Új privát üzeneted érkezett!

sziasztok!!!
szupi volt minden!!! norka nagy gratula a szervezéshez, előadásodhoz, többi előadáshoz!! jó lett volna még maradni, de hoszsú volt a mai nap.....sajna a seggemen (seggünkön....) sem tudok sokáig ülni. mászkálnom kell....

lafi, megnéztem a progidat. az más mértékegység,mint nekem volt. de pé-d tuti volt, úgyhogy ez már nagyon-nagyon jó jel!!!!!!!!!!!!!!
és tényleg a tejes fagyik emelik meg legkevésbé a vércukrot :)

remélem hamarosan lesz megint tali. mini, vagy nagy, vagy közepes, vagy vmilyen!

jokaliza. remélem legközelebb te is tudsz jönni!!! nálad mi a helyzet? nem írtál mostanság helyzetjelentést :)

more, láttad a tűűt...na, hozzá menj el.

niki, még mindig nem tudtam meg, hogy van férjed :)


mindenkinek szép éjszakát!! jó hétvégét! mozogjatok sokat, egyetek okosan! legyen egy harmadik topic???? :D
diétás és életmódbeli tanácsok pcos-oknak....hm??nem roszs ötlet :)
dimet
 
 


Dimet, igen közben itthon én is rájöttem, hogy kár volt ennyire örülni....nem tudom így már a pét sem biztosan. Bár tény, hogy ennyi még nem volt, a legtöbb nekem ebben a mértékegységben 2,8 volt....ez is valami, mármint hogy növekedett.....akkor így nem lesz teszt szerdán sem. Akkor viszont a mensit várom de nagyon...
Az is valami lenne már végre!

Jó éjt mindenkinek!!!!
Vendég
 


pé az tuti, nyugi!!! és örülj neki, felhőtlenül!!! irgum-burgum. a többi meg majd jön ám!!!! :)
azért egy tesztet megér, ha nem jön meg. hiszen ha nincs babci, akkor duphaston. és mielőtt duphaston, szigorúan tesztelés.

összes macska körém van tekeredve. menni kék aludni, ha már nem tanulok.....
dimet
 
 

 
 

Jó reggelt!

Örülök, hogy ilyen jól sikerült a tali! :D Sajnálom nagyon, hogy nem mehettem... :cry:

Segítenétek???
Ma szeretném kezdeni az utrót, de nem tudom, mennyit dugaszoljak! Azelőtt a sima stimus hónapokban 2x2-t kellett, a lombikok után 3x2-t.
Szerintetek elég úgy, hogy reggel 1, este 2, vagy maradjak a 2x2-nél???
68 db van itthon, számolgattam, hogy meddig elég. Négyesével 17 nap, hármasával 23.
Ma nem leszek itthon, de a válaszért belesek majd a tesóméktól!
Köszi! :)
Szép hosszúhétvégét mindenkinek!
Ja! mutatom a görbém is, mert annyira tetszik! :oops:

Kép

Kép Kép
backa
 
 


Apple!
Naná, hogy jó! Mutatsz görbét? :)

Lafi!
Szerintem ne várd olyan nagyon azt a mensit! :wink:

Kép Kép
backa
 
 


Sziasztok!

Tegnap este már nem jutottam géphez, de csatlakozni szereték az előttem szólókhoz!

Nagyon jó és hasznos volt a tegnapi délután, sokat tanultam.

Norka, gratulálok a szervezéshez, nagyon profi volt minden!!! A Te előadásod pedig nagyon megdöbbentő, elgondolkodtató volt...

Rambóka, Zsizsik, Dimet, Niki, Örülök, hogy találkozhattam Veletek, ha csak pár percre is - ott volt tesóm és sógornőm (ők mindketten érintettek) és párom is...

Backa, ez a görbe nagyon szééép!!! :lol: Utróhoz nem tudok hozzászólni sajna...

Lafim, tuti volt péd, örülj!!! :wink: A tejszínes fagyit mi sem hagytuk ki, de mi öntet nélkül ettük :)

Szép hosszú hétvégét mindenkinek!

Kép

Kép
anyoooka
 
 


Hellóó lányok!! :P

Nagyon örültem,hogy találkoztunk páran tegnap,jó érzés tartozni vhová!!! És sajnálom,hogy nem mindenkit ismerhettem meg a csapatból :cry: legközeleb :wink:
Akik nem voltak ott hiányoztak!!!! Írjatok magatokról!

Norka ismét csak megköszönni tudom a tegnapi napot,óriásiak vagytok!! A bevezető metformin babás filmen erősen küzdöttem a sírással. Petrányi és Tűű doki fantasztikus ember csodálom őket az alapos kitartó munkáért!!

Csakegy Rambóka mikor találkoztunk még pocisok voltatok most meg gyakorló anyukák, jó volt rátok nézni.Lilla tüneményes!

Lafi nem szomorkodni ez egy szép pé-s ciklus az lh tesztek és a hőmérő csak segédeszköz, nem 100%-osak!

Kikka drukkjaim küldöm.

Mindenkinek pusssz!
Vendég
 


Sziasztok, csak pár sorra futja, mert teljesen likriplisedtem mára, fáj a hátam, nyakam, fejem....

Szóval nagyon szeretném megköszönni a sorstársaknak azt, hogy akár a részvételükkel, akár a konkrét segítségükkel erősítették ezt a közösséget. Úgy érzem, nagy utat tettünk meg 11 hónap alatt, mióta megfogalmazódott annak a gondolata, hogy PCOS ügyben tennünk kell valamit. Lett honlapunk, lett alapítványunk, megtörtént az első nagyobb szabású találkozó, és ha minden jól megy, PCO-soknak nyíló rendelő is van/lesz hamarosan (csak az ANTSZ kicsit csipkedhetné már magát). Azt hiszem, ennél többet nem is kívánhatok magunknak, persze én állandóan elégedetlen vagyok. :)

A következő nagy lépés az lesz, hogy miután megvan az alapítványi háttér, találjunk szponzort, illetve gyűjtsük az apró kis felajánlásokat, mert pénz nélkül sajnos nem lehet kampányolni. :( Persze nem az "Adj egy csepp vért!" nagyszabású kampányra gondolok, mert olyan szintre szerintem évek alatt sem jutunk el, de nagyon jó lenne ismeretterjesztő szórólapokkal, kis hirdetésekkel elérni az alapellátás szintjét. Azt, hogy egy-egy újságban egy hirdetés mennyibe kerül, azt hagyjuk is. Sok. Miután 1%-os felajánlásokat csak 2 év múlva fogadhatjuk be először, addig csak a folyószámlánkra beérkező felajánlásokl tudunk gazdálkodni. Kérlek benneteket, hogy látogassatok el a pcos.hu honlapra, a Hírek között fent van a számlaszám: aki megteheti, és úgy érzi, segítse az ügyet! Gondoljatok arra, hogy közületek is vannak már talán jó páran, akik a honlaptól útmutatást kaptak, ezt az esélyt adjuk meg azoknak is, akik nem találnak rá, csak rendelőből rendelőbe botladoznak. Előre is köszönjük!

Az egész hangfelvétel megvan mp3 formátumban, ami egy gigabyte. Most tanakodunk, hogyan lehetne megvágni az anyagot és letölthető formátumban feltenni. Továbbá lesz összevágott videó (nem túl jó hanggal, tehát az csak kukkolásra lesz jó), valamint fotók is készültek, ezekre kicsit várni kell. Türelem. :)

A prezentációm és az elemzésem egész biztosan hamar fent lesz. Az előadókkal még konzultálnom kell, hogy mit tudnak átadni a honlap számára az anyagból.

Sajtó: hamarosan, májusban a Maxima újságban megjelenünk, júniusban az Éva magazinban (az utóbbi cikk egészen jól sikerült).

És akkor most vissza a hétköznapokhoz:

Lafi, nem értem a tegnapi elkettyenésed, hiszen nagyon szép peteérésed volt, ez a progi eredmény több, mint kielégítő!! :shock: Nem tudom, hogy a feltételezett pé után hány nappal készült pontosan, de elég szép.

Backa, úgy látom te már túlhospitalizálódtál. :lol: Ez a sok gyógyszer... miért kell most neked Utro?? Hidd el, nem ezen múlik a terhességed, viszont lényegesen rontja minden progiszármazék az IR-t - nálad meg, tudjuk hogy az nincs rendezve. Szerintem ha a baba jön, jönni fog, egy szép pé-nek szép sárgatest és progi az eredménye (mint most Lafinál), ha +-at tesztelsz, még mindig bőven ráér Utro-t dugdosni, mankónak. Bízz egy kicsit jobban a testedben!

Lányok, nem tudom, milyen képet alkottatok Zentai Andiról a találkozón, ő a dietetikusa a Mens mentisnek. Szerintem nagyon jó fej. Az ő ötlete volt, hogy a tanácsadások csoportosan történjenek, mert úgy sokkal jobb a hangulat, illetve klubok alakulhatnak így ki önsegítő jelleggel. Ha összeszedtek magatok közt 5 embert, és bejelentkeztek hozzá, akkor egy elég hasznos órát tudtok vele eltölteni mindenféle táplálkozási témában (direkt PCO-soknak, láttátok, tegnap egészen új dologról beszélt, az inzulin-indexről...), és utána egyéni kontroll van.

Na, megyek... jó hétvégét mindenkinek!
Vendég
 


Jó reggelt lányok!

Norka, tudom nem szereted ezt a szót... de másképp nem lehet kifejezni.. szóval hálás köszönet a tegnapi közönségtaliért, az előadások nagyon érdekesek, élvezetesek voltak, a bababemutató iszonyú jó ötlet volt (még akkor is, ha jól megríkatott :oops: ), a statisztikás előadásod fergeteges volt ! Nagyon nagy köszönet érte !!!

Személy szerint nekem az Andrea borzasztóan szimpatikus volt. Én biztosan fel fogom őt keresni :wink:

Lányok, olyan jó volt ismét látni benneteket és megismerni egy-két új topiktársat!

Dimet, férjem "ügyében" nincs előrehaladás, még nem tudják az orvosok, hogy mit tegyenek. Lehet lesz újabb implantáció, lehet, hogy nem... amíg a bacikat nem tudják kiírtani, addig sok értelme szerintem sincs. (csak kérdés, hogy x éve miért nem tudja a legerősebb AB sem rendbehozni) dióhéjban ennyi :wink:

Mindenkinek szép hétvégét !

ui..: a következő talis bababemutatón már mi is szereplők leszünk :!: :wink:

mniki
 
 


Ja, azt nem is mondtam, jut eszembe. Már most elindul egy csomag azoknak, akik először mennek Mens Mentisbe kivizsgáltatni és kezeltetni magukat. Idővel becsatlakozik ebbe az UH-s nődoki vizsgálat és fakultatív jelleggel a pszichoterápia is (ez főleg a pánikosoknak, vagy szorongóknak jó, akik már sok sikertelenségen vannak túl). Ebben benne van:

- első konzultáció Tűű dr-ral

- teljes labor: 6 hormon és terheléses cukor és inzulin

- kontroll, leletkiértékelés, kezelés megbeszélés

- és gyakorlatilag grátisz (a csomagár miatt) konzultáció a dietetikus Andreával, személyre szabott tanácsadás

Mindez lemegy 2 héten belül, tehát kompletten át lehet esni ezen.
Vendég
 


Sziasztok,

Egyszerűen nem tudom megállni ha itthon vagyok, hogy ne kukkantsak be legalább 2 óránként. Sajna a munkahelyemen tiltják mindenféle,-fajta honlap nézegetését. Ezért is nagyon kevesek jutnak el ilyen szuper helyre mint mi. Sokaknak nincs otthon internet , munkahelyen pedig lehet, hogy letiltják az ilyen oldalakat. Fantasztikus, hogy megjelnik a cikk a Maximában és az Éva-ban is. Maxima viszonylag olcsó, így sokan hozzájutnak.

Backa, tudod említettem, hogy még nagyon kezdő vagyok, nézegettem a Fertylitifriend oldalon (regisztráltam is), hogy is kell ezt a görbét csinálni, de nem sikerült. Lehetséges, hogy vki leírja, hogyan kell azt a táblázatot kitölteni?

Csakegy,Lilla, nagyon cuki baba. Férjem a szünetben oda ment hozzátok, és nagyon megcsodálta :D

Később megint bekukkantok, elhúzok porszívózni :lol:
apple
 
 


Jó reggelt!

Norka, nekem is szimpi volt az Andrea!És mégegyszer köszönöm, hogy ott lehettem!!!!

Teszteltem: nega....
Hő még magas, de nem vagyok elkenődve, volt pé és ez is valami!!!Nem kell itten 4 hónap után babásnak lenni.

Tegnap azért voltam elkenődve, mert akkor nem tudtam még a progit és annyira rossznak tűnt minden. Most már tudom, hogy az a fránya lh teszt kb semmit sem ér....
De akkor most már megjöhetne!!!!
Ja és még valami, tegnap azt mondták az előadás után rákérdeztem, hogy callanetics nem fogyaszt csak szinten tart...

Erre ma megint eggyel kevesebb lettem. Alig diétázom csak heti 4-5x calla és - 5 kg alig több mint 1 hónap alatt!!!!

Szerintem az a fontos, hogy az ember élvezze mert ha nem, feladja hamar, mint én eddig szinte mindnent, ezt csinálom először életemben úgy igazán!!!
Vendég
 


Backám, nem tudok segíteni ebben .... :cry:
De a görbe nagyon szép,gratulálok!!!!!És drukkolok Neked!!!!

Kikka mennek a drukkok!!!!És amint van valami, jelezd!!!!
Vendég
 


Szia Anyoooka!
Írtam neked pü!
lecso
 
 


Sziasztok!

Ismét megkérdezem,hogy a hőmérsékletem tegnap :36,8 volt ma:36,4 és a 37.napnál járok a ciklusban.
Szerintetek nincs pé-em???????????
Bevegyem a norcolutot??????
lecso
 
 


Lecso görbét nem tudsz mutatni??? Az esés lehet meni jel is,de tudni kéne az egész hónapi hőd. Ha a ciklus második felében 37 körül voltál két hétig és most leesett 4 tizedet elképzelhető a mensi..
sztem várj pár napot

Apple nekem is munkálkodnom kellene a konyhában,de itt ücsörgök :? :roll: ez jobban megy
húú én is vezettem görbét de már nem emlékszem,hogy kezdtem

ha belépsz van egy olyan írás a calendar alatt,hogy Enter Data, klikk ide,egy kitöltendő mező jelenik meg, kiválasztod fent a napot hogy melyik napra akarod a bejegyzést írni,beírod a hőd esetleg időt amikor mérsz,a mensesnél ha bejelölöd hogy erős közepes stb. akkor új táblát kezd.csomó mindent be tudsz jegyezni,gyógyik tesztek stb. és a Save vagy a Save&Next -el tudsz tovább menni a másik napra. remélem tudtam segíteni,magyarázni írásban nehezen tudok :oops: :cry: de én nagyon kevéske angol tudással (0.1) boldogultam biztosan neked is megy :wink:
Vendég
 


Sziasztok!

Norka: Köszönjük, hogy ilyen fantasztikusan meg tudtátok szervezni a talit. A babás felsoroláskor én is majdnem elsírtam magam. Ez ad erőt, hogy folytassam, szóval, ha valami segített, hogy továbblépjek, akkor az ez volt. Persze minden előadó (akit láttam) nagyon odatette a tudását és egyszerűen annyi mindent tudtam meg, hogy napokig fogom emészteni az infót :) Sajnos a doktornő előadása helyenként túl tömény és szakszavas volt, de nagyából értettem és rájöttem, hogy anyukámnak is el kellene mennie kivizsgáltatni magát, mert elég sok helyen ráismertem a problémáira. Már ezért megérte elmennem. Sajnos a szünetben muszáj volt hazavitetnem magam, mert addigra iszonyatosan fájt már a fejem és kába voltam miatta. :( Remélem a következő talin megismerhetem a többieket is.

Röviden: köszönjük a szervezést és a hasznos előadásokat, reméljük, lesz folytatás!

Lecso: Szerény véleményem szerint is ez mensi lesz, várj 1-2 napot azzal a bogyóval!

Lafead: Gratula a -5kghoz!!!

Pussz lányok, majd jövök még, nálunk is takarítás van ezerrel :(

Kép

Kép
bettica
 
 


norka, és azt meg lehet kérdezni,hogy mennyi lesz ez árban??

lafi, látod, látod. csak beindulsz. sajnos a türelem a legfontosabb. ah.

ma finit főzünk. zöldségevest, csirkeaprólékkal. nyami.
dimet
 
 


sziasztok,

norka klassz volt a tali! köszi a rengeteg munkát! én sajna csak az elején tudtam maradni, mert a babó várt itthon, és szopizni kellett.

a diabetológus engen is érdekelne nagyon.
a kezdőcsomag ára is.

izéééééééééé én 2,5 hónapig nem jártam nálatok. azért remélem visszafogadtok!
augusztusra bejelentkezdtem 1 endokrinikógushoz, majd meglátjuk.

lafi, profi a -5kg, én -10-ről álmodom....

Kép

Kép
csillagfény
 
 


Sziasztok,

7kincs, köszönöm a leírást, mindjárt megnézem azt a táblázatot!

Lafi, én is gartulálok a -5 kg-hoz. Nagyon jó! Működik itt minden :lol:

Norka, engem is érdekelne az ár. Én csütörtökön megyek. Már akkor élni tudok ezzel a lehetőséggel?

Köszi
apple
 
 


7kincs,bettica köszönöm a választ.

Sajnos nem tudok görbét mutatni,mivel csak kiváncsiságból mértem meg.Márciusig szedtem clostylbegitet,akkor 36 napra jött meg.De ebben a hónapban nem szedtem semmilyen gyógyszert a vetélés miatt.
De már bevetten a bogyót elkeseredésemben,hogy nem válaszoltok.Azt mondjátok ne szedjem tovább??????
Régen merckfomin és a clostylbegit előtt volt,hogy 86 napra jött meg.Már másfél hónapja nem szedek semmit.
Mit tegyek??????!!!!!! :roll: :roll: :roll:
lecso
 
 


7kincs, megvan, hogy mükszik a dolog, köszönöm mégegyszer a leírást. Én egy másik táblázatban próbálkoztam, azért nem stimmelt vmi.
Az az egy gondom van, hogy az első 8 napon 4 napot nem mértem, el is felejtettem, meg már tojtam is az egészbe (az az igazság), így a fertyliti nem tudja kimutatni.
De a következő hónaptól komolyan veszem :lol: és rendesen csínálom.
apple
 
 


lecso, írtam pü-t megkaptad? :wink:

Kép

Kép
anyoooka
 
 


Sziasztok lányok!

Lafi!
Én gratulálok a PÉ-hez, szerintem hagyd az LH teszteket!! Ha jól alakítottam át az egységet :) akkor ez PÉ jelent :)

Talisok!
Irigykedve olvaslak benneteket :) Ti most ráadásul sokkal okosabbak vagytok PCO ügyben …. Nálam mindenképpen.

Szedem a clostit, 2-t naponta 5 napon át. A dokikám irt ki Duphastont, de ha jól tudom azt csakis + teszt után szabad elkezdeni. :) ( ő azt mondta, kb 15. naptól) Szerintetek 11. napon már érdemes UHra benéznem??? :o

Norka!
decemberi 3. napi későn készült eredmény, az ACTH.
ACTH: 1.5 pg/ml (fiz. határ: 10.0 -60.0). Ez mi???? Baj??? Hátha te tudsz erről valami okosat…

Rambóka!
Köszi a h.sz-t, nem parázom, endokrinológust ujra felkeresem, amint időm negedi. De bízom benne, hogy tényleg mérési hiba :)

Pussz!
Vendég
 


Szia Anyoooka!

Igen megkaptam!Köszi szépen!
Hát ebből nem sok mindent tudok elintézni!
Az otthagyott nődokim írt fel laborpapírt,tesztoszteron prolaktin és progeszteronra.Igaz ő azt mondta,hogy a 20.nap körül menjek el,de a tegnapi alőadáson kiderült számomra,hogy így nem jó.3-6 nap között tezstoszteron és prolaktin,20.nap körül progeszteron vizsgálat.Sajnos a beutalót nem tudom külön szedni.
Köszike nagyon ismét a válaszodat !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
lecso
 
 


Kedves Norka,

Fantasztikus az a munka, elkötelezettség és lelkesedés, ahogy és amit csinálsz, csináltok a pcos-szal kapcsolatban! Le a kalappal előttetek! Gratulálok a tegnapi napért, nagyon jól éreztem én is magam, sokat kaptam/kapok Tőletek! :lol:
Az Alapitványt támogatni fogom,végre egy olyan dolog, amit érdemes segiteni!

Lányok, nagyon örültem, hogy megismerhettem egy pár eddig általam személyesen nem ismert embert innen a topikról, mint Kincs, Apple vagy Rambóka, Brendon!

Remélem, gyakrabban összefutunk majd!

Lafi,
Szerintem is szép a görbéd, ne törj le, süt a nap :lol: :lol:

Kincs,
Drukkolok Nektek a hosszú hétvégéhez.... :wink:

Mindenkit üdvözlök, jó pihenést

Kikka

Kép
kikka
 
 


Kedves Dimet, Lányok!

Csütörtökön tévedtem fel erre az oldalra, és már egy sorstársakkal teli találkozáson is túl vagyok. Olyan jó volt látni, tudni, hogy nem vagyok egyedül a problémámmal! :)

Dimet!
Szerdán bejelentkezem Dr. Tűű-höz. Egy kis súlyfelesleg van ám rajtam, de igyekszem mostantól kicsit odafigyelősebben enni, nomeg igyekszem egy icipicit többet mozogni. :oops:

More
more
 
 


more, örülök, hogy találkoztunk, és örülök, hogy pozitív vagy!!! menjél tűűhöz. addig is sport! szerintme fogynod nem kell. max. odafigyelős étkezés.

ja, rambóka, már akartam kérdezni. gergő-baba hogy viselte hiányotokat???

kikka, tök jó volt a cipőd :lol: hol vetted???
dimet
 
 


Kérdeztétek az árakat.

Ez az először menősöknek való csomag, ha nincs elfogadható leletük, tehát teljesen tiszta lappal kell elölről kezdeni mindent, akkor 35 ezer. Ebben össz.közel 1 óra endodoki, asszem 40 perc dietetikus tanácsadás, és komplett labor van, meg a dietetikus segédanyagai, mindez viszonylag gyorsan.

Andi önmagában, mint tanácsadás, csoportosan 5 ezer/fő, utána a kontroll 3 ezer/fő, szintén segédanyaggal. Egyéniben 7 ezer (én a magam részéről a csoportosat javaslom, mert azon kívül, hogy olcsóbb, jobb a hangulata, egyetlen hátrány hogy időpontban rugalmatlanabb).

Tudom, hogy lesznek, akik sokallják az árat, sajnos a minőségnek ára van, nem lehetett lejjebb menni egy bizonyos szint alá, mert akkor hülyeség az egészet csinálni. Futószalagot, vagy éppenséggel küldözgetést, laborra való várakozást, felesleges köröket stb. máshol is meg lehet találni, vizitdíjér'... :wink:
Vendég
 


Norka!

És egészségpénztárakkal fogtok szerződést kötni, hogy ep. számláról lehessen fizetni a vizsgálatokért?

Kép
almodo
 
 


Sziasztok.

nem olvastam el teljesen, de belinkelem: jo, hogy sok helyen lehet olvasni mar a pcorol! :)

http://www.ma.hu/page/cikk/i/0/168043/1


cupp

Kép
mamint
 
 


Izé... nem akarok ellenreklámot csinálni, de a dietetikus akinél anno én voltam GI diéta miatt 3000 Ft/alkalom egyénileg... Brendon is volt nála ha jól emlékszem és ő is nagyon elégedett volt vele...

(én marhára bírom a nőt... hatalmas a tudása és marhára nem pénzéhes... nála a csoportos tanácsadás is 10e Ft körül lehet / csoport / alkalom... )

Ha valakinek kell az elérhetősége akkor küldjön PÜ-t...
Vendég
 


(ja... de ő csak egy dietetikus,semmi több, úgyhogy ő inkább azoknak praktikus akiknek csak sima diétás tanácsadás kell...)
Vendég
 


Lányok! Mindenkinek elujságolom! Célkeresztem van........... Én el is bőgtem magam, mikro a ferty betette ma reggelre! Nagyon hosszú ideje nem volt pé-em, és most van végre. Igaz, nem spontán, de van!

Nem tudom betenni a képet, akárhogyan is próbálom, pedig olyan boldogan eldicskednék vele............ :twisted: :twisted: :twisted: :twisted:
Vendég
 


Hi!

Monácska! Segíthetek berakni a képet?

Kép
lara26
 
 


Igen, biztosan! :)
Csak mond mit csináljak..... :oops:
Vagy elküldjem mélben neked??
Vendég
 


Höhöhöhöhö
Milyen szép a tikkered............. :lol: :lol: :lol:
Vendég
 


küldd el e-mail-ben, vagy ha van skype-d ott is megoldhatjuk.
pü-ben megy az e-mail címem

Kép
lara26
 
 


Sziasztok,

az első kivizsgálás előtt állóknak én csak azt tudom elmesélni, hogy ha összeadom, mennyi időbe, autózásba, különféle nőgyógyászok magánrendelésén üres körök futkosásába, valamint a vérvétel utáni 8. hét elteltével még mindig hiányos hormon labor utáni magán vérvételi akció árának kifizetésébe került az, hogy kiderüljön dr Tűű rendelőjében a pcos diagnózis..... nos, a 35 ezer naggggyon méltányos ár a komplett kivizsgálásért és tanácsadásért ! Bárcsak lett volna ilyen lehetőség egy évvel ezelőtt ! :twisted:
Csak a hormonlabor vizsálgatért kifizettem 18 ezer forintot ! Mert a körzeti sztk labor 8 ( !!!! ) hét után sem tudta megadni az összes hormon értékét, mert nem volt valami anyaguk a vizságlathoz !

Egyébként a csak dietetikusi konzultáció tényleg nem olcsó, de gondolom, van értelme lemenni... én benne lennék egy csoportosban is, de lehet, hogy egyénileg fogom őt megkeresni. Most akkor tulajdonképpen már beindult a rendelés, vagy még várni kell ? Én elvileg szeretnék egy 21. napi teljes hormont csináltatni plusz megnézni az inzulint is....akkor már egyből odamennék, nem a Jánosba.

Kicsit elkapott a takonykór, szerintem a férjem hagytarám örökül, ő már lassan kifelé kecmereg belőle... nem túl jó ilyen melegben náthásnak lenni....
zsizsik
 
 


Lara!

Küldtem!
Nagyon köszönöm a segítséget.
Aztán majd elmondhatnád, hogy mit csináljak, hogy sikerüljön feltenni nekem is! Annyira nagyon béna vagyok!
Vendég
 


Monácska hőgörbéje!!!!!

Kép

Kép
lara26
 
 


Megvannak a közönségtalálkozós fotók! Egyelőre még nem a honlapon.
http://petifoto.extra.hu/070427_pcos/


Zsizsik, a belgyógyászat (Tűű dr. a mi vonatkozásunkban), a labor, dietetikus elindult. A dietetikus személyi edző is, a fehérvári úti fitness teremmel lesz valamiféle együttműködés, remélhetőleg kapunk árengedményt (tárgyalás folyik). Andi külön foglalkozik a PCO-s étrenddel, emlékezzetek az inzulin-indexes részletekre az előadásából, tehát nem kifejezetten ch-diétával, Gi indexszel foglalkozik csak. Nem ő a drága, hanem a helyszín (ANTSZ köteles rendelés, recepció, anyagok, csoportos tanácsadó helyszín).

Almodo, igen szeretnénk a pénztárakkal szerződést kötni, mert tisztában vagyunk vele, hogy ezek az árak nem mindenkinek elérhetőek, csak sajnos az önköltség is magas. :( De ez még odébb van. bele se gondolok, mennyi munka van még ezzel. :(
Vendég
 


Nem vagy béna!!
A kép mérete jó volt, én csak mentettem más kiterjesztésként: jpg- ben, így nem olyan nagy a kép nagysága : most 78,8k jpg -ben
bmp- ben volt 185,5k.

Kép
lara26
 
 


:oops:
Ama írta mindig odaát az nlc-n, hogy szerelmes a hőgörbéjébe, mosolyogtam, de nem értettem igazából........ Na, most már értem! Na, ennyi elég is volt belőlem..... :):):):):)

Köszönöm Lara!
Vendég
 


Szívesen!!!

Kép
lara26
 
 


Norka!

Szerintem egyáltalán nincs okod magyarázkodni, ez az ár egy teljesen elfogadható ár, azt gondolom. Nyugaton egy ilyen összetett kivizsgálás-tanácsadás a sokszorosába kerülne... És azért azt mindenkinek meg kell értenie, hogy egy megbízható és magas szinvonalú orvosi szolgáltatásnak ára van, nem is kevés. Csak sajnos a magyar egészségügyi rendszer azt a képet sugallja, hogy az egészségügy ingyen van, és nem látjuk, hogy igazából mennyire nem...

Kép
almodo
 
 


Jóóó Reggelt!

Norka, jók lettek a képek. A Babanetes brancs egy része is rajta van!!!
Szerintem sem gáz az ár!
Mit meg nem adtam volna 2 éve....csak hogy kiderüljenek a dolgok.... :twisted:
És ha hormonokat akarok csináltatni, hogyan alakul az ár?És akkor már lehetne is odamenni a 3. napi vért csináltatni?

Rólam:
Semmmmmmi. Hőm még fent, de már lentebb mint eddig, de mensi sehol....cickóim már néha annyira fájnak, hogy hason nem tudok aludni...Meddig húzza még?????
Vendég
 


mammint, köszi. jó a cikk!!!

monácska, neked meg gratula :D jó a görbéd!!! csak így tovább.

norka, szerintem ez a 35 ezer elfogadható, hiszen mindne benne van. nyilván van, aki már kész vérképpel megy, annak gondolom csak a tűű dokit kell kifizetni. ill. a dietetikust.
nekem mákom volt a vérvételekkel, de sajna sok mindenki szív vele. így ez legalább egyben megvan.
a képek jók!!!

azt hiszem férjem öccsét elviszem az andihoz. pedig a szent imrébe tűű többször mondta már neki tavaly,hogy menjen el...de....mert a vérképe jó, leszámítva a magas terheléses cukrot. de ez várható volt.....

mindnekinek jó pihenést!! én tanulok. grrrr.......nagyon gáz a helyzet. de mindig ezt csinálom. az agyam meg nem fog :(
ez van.
puszaaa
dimet
 
 


Norka, köszi az infot, akkor már ide megyek majd vérvételre a 21 nap környékén.
Jók a képek ! Ott vagyunk mi is rajta az egyiken, legalábbis részben...

Dimetke, hajrá csillagom, lemaradsz a védésről ha nem tanulsz... :wink: Remélem, ezt nem is olvasod, amit most írtam neked, hanem tanulsz....

Lafi, az a lényeg, hogy volt pé-d és most szépen megjön, és tiszta lappal kezdhetsz egy új ciklust. Minden hónap egy kicsit közelebb visz a gyógyuláshoz !
zsizsik
 
 


Sziasztok!

Jó étvágyat, aki már ebédel!!!!!!!!!!!!

Megnéztem a találkozó képeket, és egy kicsit vérzik a szívem, hogy nem voltam ott :(

Monácska!
Nagyon szuper a görbe, ebből még bármi lehet!

Lafi!
Te meg gyanús vagy.Hő fenn, cicifájás.Hmm. :wink: Teszt mikor lesz??
ezoterike
 
 

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

 

X
EZT MÁR OLVASTAD?