Mák, Anyapoc!
Nekem is van egy tuti tippem
Wellness hétvége
De ez is csak vicc
Pedig én milyen régóta vágyom már rá.
Csak nem futi sajnos
Azért nem írogatok mostanában, mert semmi különös nem történik felénk. Varrni továbbra sincs időm, így nem halad a naptár.
Mondtam én, hogy 2 év eltelik, mire készen lesz. Most járok kb. másfél évnél. Még van egy bő fél évem, hogy befejezzem. És már csak 2,5 hónap van hátra a naptárból. Azért ez nem rossz arány
Tegnap cirkuszban voltunk. Itt volt a városban, de eléggé...... hát hogy is mondjam.......szóval.........gáz volt
Csak azért mentünk el, mert Apa biztonsági őrködött, így ingyen bemehettünk
Volt kb. 50-60 néző, és a műsor is elég szegényes volt. Én amúgy is utálom a cirkuszt
(nem tudom, miért), de mikor ilyeneket látok, akkor meg még sajnálom is őket. Nem tudom, hogy éri meg nekik ilyen előadást tartani, mert fent kell tartani az állatokat, magukat, bérleti díj, őrzési díj, stb. Szerintem semmi hasznuk nincs belőle. Persze a Fővárosi Nagycirkusz biztosan tök jó, de ezek a vándorcirkuszosok.......
A gyerekeim élvezték, nekik még ez is jó
Tegnap 4-től 5-ig tornabemutató volt az ovijukban. Olyan kis ügyesek voltak, minden megcsináltak, és közben állandóan pislogtak felém, hogy látom-e?
És várták a dicséretet, amit persze meg is kaptak.
Fogócskáztak, Grétike volt a vadász, és fél perc alatt összefogdosott mindenkit. Kivéve Gergőt, meg egy másik kislányt. De olyan büszke voltam rá
Most megyek, odateszek valami kaját főzni (pl. sárgaborsó-főzeléket) aztán próbálok pihizni egy kicsit, mert reggel fél 7-kor már bent voltam dolgozni.
Ja! Valaki akart fogyózni. Én kb. másfél éve csináltam olyat, hogy leálltam a szénhidrátos kajákkal (kenyér, tésztafélék, nasi, csoki, chips), inkább husi, sajt, paprika-paradicsom-gyümölcs stb. Ezzel le is ment kb. 15 kg. Azért nem tudom pontosan, mert mérlegünk az nincs, de azt mondják, ahány cm lemegy hasból-derékból, annyi kg a fogyás is. Hát ebből már visszajött jópár kg, de azért mert abbahagytam és minden eszek újra. Egy kis lelkierő kellene, hogy újra nekikezdjek, de az most nincs
Ez olyasmi volt, mint a Norbi-s fogyi, de ott ehetsz édességet, csak utána le kell tornázni. Na én inkább meg sem ettem, de nem is mozogtam. Mégis olyan gyorsan mentek le a centik, hogy még én is meglepődtem.
Volt olyan, aki azt mondta, hogy alig ismert meg, és hogy ugye nem vagyok beteg, és azért fogytam le?
De jó lenne ezt még egyszer megcsinálni
Na eldugulok mára, azért majd olvasni még jövök, tessék írni!!!
Andi