Sziasztok!
Zorám
hogy értetted, hogy mizújs "odalent"??
ha úgy, ahogy gondolom, akkor jelentem: minden OK
nincs vérzés, nincs barna, nem görcsölök (kopp-kopp)
az Utro szenzációs szerintem, nekem óriási biztonságérzetet ad
reggel-este használom, délelőtt van némi visszaszivárgás, mivel azért jövök-megyek, ilyenkor ellenőrzöm a tiszt. betétet, aztán nyugtázom, hogy pánikra semmi ok...remélem, így is marad
viszont azon filóztam, hogy lehetett péntek reggel (akció után
) az a kis rózsaszín v.mi, ami után barnázgattam is (ezért hittem, hogy meg fog jönni)...remélem igazad lesz, és csak a progi szint állt be nehezen, egyébként akkor vissza is esett picit a hőm, ami ezt igazolja.
azt sem értem, miért volt negatív a szombati teszt, mikor biztosan tudom, hogy ápr. 15-én sikerült a baba ( akkor volt Pé a teszt szerint is, és utána egy hétig nem volt akció, mert betegek voltunk
úgyhogy csoda történt velem, el is neveztem CsodaBabának
ha így van, akkor az Utro nekem tényleg életmentő
a hőmet elküldöm Neked priviben, én is megnézném ábrázolva, de olyan béna vagyok, hogy még regisztrálni sem sikerült a fertin, pedig pontosan követtem az utasításaitokat
fényképet is úgy tennék fel magunkról, de nem sikerül...bazi méretű fotóink vannak, le kéne kicsinyítenem, mert az IWIW-re sem tudok többet feltenni, azzal az eggyel kimerítettem a lehetőségeket, olyan nagy
sajnos, nem vagyok egy technikai zseni, meg türelmem sincs hozzá...de jövő héttől, ha Melissa oviba megy újra ( remélem)
megpróbálom megoldani ezt a gondot.
megígértem a kis petezsákomnak, hogy sok pihenéssel segítem a fejlődését a rettegett első trimeszterben, így bevásárolni is csak heti 1 x mozdulok majd ki, és nem mászkálok sehova feleslegesen
(legalább olvashatok, sétálhatok a kutyával, és gyönyörködhetem órákig a virágaimban ) erre eddig sajnáltam az időt
Ind!
Tökéletesen igazad van
a sógornőd meg finoman fogalmazva elég lüke, nem is érdemes mérgelődnöd miatta.
Ha meg tudod oldani, sz.tem találkozz vele kevesebbet, nem tesz jót Neked a társasága
Benivel kapcsolatban jól döntöttél, a 38 fok náluk nem számít soknak, 37,5 még csak hőemelkedés...
Eszter!
Köszönöm szépen, nagyon jólesik, hogy figyeled a sorsom alakulását
a másikba már nem írok, mert ott annyi az új emberke, hogy azt sem tudom már, ki kicsoda
azért olvasni szoktam, mert érdekel, hogy kivel mi történik, és persze szurkolok a pálya széléről
úgy tudom, Tontica is inkább máshova írogat már...
én itt találtam meg a helyem, nagyon optimista, pozitív kis társaság ez
ha van kedved, gyere máskor is