Új privát üzeneted érkezett!

Malom utcai bölcsi udvarára én is is rákérdeztem. Tavaly, mikor felújították az épületet, elcsúsztak a munkálatokkal, és nem sikerült befejezni a szünet végére az udvar rendebetételét. Azt hiszem füvesítés volt, csak feleslegesen, de rajta vannak az ügyön, hogy szebbé varázsolják, mert jelen kinézetével nincs nagyon kibékülve a vezetőnő sem.

Most mennem kell, azért én is örülök, hogy van téma, és pörög a topic.

Timi2, üdv Neked. Szerintem sincs baj. Enyém fiam már emelte ilyenkor, de ő nagyon erős baba születésétől (talán túlságosan is). Annyira másként fejlődik minden baba. Azért a dokitoknál rákérdezhetsz.

Majd este én is jövök, sziasztok!

Anita
Kép
Kép
_anita_

tényleg jól megindult itt a pörgés!! de gondolom a hosszú hétvégén majd alábbhagy, hisz az apukák is otthon lesznek!! :wink:

Kép
dora1980

Sziasztok!

Mi is jól éreztük magunkat a talin, minden baba gyönyörű, és jó volt megismerkedni Tündivel és Gergővel is.

Timi2! Üdvözöllek a fórumon! Az orvos mit mond, hogy miért nem emeli a fejét a kisfiad? SZerintem sem kell aggódnod, nem egyformán fejlődnek a gyerekek, de azért szerintem is beszélj az orvossal róla. Amúgy merre laktok? Írj még magatokról!

Jolka! Hát nem ájultam el ettől a játszótértől sem, a csúszda ugyanaz, mint a Sóstón. 5 percig rohangáltam Bence után, hogy becserkésszem végre, aztán felmentem érte. Életveszélyes. Amúgy Bence is, kikészít, néha miket csinál. Most épp büntiben vagyunk, mert a szomszéd macskáját terrorizálja, az pedig - érthető módon - ki akarta marni. Ezért hazajöttünk az anyáék udvarára, de itt meg van egy döglött rigó, Apukám kutyája fogta. Bence meg persze meg akarta fogni, így felkaptam és bejöttünk.

Tünde! Jó kis gyomrod van, ha megeszel egy nagy adag jégkrémet és mégis ilyen csini vagy. Nagyon jók a képek, köszi, hogy feltetted! Bence elaludt ahogy elváltunk, és még több, mint másfél órát aludt itthon is.

Dóra! Kár, hogy nem jöttetek. Legközelebb remélem, a közelben lesz, nekem is jobban útba esik a tornapálya, vagy a Jósavárosban van két új játszótér is, az egyik mellett van egy tuti fagyizó, legközelebb megnézhetnénk. Többiek?

Petra

Kép
ppetra

Nagyon jó kis játszóterezést csaptunk, a babók nagyon jól elvoltak, még a picurkák is, szerintem. :)

Jolka! Jobbulást apukádnak, remélem rendbejön.

Andi! Jó hogy írod, hogy Lökön is van labor, akkor a következő gyerekkel inkább én is oda fogok járni.

Tündi! Jó, hogy jöttetek, nagyon aranyos a kisfiad, Botival tényleg jól kijönnek. Zokszó nélkül ütik egymás fejét a labdával. :lol:
Remélem meggyógyul a kutyuskátok! A mi pulink júniusban lesz egy éves, Palinak hívják és nagyon rosszcsont. De azért imádjuk. :) Ádámmal is jól kijönnek.
8-án jön a kutyakozmetikus és rendberakja, mert már elég loncsos. Minden gazt összegyüjt. :)
Itt van róla egy kép: http://img3.tar.hu/annamari/img/29588415.jpg

Petra! Ma is történt valami baleset a csúszdánál, nem? Nem Te mondtad, hogy az egyik gyereknek vérzett a foga?
Még jó, hogy nem marta ki a macsek Bencét! :o
Nekem nagyon tetszik a fagyizó melletti játszótér ötlete! :lol:

Anita! Filmsztár lesz a fiad? :D Ha megtudod, hogy mikor és hol lehet megtekinteni, megoszthatnád velünk. :)

Timi2! Üdv köztünk. Szerintem biztos nincs gond a picurkával, az én fiam is utált hason lenni, nem is erőltettem. Ő is üvöltött. Nagyon sokáig csak háton aludt, aztán oldalt fekve, és mostanában pedig már szeret hason is aludni.

Ádimama

Sziasztok!

Tünde!
Nagyon szuper képeket csináltál. Komolyan!!! Amikor elkezdtem nézni, nagyon megtetszett Bence rucija, na meg ő maga is nagyon aranyosan nézett ki, na ezt meg is akartam említeni, de ahogy mentem tovább, rá kellett jönnöm, mindenki nagyon helyes. :)

Petra!
Én nem a nagy csúszdára gondoltam, hanem középen a kicsire. Nagyok tényleg életveszélyesek. A nagyra, én is mostanábban engedtem fel először Manót, viszont valamivel biztonságosabb a sóstóitól, mert itt a libegőn Manó kézmagaságábban is van korlát, és nem csak a láncb alehet kapaszkodni. Nekem mind1, hol találkozunk legközelebb.

Szia Timi2!
Üdv. a topicon. Szerintem se aggódj a picurka miatt. Nálunk is ugyan az volt, mint Annamariék. Én sem erőltettem a hason fekvést.

Manó egy 2 perce döglött vakondot fogott meg. A kutyája fogta meg. Manó felemelte, és oda vitte a kutyának, hogy nyam-nyam.:) Jó, utána volt kézmosás is, de maradtunk.

Dóra!
Pont az a két napvédő ami szemet szúrt először a bölcsinél. :) Gondoltam, hogy a fákat szolgálja. :) :wink:

Papci sokkal jobban van, vasárnap jön haza. Nyomnélkül túl van az infartuson(most már erről beszélnek a dokik), ja és kiderült, hogy cukros. Tuti szerdán már újra Pest felé fog vezetni, na meg napi 4-5x megjárja Debit.

Ja nap híre!
:D Míg csináltam a kiskertet, Manó a fokusban ült, a fényszórót felkapcsolta, kivéletesen elfelejtettem lekapcsolni, délutánra szépen le is merült a kocsi. A kocsibejáró közepén, addig a tranzit az utcán állt. Még jó, mert akkor a munkások itt maradtak volna. :) Állandóan figyelni kell rá, mert egy perc alatt kárt tesz. Pl. anyu nappaliba lévő szekrénysorának a szélére cakkot vágott a húskofolóval. :oops: Még jó, hogy nem ő okozta az első kárt benne, már az öcsém gyerekkorában felavatta. Kiállítást csinált anyunak a rajzaiból, és technokollal felragasztotta rá. :) Nem vészes, csak mi tudjuk, hol a hiba.

Na most már megyek!

Sziasztok

JOLKA
KépKép
KépKép
jolka

Sziasztok!

Jó reggelt mindenkinek! És kellemes hétvégét!!!

Ki merre megy a hosszú hétvégén? Na és Majus 1.-én?

Jövő7 hétvégén Mihálynapi vásár Debrecenbe.

Sziasztok

JOLKA
KépKép
KépKép
jolka

Sziasztok!

Hu, de pörög a topic! Most sajna nincs sok idom, csak gyorsan visszaolvastam.

Jolka! Papádnak jobbulást kívánok!

Zsuzsi! Megnéztem ma nálunk a lomost, most motor nincs csask kis dömper meg nagy dömper, egy lábbal hajthatós gokart, de az szerintem nagy, ja és egy szintén lábbal hajthatós traktor.

Tünde! Azt hiszem kicsit tudatlan vagyok. Hol lehet a képeket megnézni?

Anita! Gratulálok a kis tv sztárnak :) ! Biztos bevátgják, mert Boti tündéri kisfiú!

A talin mi is jl éreztük magunkat, nagyon aranyos minden baba, a nagyok igazán ügyesek!
A bölcsi dologtól kezdek kicsit megijedni... mi ugyan tervezünk még1 babucit, kb. úgy mint Jolkáék, viszont a másodikat tuti be kell majd adnom bölcsibe, de engem Db-ben várnak vissza a munkahelyre...

A fagyizó melletti játszótér nagyon szimpi!

Szép hétvégét mindenkinek!

Anita
Kép
Kép
dorkamama

Jaj Timi2! Üdv közöttünk! Szerintem ne aggódj nagyon! Az én kislányom most lesz 6 hónapos, ő ugyan már 2 naposan képes volt tartani a fejét, de kb. 3 hónapos koráig inkább visított ha hasra fektettem ébren és fúrta bele a fejét a matracba. Aztán a vonalzón is láthatod, mostmár vigyorog :)
Azért szerintem is kérdezd meg a gyerekorvost, csak hogy megnyugtassaon!

Anita
Kép
Kép
dorkamama

Sziasztok!
Andi vagyok, Pátrohán lakom, és elvileg 6 hetes vagyok, de uh szerint még csak 4, mert még csak petezsákot talált a doki. Mennyi 1ébként az esély, hogy lakik is majd benne valaki? MErt hányingerem nincs, kívánni sem kívánokl semmit,csak a petefészkemnél fájdogál, sőt néha az egész alhasam. Ő lesz az első picink, ha tudna valaki nagyon jó dokit ajánlani Kisvárdán, vagy Nyíregyházán, írja már meg legyen szíves. Egyébként ti hová valósiak vagytok?

Andi
Kép
cicabogár

Sziasztok!

Tali szuper volt, és meg is volt részünkről a sírás eredménye, estére kibújt a fogacska.... máááásodik :lol:

Anita!
Behoztuk a lemaradást :lol: bár nem lóverseny, és természetesen csak viccből mondom.... a motort sajnálom, köszi mégegyszer, hogy megnézted....

Timi!
Nálunk sem szeretett egyik gyerek sem hason feküdni. Szerintem is gyereke válogatja...

Jolka!
Jobbulást apukádnak, szerencsés, hogy így átvészelte...

Cicabogár Andi!
Én is úgy jártam, hogy "visszaminősített" a doki, kisebb terhességgel számolt végig UH alapján, mint mensi alapján... nekem sem volt semmi bajom, csak fáradt voltam főleg délutánonként, az első terhességnél nagyon fájtak a melleim, de a másodiknál az sem volt. Ráadásul az első tesztem negatív is volt mindkét gyereknél, éééés mégis itt vannak :D úgyhogy fel a fejjel :D
Dokinevet írok privátban, mert nem áll szándékomban reklámot csinálni senkinek nyilvánosan...
(Anita, neked is elküldöm, mert azt mindig elfelejtjük megbeszélni)

Nooooooooo, és megnézem a képeket végre én is, bár nem vagyok egy felemelő látvány.... :roll:

Annamari!
Nem adtam Tominak semmi más kaját, és teljesen jól volt, csak most kevesebbszer eszik... amúgy nem sír éhes sírással, lehet, hogy a foga miatt, vagy "táplálóbb" most a tej?

Jó éjt mindenkinek, én még megyek dolgozgatok egy kicsit...
Zsuzsi

Kép
Kép
zsuzsimano

Sziasztok!

Zsuzsi! Gratula a második fogacskához! Illett is, mégiscsak ti vagytok az idősebbek! :mrgreen: (persze ez is csak vicc). Igen, a doki megint kimaradt!

Cicabogár Andi!
Elöször is gratulálok a picihez!
A terhességem nekem is úgy derült ki, hogy azért mentem orvoshoz, mert fájt a petefészkem és a hasam (az első tesztem nekem is negatív volt :) ) És nekem is két héttel fiatalabb volt a terhesség az uh alapján! Igaz szerintem csak eggyel és ez jött be :) A hányinger és a kívánósság nem törvényszerű, bár ez utóbbi nálam a harmadik trimeszterben azért előjött!

Mondjátok meg nekem is hol lehet megnézni a képeket! Plííííz!

Most néztem meg a manót, hogy nem rugta e le magáról a takarót. Úgy aludt el hogy lelkesen ölelgeti a rácsvédőt. Egyem a szivét!!

Mostmár megyek én is aludni!

Anita
Kép
Kép
dorkamama

Sziasztok!

Újra itthon.:)
Aput ma engedték haza a kórházból. Doki szerint mindent folytathat tovább, na jó cigi nuku, cukorbetegség szerencsére nuku. :)

Tünde!
Szerintem vegyetek egy triciklit Zalusnak, ha ennyire tetszik neki. A pótkerekes még úgy is nagy neki. Szerintem Manó is majd csak jövőr fogja értékelni, most egyelőre motorbajnok. Tricikli meg nem rossz, mert csak erősíti a lábát. :) Viszont ezek a neon csili-csálé fajták nagyon nem tetszenek, kis tetővel a tetején. :?

Zsuzsi!
Mi is gratulálunk a fogacskákhoz.

További szép napot mindenkinek!

Sziasztok

JOLKA
KépKép
KépKép
jolka

Tünde, Jolka! Köszi az infót! Tényleg jók a képek, tündérek a babák!

Anita
Kép
Kép
dorkamama

Sziasztok!

Úgy látszik mindenki kihasználja a hosszúhétvégét.
Mindenkinek kellemes pihenést!!!
Apa holnap akar menni csavarogni, az úti célt rám bízta, de legszívesebben Pestre menne az állatkertbe és a vidámparkba(csak megsúgta) Én szívesebben maradnék itthon, vagy esetleg kimenni az állatkertbe, míg nincs a keddi tolongás. :)

Harci sérülések!
Már az elmúlt nyáron is téma volt nálam. Azóta sem találtam jobb ötletet. Tehát, a térd sérülésekre ki mit ajánl? Most Bepanthen plust használunk, kötszer nuku, mert nem olyan vészes. Csak a víz csípi, és húzódik a seb. Tegnap anyuék pólóba szaladgált, és volt pár esés, de nem vette észre, csak a fürdésnél. Tavaly a térdnadrág volt a legjobb védőeszköz. :) Ötletek?

Sziasztok

JOLKA
KépKép
KépKép
jolka

Sziasztok,

nálunk semmi extra, de azért egy picit még így is eseménydúsabban telnek a napok, mint a szimpla hétköznapokon.
Már egész jól vagyunk a kimerítő hét után (hiszti tetőfokon), viszont a 2. felső szemfog is kibújt, tuti, az lehetett a bűnös. Így felül a nagy örlők kivételével teljes a paletta, na de lent ... még metsző is hiányzik :lol:

Szombaton voltunk a Vadasparkban. Találkoztunk Csilláékkal. Flóra gyönyörűbb, mint valaha. A házat el is felejtettem megkérdezni, meg egy csomó mindent, mert épp Boti le akarta nyúlni Flóra lufiját (aztán persze neki is kellett egyet venni). Jól vannak egyébként, csak Flórának jönnek a nagy örlői, és napközben többször is belázasodott. Ennyi a "pletyka", de inkább híreknek szántam.
Utána még mentünk kavicsozni B. "törzshelyére", majd hazainduláskor láttuk Tündééket futólag.
Ma pedig (szintén Sóstón, hol máshol :D) találkoztunk a Tünde "ápolónő"ékkel, nagyon kedvesek voltak. Boti mindenáron a T. párjának akarta adni a kavicsait, amiket gyűjtött, így megálltak. T. mondta, hogy ismerős vagyok neki, ő is az volt nekem. Hihetetlen, hogy így felismert (na, jó, tudom a b.netnek is köszönhető :wink:), de hogy még azt is tudta, hogy a 7-esben feküdtünk... nem semmi, na! Úgy feldobódtam tőle, nem tudom miért. (egyébként a kórházban is ő volt az, aki olyan kedves, segítőkész volt velem/velünk, titkon bíztam benne, mikor Zsuzsi leírta nekem, hogy néz ki, hogy tényleg ő az).

Egyébként eredetileg csak a triciklikre akartam reagálni. Jájjjjjj, Jolka, ne is emlegesd kérlek, az ocsmány rikító, naptetős tricikliket. Apósék hoztak egyet Botinak :cool: :shock: Teljesen kész voltam, mikor megláttam. Miért nem mondják, hogy menjünk együtt,és válasszunk???? Még itt, a "faluban" el is tolom benne Botit a boltig, de a városba nem nagyon merek vele bemenni :oops: :wink: De, ha veszek másikat, oltári balhé lenne (szerintem)... áááááááááá :D:D:D

Na, majd dobok fel pár képet is, bár mostanság szerencsére elég sokat talizgatunk.

További kellemes estét!

Sziasztok!

Anita
Kép
Kép
_anita_

Na, akkor még mindig én :D

Andi, üdv itt! Lehetséges, hogy később volt peteérésed.Lakhat benne vki, majd olyan 6-7 hetesen (tényleges) érdemes menni, vagy még később, hogy láthassátok a szívecskét is! Drukk Nektek! Mit mondott egyébként a doki, mikor menjetek vissza? Azért is érdemes nézni egy uh-t egyébként (sokak nem mennek dokihoz az elején, nehogy baj történjen), hogy kiderüljön, jó helyen tapad-e, nem méhen kívüli terhesség, ilyesmi. A kézi vizsgálatot azonban jobb elkerülni, de nekem 2 dokihoz volt szerencsém koraterhesen, de nem favorizálták ők sem a tapit. (9 hetesen azonban muszáj volt, de semmi nem történt, hála) Én is fáradt voltam, szédelegtem. Dokim azt mondta, 6. hét után kezdődnek, HA kezdődnek a rosszullétek. Igaza lett, a 7. héttől a 14-ig (de még 2 hétig utána is előfordult), írtó ramatyul voltam minden áldott nap, így mindenki biztos volt a csajosban :lol:
Írj még magatokról!

Zsuzsi, gratula a 2. fogacskához, és további fájdalommentes fognövesztést az ifjúúrnak. Jobb most már így a kedve? Kristóffal mizújs?

Jolka, örülök Apudnak. További gyors gyógyulást neki, és kímélje azért magát!
Harci sérülések: mi csak nem egy év hátrányban vagyunk, így remélem, megússzuk még a nagyobb baleseteket. Egyébként bephanten plus szintén, de most hallottam vmi újról. (vmelyik patika szatyrán olvastam) Vettem azért még Betadin-oldatot, biztos ami, alapon, ,meg gézlapokat, ragtapaszt :D Ne legyen rá szükség!!!

Dorkamama Anita, édes lehetett Dorka a fejvédő szorítgatásával. Jó kis alvótárs :D képek jól sikerültek az úszáson?

Ági, nagyon köszönjük mégegyszer az ajándékokat, igazán nem kellett volna. Botinak nagyon bejönnek a képek, a vonatot szorongatja persze mindig pelusozás közben (így nekem is bejön :cool:), nagyokat huhogva hozzá :D Annyi mindent felismer már, tényleg nagyon klassz kis játék! Hátralévő vizsgákhoz drukk, már én is kezdek tanulgatni lassan.

Lelövöm most már magam, sziasztok :D (ja, még majd képekkel jövök :lol:)

Anita
Kép
Kép
_anita_

Sziasztok!

Anita! Várom, csak várom a képeket. :) De meglestem a tavaszi babáknál. Udvarolni már tud a nagyfiú!!!:)

Tricikli. Megértem mit éreztél....:)napfénytetőt nem lehet leoperálni róla?

Most már én is kiváncsi vagyok a TÜnde nővérkére. REmélem nekem is lesz hozzá szerencsém :wink:

Fogacskához mindenkinek gratulálok. NEkünk is jönnek a nagyörlők, és akkor egy darabbig túl vagyunk rajta. Már egy teljesen kint, egy most törte át, a harmadik most kezd kijönni, a negyedik még várat magára. :) Szrencsére nem panaszkodik Manó, esetleg az elsővel, de a többit is tegnap vettem észre.

Na megyek, mert a fiúkat rendbe teszem. Manó reggelizik. Öltözünk és irány a bujtosi tó, remélem megint leznek pacik. :) Már megigértem Manónak, na és a lufit is. :)

Nagyon szép napot mindenkinek!

Sziasztok

A majálisi képeket és élménybeszámolókat várjuk!

JOLKA
KépKép
KépKép
jolka

Sziasztok!

Micsoda "gyönyörű" idő!!! Nem is tudom el merjünk e indulni vhová ilyen szélben... Pedig én úgy mennék!

Anita! Az úszáson két kép készült, egyszer egy egykezes merülésről, aztán apával. Nem igazán láttam a részleteket azon a kis kijelzőn, csak annyit láttam, hogy az egykezes merülésnél annyira koncentrált DOrka, hogy befelé kancsit mindkét szemével :) Sőt videó is készült, olyan ügyes volt a kisasszony, egyik merülésnél sem sírt! Azt mondta Andi, hogy jön a fényképész még a jövő7en is, mert sokan voltunk (15 baba). Lehet én is bevállalok egy merülést Dorkával, csak a kontaktlencse miatt eddig nem mertem.
Tricikli! Én is imádom, ha anyósom úgy vesz vmit, hogy meg sem kérdez milyet szeretnénk (így lett a keresztelő ruhácskából tipegő, de megoldottuk :) ) Ez már csak ilyen! Nem lehet valamilyen indokkal másikat venni, pl. praktikusabb neked, könnyebb Botinak hajtani... Vagy ez csúnya dolog? :oops:
Gratulálok a fogacskákhoz, akkor most egy kis nyugi következik?

A terhességi tapis vizsgálathoz csak annyit: engem a terhesség alatt akkor vizsgált a dokim úgy először amikor az 1. amnioszkópiát csinálta :)

Jolka! Harci sérülésekhez sajnos nincs tippem, nálunk még csak kimarni szokta magát a manó. Azokat nagyon gyorsan rendbehozza a Neogranormon.

Jó majálisozást mindenkinek!
Üdv!

Anita
Kép
Kép
dorkamama

Sziasztok!

Dorkamama!
Nagyon hülye idő van. Picivel nem érdemes kimeni, mert még telekapja magát széllel.

Mi kb. 10-kor mentünk ki a bujtosihoz, de nagyon fújt a szél. :(
TEttünk egy tiszteletkört, Manó kapott egy Zsizsis lufit, jó nagyot. MÉzeskalács, lángos, kukorica kihagyhatatlan. Na még kapott egy pecabotot halacskákkal. Apa majd megfagyott mire hazaértünk. :) Férfiak, gyengék. :wink: FÉnyképet nem csináltam, pedig nálunk volt a gép.
Ja és a pacizás. Volt 600dt-ért, kifizettük, de Manó most nem volt hajlandó ráülni. REndes volt a nő, mert visszaadta a pénzt. De ott lesznek megint a Mihálynapin. :wink: Akkor újra próbálkozunk.

Remélem mindenkinek jól sikerült a napja, és a kicsik nagyon élvezték.

További szép napot mindenkinek!!!

Sziasztok

JOLKA
KépKép
KépKép
jolka

Sziasztok,

Ha nagy beszámolóval nem is szolgálhatok, de leirom merre jártunk. Na nem mentünk borzasztó messzire, de 3 napja csak aludni járunk haza. Vasárnap szokásos Debi. Tegnap kerti parti valamelyik bokorban itt a környéken(Z. egyik kollégájáéknál), de tegnap óta már nem hangoztatom, h. csak a városban és azon belül is a belvárosi részen vagyok hajlandó lakni, ugyanis nagyon bejött úgy az egész (Petra van még mellettetek eladó telek? :D) ). Zalusról nem is beszélve, fél órát sem aludt (nem vesztegette rá az időt, itthon meg 3 óra alá ritkán adja), igaz fél éve csak kizárólag ágyban alszik, mert ha nem itthon aludtunk, akkor is volt velünk utazóágy, de most nem és annyira élvezte a szabadságot, h. egész nap szinte meg sem állt, csak ebéd után minimálisan feltötte az elemeit, én meg azt élveztem, h.a vendéglátónk lányai a kisfiamat pesztrálták egész nap és vissza sem adták a "felügyeleti jogot". Szal tj nap volt. Ma meg Lillafüreden voltunk, ahol képzeljétek nem fújt a szél, gyönyörüen sütött a nap. A barátnőmékkel mentünk és beszéltük induláskor, h. ha ott is ez lesz, mint itt, akkor lehet ki se szállunk a kocsiból? Hát nem igy lett. Láttuk sokszor a kisvonatot, ami nálunk ugye központi kérdés és sétáltunk rengeteget .... és ettünk, amennyi csak belénk fért. Miskolcon áthaladva meg képedtem el, h. az a város valami hihetetlen módon nem fejlődik és katasztrófális ahogy kinéz.

Jolka, Ti végül tegnap merre voltatok? Képeket nem tennék ide fel, mert vannak rajtuk olyan személyek, akik nem örülnének, ha nyilvános topicban mutogatnám őket (ami érthető, én sem).

Anita, Annyira felcsigáztál a a csodajárgánynal, amit el sem tudok képzelni hogyan néz ki, h. te lécci tegyél fel képet.

Anita3, De hogy oldottad meg a keresztelői ruhát? Kitaláltad, h. közben kinötte? :wink: Nálunk szerencsére eddig nem volt példa, h. komolyabb dolgot Zalusnak megkérdezésem nélkül vett volna bárki. A múlt héten a Cora-ban 4 ezerért volt szülökormáynos tricikli, ami Zalusnak biztos bejött volna, Apukám erősködött is, h. megveszi és Debiben ez jó lesz, áááá de látnotok kellett volna. Szerintem nekünk volt olyan gyerekkorunkban. Ne vessetek meg, nem a drágára hajtok, de van szemem és ami bántja, az még ingyen sem kell.

Remélem mindenkinek hasonlóan jó napok vannak a háta mögött.
Jó éjt mindenkinek.
Tünde

KépKép
tuzal

Sziasztok!!

Először is a jó hír meggyógyult a kutya :lol: pont olyan rosszcsont mint régen a gyerekek is nagyön örülnek hisz újra lehet vele játszani.
Annamari!
nagyon aranyos a kutyusotok irtad h mostanában fogják rendbetenni a szőrét, mennyibe kerül egy ilyen szépitkezés, én az olvastam, h meg lehet tanulni házilag is nyirni ti próbáltátok már, mikor szokatátok meg vele, rendesen engedi mig le nem nyírják??

Tünde!

örülök,h jól sikerült a hétvégétek, én is birom az ilyen gyerek pesztrákat csak ritkán van rá alkalom. :)

többiek!!

remélem mindenkinek jól sikerült az eltervezett progjamja, csak gondolom ez a szél nem hiányzott senkinek főleg a piciknek. :cry:

Képzeljétek Vasárnapra kaptam kimenőt anyukámtól és a férjemmel voltunk horgászni a morotván imádok horgászni csak rettenetesen fujt a szél és hamar jöttünk haza. :cry: hétfőn Dórikát vittem egy szülinapi buliba jól érezte magát. :lol: tegnapra mi is kinti programot szervesztünk, de csak gyorsan főztünk egy kis halászlevet és utána már nem igazán volt kedvünk kimenni, pedig még akartunk grillezni meg este szalonnát sütni de elnapoltuk, így bent sütütem meg a húst. :(
na ennyi magunkról irjatok, hogy telt a hétvége.

Sziasztok Tündi.

Kép
Kép
kispaszuly

Sziasztok!

Csüti óta nem voltam gépközelben, sokat írtatok, elég volt visszaolvasni! Most alszik Dórám, nagyon nyügi, lehet fog???
Mi szülőknél voltunk, kedden mi is bujtosra mentünk volna, de iszonyatosan fújt a szél!

TAli szuper volt, örülök, hogy eljutottam, nagyon jó volt dumcsizni picit!

Jolka! Örülök, hogy apukád jobban van! UH mikor lesz? Időpont sztem sem gond, ott úgyis mondod, hogy hány hetes vagy! Az afp értéked pedig tényleg gyönyörű!

Tünde! ZAlus is olyan sokat nőtt!! Jól elmászkált önállóan a játszin!

Anita! Köszi :lol: és nincs mit!!! Akkor a vizsgákhoz neked is drukk! Mennyi van? Én buta, meg el is felejtettem megkérdezni!

Zsuzsi! Mikor talizunk? FP-t megpróbálod? Gratula a 2 fogacskákhoz!

Annamari! Ádám nagyon ügyesen kezd csacsogni! Nagyon édes volt!

Petra! Bence szintén!!! És azok a szemek!! :lol: :shock:

Tündi, Anita3, örülök, hogy megismertelek benneteket, és a babókat, akik nagyon arik!!!

Az újaknak üdv! 5 hetesen voltam én is először uh-on, és egy szabályos petezsákot láttak! :lol:

Végre rászántam magam egy bőrgyógyász kontrollra! Apa ma kér időpontot! Nagyon félek ,és izgulok! Légyszi szorítsatok!!!!!!!!!

Szép napot!
Ági
Kép
ágimanó1

Még visszaugrottam!
Most én kezdtem nosztalgiázni! Vagyis tegnap! Eszembe jutott, tavaly 1-jén voltunk nst-n, és már vártuk Dórát, hogy kibújjon a pociból! Atya ég! Annyira repül az idő!!!

Talis képek szuperek lettek!
ágimanó1

Sziasztok!
Mi 6-kor keltünk, mert Boti pizsije teljesen átázott. Ez a 2. este egymás után, tegnap azt hittem, rosszul adtam rá a pelust. :( Visszaváltottunk éjszakára a Libero Up&Go-ra, de szerintem kicsi ez a méret... :? Más miatt nem hiszem hiszem, hogy ilyen baleset történnel. Azért is váltottunk vissza, mert nálunk ez vált be legjobban éjszakára. Mostanában extra mennyiséget pisil éjszak B, hol van még a szobatisztaság :lol: Én balga meg, akciósan megvettem egy nagy csomaggal...
(Most megpróbáltam letenni a fiamat, mert nagyon fáradt, kizárt, hogy kibírja még délig... :?)

Húúúú, Tünde, lehet inkább csak priviben küldök képet róla :oops: :lol: Na, jó, keresek vmi képet róla, vagy lefotózom majd! :D

Ági, már "csak" államvizsgázni fogok vmikor jún 11-15 között. Már kezdek tanulgatni...
Bőrgyógyász??? Én lemaradtam... :oops: Mindenesetre szorítok!
Mindjárt szülinap, de jóóóóóó ! :D

Örülök, hogy azért jól sikerült mindenkinek a hosszú hétvége!

Úgy hallom, csak nem tetszik Botinak az alvás ötlete...

Szép napot! Úgy tűnik a szél kezd alábbhagyni!

Anita
Kép
Kép
_anita_

Sziasztok!

Tegnap délután kimentünk mégis a Bujtosra. Itt a házak közöttúgy tünt csendesedett a szél, de amikor kiértünk rájöttünk, hogy tévedtünk :( így 10 perc alatt tettünk egy kört... még jó, hogy hordozókendőbenvittem Dorkát, így tudtam a szél ellen védeni.
Kapott egy héliumos lufit, nagyon tetszik neki, de szerintem feladtuk vele a leckét a kis drágámnak :wink:
hétfőn vettünk az egyik játékboltban szappanbuburék fújót. Két órára simán lekötné, de addig az összes szőnyeg elázna, így az esti fürdéshez száműztük.

Tünde!
A keresztelő ruhát úgy oldottok meg, hogy panaszkodtam a barátnőmnek, hogy hogy jártam (anyósom rugit vett) erre ő fölajánlotta, hogy a keresztlányának még megvan a ruhácskája, szívesen kölcsönadják. Ki is használtam az ajánlatot, anyósomnak meg megmondtam, hogy kapunk egy kisruhát és hogy a tipegőt az alá fogom feladni csak, és így lesz a templomban a gyerek, az ebéd idejére meg a tipegőre ráadom azt a maeirás kis bolerót ami eedetilega tipegőhöz volt. Így ő sem haragudott meg. Aztán Dorka elintézte a dolgot: a keresztelő és az ebéd között hazajöttünk szopizni + átöltözni ahogy megegyeztünk. Szerintem nem tetszett neki sem az anyósom féle cucc mert akkorát büfizett hogy teljesen beterített, így egy rózsaszín kisruhában volt az ebéd alatt (ez utóbbi az albumba is benne van) Szóval így történt :)

Tündi!
Örülök, hogy megyógyult a kiskutyátok! Olyan rossz amikor egy állat beteg!

Anita!
Nem semmi hogy a liberobol is kifolyik a pisi! Pedig én már csak abban bízom. A darabos pellusoktól kiütéses a Dorka popsija, a pampers-ből meg a liidl-féléből a kaki folyik ki. A lero eddig bevált...

mennem kell, mert Dorka éhes!

Üdv mindenkinek!

Anita
Kép
Kép
dorkamama

Anita, nekünk korábban jó volt, ezért is gondoltam, hogy méretet kellene cserélnünk. Csak mit csinálok 40 db pelenkával, amit mi nem tudunk hordani? Lehet be kellene vinni az ACSI-ba, vagy ott vannak ilyen nagyobb babák egyáltalán?! Mert a bölcsikben sem szeretik ezt az UP&Go-t, ugye?

A szelet kicsit benéztem, mert eléggé fúúúúj még... brrrr....

Üdv!

Anita
Kép
Kép
_anita_

Sziasztok!! nekünk is eltelt a hosszú hétvége, és JÓL telt...
Szombaton Kőkapun voltunk a tesómékkal, és anyukámékkal. a gyerekek nagyon élvezték, majd teszek fel képet, ha ide a gépre feltöltöttem. mi onnan fél 2 körül elindultutnk haza, bízva abban, h. peti hazáig alszik, de úgy tűnik nem mkényelmes neki autóban aludni, ui. bő 1 órás alvás után felébredt..
hazaérés után flekkensütésre voltunk hivatalosak, így elment a nap, csak aludni értünk haza. vasárnap kimentünk a szülőkhöz, hétfő este jótékonysági bálba voltunk hivatalosak anyukám sulijába, peti anyóséknál aludt, nagyon jó fiú volt. :wink: viszont a szar idő miatt nem mentünk majálisra, hanem még tegnap is anyukáméknál voltunk, és csak du. jöttünk haza. alig jöttünk b, vendégek jöttek...
Tehát sűrű hétvégénk volt, de jó volt! :D
most peti alszik, én meg szokás szerint vasalok, mert szennyest bőven termeltünk a hétvégén, és tegnap 2 adag gép ment le, meg ma de. is egy+ mindig van szennyes! :?

Kép
dora1980

hűűűűűűűűűű micsoda pangás van itt kérem!! :o
Megpróbálok feltenni két képet a hétvégi hegyi kirándulásunkról! az egyiknél sikeresen peti mögé fotóztam az uncsitesót! :oops: de legalább látszik hogyan nézne ki peti csurival! :lol: Kép

Kép

Kép
dora1980

Sziasztok!

Jó reggelt!

Dóra!
Nagyon helyes Petike a képeken, még csurival is. :wink:

Anita!
Nekem szerencsém volt tegnap, Manó kilencig aludt, így kipihentem az előző esti éjszakázást.
Képzeld, apa is fent volt még, az esti meccset nézte vissza, na igen fanatikus...:)

Tegnap extra hisztis napom volt, pár apát hívtam fel és b...tam le. :) Valakin le kellett vezetni... :oops: Délelőtt takarítottam, már indulásra készen voltunk a tanácsadásra, erre a Manó kiskönyve sehol. Pedig múlthéten a kezembe volt. Na erre én elkezdtem bőgni, hogy ilyen nincs... :oops: Persze egyből Zolkót hibáztattam, hogy ebben a lakásban semmi sincs meg...
Mára már jobban vagyok, remélem több ilyen kitörés nem lesz.

Dokinéni is a Betadine-t ajánlotta a horzsolásokra, de ha mélyebb, vagy már váladékozik, akkor Tetrán kenőcs. Ez mind gyerekkorunkba is bevált. Tehát kötözni nem kell. Csak marad a térd nadrág. :wink:

Zolkó munka után családi programot akart, mentünk sétálni, persze kocsival. Nézelődtünk a környéken, álmodoztunk, közben Manó vadászta a hidroglóbuszokat (tyaptya), szerintem legalább 8-at láttunk. Végül a sok kolbászolás után Tokajban kötöttünk ki. :) Kaptunk egy fagyit és jöttünk is haza. Nem kell félnem a hízástól ,mert Manó elkunyerálta az enyémet is. Két fagyival a kezében mentünk tovább. :)

Egyelőre dilemma, hogy legyen a szoba átalakítva, persze Zolkóval nem vagyunk azonos véleményen. Ő már külön tenné Manót, én pedig nem. Úgy gondoltam ,ha tesó 1 éves lesz, mehetnek külön, addigra talán a lakás helyzet is megoldódik. Zolkó költözne, én nem merek. Zolkó raktárat csinálna a szobákból, én mindent dobnék...:) Nehéz, de én győzök úgy is.:)

Szép napot mindenkinek!

JOLKA
KépKép
KépKép
jolka

Sziasztok!!

A ma ünneplő Timeáknak BOLDOG NÉVNAPOT!!

Kép

Tündi.

Kép
Kép
kispaszuly

Timiknek mi is sok boldog névnapot kívánunk!!!

JOLKA
KépKép
KépKép
jolka

Sziasztok!

Sehol sem alszik a gyerkőc, hogy egy kis sziesztában írnátok pár sort?

Halihó, merre jártok?

Tanulni sem lehet örökké. :wink:

Viszont nem nagy dicsősség, de tegnap majdnem leégettem a lakást. Délután egy kis tésztát főztem ki a kajához, de a gáz, valahogy úgy maradt. :oops: Szerencsére csak tartalékon Zolkó hazajött, elmentünk csavarogni, majd vissza. Csak, melegíteném a fiúknak a vacsit, mikor észre vettem. :oops: Ugyan fúrcsa volt, hogy kellemes meleg van a konyhában. Pedig mikor elmegyünk itthonról, Gáz, villany, víz rendben kérdéskörrel szétnézzünk. Most ez valahogy kimaradt. Remélem egyszer csak visszajön az eszem.:)

További szép napot mindenkinek!

délután robogót nézünk apának, csak nem tudom, lebeszéli róla. :( Pedig évek óta próbálkozzok, eddig sikerült is. Na és a pénznek is meg lenne a helye, de szerinte neki már ez jár....Ő az én nagy gyerekem.
Hirtelen felindulásból vettem magamnak 1 kismamszoknyát és két blúzt (Mam mystic), amíg van pénzem/pénzünk. :)

Sziasztok

JOLKA
KépKép
KépKép
jolka

Sziasztok!

Jolka nagyon rászóltál, nálunk legalábbis... Dorka nem hajlandó aludni, pedig olyan fáradt, hogy sztem már azért nem tud elaludni. Ringatni meg sajnos nem vagyok hajlandó :?
Már a sétát is fégignyafogta, pedig máskor legalább akkor elalszik. Most itt molyol a hátam mögött, hátha a játékba belealudna. Kezdek kikészülni tőle, mert délelőtt is ordított egy órát mielőtt egy felet aludt volna :(

Tegnap vettünk etetőszéket! Tök jó áron volt, Chicco, dönthető támlás, 5pontos a biztonsági öve, nagyon örültem neki! A hétvégén majd fel is avatjuk, mert akkor tölti Dorka a 6 hónapot :)
Tünde! Köszi, hogy mondtad az 5 pontos biztonsági övet, beleültetve a gyereket azonnal láttam, hogy igazad van!

Zsuzsi! Tominak boldog feledik szülinapot :)!

Hát a csemetém úgy tünik nem óhajt bealudni :( megyek is mert nagyon nyűg!
Szép napot mindenkinek, végre jó idö van!
Anita (a 3.)

Anita
Kép
Kép
dorkamama

Sziasztok!

Timinek mi is boldog névnapot kívánunk!

Zsuzsi! Tominak Boldog Féléves Szülinapot Kívánunk!!!!! Képeket várjuk!

Anita! Nincs semmi, megmutattam az anyajegyeimet, mivel elég sok van! :cry: Debibe jártam kontrollra, és ott is vettek le egyet, még mikor Dóra a pocimban volt! Azóta hanyagoltam, nem mertem menni! Most végre apát is megfűztem, hogy menjünk el itt egy dokihoz! Hála Istennek nincs semmi, de szerinte a hátamon lévővel menjek vissza a bevált dokihoz, mert ő a legjobb a Tiszántúlon!
Hajrá államvizsga!!!!

Jolka! Gáztűzhely? :shock: Nem semmi! Ezen én is mindig agyalok, hogy elzártam e? Nem jössz mostanság a kórházba vizsgálatra? Jó lenne egy kicsit dumcsizni, ha van kedved!

Szép napot!
Ági
Kép
ágimanó1

Sziasztok,

Timiknek, Féléveseknek mi is gratulálunk!
Ahogy az időjárást nézem, mármint az előrejelzést még a jövő héten sem gondolkodhatunk taliban.
Mi sétálunk jó sokat továbbra is és a héten még mindig akadt bőven dolgom alvásidőben.
Tegnap megnéztük az új bébiáruházat. Nem rossz, nézzetek be a Bujtos utcán van, majdnem szemben a Starttal.

Anita1, Ma volt szerencsém látni rózsaszinben a csodátokat, igaz csak messziről, tiétek milyen szinü? Annyira nem rossz. Na.

Anita 3, Látod még akartam is mondani a chicco-t (csak lyukas az agyam), h. milyen jókat látok azóta az Amerikaiban, mióta mi megvettük és féláron a miénkhez képest. Zalus is a feles szülinapi tortájával már abban ült, mi is akkor avattuk fel. Dorka már kap gyümiket, zöldségeket? Vagy vársz még 3 napot? :wink:
A keresztelői ruhát tényleg jól megoldottátok. De nem mondtad, h. máskor kérdezzen meg, ha vesz valamit.

Jolka, A tüzhelyes dolog nem hangzik túl jól, de én pár hónapja Zolit Debiből hazaküldtem, mert biztos voltam benne, h. nem zártam el. Természetesen el volt zárva, de Zalus jól járt, mert igy vonattal jöttünk haza. Amugy nincs ilyen fóbiám. Egyelőre :D . A hajvasalót rendszeresen nem kapcsolom ki és úgy megyünk el itthonról, de elvileg az csak az áramszámlát dobhatja jól meg. Nade áruld már el végre, mert ugyis addig irom le amig nem válaszolsz, h. hétfőn hol voltatok és Manó hány kiló?

Dóra, Zalus sem alszik egy óránál többet kocsiban. Mondjuk megértem, nem túl kényelmes. Hol van pontosan, ahol szombaton kirándultatok?

SZép álmokat mindenkinek.
Tünde

KépKép
tuzal

Minden ünnepeltnek boldog mindent kívánunk.
Tünde! Kőkapun kirándultunk, pálháza és talán (kis)huta után. ezeket a hutákat mindig keverem :oops: Pálházától megy fel kisvonat is, tuti jó!! mi is kipróbáltuk! :wink: fenna végállomásnál szupi, gyönyörű szálloda, egyszer oda vissza kéne menni meghálni is!! :D (de lehet h. peti nélkül!)úgy érzem ránkférne! :lol: de ez még várat magára...

Kép
dora1980

Sziasztok!!

Jolka!!

én is olyan vagyok ,h képes vagyok visszajönni bárhonnan hogy el van e zárva vagy ki van húzva a férjem már rutinból cselekszik mikor kimondom a bűvös szót "szerinted elzártam" a következő lehetőségnél már fordul és jövünk haza persze mindig feleslegesen. De tényleg szerencsétek volt.

Dávidkám tegnap hajnaltól lázas volt a 15 hós oltásra pici apró pöttyök is vannak, de már nem lázas csak jön a szemfoga, mi is túlvagyunk egy pár nehéz napon, és éjszakán, remélem már most jobb lesz. most már alszik.

most nem tudok többet irni.

jó éjt és szép álmokat mindenkinek.

http://www.babanet.hu/tarsalgo/attachme ... 217.27.gif[/img]

Tündi.

Kép
Kép
kispaszuly

Kép

az előbb valamit elbénáztam remélem,most jó lesz.

mégegyszer sziasztok.

tündi.

Kép
Kép
kispaszuly

Isten éltesse a Timiket névnapjuk alkalmából!!!

Én sem vagyok toppon, Boti is nyűg, illetve annyira nem, csak Anya mellette legyen, meg nem igen alukál két napja... Sebaj, megint túl leszünk rajta. Fostikázik is. Remélhetőleg, csak újabb fogacska... nagyon beindultak, nyomulnak ezerrel.

Tünde, hááááát... tényleg na :lol: Rikító zöld-citromsárga. Nagyon fain :roll: :wink: (ja, Boti 13.2 kg... :oops:)
Simítót én is gyakran bekapcsolva hagyom.

Ági, ja, értem. Nekem se ártana átnézetni őket, mert vannak bőven, de én is félek, nehogy legyen vmi.

Jolka, uhhhh ez a gáztűzhely. Jó, hogy semmi. Neked most abszolút megbocsátható a szétszórtság, én teljesen szét voltam esve pocakosan :lol:, még most sem tértem magamhoz teljesen :D
Van már nevetek? Vagy megvárod, hogy megint csajszit mondanak-e? Mikor lesz az UH? Mozgékony a bébike? Írj már róla is néha. Milyen érzéseid vannak? Vagy Manó mellett már nem lehet annyira a Pocaklakóra is koncentrálni, mint az első bébire várva?

Na, tényleg megyek!

Sziasztok!!! Nehogy már olyan sokáig legyen rossz idő!

GYermek gasztroenterológust nem tud vki ajánlani??? Elérhetőséggel együtt!!!

Anita
Kép
Kép
_anita_

Sziasztok!!!!

CSak 1 perc. Később majd írok, de megyek tanácsadásra....

Anita!

A picur jól van, szegény Manó mellett nem tud panaszkodni. Mozog reggel, délben, este. Annyira már nem tudok odafigyelni mint Manónál. De érzem, főleg, ha ülök. TEgnap a fürdőkédban már rugdosott, szemmel láthatóan:).jövő7-en pénteken megyek genetikai uh-ra, majd azt követő hét csütörtök, doki. Név Anna Réka, v. zoltán, v. Ádám, de ez még milliószor változhat. :)

mentem
sziasztok

JOLKA
KépKép
KépKép
jolka

Sziasztok!

Képzeljétek! Most ment el a védőnő!!! Dorka 5 hetes kora óta nem láttunk! Vannak még csodák!

Most csak ennyi, később jövök.

Anita
Kép
Kép
dorkamama

sziasztok!
Na, ma meglett a véreredménye petinek... sajna tojásfehérjeallergiája van :cry:
na, gondolkodhatok mit egyen és mit ne. 3 hónap szigorú diéta, aztán kontroll. kinőhető, max 1 év alatt a dokinő szerint.
petit most tettem le, biztosan elalszik hamar, mert reggel 5.50-kor kelt.
Délelőtt kinn voltunk a búza téri piacon, felvásároltam az összes gyöngyvirágot. anyák napjára anyukámnak(meg anyósomnak is) ez jár. gyönyörű nagy csokrokat kötöttem, betettem a wc-be, mert ott van a leghidegebb. így aztán nálunk a klotyó gyöngyvirág illatú!! :wink:

Kép
dora1980

Dóra,

nem tudnád megadni a dokinőnek a nevét és elérhetőségét, akinek a magánrendelésén voltatok? Erős a gyanúm, hogy mégis ételallergiája van Botinak. (Sajnos a háziorvos is megerősített ebben, hogy valószínű... Mi visszajárók vagyunk a bőrgyógyra, csak akkor még alig kapott anyatejen kívül mást, mikor utoljára voltunk.) Gyanúsan sokat megy a hasa, és megint felerősödtek az atópiás foltok a testén. :?
Nekünk ajánlottak egy gasztroenterológust, csak nincs meg az elérhetősége...
Én is azért vinném magánba, mert tájékoztattak a várakozási időről, és nem akarom "feleslegesen" diétáztatni Botit, így is akkora fejtörést okoz, hogy mit adhatok neki, mitől jöhet ki.
Tojásallergia nagyon gáz, mert szinte mindenben van tojás... (péksütik... stb.), a ti eredményetek kapcsán mindenképp vinném, és mihamarabb, hogy pontot tegyünk a végére. (Most már egy hete nem evett tejterméket, mégis volt új foltja és a hasa is megy...) Nem akartam megszúratni, mert azt is mondják, hogy sokszor nem 100%-os a vérvétel... de most már vinném!!!
Köszi előre is!

Jolka, nagyon óvatos vagy a nemet illetően! :wink: Persze inkább így, mint nagyon beleéld magad, és "csalódj"!

Anita
Kép
Kép
_anita_

Anita! priviben ment a dokinő adata. 3000 ft. volt a magánrendelés, aztán őt kellett keresni másnap a vérvételen. a gyorsaság miatt sztem megérte, na és nagyon jó doki!!

Kép
dora1980

Húúúú, Dóra, nagyon hálás vagyok, mindjárt nézem! Köszönöm szépen!!!

Anita
Kép
Kép
_anita_

Sziasztok,

Dóra, Sajnálom. Persze egy allergia, ráadául amit ugyis kinö (mert igenis kifogja) nem a világ vége, de nem tudom hogy ezután már egy minimális rész sem csúszhat be? Mit mondott az orvos? A boltban órákat fogsz tölteni, h. kibogarászd, h. miben van és miben nincs? Vagy a tojáspor, ami állitólag olyan ritka, mint a fehérholló megoldhatja a dolgot? Azért én is félek, valahogy én nem tudom miért a de a tejtől jobban rettegek, valszleg, mert Zalán rengeteg tejterméket eszik és fogalmam sem lenne, hogyan pótoljam.

Jaj, képzeljétek beégtem a gyógyszertárban, mert a fene se tudta, h. már a fürdetőre is jól lecsökkent a támogatás és kicsit soknak tartottam a korábbi 37 ft-hoz képest a majd 500-at, de felvilágositottak, h. mi az ok. Ciki volt. :oops:

Anita, Nem semmi a súlya Botinak, bár látszik rajta. Egész nap eszik?

Mi délután még szeretnénk eső előtt egyet kisvonatozni. Remélem összejön. További szép napot.
Tünde

KépKép
tuzal

hááááááááát én sem tudom még hogy hogy lesz az a diéta. néha egy kis piskóta, v. nokedli... :roll:
Tünde ! jól el van pillanatnyilag borulva!! nem tudom mi lesz így a kisvonatozásotokból!! :?

Kép
dora1980

Itt van a legutóbb elkészült művem, ami végre nálam marad!! nem adom senkinek! :D (egyelőre)
És egy amibe most kezdtem bele. ez a 4 évszak lesz, a tavasz amit itt láttok.most lett kész, de mind a 4 egy anyagon lesz! még eltart egy darabig!
Kép

Kép

Kép
dora1980

Vissza: Lakóhely szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?