Új privát üzeneted érkezett!

Sziasztok!

Gyorsan írok Nektek,Marcell alszik,Kyra Minimaxot néz,van egy kis nyugalom körülöttem.

Judit!
Jó hogy adtál hírt Magadról. A Csenge Titanilla szerintem jó választás lenne. Ő volt az ügyeletes doki,mikor Marcellel kezdődött a szülés és bár az én dokim a szülészet ajtajában várt,mégis Titanillának kellett felvennie engem az osztályra. Nagyon kedves volt, és még később is bejött hozzám a szülőszobába,pedig nem ez volt a dolga. Én, ha most orvost kellene váltanom biztos őt választanám. De hát az én Bodaimmal :wink: nincs semmi gondom.
Írjál gyakrabban. Gondolom van időd,míg Hanna óviban van.

Kriszi!
Jók a taliról készült fotók. Átküldenéd nekem az eredeti méretben?
Jobbulást Marcidnak.
Marcell is beteg. Hörghurutja van.

Helga!
Írjál gyakrabban és szerintem lassan megismersz bennünket. Annak idején én is úgy éreztem nehéz csatlakozni olyanok közé akik már jól ismerik egymást,de mivel nagyon szimpik voltak a csajok igyekeztem sűrűn írni és mindent elolvasni /napokig olvastam vissza,hogy jobban képben legyek kinek mekkora a gyerkőce...stb./ Aztán a talikon jobban megismertük egymást.
Megnéztelek az iwiwen.
Helyes a kisfiad. A férjedet ismerősnek találtam,de azt nem tudom honnan ismerhetem :)

Éva!
Üdv. közöttünk! Neked is azt tudom mondani,gyere közénk,mindenkit szeretettel fogadunk. Nagyon aranyos a Te kisfiad is. Az én legkisebbem 16 hónapos,mi is a Batyiba járunk játszótérre,nagyon élvezi.

Maminti81!
Gratulálok az ikrekhez.
Csatlakozom az előttem szólókhoz,annyira nem vészes a győri kórház. Van már választott orvosod? Ha szülésznőt is fogadsz biztos lehetsz benne,hogy megfelelően fognak bánni Veled.
Szakmailag semmi gond nincs itt egy orvossal sem. Maximum a stílusuk különböző. KInek ez kinek az jön be.

Orsi!
Az álomkór nálunk is észlelhető napok óta,bár ezt én a betegségnek tudom be Marcellnél. Ha viszont fent van nem látszik,hogy beteg lenne,rosszalkodik,mint mindig :lol:
Tegnap kerestél Msn-en,de mire hazaértünk /Kyrával voltunk jazzbaletten / már nem voltál elérhető.

Niki!
LÁtom nagy ritkán azért csak jössz Te is. Képzeld végre tudtunk találkozni Erikáékkal a hétvégén. Ő mesélt Rólatok. Tényleg jó lenne valahol talizni Veletek is.

Bogi!
Azért ez érdekes,hogy nem tudja a doki megmondani mi baja lehet Katicának.


Közben jó sok idő eltelt,nem tudok megírni egy hozzászólást egyszerre :) ,már közben este lett.

Még azt akartam kérdezni,hogy nem tud-e valaki nekem ajánlani kisegítőt az üzletbe? Nagy szükségem lenne egy megbítható emberre.

Bea
beátab
 
 


Jó reggelt!

Ki mit csinál ezen a szép reggelen? Talán visszatért a jó idő!! Bea, mielőbbi gyógyulást Marcellnek, remélem minnél hamarabb tudunk menni játsótérre!

Néhányan megint eltűntek: Piros, Márti, Andi, merre jártok?

Tanács kéne lányok. Mostanság megint beleszerelmesdtem a zöld teába, és adnék Krisznek is. Viszont emlékszem, hogy olvastam róla valamit, hogy nem mindenki ihatja. valamelyik Kismama újságban volt, csak nem tudom, hogy a kismamákat, vagy a kicsi gyerekeket óvta e a cikk szerzője?! Nem tudjátok véletlenül?

Nálunk egyébként korán indult a nap, Krisz 7-kor kelt, szinte egyből bekapcsoltatta a Thomas videót, majd megtalálta egy zenélő mikulás babáját, amit folyamatosan ölelget, és még pörgőset játszik. Ez úgy történik hogy elkezd egy helyben forogni, és mondja közben hogy: pöjög, jaj sötét, elszéd!! És leül, és tök jól mulat. Engem meg a frász kerülget. Én lassan nekiállok főzni.
Kívánok ennél jobb szórakozást nektek...

Puszi

Kép
Kép
deaknezsu
 
 


Zsu!
Így csináljuk a teát
A teakészítéshez, külön csak erre a célra használatos, szagmentes és zárható edény szükséges. A babatea világos, szalmasárga színű. Az első hetekben a virágpor-allergia lehetősége miatt a babának nem készítünk virágból (kamilla, hársfa, akác, bodza) teát. Csakis tiszta, minőségileg ellenőrzött tea alapanyagot szabad használni (gyógyszertári kiszerelés). A teák hatóanyagainak minél teljesebb kinyerése érdekében, pontosan be kell tartani a tea elkészítésére vonatkozó szabályokat. A tealeveleket (menta, hársfa, csalán, kakukkfű stb.) és virágokat csupán leforrázzuk a cukorral felfőzött vízzel, és ötpercnyi állás után leszűrjük (nem hagyjuk ázni).

Az édesköményből, ánizsmagból és kapormagból készült teák - a baba első teái - puffadást gátló, görcsoldó hatásúak. A kamillatea gyulladáscsökkentő hatása miatt egyaránt használatos külsőleg borogatásra, lemosásra, belsőleg pedig gyomorpanaszok gyógyítására és a belek tisztítására.


A csipketea kellemes ízű, üdítő, szomjoltó, C-vitamin-tartalmú, székletlazító hatású.
A mentatea üdítő, szomjoltó, emésztést segítő és görcsoldó hatású.
A hársfatea izzasztó, köhögéscsillapító, kellemes mézízű, a kicsik is kedvelik.
A bodza virága és érett bogyója jó láz- és köhögéscsillapító.
A fekete és a zöld tea kellemes ízű, szomjoltó. De élénkítő hatása miatt csecsemőnek ne adjuk, nagyobb gyermek is csak mértékkel fogyaszthatja.
A leforrázott tealevelet ne hagyjuk hosszabb ideig ázni, mert a kioldódó csersav gyomorpanaszokat és székrekedést okozhat, és a tea is lúgos ízt kap.

A csecsemő és gyermek teakeverék olyan gyógyászati készítmény, amely emésztést segítő, görcsoldó és nyugtató hatású gyógynövények keverékből áll.

Ezt találtam, nincs kimondott tiltás, csak hogy mértékkel!

Puszi

KépKép

KépKép
farkasbogi
 
 

 
 

Sziasztok!

Maminti81!
Üdvözöllek kedves sorstárs!
Én is Győrben szültem az ikreket, pedig előtte sokat vacilláltam, hogy menjek-e Pestre. Ha gondolod priviben többet is mesélek.
Végül jól döntöttem, hogy itt maradtam.
Orvos és szülésznőválasztás a fontos.

Millió puszi Fanni Tomokónak a nagyvilágban!!!

Nektek is Csajok!

Enikő
Ágoston/Ábel + Zsófilány
roen
 
 


Sziasztok!

Elnézést az eltűnésért, de egy ügyfél kérésére Prágába kellett utaznom és hétfő óta nem is láttam gépet. De túl vagyok rajta.

Üdv az újaknak! Higgyétek el nagyon kíváncsiak vagyunk Rátok, mert legalább van okunk újra elmesélni kedvenc sztorijainkat a gyerkőceinkről :wink:

Pl. az én első kettőm is az Uzsokiban (Pesten) látta meg a világot és pont az hozott a fórumba, hogy a harmadikat már Győrben készültem világrahozni. nem bántam meg, hogy itt született. Sok tekintetben még jobban is éreztem magam itt. Személyes véleményem szerint a higiéniai állapotok nem rosszabbak itt, mint Pesten voltak.


Sorsoly! Ne haragudj, elkevertem. Nos a szám:

Dr. Döbrössy Andrea
(96) 310-730
bőrgyógyász-kozmetológus szakorvos

Ez az a otthoni száma, de azt mondta nyugodtan lehet itt hívni, itt a legelérhetőbb esténként (6-8 között).

Na és a legfontosabb:

NAGY-NAGY GRATULA ÁGICÁNKNAK! SOK BOLDOGSÁGOT ÉS JÓ EGÉSZSÉGET BABÁNAK ÉS MAMÁNAK!

Kép

Kép

Kép
piros
 
 


Ja, és gyors gyógyulás a betegeknek!

Kép

Kép

Kép
piros
 
 


Piros!

Ez a bőrgyógyász volt, aki azt mondta: nem tudom....
Ő van a gyermekbőrgyógyászaton a Szent Imre úton. Rám nem tett különösebb benyomást, olyan semmilyen volt, ahogy olvashattad, csak a neve nem jutott eszembe!


Enikő!
Sikerült elintézni mindent?
Ha nem elég a doboz, csak szólj :) :)

Lányok!
Voltunk oviban beiratkozni. Hááááát.
8-tól volt beiratás, mi fél 9 körül értünk oda. Elsők vagy másodikak voltunk. Mire 6-7 perc múlva kijöttünk, tele volt az előtér, úgyhogy mázlink volt. A vezető óvónő nagyon kedves, aranyos, már telefonon beszéltem vele párszor, óvónők közül is ismerünk párat, mert szoktunk csillagász bemutatót tartani az erdei oviban nyáron. Megkérdezték, hogy a barátnőnkkel, Borival szeretnénk-e egy csoportba menni, mondtam miért is ne. Kimentünk a csoportba, megnézni, bemutatkozni az óvónőnek, aki ezt mondta:
Ideeeee? Ennyi gyerek közééééé?
Szóval nem volt kapásból szimpi, úgyhogy átkérjük magunkat a szomszéd óvónéni csoportjába. Ati szerint Bori sem tenne túl jót Lilinek, ha egy csoportba kerülnének, így reggel első dolgom lesz telefonálni.

Na meg a szülők között is volt érdekesség. Az egyik anyuka, akit személyesen ismerek, bölcsibe íratta a kicsit, és átkérte egy másik csoportba a nagyot, mellesleg cukorbeteg. Megkérte az egyik anyukát, hogy hadd menjen következőnek, mert oda kell érnie a bölcsibe is, meg inzulint is kell adnia magának. Erre a válasz: A férjem meg megy dolgozni... És bementek.
Hát ilyenek is tudunk lenni :(


Na rohanok dolgozni :)
Puszi: Bogi

KépKép

KépKép
farkasbogi
 
 


Sziasztok!

El kell újságolnom a jó hírt!
Felhívtam az óvodát, megkérdezni, hogy át lehetne-e tenni Lilit a szomszédasszonyom csoportjába, és a vezető óvónő már azzal fogadott a telefonban, hogy igen, hallom Hattyú csoport. Mondta, hogy még idejében volt, úgyhogy nincs semmi gond.
Ugyan nem a Borival lesz egy csoportban, de így jobb lesz neki.

Na puszi

KépKép

KépKép
farkasbogi
 
 


Sziasztok!

Én is vagyok csak annyi minden közbe jött a héten hogy nem volt időm nagyon irni!
Mi is költözünk kb 2 hét múlva aztán a feje tetején áll az egész lakás,doboz doboz hátán stb...........!Már előre félek mi lesz! :?
Na mindegy túl leszünk rajta! :)

Mi most szerencsérrre jól vagyunk,nem betegeskedünk(de le is kopogom gyorsan!)!

Mára ennyi megyek pakolászni!

A betegeknek mielöbbi gyogyulást!!!!

Az új tagoknak pedig üdv köztünk!


És Ágicának nagy-nagy gratula a babája megszületéséhez ,sok-sok boldogságot és egészséget mindketőjüknek!!!!!!!!

Na sziasztok,mindenkinek szép napot kivánok!!!!


Vea/Andi/+Erik

Kép
vea
 
 


Sziasztok!

Gratulálok Áginak! Sok boldogságot nekik!


Piros
Köszi. Megpróbálom elérni.

Vea
Hova költöztök?

Bea
Semmi fontosat nem akartam az msn-en. Csak ráértem. :) Utánna felkelt Zselyke és elmentünk motorozni.

Zsu
Köszi kérdésed, már nem pötyös Zselyke. Lehet, hogy egy krémtől jött ki rajta. A zöld teához annyit, hogy van több fajtája, van ami nyugtat és van ami élinkít, és nem szabad sokáig áztatni. Egyszer anyukám járta meg, este ivott teát és hajnal 2-kor még pörgött ezerrel. :) Próbáljátok ki a vörös (rooibos) teát, nagyon finom és kisgyereknek is adható. Zsezse szereti.

Bogi
Lili mikortól megy oviba? Mit szól hozzá?Csak kicsik lesznek a csoportjába?

Niki
Sétát bármikor összehozhtunk!! :)

Sajna festéssel nem sokat halladtam. A kedves délutános és a délelőttök olyan gyorsan elmentek, hogy nem tudtam semmit se csinálni. Délután meg a kisasszony mellett nem kockáztatom meg a festést. A múltkor a felmosóvödörben próbált fürödni, mikor adtam neki egy külön vödörben vizet és rongyot hozzá, hogy mossa le a székeit, az egészet kiborította a szobája közepére és abban tapiskolt. Ő nagyon boldog volt, én már kevésbé. :twisted:

Szép hétvégét!!

Üdv: Orsi

Kép
sorsoly
 
 


Sziasztok!

Rég írtam már :oops: ..., jelentem, élünk és virulunk!

Bocs, de csak átfutottam az írásokat.
Mostanában nálunk is fontos események zajlottak. Megtörtént tegnap az óvodai beiratás. Mi az Attila utcai ovit választottuk (a Gárdonyi tagovodája), persze még nem biztos, hogy felvettek minket, mert nem a mi körzetünkbe tartozik, de úgy tűnik, hogy jó az esélyünk. Tegnap még benne voltunk a keretben, pedig délután 4 után mentünk. Az ikreket alig tudtuk elvonszolni, amíg én a paírokat intéztem, kimentek Apával az udvarra.

Szerencsére már jó ideje nem voltak betegek (koppkopp), remélem nem is lesznek. Kis nátha persze van, de annak már nem tulajdonítok jelentőséget.
A legújabb a bárányhimlő, minden este átnézem őket pöttyök után kutatva, de eddig még nem találtam. A csoportomban dúl a baripötty, és nagy esély van rá, hogy hazahozom...mindenesetre nem szeretném. Ha elkapnák, az megint legalább 3 hét hiányzás lenne mire mindketten meggyógyulnak (nem is beszélve az én hiányzásomról)

A másik nagy újság, hogy tettünk egy nagyon komoly lépést a teljes szobatisztaság felé (ezt sem kéne elkiabánom). Holnap lesz 1 hete, hogy elfogyott a pelus és nem vettünk többet (vagyis vettünk egy kis csomaggal, de a gyerekeknek azt modtam, hogy aki ovis lesz annak már nem árulnak pelust)! Képzeljétek, egyikük sem pisilt be délutáni alvás alatt!!! Éjszaka még előfordul, általában hol Zsófi, hol János pisil be, de akkor mindíg szólnak, hogy Anya bepisiltem, és jön az átöltözés. De ezt már nagyon jónak tartom, hogy észreveszik és szólnak ha becsurgott. És már többször volt száraz éjszakánk is!!

Újaknak üdvözlet!

Áginak és Fanni Tomokonak a legjobbakat kívánom!!!

Puszi Mindenkinek!

Márti
Kép
hideyoshi
 
 


Sziasztok!

Hű, hétvégére lezárják a társalgót? :wink:

Márti, de ügyesek ezek az ikrek! ÉS amint látom, nemsokára szülinapoztok! De jó! :)

Mi tegnap tettük, és nagyon jól sikerült!!! Ákos nagyon élvezte, és mi is! Délelőtt torta, ajándékok, együtt játszás, délután állatkert! Szuper volt! Aki képeket akar nézni, megteheti a www.akobaba.blog.hu-n!

Ma pedig az újonnan induló baba-mama klubban voltunk, az is jó lesz, azt hiszem! :D

Puszi mindenkinek!

Éva és Ákos

Kép

www.akobaba.blog.hu
evica
 
 


Sziasztok!

Éva!
A nyuszihozta sátrat hol vette a nyuszi?
Szuperek a képek!
Na meg egyből szemet szúrt, hogy Prince oliver body van Ákoson :)

Lányok!
Nem tudom ki milyen mosóport használ, de aki szállítja nekem a pelenkát, Persil mosóporral és folyékony mosószerrel is fog foglalkozni, és azt mondja, hogy jóval bolti ár alatt. Még nem tudom az mennyi, de azt hiszem a 6 kg-os lesz 4000 ft körül. Az jó ár? Én a 3 kg-osat veszem, és nem tudom mennyi a 6 kg-os a boltokban, de most nem rohanok el azért, hogy megnézzem. Esetleg ha valaki tudja, írja meg légyszi.
Én nem fogom árulni, de ha valakinek kell, szívesen hozatok!

Márti!

Gratulálok az ikrekhez! Hihetetlen, hogy ők is 3 évesek lesznek. A szobatisztaság dolog szuper! Már én sem aggódom annyira Lili miatt, bár még nem vagyok nyugodt sem.

Lányok!
Írjatok, hogy kivel mi újság.

Puszi

KépKép

KépKép
farkasbogi
 
 


Sziasztok!


Orsi!

Ahol most lakunk a Lajta úton onnan 5 háztömbnyire költözünk,ugyanis ahol most lakunk az szolgálati lakás!Férjem hiv.katona volt csak leszerelt és kellett vennünk egy lakást!Még szerencse hogy itt a kölzelbe találtunk méretre és árban is megfelelőt!Hát lesz dolgom az biztos.Netem nem lesz majd egy darabig :( de nem is akartam ennél a szolgáltatónál maradni.

Tényleg lányok kinek milyen nete van?Milyen árban?
Köszi aki válaszól!

Amúgy mi jól vagyunk,remélem a betegek már meggyogyúltak!

Puszi mindeninek,és persze további szép napot!!


Sziasztok!

Kép
vea
 
 


Sziasztok!

Hát , igen, rohan az idő!!
Még csak most születtek!

A vasárnap délelőttöt az állatkertben töltöttük. A gyerekek és mi felnőttek is nagyon élveztük! Érdekes módon az ikreket leginkább a vidrák kötötték le. nagyon hosszú ideig figyelték fürge játszódásukat a vízben és a parton. Mikor midkét vidra csuromvízesen kimászott a partra Zsófi kijelentette, hogy "kell neki törölköző", János pedig hozzáfűzte, hogy "hajat mosott". Ezek után, este egyetlen könnycsepp nélkül zajlott a hajmosás, ami elég ritkán fordul elő.
Sajnos fényképezőt elfelejtettünk vinni :( .

Üdv:

Márti
Kép
hideyoshi
 
 


Szia Mindenkinek!

Bea!Természetesen átküldöm a fotókat.Ne haragudj a késlekedésért.E-mailban gondoltad,ugye?Nem készült sok kép,és nem is valami sikerültek,mégiscsak emlékek.

Vea!Hogyhogy leszerelt a párod,letelt a szolgálati ideje?Még szerencs,hogy nem egy egészen idegen városrészbe költöztök.kitartást a pakoláshoz! :P

Márti!Tényleg!Már három évesek a Te tüneményeid!
Gábimnak is a vidrák a kedvencei...Gyemeklélek. ;)
Milyen hatásos tud lenni,egy állatkerti séta.Mi május 1-jén megyünk.Délelőtt.Jön még valaki?Ott talizhatnánk.
Amúgy Marcim néhány nap óta bojkottálja fürdést,és bizony,elkezdett visítani hajmosás közben.Az én kis vízicsibém...Nem hajlandó beleülni a vízbe.Bevethetek én bármit,csak áll és nyafizik,ha víz éri.Amikor beleejti a kisautóját a kádba,addig nyúz,míg ki nem veszem neki.Hja kérem!Néhány hete nem járunk babaúszásra.Én balga!!!

Amúgy pintyőm egyre jobban van.Egész szépen múlnak a hólyagjai,de sajnos fogat mosni még nem tudunk.Én igyekeztem kitartani,de patakzott a vér a szájából.Igaz,tegnap már kérte.Öblögettünk helyette,és (kövezzetek meg) cukormentes rágót adtam neki.Talán ma megkísérlem a fogmosás műveletét,de félek,hogy fájdalmat okozok neki.Láza már nincs és végre ismét átalussza az éjszakát.De cicizni még szeretne naponta többször.Csak reggel kap.Annak ellenére kéri,hogy múlt pénteken rámcuppant,majd hirtelen kiköpte egy homlokráncolós,határozott nem kíséretében.Eljött az idő,amikor már nem finom az anyai manna.

Bogi!Jelentem,mi is vettünk bilit.Maholnap 22 hós Marcus.Fürdés előtt pucéran szaladgálhat,s közben mutatjuk,hogy mit kellene csinálni a bilivel.Úgy trónol rajta,mint egy kiskirály. :lol: Édesen eléáll,és nézi a bilit,majd a kukiját,de még nem kapcsolta össze a dolgokat.Tegnap is bevitte a bilit a szobájába,aztán visszarohant a nagyszobába,és a tévé elé pipilt.Kérdeztem,hogy mit csinált és egy hatalmas mosollyal mutatta,hogy a kukacából kifolyt valami épp oda,ahova a nemrégiben nálunk vendégeskedő Fíbí kutyakölyök (bátyám ebe) csurrantott.Hogy mire emlékeznek a kicsik! :lol:

Orsi írta,hogy pénteken jó volna játszóteres-talizni.Mi előrelthatólag benne vagyunk.Hova mennénk?Bisingerre vagy a Batyiba?Esetleg a Holtágra?

Éva!Boldog szülinapot Ákosnak!
@---;--

Cuppantunk mindenkit!

KépKép
KépKép
babinti
 
 


Zsu!
Hát pocakos kor óta egyszer azért már jelentkeztem, de az sem tegnap volt :) Pocakban még Buborék mára már örökmozgó Zalán lett, aki nappal minden figyelmet igényel, ha meg véletlen alszik, akkor meg a háztartás, de asszem ezt itt nem kell részletezzem…

Bogi!
Ez az ajakír teljesen kiscsajos :) Jó korán kezdenek a mai gyerekek mindent. A talit majd meglátom, sok mindentől függ, kinél, merre lesz, mivel hogyan tudunk menni. Már ezer éve rágoma férjem fülét, hogy végre mutassa már meg, hogyan kell vezetni az új autót (akkor vettük, mikor terhes lettem és nem mertem vezetni), de ahogy én azt észre vettem félti tőlem :D
Erről az ovis ilyenek is tudunk lenni történetről az jutott eszembe, mikor közhivatalban álltam sorba már nagy pocakkal és odajött hozzám az ürge hogy bemehetne-e előttem, csak egy papírt akar kérni és lejár a parkolójegye.. na bumm…

Bea!
Erikáékkal sajna mi meg egyre ritkábban találkozunk, mert más időben sétálnak, vagy csak az udvaRIG MENNEK LEVEGŐZNI (hülye caps lock). Egyenlőre Szentivánon kívülre csak apa segítségével jutunk. Bár a múltkor bebuszoztunk hozzá, de hazafele már kocsival jöttünk.

Vea!
Költözés brrr.. most jó ideig nem akarok.
Net: nekünk kábelnet van tv-s a „legalapabb” net és kettes tv csomag együtt 8 ezer ft körül van. De nekünk az volt a lényeg, hogy ne kelljen vonalas telefon.

Szülinaposoknak sok boldogságot és még sok sok sok sok szülinapot! :)

Üdv Niki

kancellárka
 
 


Sziasztok!

Kriszti!
Ez a fürdés dolog már nagyon sok helyről hallottam, hogy így zajlott, talán emlékszel még, hogy nálunk is! Lili ugyanígy viselkedett szóról szóra!
Egy ismerősöm épp tegnap mondta, hogy a hajmosást pl. úgy csinálja, hogy eddig egyszer mostak egy héten, most kétszer mosnak, hogy szokja a gyerkőc. Nekem a hajmosástól most is tartanak, a fürdés kb. fél év alatt oldódott meg, remélem neked előbb fog :)

Niki!
Egyszer majdcsak odaadja apa az autót. A vicc az, hogy én tök jól vezetek. Eddig apa autóját csak én törtem össze kétszer :) Igaz mindegyik a másik fél hibájából történt, de akkoris. Apa csak egyszer megpatkázta az autót, és deffektje lett :) :)
Amióta én is kaptam autót, azóta is bennem van azért egy kis félsz, de nem gondolok rá mindig. Ráadásul ugye enyém a nagyobb autó, mert én viszem a gyerekeket, meg a pelenkákat. De nem vészes vezetni.

Az udvariatlanságról meg amiknek ki vagyunk téve, nem is érdemes beszélni, annyi van. Én néha úgy érzem, hogy lenéznek minket gyerekeseket, meg terhes kismamákat. Lásd Kriszti példáját, aki ugye várandós, és a Tescoban azt hitték, hogy részeg, amikor éppen rosszullét jött rá. Vagy legalábbis úgy néztek rá.

Lányok, írjatok!

Puszi

KépKép

KépKép
farkasbogi
 
 


Sziasztok!

Köszi a teás tippeket, aztán végül úgy döntöttem, hogy mégsem adok Krisznek zöld teát. Én azt tudtam ,vagy inkább úgy tudtam, hogy abban nincs koffein. De mégiscsak erős élénkítő hatása van. Ahogy Orsi is írta,eléggé felpörgeti az embert! Krisz most Pickwik gyerekteát iszik, azt szereti, és néha "szopis vizet". Ez nálunk a sportkupakos ásványvíz.

Niki!
Bocsi, annyira hülye vagyok, hiszen még e-maileztünk is néhányszor! Remélem jól van a kis Zalán, és ti is jöttök majd a következő talira!!

Maminti!
Fürdés ellen Krisz is tiltakozik néha, illetve csak akkor, amikor már be kéne szállnia a kádba. Mert addig aranyosan megbeszéljük hogy aznap kivel akar fürdeni. Általában ő dönt. Meztelen ül való rohangálást ő is nagyon élvezi, de közben kapkodja a kis lábait hogy: Anya, hidi! (hideg) Jó ötlet ilyenkor elővenni a bilit, lehet mi is kipróbáljuk.
Hajmosást ő is nagyon megutálta. Sokáig hajlandó volt elfeküdni apa karjában,és hátrahajtani a fejét, most már nagyon óvatosa pohárral sem szabad leöntögetni a kis haját. Egy csepp víz éri az arcát, már balhé van! Sajna ugyanez van a hajvágással is, hetente próbálkozunk, eddig nulla eredménnyel.
Sokminden változik. Okosan rászokott arra,hogy délután is, este is egyedül alszik el. Szavam sem lehet. De néha sztrájkol. Most is. Egyszerűen nem alszik el, és akkor addig kiabál amíg be nem megyek. és akkor kacag, élvezi hogy ő nyert. Nemsokára megint autóba rakom és addig furikázunk, amíg el nem alszik. Muszáj pihennie.

Ez van. Ilyen hangosan még én sem tudok kiabálni. és mivel szerintem a szomszédok is az én kisfiamat hallják, ezért most elköszönök tőletek.

Puszika mindenkinek, hív a főnök!

Kép
Kép
deaknezsu
 
 


Sziasztok!

Babinti
Akkor holnap találkozunk. Hány óra felé mentek? Szerintem a Bisinger legyen.

Többiek
Van kedve valakinek jönni?

Vea
Legalább nem kell messzire költözni! Nekünk is kabelnet van, azt hiszem a baby csomag, és az ötezer forint, és teljesen meg vagyunk vele elégedve. Bár filmeket nem szoktunk letölteni. Mikor is lesz a babaruhabörze?

Niki
Ha van bátorságod beülni mellém, akkor én szivesen elviszlek benneteket a következő talira. :) De még az is lehet, hogy nálam lesz. A séta ma se jött össze, de ha megyünk akkor majd csörgök.

Piros
Köszi a telszámot. Persze még nem birtam felhívni. :)

Zsu
Ezt, hogy csináltad, hogy elalszik Krisz egyedül?

Márti
Nagyon ügyesek a babócák szobatisztaság ügyében. De nem volt egyszerűbb a pelenka? :)

Bogi
Miután elmentettek, Zselyke itt szomorkodott. Legközelebb tovább kell maradnotok!!

Zselyke is imád csupaszon rohangálni, de sajna nem várja meg a fürdést. Napközben legalább 3-szor kell felöltöztetnem, mert teljesen csupira vetközik. Ma az udvaron is levette a pelust, igy úgy döntöttem, hogy nem adom vissza rá. Hát rossz döntés volt, simán bekakilt. Mikor meg a kádba raktam, bedugta a dugót, megnyitotta a csapot és leült, készült fürödni. Pedig kényelmetlen neki a pelus, de úgy látszik még nem érett a bilire.

Na csók: Orsi

Kép
sorsoly
 
 


Sziasztok!

Orsi!

Igen az a szerencse hogy nem messzire megyünk!A babaruhabörze május 6-án lesz a műjégpályán!!

Babinti!

Hát az az igazság hogy egyrészt szanálás is volt a Honvédségnél másrészt valószinű Veszprémbe kellett volna tovább dolgoznia és persze oda is költözni!És mi nem szivessen hagytuk volna itt Győrt!Ennyi!


A netről az infókat köszi mindenkinek aki válaszolt!!



Puszi mindenkinek!

Sziasztok!

Kép
vea
 
 


Szia Mindenkinek!

Ma déluáni tali:Bisinger tényeg jobb lenne nekünk is,mert egy kicsit fáradtabb vagyok ma,kifulladnék a bringázástól.Tegnap szinte egész nap kint voltunk,jöttünk-mentünk.Előreláthatólag három órakor indulunk itthonról (alvástól,evéstől függ),gyalog,vagy triciklivel,ahogy Marcum kedve engedi.Remélem,többen összfutunk.Bea,Zsu,Vea,Bogi,Piros...?Jöttök a lurkókkal?Orsi,Ti mikor értek oda?

Ma reggel megvolt a 20 hetes UH. :D Kaptunk fotót a piciről.Alig bírták elkapni,mert nagyon-nagyon lubickolós kedvében volt.A lábacskáit kersztbe fonta,így továbbra is titok,hogy lány-e vagy fiú.BPD:46mm;FL:28mm Mindene egészséges,megvannak a végtagjai,az ujjacskái.És nagyon husi pofi... profilból sikerült elkapni a felsőtestét,buksiját.Szokás szerint most is nagyon elérzékenyültem...
AFP (triplateszt eredmény is tökéletes).
Majd kiugrom a bőrömből....

Most lépnem kell.
Cuppcupp!
Kép

KépKép
KépKép
babinti
 
 


Sziasztok!
Elköszönök egy kis időre, a hétvégén költözünk át az ideiglenes albérletbe, nem tudom mikor lesz net, de megpróbáljuk mielőbb átköttetni.

Ez a fürdés dolog érdekes. Nekem nem ülnek le a fiúk a kádban, már nem is tudom mióta. Csak állva játszanak. A hajmosás horror.
Pedig korábban imádták a vizet, fröcskölték egymást és magukat ezerrel. NEm tudom mi történt. Remélem kinövik.

SZóval millió puszi mindenkinek! Jó társalkodást, betegségmentes szép tavaszt!!! Majd jövök!

Zsu, ha kilábalunk a dobozokból hívlak!
Bogi, ha kell pelus hívlak!
Ha esetleg tali lesz, rámcsörögtök???

két búcsúkép:
Kép Kép

Enikő
Ágoston/Ábel + Zsófilány
roen
 
 


Sziasztok!

Babinti
Szerintem mi négy előtt nem vagyunk ott. Még alszik Zselyke, és jó fél óra mire beérünk.

Csatlakozik még valaki?

Csók Orsi

Kép
sorsoly
 
 


Sziasztok!

Okos pszichológusok biztosan meg tudnák mondani, hogy egy bizonyos életkorban miért lesz mummus a fürdés és a hajmosás.
Majd rákeresek a neten.

Kriszti!
Mi nem megyünk, a lányok alszanak, meg jön a kazánszerelő, mert bár megcsinálta a kazánunkat már egy-két hónapja, de ugyanúgy csöpög.

Enikő!
Jó költözést :) Oké, hívj majd nyugodtan. A házzal hogy álltok amúgy?

Puszi

KépKép

KépKép
farkasbogi
 
 


Sziasztok!

Orsi, Maminti!

Érezzétek jól magatokat,mi nem megyünk, mert de. már csavarogttunk, és nincs már kedvem autókázni. Mi ma itt játszunk Dunaszegen.

Enikő!
Láttalak ma is, és azt hiszem tegnap az ikreket is a mamájukkal. Várom majd a hívásod! Kitartás a költözéshez, ha tali lesz, mindenképpen szólunk! Képeken nagyon aranyosak a fiúk. Ti is hajat vágtatok?

Puszi mindenkinek

Kép
Kép
deaknezsu
 
 


Sziasztok!

Anyucik!
Azért szólok, mert jövő szerdán a PO nagykerbe megyünk, és beszerezzük a nyári napozókat. Akinek kell, előjegyzésbe veszem.
Íme néhány példa, hogy milyenek vannak:
Kép

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép

A színek és a minták változhatnak, sok féle van, de nagyon hamar elkapkodják.

Kategóriától függően az ára CSAK NEKTEK BABANETESEKNEK:
PO10-es 86-os méretig 1200 Ft 92-es méret 1300 Ft
PO11-es 86-os méretig 1300 Ft 92-es méret 1350 Ft

Fiú is és a lány is!

Várom a válaszokat: Bogi

KépKép

KépKép
farkasbogi
 
 


Sziasztok!

Elnézést, hogy így eltűntem, de sajnos egészségügyi problémáink vannak a nagyobb családban és ettől nagyon nyomott a hangulat . Ezt meg nem akartam osztani. Most kicsit jobb...

Szerencsére a gyerkőcökkel minden rendben. Élvezzük a jóidőt és hat ökörrel se lehetne elvontatni minket a kertből. Ma például elültettem az egynyári virágokat. Mintegy 160 darabot a terasz elé. Még szerencse, hogy a párom segített. :D

Úgyhogy megint lesz mit nézni, ha erre jártok! Csak gyertek. Nem kell ám nagy csapatos talira várni!

Sajnálom, hogy későn tudtam meg a mai játszóteri talit. Pedig mehettünk volna. Majd legközelebb. Sorsolynál?

Bogi! Én szeretnék egy napozót Dávidnak! Mindkettő tetszik, amelyikből lesz. 92-es méret kellene. Köszi!

Babinti! Veled örülök a jó híreknek! Biztos kislány ez, ha ilyen kis szégyenlős!

P.

Kép

Kép

Kép
piros
 
 


Sziasztok!

Piros!
Ma hívtalak, de biztos ültettél :)
Majd dumálunk.

Lányok!
Lehet, hogy már baromi későn szólok, de most tudtam meg én is. Holnap a Richter teremben a szomszédasszonyomék játszanak, és valami családi matiné lesz ovisoknak való darabbal, amin már volt egy ovis csoport, és visítva röhögtek a dolgon, annyira tetszett nekik az előadás. Gőzöm sincs, hogy mi ez, mi a címe, azt tudom, hogy szuper zene lesz, és jó hangulat.
11-kor kezdődik. Akinek van kedve és ideje jöjjön el!


Kriszti!
Én is boldog vagyok, hogy Te boldog vagy. Pedig úgy kutattam a soraid közt, hogy kislány lesz-e. De mindegy, az a lényeg, hogy egészséges!!!!!

Vea!
De rég hallottam már felőletek. Nem nagyon vagy msn-en sem.
Ez nem hülyeség a jégpályára tenni a börzét? Bár ha jobban belegondolok, ász ötlet, mert onnan egyből át lehet menni az állatkertbe. Nem tudom ki találta ki, de zseni volt, ezzel oda fogja csalogatni a kismamákat!

Enikő!
Majd szólunk, ha lesz valami összeröffenés. Mostmár tényleg nálunk is lehet majd valami, nemsokára felállítjuk a pavilont.

Puszi: Bogi

KépKép

KépKép
farkasbogi
 
 


Sziasztok!

Bogi!

Azért vagyok ritkábban,mert ezerrel ppakolunk remélem már jövöhét végén költözünk!A jégpálya szerintem azért nem rossz ötlet mert nem esik ki annyira mint az Egyetemi csarnok,jobban meg közelithető stb.......majd meglátjuk! :) Arik ezek a napozók!Bizti lesz rá vevőd!Amúgy jössz a bőrzére?Én megprobálok menni,ha nem megy akkor a leányzómat kiküldöm a nővéremmel!


Nagyon boldog vagyok a leányzómat felvették a Baross Gábor Közgazdasági Szakközépbe magyar-osztrák üzleti szakra!Krúdy és a Pálffy nem sikerűlt helyhiány miatt!


Na mindenkinek jó pihenést erre a 4napra!


Puszi mindenkinek!


Sziasztok!

Kép
vea
 
 


Sziasztok!

Andi!
Ez tök jó! Gratulálok. Azt hiszem, hogy apukám feleségének az unokahugát is oda vették fel, de hogy milyen szakra azt nem tudom.

Igen, a bodykra már van sok vevőm :) :)

Nem megyek a börzére, mert eddig nagy csalódás volt mindegyik, hiába volt a forgalmam nekem jó, de nem tetszett.
Én most találtam két csajszit a neten, az egyik győrújbaráti, a másik győri, akik angol használt rucikat árulnak, és baromira kiváló minőségben, és olcsón. Már Pirosnak is sikerült szuper cuccokat válogatnom, meg egy csomó ismerősnek, mert nagyon jók. (Annyi az össz hasznom belőle, hogy néha olcsóbban kapok egy-egy rucit a lányoknak :) ).
Meg beszéltem pár emberkével, akik a pesti börzékre járnak, pont a PO-sokkal, és költöttek 200 ezret a pavilonra, aztán lett 170 ezer bevételük. Inkább maradok a jól bevált módszernél :)

Amúgy tényleg jó hely a jégpálya, ahogy írtam is.

Lányok!
Annyira szuper volt a délelőtti előadás. A címe az volt, hogy Tuba Tóbiás. Voltak színészek, volt egy narrátor, és az egész zenekar szuper volt, nagyon élvezetes volt. A lányaim táncoltak, nevettek, tapsoltak, örültek, mert Lili kapott bonbont is (dobálták a cukorkákat a gyerekeknek, ha jól válaszoltak egy-egy kérdésre). Szóval szuper volt.

Puszi: Bogi

KépKép

KépKép
farkasbogi
 
 


Sziasztok!

Bogi!

Köszi a gratulát!Hát a börzével kapcsolatba igazad van,,én megprobálok kimenni ha sikerül!Majd meg látjuk mi lesz a vége!Én is leszoktam menni ide a Lajta utra az Angol turiba,de katasztrófa ami itt megy!Vannak olyanok akik nagy zsákokkal jönnek mindent belepakolnak és utánna leülnek egy sarokba és elkezdenek válogatni belőle!Csak hát ki bir várni 1 órát mig átnéznek mindent és mit dobnak vissza!Egyszóval az ilyet én nem engedném meg az biztos!Ugy hogy egy hónapban 1-2-szer ha lemegyek akkor is már a felét átválogatták és nem találok semmit :( !
Na mindegy ez van!


Mindenkinek szép napot!

Puszi


Vea/Andi/+Erik

Kép
vea
 
 


Szia!

Akkor hadd ajánljam figyelmedbe:
www.jucyruhaboltja.hu

http://karinamail.freeweb.hu/

Én nagyon szuper dolgokat találtam már itt, és kényelmes, mert ők már kiválogatják a javát.

Puszi

KépKép

KépKép
farkasbogi
 
 


Sziasztok lányok!
Először is köszönjük szépen a gratulációkat, nagyon jól esett. Végtelenül boldog vagyok, imádok anyuka lenni. A lányok elkényeztetnek, nyugodtak, aranyosak, többségében szófogadók is. Bár aktuális problémák mindig vannak, de igy érdekes. Ma 12 napos a Fanni és olyan jó, hogy szép idő van igy ki tudunk vele is mozdulni, bár beosztással egy nap csak egy programot tervezünk max. 2 órára azt még mindenki jól viseli a többi időt itthon töltjük, elsősorban az udvaron.
Anna most kapott rollert, csuda ügyesen hajtja, mindkét lábban, még meg se kellett neki mutatni, hogy működik már magától csinálta. Kishugi általában eszik alszik, bár mostanában napközben is többet van fen, nézeget, persze csak a kezemben igy ilyenkor nem tudok csinálni semmit.
Féltékenységi elsőhullám is lezajlott a múlt hétvégén vasárnap, hétfő éjszaka gyakorlatilag dűhruhomat kapott az éjszaka közepén a nagylány. Megnyugtatni nem tudtam, hozzám nem jött igy csak tehetetlenül figyeltem ahogy kiadja magából a felgyűlemlett feszültséget, amit anya távolléte, a kisteso érkezése okozott nála. Ismeritek alapvetően nyugodt, szerintem sokszor túl önkontrollos lányka. A feszültségét is magán vezette le, nem támadta a kistesot, vagy a szüleit, magát marcangolta. Borzasztó volt végig nézni, de nem tudtam semmit sem tenni. Amikor megnyugodott, akkor tudtuk megbeszélni. Azóta is minden rendben van ezen a területen. Viszont visszaléptünk éjszaka újra velem alszik, ez az ő privilégiuma, a teso meg a kiságyba. Nem sürgetem, majd újra visszaszokik estére is a saját ágyábába, napközben ott alszik. A szobatisztaság tekintetében szépen haladunk, tegnap lefekvés előtt még ő kérte a bilijét és minden reggel száraz pelussal ébred.
Fanni szépen gyarapszik, a gondom az hogy a köldökcsonkja leesett, utána még vérzik neki a köldöke. Napjában többször lefertőtlenítem, behintőporozom. Remélem nem lesz gond vele később.
Tegnap voltunk először négyesben vásárolni, ebbe úgy kifáradt a Tomoko, hogy délben olyan mélyen aludt, hogy nem vett levegőt és bejelzett a légzésfigyelő. Most reggel újra ez volt. Nagyon figyelnem kell rá, úgy látszik hajlamos erre a kicsi, igy csak a saját ágyában a géppel, vagy a kezemben alszik, hogy tudjak rá figyelni.

Május elsején mi is tervezzük az állatkerti sétát, ha minden jól megy akkor délelőtt 10 körül mennénk, hogy ebédre, altatásra itthon legyünk.

Bocs hogy nem reagálok vissza, majd még jelentkezem.
Mindenkinek szép napot.
Ági
nicsi1
 
 


Sziasztok!

Ági!
De jó,hogy írtál,már nagyon vártam a jelentkezésedet. Nagyon örülök,hogy ilyen nyugisan telnek napjaitok,Anna reakciója teljesen normális és még szerencsésnek is mondható. Kyra nálunk sokkal rosszabbul élte meg Marcell érkezését.
A köldök vérzés hamarosan el fog múlni,ha mégsem említsd meg az orvosotoknak.
Jó már a telefonod?
Mesélj a szülésedről. Jól alakultak a dolgok,hogy végül normál szülésed volt. Apa bent volt?
Ha tudsz rakjál fel képeket a babáról.

Vea!
Én is gratulálok lányod felvételéhez.
A pakoláshoz,költözéshez kitartás. Nem irigyellek.....

Bogi!
Kyráék az óvodával voltak ezen a koncerten,neki is nagyon tetszett,egész délután mesélt róla.
Nagyon tetszenek a napozók,főleg a lányosak nagyon édesek :wink: ,de hát sajna elég érdekesen nézne ki benne Marcellom :D
De azért pár db fiúsat én is kérek majd a nyárra. Szandiért igyekszem ám átjutni,de tudod most hogy itthon van a Csabi inkább együtt vagyunk,így is elég sok feszültség van közöttünk :roll:

Mi holnap kirándulni megyünk a Börzsönybe. Kisvasutazunk,túrázunk egyet. Remélem jó idő lesz,bár ma egy kicsit hidegebb van.
Ma este pedig Erzsiék hívtak meg bennünket szalonnasütésre,a gyerekek biztos nagyon élvezik majd.

Kriszi!
Nagyon édes picurkád az első fotóján. Jó lenne ha a szemérmesség valóban kislányt jelentene.

Jó szórakozást Mindenkinek a holnapi napra.

Bea
beátab
 
 


Szia mindenkinek!
Remélem jól vagytok, és mindenkit elkerül a betegség!!

Andi!
Gratula a (kis) lányodnak!! Remélem azért ennek a szaknak is örül! Férjem nagylánya is jövőre már felvételizik! Remélem ő is jó iskolát válszt majd. Költözés miatt én sem irigyellek,utoljára akkor volt ehhez szerencsém, amikor Krisz 2 hetes volt...Kitartás!

Ági!
Örülök, hogy jelentkeztél, és nagyon vártam hogy az írásod után ott lesz egy fotó a pici lányról!! Raksz majd fel, ugye? És mesélj, mesélj!!

Bogi!
Látom nálad is inkább a lányruhából van választék!! nagyon aranyosak a rucik! És örülök hogy jó a forgalmad!!

Bea!
Gondolok majd rátok holnap, talán azért még jó idő lesz!! Csabi szerintem hétfőt emltett a Tamásnak, mikor hívott minket, de te ma dolgoztál, igaz? Nekünk ma dőlt el, hogy nem kell Fehérvárra vinnünk Diát, hanem eljönnek érte. Úgyhogy itt Dunaszegen majálisozunk majd.

Erzsi!
Megint rég beszéltünk, remélem jól sikerült az estétek Beáékkal!! Ezek szerint nem utaztatok el ti sem.

Orsi!
Kriszt úgy sikerült rászoktatnom az egyedül alvásra, hogy egy időben elkezdett mulatni rajtam, ahogy altatni próbálom. Sokáig kitartottam, de aztán megmondtam neki hogy kimegyek és aludjon. Eleinte még be-behívott de aztán mindig elaludt. Most már nem is hív be, szinte egyből elalszik. Már az esti elalvás is így megy. Persze azért vannak extrém esetek...

Maminti!
Veled örülök a jó eredményeknek! Előbb utóbb csak megmutatja magát ez a pici baba! Addig is jó egészséget nektek!

Most mindenkinek jó éjt és holnapra jó mulatást kívánok!!
Puszi!!

Kép
Kép
deaknezsu
 
 


Sziasztok!

Képzeljétek, én láttam ám Tomokot! Tegnap voltunk a Spárban, és összefutottunk Ágiékkal. Olyan furcsa volt, hogy még ilyen csöpp. De nagyon gyönyörű baba.
Jól kezeled akkor Te is a két gyerekességet. Sajnos az ilyen rohamokat nagyon nehéz végigszenvedni, de ha nem tudunk segíteni, akkor tényleg az a legjobb, ha szép szavakkal nyugtatjuk, és hagyjuk inkább, hogy levezesse a feszültséget valahogy.

A légzésfigyelő riasztása nem jó dolog. Nem kérted ki a véleményét a dokinak? Ha már kétszer is csinálta, lehet, hogy kellene egy átfogó vizsgálat. Vagy még túl pici?
Érdekes, mert én meg pont le akartam beszélni a légzésfigyelőről egy ismerősömet, mert eddig csak azt hallottam, hogy tévesen riasztott, és frászt kaptak, és nem is csak egy családtól. Aztán leszerelték, mert amúgy is velük aludt a gyerek.

Bea!
Atika elfelejtette elhozni a cipőket, úgyhogy nincs is miért átjönni, azért is nem telefonáltam. Szerdán magam megyek el értük, mert postára is kell adnom.
Ha kell napozó, szerdáig írj, mert aznap feltétlen meg kell venni, ha egyáltalán lesz belőle.
Az előadás tényleg nagyon szuper volt. Én is dőltem a röhögéstől, a lányok meg még táncoltak is. Katica fel akart mászni a színpadra is:)


Zsu!
Hát pont inkább minden ruhám fiús, alig van lányos. Ha van, akkor az azért van, mert a fiús anyukák lerabolnak, és akkor marad egy-két lányos :) A webáruházban meg tudod nézni mik vannak, bár most egy csajszi az összes létező fiús bodymat, ujjatlant-rövidujjút megvett, de még maradt valami:)
Az tök jó, hogy az alvás ilyen könnyen ment neked. Én már elszúrtam a dolgot. Ráadásul nem tudtunk dönteni a bútort illetően, meg belekezdtünk a kerítésbe, így pénzünk sem nagyon maradt rá, úgyhogy egyenlőre az új ágyak is elúsztak. Ahhoz kötöttük a külön alvást, hogy lesz új ágyikójuk, ahol ketten együtt aludhatnak, anya meg apával. Hát mindegy. Katica még azért fel szokott ébredni éjjel, vagy nem is vagyok benne biztos, mert álmában is szokott beszélni, de azért biztos majd előbb-utóbb sikerül.

Nálunk ma volt majális Győrújbaráton. Volt egy szekszárdi együttes, a Holló együttes, és annyira nagyon jók voltak. Gyerekeknek adtak elő egy órás műsort, és ismert gyerekdalokat énekeltek, de baromi jól felturbózták a zenével. Meg megnéztük a kis balettosokat, beszéltem is a Sóthy Virággal, és mondta, hogy vihetem Lilit nyugodtan. Szombaton reggel 9-re megyünk is. Kíváncsi leszek. :)

Holnap kijön anyósom hozzánk, úgyhogy délelőtt a főzés mellé még takaríthatok is (elég kriminális szokott lenni, aztán Atinak mondja, hogy mit látott :) ).

Piros!
Jó volt hallani a hangod. Tudom, hogy nem vagyok családtag, de ha történik valami azért hívj. Szívesen segítek is a gyerekekkel, ha valami van, vigyázok rájuk, ha kell.

Puszi: Bogi

KépKép

KépKép
farkasbogi
 
 


Sziasztok!

Köszönöm a gratulációkat!Én is nagyon örülök hogy ilyen jó iskolába került a (kis)leányzóm,és persze ő is örül!Eleinte biztoos nehéz lesz neki,hiszen ez már nem álltalános iskola,de remélem hamar beilleszkedik és nem lesz vele gond! :)

Zsu!
Mi már lassan kezdjük megszokni a költözést,már kb 5--ször költöztünk!Albérltről albérletbe mig kaptunk szolgálati lakást!Most végre saját lakásba költözhetünk remélem ez már végleges lesz! :)

Bogi!
Nagyon örülök hogy jó a forgalmad!A bőrzére én sem megyek !Leányzómat sem tudom elküldeni,mert szülinapját ünneplik az ex anyósnál!Május 7-én lesz 14 éves el sem hiszem hogy ilyen nagylány már!Nagyon repül az idő!Ne aggodj az alvás miatt,,,nálunk Erik igaz van külön szobája de velünk alszik egy szobába persze külön ágyon,de éjszaka közepén átmászik hozzánk! :) Azt mondja fél az ő szobájába mert bejönnek az autok(utcafront felé van az ablaka),most az uj lakásba már remélem sikerűl az ő szobájába aludnia ott már nem az utcafront felé néz az ablaka!Ja és köszi a cimet,megnéztem!

Bea!
Tegnap voltunk a Tescoba,remélttem talizunk de sajna nem te voltál! :( Neked is köszi az együtt érzést,és a gratulációt is!


Na mentem főzöcskézni!

Sziasztok,mindenkinek kellemes időtöltést kivánok a mai naphoz!!

Puszi mindenkinek!

Kép
vea
 
 


sziasztok!

Megint kérdeznék:

megint babakocsi ügyben.hol lehet javitatni a kocsikat??????????????????????????????????????????????????????????????????????????????kaptam ujjat,chicco-t de ennek meg elromlott az a karja amivel el lehet fektetni a háttámlát.fél órát szenvedek mire sikerül.HELP HELP HELP HELP HELP HELP HELP HELP HELP HELP
kismama18
 
 


Sziasztok!

Én kerestem már egyszer babakocsi javítót, de nem találtam még a megyében sem. Én a babakocsi kerekét akartam javíttatni, vagy cseréltetni. Aztán felhívtam azt, akitől vettem a babakocsit (minibizi), és kiderült, hogy az a cég, ahonnan beszerezték a babakocsit, már nem foglalkozik ezzel, és slussz-passz. Aztán apukám, aki autószerelő, szépen megcsinálta egy kis találékonysággal.
Ki lehetett volna cseréltetni a kerekeket, darabonként 4000 Ft-ért, ami összesen 16000 Ft lett volna, az egész babakocsi újonnan került 32 ezerbe, úgyhogy nem kértem.

Andi!
Hát nem panaszkodom, ami a forgalmat illeti. Képzeld, ma a Spárnál megálltam a parkolóban, kiszálltam, és egyszercsak megáll mellettem egy autó, hogy hadd adjon egy szórólapot. A bababörzés fickó volt, akitől az asztalt béreltük :) :)
Majdnem kérdeztem tőle, hogy én is adjak egyet? (Mert ugye engem nem engedtek oda pelenkát árulni :) Hihi. Azért visszafogtam magam.

Puszi: Bogi

KépKép

KépKép
farkasbogi
 
 


Sziasztok!

Úgy látom nincs nagy forgalom. :) A jó idő mindenkit elcsábított a gép elől?

Vea
Gratulálok a lányodnak. Költözéssel halladtok?

Piros
A játszótéri tali , sajnos nem igazán jött össze. Kriszi és mi is elaludtunk. De majd legközelebb!!

Ági
Jó, hogy aránylag nyugalmasan telnek a napjaitok. Anna, szerintem jól tette, hogy kidühöngte magát. Ennyi neki is járt, a sok változás után. További szép és nyugodt napokat nektek!!

Bea
Milyen volt a kirándulás?

Zsu
Nekem zselyke inkább azt szokta mutogatni, hogy feküdjek mellé, sőt még a kezét vagy a hátát is simogatni kell, igy reményem sincs, hogy egyszercsak kiküld a szobából alváskor. :(
Megkostóltátok a vörös teát?

Bogi
Láttam az újságban én is azt az előadást, csak persze megint későn. Pedig már eldöntöttem, hogy nem vasárnap délután olvasom végig az újságot, de nem mindig jön össze. Bodyért mikor lehet menni?

A következő tali lehetne nálunk. Annyi van, hogy júniustól hamarabb nekünk nem jó. Én most igy hirtelen a június 8-t javasolnám.

Nagy változások előtt állunk mi is. Zselyke egyeduralma megszünik, novemberben érkezik a kistesó. :)

Szép napot mindenkinek!!

Csók: Orsi

Kép
sorsoly
 
 


ORSINAK HATALMAS GRATULÁCIÓ !!!!!!!!!!!!

Szia mindenkinek!

Erőviszonyok úgy néz ki, nálunk is változnak, mi december végére várjuk a kistesó érkezését! Bár én még nagyon az elején vagyok.

Puszika

Kép
Kép
deaknezsu
 
 


Sziasztok!

Ezer bocsánat, amiért nem jövök gyakrabban, tudom, így nehéz lesz belerázódni a ritmusba... :oops:

Ákosnak nagyon jó volt a szülinapja, mindhárman nagyon élveztük! Szuper volt az állatkert, meg minden! :)

Bogi, ugye Te kérdezted a sátrat? A Kikában vettük, akciós volt, így asszem 4ezer pénzért osztogatták.

Orsi, gratulálok a kistesóhoz!!! Már én is teljesen be vagyok zsongva, nagyon szeretnék!!!! Csak ugye meg szeretném várni a szopi végét... 15 hónapos koráig kap haladékot a kis drágám... :lol:

Hűűű, ti olyan litániákat tudtok írni, nekem ez még nem megy, inkább cska ismerkedem, és olvasgatok... :wink:

Legyen szép napotok az időjárás ellenére is!

Puszi:

Éva és Ákos

Kép

www.akobaba.blog.hu
evica
 
 


Zsu, Neked is gratula!!! :)

Éva és Ákos

Kép

www.akobaba.blog.hu
evica
 
 


Sziasztok!

Orsi és Zsu, nagy-nagy gratula!!!

Orsi, szobatisztaság témára visszatérve: de, tényleg egyszerűbb volt a pelenka :), mégis, olyan jó, hogy már nem kell! Egyre ritkább az éjszakai bepisilés, a nappali pedig már teljesen megszűnt, és a kaki is simán megy mindenkinek a wc-be!

Jövő héten kiderül, hogy felvettek-e minket az oviba! Lehet szorítani :) !

Babakocsijavításhoz, sajna nem tudok hozzászólni.

Most sajnos megint rohannom kell, mert a holnapi szülinapi partira készülök elő. Kerti grillezést terveztünk, remélem az időjárás megkegyelmez nekünk is és a ballagóknak is!
Nagy családi összeröffenés lesz, nem elnne jó ha beszorulnánk!

Tényleg mennem kell...

Üdv

Márti
Kép
hideyoshi
 
 


Sziasztok!

Orsi! Zsu!
Nagyon nagy gratula Nektek. Orsi!
Ügyesen titkoltad Te kis ravasz. Akkor a munkának lőttek?
Bodyért jövő héten jöhettek!

Kérjük feltenni az új csíkokat, hogy figyelni tudjuk ki hol tart!

Évi!
Igen, én kérdeztem. Akkor mi is ezt láttuk ott.

Puszi: Bogi

KépKép

KépKép
farkasbogi
 
 


Szia Mindenkinek!

Drága társalkodók!Zsu,Orsi!Szívből gartulálok a család újbóli gyarapodásához!Örömötök immár mindannyiunké.Izgalmas és csodálatos,hogy megint többen vagyunk itt a fórumon pocakbérlősek.Felevenedhetnek az elsőző várandósság alatti élményeink.Amikor rátok és a csöpp lubickolókra gondolok,azonnal fülig szalad a szám...Abba se bíron hagyni. :D
Jó egészséget és gondtalan várandósságot kívánok mindkettőtöknek!
Kíváncsi vagyok ám mindenre,ami veletek törénik!Írjatok sokat!
És én is örülnék,ha felraknátok egy életkorszalagota jövevényekről.

Szobatisztaság:Képzeljétek,tegnap este Marcus beleslozizott a bilijébe. :D Úgy egy hónapja vettünk neki egyet,csak hogy szokja.Talán már említettem is.Az esti fürdés előtti pucér szaladgálás alatt néhányszor felhívtuk a figyelmét az új használati tárgyra.Magyaráztuk neki,hogy mire való,néha még futottam is utána,ha beállt pipiléshez.Sajnos,soha nem voltam elég gyors,de megtanulta mutatni,hogy kuki-bili-kuki.Ki is próbálta a bilit,de nem eshetett jól neki a trónolás,mert néhány másodperc után mindig felállt.Bár nagyon édes volt,ahogy rátottyant.Szóval este elkezdett pukizni,majd megkereste tekintetével a bilit,aztán ráült,és elvégezte a dolgát.!!!
Persze nézett egy nagyot,amikor visongani kezdtünk körülötte.igazi népünnepéj kerekedett itthon.Még a kutyák is vakkantottak párat,mintha tudnák mi történt... :lol:
Kíváncsi vagyok,ma megismétli-e,mindenesetre bízom benne.Nem erőltetek semmit.Egy biztos,elindultunk a szobatisztává válás útján...

Márti! Nagyon boldog és vidám szülinapot kívánok pintyőkéidnek!

Kép

Izgalmas és kitartó készülődést!Felejthetetlen ünneplést!

KépKép
KépKép
babinti
 
 


Bogi!Nem semmi az ürge...Végül kimész a bababörzére?Mi nem hiszem,mert 400 ft/fő a belépő,és nem tudom,hogy vásárolnánk-e valamit.Marcusnak épp nem kell semmi,a picúrkának pedig marci után maradtak holmijai,ami kiegészítőket vennék,majd csak akkor,ha megtudjuk fiú-e vagy lány.noha közel Marcus szülinapja,ajándékot inkább újonnan vennék.Tehát csábít a körbenézegetés leghetősége,de szerintem nem érné meg.

Éva!Bátran olvassgass csak!Majd csak kedvet kapsz a rendszeres krónika íráshoz itt is.
Mi is épp tovább vadásszuk a sátrat és a mászócsövet,egyelőre sikertelenül.A Kikában biztosítottak arról,hogy idén is kapható lesz szezonálisan valami,a tiétekhez hasonló kuckó.Nagyon kíváncsi vagyok.Az biztos,hogy ezentúl,ha meglátok valamit,amit biztosan megvennék előbb vagy utóbb Marcinak,nem halogatom a vásárlást,mert eddig mindenről lemaradtam.
Ha elérkezettnek érzed az időt kistesó vállalására,szerintem nyugodtan vágjatok bele.Nem feltétlenül függ össze a szopiztatással.Én is Marcus majd 22 hós koráig szopiztattam (most nyolcadikán lesz 22 hós,és úgy egy hete saját maga leválasztotta magát),miközben már elérkeztünk a félidőhöz.A megfoganás is könnyen ment,és a picúr fejlődésével sincs semmi gond.Esetleg szedjél zöldárpa tablettát (gyógynövényboltban kapható,kb 1000.-ft),és igyál fogamzást segítő teát,ha kedveled a gyógynövény teákat (cickafarkfű,palástfű,gólyaorrfű keverék-a hyper Tescoban külön-külön kaphatóak zacskós változatban).De lehet,hogy az is elég lenne,ami a tejecskédet is felturbózná kicsit,ha elkezdenél magzatvédő multivitamint és folsavat szedni.
Mindenesetre nagyon szorítok,hogy sikerüljön a kistesó,amikor Ti már nagyon szeretbnétek!

Amúgy csöppöm két lépésben vált meg a cicitől.Először,a betegsége vége felé utasította vissza,miután egy jót beleslukkolt,és valószínüleg nem volt már olyan ízű,amit megszokott,mert összeráncolta a szemöldökét,és egy határozott nem kíséretében ellőkte.Majd valamivel később kibugyolálta az anyainedű-csapot,de eszébe juthatott a korábbi csalódás,és némi simogatás és bújás után visszahúzta rá a pólómat...
Titkon reméltem,hogy két éves koráig szopiztatni fogom,de ez is jó eredmén.Viszont be kjellett vezetnünkj a napi kétszeri tápszerezért.Mert a cici hiánya miatt,minden firlefrancot a szájába vesz.Pedig már rég kinőtt ebből a korból.Amikor meglátja a cumisüveget,épp úgy felcsillan a szeme,mint annaidején szopi előtt.
Reggel 150ml-ert kap,este 250-et.
Szépen eszik mellette főzeléket,gyümölcsöket,más tejterméket.Mondanom se kell,a kedvence a Túró rudi,és a vegyesfőzelék,de talán mind közül anyukám tyúkhúslevese.
mai nehézséget okoz a tápszerezéssel,hogy annyit,de annyit kakál,hogy nem győzöm pelusozni.És állandóan összetrancsírozza,amitől kifolyik.Napjában többször kell öltöztetnem.Jelzi ő,hogy betrottyantott,de nem mindg veszem a lapot,ő pedig élvezettel tottyangat a popójára,hiszen krémes,meleg és puha... :oops: :P :lol:

Kipróbáltam,hogy a cumisüvegbe (használunk csőrös poharat és normál poharat is,de ugye az nem ugyanaz) roobios gyerekteát öntök,de nem lehetett becsapni.Azt csak pohárból fogadja el,ha elfogadja.Még szoknia kell az ízét-nekem nagyon bejön...

KépKép
KépKép
babinti
 
 


Bea!Igyekszem mielőbb időt szakítani a képek átküldésére,de valahogy mindig megakadályozza valami.Ami késik,nem múlik,előbb vagy utóbb eleget teszek kérésednek.
Olyan jó,hogy többször találkozunk a Tescoban.Mindig öröm Veled pár szót váltani.Sokat gondolok arra,hogy bírd a megpróbáltatásokat,a szakaszos egyedüllétet.

Vea!Hol tart a költözés?Bírjátok még szusszal?Nem lehet könnyű annyit dobozolni,de ahogy írtad már van gyakorlatod.Habár anyusomék is többször költözködtek,és ő sose szokta meg.De talán erőt ad nektek,hogy most már véglekes,saját lakásba költöztök.Biztos jobban fognak aludni a csöppök,hogy nem lesz utcafrontos a szobaablak.Kitartást,és sok vidámságot!

Ági!Voltatok végül az állatkertben?Mi a balcsira utaztunk le végül.Hirtelen felindulásból.Nem volt meleg,ha elbújt a napocska és fújt a szél,még dideregtünk is,de csodás élmény volt látni a fodrozódó hullámokat,a borzongatóan villogó viharjelzés éles,fehér fényét,a finom falatok híján arréb úszó,elrebbenő hattyúkat,és a mozdulatlan horgászokat.Pálkövére mentünk,és épp egy horgász szövetségen belül kialakult baráti társaság várt a nagy kapásra.Egynek sikerült is kiemelnie egy majd 15 kilós busát.Marcus tátott szájjal nézte.Ott mellettünk pucolták meg.Nagyon izgalmas volt.És bennem felelevenítette gyermekkorom nagy halételes napjait.Apukám matróz,majd vízirendőr volt,s nem volt olyan ünnep,amikor ne készített volna egy jó fűszeres halászlét,vagy rántott halat.Néha,az útja során szerzett zsákmányt még élve hozta haza,és ott lubickoltattuk a fürdőkádunkban.
Tiszta volt a levegő és párás.Gáborom egy pillanatig se szenvedett az itthon gyötrelmes allergiától.Sétáltunk és piknikeztünk.Nagyon pihenni ne sikerült,mert Marcum annyira felvillanyozódott,hogy egy percre nem sikerült leültetnünk.Még enni is állva evett. :D Felváltva futottunk utána.Néha nem sikerült megakadályozni a katasztrófát:mindjárt az elején kicselezett minket a kis furmányos és bokáig belegázolt a vízbe.Még szerencse,hogy vittem váltóruhákat,mindjárt két garnitúrát... ;) Délutánra eléggé elfáradtunk,így elmaradt a Révfülöpre tervezett átgyaloglás.Maradt az autós körbenézés,ám ez is elejthetetlen volt.Sorra idézgettük a tavalyi élményeinket (Marci első szülinapját szintén Pálkövén ünnepeltük meg,csak akkor egy hétig maradtunk).Hazafelé Marcus óriásit durmolt,de még az is kevésnek bizonyult a nappali történések feldolgozásához:este fél nyolctól ma reggel hétig aludt tovább.
Amikor picúrka volt,nagyon féltettem,mert annyit olvastam a bölcsőhalálról.Sokszor csak úgy bementem hozzá,mert nagyon mélyen tudott sunyni,s ellenőriztem,hogy lélegzik-e.Szerencsére nem volt semmi gond,és legtöbbször amúgy is együtt aludtunk.okan lebeszéltek a légzésfigyelőről.Nem lehet,hogy a Te lánykádnál sincs semmi gond,csak olyan aprókat lélegzikhogy nem érzékeli a gép,ezért beriaszt;nem kellett újraélszteni,gondolom...
Nagyon örülök,hogy jól vagytok.Annácska pedig nagyon okos már.Gratulálok a teljes szobatisztasághoz,és tudod,szerintem nagyon jó,hogy le tudta vezetni a feszültségeit anélkül,hogy bárkit bántott volna.

Piros!biztos gyönyörű lett a kert.Nagyon ügyi vagy!Kicsit irígykedem az energiádra,mert nekem egyre apadóbb,habár igyekszem nem elhagyni magam.Ma is megyünk bringázni.Marci is és a pocaklakó kistesó is egész felélénkül tőle.
Remélem,szomorúságod oka már megszűnt!
Tegyél fel képet a virágoskertről.Jó volna elnézegetni.

No,most már elhallgatok... :oops: :P :lol:

Ölelünk és puszilunk Mindenkit!

KépKép
KépKép
babinti
 
 


Kép
Kép
Kép Kép
Kép

KépKép
KépKép
babinti
 
 

Vissza: Lakóhely szerint

Jegyzetfüzet:

 

X
EZT MÁR OLVASTAD?