Sziasztok Lányok!
Köszönöm a hiányolást, Megann, neked az sms-t is!
Jól vagyunk, minden okés, csak most még csavargunk.
A 4 napos ünnepen is alig voltunk otthon, jöttünk-mentünk ezer felé. Aztán kedden kijöttünk anyumékhoz, és azóta is itt leledzünk.
Ha minden igaz, holnap délután megyünk haza.
Tegnap elkezdtem járni az akupunktúrára, holnap újra mennem kell. Most még szerencse is, hogy itt vagyunk anyuéknál, mert addig anyunál itt maradhat Gergő, de jövő héttől elég gáz lesz, mert nem tudom hová tenni majd, úgyhogy cipelhetem magammal...
Ráadásul elég sűrűn, hétfő-szerda-péntek kell járni, egészen május végéig.
Hát, majd meglátjuk...
Egyébként nem tudom, hogy 1 nap után valóban érzem-e már a hatását, vagy csak beképzelem magamnak, de tényleg nem érzek éhségérzetet. Tegnap pl. reggel voltam, és délután meglepő módon nem voltam éhes. És ma sem igazán érzem.
Napi 1000-1200 kalóriát kell "pusztítani", azért így ez nem olyan drasztikus. Ami inkább nehezemre esik, az az, hogy min. 3 lityi vizet meg kell (kéne) innom naponta. Azért ennyit, mert bizonyos súly felett ennyi van előírva...
Azért nagyjából olvasgattam ám a topikot, de ismét csak emlékezetből tudok reagálni.
Mse!
Örülök ám, hogy úgy döntöttél, visszatérsz hozzánk!! Végre!
Totka!
Hidd el, minden rendben lesz a szemeddel, és hát tényleg, azért még csak 1 hét telt el, nem biztos, hogy ez a végleges állapota a szemednek! Csak nyugi, biztos minden tutkó lesz!
Prüntyi!
Nagyon kafa lett Tüncsi játszótere, biztos nagyon élvezi a leányzó!!! Meg persze gondolom Ti is, a jó kis hintaágyat!
Bodza!
Örülök, hogy ilyen kellemesen telt a keresztelő! Gondoltam ám rátok én is ez ügyben!
És csak lestem, mikor olvastam, hogy épp, hogy jó volt a gatyó Kristófra. HIszen emlkészem, Barbiéknál, mikor odaadtam, még talán pont azon agyaltunk, hogy lehet, hogy picit vissza kell hajtani, stb, mert esetleg még nagy lesz!
Fényképek nagyon jól sikerültek, ismét biztosíthatlak, hogy gyönyörűséges gyermekeid vannak.
Sacitól egyenesen elájultam, főleg az ünneplő rucijában!!!
Örülök, hogy úgy érzed, apukáddal ilyen jól haladnak a dolgok. Kívánom, hogy ez így is folytatódjon tovább, és természetesen én is további jobbulást kívánok neki.
Ancsi!
Te és a párod viszont fogadjátok őszinte részvétemet, nagyon sajnálom szegény anyósodat.
Egyébként veled minden rendben?
Csikken!
Látom, veled minden okés, leszámítva azt a picike kis rosszullétet. Helyes! Csak így tovább!
Ayse!
Lili szülinapi képei is nagyon jól sikerültek, és nagyon gusztik voltak a torták is! Hm, nyam-nyam (
bár, ha jól belegondolok, inkább hess-hess most ilyen gondolatok)
Anikó!
Tudom, bagoly mondja verébnek, de Veletek minden oké?? Úgy rémlik, Téged sem olvastalak mostanában!
Annamami? Gondolom, most sokkal fontosabb feladatai vannak régi-új családjával, úgyhogy neki továbbra is hajrá!!!
Nemrég beszéltem Meával, nagyon köszöni mindenkinek a névnapi jókívánságokat! Nekik most még nincs netük egyelőre, úgyhogy én tolmácsoltam neki. Nagyon örült neki.
Azt mondja, hogy belülről szinte teljesen sikerült minden elrendezni, egy-két simítás van még, amik már csak apróságok.
Mindenkit puszil, és amint tud, jelentkezik majd...
Megann!
Egyelőre nem tudok semmit a bölcsiről még, elvileg azt mondták, a beíratkozáskor, hogy május közepe felé fog kiderülni, ki lesz rakva a bejáratra a névsor, hogy kiket vettek fel.
Már nagyon izgulok, lehet, hogy jövő hét vége felé elmegyünk, megkukkantjuk, hátha.
Nektek még külön el kell menni a központi oviba is?? Minek? Nekünk nem mondtak semmit ilyet! Legalábbis nem nagyon emlékszem. Dehát végülis tök mindegy, a lényeg, hogy vegyék fel a gyereket...
Thomasanne!
Ti mikor gondoltátok, hogy megnézitek? Szerinted mikor érdemes?