levelezõ és nem kell felvételizni. Vagyis elbeszélgetés van. Én arra jelentkezek.

Voltunk ma az egyik barátnõmnél, akinek kicsi babája volt, és nagyon sírt a baba. Lili is elkezdett vele együtt sírni, és teljesen odabújt hozzám. Pedig mondtam neki, hogy szokja, mert nálunk is ez lesz. Kép

Holnap este megint megyek dokihoz. Ha lesz uh, remélem, kiderül végre, hogy mit rejteget a lába között (a köldökzsinóron kívül).

Ildianyu
ildianyu

Ildianyu! Igen, Rita márc. 6-án megy UH-ra. Sajna csak ilyen sokára kapott idöpontot.

Karmen
karmen

Sziasztok!

Hát nem tudom hgyo megyünk el pénteken, mert tegnap estére 38 lett a lázam. De már tisztul az arcom. Elfújtam vagy ötven zsepit félnap alatt.
Azért du. elmegyünk a dokinéninkhez hátha tud valami okosat mondani. Mondjuk én nem szeretnék gyógyszert szedni, már a Flóci miatt sem.

Gabó: Milyen szert használsz Siminek a hasfájására? Flóra is az volt. Elõször Espumisant, majd GripeWatert használtunk. Egyik sem hatott, sõt a Gripetõl kitaccsolt nem egyszer.

Ildi: Szorítok, hogy megmutssa a puncogót vagy a kukacot. Kép

Ágci: Tudom, hol van az a centrum egyszer olvastam róla. Majd elmegyünk. Nem tudod, orvosi mûszer boltban lehet ilyesmit kapni?

Gabi3
inecsg

Sziasztok!

Gabi3!
A Tescoba kint az elõtérbe van egy pavilon és ott lehet kapni ilyen Zepteres dolgokat! Anyukám megnézte minap és ha jól emlékszem a lámpa ára 90.000,- Hát tény, hogy nem egy olcsó mulatság, de szerintem nagyon hasznos! Mindenre lehet használni, tetõtõl talpig, kívûl-belül (mármint benti problémákra is). Én a méhszájsebemre használtam, amit a doki ajánlotta módszerrel 1 1/4 évig nem sikerült begyógyítani, azt a lámpával 3 hónap alatt teljesen. Még meg is volt lepõdve az eredményen, de nem árultam el neki a titkot Kép

Ildianyu!
Lilit nagyon megviselte, hogy bent voltam a kórházba és csak azt tudom ajánlani, hogyha te kibírod, akkor ne vigyétek be Lilit a kórházba megnézni anyát és a kistesót, mert abból igen nagy sírás lesz (nem csak õ te is) Kép Még most is emlegeti, hogy anya nem megy kórházba!!!
Gabómamó ti hogy oldottátok meg?

Egyébként Lili egészen jól áll Annához, ha sír odamegy és megkérdezi mi a baj? Simogatja a fejét, puszit ad, bántani még szándékosan nem akarta, remélem nem is akarja majd késõbb se Kép Kép Kép
Hát mára ennyi!
Legyetek jók!
Éva

ui. a képek holnapra csúsznak, mert elfelejtettem odaadni a páromnak szkennelésre Kép bocsika!
Ma megyünk elõször sétálni Annával, kíváncsi vagyok tetszik-e neki!
vevike

Szijasztok!Kép

Ágci! Én azért mék a közgázra, mert ez érdekel. Ezen kivül még az orvosi érdekelne, de az esélytelen, mert az 6 év nappali.
Hozd el a sielös képeket, én nagyon kiváncsi vagyok rájuk!
Jaaj, meg a kiskanalunkat is el tudod hozni? Az nagyon fontos lenne.

Gabi3! Hát a Neoc-t lehet, hogy szopi alatt nem ajánlott, el is felejtettem, hogy te szoptacc.

Zsófi! Én sem nappalira megyek, mert Hanga mellett nem tudnék egész nap az iskolapadban ülni. Akkor mégiscsak csoporttársak leszünk MesovalKép

Meso! Felvételi elbeszélgetés lesz a diplomásoknak. És is ide megyek. Mi lesz szerinted a felvételi elbeszélgetésen? Én már most félek, olyan régen vizsgáztam már(3-4 éve).

Ildianyu! Tök sok szót mond már Lili! De azért a mambo vezeti a listát még mindigKép

Szijasztok, Lara
lara

sziasztok,

eva,

mi hetvegere idozitettuk a setat. vagyis majd akkor megyunk. te is otthon mar rakosgattad Annat az ablakba? vagy te hogy csinaltad? en 5 perccel kezdtem es fokozatosan vittem fel fel orara, te is?

Jazmin volt bent nalam a klnikan, de nem nagyon erdekeltem. En sirtam el magam, amikor meglattam. En nem is gondoltam, hogy ilyen erzelmeket csal ki belolem. Ot kulonosebben nem erdekelte dolog. 1x volt, hogy telefonon beszeltunk a ferjemmel es vmit mondott a ferjem, hogy anyu, es erre Jazmin kiment az ajtoba, leult es sirt. Azert csak fiatalabb, mint Lili.

azmint az erdekli Simin, hogy milyen ruha van rajta. Tetszenek a macik, stb...

Gabi,

Siminek most az Infacol cseppeket probaljuk, nagyon uj, nincs is mindenhol. Bar megneztem a hatoanyaga uaz, mint az Espumisan. Minden eves elott lehet hasznalni. A Gripe Watertol olyan jo kaprosakat bufizett mindig Jazmin.

nu csok mindenkinek,
gabomamo
gabomamo

Sziasztok!

Nem jelentkeztem elég sokáig,bocsika!
Sajnos elõször a depressziómmal bajlódtam,amint kicsit
jobb lett lelkileg,begyulladt a jobb mandulám.
Mondanom sem kell,hogy semmihez nem volt hangulatom.
Persze orvoshoz nem mentem,mert ugye gyógyszerrõl szó sem lehet,így csak fokoztam a bajt.
Nagy nehezen elmentem a háziorvoshoz,így most kúrán vagyok,s nem hiszem,hogy eljutok a talira mert igencsak
rossz a közérzetem,s most már az egész torkom fáj...stb

Kedden voltam a nõdokinál akkor azt hittem rendben leszek,
péntekig símán.
Ugye amikor az ember halogatja az orvoshoz menést!

Gabi3:Nekem a háziorvos a Bioparox-ot írta fel,elég drága
recept nélkül lehet kapni 1400.-ft.Ezt terhesség és szoptatás alatt is lehet alkalmazni.Jobbulást kívánok!

Ildianyu:Nekem is egy pár hete nõtt meg a pocim akkorára,
hogy mások számára is látható,hogy babó van benne.
Pedig annyira lent van a baba,a méhem épp hogy eléri a
köldökömet.De a baba totál lent van.Idegesítõ.

Zsófi,Meso: Örülök,hogy találkozhattunk.Remélem a lagközelebbi talin meg tudok jelenni,mert a lányok nagyon aranyosak, én
is örültem amikor megismertem õket!

Kriszti:Hétvégén majd írok,úgy sajnálom,hogy nem láthatlak
benneteket.Remélem legközelebb sikerül megismerkedni személyesen is.

Gyorsan annyit még leírok,hogy a Dániel nevet választottuk
a párommal,ha tényleg fiú lesz a baba.

Puszi Mindenkinek!
Erika
Erika

Sziasztok!

Hát nekem lett igazam, pofaüreggyuszim van. Ráadásul megint 38 fölé ment a lázam. Úgy hogy megint nem találkozunk. Pedig már annyira készültem. Ágci ugye megbocsátassz most az egyszer?!

Évi: Köszönöm az infót a lámpáról. Azt hiszem mostanában nem lesz ilyenünk. Kicsit drága, biztos megéri, de így költözködés és építkezés elõtt nem. Kép

Erika: Vigyázz nagyon magatokra!

Köszönöm szépen mindenkinek a jó kívánságokat! Igyekszem meggyógyulni. Már kapok levegõt az orromon át is.

Hogy ne csak panaszkodjak: Flóci ma egész nap a polc mellett gyakorolta, hogyan kell közlekedni. Nem sokáig jut, néhány lépés. Meg állandóan azt "mondogatja", hogy át-át. És hozzá morog. Nagyon félelmetes.

Jó éjt mindenkinek.
Gabi3

Ui:Kisebb babások figyelem!!! A jövõ héten pénteken baba-mama klub a Mikkamakkában!!
inecsg

Sziasztok,
gyógyuljatok hamar!

Mindenkinek,
pénteken nem csak a kisebb babásoknak baba-mama klubb, hanem mindenkit várnak, Incivel beszéltem errõl a múlt héten, csak elfejtettem megírni (bocsi). Szóval most már csak egy hónapban 1x van, az elsõ pénteken.Kép

Azért remélem rajtunk kívül lesz vki holnap.Kép
Ágci

Kép
Ágci

Sziasztok!

A mai tanácsadáson megkaptuk a 4. hónapos oltásokat. Nem esett jól Gergõnek, de kibírta nagy ordítozás nélkül.

Gabi3: Melyik nap lesz klubb és hány órakkor?

Remélem az éjszaka rendbejön a meghúzódott hátam és holnap el birom vinni Gergõt a talira.

Jó éjt mndenkinek!

Kriszti
gykriszta

Sziasztok!

Na, megmutatatta magát. Kép Úgy tûnik, megint kislány lesz. Azért azt mondta a doki, hogy még egy megerõsítés kell majd, de most nagyon úgy tûnik. A méretei meg 1 héttel kisebbnek felelnek meg, de ez csöppet sem izgat.

Viszont a méhszájam 2100 lett, aminek nem nagyon örülök. Bár a doki azt mondta, hogy második gyereknél ez nem olyan tragédia, de azért próbáljak meg pihenni, és ha érzem, hogy keményedik, kapjak be egy fél Seduxent. Hát, nem örülök.
Gabómamó!
Ilyenkor már neked is 2100 volt, ugye jól emlékszem?

Erika!
Ne aggódj, nekem is mindig lent rugdos, nagyon lent. Most kiderült, hogy azért, mert medencevégû. Egyedül tegnap és tegnapelõtt rugdosott fent, egyébként mindig lent van. Ne izgulj, az nem tesz jót! Nemsokára jó idõ lesz, úgyhogy a kedved is biztos jobb lesz! Kép

Gabi3!
Most már tényleg gyógyulj meg!

Éva!
Én nem bírom ki, ha nem látom 5 napig Lilit. Tényleg, a Te Lilid most mennyi idõs pontosan?
Azért jó, hogy nem bántja Annát.
Egyébként bajban vagyok most a lánynevekkel. Eddig az Anna tetszik, de nem akarlak ám utánozni! Kép
Azt hiszem, böngészhetem az utónévkönyvet (ha megtalálom).

Ildianyu
ildianyu

Ildianyu,

20 hetesen 3100 volt, 24. hettol pedig 2100. Az utobbinal 1-2 hetig kimeltem magam, de utana ujra a regi voltam.
Meg hat te sem tucc mit csinalni, nagyon nem tudod kimelni magad.
Szerintem lehet Anna a babokad. Kép Szerintem rovid nevet kell valasztanod, mert hosszu a vezeteknevetek. (mint a mienk)Te hany hetes vagy mar?
A magneziumot szeded? AZ a koraszules eselyet is csokkenti. En Simonnal 3 doboz Elevitet is beszedtem az elejen. Most nem adom neki, megis tiszta dagi Kép . Lassan fogyokurara kell fognom.

Edelweiss,

hogy fogjuk megtudni, hogy szultel? Az ujsagban gondolom nem Edelweisskent fog a neved megjelenni.

Ma elkezdtem kotni magamnak 1 mellenyt. Azert van itt ido mindenre. Kép

Siminek szegenynek faj a pocikaja. Alvas kozben is nagyon keservesen sir. Tegbnap is meg ma is este 7-10 kezben volt. Alszik, de sokx felsir, olyankor simikezem a pocijat + a hatikajat. Nu megyek, mert beajulok. Tegnap este 9-tol hajnal 4-ig birta tejcsi nelkul. 5 orat tudtam aludni egyfolytaban. Reggel 6-7 korul felebred, ilyenkor magamra veszem es igy alukalunk meg 1 orat. Kép

nu csok mindenkinek,
gabomamo
gabomamo

Vissza: Lakóhely szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?