Új privát üzeneted érkezett!

A Baby control kizárólag elemes?? Hát ezt jól kitalálták! A miénk hálózatis és elemes egyben, az elem akkor lép életbe, ha mondjuk áramszünet van. Ja és tölthető a szülői egység. Szerintem ennek kéne az alap állapotnak lenni.

Kép
Kép
Kép
mágnes

Mágnes,

Engem érdekelne a börze! Hol? Pontosan mikor? Gondolom az elejére érdemes odamenni...
Mennyi ruha szokott lenni? A múltkoriak is onnan vannak?

Csak nem Harasztin laksz?

Dorka

Kép
szdorka

Ági: igen, a BC csak elemes, sőt tölthető elemmel nem is működik. Sőt, jobbat mondok, a szülői egység olyan mint egy autónyitó távirányító, csak sipol, ha hangot érzékel a babaszobában,de éjjel ne parázz ám be, ha megszólal a risztó, és hirtelen döntsd el,hogy hangot hallot, vagy a légzésfigyelő riaszt be. Ja, és mindez 10ezer plussz. Mi két éjjel kapcsoltuk be! És az is elemes, gombelem kell bele! Nekem csalódás!
Gratulálok Anna produkciójához, nagyon ügyes! Ákos is próbálkozik, úgyhogy azt hiszem holnaptól nappal a kanapéról leköltözik a földre (perszek pokrócra, játszószőnyegre).
Vendég

Sziaszotk!

Mi is megjöttünk a 4 napos kiruccanásból, tök jó volt, bár azért voltak nehéz pillanatok :)

megyek aludni, majd holnap jövök részletesebben, csak beköszöntem :)

KépKép

KépKép
winnie27

Sziasztok

En is reg voltam ,tul vagyunk egy koltozesen,akit erdekel hova az megnezheti az iwiwen :D .

Leon hatalmasat fejlodott,mar 3 hete forog mindket iranyban es hason nagyon ugyesen jatszik mar.Imadja a kiskonyveket nezegetni.Nekem ez olyan hihetetlen ,mert ALex 6 hoig csak aludt meg evett :lol: Folyton ulne,persze leginkabb az olemben...
Szerintem a fog is elindult mert sokat folyika nyala es delutan nyugosebb.

Ujaknak udv!!!

Szilvi
Mutass mar a keresztgelos kepekbol,kivi vagyok a kispasira. :D

Winnie
En is lecsereltem a babakocsit egy Quatror Toura es imadom.Ja es barna meg arany szinu,de csak mert a bordo nem igen fius 8)

Ne mennem kell furcetni,
Pusz
Kata

Kép
Kép
kataa

kataa: szerintem én nem vettelek még fel az ismik közé felveszel? Gürtler Mónika néven vagyok iwiwen.

Na azt hiszem elmúlt a nyügis napok lekopogom.Tegnap már nem kellett utána potólnom.Hála istennek csak 3 nap alatt összesen 130 ml-t kellett potólnom de muzsály volt mert már orditott hogy éhes és egyik cicimben sem volt már egy csepp sem.Lefagyasztva meg nem volt mert hát örülök hogy pont anni van amennyi neki kell.szóval ismét táp mentesek lettünk de mondom lekopogom .:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D

nika70
Salgótarján

Sziasztok!

Megosztok egy tegnapi képet veletek.
Kép Tünde már most pénzügyi zseni - nagyon érti az adóbevallási ügyeket : )

Ma végre ismét elérte a már korábban beállított rekordját a gyerek és 8,5 órát aludt az éjjel. Csak nem lehet éhes, igaz? Pedig este már alig volt tejem, mert egész nap kb. 2 óránként kajáltattam.

Kép
Kép
tinu

Sziasztok!
Hát pocsék egy éjszakám volt! Egy óra körül annyira elkezdett rázni a hideg, hogy másfél órát vacogtam, nem bírtam aludni. Lázmérés: 38.1... Közben Anna is felébredt, hogy éhes, én pedig képtelen voltam szoptatni, beadtam neki cumisüvegből. Olyan gyenge voltam, hogy úgy éreztem, a gyerek legalább 20 kiló... Aztán levert a víz, közben a melleim is szétdurrantak, mert fejni sem volt erőm. Reggelre kutya bajom nem volt. Én nem értem mi ez ,volt már ilyen, amióta Anna megvan. Csak azzal tudom összefüggésbe hozni, hogy olyankor produkálom, amikor már nagyon ki vagyok merülve. Na de attól lehet lázas az ember??

Dorka:
De igen, Harasztin lakom:) A múltkori rucik is onnan vannak, ez 9-12 lesz a Műv. Házban, és 9-re oda szoktam menni mindig. Tök jó, mert külön vannak választva a kislány és kisfiú cuccok, és nagyság szerint is szortírozva vannak. Sok ruci van, múltkor 2 és fél órát töltöttünk el ott, észre sem vettem:) Ha nem vagy ismerős Harasztin és jönnél, szólj, eligazítalak! :)

deszilvi:
hogy a fenébe tudnak ilyet kitalálni, hogy egy légzésfigyelő ilyen gagyi legyen? Hát ezzel befürödtetek.. Nekünk az Angelcare nagyon bevált, ott bekapcsol a szülői egység, ha hangot hall,de nem sípol! Csak hallom a gyereket, hogy gagyog.Érdemesebb lenne lecserélnetek ilyesmire. Mondjuk azért lehet, hogy jobban járnátok kölcsönzéssel, ha már megvettétek a másikat..

Kata:
te jó ég, Leon már 5 hónapos! :) Nagyon telik az idő!

keresztelő:
akinek volt, és esetleg katoliku, kikötés, hogy mindkét fél és mindkét keresztszülő meg legyen keresztelve? Na és anyagilag az egyház felé ez hogy néz ki pontosan?

Kép
Kép
Kép
mágnes

Mágnes,

Szerintem menni fogok!
Kicsit vagyok ismerős Harasztin, ugyanis a párom szülei, illetve egyik testvére ott lakik, így sokat járunk ki.
A művház az ami a vasúti aluljáró melletti utcában van? (kocsma a sarkon) Egyszer voltam ott polgármesteri bálon :-) (már persze ha arra a művházra gondolsz, meg az egyáltalán művház...)

Keresztelő: ugyan én református vagyok, és a katolikus dolgokhoz nem nagyon értek, az viszont tuti hogy párom a keresztapja az unokahúgának (katolikus szertartás) és ő nincs megkeresztelve. De ettől függetlenül simán el tudom képzelni hogy van ahol kell a keresztség.

Egyébként bocs hogy ilyet írok, mert ez nem csak neked szól, hanem mindenki másnak is, de most a te hozzászólásodról jutott eszembe..
A keresztszülőség nem pont arról szól, hogy a keresztszülő fogadja hogy az adott vallásnak megfelelően fogja nevelni a gyereket? Viszont ha valaki nincs megkeresztelve, akkor az mégis hogyan lehetséges? (mármint az persze lehetséges hogy vallásos, és nincs megkeresztelve, de azért lássuk be, ez elég ritka..)
Számomra ez pont ugyanaz, mint a tempomi esküvő olyan pároknál akik csak azért mennek oda, mert az "olyan jól néz ki", de az esküvőjükön kívül be sem lépnek templomba...

Dorka

Kép
szdorka

Dorka:
Igenigen, az a Művház a kocsma mellett:)

Én nem tudom, de a keresztszülőséget máshogy értelmezem. Én azért választok keresztszülőket, mert úgy gondolom, ha ne adja az ég, velünk történne valami, rájuk mindig tudjon számítani a gyerekünk. vagyis olyan embereket választok, akikrá rá merném bízni a gyerekemet a bajban is.
A nevelés pedig már ránk, szülőkre van bízva. Ahhoz pedig szerintem, hogy higyjen Istenben, vagy tudjon imádkozni, nem feltétlenül kell templomba járni. Az csak egy épület, ami nagyon szép, és megadja a módját a dolognak, de hinni akár a fürdőszobában is lehet:)

Kép
Kép
Kép
mágnes

Mági: csak gyorsan, mert mennünk kell sétálni...
Na szóval, mióta szoptatok, azóta nekem is van ez a láz minden marhaságra, pedig korábban évekig semmi bajom nem volt soha. Egyszer én is a kimerültségtől lettem lázas, 39 fokig felment. Másnapra semmi bajom nem volt. Aztán egyszer volt mellé hasfájás is, utoljára meg a múlt héten, akkor hányás (amit már vagy 5 éve nem produkáltam), hasmenés is társult. Szerintem mostanában túlreagálja a szervezetem azt, amit korábban simán kihordtam féllábon is. Tök megnyugtat most, hogy tudom, nem csak nálam van ilyen. 8)

Kép
Kép
tinu

tinu:
szóval akkor be lehet lázasodni a kimerültségtől is?? Hát nem is gondoltam volna. Én életemben kétszer voltam lázas, ebből egyik a terhességemalatt, az kórházzal is végződött. Nem vagyok az a lázas típus, de úgy látszik a szervezet fura dolgokra képes ilyenkor.. Megnyugtattál, köszike:)

Kép
Kép
Kép
mágnes

Sziasztok!

Van itt forgalom, alig tudlak olvasni titeket.
Igaz időm sem sok van, mert a jó idő a szabadban telik! :)

Újaknak üdv. Tegyetek fel képeket, hogy gyönyörködhessünk a babákban!

Ante: Mi 5 ezerért vettük a börzén a szőnyeget. Fanni nagyon szeret rajta lenni, bár van egy időlimit amit hajlandó egyedül eltölteni.
Hiába, még mindig anyás.

Forgás: Mi is kezdjük. Néha elakadunk a kezünkben, mert ugye játék van benne és azt nem engedjük ki a markunkból. :lol: Így aztán elakad a forgás.

Először nálunk is a balkéz tömködés volt a mérvadó, de mára már mindkét kézzel nyúl a játékok után.

Hihetetlen, hogy mit produkálják magukat. Annyira édesek. Annyi boldogságot tudnak okozni!

Voltunk múlt héten oltáson. Szerencsére nem lett semmi. Picit sírt, de meg tudtam azonnal vígasztalni és nyoma sem volt a szurinak.
Súlyunk 7180 gr
Hosszunk:70 cm
:D

Kataa: ha akarsz engem is bejelölhetsz az iwiwen. Vagy én lépjek ezügyben? :)

No akkor pár képecske.

Kép

Kép

Kép

Kép

Szép napot!
Zsuzsi és Fanni

Kép
zsuzsu74

Sziasztok!

Nessie, üdv!

Gratula mindnekinek a képekhez, és az új tudományokhoz :)

Először is néhány kép a hétvégéről, íme az idei sapkadivat :) az utóbbit anyósom horgolta :) és ott látszik a kenguru is...

Kép baboskendő

Kép kenguru

kül tök jól telt a hétvége, bár azért volt egy-két hiszti, ami kicsit megviselt... ami előny, hogy tök sokat kenguruztunk, és szerintem megszokta a baba, úgyhogy tök jó. el is aludt benne kétszer :) meg persze jól összenyálazott :)

kérdésem: utóbbi időben, bár mindig elalszik a baba babakocsiban, de ezt 99%-ban egy megahiszti előzi meg. és szintén sírva ébred benne. Van valami tippetek, mit lehetne cisnálni? éjszaka nem, de nappal mindig sírva ébred, tök rossz. :(

Kata, engem érdekelnek a képek, de milyen Kata? :oops:

KépKép

KépKép
winnie27

Sziasztok!

Mindenkinek nagyon köszönöm a kedves szavakat és a figyelmességet.

Cicmerák: Gergő lázas még? Léna elkapta-e a betegséget?

Deszilvi: Ákoskád próbálgatja az átfordulást? Laura hanyattfekvésből az oldalára fordul. Az orvosnál az oltáskor, amikor a tűt beleszúrták, akkor hirtelen felült (biztos a fájdalomtól), mert még a doktornő is meglepődött, hogy mit is csinált. Azt már én is tapasztaltam, amikor ülök Laurával, gondol egyet és emelgeti a törzsét, a felüléshez még korán lenne, de hagyjuk , nem eröltetünk semmit. Ákoskádnál tapasztalsz hasonlót?

Tinu: tényleg olyan adószakértősen figyel Tünde, nagyon édes.

Zsuzsu: Milyen gyönyörű kékszemű Fannikád. Laurának sötétkék szeme kezd világosodni, a családban inkább sötétkék és barna a jellemző. Hat hónapos koráig majd kialakul, a végleges meg kb.9 éves korára a védőnő szerint.

Winni: tündéri a lányod a kendőbe, de a kis kalapos nagyon eredeti, biztos senkinek ilyen nincs és jól is áll, igazi kis hölgy!
Jó ötletet is adtál, mert én is sok dolgot horgoltam már eddig is, de kalapot még nem.

Mágnes: annababa felírat nagyon mutatós és szép, nagyon tetszik.No ilyen nekem nem menne, biztosan.
A lázasság, mint ilyen sokszor jelzi, hogy valami nincs rendben.
Ha el is múlik, azért komolyan kell figyelned magad, lehet kimerűltségi oka, esetleges heveny fertőzés, gyulladás, tejláz előjele. Magamról tudom, hogy a tejelválasztás bizonyos időszakaiban előfordul és azért figyelj a melleidre különös gonddal, mert a tejcsatornák gyulladása is okozhatja, mert a tejpangás tünetei változóak. A tejet ki kell szoptatni, vagy fejni, nehogy gyulladás, csomósodás következzen be, mert az nagyon fájdalmas . Nem riogatlak, de igazán a jószándék vezet.

roni nagyi

Kép
Kép
roni nagyi

Sziasztok!

Winnie:
Nagyon jók a képek, még így , hogy a fejet oldalra kell billenteni, hogy lássam. Hiába öregszem, a nyakam sem a régi most érzem csak! :lol: :D

Tinu:
Tündi már kész dolgozó nő! :D

Kata:
Láttam visszajelöltél az iwiwen, köszi!

Roni nagyi:

Köszönöm a dícséretet Fanni nevében is.
Fanninak is eleinte sötétkék volt a szeme, de aztán ahogy kezdett rácsodálkozni a világra úgy világosodott is ki neki. Néha olyan zöldes árnyalatais van. Igen úgy hallottam, hogy fél éves korig változhat, bár volt aki előbb mondta és volt aki csak azt, hogy 1 éves korra lesz a maradandó szín. Szóval meglátjuk. De a dokinéni és a védőnő szerint ez már nem fog sötétedni.
És további sikert Laurának a szopihoz is.

Haj:
Akiknek nagy hajjal születtek a babaák, nem kezd hullani?Én most vettem észre, hogy hullik, no meg tépi is. Ezek szerint jön a végleges haj?
És világosabb lett a haja, mint amivel született. Ott sötétbarna volt, majdnem fekete, most meg világos barna.MIkor rásüt a nap, aranylóan fénylik. :D

Mágnes:
Tuti ez a felirat, lehet lopom az ötletet ha nem bánod! :wink: :D
Nekem a barátnőm és egy rokon lakik Harasztin. Illetve a barátnőm odavalósi, de nemrég elköltözött. A lényeg amire ki akartam térni, hogy a rucik, amiket a jó múltkor feltettél, nagyon tutik voltak. Szinte újnak látszottak. Lehet, hogy majd mi is elnézünk egy ottani börzére. Minden hónapban van ilyesmi felétek??

Taliról:
Melyik dátum lesz végül? Na és a helyszín? nem is beszélve az időpontról...
Mert az időpontot nem jelöltük meg.
Akkor én elkezdeném.
Továbbra is május 10 vagy 11 a jó személy szerint (még mindig egyenlőre) és a délelőtti (10-től), kora délutáni időpontra (olyan 13-14 óra) szavaznék.
Ja és ha a Liget lesz, akkor ott hol?
Például: A Vajdahunyad vár bejáratánál? Netán az Állatkert előtt? Vagy a PECSA előtti réten?
További tippek, ötletek?

Zsuzsi és Fanni

Kép
zsuzsu74

Winnie: Réka gyönyörű!!! Tünde tegnap már 20 percet bírt a kenguruban, sőt el is aludt benne. :D
Kép

Kép
Kép
tinu

Roni nagyi,

Kattints a feliratra és ott csak a szöveget kell beírni, meg a színt kiválasztani, és mikor a Grab it-re kattintasz a fórumokra valót be kell másolni oda ahol a vonalzó is van.:) Majd jelentkezem, olvaslak ám benneteket.

Ja Dani megfordult hasról hátra is.Meztelenül jobban megy neki.:))))

csernusn

Léna is lázas :(
Nemtom mi van, mert egyik sem köhög v náthás, csak lázas. Mi lehet ez??
cicmerák

Jó reggelt Csajok!!!

Újra itt vagyok, bár 21-én újabb vizsganap!!

Jól vagyunk a picúr átadta a taknyoskodást anyának!! De már mindketten jönnek kifelé!! Kajálás visszaesett, egy hétig nem hízott a Drága!!!

Hétfőn 16 hetes volt a Drága, 5,4 kg!!!

Nevet, kacag!!!

Még jelentkezek!!!

:)

Csajok, hajhullás ügyben meséljetek, jó tanácsokat várok!!!

Millió puszi Mindenkinek!! Sajna még nem tudtam visszaolvasni a "termést"
mot

Tinu :)

8,5 óra alvás???? De jó lehet!!! :)
mot

Sziasztok!

Zsu, nem semmi hosszúsággal rendelkezik a lánykád :-). Lidi csak egy ideig van el rajta. Szerintem már unja. Most a hétvégén járókát fog kapni, meg van az a habszivacsos valami amit a földre lekell tenni és betűk vannak benne, meg ilyet fog kapni most.
A haj nálunk is erőteljesen hullik, és tépkedi is Lidi. De tényleg világosabb mint amilyen hajjal született. :-)
Kép Előtte Kép Mostani hajzuhatag :-)

Winnie, úgyan ilyen kengurunk van :-). Nálunk is volt kb másfél hónappal ezelőtt, hogy a babakocsi valahogy nem vált be. Aludt benne kb fél órát aztán olyan sírással kelt, hogy kikellett vennem a kocsiból. Vicces volt ahogy toltam a babakocsit üresen Lidi meg a kezemben. De amint be akartam rakni megint rázendített. Mostmár nem de akkor komolyan elkezdtem gondolkodni, hogy nem érzi jól magát a kocsiban.

Én is a kora délutáni időpontra szavaznék.

Kép

Kép
antekirt

Sziasztok!
winnie:
Nagyon édesek a képek, látszik Rékán, hogy jól érzi magát a kenguruban!:)

roni nagyi:
Hát őszintén szólva a láznál először én is megijedtem, hogy nehogy a melleim miatt lázasodjak be, de nagyon remélem ,hogy ennek kicsi az esélye. Én még mindig fejek hajnalban is és minden etetés után, így nem szokott tejcsi bent maradni. Egészen megszoktam már ezt6 az állandó fejés dolgot, hiányozni fog, ha majd nem kell:)
Nagyon ügyes Lura, hogy már ülne! Anna is emelgeti a törzsét, pláne, ha látja, hogy most akkor fel akarjuk venni. Ilyenkor mindig rásegít, hogy haladjunk már kicsit:)
Felirat: csak kattints rá valamelyikünk feliratára, és a többit pedig, ahogy Niki mondta. Biztosan sikerülni fog, a vonalzónál is ügyes voltál! :)

zsuzsu:
igen, a múltkori rucik is onnan vannak, nem börze, hanem használt ruci vásár. Nem tudom, hogy milyen gyakorisággal jönnek, az elmúlt 3 alkalommal havonta jöttek, de előtte sokáig nem láttam őket.

tali:
Nekem a 11 lenne a lagjobb, a Vajdahunyad bejárata vagy az Állatkert tökéletes. Az etetést hogy oldjuk meg???Na és eső esetén??

cic:
jobban van már Léna?

mot:
már ép telefonálni akartam, hogy mi van veletek!

Ja még valami!
Szerintetek normális az, hogy az én lánykám, amikor befejezi az evést, nem úgy jelzi, hogy elég, hogy kiköpi a cicit, vagy cumit, hanem elkezd sírni. Egészen addig sír, míg függőlegesbe nem teszem, de gyakran még ott is folytatja, leginkább olxan, mintha nyavalyogna. Én nem értem miért csinálja ezt! Snoopy?

Kép
Kép
Kép
mágnes

hajhullás:
nálunk is hullik, reggelre a pelus a feje alatt tiszta haj! A feje tetején viszont még mindig a születésekor viselt haj van, így még mindig punkos, az folyton feláll neki:)

Kép
Kép
Kép
mágnes

Nálunk az én hajam hullik, nem a gyereké. :D Viszont elkezdett vörösödni a haja. Tök vicces. Én azt hittem, hogy tejfelszőke gyerekem lesz, erre...
Mági: Tündi is mostanában ezt a hiszti a csúnya cicire műsort nyomja esténként. :( Úgyhogy estére már nem is szopival alszik el. Ami nekem jó kis karerősítés, mert az autóshordozóban szoktam lóbálni, mire bekómál és akkor beteszem a kiságyába.
Nem hiszem el, hogy megint ébred! :shock: Negyed órát aludt...

Kép
Kép
tinu

Ante: Lidi annyira édes kis husimusi. Elolvadok tőle. 8) A babakocsival én is jártam már úgy, ahogy te írtad, aztán felszereltem rá zörgős nyuszikat, és akkor már nem sírt. Viszont most eltörött. Bár azóta nem reklamázott. Igaz, olyankor viszem le, mikor már fáradt és akkor elnyomja benne hamar az álom.

Roni nagyi: Tündi is állandóan fel akar ülni. Illetve nagyon kepeszt, és rí, ha nem rakom ülőbe. Persze tartom, fogom. FÉlig ülő helyzetből simán felül, csak nem tudja megtartani magát. Mindig mondom neki, hogy ő még fiatal ehhez, és ne csinálja, de nem hallgat rám. :lol:

Kép
Kép
tinu

Tali: én azért rendesen parázok tőle, mert ha jobban belegondolok, addigra be kell járatni a kengurut, mert mással nem tudok menni. Tök hosszú oda az út (legalább 1 óra) és vissza is ugyanannyi (nincs kocsink, úgyhogy BKV-val). Mi van, ha elkezd sírni? Nem tud aludni stb.

Kép
Kép
tinu

tinu:
ti merre laktok???

Kép
Kép
Kép
mágnes

Tinu, mostmár Lidi is jobban elvan mióta tud nyulkálni a dolgok után illetve rágja amiket a kocsira aggatok. Meg, hogy mostanában jobb idő van ez tetszik neki szerintem.
Nem hallgat rád ezen jót nevettem :-D
Az én hajam is ezerrel hullik, ráadásul hosszú a hajam így mikor lenyúlunk a szőnyegre csomókban szedjük fel és nem tudom, hgoy kerül oda. Vajon mikorra áll vissza a hormonháztartás, hogy ne hulljon a hajunk? Amíg szoptatunk addig nem?

Roni nagyi, Lidi is már ülni akar, bár ő magát húzza már fel ülésbe mikor tartom a kezem neki. Persze én is tartom őt mert még nem olyan erős a háta. :-D De a babahordozóba alig akar hátradőlni, kitámasztja magát úgy, hogy nem tudom beletenni. :-D

Kép

Kép
antekirt

Mági: Kőbányán lakom. Az a baj, hogy Dunaharaszti felé nem nagyon esik útba. :wink: A Soroksári úton mész, gondolom.
Szerintem elviszem magammal az autóshordozót is. Mondjuk abban is csak végszükség esetén szokott elaludni, de legalább mégsem lóg. Jól fogok kinézni: elöl a gyerek, hátul a hátizsák, kezemben a hordozó. :lol: :roll:
Ante: nálunk is a férjem állandóan szentségel, hogy a hajammal van teli a szőnyeg. Mondta, hogy kész parókát lehetne készíteni abból a mennyiségből, amit kiporszívóz a szőnyegből. :shock: Fura, hogy nekem csak pár hete kezdett hullani, vagy max. 1 hónapja. Előtte nem hullott.

Kép
Kép
tinu

tinu:
hát gőzöm nincs hol megyek, mert Apa beszállít, ő pedig amilyen tekervényesen közlekedik... :lol: Megkérdem tőle, hogy hol is megy :)
Az én hajam is hullik ezerrel, ghiába kötöm össze, mindenhol találok!

Kép
Kép
Kép
mágnes

Tinu, nekem satyit akar a fejemre húzni a férjem :-), hogy ne hulljon. Nekem is akkor kezdett el hullani a hajam mikor Lidi három hónapos lett. De azóta bepótolja rendesen a lemaradást.
Kőbányáról, merrefelé fogsz menni? Be kőbánya-kispestre a metróhoz? Vagy Örsre?

Kép

Kép
antekirt

Tényleg ti, hogy álltok a feledékenységgel? Nekem ez végig volt a pocisidő alatt és még most is agyilag zokni vagyok.

Kép

Kép
antekirt

ante:
nálam ez nem olyan szembetűnő, mivel világ életemben az voltam:) na meg szétszórt! Érdekes ez, mert a csajszi dolgait illetően pedig olyan összeszedett vagyok, mindent észben tudok tartani, és a kezem alá készíteni. Amint a mi dolgainkról van szó.. háát... elindulok egy pohár vízért, és mire a konyhába érek elfelejtem mit akartam. Vagy éppen a kaját beteszem a hűtőbe melegíteni... :?

Kép
Kép
Kép
mágnes

Csajok!

Anya haja hullik!!!!

A picurka haja szépen cserélődik, vagyis szépen kihullott az a haj amivel született (az se volt valami sok) és most már pejhedzik az új!!!

Újabban a délután 4-6 közötti babakocsikázásnál már nem alszik, hiszti, giliszta mozgás, cumi ki-be-ki-be!! Üvöltés!! Kivesszük, nézelődik!!! Imádja a sok - sok újdonságot!!!

Változik a Drága!!!

Viszont 10-tól hajnali 4-ig már tud alukálni!!!

mot

Ante:
Én is meglepődtem, hogy mekkorát mértek neki hosszra! Csak lestem. Mondjuk sejtettem, hogy nagyott nőttünk, mert a 68-as rucik kezdtek passzentosak lenni. Némelyik még jó, de van amiből már nem jó. Gyártója válogatja úgy látszik.

Játszószőnyeg: Nos én azt szoktam néha csinálni, hogy leveszem azt a részt ahol a játékok vannak felfüggesztve. És akkor csak az alján hembereg. Oda teszek neki játékokat, csörgőket, meg miegymást és akkor elvan egy darabig, bár megint kezd anyás lenni.
Vagy csak hurcoltatni akarja magát, függőlegesből akarja nézni a világot.

Vettünk mi is olyan összerakható polifóm kockákat. Nekünk állatok vannak benne. Egyenlőre a játszó alá tettem, hogy puha legyen alatta és ne is fázzon fel.

Ülés:
Fanni s mindig fel akar ülni, némi segítséggel ugyebár. Minap nagyon meglepődtem, mert olyan poziciőban ült/feküdt az ölemben, mint a hordozókban, erre csak előredől minden segítség nélkül. És ezt egymás után többször megismételte. Jól meg is ijedtem, hogy leessen a drágám.
Amúgy lehet már ültetni őket kis ideig? Vagy pedig csak amikor ők akarják? Nem akaromeröltetni a dolgot.
Egyébként állandóan sír, hogy sétálni akar. Ez azt jelenti, hogy fel kell venni és akkor a vállamra hajtja a fejét és úgy nézelődik, mert már minden érdekli. és igaza is van, egy idő után baromi uncsi tud lenni csak a mennyzetet bámulni. :lol:

Mágnes:
Oké, nem börze, hanem vásár, :wink: :D de akkor is jó kis cuccokat fogtál ott ki. Az a zsiráfos...Az nagyon ott van nálam. És kb ezeket a ruhadarabokat mennyiért tudtad megkaparintani?

Na ennyi voltam.
Egy darabig nem leszek,max olvaslak benneteket. Kiváncsi vagyok a talira, hogy mi lesz abefutó találkapont és az idő. Addig is mindenkinek szép napokat! :)
Kép

Zsuzsi és Fanni

Kép
zsuzsu74

Mági, nálam az volt, hogy feltettem a hűtő tetejére a pénztárcámat, hogy ne felejtsem e,l mivel lekell vennem pénzt meg a zöldségeshez is mennem kell. Lecipeltem az emeletről a babakocsit, kb 5 lépésre voltam a zöldségestől és erre basszus a pénztárcám a hűtő tetején maradt. Úgyhogy gyorsan vissza de már fel nem cipeltem a babakocsit kb egy perc kedvéért. Úgyhogy lent hagytam a bejáratnál. Úgyis zárható a kapu.

Zsu, nálunk is van olyan 68-as ruci aminek pl az ujja rövid, vagy hosszban szűkös, vagy combikában. De most a CundA-s az nagyon bejött nekünk bodyban. Rugink meg kettő van ujjatlan, mert általában harisnyában van itthon Lidi.

Kép

Kép
antekirt

A sogórnöm blogján olvastam szerintem nagyon édes.Olvassátok el:)

1. Amikor felállsz a net mellől és rájössz, hogy tegnapelőtt ültél le és nem mozognak a végtagjaid és tudatosul benned, hogy az utolsó 20 órát a google earth, a wiw, az msn valamint subba karjaiban töltötted.
2. Amikor felébredsz a bagzó macska hangjára, s már nem a gyerekszoba felé rohansz, hanem azt hiszed, még mindig a pornó megy a tv-ben.

3. Amikor a fridzsiderben mindössze egy üveg sör és két bor van, meg némi kolbász, de az is az oldalára ragadva, s amikor a tűzhely felé rongyolva az arcoddal hasítod el a pókhálót.

4. Amikor behívod a férjed, hogy megmutasd, mekkora buborékot tudsz fújni az új tusfürdőből, és milyen szép vitorlást rajzoltál a csempére a lemosható kádas festékkel.

5. Amikor nem találod a papucsod a party ruhák, melltartók, újságok és chipses zacskók alatt, a fürdőszoba ajtaját nem tudod kinyitni a szennyes miatt és a férjedet is mókuskámnak hívod apácska helyett.

6. Amikor Halász Juditot hallgatsz reggel, mert idegesít, hogy nem ugrik be a 10 cica harmadik sora, és délután kedved szottyan egy kis Minimaxot nézni.

7. Amikor direkt úgy kanyarodsz, hogy játszótér felé menj, mert hiányzik a gyerekzsivaj, és az éjszakát is a gyerek plüssizéjével töltötted, a szomszéd hülyegyerekpistikét pedig megbámulod, hogy milyen aranyos és jól nevelt.

8. Amikor már egyik haverod sem veszi fel a telefonját, mert pihentetni kell a máját az elmúlt négy nap tivornyája után.

9. Amikor már anyád sem veszi fel a telefonját, mert naponta ötvenszer elmondta, hogy nem ette ki a gyerek szemét a Balatonban a rája.

10. Amikor az óvoda és az óvónő mellett elhaladva elgondolkozol, hogy valahol már láttad ezt az arcot, de nem ugrik be hol, talán a Trafóban.

nika70
Salgótarján

Ante: még nem tudom merre megyek,mert kb. egyforma az idő. Lehet, hogy amelyik busz hamarabb jön. Mindegy melyik metró, mert a Deákon úgyis át kell szállni a sárgára.

Kép
Kép
tinu

Sziasztok,

Szóval látom reggel óta már többeknek is van szép glitteres feliratuk.:) Tényleg tök jók.:)

Nekem most szerencsére Dani alszik és a hajamon is rajta van már a festék, és most netezek egy kicsit.

Már nagyon régen nem írtam semmi értelmeset, de mostanában csak úgy telnek a napjaink, a párom újra belevettette magát a tanulásba, mi meg végezzük a dolgunkat Danival.

a Talinál nekünk mindegy hogy délelőtt vagy délután, és a talihely pont is.

Tinu, a kökinélis van mozgólépcső, meg a Deákon is, csak a kis foldalatti végénél kellene felcipelni a babakocsit.Vagy nehéz nagyon??? Mert szerintem megéri babakocsiba hozni. Nekünk a kenguru bizonytalan hosszútávon. Egy órácskát bír benne max. meg hosszútávon szerintem az nem is kényelmes neki.Ha már nagyon nyűgi, akkor meg szoktam emelni úgy kengurustul.:)

Nekem hullik a hajam, de lehete hogy amiett is lkátom, mert ritkán fésülködöm.Lehet, hogyha minden reggel kifésülném, meg hajmosás után is megszárítanám és kifésülném nem lenne ennyi haj a lakásban???:)

Pelus: szomorúan vettem tudomásul, hogy a babylove maxi már nem gumis hátul...Miért???
Viszont nekem úgy látszik tök mindegy milyen pelenkát veszek, mert szerencsére Daninak mindegyik jó. most kipróbáltuk a Helen Harpert, azzal sem volt gondunk.

Olyan furcsa, hogy az én Danim már nemsokára fél éves lesz, és vannak még olyan kis tündérek, akik 3 hónaposak.:)

Ma vettünk Daninak olyan Musical Farm szerű játékot, van rajta tehén, ló, meg miegymás háziállat és ha megnomja a gombot hangot ad ki. Igaz, hogy még csak rátehénkedik Dani, de ha megszólal mosolyog.:)

csernusn

Sziasztok!

Mit szóltok, nekem is sikerűlt! :) :) :)
Igaz a fiammal értelmeztettem a szöveget és a lépéseket.

Csernusn: Külön köszönöm,hogy bíztattál és leírtad mit is csináljak. Tényleg nem is volt olyan bonyolúlt. Azért még Lauráról a vonalzóhoz is megpróbálok képet felrakni.

Olyan édesek ezek a színes baba felíratok. Különben itt a gyönyörű május, kell a vidámság. :D :D :D

roni nagyi

Kép
Kép
roni nagyi

Sziasztok!

jó nagy termés volt egy nap alatt...

hajhullás: Babóca nálunk is hollajtja a haját, a fejént hátul tök jó kis "lyuk" kezd lenni, ahol kopik ki a haja, meg ott már tök rövid :) és neki is sokkal világosabb a haja, születéskor majdnem fekete volt. Én még reménykedem majd szőkében az igazira, én is tej szőke voltam...
az enyém viszont még nem kezdett hullani, gondolom, ami késik, nem múlik...

Niki: hajfestés, tök jó, hogy már itt tartasz, én még nem jutottam el fodrihoz, egyelőre nincs két órám egy melírozásra :? de kozmetikushoz legalább eljutottam a múlt héten :)

Ante, vagy nem emlékszem már ki volt, kerestétek a kantáros terpeszpelust. Na hát mi ma voltunk kontrollon, és nekünk már nem kell. Még van egy bontatlanunk is, úgyhogy ha még nem sikerült beszerezni, szívesen odaadom.

Tali: nekünk is mindegy az időpont, meg a hely is, szerintem a Pecsa mögötti rét is jó, de jobb, ami a Vajdahunyad vára előtt van, ott van árnyék is, nem annyira szabad, mindig ott látok piknikelőket :)

a héten megint nem hízott babóca valami sokat, de már nem aggódom, amíg ilyen hurkás.

Holnap megyünk oltásra, meg megnézi a dokinéni az ekcémagyanús kiütéseket, hát kivi vagyok, mit mond...

KépKép

KépKép
winnie27

Sziasztok!

Winnie, nem nekünk kellett a pelus. :-)

Éjszakánk jól telt. Viszont mi is vacakolunk a Baby Controllal, mert ha beakarom kapcsolni akkor elkezd visítani, viszont ha várok vele és később kapcsolom be akkor meg jól működik. Szerintem elemcsere lesz.De azt nem értem, hogy akiktől kaptuk nekik miért volt jó egy évig az elem benne? Csak éjszakára kapcsoljuk be, mivel csak akkor alszik a kiságyban Lidi.

Kép

Kép
antekirt

Ante,
Ez fura valóban. Elvileg, amikor lemerül az elem, akkor folyamatosan visít addig, amíg nem cseréled ki. Nem szokott magától elhallgatni. :shock: :?
Mint már írtam nálunk is csak 2-3 hónapig bírta az elem, de én ezt leszámítva meg vagyok elégedve a készülékkel.

Hajhullás sajnos nálam is elkezdődött :cry: , bébóm kiságya is folyton tele van a hajammal na meg persze ő is, nem győzöm összeszedegetni. Remélem ez nem marad így soká.

Winnie,
Törpike nálunk is kopaszodik hátul; először 2kicsi folt volt, de most már összefüggő nagy kopasz foltot alkot :roll: Új hajacska már növöget elől, s az övé is világosabb. A szeme viszont egyértelműen barna.

Niki,
Dani már nagyon kis önálló :lol: Még csak szopizik? Mikor tervezed elkezdeni a gyümikóstoltatást? Én már nagyon kíváncsi vagyok, hogy fog reagálni Jázmin az új ízekre :lol: Másfél hónap és megtudom...
Amúgy elkezdtem olvasgatni, hogy mit mikor (:arrow: milyen sorrendben)és hogyan kell bevezetni, de azért Snoopy véleményére még kíváncsi vagyok. :wink:

Kata,
Én már láttam az iwiw-en, mert kicsit aggódtam, annyira hosszú időre eltűntél; de azt hittem csak családlátogatás... Szóval nem.
Miért? Mikor döntöttetek így?

Tinu,
Mi újság kajaügyileg? Van elég tejcsi? Nálunk rendeződni látszik a helyzet egyelőre. Csak nehogy elkiabáljam.

Mágnes,
Tudom ez már rég volt, de a fáradtságtól is belázasodhatsz...én is szoktam.

Ülés,
Jázmin is próbálkozik a felüléssel, tulajdonképpen minden egyes alkalommal, amikor le akarom fektetni (kivéve, amikor alszik :lol: ) és persze kiakad, ha nem sikerül felülnie...márpedig feltételezem egy ideig még nem fog menni. :lol:

Egyelőre ennyi, mert ezernyi dolgom van...

Kép
Kép
szana80

És néhány kép; mert már nagyon rég raktam fel...

Kép ma reggeli bömbi
Kép bömbi után... Kép az ebbel Kép kiruccanás után

Bocsi, ha sok lett

Kép
Kép
szana80

kataa: megtaláltalak az iwiwen de nem látom hová költöztetek:):):):):):) már nincsenek fent a képek?

nika70
Salgótarján

Sziasztok!
Ma nosztalgiázok.. Pont egy éve derült ki, hogy Panna beköltözött a pocakomba :D

A másik fórumon (ahol néha néha vagyogatok) olvastam, hogy ők is talit szerveznek a Városligetbe 10-re... Nehogy összekavarodjunk :)

Szana:
A kislányotok nagyon hasonlít rád! Cukipofa! :)
Én is kezdek örülni, mert már páran mondogatták, hogy a szeme és a homloka az enyém. Mostmár férjem nagymamája és anyósom is megjegyezte, úgyhogy lehet benne valami :)

Én holnap jutok el fodrászhoz, már alig várom! Sikerült Apára rátukmálnom Pannát, remélem pont akkor fog kakilni, azt ugyanis Apa nem vállalta eddig, hogy kiszedje belőle.

Új játékot talált magának Panka: nyálbuborék eregetés nagy fújtatásokkal. Úgy csinál, mint a ló. Ez nagyon klassz, mert ilyenkor az arca, a ruhája, és aki a közelében van, tiszta nyál.:) És mivel újdonság neki, ezzel kel, ezzel fekszik... :roll:

Kép
Kép
Kép
mágnes

Mágnes most hogy írod kb igy tudtam meg én is május elején hogy babát várok:9 tök jó csak az nem hogy igy elszállt egy év :):):):):)

nika70
Salgótarján

Hello!

Mónika! Boldog névnapot :)
Olvasok, de időm semmi. Úgy néz ki Gergő köhög, de már láza nincs. LÉna meg fogat növeszt, ergo kissé anyás, és fel-fel visít.
Tali: nekem mindegy melyik időpont, és hol, mármint a ligeten belül. A nagyrétet tudom hol van :oops: ott biztos megtalálnék valakit, aztán keresnénk egy jó helyet. Én inkább a délelőttre szavaznék, mondjuk 10-11től, mert mi elég korán fekszünk, vagyis a gyerekek :wink: :wink: és az út nekem cirka 1,5-2 óra. Ja, persze ha nem leszek én is kehes, vagy léna, merthogy betegen nem megyünk, de hát ez evidens, úgy gondolom.

Kataa! Én látom ám hova mentetek! Azta!!! Kihez? Vagy saját :shock: :shock: Mesélj, és képeket! Irigykedni akarok! És meddig? Végleg?

Na ennyi.
Nem tudtam 1 percben letudni az összes netes dolgomat :?
Pá, cic
cicmerák

Léna meg március 15-én fogant :oops: :oops: :wink: :wink: és április végén már pozív volt a teszt :)
cicmerák

Vissza: Gyermekek / magzatok kor szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?