Új privát üzeneted érkezett!

Zora!

Persze, reggel már bedugtam egyet, és lefekvés előtt fogok még 1-et...nekem ebben van minden reményem.

gondban is voltam, mikor folydogált ki a felesleg, rólam tudni kell, hogy "bugyiparás" vagyok, betegesen lesem az alsóneműt terhesen naponta 100.000-szer :(
ma is megtettem párszor...hiába, a rossz emlékek :(

csak az a gond, hogy ettől simán be lehet dilizni :(

remélem, a gyógyik miatt nem lesz gondod a PÉ-vel...azért ne aggódj :)

Ind!

bevallom, megkönnyeztem a kajás történeted...olyan érzékeny vagyok alapból is mások szenvedésére, ilyenkor meg pláne...

híreket sem olvasok már, mert tele van szörnyűségekkel :(
az előző terhességem 9. hetében jártam, mikor történt az emlékezetes tanárlincselés :(
napokig ezzel keltem-feküdtem, még sírtam is, pár nap múlva elvetéltem...persze nem gondolom, hogy ezért.

nálunk Melissa szörnyen pazarló, de velem is előfordul, hogy megfeledkezem ételekről, aztán lejár a szavatossága és nagy bűntudat közepette kidobom...ilyenkor mindig eszembe jutnak a szegény, éhező emberek :(

Krisz!

Olyan jó lenne, ha csatlakoznál hozzám :)

Kép
Kép
Kép

Sheila
sheila

és persze Mindenki, szépen sorban :) :) :)

Kép
Kép
Kép

Sheila
sheila

Seila! Reméltem, hogy kiegészíted! :lol: :lol: Miért kell szépen sorban jönni? Félsz, hogy tömegesen megrohanunk? 8) :lol:

KépKép

KépKép
lnd

Sheila! Most az a legfontosabb, hogy csak szép és jó dolgokat engedj be az életedbe, már amennyire módod van eldönteni. És nagyon örülök!

Zora
Kép
zora7

Ez már tök mindegy Ind, tán még egy doki se tudná. Lényeg, hogy megért és ez tök jó, ügyi vagy Te és a petéid.

Zora
Kép
zora7

Ind! Ez nagyon szép görbe és egy szép peteérés! Remélem volt akció.

Zora
Kép
zora7

Meghülyült a net, beadta újra, amit írtam. Na mindegy, belőlem sosem elég! :lol:

Zora
Kép
zora7

Bocs,hogy ide pofátlankodom!!!!!

Zora!
Köszi,aranyos vagy,kicsit megkönnyebbültem,nekem a 3-ik gyerek lessz,13 éves a fiam,már rég voltam terhes nem emlékszem rá,hogy görcsöltem volna.
Kicsit reménykedem.
Drukkolok neked is,hogy sikerüljön!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

JÓ ÉJSZAKÁT MINDENKINEK!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Vendég

Sziasztok Lányok!

Megjöttem a Doktornőtől!
Csak ajánlani tudom (főleg Mo-nak) mert nagyon nagy élmény volt.
Nem akarlak benneteket felesleges részletekkel untatni, de marad a Closty és a HSG!
Egy kicsit optimistább vagyok! :lol: :lol:

Éva

Kép
balimama

Éva,
Mikor lesz hsg? Röntgenes vagy Uh-os? Örülök hogy megnyugodtál :D
Vendég

Szép napot mindenkinek! Végre normalizálódott a hőm! Annyira szeretnék egy szép peteérést, mert nagy terveim vannak vele! :lol: :oops:
Panda! Úgy tervezem, hogy egyszerre legyünk babásak! Mit szólsz? Mivel még nyoma sincs nálam a pé-nek a 12. napon, úgy tűnik bevárlak, csak nálam itthon lesz a beültetés! :oops: :oops:

Zora
Kép
zora7

Felteszem ide, hogy majd láthassam csodás alakulását! Kép

Zora
Kép
zora7

Zora!

De jó!
Nagyon drukkolok, annyira de annyira jó lenne, ha most sikerülne Neked is :) :) :)

Igazad van, próbálok csak a jóra-szépre koncentrálni, és kerülöm a felesleges köröket is...végre igazoltan pihenhetek :)

minden esélyt meg akarok adni ennek a kis hősnek, aki be mert költözni hozzám az előzmények után :lol:

Éva!

Örülök, hogy bizakodó vagy, meglátod: hozzád is megérkezik hamarosan gólya :)

Ind!

Dehogy félek, én lennék a legboldogabb, ha tömegesen jönnétek :) :) :)

Gyertek csak!!!

Kép
Kép
Kép

Sheila
sheila

Sheila, mi a helyzet "odalent"?

Zora
Kép
zora7

Sheila! Légyszi-légyszi a kedvemért csinálj egy hőgörbét a fertiben, vagy írd ide nekem a hőidet, az összeset ebben a hónapban és én csinálok Neked! Látni akarom!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Zora
Kép
zora7

NA megyek dolgozni, nem birom kivárni, hogy idetoljátok a feneketeket! :lol:
ILDIKÓ? HOL VAGY?
MOLLI?
KRISZ?
IND?
ÉVA?
?
?
?
:
MO! HA-ha, mi már tudjuk, mi kell neked!

Zora
Kép
zora7

Sziasztok!

Sheila!

Nem szeretnék elkiabálni semmit,de annyira örülök a kis szülinapi ajándékodnak. :D :D :D (tudod,a vetélés kapcsán ismerjük egymást :cry: ,a másik topicból)Hajrá pozitív gondolatok. :wink: Drukkolok neked nagyon,hogy minden rendben legyen. :wink: Amúgy az alkohol állítólag a jó beágyazódást is egíti,én ezt olvastam.Halk kis grtula. :D

Eszter

Kép

Kép
anubias

Sziasztok!

Zora! Végre sikerült idetolnom a popsim! Nahát teveid vannak a petéddel! :wink: Ne mondd??? Szerintem mindenkinek van terve a sajátjával! :lol: :lol: Olyan jó, hogy végre jó kedved van! Tudod rossz ám nekünk is, ha valaki szomorkodik vagy egy kicsit átmegy depibe, persze ez természetes. De annyira jó látni amikor tele vagytok reményekkel.

Éva! Ez neked is szól! Azért drukkolok, hogy kimaradjon a hsg.

Mo! Te már megint hová tűntél??? :shock:

Ági Kismamink!!! Jól vagy??? Ha tudsz írjál hogy vagytok!

Képzeljétek a ferti mivel adott vip napokat, ezért azt írta, ha most terhes lennék jan. 14-én szülnék. De persze ez még várat magára, majd mág 5-6 nap és meglátjuk jön-e piroska.
A görbém:
Kép

Lányok! Mindenki! Gyertek írjatok!!!!
Vendég

Sziasztok! van itt még valaki?

KépKép

KépKép
lnd

Én általában nem akarom siettetni az időt, de most nehezen bírom, hogy lassan telik.
Azon gondolkodtam, hogy igazából mnilyen pénzkidobás ahogy sokan szorjuk a teszteket (én mondjuk már elég rég csináltam, kibírtam mindig 8) ), ahelyett, hogy megvárnánk, lesz-e mensi egyáltalán. De igazából szerintem azért is csináljuk, hogy felkészüljünk a mensire már előre, ha negatív. Talán jobb így előre megtudni és nem csak akkor koppani, amikor megjön. És ez meglepetést is hozhat, mint sheilánál. Már valamennyire biztos felkészült a rosszra, aztán mégis sikerült. Na, ez csak egy kis elmélkedés volt.

KépKép

KépKép
lnd

Szerintem, amíg ilyen szép marad mindig felrakom. Jó látnom!

Kép

KépKép

KépKép
lnd

Gyerekesek! egy napi 38as láz miatt felhívjátok a dokit? Én nem vagyok túl aggódalmas, úgyhogy nem hívtam. Na meg is kaptam a magamét a sógornőmtől. Állítólag vszélyeztetem a gyerekem életét, mert egy ekkora gyereknél kötelező dokit hívni. Amúgy a mi orvosunk úgyis szar, úgyhogy inkább az ővét hívjam, mert ő kórházi háttérrel is rendelkezik. Beni homeópátiás lázcsillapítót kapott tőlem. Erre is azt mondta, hogy merek a gyereknek orvosi utasítás nélkül bármit is beadni. Késő este meg felhívta a férjemet, az öcsikéjét direkt mobilon, nehogy én vegyem fel és aztán mondta neki, hogy ő vegye fel a vonalasat. neki is elmondta a véleményét a felelőtlenségemről. szerencsére a párom, úgy gondolkodik, mint én. Szépen nyugodtan elmondott neki mindent, nekem pedig már szállt a füst a fejemből, olyan ideges voltam. Azt azért megkapatam, hogy miért idegesítem magam, kit érdekel mit mond a nővére, neki is egyik fülén be, másikon ki. Hát én erre képtelen vagyok. Nem tudom miért gondolja azt, hogy bármi köze van a fiamhoz. Ha találkozunk, akkor is mindig az ölébe akarja venni, pedig 1. Beni utál másnak a kezében lenni
2. megmondta, hogy a saját fiát ő nem fogja soha kézben hurcolászni
3. amikor meglátja ezt az ő babája, rögtön féltékenykedik, ami szerintem teljesen normális, de ő tojik rá, pedig amúgy szereti tényleg. én hasonló helyzetben, lerakom a babát és a benit vszem fel.
Komolyan úgy viselkedik, mintha az ővé lenne, én pedig a gonosz mostoha lennék

KépKép

KépKép
lnd

Múltkor kitalálta, hogy menjünk együtt koncertre a gyerekekkel. Az ő fia 6 héttel fiatalabb és a Beni teljes ellentéte. Írtó nyugodt, bármeddig el van egy helyben. Ben ezzel szemben az étkezéseket se tudja kivárni, neki mindig mennie kell vhová, rohangászik, ugrál, mászik, ahogy azt egy kisfiúnak kell. Úgyhogy mon dtam, hogy bár Ben nagyon szeret táncolni, de tök felleslegesnek tartok kiadni 2ezret egy koncertért, mikor valószínűleg 2 percig élvezné, aztán felfedező körútra indulna. Erre azt mondta, hogy elég sajátos felfogásom van, hogy sajnálom a gyerek szórakozására költani a pénzt. Nem értette meg, hogy én nagyon szívesen adnék ki rá pénzt, de egyenlőre nem élvezné. Erre azt mondta, hogy azt én nem tudhatom, hogy mit élvezne a Benedek. Azt hittem lelővöm magam. Aztán hozzátette, hogy ő semmiről nem tudja kijelenteni, hogy nem élvezné a fia, amíg ki nem próbálják. Mondtam neki, hogy ez elég sajnálatos, hogy ennyi idő alatt nem sikerült megismernie a fiát, én viszont az enyémet nagyon jól ismerem, senki nem ismri nálam jobban és jó ideig nem is fogja. sŐT MONDTAM, HOGY EZEK SZERINT Az ő fiát is jobban ismerem, mert szinte 100 %ra mernlm állítani, hogy ahol múltkjor Bennel voltunk egy haTALMAS ugrálos. csúszdás, kúszós-mászós játszóházban, azt az ő fia nem élvezné, sőt félne tőle. Tényleg fél mindentől, mert még soha nem volt társaságban, nem viszik sehová, csak sétálni és a kertbe. Mindig csak egyikük megy vásárolni, meg mindenhová és mondták is, hogy ebből a gyereket mindig ki akrják hagyni. Tényleg azért is ránk szólt, hogy mi meg mindenhova visszük, még a városba is, nem törödve azzal, hogy mennyire károsítja az egészséget a büdös levegő. Tényleg nem normális.
Na bocsi, hogy ennyit írtam! :roll:

KépKép

KépKép
lnd

Ind! Szerintem Neked van igazad. Az 1 napos láz gyakori az ekkora gyerekeknél. Ne aggódj. Nekünk is volt ilyen. Én ugyan Nurofent adtam neki, de a mi dokinénink is homeopata, tegnap is azt adott takonyképzésre. Bocsi csak már 1 hete szívatjuk az orrát és most is hallom, hogy van benne, de nem jön ki és ezért takonyképzőt kaptunk.
Egyébként a láz lehet a fogzástól is. De ha már nem lázas , akkor minek vigyed beteg gyerekek közé. még inkább elkaphat valamit. Tegnap nálunk tele volt a rendelő. Mérges is voltam.

Mi is mindig visszük vásárolni, együtt megyünk piacra, tescoba....
Ha burokban tartjuk, mindentől félni fog.
Vendég

Aza baj, hogy már most görcsöl a hasam és mintha pattanások is akarnának jönni. Az előző hónapban a mensi előtti nap éreztem , hogy ki fog jönni néhány, (szerencsére kicsik és nem látszódnak :) ), úgyhogy úgy érzem ez nem jó jel, lehet, hogy már korábban volt pém és mindjárt megjön... :x

KépKép

KépKép
lnd

Aza baj, hogy már most görcsöl a hasam és mintha pattanások is akarnának jönni. Az előző hónapban a mensi előtti nap éreztem , hogy ki fog jönni néhány, (szerencsére kicsik és nem látszódnak :) ), úgyhogy úgy érzem ez nem jó jel, lehet, hogy már korábban volt pém és mindjárt megjön... :x

KépKép

KépKép
lnd

Ind! Ne csináld már! Az nem lehet!!!
Vendég

Sziasztok lányok

Csak bekkukantok mert megyek Bálinttal a szemészetre majd utána megprobálok még jönni. A hétvége nálunk is eltelt voltunk a tropikáriumban, meg Szilvásváradon, macikám nagyon élvezte.

Remélem mindenki jól van:

Felteszem a görbémet:

Kép

Andi

Kép

Kép
h.andrea79

Sziasztok!

Zorám :)

hogy értetted, hogy mizújs "odalent"?? :lol:
ha úgy, ahogy gondolom, akkor jelentem: minden OK :)
nincs vérzés, nincs barna, nem görcsölök (kopp-kopp)
az Utro szenzációs szerintem, nekem óriási biztonságérzetet ad :)

reggel-este használom, délelőtt van némi visszaszivárgás, mivel azért jövök-megyek, ilyenkor ellenőrzöm a tiszt. betétet, aztán nyugtázom, hogy pánikra semmi ok...remélem, így is marad :)

viszont azon filóztam, hogy lehetett péntek reggel (akció után :oops: ) az a kis rózsaszín v.mi, ami után barnázgattam is (ezért hittem, hogy meg fog jönni)...remélem igazad lesz, és csak a progi szint állt be nehezen, egyébként akkor vissza is esett picit a hőm, ami ezt igazolja.
azt sem értem, miért volt negatív a szombati teszt, mikor biztosan tudom, hogy ápr. 15-én sikerült a baba ( akkor volt Pé a teszt szerint is, és utána egy hétig nem volt akció, mert betegek voltunk :wink:
úgyhogy csoda történt velem, el is neveztem CsodaBabának :)

ha így van, akkor az Utro nekem tényleg életmentő :)

a hőmet elküldöm Neked priviben, én is megnézném ábrázolva, de olyan béna vagyok, hogy még regisztrálni sem sikerült a fertin, pedig pontosan követtem az utasításaitokat :roll:

fényképet is úgy tennék fel magunkról, de nem sikerül...bazi méretű fotóink vannak, le kéne kicsinyítenem, mert az IWIW-re sem tudok többet feltenni, azzal az eggyel kimerítettem a lehetőségeket, olyan nagy :(
sajnos, nem vagyok egy technikai zseni, meg türelmem sincs hozzá...de jövő héttől, ha Melissa oviba megy újra ( remélem)
megpróbálom megoldani ezt a gondot.

megígértem a kis petezsákomnak, hogy sok pihenéssel segítem a fejlődését a rettegett első trimeszterben, így bevásárolni is csak heti 1 x mozdulok majd ki, és nem mászkálok sehova feleslegesen
(legalább olvashatok, sétálhatok a kutyával, és gyönyörködhetem órákig a virágaimban ) erre eddig sajnáltam az időt :)

Ind!

Tökéletesen igazad van :)
a sógornőd meg finoman fogalmazva elég lüke, nem is érdemes mérgelődnöd miatta.
Ha meg tudod oldani, sz.tem találkozz vele kevesebbet, nem tesz jót Neked a társasága :evil:
Benivel kapcsolatban jól döntöttél, a 38 fok náluk nem számít soknak, 37,5 még csak hőemelkedés...

Eszter!

Köszönöm szépen, nagyon jólesik, hogy figyeled a sorsom alakulását :)
a másikba már nem írok, mert ott annyi az új emberke, hogy azt sem tudom már, ki kicsoda :roll:
azért olvasni szoktam, mert érdekel, hogy kivel mi történik, és persze szurkolok a pálya széléről :)
úgy tudom, Tontica is inkább máshova írogat már...
én itt találtam meg a helyem, nagyon optimista, pozitív kis társaság ez :)
ha van kedved, gyere máskor is :)

Kép
Kép
Kép

Sheila
sheila

Sheila! A fotókkal én is gondban voltam mindig. Úgy oldottam meg, hogy rákattintottam aképre az egér jobb gombjával, akkor bejött, egy lista. Azon elküldöm levélként. Akkor kijön, hogy kicsinyítem-e vagy megtartom az eredeti méreteket. Kicsinyítve elküöldöm a MAILcímemre és aztán használom fel. Lehet, hogy vaín egyszerűbb megoldás, de azt nem tudom. Az különben sztm nem gond, hogy még semmit nem mutatott a teszt, van akinek jóval később szokta.

Hát Krisz, én remélem a legjobban, hogy nincs igazam.

KépKép

KépKép
lnd

Ind! Gondolom! CSak én nagyon izgulok ám értetek! Szinte jobban mint magamért, mert nálam nem lehet most semmi.
Vendég

Krisz! a görbéd nem pont ezt mutatja! :lol: :lol:

Sheila! azért nehogy az legyen belőle, hogy csak egyszer mész, de akkor 50 kilót cipelsz, mert akkor morcos leszek. Hány kiló Melissa? Az a megengedett súlymaximumod! Annál egy dekával se több! :wink:

KépKép

KépKép
lnd

Sziasztok lányok

Megjöttem a doktornéni nem talált semmi elváltozást macikám szemében úgyhogy azt mondta az is csoda, hogy én észrevettem a kancsalságot. Most meg kell probálni, hogy Bálint használja e a bal szemét is rendesen és ha igen akkor még nem tudják mit csináljanak a szemével, hogy a kancsalsága elmúljon, ugyhogy 6 hét múlva kontroll.

Lyna, Sheila nagyon örülök a jó hírnek, remélem most már elindul a babásodási hullám. :lol: :lol: :lol:

Ind én is egyetértek Sheilával ne hallgass a sogórnődre ennyi badarságot már régen hallottam. Nálunk a doktornő azt mondja, ha lázas a gyerek de más panasza nincs és a hangulata is jó, huzzuk le a lázát és csak akkor vigyük hozzá ha a harmadik napon is van láza, mert az fertőzés jele, és csak akkor ad antibiotikumot, ha nagyon muszáj, Bálint még soha nem kapott.

Én is állandóan hurcolászom magammal Bálintott, anyósom már panaszkodott is, hogy olyan ritkán hagyom vele otthon a gyereket, de én azt szeretem, ha velem van.

Ma beirattam macikámat az oviba, de gyorsan megy az idő még csak most született és már lassan oviba fog járni borzasztó.

Andi

Kép

Kép
h.andrea79

Zora!

Elküldtem a privit :)

Kép
Kép
Kép

Sheila
sheila

Andi!

Örülök, hogy kis Bálintoddal minden rendben :) :)
Én is ilyen gyereket hurcolászó anyuka vagyok, nagyon könnyen itthon fogom az oviból, aztán meg panaszkodom, hogy kiborít, rengeteg energiája van, több emberes kislány :lol:

ezért most egy nyugis kiskrapekra vágyom, olyanra, amilyen Patrikom volt :) mellette még könyveket is olvastam, most meg még újságot se tudok :roll:
csak gyűlnek a heti-, havilapok :roll:

de ha oviban van a kisasszony, és végre egyedül jutok el a bevásárlóközpontba, szinte fáj a hiánya :(
irigylem azokat, akik gyerekkel lógnak...tisztára zakkant vagyok, mi? :)

persze, mi túlságosan össze is vagyunk nőve, mert apuka későn jön haza, anyósomra nem tudok (és nem is akarok számítani)
anyum dolgozik, ha meg nem, akkor Neki is programja van...

meg persze minden vágyam egy kislány volt, úgyhogy nem csoda, hogy sülve-főve együtt vagyunk :)

Kép
Kép
Kép

Sheila
sheila

Sziasztok Lányok!
Csak benéztem, mert nemrég jöttünk haza a kórházból. Ma megcsinálták Balázskám kukacát. Olyan iszonyatos volt, hogy el nem tudom mondani! :cry: :cry: :cry:
És itthon folytatódott, minden pisilés iszonyú fájdalommal és önkívületig fokozódó zokogással jár!
Holnap, ha alszik visszaolvasok mindet és írok is mindenkinek, de egyelőre jártányi erőm sincs az egész napi idegeskedéstől!

Éva

Kép
balimama

Jajj Istenem, szegény pici Balázs!!! :( :( :(

remélem, hamar rendbejön...
mi is átéltük ezt Patrikkal, Neki kamilláznunk kellett a fütyit, meg kenegetni valami kencével...

kívánom, hogy Balázs is, Teis tudjatok pihenni azért éjszaka, nagyon Rátok fér...

Millió gyógypuszi Balázskának!!!

Többiek, merre jártok??

A párom meccset néz, azért vagyok itt, de már húz az ágy.

holnap 16 órakor UH, gondoljatok rám

Kép
Kép
Kép

Sheila
sheila

Csajok!

Biztos, hogy szedjem tovább a Szójavitet??
nem árt??

dokitól persze meg sem merem kérdezni...

Kép
Kép
Kép

Sheila
sheila

Sheila! Én itt vagyok!
Vendég

Éva! Jó pihizést nektek! Jaj szegény Balázska! Nagyon sajnálom szegényt! FÉlek mi is túl kell majd, hogy essünk valami hasonlón majd.

Ezt küldöm a kis drágának hátha egy kicsit felvidul tőle!
Kép

Mo! Te hol vagy már? Vagy most van a tábor?

Többiek?
Vendég

Én most fejeztem be a sajttekercset, meg a kókusz tekercset, mert készülünk a tesóm ballagására. Anya meg én hidegtálakat készítünk. Holnapra már csak a francia sali, meg a krumplisali marad, na meg sz összepakolás és az ajándék becsomizás.

Hát ha nincs senki, akkor szép álmokat mindenkinek!
Vendég

Sheila!

Ne szedd tovább.Titi amikor babás lett felhívta a céget és megkérdezte.Azt mondták ne szedje.

Kép

Kép
anubias

Sziasztok Lányok

Éva remélem egy kicsit jobban van Balázs úgy sajnálom az én öcsémnek is volt ilyen műtéte nagyon rossz volt. Millió puszi neki és remélem gyorsan meggyógyul.

Sheila nagyon szorítok a délutáni UH-ra.

Felteszem a görbém:

Kép

Andi

Kép

Kép
h.andrea79

Eszter!

Köszi az infót :) volt egy érzésem, hogy talán már nem kéne

Veled mi újság? Mikor próbálkozhattok?
Allergiád nagyon durva?

Lehet, hogy már túlvagy rajta ( akkor bocsi ) de hasznos lenne felkeresned egy homeopátiás dokit....
én megtettem, és kaptam 3 féle alkati szert...az egyiket heti 2x kell szednem 4 hétig, majd egy hét szünet következik ( ekkor fel kell hívnom a doktornőt, beszámolni a tapasztalatokról )

már harmadik hete szedem, és állítom, hogy jót tesz :) :)
megszüntek a szorongásaim, jobban alszom, még az álmaim is normálisabbak ( eddig olyan kesze-kusza volt )

a másik két szert a terhesség 6. hetétől kell szednem (jövő hét végétől ) arra azt mondta a doktornő, hogy segítenek a terhesség megtartásában...úgy legyen.

szóval, jó szívvel ajánlom mindenkinek, Edina (Szekeres) is szed ilyeneket a vetélés topicból (két babát veszített el, 21. és 9. hetesen ), most viszont már egy-két hét múlva megszületik a kisfia :) :) :)

Andi!

Köszönöm a drukkot, nagyon izgulok :)
este jövök, és beszámolok...

Szép napot Mindenkinek!

Kép
Kép
Kép

Sheila
sheila

és Andi, nagyon ígéretes a görbéd :) :) :)

remélem, beindítottam a babaesőt :lol: :lol: :lol:

Kép
Kép
Kép

Sheila
sheila

Sziasztok!

Sheila! Nagyon várom mi volt az uh-on! De jó neked! :lol:

Andi! Eddig nagyon jól alakul a görbéd! Remélem követed Ágit és Sheilat!

Na most felteszem teljes hosszában a görbémet:

Kép
Vendég

Krisz!

Köszi :)
Azért a Te görbéd sem olyan rossz :)

megmondta Zora: szintén zenész vagy :lol: :lol: :lol:

Zora, drága hol vagy??

remélem szorgalmasan dolgoztok a projekten :oops: :lol:

Pé - Time van ugye, jól emlékszem??

Kép
Kép
Kép

Sheila
sheila

Ezt minden Anyának és leendő Kismaminak és Anyának küldöm:

Nagy Ferenc: Édesanyám

Van egy szó, van egy név ezen a világon,
Melegebb, színesebb, mint száz édes álom.
Csupa virágból van, merő napsugárból.
Ha ki nem mondhatod, elepedsz a vágytól.
Tisztán cseng, mint puszták estéli harangja,
Örömében sír az, aki e szót hallja.
Ártatlan kisgyermek, csöpp gügyögő hangja,
Amikor gőgicsél, mintha volna szárnya.
Amikor a szíved már utolsót dobban,
Ez az elhaló szó az ajkadon ott van.
Mehetsz messze földre, véres harcterekre,
Ez a szó megtanít igaz szeretetre.
Bánatban, örömben - ver az Isten vagy áld,
Hogyha elrebeged, már ez is imádság.
És ha elébed jön könnyes szemű árva,
E szóra felpattan szíved titkos zárja.
Drága vigasztalás ez a szó, ez a név,
Királynak, koldusnak menedék, biztos rév.
Te vagy legboldogabb, nem gyötörnek gondok,
Ha keblére borulsz és el kinek mondod?
S ha szomorú fejfán olvasod e nevet,
Virágos sírdombon a könnyed megered.
Van egy szó, van egy név, valóság, nem álom,
Nekem a legdrágább ezen a világon.
Ez a legforróbb szó, az én legszebb imám,
Amikor kimondom: anyám, édesanyám.

Kép

Nagyon Boldog Anyák napját!
Vendég

Hát itt vagyok. Igen, Sheila, mostanában van a pé. Egészen pontosan ma nagyon fájt a hasam, tegnap pont együtt voltunk, így remélem a legjobbakat. A hőm még ebben a ciklusban alig volt alacsony, most is 36.7. Talán a Clostitól, nem tudom. Andi és Krisz görbéje nagyon gyanus! Ind, Veled mi a helyzet?

Zora
Kép
zora7

Sziasztok, én is vagyok.
Most nem rakok görbét, mert a tegnapi is ezen az oldalon van. Ma is 36.7. Pedig titokban reméltem, hátha ma lesz beágyazódásos zuhanásom, de nem, hát ez van. Tudom, hogy még csak a 2. hónap, amikor tényleg terhes lehetek, de előtte már tök régóta próbálkoztunk, úgyhogy az számít és kész.

Ma különben túlestem még 1 sikeres vizsgán, bár ez csak kis vizsga volt. Ha minden igaz 14-.én megyek legközelebb.

KépKép

KépKép
lnd

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?