Új privát üzeneted érkezett!

Anikó, nagyon nagy gratula Ágoston babához és jó egészséget kívánok Mindkettőtöknek!

Úgy irigyellek Benneteket, hogy már olyan közel vagytok a nagy találkozáshoz! Nekem az okt. elejei szülés olyan messzinek tűnik, mintha majd legalább 2025-ben lenne. :roll:

Kiscsillag, a derekam vagy az oldalam nekem is gyakran fáj. Pihenj sokat! Én pár napja pl. bárszék szerűségen ülve főzők, mert mindig akkor fáj az oldalam. :oops:
Ebből a nátha nyavalyából nem tudok kigyógyulni, már tiszta seb az orrom. Szép látvány vagyok.

Jud


Kép
jud71
 
 


Kiscsillag!
Feküdj!
Sajnos a méhösszehuzódás olyan, mintha rendesen meglenne és az fájna, tehát alul a hasad. Remélem tényleg alábbhagy minden ms tünet nélkül. Magnézium szedésével hogy állsz?
A kinyilást egyáltalán nem lehet észrevenni, az nem fáj.
A derékfájás lehet akármitől, az van és kész. De a görcsölés (pláne ha szabályos időközönként jön kb) az nem kéne.
Pompika!
Én titokban abban reménykedtem, ha már ugysem vagy hajlandó dobozolni egyedül, hogy teszel fel 1 ujabb táblát, immár Hajnival az élen.
Most kérem előre, hogy amikor majd én jövök, azt gyorsan tedd fel légyszi, mert a császár miatt ugysem fog az sokáig ott diszelegni.
Miért is akarsz Te Hajnival 1xre szülni? Az még Neked csak a 37.heted lesz, nem?
Jud!
Csak ugy félidőig jár ólomlábakon az idő, onnantól kezdve meglátod, milyen gyorsan repülnek a hetek, és hamarosan Te leszel legfelül a táblában.
De ki gyártja majd a táblát, ha Pompi is lebabázik? :shock: Hiszen én Pompi után vagyok csak, és akkor pont nem lesz esetleg táblagyártónk, mikor én lennék a tetején :shock: :shock:

[url=http://lilypie.com]KépKép[/url
melcsi1967
 
 


köszönöm lányok! fekszem, fekszem kizárólag mosdóba és mosakodni kelek fel, de így is most éjjel sajnos megint előjött a görcsölés. :( nagyon félek!!! :(

melcsi
napi 3x2 magne B6. többet nem merek szedni. az orvos is ennyi t mondott. Én szívesen csinálnám a táblát, ha megválasztotok. :)

Kép
Kép
kiscsillag
 
 

 
 

Kiscsillag :D
melyik magnéziumot szeded? mert elég eltérő a mg-tartalma.
a egisben ha jól rémlik, akkor csak 50 mg van, míg a béresben helyből 230 mg.
a DM saját márkás új drazséjában meg 350 mg.
Napi stinten 6 gr-ig simán be lehet venni.... szóval még a 350ből is mehetne nyugodtan a 2x4-5 szem.

de én tényleg bemennék orvoshoz, és nem otthon feküdnék,
mert ez nálad vagy pszichés, vagy oka van, de mindkettővel foglalkozni kell, mert nem normális.

Orsi
KépKépKép
icsilya
 
 


Kiscsillag!

Én már elmondtam privátban a véleményem...
Átállhatsz nyugodtan a Magnézium citrátra. Sokkal több Mg van benne. Én abból szedek 3x2-t. És ha receptre felírják akkor 50ft körül van egy doboz...Nem mindegy... :?

Napszemcsit senki nem tudja elérni????

Jud!

Kitartás! Én Melcsivel ellentétben másképp érzem... Én is vártam a félidőt mert állítólag onnan pörög... Háááát... :roll: Nekem még mindig áll :lol: :lol: Olyan mintha 2 éve terhes lennék :):)

Csajok nálunk is hátra van még egy költözés! :shock: :shock: Ráadásul ránk maradt egy bazi nagy ház teli kacattal... Olyan magatehetelennek érzem magam :roll: Az előzmények miatt én nem vagyok olyan bátor hogy nekiálljak egyedül dobozolni... Beterveztem egy hétre egy szekrényt... :lol: Majdcsak lesz valahogy...
Jó hétvégét mindenkinek!!!!!!!

Zsu!
Már csak 99 nap :lol: :lol: :lol:

Zsu&Borka
KépKép
bzsuska
 
 


Orsi,
hogy telnek a pasimentes napok? Nem unatkozol?

Melcsi,
ez aztán az eszmefuttatás! :D Szimpatikus, ahogy gondolkozol. :D

Pompi,
ezek a mesteremberek...! :? :twisted: Nem irigyellek miattuk! Akkor még nem költöztök?

Napszemcsi,
merre vagy? Csak nem babázol? (Lehet, hogy szép suttyomban beelőztél bennünket?! 8) :D )

Kiscsillag,
beszéltél az orvosoddal? Mit mondott?

Jud,
elhiszem, hogy messzinek tűnik október. Nekem még az a pár hét is, ami hátravan! :oops: :D

Zsuska,
hű szegény! Nem tudsz barátnőknek szólni, hogy dobozoljanak helyetted? Mondjuk az a gáz, hogy egy csomó mindent csak te tudsz, hogy mit hova szeretnél pakolni, gondolom. :? Még nálunk is mindig van pakolnivaló, pedig már vagy egy hónapja visszaköltöztünk. Még egy hét múlva jönnek például a gázszerelők is! :? :roll:

Lányok, én abbahagytam a Mg-t, azt mondta az orvos, hogy mostmár nem baj, ha jönnek fájások. :shock: :roll: Nagyon izgi! 8) :D
20140901102739
 
 


Hajni :D
nem unatkozom, nagyon lightos napjaim vannak. Most épp a szobanövényeim mosogattam le, meg du. át akarok két kinti növényt ültetni.
de azért persze hiányoznak a fiúk.

neked meg már tényleg nincs sok hátra :) :)

Orsi
KépKépKép
icsilya
 
 


Anikó! :)
Gratulálok! Várunk a képekkel! :lol:

Kép Kép
kismokus
 
 


Hajni, Zsuska, Pompi: A költözősöknek kitartást! Amikor mi festettünk, ca. 4 hete, egy kicsit rossz volt, hogy semmit sem emeltem csak toltam, húztam és mondtam az embernek, hogy mit is kellenne :roll: , komolyan mondom, ha valaki oldalról nézett volna, azt gondolná: ez a nő csak parancsolgat! :oops: Pedig annyira nem, csak mivel én láttam a munkát, de már nem minden esetben nyúlhattam érte vagy emelhettem meg. A férfi ember óriásian tudja feltenni a függönyt, de ez csak nekem volt élmény! :wink: :lol: Vigyázzatok magatokra!

Orsi: Én is most fejeztem be a virágolást! A szürkeállomány bővül :shock: :lol:

Kismókus: Sajnos én nem tudok okosat mondani, csak az előbbiekhez csatlakozva tanácsolnám a doki bácsit. És persze pihenj! Hiszem hogy minden rendben lesz!

Jud: Hidd el a vége már jobban megy, nekem az eleje egy örökkévalóságnak tünt :roll: (mivel még feküdnöm is kellett).
Mikor mentek kirándulni?

KépKép
PéZsé
pézsé
 
 


Kismókus helyett, Kiscsillag! Bocsi! Még jó hogy megnéztem! :oops: 8)

KépKép
PéZsé
pézsé
 
 


Lányok! :)
A Ti pocaklakóitok nem mocorognak 2-3 napja többet a szokottnál? A miénk szombat reggel óta folyamatosan (éjjel-nappal) nyüzsög, pedig előtte elég sokat aludt/pihent is. Én az időjárásra fogom, mert elég fura az idő: süt a nap, aztán hirtelen beborul, elkezd fújni a szél, esik 5 csepp eső, és egy perc múlva megint süt a nap. És egy így váltakozik egész nap.......... lehet, hogy ez nem tetszik a babának?

Mi múlt héten festettük ki a szobát, ahol a baba lesz. Kicsit át is rendeztük, vettünk egy új szekrényt, amibe a babaholmik lesznek. Már csak a kiságyat kell elhozni az egyik barátnőméktől (tőlük kapjuk kölcsön), de ő most éppen övsömörös :shock: (ami sokszor együtt jár bárányhimlővel), úgyhogy ezt egy kicsit hanyagoljuk.... :shock: :roll:

Kép Kép
kismokus
 
 


Kicsillag :D
Lili nagyon aktív amúgy is, ezért én nagy különbséget nem veszek észre, de állítólag a fiaim elég zizik :lol: meg a bnőm gyerekei is, így valószínűleg tényleg köze van hozzá ennek a furcsa idjárásnak.

Az övsömör nem a bárányhimlővel jár együtt, hanem a második fertőzés az övsömörként jelenik meg. vagyis amikor előszőr találkozik vele a szervezet, akkor lesz valaki bárányhimlős, amikor másodszor fertőződik, akkor meg övsömör jön ki rajta. Jobbulást, nekem volt, nem túl kellemes.

Hozzánk majd május közepén jönnek a festők, mert a gyerekszoba egyik fala beázott, most már megszűnt az ázás oka, de a falat ki kell javítani, igazából utána lesz majd csak kiságyrendezés, meg teljes felkészülés Lili érkezésére :) (mármint ami a szobát illeti)

Orsi
KépKépKép
icsilya
 
 


Kicsillagról semmi hír?

Orsi
KépKépKép
icsilya
 
 


Lányok :lol:

Az aktivitás állandó, de mostanában a gyermek folyamatosan kitolja valamilyét és olyan, mintha ott teljesen kemény lenne a hasam. Furcsa, de ugyanakkor fantasztikus élmény. Mostanában mintaha érezném, hogy mi is az a keményedés, inkább a felkelek és este ha lefekszem. Ja, és a fáradtság. Nekem eddig semmi bajom nem volt(a ritka és természetes hátfájás mellett), de mostanában ez az állandó fáradtság!!! Most is olyan álmos vagyok, de ha lefeküdnék, akkor éjszaka meg alig tudok elaludni. Igaz a gyermek is annyira aktív, hogy most már több idő kell az alváshoz is.

Jó időtöltést mindenkinek a hosszú hétvégére! :lol:

KépKép
PéZsé
pézsé
 
 


PéZsé :D
Lili ebben már nagyon régóta elég profi :) van, hgy amit kitol (feneke lehet csak az alapján ahogy fekszik, max. a háta), aszabályosan belesimul a tenyerembe.

nálam most ami új, hogy eddig mindig ált. jobb oldalon alkotott, most meg már mindenfelé képes kapálózni.

Orsi
KépKépKép
icsilya
 
 


Orsi: Az oldal az nekünk is teljesen mindegy. Óriási miket művel néha! :lol:

KépKép
PéZsé
pézsé
 
 


Kiscsillag!
Remélem fekszel, és már beszéltél a dokiddal!
Ez nem játék, nem akarlak ijesztgetni, de sajnos nekem igy indult a vetélésem :cry: De Neked szépen el fog mulni, csak ne halogasd az orvoshoz menést!
Én Magnerotot szedek, napi 2x1-et, abban 500 mg magnézium van, ha jól emlékszem (nem is keményedek egyáltalán)
Hajni!
A gondolkozásommal kapcsolatban arra gondolsz, amit a babavállalásról irtam?
Az a baj, hogy mindezt 10 évvel ezelőtt kellett volna ennyire komolyan gondolnom, akarnom, és tennem érte, és most a "kapuzárás" előtt csak reménykedem, hogy még valóra válhatnak az álmaink teljes egészében. Ezért, amikor egy fiatal nőről azt hallom, hogy valami gondja van a gyermekáldással, a saját példámmal próbálom arra ösztönözni, hogy ne halogasson, ne gondolja, hogy "majdcsak sikerül", ne vegye előbbre az épitkezést, munkát vagy bármit, mert minden megvár, csak az idő ami elrepül végleg! A gyerekeimet ugy akarom nevelni, hogy mindennek tudatában legyenek, és ne essenek abba a hibába soha, amibe én. Ezért fogja Emese is tudni, hogy lombikbaba. Mátéba már azt hiszem sikerült sulykolni valami olyasmi,t hogy minél hamarabb térjen a gyerekgyártásra, ha megtalálja az igazit.
Mindennek ellenére ugy remélem, kapok még 1 lehetőséget a sorstól, az időtől és odafentről, és akkor valóban elmondhatom, hogy teljesült az amiért én születtem. Ha esetleg mégsem, persze akkor sem lehetek elégedetlen, hiszen megadatik nekem, hogy 3 gyermek anyukája lehetek. De tudod, legszivesebben lennék 5-6 gyereké is, az erőmből, türelmemből, szeretetemből egész biztos kitelne. Hát már csak ezért is venném szivesen, ha Máté és a felesége esetleg megtisztelne azzal, hogy mondjuk bölcsöde helyett rámbizná a gyermekeit.
Kismokus!
Állitólag a baba a nap 95 %-ában alszik odabent :) Nem tudom, az enyém vagy forditva müködik, vagy álmában is folyamatosan mozog, de az biztos, hogy sajtkukac, és főleg éjjel! :shock: :shock: És ugy tudja kitolni magát, mint ahogy Pézsé is leirta :D Néha attól félek, szétreped a hasam a köldökömnél.
Tnyleg, Napszemcsiről tud valaki valamit? És honnan fogjuk megtudni, ha esetleg lebabázik :?:
Orsi!
Ember tervez... :( Máté szombat éjjel leamortizálta a kocsinkat, valami kardán elromlott benne (semmi baleset szerencsére), igy nem tudott a kis családom elutazni. Vásárlás, házimunka elodázva.
Tieid jól vannak Anya nélkül?

[url=http://lilypie.com]KépKép[/url
melcsi1967
 
 


Melcsi :D
sajnálom a kocsit :(
enyémek jól bírják, br azt beszéltük meg, hogy telefonon nem beszélek velük, mert akkor azért Máté hajlamos arra, hogy beanyásodik, így meg nem is emleget.
De ma már jönnek haza!!! nagyon várom! :lol:

Orsi
KépKépKép
icsilya
 
 


Lányok! :)
Azt hiszem vége lehet a frontnak, mert a babánk kezd megint nyugodtabb lenni. :) Vajon, ha majd megszületik, akkor is érzékeny lesz ezekre a frontokra, ha már most is az? Gondolom, igen! :roll:

Ti mekkora haskörfogatnál tartotok? Nekem múlt héten a védőnő 102 cm-t mért, és mindenki kiakad, hogy már most mekkora a pocakom, pedig még két hónap hátravan...

Kiscsillag! :)
Kezdünk aggódni érted! Már a sima kaális topicon is sokan érdeklődnek, hogy mi van veled! Remélem, minden rendben van!

Kép Kép
kismokus
 
 


Kismókus :D
általánosságban elmondható, hogy a babák 90%a érzékeny a frontokra, időjárásváltozásra, szélre. Ilyenek.
Valahogy pici korukban még közelebb állnak a természethez, én ezzel magyarázom, mint később, ugyanígy rengeteg reflex, ösztön működik még bennük, ami később elmúlik.

enyém 93 cm :) de ettől függetlenül tőlem is mindenki megkérdezi, hogy mikor szülök, és mikor mondom, hogy 2 hónap múlva hüledeznek. Én nem érzem nagynak, és mivel zoknit már nem húzok semmiben sem zavar.

Orsi
KépKépKép
icsilya
 
 


Sziasztok

Senki nem tud semmit Kiscsillagról???????????????????

Már megint volna egy kérdésem!
2-3 napja már megint jóformán semmi tünetem, legalábbis olyan nem hogy pl. a petefészkeimet vagy a méhemet érezném, a gyomrom is sokkal de sokkal jobb - már néha elrettenek attól hogy mennyit eszem. Csak néha érzek valami ici-pici kicsi nyomást lent a hasamnál (de nagyon nagyon gyengén szinte észrevétlenül, néha már arra gondolok hogy lehet hogy ezt is csak beképzelem), azt tudom hogy Ákosnál is elmúltak a dolgok egy idő után, csak azt nem tudom hogy mikor, ezért most pár napja megint tiszta zizi vagyok, és alig várom hogy péntek legyen és láthassam Pici Bogárkát UH-on (klinikán jó nagyban)
az hogy jóformán ennyire nincs nem sok semmi tünet az ügye nem baj?

Sziasztok

Erika

Mindenkinek nagyon szép napot kívánunk!

Kép

Kép
erika13
 
 


röviden??? :lol: :lol: NEM BAJ HOGY NINCS SEMMI TÜNETED!!!!!

ne aggódj :)

Orsi
KépKépKép
icsilya
 
 


(tényleg nem riogatásnak írom, csak azért, hogy egy kicsit reálisabban lássa minden kisterhes a dolgot. Ha gond LENNE a babával, akkor az tünetszinten nem úgy jelenik meg, hogy onnantól mintha elvágták volna. A vérben a HCG marha lassan ürül ki (amivel a tüneteket magyarázzák), akár 1-2 hét is lehet, mire egyáltalán csökkenni kezd, addig ugyanúgy okoz tünetet, ugyanúgy kétcsikos a teszt.... tehát a tünetek megléte vagy elmúlása SEMMIT sem jelent)

Orsi
KépKépKép
icsilya
 
 


Orsi! :)
Nekem a zoknihúzás és a lábkörömvágás azért kicsit problémás! :D

Kép Kép
kismokus
 
 


Sziasztok

Orsi
nagyon szépen köszönöm a gyors választ!

Sziasztok

Erika

Kép

Kép
erika13
 
 


Kismókus :D
nekem is az lenne, ha húznék zoknit :) de meleg van, már nem húzok :)
a körömvágással mostanában nem próbálkoztam :wink:

Orsi
KépKépKép
icsilya
 
 


Kiscsillag
Nagyon remelem, hogy jol vagy te is, meg a picurok is.

Orsi
Elhiszem, hogy hianyoznak a pasik, de hat sok ilyen nyugodt napod ugysincs mostansag, probald kielvezni :)

Mi most hurcolkodunk ki a szallodabol. Szuper napjaink voltak.
Eljutottam pedikuroshoz is :D
Sokat kirandultunk, sokat ejszakaztunk Zalan tunemenyesen viselte :D

bocsi ekezeteket nem talatam a gepen

Kép
Kép
emma1976
 
 


Kiscsillagért én is aggódom... :? :roll:

Lécci nyugtassatok meg... már több mint két hete Borka egyfolytában lent mozog. Épphogy a szeméremcsont felett érzem. Eddig jól viseltem de most már nagyon aggaszt. Köldökfelé semmit sem érzek. :( Ez normális?????? elvileg 2 hét múlva megyek uh-ra. Nemtom kibírom-e addig. :?

Köszi: Zsu

Zsu&Borka
KépKép
bzsuska
 
 


Én is Kiscsillag miatt néztem be...
Zsuska!
Talán megfordult és azért érzed annyira lent. Farfekvésben pl. kifejezetten lent érezni a matatást, nekem is mindig alul rugdos, a köldököm környékén max kidugja a fejét vagy a hátát.
Erika!
Szerintem semmi baj nincs, inkább örülj, hogy azon kevés szerencsések közé tartozol, akik meg sem érzik a koraterhességet :) És különben péntek az mindjárt itt van, és megnyugodhatsz, ez biztos!
Emma!
Akkor Nektek jól telt a hétvége! Pedikürös, mmmm!
Orsi!
Én már nem sajnálom annyira a kocsit :wink: Legalább visszakaptam a Pörimet :D És még vasaltam is egy csomót, szóval egyedül a lófrálás maradt el, de állitólag még bepótolhatom, mert ha a héten megcsinálják, akkor hétvégén elmennek Apáék.

Én már mondtam az uramnak, hogy többet nem fogok lábkörmöt vágni ebben a terhességben, szóval kb 2x Ő lesz a pedikürösöm :lol:

[url=http://lilypie.com]KépKép[/url
melcsi1967
 
 


Lányok! :)

Nem tudom hallottatok-e már a "Születés hete" a rendezvény-sorozatról. Május 6-13. között lesz, és elég sok helyen lesznek előadások. Nekem a védőnőm hívta rá fel a figyelmemet.
Itt a web-oldal is: www.szuleteshete.hu , bár ezen egy kicsit macerás megtalálni a programokat. (Nekem úgy sikerült, hogy az oldalon rákattintottam valamelyik villogó piros "Születés hete 2007" feliratra, utána pedig a térképre, és ott meg lehet adni, hogy melyik városban keresel rpogramot.) Nekem áttekinthetőbb ugyan a védőnő által adott helyi programokat tartalmazó kiadvány, illetve az EXIT programfüzet Születés Hete különszáma, ahol az egész ország ilyen programjai együtt olvashatók.

Gondoltam hátha valakit érdekel valamelyik program. Én már kinéztem magamnak egy-kettőt....

Kép Kép
kismokus
 
 


Bzsuska: Volt egy időszak, mikor nekem is lentebb rugott és tényleg igaza lehet Melcsinek, hiszen akkor nekem a doki azt mondta, hogy farral van a gyermek. Nyugi. :lol:

Melcsi: Örülök, hogy Pöri veled van. Sokszor irigyellek a gondolkodásodért, vagy inkább a bátorságodért. Én még Petra babával kapcsolatban is félek egy kicsit, hogy mindent jól csináljak :roll: , Te pedig tervezed tovább a babázást. Szerintem ez jó. Igaz már a rutin sokat tesz. :lol:
Igazad van, nem kell várni ha valakinek nem jön a baba! Már én is egy kicsit idősnek érzem magam (31) 8) . Kibékültem a világgal, de néha irigylem azokat, akiknek ennyi idősen már több gyermekük is van. Igaz az ember lánya eddig a diplomával és a munkával volt elfoglalva. :shock: És hiszem, hogy erre is meg kellett érni! :wink:

Orsi: Nálunk azért hideg lenne még zokni nélkül! Örülök, hogy a kis fickók újra otthon! :D

Emma: Örülök, hogy jól éreztétek magatokat. :D

KépKép
PéZsé
pézsé
 
 


Pézsé!
Ugy bele fogsz jönni, hogy 1 év mulva azon csodálkozol majd, hogy lehet, hogy korábban nem ezt csináltad :D Mindig arra gondolj majd, hogy a Te babádnak te leszel a legjobb anyukája (lévén nem ismer másikat :lol: :lol: :wink: ), és nagyon kevés olyan dolog van, amit nem lehet korrigálni, főleg kicsi korban. A legfontosabb, hogy bizzál Magadban, hallgass meg minden okos emberkét aztán döntsél belátásod szerint hogy mit akarsz csinálni, mert nem lesz 2 egyforma tanács semmivel kapcsolatban, de erről már sokat irtunk itt Orsival :D Hamar ki fogod tapasztalni, mi jó Nektek kettőtöknek, az anyai megérzésed nagyon is fog müködni, ebben biztos lehetsz!

A bátorságomat általában mások is meg szokták jegyezni :lol: :lol: Itthon az urammal sokszor ugy humorizálunk, hogy mégse akarja senki azt mondani a szemünkbe, hogy nem vagyunk normálisak, de lehet hogy sokan valójában ezt gondolják. Én viszont ugy érzem, hogy Ti mindannyian ebben a fórumban azért mégse gondoljátok ezt rólunk, akinek nehezen jön össze, az érti ezt a vágyat, ami még az idővel is dacol.

Honnan fogunk valamit megtudni Kiscsillagról? Aggódom Érte, félek hogy nem véletlenül hallgat...

[url=http://lilypie.com]KépKép[/url
melcsi1967
 
 


Lányok köszönöm a nyugtatást :)! Igyekszem nem foglalkozni vele!

Kiscsillag engem is aggaszt! Írtam neki sms-t de nem válaszolt. Tegnapelőtt is írtam... Reméljük csak nyaralnak...

És Napszemcsi????????

Melcsi!

Nagyon "bátor" vagy!!! :lol: :lol:
Én baromira becsüllek érte! Én ugyan még fiatalka vagyok de bennem is annyira felerősödött a vágy hogy elgszívesebben 5 gyereket szülnék. Férjemuram már máshogy gondolja... :roll: Az írásaidból kiindulva nagyon szupi anyuka lehetsz! Erősítsd ezt a világot még pár általad nevelt csemetével :).

Zsu&Borka
KépKép
bzsuska
 
 


Zsuzska :D
majd a 3. lány után már a párod fog erősködni, hogy kell még Nektek gyerkőc :lol: :lol:

Orsi
KépKépKép
icsilya
 
 


Lányok!

Ezt írta Harcimókus a Kaális topicon Kiscsillagról:

"Lányok!
* .....
azért nem ír, mert nem is olvas titeket. Az utolsó bejelentkezése után kórházba került. Eddig engem sem hatalmazott fel a nyilatkozásra, de ma említettem neki, hogy mennyien kérdeztétek, így egy mini-információval jelentkezhetek vele kapcsolatban.
Ha hazajön és úgy gondolja, akkor majd ír nektek, attól tartok nem jót, sajnos jelen állapot szerint ez a valószínű. Elég nagy a baj. lehet, hogy már a sok kedves drukkolás se segít Azért próbálkozzunk.. Kevés információm van nekem is."

Kép Kép
kismokus
 
 


Sziasztok

Melcsi
neked is nagyon szépen köszönöm a nyugtatást! Hát igen már csak 3-at kell aludni és péntek!

Kiscsillag
itt is küldöm neked a +++++++++++++++++++++++++++++++++
++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
energiákat!

Sziasztok

Erika

Kép

Kép
erika13
 
 


:( jaj, kiscsillagom! :cry:

Bejöttem egy netcaféba, otthon nemtom mikor lesz gépünk.

Teljesen kivagyok a "Mesteremberektől". Nem fejeztek be semmit, ott áll a konyhánk egy fél konyhaszekrénnyel, semmi nincs bekötve. A fürdőben a csapnál mosogatunk, a gyerekszobába még az ágyat se összeszerelni, mert tele van zsákokkal, dobozokkal.
Ezek azt gondolják, hogy majd most jönnek-mennek, mikor mi már ott lakunk. Hát az baromi jó lesz! Pihenésnek annyi. A lábaimra már lassan a papucs sem jön fel, közben meg muszáj menni és csinálni a dolgokat. Most is félek hazamenni, hogy majd még én érezzem magam kellemetlenül, amiért veszekedni kell velük.
Tegnap már kiborulás volt. Sajna én is szegény férjemnek mondogatom, hogy mikor csinálja meg ezt meg azt, mivel én nem tudok ilyeneket. De szegény már ő is kivan.

pézsé,
úgyhogy én is már totál hülyének érzem magam ezzel a mondogatással, közben meg rohadt kiszolgáltatottnak és tehetetlennek.
A babáim nekem is imádnak kinyomódni. Én sem vagyok benne biztos, hogy mi az a keményedés, de ilyenkor jó kemény a hasam, főleg jobb oldalt és fent a gyomromnál (oda szeretnek tolulni). A rugkapálást meg én is lent érzem.

melcsi,
sajnos táblához most nincs kapacitásom, de ha jól emlékszem, az eleje valahogy így hangzik (ha mégsem, bocsánat :oops: )

hajni
pompi
napszemcsi
melcsi
icsilya
...

Na, megyek haza. :( Majd jelentkezem valamikor. Puszi mindenkinek.

KépKép
pompomlány
 
 


Pompi: Kitartás!!! :?

KépKép
PéZsé
pézsé
 
 


Kiscsillag! :shock: Aggódtunk érted a freeblogon is! De azért jó, hogy rádtaláltam! Pihenj sokat, és kérlek írj arról, hogy hogy vagytok.. a picikék... Nagyon izgulunk érted!
Puszi!!! :) Pöttyétől!!!!
Vendég
 


Kiscsillag,
remélem, minden jóra fordul! Drukkolok!!!!

Melcsi,
igen, nagyon bírom azokat az embereket, akik ennyire gyerekszeretők, olasz családmodell - ilyesmi! :D Viszont az nem tudom mennyire jó ötlet, hogy minél korábban családot alapítani. Ahogy én magamra visszaemlékszem, hát mindent el tudtam volna képzelni jó pár éve, csak azt nem, hogy gyerekem legyen. Így utólag, nagyon is örülök ennek, mert most találtam rá arra az emberre, aki szeretném, hogy a gyerekeim apja legyen, és az én párom! Szerintem ehhez a döntéshez kell egy bizonyos érettség. Persze, semmilyen döntés nem lehet 1000%, de nehezen tudom elképzelni, hogy egy 18-20 éves lány vagy fiú életre szóló kapcsolatot kössön. Ugyan én nem tudom, - hál' Istennek - milyen csonka családban felnőni, vagy akár 1-2 mostohával, de azt tudom, hogy nem kívánnék ilyet a gyerekemnek.

Orsi,
gondolom, mennyire örülsz, hogy ma végre újra láthatod a fiúkat!:D 4 nap az nem semmi!

Kismókus,
az enyém hasam még mindig 106-107 cm! :D Már szerintem legalább 2 hónapja nem változik! :D

Erika,
nekem soha nem volt semmiféle tünetem! :D Egyébként mostanában én se tudom abbahagyni a zabálást, pedig mára még 1 kg-ot fogytam is! :shock: :D Remélem, még nem szülök!

Pompi,
szegény! :( És mindezt ikrekkel a 34. héten! :( Szorítok, hogy mielőbb végezzetek!

Lányok, beleültettétek e bogarat a fülembe a köldökzsinórvérrel kapcsolatban, úgyhogy mi is úgy döntöttünk, levetetjük - ha Olivérrel még kihúzzuk addig! Hétfőre kaptunk időpontot, úgyhogy szorítsatok! Viszont lenne egy kérdésem. Az eredmény ugye 2 hét, azt már nem tudjuk megvárni, így a véreredmények nélkül kötjük meg a szerződést. Na most, ha vmelyik pozitív lesz, akkor fölöslegesen fizettük be a pénzt, mert a vért ki kell önteni. A hiv, hepa a, -b és a szifilisz miatt nem aggódom, azok szerintem negatívak lesznek. Egyedül a cytomegalovírust nem tudom, szerintetek ezt ellenőrizték anno a Kaáliban? Azt hiszem, ez vmilyen herpeszvírus, szerintetek mennyire gyakori a pozitív lelet?
20140901102739
 
 


Kicsi csillag!
Én itt zokogok... remélem nagyon, hogy feleslegesen...

Kép
Kép
emma1976
 
 


Jaj Kiscsillag!
Mit élsz most át! Szivből kivánom, hogy ne a legrosszabbat kelljen... :cry: :cry: :cry:
Egyelőre, amig semmi sem biztos, nagyon-nagyon sok ++++++++++++++++++++++++ energia megy Felétek!!!
Hajni!
Neked már csak bő 3 heted van papirforma szerint :D :shock: Huhú!
Én 20 éves voltam, mikor az uram elvett, 16 még nem, mikor megismertem (na persze Ő 23 volt, szóval hozzám képest nagyon öreg). De emlékszem, azzal mentem haza a megismerkedésünk után, hogy azt mondatm a nagyimnak, vagy Ő lesz a férjem, vagy senki! Ugyan szüz voltam még, de jónéhány fiu jött-ment addig már az életemben :oops:
Nem tudom, a mai lányok ezen a téren milyenek (csak hallok ezt-azt), de szerintem a szive mélyén mind fehér habos ruhára, koszorura és boldog házasságra vágyik, csak sajnos a mai világ olyan, hogy aki ezt ki meri mondani, azt hülyének nézik, mert ugye előbb szórakozz, tanulj, karrier, aztán mire 30 éves leszel, már kezdesz sirni, hogy lesz-e Neked valaha olyan komoly kapcsolatod, melybe belefér a gyerek. Na ettől szeretném megóvni a gyerekeimet, mert ha 1 ilyen helyzetbe még bekever hogy "nem jön össze", akkor akár gyermektelen is maradhat valaki. Remélem Ők hamar megtalálják az igazit (ugy mint régen is volt), és gyorsan elkezdik a gyerekgyártást.
Zsuska!
addig kell ütni a vasat, amig puha... :D Neked még beleférhet mind az öt, mire az urad magához tér :lol: :D :wink: Tudom hogy 5 lombikon tul vagy, de lehet hogy eztán spontán jönnek majd, lásd nálunk. :D
Hát azt én csak remélem, hogy jó anyuka vagyok, azt a gyerekeim tudják megmondani. Máté mindenesetre nem elégedetlen velem, hacsak nem felejtek el Turórudit venni. Épp most mondta szemrehányóan, hogy össze vannak törve (de vannak!!!) Mit reklamál, nem tudom :lol:
Pompi!
Kitartás! Rémes dolog a lakásfelujitás! Mondd az embereknek, hogy legyenek tekintettel az állapotodra, mert ha nem végeznek gyorsan, megszülsz és itt fognak kórusban orditani a gyerekek :wink:
A tábla jól hangzik :shock: Lehet hogy tényleg már csak 3-an vagytok előttem :shock: :D Illetve nem tudunk semmit Napszemcsiről... :( Csak nem babázott le :?:
Na és Potykamanó, aki szintén hallgat, Ő is körülöttem jár időben. Na meg Katyerina, bár régen jelentkezett, Ő biztos előttem van még.
Erika!
Remélem jól hatok Rád tényleg!

[url=http://lilypie.com]KépKép[/url
melcsi1967
 
 


Hajni

melyik cégnél veteted le?
A Zelionnál nem is kell cytomegalovírus, csak a hepatits A - B szifilisz, HIV.

Zsuzsi

Kép
zsuzsi73
 
 


Melcsi,
akkor ti vagytok a szerencsés kivételek...... :D , akik erősítik a szabályt! :D

Zsizsi,
a Krióban. Ott biztosan nem kell? Mert az Istenhegyin vetetem le, és ott rögtön mondták, hogy igen, ezt az öt faktort veszik le, és hogy 15ezer. Úgyhogy gondolom ez így elég általános így együtt. És nem is mondtam, hogy a Krióba kéne. Te tudsz erről a cytomegalovírusról vmit?
20140901102739
 
 


Hajni :D
a CMV-m ált. az emeberek 90%a átesik, influenzaszerű tünetekkel jár. Csak a friss fertőzés, ami kizáró lehet,
A terhesség elején nem csináltak CMV szűrést?

Orsi
KépKépKép
icsilya
 
 


Orsi,
nem tudom, hogy csináltak-e. A Kaáliban nincs benne a kötelező protokollban? És elvileg akkor csak a friss fertőzés számít pozitívnak?
20140901102739
 
 


Hajni :D
igen, csak a frissen fertőzött a pozitív, olyan, mint a toxoplazma is, ha korábban átestél rajta a vérből kimutatható, de nem számít sehova sem.

Orsi
KépKépKép
icsilya
 
 


Orsi,
jaj de jó, akkor remélem, nem lesz gond! Köszi a segítséget! :D

Zsuzsi,
bocsi a neved miatt, most látom, hogy elírtam az előbb! :oops: :)
20140901102739
 
 


Kiscsillag.... :cry: :cry: ...

Lányok tetgnap bekönyörögtem magam egy extra uh-ra! :lol: :lol: 1075g!!!! ÉÉÉÉn úgy örültem hogy már átléptük az egy kilót hogy azt el nem tudom mondani... :lol: :lol: És nagyon cseles lánykám van... Említettem a dokinak is hogy állandóan lent kaparászik a kis puncisom. Megnéztük uh-n. Fejvégű... Kérdem akkor a kezével babrál odalent? hm...Mire hazaértünk már éreztem hogy akkorákat rúg fölfelé :lol: :lol: :lol: Végre köldök fölött mozog. Valahogy észrevétlenül át fordult a lelkem :). Remélem maradunk így egy darabig :), mert ezt a méhszájon keresztül kidugom a kezem lábam dolog nem nagyon tetszik. :).

Melcsi!
Nem érzem magam még lecsúszva az öt gyerekről :lol: :lol: ! A férjem 8 év után sikeredett majd követte még két fiú. Gondolom genetikailag kódolva van bennük a késői érés. És anno küldtek nekem álmot az égiek. Ha képekből jól következtetek akkor nemsokára megfogan majd a kisöcsi is :).

Itt egy kép Borkáról! (Ahogy tesóm elnevezte: Böbe babáról :lol: :lol: ) Kép

Zsu&Borka
KépKép
bzsuska
 
 


Sziasztok

Zsuska
nagyon nagyon szép Borka!!!!!!!!

Sziasztok

Erika

Kép

Kép
erika13
 
 

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet: