Új privát üzeneted érkezett!

krisy 79,
Nekünk kb a 8. napon esett le a köldökcsonk.

Kép
dijcsi
 
 


krissy nálunk kb a második hét végére

nika70
Salgótarján
 
 


bacilivi visszaküldtem neked lekicsinyitve de ha akarod fel is teszem neked:)

nika70
Salgótarján
 
 

 
 

Bacilivi:
Igen :D ,ott őrködik az alvósmaci!! :D :D De sokat feküdt a pocakomon is :roll: :roll:

Krisy:
Épp ma beszélgettünk a párommal,hogy annyira jó volt ez a szülés "befejezésnek".. A lányommal szó szerint egy rémálom volt,a fiammal meg annyira fáradt voltam,hogy az se volt valami jó emlék. Úgyhogy NAGYON féltem a szüléstől már a terhességem elejétől.. :oops: Jó,hát az a "csak 2 óra" "olyan" két óra volt,de nem fájt jobban egyáltalán. És most tudtam először élvezni,hogy odateszik a pocakomra..,stb. Az az érdekes,hogy most is totál végig vagyok varrva :roll: :roll: ,de annyira jól van a gátsebem,mint a fiam után a 3. héten! Ma már elvittem sétálni a Petit..
A köldökcsonk nem tudom,meddig marad..,nekem mind a két csemetével elég sokáig megvolt (kb. két hétig). Érdekes,van,akinek már a hazamenetelkor leesik..

Kép
Kép
Kép
Kép[/url]
barbamami
 
 


Jaj,lenne egy kérdésem.. Igazából én nem emlékszem,hogy ezt a másik két gyerkőcöm csinálta volna,bár ők pont fél kilóval voltak könnyebbek..
Szóval ma pl. 7-kor evett. Ez azt jelenti,hogy 3/4 8-ig,egyfolytában tömte magába a tejet. Na,erre 8-kor 3 adagot kakilt,és látom,hogy megint éhes. És lássak csodát,a másik ciciből is 3/4 órán keresztül szívta magába a tejet,és nyelte,nyelte,nyelte... Most negyed 10 van,és MEGINT keres.. Jó ég! hát az igény szerinti szoptatás az nagyon jó dolog,de ennyire??????
Ráadásul az egyik mellbimbóm végén egy csomó gennyes seb van. Az egy dolog,hogy csillagokat látok,mikor szopik,de nem rossz ez a babának???

Kép
Kép
Kép
Kép[/url]
barbamami
 
 


Barbamami, tündéri a Bogi, a neve is szép. Mesélj még, hogyan viszonyulnak a tesók!? Tényleg ezt már valaki kérdezte, de engem is érdekelne.... :oops:
Szopi téma: Szerintem, ha valami olyat nyel le a babó, ami ártana neki, úgyis visszabukja, nálunk legalábbis ez volt az elején, amikor be volt gyulladva a cici (vér is jött). Nyugtasson meg, hogy Blani 10-20 percenként szopizott, ameddig bírtam.... :D

Bergon babakocsi: ez a gyengéje, nekünk is már többször kiesett a kerék, de már simán visszarakom. Van egy fém "pöcök" ami rögzíti, abból vettem tartalékot a bababoltban, ha netán kiesik, rögtön lehet pótolni. :)

Nika, Gegéről nagyon jó ez a kép, és megfigyeltem, hogy tényleg nagyon pasisan öltözteted, mindig nagyon csinos... :lol:

Livi, Kíra akkor majd várom a további jelentkezéseteket.... :lol:

Köldökcsonk: nekünk is elég sokáig, kb 2 hétig megvolt.....

Szép napot mindenkinek!

Lilo

Kép
Kép
34372
 
 


Sziasztok,

Barbamami: nagyon edes a picur Boglarka! Szep hosszu baba es pufi a pofija, hat tenyleg nem ujszulottnek nez ki :D Gratula meg egyszer. Szopizas: nalunk Athina meg most is van, hogy orankent szopizik :shock: , de cserebe legalabb mar ataludja az ejszakat. (Erdekes akkor kibir 6-7-8 orat eves nelkul) Allitolag az segit az atalvasban, hogy nappal jol "feltankol" Koldokconk nekunk is olyan ket hetig volt meg, a vegen mar csak egy szalon logott, azt nagy mereszen levagtam :)

Van egy fura kerdesem lanyok: nektek nem budi a babatok talpa neha? :shock: Athina labacskaja a nap vegere teljesen budi lesz, mi a csudatol van ez? Meg nem is jar, meg azt hittem izzadsagmirigyei sincsenek meg. Nem?

Dijcsi: van a kismama magazinnak honlapja ahol lathatom a rolad keszult cikket? Olyan kivancsi vagyok ra! :D Kitartast a koltozeshez!

KépKép
KépKép
pannica
 
 


Hello Lányok!

Nem igazán értem ezeket az embereket! Dalmi igazi kiscsaj, Gergő meg igazi pasis kissrác! Hogy lehet Őket más neműnek nézni???

Hoztam Nektek pár friss képet... Kép Anyával egy kiadós sírás után...(kajamaradék a szánk szélén :9) Kép :) Kép Fürdés! Kép Kidőlve kaja előtt... Kép Huncutkodom... Kép Az egyik kedvenc képem...az én nagymamám még erre is képes, hogy szóakoztassa Vackjort! :)

Bocs...kicsit sok lett...

Szép napot Mindenkinek!

Üdv: Zsana

KépKép
Kép
r. zsana
 
 


bocsi csajok, most nem olvasok vissza csak feldobom aképeket...
KÖSZI NIKAAAAAAAAAA
Kép Kép Kép
Vendég
 


[quote="dijcsi"]b írta:dijcsiacilivi,
Most várjuk, míg folyósít a bank, aztán rögtön költözhetünk :D Ez még 1-1,5 hét :? Remélem, hogy már jövő hétvégén már ott leszünk... JJJJJJJJaj, de nagyon várom. Bár ott nem lesz egy ideig netem :?

r.zsana,
Bálint szép nagy baba, jó súlyban van. És milyen hosszú már!! :wink: Márkra épp hogy jók még a 62-es rugik, de a 62-es bodykat már rég nem tudom ráadni...

Lehet, hogy tényleg az lesz a legjobb, ha az új lakáson már a saját szobájában lesz. Tuti, hogy az első hetekben megszakad a szívem, hogy nem látom...

Tegnap voltunk az Asko-ban fürdőszoba butor nézni, az egyik eladó csaj nagyon nézegette Márkot, aztán kérdezte, hogy mennyi idős, amikor mondtam csodálkozott, ő azt hitte, hogy fél éves... Hát igen, nagy baba, idősebbnek néz ki a koránál, de azért ennyire mégsem... Tuti, hogy életében nem látott még csecsemőt a csajszi...


Na, megvettem a májusi kismamát, kinyitottam, és az volt az első gondolatom, hogy ki az a donna tonna a fényképen :( Száz kilósnak nézek ki.... A babás kép valamivel jobb, Márk tündéri rajta :D

Márk egyre értelmesebb, és egyre jobban nyilik a külvilág felé. Van egy jó pár plüs állatkája, amiket imád nézegetni, mindig magyaráz és mosolyog nekik, néha meg hangosan nevetgél. Ilyenkor meg tudnám zabálni, olyan édes. Ma meg, séta közben, kivettem a babakocsiból a parkban, és nagyon nézegette a galambokat, nekik magyarázott ezerrel.


Ismerős volt nekem a kismama újság! :lol: Szerintem nagyon csini vagy rajta és persze Márk is! :D

Kép
Kép
Kép
boszibaba1980
Budapest III. kerület
 
 
 


R.Zsana:nagyon szépek vagytok te is és a baba is!Ezek a mosolyok...nagyon huncutkásan néz ki!!!Na és a dédi se semmi.

Bacilivi Dalmi is igazi nagylány már és látszik,hogy az apukája oda van érte!!!

Barbamami:én is kénye kedve szerint etetek,szerintem ő tudja,hogy mikor éhes,van,hogy 4 órát is kibír,van,hogy 1.5 óra múlva igényli a tejcsit...

Pannica:volt már nálunk is,hogy olyan kicsit izzadós illata volt a talpiknak és a szöszök a lábujjai között...imádom!!

KépKép
vicuska
 
 


Bacilivi: nincs mit szívesen máskor is :D:D:D:D Amúgy nagyon édesek a bohócorral dalmiék :)

Zsana ti si tündik vagytok :):):):):) nem gyözöm ismételgetni magamat:)

Dijcsi a tescóban megnéztem és elolvastam a cikket nagyon szépek vagytok :):):):

nika70
Salgótarján
 
 


Sziasztok!

Azt hiszem a tejcsim kezd kevés lenni Marcinak :cry:
Szerintetek mi tévő legyek??? Kapjon mindkét ciciből, mikor úgy tűnik az egyik kevés??? Van egyébként egy csomó tejcsi lefagyasztva is, de ahhoz azért még nem szívesen nyúlnék...
Szerintetek hogy növelhetem a tejcsi mennyiségét??? A teát iszom, sőt még homeopátiás bogyókat is alkalmanként! Ja egyébként úgy 3 óránként szopizik.
Segítsetek!!!

Kép
Kép
nikole
 
 


sziasztok Lányok!

Tündériek a képek! A kismama újságot még nem láttam, de meg fogom nézni én is kiváncsi vagyok rá!

Nikole: Pont úgy vagyok a tejjel ahogy Te, ma eléggé kibuktam, mert Manó mostanában azt játsza, hogy eszik, de csak 70-et két ciciből, (mert azt mondta a védőnő, hogy két ciciből szoptassak) kb. 30 perc alatt, erre leveszem a ciciről és még tátog, cuppog, utána visszarakom még 10 percre erre szív-szív, de a mérleg nem mutat gyarapodást tehát marad a 70-en, sőt van amikor sír is. De van amikor megeszi a 100-120-at is. Most akkor nekem nincs elég tejem vagy csak szorakozik a drágám?
Állítólag a tej növelésére az alkohol mentes sör is nagyon jó! Meg még azt mondták, hogy rengeteg folyadék és pihenés.

Lilypie Kids Birthday tickers

Lilypie First Birthday tickers
krisy79
 
 
 


A mérleg néha engem is kiborít, úgy vagyok mint te, hogy én úgy érzem, hogy szív, a mérleg szerint meg semmi, vagy max. 10. Most épp 100-at szopizott kit ciciből, és cuppog, és sír, persze meg tudom nyugtatni, de már görcsöt kapott mindenem az állandó cipeléstől. Nálatok is jellemző az esti hiszti, vagy csak engem tüntet ki ezzel a drágám???
De Dávidnak jó kis evőkéje van, hogy már most 100-120-at eszik. Nálunk is az az átlag, persze van mikor 140-et is kiszív. Persze főleg reggel, mert akkor még van tejcsi bőven!!!
A babakocsit is végigüvölti mostanában. Mit tegyek??? Bár ma szerencsére nem, így nem is osztogatták az öreg nénikék a jótanácsokat, hogy mit csináljak vele. Tegnap kiakasztott egy asszony. Még a biciklijéről is leszállt, és elkezdte nekem osztani az észt. hogy mit csináljak a gyerekkel, hogy ne sírjon. Aztán nem voltam vele túl kedves, mert csak annyit mondtam, hogy hagy tudjam már én, mi a baja a gyerekemnek! Egyébként szimplán éhes volt...
Jaj, mikor megszületett olyan nyugodt baba volt. Evett és aludt. Rá is csodálkozott az egész család, erre most... Remélem ahogy telnek a hetek és egyre több mindent fog majd fel a világból, könnyebb lesz. Nyugtassatok meg 2-3 hónapos babás mamik :roll:

Kép
Kép
nikole
 
 


Zsana: Bravo dedi!

Egytol egyig imadom a kepeket lanyok!

Bacilivi: az a kis horcsok arcocska ahogy Dalmaci nez az utolso kepen ahol apaval van, hat az olyan cuki! Athina is szokott igy "behorcsogozni" (Huuu ez ekezetek nelkul eleg vadul nez ki, tudjatok az a kis pufok allatka arra gondolok :D Nincs magyar betukeszletem ezen a gepen :? )

KépKép
KépKép
pannica
 
 


Nikole: szerintem a 2. honap a legnehezebb. Az elso honapban meg csak eszik-alszik. Ez a beetetes idoszaka, mama szepen megszokja, hogy van egy tundi-bundi kisbabaja. Aztan jon a 2. honap! Na akkor a babaknak mar minden baja van, faj a hasi, unatkozni kezdenek stb., DE meg nem kepesek egyedul elfoglalni magukat mert pl nem latnak messzire es nagyon bizonytalannak erzik magukat idekinn. Nalunk az esti 6 oras siras rendszeres volt, altalaban egy oraig tartott. Szornyu. De elmulik. A 3 honap szerintem mar konnyebb mert mar tud peldaul kovetni a szoban keresztul a szemevel, felfog es erdeklodik mas dolgok irant is peldaul jatekok, kepeskonyv es mar valahogy a hasfajas is enyhult (ja es mar nem is bukik annyit, nalunk ez is gond volt)

Remelem nem nagyon osszevissza irtam, szoval ezt megnyugtatasnak szantam! :D :D

KépKép
KépKép
pannica
 
 


Helló!
Látom nem csak én küzdök ezzel a "kevesebb tejci" gonddal. Én is teázok, homeózok, tegnapelőtt sört is ittam (pedig naggggyyyyyon nem szeretem). Hát kicsivel jobb lett. Be van készítve a tápszer is, de egyszer csináltam Balázsnak és nem kellett neki. Inkább megint cicre tettem és bealudt.
Meg tényleg sokat kellene pihenni, idegeskedés nélkül. (én meg most fogok vizsgázni, aztán szigorlatom is lesz, aztán meg már csak az államvizsga :shock: ) Pedig próbálok nem idegeskedni, úgy fogom fel, hogy lesz ami lesz, úgyis átmegyek valahogy, nem vagyok olyan hülye. :? De azért belül csak piszkál a dolog.
Ma nagyon jót aludtam kint a kertben. Azt hittem csak pár perc volt, de kiderült, hogy anyukám babkocsival odajött mellém egészen közel, én meg sem hallottam.

Pannica!
A próféta szóljon belőled! Remélem nálunk is így lesz, már jó lenne. Délelőtt semmit nem tudok csinálni, csak ha felkelek (felkelnék) 6-7-kor, amikor ő még alszik. Hiába viszem magammal hordozóban a konyhába, szobába, csak sír. De ha felveszem, akkor semmi baja. Nem köti le semmi még.

Nagyon szépek a babák és a mamák is!

Dijcsi!
Nagyon jók a képek, nem is vagy Donna T. :!: :!: :!:
Mindenkinek büszkén mutogattam a képeket, hogy én bizony "ismerlek", mert egy helyre szoktunk írogatni. És mindenki csodálkozott, hogy "tényleg? dejó!"

Na, most elteszem magam holnapra, mert talán elaludt a kismanóm és akkor nekem is gyorsan kell aludnom, mert nemsokára jelentkezni fog, hogy megint éhes!

sch.judit
 
 


Sziaszok!

Márk végre elaludt. Azt hittem megőrülök ma. Egész nap nem tudott aludni. Látszott rajta, hogy nagyon fáradt, de ennek ellenére nem ment neki az elalvás. Ilyen 5 percekre elbóbiskolt egy párszor, de ennyi... Már úúúúgy sajnáltam szegénykémet. De most úgy néz ki elaludt.

bacilivi,
Dalmi nagyon szép kislány! A "kezeket fel" pozició nagyon tetszik, Márk is általában így alszik :D

rzsana,
Bálint már egy igazi pasi :D Nagyon helyesek vagytok mindketten. A nagyanyád meg szupernagyi! :D Nekem is kéne egy ilyen! :D


nika 70, boszibaba,
Köszike :D Én nem tetszem magamnak (az egyik képen túl kövér vagyok, a másikon meg túl öreg :D ) de MÁrk olyan kis édes, és azont a képen olyan picike még, ott még csak 4 hetes :D

sch. judith,
Édes vagy, köszi :D :D

Ma voltunk vásárolni függönyöket az új lakásra. Hááááát, majdnem elájultam, amikor a csajszi összeszámolta, hogy felvarrással, és mindennel együtt mennyi.... 64 000 forint :evil: :evil: :evil: Durva... De már megvan szinte minden az új lakáson. Persze még egy jó pár Ikeás butort össze kell szerelgetni, aztán meg nagytakarítani... Ja, és az albérletet is jól ki kell takarítani. Megbeszéltem anyósommal, hogy jövő hétvégén ő fog vigyázni Márkra, én meg takarítok majd ezerrel. Ha minden jól megy jövő hét szombat - vasárnap környékén már véglegesen átköltözünk. Áááááááá, de várom már! Hihetetlen, hogy van saját lakásunk! :shock: :lol:

Kellemes hétvégét mindenkinek!

Kép
dijcsi
 
 


Csajok, szuperek a képek, egyik szebb, mint a másik.

Zsana, nagyon jól néztek ki együtt, és a fürdőzős kép nagyon édi, a nagymamisról már nem is beszélve.....

Dalmi is nagyon aranyos, főleg a bohócoson kis cuki.... :lol:

Én is kedvet kaptam képet feltenni:
Kép Sziasztok

Kép Néha mérges vagyok

Kép sokszor mosolygok

Kép beszélgetek a mackómmal

Kép vigyázz, behúzok eggyet!

Kép
Kép
34372
 
 


Dijcsi, én is készülök megnézni az újságot, már nagyon kíváncsi vagyok! Kitartás a takarításhoz, persze ilyenkor feltölt az új lakás gondolata.... :lol:

Lilo

Kép
Kép
34372
 
 


Április 22én délután 16.07perckor megszületett a kislányunk Dóri 4140grmal és 56cmrel!!és reméljük h néha jöhetünk hozzátok az oldalra..bár egyelőre bele kell jönnöm a dolgokba..teszek fel pár képet ide is...
remélem mindenki jól van,és élvezitek a szép időjárást...puszi
Kép Kép Kép Kép
nikky
 
 


dijcsi,
nemoskára kozza apa a kismam újságot...már nagyon kiváncsi vagyok rád :wink: :lol:
Húú, de jónektek...mehettek már az új helyre... Mi május 12 körül kapjuk meg az új házat...

nikky,
gratulálok Dórihoz!!!!!!!! NAgyon szép bab, büszkék lehettek! GYERE SOKAT!!!!!!!!!! :D

Lilo,
eel olvadok....nagyon szuper képek, Blanka szééép.... Kedvenc a morcis kép... :lol: 8)

schjudit,
csavarj egy kis citromot a sörbe...kicsit elviselhetőbb úgy... :wink: :lol:

pannica,
éérteméértem..BEHÖRCSÖGÖZNI :lol: :lol: :wink:

nikole,
ezt a trükköt olvastam valahol: ugye több tejcsi a több ciciürítéstől lesz.minden szopi után negyed(fél) órával fejd le ismét.persze nem fog túl sok jönni, de a következő szopira újratermelődik és a baba se fog kevesebbet kapni és több ürítás is lesz. kb 1 hét... Hát ezt olvastam, hogy ez nagyon jó módszer. Ha gondolod próbáld ki.
Vendég
 


dijcsi,
Megjött az újság...olyan szentimentálissá tett az anyaság....megkönnyeztem a történeteteket... :cry: :oops:
Vendég
 


Sziasztok!

Hogy itt milyen hülye szél van! Alig bírtunk hazajönni a sétából. Attól tartok lesz ma este sírás, mert a szelet meg szoktuk érezni, sajna! :(

Most épp a vízszerelőt várom, mert a falból elég rendesen folyik a víz kifelé, szerintem eltört vmi a csapnál. Hát ez nagyon hiányzott! :roll:

Tegnap megvolt az első komoly drámánk Balázzsal. Kint voltunk az udvaron, de sehogy sem akart elaludni, már mindent csináltam vele. Tök fáradt volt, de csak kapálózott össze-vissza a babakocsiban. Épp nem néztem rá, amikor meg odanéztem, pont akkor jött ki az orrából egy csomó tej. Rögtön kikaptam a kocsiból és rohantam fel vele a lakásba. Persze egyedül voltam itthon. Láttam, hogy kap levegőt, csak nagyon szörcsög. Előrántottam a porszívót, bele az orrszívót és kiszedtem ami benne volt. Ilyen betúrósodott tej volt. Aztán persze sírás is volt, de hallottam, hogy a torka is tele van. Felvettem, erre meg böfizett egy óriásit, bukással. Kijött egy csomó "túró", szegényke már emésztette, jó kis hányás szaga volt. Na, ezek után már rendben volt minden, még alvás is volt gyorsan. Érdekes, de nem estem pánikba, pedig azt hittem egy ilyen esetnél majd leblokkolok vagy bepánikolok, de rögtön tudtam mit kell csinálnom. Nagyon büszke is voltam magamra! :D Azért örülök, hogy ilyen jól megúsztuk, rögtön Vitte és Noah jutottak eszembe!

sch.judit
 
 


Bacilivi!

Köszi a tippet, megpróbálom, hátha jobban csúszik majd!


Lilo!
Blanka tündér!Nagyon szép kiscsajszi! Nekem a boxolós kép tetszik a legjobban!


Nikky!

Még egyszer gratulálok Dórihoz! Hát, igen ebbe a topikba már ritkábban írogat az ember lánya, mert már nincs annyi idő, de ezzel szerintem mindenki így van!

sch.judit
 
 


Jó estét mindenkinek!

Nikole: Pont tegnap este döglött be a babamérleg, úgyhogy én már mérni sem tudom, hogy mennyit eszik. Nálunk is pont úgy volt mint nálatok, eleinte alvás-evés, most már van sirás rivás is. Nekünk nincs kifejezetten időszak mikor sír, hol délelőtt, hol délután. Mi a babakocsit még nem probáltuk, pont ma akartunk vele kimenni, erre elkezdett szakadni az eső :cry: . Úgyhogy a mai sétánk elmaradt.

Nálunk az újabb heppje, hogy elkezd enni az egyik ciciből és kb. 10-perc után elengedi a bimbót és elkezd sírni, vagy van amikor a szájában van a cici és úgy sír. Elöször azt hittem, hogy esetleg csikar a hasa, de amint átteszem a másik cicire csönd van szívja mint az örült. Lehet, hogy ilyenkor a másikból elfogy a tej? De amikor megnyomom a bimbót még jön belőle! Most akkor mi van? Tudd ebben valaki segíteni? Mamik nálatok akinél kevés lett a tej honnan vette észre?

Lilo: Blanka tündéri kislány, főleg a magyarázos kép tetszik a legjobban. Mikor lesz már Dávid is ekkora. :lol:

Nikky: Gratulálok a pici Dórihoz nagyon édes baba. Jó egészséget nektek és sok tejcsit.

Sch.Judit: Jó, hogy ilyen lélek jelenléted van és biztos nem tudtam volna, hogy mit csináljak. Főleg, hogy mi még nem vettünk ilyen porszívó orrszívót. Büszke is lehetsz magadra és egy anyukának mindig ilyen felkészültnek kell lennie. :lol:

Lilypie Kids Birthday tickers

Lilypie First Birthday tickers
krisy79
 
 
 


Barbamami
nagyon szép a lányod

Zsana
nagyon helyesek vagytok a mosolygós képen, és tetszik az is amikor beájult, ilyenkor nagyon édesek tudnak lenni.

Bacilivi nagyon helyesek apával

34372
nagyon ügyes a lányod, hogy már ilyen szépen fel tud könyökölni.

Nikky
nem semmi milyen óriás a lányod, és szép is.

Judit
biztosan nagyon megijedtél. nekünk akkor volt ilyen mikor egyszer bukott és az orrán is jött ki a tej. nekünk szerencsére teljesen össze volt dugva a porszívó az orrszívóval. gondolom utánna remegett a lábad..

Krisy nálunk is van ilyen mostanában. a bal ciciből nem kell neki annyira a kaja. eszik belőle de csak immel ámmal, ha megkapja a jobbat azt szívja rendesen.
nekem szinte teljesen elfogyott egyszer és akko azt éreztem, hogy a cicik puhák pedig ha van benne tej, kemény. Niki is ordított evés közben és utánna is. lehet, hogy jön belőle még csak nem olyan intenzitással mint ő azt szeretné. Próbáltad váltogatni?
ha meg kevésnek érzed, igyál laktoherbet jó sokat az segít. és fejjed is.


LÁNYOK KÉPZELJÉTEK EL,
HOGY NIKINEK KIJÖTT A FOGA.

láttam ma este a fehér pontokat az ínyén alul, felul nincs. mikor ráharapott az ujjamra olyan volt, mint ha én haraptam volna meg a fogammal. tuti, hogy kijött.

Kép
Kép
bbeti
 
 


Kép

KépKép
KépKép
akíra
 
 


krisy: nálunk is megy ez az evés közbeni sírás dolog, a nővérem azt mondta, két gyerek után, hogy az a baj, hogy nem jön olyan intenzitással mint szeretné, szívni pedig lusta, inkább hisztizik. Állítólag az ő nagyobbik lánya is ilyen volt, és ő úgy oldotta meg, hogy szopizás közben fejte a kicsi szájába. Na tegnap megpróbáltam, de sokra nem mentem vele. Nem jöttem rá hogy lehet szoptatni és fejni egyszerre :roll:
Majd ma még próbálgatom. És ő is a fejést javasolta, ő a nulláról hozta vissza a tejét az állandó fejéssel. Hát majd kiderül. Persze a laktoherb és a homeos bogyók is bejátszanak nálam.
Marcinak is szokott folyni orrán száján a tej, de mióta nincs annyi tejcsi :cry: , azóta nem. Mondjuk valószínű akkor ette túl magát, nem???
Az a hülye mérlegelés... Nem tudom rávenni magam hogy ne mérjem, mert így legalább tudom, ha azért sír mert nem evett eleget. De közben meg csak stresszelem magam, hogy miért nem eszik többet. Főleg úgy, hogy reggel is evett 80-at, és még 40-et tudtam fejni. Hát akkor most van tejcsi, vagy nincs??? Lehet tényleg csak lusta. Remélem ez ahogy nő, és erősödik majd elmúlik. Tapasztalat valakinek???

Kép
Kép
nikole
 
 


csajok én me3g két napja nem bírok Gegével.Egyfolytában kézben akar lenni meg cici kell neki pedig eddig nagyon szépen elvolt egyedül ha letettem a játszi szönyegre.Lehet valami front van mert nehezen aludt el este is

nika70
Salgótarján
 
 


Betti,
woooow!!!!! AZ ELSŐ TOPIK FOG!!!! :lol: :lol: :lol: Gratulálok!!!!!!

nika,
vagy neki is jön a foga...??

akira,
köszönjük a táblát...hogy telik az idő...
Mizu veletek, rég voltál...


Látom mindenki inkább majálisozik :wink: :wink:
Vendég
 


Nika70: Nálunk ugyan ez van, 2 napja csak kézben akar lenni vagy cicin. Istenigazából nem tudom mit csináljak cipeljem vagy hallgassam az üvöltést.?

Nikole: Te mivel fejsz? Géppel vagy kézzel? Nekem nem sikerül fejnem tök béna vagyok hozzá.

Lilypie Kids Birthday tickers

Lilypie First Birthday tickers
krisy79
 
 
 


lehet valami front van mert 2 hetes baba meg egy 3 hónapos nem hiszem hogy ugyanazért nyafizba:)
ha fopga jönne akkor éjjel sem aludna azt meg alszik rendesen

nika70
Salgótarján
 
 


Sziasztok!

Betti! Gratula a fogacskához! Mit kap a Fogtündértől???

Sámuel is ordít,képtelen aludni. Én csak holnapra vártam a hisztit pedig,mivel szerdán ér ide a lehülés. Esetleg a front már megérkezett?...

Ja,és azt hiszem nálam most tetőzik valami fáradtság,egész nap sírdogálok,és botrányos,hogy nincs egy ruhám sem,ami rámjönne...
Van tippetek szoptatás alatti fogyókúrára???? HELP

Kép
babzsák
 
 


Betti, gratulálok Niki első fogához!! És irigykedek is, hogy különösebb szenvedés nélkül kijött. Nálunk Domi pályázik a második topik-fogtulajdonos címre, sajnos napok óta tart a "cirkusz": nuku alvás, evés csak ordítással és fejrángatással, hasmenés és nemhogy nappal, de éjjel sem aludtunk szinte semmit sem. Nem tudom, meddig fog így menni ez a kínlódás. Remélem, egy jó időre most megint abbamarad ez az "előfogzás", már nagyon várom a szünetet. Ja, most meg majd jön a hidegfront a változatosság kedvéért.

Babzsák, azt a fogyókúrát nekem is elárulhatnák. Sokszor "bánatomban" meg fáradtságomban összeeszek mindent, utána meg mérges vagyok magamra. Tipikus női "lelkizés", amit csinálok.

Nagyon édesek a babák a képeken!

KépKép
nanett
 
 


Én is felteszek 2 képet


Szülői terror, már megint hason kell lennem
Kép

És még mindig, ez nem igaz!
Kép
nanett
 
 


Én kézi mellszívóval fejek, nekem bejött, de azért kézzel is megnézem, hogy tudnék-e még, de szinte teljesen leszívja, ráadásul kézzel még fáj is...
Marci is nyűgi már második napja, de képzeljétek a tejcsim ma több mint tegnap. Mitől van az, hogy egyik nap van, a másik nap meg csak alig. Vagy elég volt egy napi sűrűbb szopiztaztás, bár többet is pihentem, lehet az tett jót!
Mi még holnap nem majálisozunk, nem merem elvinni a tömegbe, de azért egy jó nagy sétát beiktatunk, hátha nem ordítja végig!!!

Kép
Kép
nikole
 
 


Sziasztok!Fogyokúrázni ugye nem lehet,tehát én elkezdtem tornázni-norbira-.Én úgygondolom bejött,ja és persze nem eszek feleslegesen.78-al mentem szülni,7 ment le szülés után és most 63 vagyok még tíz van hátra.Muszáj,mert én sokat híztam!!!

Lányok ti mikor fürdettek???Én eddig 7kor,de mondták,hogy próbáljam kitolni az időt mert jön a nyár és mindig haza kell majd rohanni olyan korán!

Szerintetek mikor hagyjam a drágámat egyedül aludni??Most egy szobában alszom vele.A másik szoba ott van melette tehát tisztán áthallani mindent...de nem merem.Csakhát sajnálom apát is,mert rossz neki egyedül aludni!

KépKép
vicuska
 
 


Vicuska mi fél 9 - 9-kor fürdetünk. Ez azért is jó, mert így 9-fél 10 körül szopizik, és éjjel 2-3 óráig kibírja, ha szerencsém van. Bár ma éjjel (hajnalban) 4-kor kelt. Olyan jó volt aludni :lol:
Fogyókúrázni tényleg nem szabad, de a tornán már én is gondolkoztam,de mikor??? Én a napi 20 perc intimtornát is alig bírom beiktatni, általában csak este 10-kor, de akkor már annyira fáradt vagyok...

Kép
Kép
nikole
 
 


Sziasztok lányok!

Hulla vagyok. Egész nap takarítottam, már a fülemen jön ki a takarítás :shock:

LIlo,
Blani olyan gyönyörű kislány! Napról napra szebb!

Nikky,
Üdv a mamik között! :D Még egyszer gratula Neked! Dorci szép baba!! Olyan édes pofija van.

bbetti,
Nem semmi, hogy NIkinek már van foga! Gratula az első fogacskához :lol:

Nanett,
NÁlunk is ugyan ez a helyzet a hasonfekvéssel... Márk nem szereti, de én is "terrorizálom" naponta. Domi nagyon édes!

KOrábban többen is írtátok, hogy van, hgoy este nyügösek a babák. Na, nálunk is kb 3 napja este 6 körül kezdődik a hiszti. Először mindig azt hiszem, hogy éhes, de miután kicsit eszik, már cumisüveggel a szájában sirdogál tovább... nagyon nehéz megnyugtatni, és mindez kb 7-ig tart. Utána, mintha mi sem történt volna... Nemtom mitöl van ez.

Kép
dijcsi
 
 


Kép

Kép

Kép

Néhány kép a 11 hetes MÁrkr babáról.

Kép
dijcsi
 
 


Sziasztok Csajszik,
Köszönjük a dícséreteket, hát dagad a májam..... :D

Nikky, gratula Nektek, nagyon szép nagy babád van!

Judit, Balázsról tehetnél fel képeket....:)

Dijcsi, köszi a bókot, Márk is nagyon jó kis pasi, igazi fiús cuccokban van. Az újságot még nem sikerült beszerezni, mert nem voltam még vásárolni....:) Együttérzek veled a takarítás miatt....

Nanett, Domi nagyon édi ahogy küzd a hasonfekvéssel....

Ja eszembejutott a mi trükkünk: amikor kézben elaludt már kicsit mélyebben, akkor hasra tettük le aludni, így észrevétlenül szokta meg a hasonfekvést. Mikor felébred magától elkezd gyakorlatozni. Már nyújtott karral is kinyomja magát....:)

Ha szeretnénk találkozót, akkor húzzunk bele.... a szervezésbe...
Mit szólnátok a május 26-27-i hétvégéhez? Bár azt hiszem a vasárnap gyereknap és olyankor tele van a város rendezvényekkel. Előtte 20-a bababörze....Ja és a Millenáris Park????

Lilo

Kép
Kép
34372
 
 


Fura, hogy a babák nem szeretnek hason feküdni! Marci meg szinte csak úgy hajlandó elaludni. Éjszaka mindig hason alszik el, napközben próbálom máshogy is altatni, de van mikor csak a hasonfektetés jár eredménnyel. Az nem baj, ha sokat van hason???

Kép
Kép
nikole
 
 


Bence is csak hason hajlandó aludni! Szerintem jólesik neki, hogy nyomja a pocakját. Háton max azzal a csellel sikerült altatni, hogy miután mélyen bealudt megfordítjuk. Ettől persze a legtöbbször felébred. Ráadásul ha el is alszik háton az első felületesebb alvási szakasznál felébreszti magát, amikor elkezd kalimpálni a kezével, lábával. Hason ezt kevésbé tudja, bár úgy meg állandóan a fejét forgatja néha ettől dühödik be:) A legtutibb az ölben altatás!

Amúgy szerintem egyáltalán nem árt a hason alvás. Kinek mi jön be. A lényeg, hogy a másikat is erőltessük azért néha.

Lilypie Fifth Birthday tickers
Lilypie Third Birthday tickers
Kép
kislilla
 
 


Sziasztok! :lol:

Jól vagyunk,Gabika úgy néz ki beállt:reggel 6 előtt nem kell fel! :D

Fürdetés:
Mi 20:30-21 körül fürdetünk,utána szopi,és reggel 6-ig alszik. Éjjel azért én felkelek fejni,így az első 2 etetésre elég a csak anyatej szerencsére.

Hason levés:
Gabika se szereti,de azért minden nap egy bizonyos ideig úgy rakom,hogy szokja csak meg.

Ja és már 5 kg vagyunk lassan,és még a 2. hónapot se töltötte be! :lol: Az étvágyát nem tőlem örökölte! :D

Kép
Kép
Kép
Kép

Kép
Kép
Kép
boszibaba1980
Budapest III. kerület
 
 
 


jaj csajok én úúúgy ki vagyok!!!szegény pici fiamat most szoktatjuk ahoz hogy elegyen egyedül de nemigazán tetszik neki az ötlet :cry: :cry: :cry: :cry: nagyon sír,vagyis hisztizik.de már nem birtuk tovább hogy mindig kézben akar lenni mert nemtudtunk semmit csinálni.ugyhogy muszáj de ugy sajnálom.nagyon gonoszak vagyunk ugye???????????,,
kismama18
 
 


Marci is folyton kézben akar lenni, de ő még állítólag elég pici ahhoz, hogy cipeljük, de én már néha nagyon elfáradok benne.
Valamit tudtok tanácsolni, ha séta közben sír nagyon a babakocsiban??? Nem végig, de egyszer-kétszer, néha többször is, úgy üvölt, hogy ki kell venni, és akkor is percekig ordít mire sikerül valahogy megvígasztalni, még a cumi se kell neki olyankor. Utána visszateszem és megyünk tovább. Ha szerencsém van, a következő hisztit ki tudom védeni a cumival, míg hazaérünk. Légyszi ha tudtok valami jót, osszátok meg velem, mert néha már ott járok, hogy nem lépek ki a lakásból vele, de azt mégsem tehetem, mer akkor abba őrülök bele...
Pont az futott át az agyamon a mai hiszti közben, hogy hogy fogok Marcival vásárolni menni, meg emberek közé, ha végigordít mindent :roll:

Kép
Kép
nikole
 
 


nikole,
Márk is gyakran sírt a babakocsiban séta közben, de mostanra már kinőtte, úgy hogy türelem... Igazából semmi trükköt nem tudok mondani, nálunk sem vált be semmi.
MOst már csak akkor hisztizik, ha nem lát ki belőle, ha ébren van, akkor egy fokozattal megemelem a háttámlát, hogy nézelődjön. Ja, és néha akkor is sir, ha megállunk, ilyenkor "követeli", hogy mozgásban legyen a babakocsi. Ezt egyébként néha az autóban is eljátsza.

boszibaba,
Gabika tündéri!!!! Olyan kis ducika :D :D Nekünk is van olyan tigger-es rugink, és nagyon szerettük, csak sajna kinőttük. És gratula a több tejcsihez!!

NÁlunk úgy néz ki, hogy kezd beállni a napirend. Márk már kb 2 hete átalussza az éjszakát. Este 9 körül van alvás, és legközelebb már csak 4-kor kel fel. Aztán 3-4 óránként eszik. A fürcsi pedig este 8-kor van. A napközbeni alvás eléggé hektikus, néha átalussza a napot, néha meg szinte semmit nem alszik. Az utóbbi napokra az utóbbi jellemző.

Kép
dijcsi
 
 


Ez a mai kedvenc képem:

Kép

Kép
dijcsi
 
 

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

 

X
EZT MÁR OLVASTAD?