Sziasztok!!
Lafi NAGYON NAGYON GRATULÁLOK!!! Ügyik vagytok!
Én ma lettem volna IR en, azért csak lettem volna mert:
Odamentem a vérvételre, vártam, sorrakerültem (se beutaló se semmi). Mondta a nődokim, h hívjam fel ha bent vagyok. Bementem, mondtam a nőcinek h ki küldött mire. Erre Ő: Mi az az inzulin rezisztencia?? Hát mondom vicces. Nőgyógyászati vérvételen. No felhívtunk dokit, mondta mit csináljon. Azaz vegyen le 2 fiola vért. (lila meg piros, hátha valakinek jelent valamit) Mondom, akkor vissza kell jönnöm? Azt mondja, Ő nem tudja, kérdezzem meg a dokimat. Jó, megvártam. Mondom hogyan tovább? Azt monja: hétfőn hívjam az eredmény miatt. De mondom nem kellett volna cukros lötyit innom? Azt mondja egyenlőre nem, hétfőn hívjam.
Nos mit szóltok??? Fogadjunk, hogy egyikőtöknek sem volt még fél órás IR-je...
Úgyhogy megvárom a hétfőt, felhívom a dokit, ha semmire sem jutunk, akkor magán... Nem szenvedek tovább, elég volt!
Egy valamit viszont még mindig nem értek. Múltkor leírtam Nektek az FSH/LH-mat, és azt mondtátok rossz, ami érthető is, mert sokkal magasabb az LH, de akkor is számít, ha nem ugyanabban a mértékegységben van? (FSH:4,8IU/L; LH:17,80mIU/ml) Nem értem... logikusan át kéne számolnni, nem?
Mensisőknek gratulálok, én már megint valami horribilis napon vagyok...
PÉseknek meg még nagyon gratula!!!!
A babásokra meg nem is mondok semmit!!!
Köszönöm a segítséget!