Új privát üzeneted érkezett!

Sziasztok!

Gabi! A pöttyökre mi is kaptunk anno kenőcsöt, nem sokat ért. A dr nő mondta is, hogy 6 hetes korára maguktól elmúlnak. Így is lett. Pedig addig neki is nagyon csúnya volt a bőre. (meg nyáron ugye 40 fokhoz közeli meleg).
Én nem ismertem azt a játszó teret, még soha nem jártunk arra. Miért bombázták szét?

Képzeljétek, tegnap megint összefutottunk a kislánnyal séta közben. Már megismerik egymást. Sikongatnak, kacagnak és fogják egymás kezét. Szilárd át akart mászni az ő kocsijába, alig tudtam meggátolni benne, pedig az öv is be volt kötve...
Ma meg megyünk Jobbégyiban velük ilyen babanapra. (baba-mama klubb)

Főzés: én ma rakottkrumplit csináltam, tegnap meg husos karfiolt. Levest hétközben én sem főzök. A férjem nem szereti. Magamnak meg hétvégén csinálok annyit, hogy kitart kb csütörtökig. A hűtőben eláll. Nekem nincs kifogásom a 3-4 napos kaja ellen.

Zita: A lányodnak mielőbbi jobbulást.

Betegség: ez nagyon ragaszkodó vírus, ami most megy. A párom egy-két nap altt át szokta vészelni, most meg két hét alatt alig javult ki.

Na szép napot mindnekinek!
Holnap nem hiszem , hogy jövök. Megyek anyámékhoz csirkét vágni. (kb 20-at végunk, és rakjuk a fagasztóba) Szerintem egész napos program....

Kép
szuzy
 
 


Zita! Boldog névnapot!

Kép

Kép
thimó
 
 


Húha én nem is néztem milyen nap van...
De akkor most így utólag kívánok :

Nagyon Boldog Névnapot Zitának!

Kép
szuzy
 
 

 
 

Sziasztok, vagyok én is de nem tudok gyakran jönni.Sok az intéznivaló és este már én is fáradok.


Kép

Zita ez neked szól!

Sokat mint vagyunk az udvaron, kihasználjuk a jóidőt. A napokban elég barátkozósok lettünk aki szimpi, úgyhogy muszály játszótereznünk. A kapuzárás még most is életben van, mert szökünk kifelé.Tegnap kapott homokozót öregkeritől(keri apukája), játszott vele egy fél órát, aztán irány haza. Fürdés kimaradt, mert kidőlt aludni a fáradtságtól.

Csak futólag olvastalak titeket, úgyhogy nem tudok most hozzászólni szinte semmihez. Igérem, pótolom.

Később jövök és folyt köv.

Akivel nem találkozok, hétvégére jó pihenést.

Móni
Kép

Kép
horvathne.d.m.
 
 


Na a névnapokat ma én sem néztem, de Zitának akkor nagyon boldog névnapot kívánunk mi is :wink: :wink:
Kép

Adrika 1999.02.22
Kép
Kép
kis_plutó
 
 


Szuzy
mi most nem voltunk a játszótéren, barátnőm mondta, hogy a libikóka is szét lett szedve, de talán az a múltkor is hiányzott, mostanra meg a csúszda nagyon mozog, úgyhogy gyereket nem nagyon érdemes ráengedni :cry: :cry: :cry: Pedig az ottani csúszda olyan jó széles volt

Adrika 1999.02.22
Kép
Kép
kis_plutó
 
 


Sziasztok!

Zita!
Kár, hogy már nem tudtál jönni! :( Várunk vissza. Reméljük, hogy a férjed gyorsan megoldja a technikai problémákat a szám. géppel. :wink:

Szóval ott tartottam a 27. oldalon, hogy anyáknapja. :D
Én tavaly olyan boldog és büszke voltam, hogy részt vehetek ilyen ünnepségen. Most meg már kettőn is. :lol: Hiába na, megnőttek a fiaim. :D
Nálunk műsor van. Tavaly volt, hogy közösen csináltunk a gyerekekkel képeslapokat is. :D Talán ezt már meséltem akkor... :oops:
Beni most nagyon titkolódzik, nem mondja el, hogy mivel készülnek. Az óvónénik a lelkükre kötötték, hogy titok! :lol: :lol:
Dávidkámra külön kíváncsi vagyok. Ő még nem is régen jár oviba és a beszéde sem a legtisztább. :D
Ja, jövő héten péntek du. lesz 3-kor Beniéknek (katica csoport), majd 1/2 4-kor Dávidéknak(maci csoport). :)
Szóval nekem nagyon jó érzés, sőt még a gondolat is, hogy anyáknapja lesz!( az igazi az lenne, ha még én is köszönthetném anyukámat... :cry: :wink: )

Ildi!
A linket köszi! Ezek aztán egész napos programok! :shock: Ti mentek?

Szuzy!
Jól összebaratkoztatok azzal a másik anyukával és a kislánnyal!! :lol: Baba-mama klub: majd mesélj, milyen volt. :wink:
Csirkevágás: :shock: :mrgreen: Neked mi a részed benne? Vágsz, kopasztasz, darabolsz??? :P Én falun élek és anyának mindig voltak baromfik, de nem tudok levágni, megtisztítani egy csirkét. :oops: Feldarabolni még csak-csak valahogy, erre már volt példa... :wink:
Jó szórakozást a csirkevágáshoz! :wink: ( a csirkéknek nem lesz jó buli...)

Móni!
De jó, hogy jöttél :D !
Homokozó: :D Akkor megvan az öröm Levikének... :D Fáradtság: :(
Érdekes, hogy nagyon barátkozóak a gyerekek, egész addig, amíg nem kell megosztani a saját tulajdonukat másokkal.. Én legalábbis ezt tapasztaltam. :wink:

A névnapot én is teljesen véletlenül láttam meg. :wink:

Megyek kajálok valamit....

Timi :D

Kép

Kép
thimó
 
 


Sikerült elkérnem a férjemtől a gépet, már fél órája pótolgatom a lemaradásaimat. :roll: Bár a pici fiam épp az előbb somfordált, hogy kellene nekik a gép az apijával, neteznének - én is.. :oops: :wink: :lol: (Merthogy az ő gépén bejön :? )

Köszönöm mindenkinek az együttérzést a nagypapával kapcsolatban, és a jókívánságokat a leányzómnak és a névnapi köszöntéseket!!!!!!!!!!!!!!!!!
zichy
 
 


Timi!
Levágni én sem tudnám..... Sajnálom őket... De ha a tányéromban van, nincs ellenük kifogásom! Sőt!
Koppasztani, darabolni, mosni, zacskózni tudom. (bár a darabolás sem mindig klappol)

Jobbágyin volt a baba-mama klub. Volt egy előadó, egy dúla. Így az anyukák beszélgettek, a csemeték meg jöttek, mentek, játszottak, rosszalkodtak. Szilárd nem ilyedt meg a sok embertől, jól elvolt. De inkább csak magában játszott. Igaz az elején, amikor még nem voltak olyan sokan a kis barátnőjével is játszott. És persze egy két anyukához is odament. Egyébként kinn volt a szabadban. Füves kert, és ki volt terítve egy csomó pléd. A gyerkőcök azon randalíroztak. A fű evése elég sok gyerkőcnek megtetszett.

Azt hiszem megpróbálok egy új vonalzót, bár a fénykép ezen sem sokkal jobb.(mármint a vágás).

Na puszi mindnekinek.

Kép
szuzy
 
 


Csak nagyvonalakban..

Anyák Napja: én is várom, mindig hatalmas élmény számomra. :D A mi ovikban is van ünnepség, saját készítésű ajándék, virág. Minden évben elrakom a kis remekműveiket,ezekkel van tele a fal az íróasztal fölött, hogy mindig lássuk. :D

A műsor külön kuriózum, évről évre látszik mennyit fejlődnek, nőnek. Most kedden volt a zenesuliban is koncert a fiaméknak, ott is elnézegettem a gyerekeket…..na, szóval én is nagyon rajongok az ilyen „kispolgári népünnepekért”, semmihez nem hasonlítható, mikor az ember ott ül és nézi a gyermeke produkcióját!

Főzés: egytálétel nálunk is menő, pl. most rizottózunk sokat, de a saláták is egyre gyakrabban befigyelnek. Ma viszont a fiam főzött – kis segítséggel- tökfőzeléket. Egy csepp sem maradt! :D

Játszóterek: az én gyerekeim is nagyon szeretik!

Közben a picim felébredt, a párom is nyúz. :( Legalább írtam valamit.... :wink: Mindenkinek vidám hosszú-hétvégét kívánok!!!
zichy
 
 


Írtam egy csomót, és csak úgy eltűnt :shock: :shock: :shock: na majd pótolom.

Mindenkinek szép napot!!!
Én még ma meg holnap leszek, majd hétfőn utazunk anyuékhoz, majd a vasalás közben benézek :wink: :wink:

Adrika 1999.02.22
Kép
Kép
kis_plutó
 
 


Sziasztok!

Én is bejelentkezek... :wink: Írni most nem tudok, mert még nincs ebédünk. :wink: :oops:

Gabi!
Azt még nem próbáltad, hogy mielőtt elküldöd az irományodat, kijelölöd és jobb egérgomb másolás... , így ha nem jelenik meg a szöveg, akkor ott van az "egeredben", csak be kell illeszteni. Még én sem használtam, de állítólag működik. :wink:
Feltétlenül pótold a reggeli mondandódat... :D :D Ja, nem tudom, visszaolvastál, mert neked tegnap szóló írásom ott található. :wink:

Timi

Kép

Kép
thimó
 
 


Kipróbáltam működik! :D

Timi

Kép

Kép
thimó
 
 


Sziasztok!

Na, ide jutottam én is, de olyan fáradt vagyok, h majd összeesek... Reggel óta talpalok, h mindennel kész legyek és a további 3 napot ne munkával -pl. főzéssel- keljen tölteni.
Persze most is egyedül vagyok a gyerekekkel, apa dolgozik :cry: :twisted: Pedig vmelyik nap már nagyon kiakadtam és elég indulatosan a fejéhez vágtam, h ha ebben a 4 napban is dolgozni fog én itthagyom... Ennek hatására a tegnapi nap nemet mondott egy "felkérésnek", de ma menni kellett. Délelőtt meg hiába volt itthon, nem sokat segitett :roll: Komolyan fel kéne már rázni ebből az állapotból mert nem lesz jó vége. A gyerekek is irtó rosszak voltak ma! Lili folyamatosan szemtelenkedik, ha vmit mondok neki indulatosan visszabeszél :shock: Mondtam, h még egy huzása van és kap egy nagy pofont. Persze Danival meg folyamatosan ellenkeznek egymással aminek sivikolás és kiabálás lesz a vége. A szétpakolásról már nem is beszélek.....

Na bocsi, h igy kidurrogtam magam, de máris jobb lett a közérzetem :lol:

Timi
Szinte 100%, h vmelyik nap megyünk Kozárdra. Tegnap beszéltem a cserhátszentiváni ismerősünkkel is, ők minden évben voltak (most lesz a 4. év, h megrendezik) és azt mondták, h évről-évre egyre szinvonalasabb, megéri elmenni. Lehet, h hétfőn fogunk menni, mert nekik az a nap lenne a jobb, ma este fogunk pontositani. 1-jén meg csak a telekre megyünk, pihizni fogunk és csurditani :wink:

Zita
Milyen ügyes fiad van, h már a főzéssel is próbálkozik!!! :lol: A tököt én is imádom, épp nézegettem a boltban, h kéne venni. (Csak kis adagban, mert apa nem szereti :roll: )
Mivel tegnap már nem tudtam jönni igy utólag kivánok boldog névnapot!
Kép

Tavaly Liliék is készitettek meghivót (gondolom idén is fognak) és ajándékot is, nekem egy képet festett amit a konyhába akasztottam ki, de a mamáknak is készült emlék :wink: Ő is nagyon tud titkolózni, most sem beszél semmit róla hiába faggatom :lol: Tavaly is csak ámultam, h mennyi éneket, mondókát tanultak (ráadásul nem sokkal előtte kezdte az ovit, márc. végén) és mindegyiket fujta :lol:

Szuzy
Aranyos lehet Szilárd a kislánnyal :lol:
Nálunk is 1 fogásos kaják szoktak lenni, mert sok! Pedig apa tud enni (meg is látszik rajta :lol: ), de vhogy mindig soknak mutatkozik, ha levest és másodikat is főzök. Igy v. leves v. csak második van. Kivétel ha hétvégén huslevest is főzök -mint pl. ma-, az elég könnyü és el szokott fogyni. (Bár kell nyüstölni apát, h azt is egyen :lol: )

Na megyek mert még forrázott káposzta salátát akarok csinálni. Ma salátát ettünk a pörihez, de holnapra kell vmi más :wink:

Kép
Kép
mókuska
 
 


sziasztok!

Timi
biztosan működik az általad említett módszer, kívéve ha az ember lánya olyan ügyes, hogy a billentyűzeten nyom meg valami olyan gombot amivel minden elszáll :oops: :shock: a pláne az, hogy nem tudom melyik billentyűt kell hanyagolnom :roll: :roll:

Pelus: 4 napja nincs :D :D :D mondjuk a mamával nem hajlandó menni, ennek szegény Esztike látja kárát, mert szegényt csak hirtelen lekapom ciciről ha ott van és be az ágyba :wink: :wink:
Már kakilt is tegnap is meg ma is :D :D
jajj, nekem ez most olyan öröm.

Tegnap elég hosszasan kellett rábeszélni, hogy nem kellene pelust venni, na de a beszélőkémmel sosem volt gond, úgyhogy meggyőztem :lol: :lol:

Néha meg tud ám lepődni ha fenékre esik, mert nincs ami végje :wink: :wink:

Ildi
az én gyerekeim is nyúzzák egymást. ma csavarogtak, de holnap kíméletlenül tanulni kell Adrinak :twisted: :twisted: A múlt hétvégén elbliccelte, 2 mondatot nem írt meg, ugye nem volt bejelölve nehogy tudjam :evil: :evil: eredmény hétfőn feketepont :evil: :evil:
Én ma a vasalódeszka mellett álltam. Ott a nagy halom ruha, de úgy fájnak a lábaim muszály kicsit pihenni :twisted: :twisted:

Szuzy
látom ti voltatok ügyesebbek :twisted: :twisted: :twisted:
Eddig még én sem vágtam csirkét, v. tyúkot le. Biztosan menne.. Ugye én állatgondozóként dolgoztam, ott azért elég sok mindent láttam, csináltam. úgyhogy félsz az nincs bennem :lol: :lol:
Viszont én az aprítást sem tudom valami fényesen :oops:
A nyulat is úgy aprítom, hogy olyan helyen is van csont ahol nem kéne :D

Ez a baba mama klub tök jól hangzik. Ilyen miért nincs Pásztón???
Mondjuk a polgármesterinél lévő játszótéren tegnap is kb. 15 kölönféle korú gyerek volt :wink: :wink:

Zita
jó,hogy benéztél :wink: :wink:
Zenesuli, hú azt irigylem. Mi megkérdeztük Adrit, de nem bolygatja. Ők tanulnak furulyázni suliban, de nem nagyon szereti.
Tavaly járt népi táncra, azt imádta, viaszont idén nem indult.
Most én szeretném megtudni, hogy az ő korosztályának van e kézi labda, és oda szeretném járatni :wink: :wink: Egy kicsit ráférne a mozgás :roll:

Móni
nálunk is a héten lett feltöltve végre 1 év után a homokozó :D :D imádják is nagyon. Én kevésbé, hogy az egész udvarra szétöntözik :? :?
Ráadásnak a hordóból szedik hozzá a sódert.

Na megyek, mert nagy a csend :shock:

Adrika 1999.02.22
Kép
Kép
kis_plutó
 
 


Jó reggelt!

Gabi!
Jaaaa, azt nem mondtad, hogy saját módszered van az írás eltüntetésére. :lol: Én azt gondoltam, hogy csak simán elnyeli az éter.... :D

Pelus nem léte:(én lenni magyar.... :oops: :roll: ): :lol: :lol: Kitartás és következetesség és jó beszélőke :D =menni fog nektek.

Esztike folyamatosan edződik. :D Szerintem azért jó, ha megtanulják a picik, hogy nem minden körülöttük forog. :D Nekik is kell alkalmazkodni. :wink:

Szuzy!
Na, tele a fagyasztó csirkehusival??? :D
Jó lehetett ez a baba-mama klub. :D Dúla egyre divatosabb lett, egyre nagyobb rá az igény a szülésnél is. :wink:
Egyébként azért is jók az ilyen közös létek más kismamákkal és babákkal, mert látja az ember, hogy más gyereke is tud sírni, hisztizni, rosszalkodni, "az anyja idegeire menni". :D Ettől önbizalma lesz és elkönyveli magának, hogy végül is az ő gyereke nem is olyan vészes viselkedésű(mint ahogy néha gondolja otthon) és legközelebbi csínytevésnél már csak mosolyog és megőrzi a csigavérét! Én így szoktam lenni. :roll: :wink:

Zita!
Tök jó, hogy járhat a fiad zeneiskolába. :D Milyen hangszeren tanul? :wink: Szívesen teszi, vagy azért noszogatni kell néha?

Hasonlóan Gabihoz, én is szeretném, ha sportolnának majd a srácok valamit. Az egészség mellett a fölös energiák levezetésénél is fontos. Pláne fiúknál és pláne, ha majd kamaszodnak... :roll:

Tökfőzelék főzés: :D - nagyon ügyi! Megbízható, komoly legényke lehet a fiad... :D Én a sóskáért és a spenótért rajongok. :D

Ildi!
Ezt nem teljesen értem. :oops: A párodnak szenvedélye a munkája vagy muszáj ilyen sokat dolgoznia?? :wink:
Ilyen kiakadós napok vannak mindenkinél. Elmúlik. :D Te is tudod, ha az embernek "rossz" napja van, mindent borúsabbnak lát. :wink:
Itt nyugodtan durroghatsz(amíg bírja a nyomdafesték), ha segít! :D A megoldást úgyis te és a férjed fogja megtalálni! :D
Nálunk is civakodnak a gyerekek, síkítanak, kiabálnak- időnként.(elég gyakran :evil: ) Annyi előnyöm van hozzád képest, hogy én kicsapom őket az udvarra és így nem borzolják bennt az idegeimet. :wink:
Tudom, hogy könnyű mondani, de a szétpakoláson aztán tényleg ne mérgelődj! :wink: Nálunk-amióta nincs itt a dédike-a nappaliban nem lehet játék. :D :D Vissza szorítottam őket a szobájukba és elvárom, hogy viszonylagos rendet tartsanak a cuccaik között. :wink: Nem mondom, hogy örömmel pakolnak el maguk után, de azért 1-2 kérés, majd felszólítás, majd (esetleg) kiabálás, büntetés kilátásba helyezése után megcsinálják. :lol: Szeretném-mint minden más anya is- hogy rendszerető, igényes felnőtt váljon belőlük. Remélem sikerül.. :roll:

Még tudnék mit írni, de valahol muszáj befejezni... :oops: :wink:

Még annyit: Móni hol vagy? Nem fogadok el semmi kifogást, tessék írni! :lol: :lol: :lol: Ne gondold, hogy mi itt jól elbeszélgetünk nélküled is. Nem így van, HIÁNYZOL!!!! :lol:

Mindenkinek nagyon szép napot, jó szórakozást és kikapcsolódást kívánok!!! :lol: :lol:

Timi

Kép

Kép
thimó
 
 


Szuzy!
Elfelejtettem: jó lett az új vonalzód! :D A myvip-en nekem a karácsonykor készült vigyorgós a kedvencem! :D Amit most feltettél a vonalzóhoz is nagyon aranyos, kis csibészes a mosolya. :D Most nézem, hogy nem olyan sokára már 1 éves lesz Szilárd!!! :D

Mentem...

Timi

Kép

Kép
thimó
 
 


Sziasztok!

Látom, mindenki talált valami elfoglaltságot... :wink: :D - ma még csak én jelentkeztem. :wink:

Eszembe jutott valami, gondoltam megpróbálom gyorsan leírni. :D Már többször is akartam a héten, csak a kiselefánt ugye.... :D

Gabi!
Képzeld, a fornetti(d) nagyon nagy siker nálunk! :D A héten is csináltam, méghozzá dupla adagot, de nem sütöttem meg egyszerre. Összegyúrtam és a felét bedugtam a hűtőbe és ebből másnap csináltam frissen. :D Semmi baja nem lett az állástól....
Szóval, így fogom csinálni ezentúl is: dupla-tripla adagot állítok össze és így 2 nap is lehet friss sütink. Ja, és sajtos változatot most csináltam először és ez ízlig a legjobban mindenkinek. :D Tök jó, mert egy fajta tésztából tudsz készíteni édes és sós változatot is. :D Fahéjjal is fincsi. Köszönöm mégegyszer, hogy megosztottad ezt a receptet velünk. :D

Ildi!
Sütöttem kenyeret!!! :D A te recepted alapján csináltam... (múlt vasárnap nem kaptunk kenyeret, gondoltam itt a remek alkalom, hogy kipróbáljam...)Nem lett rossz, elfogyott, de... Neked is nagyon sűrű a tésztája, mert nekem az volt. Lehet, hogy kellene hozzá az a sikér, amit írtál? :wink: A sűrű tészta ellenére nagyon ízlett mindenkinek (nem is volt itthon más kenyér, tehát eszi-nem eszi...). Köszi neked is!

Nálatok milyen idő van? Nálunk meleg és esik az eső. :D

Megyek sütök valami sütit, mert a férjem hiányolni fogja.... -ha hazaér (valamikor):D

Timi

Kép

Kép
thimó
 
 


sziasztok!

nálam most olyan pakolós-mosós nap volt :wink: :wink:
olyan nagy dolgot nem csináltam mégis eltelt felettem az idő :shock: Kép ja, és muskátlikat is ültettem ki a kertbe, Kép felbuzdultam ahogy dörgött, na de sok eső nálunk nem volt, pedig kéne.

Na most el is köszönök. Holnap megyünk anyuékhoz, majd kedd délután jövünk haza.

További jó pihenést még erre a 2 napra

Sziasztok! Kép

Adrika 1999.02.22
Kép
Kép
kis_plutó
 
 


Sziasztok ideértem.


Timi, köszi de nem hiszem hogy majd elbeszélgettek nélkülem. Mentségem nincs, de dolgom az van bőven. Most jönnek a papírmunkák, pályázatok, stb.

Gabi, homokozó. Nekünk csak játékok vannak, még homok nélkül, egyenlőre.De sógoréknál,szemben lakók, van homok, egyenlőre oda járunk homokozni. A játszótéren csak hinták vannak, de remélem hamarosan újítanak rajta.Látom Dani már nagyon ügyes, hajrá így tovább.

Zita, te sem vagy itt sokszor, mi újság?

Szuzy aranyos Szilárd az új képen.:)
Már most csajozik, nem korai még? Vigyázz nehogy hamar legyen lagzi.:)

Új hír: ma Hasznoson voltunk repülős bemutatón. Mikor közelebb jött a gép, fiam tátott szájjal nézte. Ott volt Bochkor Gabi, egy TV-s műsorvezető csaj, (neve?), felszentelték a repülőgép pályát, most adták át. Sisák Imre mondott bevezetőt, és köszöntőt. Kint volt egy repülős Vb-s vagy EB-s. Nem akarok hülyeséget mondani, vmi ilyesmi. SZép bemutatót tartott, amit a fiam végigaludt tátott szájjal az ölemben.10m-re repült tőlünk, nagy hangzavarral egybekötve, Levi meg aludt szépen mintha semmi nem történne.

Szuzy ezért mondtam az alapzajban való altatást.

Befelé a pályától 3km-re lehetett parkolni, és terepjáróval vitték fel az embereket aki kérte.2-3személy fért be a sofőrön kívül. Jövőre is lesz, sőt talán újítanak is. Belépőt nem szedtek.
Még erről annyit, hogy vitorlázó repülők, sétarepülők, és ejtőernyővel amiből ki szoktak ugrani, olyan gépek is voltak.Sőt egy kis helikopter is volt.

Na ennyi időm volt, majd jövök vmikor.

Trakimajálisra megyek, akkor Ildi, Gabi veletek találkozunk.

Jó pihenést.

Móni
Kép

Kép
horvathne.d.m.
 
 


Sziasztok!

Bocsi, hogy nem jöttem. De ugye tegnap csirkéztünk. S úgy döntöttünk, hogy mivel apa éjszakás úgyis, Taron alszunk. Így csak ma este jöttünk haza.
Igen, tele a fagyasztó sok finom pipihússal. Ma hármat meg is főztünk belőle. Egyet a levesbe, kettőt meg megtöltöttünk anyukámmal. Finom saláta hozzá és hagymás tört krumpli, isteni volt. Azért a nagy mennyiség, mert ugye vannak anyumék, mi és a nővéremék is ott kajáltak, mert a nővérem nem főzött ma, hiszen kirándulni voltak. Állatkertbe és vidámparkba. Aztán hoztunk haza is belőle, így holnap nem kell főznöm. Szóval alig maradt a 3 pipiből a végére..

Ma anyáméknál akkorát estem. Rohantam volna föl az emeletre, s futás közben le akartam rúgni a papucsomta. Persze beakadt a lépcsőbe. Így a bal térdem nagyon megütöttem, lehet, hogy még dokihoz is el kell mennem, mert alig tudok rálépni. Na mindegy, majd meglátjuk, hogy holnapra hogy alakul. A jobb bokám is megrántottam, de az elhanyagolható a térdemhez képest.....

Szilárdnak Taron sokkal jobb volt az étvágya. Főleg tegnap, annyit evett, és olyan nyugisan, hogy nem győztem csodálkozni. Itthon meg mindent be kell vetnem, hogy nyugton maradjon, meg egyen is.
Sokat sétáltunk is, sokat voltunk levegőn.
Na megyek elteszem magam holnapra.
Sziasztok
Szuzy

Kép
szuzy
 
 


Sziasztok!

Mi tegnap egy hirtelen ötlettől vezérelve elmentünk Szilvásváradra :wink: Vonattal felmentünk a szalajka völgyön és gyalog jöttünk vissza. A gyerekek nagyon élvezték és meglepően jól birták :lol: 3,5 km hosszu, amit Lili végig rohangált, de Dani is jött a feléig -sőt inkább erőltetett menetben- és csak ott kéredzkedett a kocsijába. Aztán persze ujabb lovacskával bővült a háziállományunk :wink: :lol: Itt azonban nagy hivát követtünk el, mivel Daninak egy jópofa tologató játékot vettünk... az autóban meg már összevesztek a lovacskán :roll: Nem volt mit tenni, hazafelé be kellett menni a Tescoba (elsősorban kenyérért) és ott vettem Daninak is egy plüsslovat-természetesen drágábban mint amennyiért Szilvásváradon vehettünk volna :?
Ja, és ahogy elindultunk hazafelé Bélapátfalva határában megláttunk egy mini vidámparkot! Naná, h nem hagytuk ki :lol: Picike, de igen olcsó a többi vásári vidámparkhoz képest (merthogy azt a hatást keltette), a gyerkőcöket alig birtuk kirángatni annyira élvezték :lol: Aztán persze mindkettő bealudt az autóban, ennek az lett a következménye, h Dani 1/2 11-kor még kukorékolt :?
Ma Kozárdra fogunk menni, meg lehet, h egy kicsit átmegyünk a barátainkhoz Cserhátszentivánra :wink: Holnap jelentkezek milyen volt!
Ja, és bocsi, h csak magunkról irtam :oops:

Na és akkor a tegnapi képek:

Felértünk a vonattal a végállomásra:
Kép

A fátyol vizesésnél
Kép

Már a vidámparkban
Kép

Lili mindenképp ki akarta próbálni a lánchintát -élvezte :wink: :lol:
Kép

Hazafelé jövet először Danit, majd Lilit altatta el az uj lovacska :lol:
Kép

Szép napot mindenkinek!

Kép
Kép
mókuska
 
 


Ildi!
Nagyon aranyosak a gyerkőcök a fotón. Biztosan nagyon jól érezték magukat. És gyönyörű helyen voltatok.
Látom a többiek is biztos kirándulnak valahol, egész nap sehol senki. Én ugyan jártam itt reggel is, de nem sok mondanivalóm volt, így csak olvastam. Sajnos mi nem voltunk sehol. Szabolcs ma is dolgozott, és holnap is megy délutánra. Egyetlen programunk, hogy lemegyünk anyósomékhoz, és bográcsozunk. Sajnos a párom délre megy dolgozni, így sokáig nem élvezhetjük társaságát.
Aztán délután kimegyek sétálni a városba, biztos lesz valamilyen program. Nézelődünk kicsit anyósommal, majd estére haza hoz minket.
Ma egész nap szorgoskodtam. Mostam egy halommal, ágyat húztam, kiraktam szellőzni, elmostam Szilárd összes játékát, mosogattam, söpörtem, töröltem,pakoltam, porszívóztam...... Ahelyett, hogy máshoz hasonlóan szórakoztam volna.
Remélem azért nekünk is jut egy kis kikapcsolódás. A férjem munka mániás lett! Néha az idegeimre megy!
Na jó éjszakát mindenkinek! Holnapra pedig jó szórakozást!

Kép
szuzy
 
 


Móni!
Elfelejtettem: Szilárd is szokott zajban aludni néha. Ha úgy alszik el, hogy hangzavar van akkor nem zavarja, de ha csöndbe alukál el, akkor a legapróbb neszre is fölébred. Bár azért mostanság leginkább ez utóbbi jellemző.
Mi is láttuk a repcsiket, már vagy 4 napja egyfolytában röpködnek, de sajnos nekem az idegeimre mennek. Remélem ha vége lesz az ünnepnek ritkul a járatszám!
Egyébként jó lenne nekünk is megnézni majd egyszer.

Csajozás: inkább a kislány pasizik. De nagyon édik együtt.

Babaklub: azt vettem észre, hogy az én fiam a legmozgékonyabb a kis barátnőjével A többi bébi olyan szépen elcsücsült, eljátszott, utánnuk meg mindig menni kellett.....

Na most már tényleg puszi. Megyek

Kép
szuzy
 
 


Sziasztok!

Ma elmentünk Kozárdra és nagyon-nagyon jó döntés volt :wink: :lol: Még apának is tetszett, pedig Ő előitéletekkel indult el. A gyerekek egész nap rohangáltak (nem is tudom hogy birták :roll: ). Lili lovagolt, aztán együtt lovaskocsiztunk...volt nagyon klassz kirakodó vásár közben pedig folyamatos müsor ment. Mikor kiértek a barátaink (az ő kislányuk csupán fél évvel idősebb Lilinél) a lányok egyből el kezdtek játszani, Lili rávette Bogit, h táncoljanak a szinpad előtt, ahogy kell :lol: :lol: :lol: Az biztos, h nem a félénk, szégyenlős oldalát mutatta egyik gyerekem sem :wink: Az egészben az volt a legklasszabb, h a falu határában egy nagy réten volt a rendezvény, ott lehetett parkolni is és nem volt tömeg a nagy hely miatt.

Szuzy
Néha én is ugy érzem, h apa egy kicsit munkamániás is és olyankor is buzgólkodik amikor esetlen nem lenne annyira fontos dolgozni... Bár én most csendben maradok, mert ez a két nap szupi volt :wink:

Holnap már csak a telekre fogunk menni, pihizünk, lustizunk (legalábbis mi apával, a gyerekeket ismerve ők tutira rohangálni fognak egész nap :lol: ) aztán du. csurditunk egyet :wink: Este meg pakolhatok apának, hétvégéig nem lesz itthon :cry:

Na és akkor pár kép...

Lili a barátnőjével. Látszik, h ki irányit-kit :lol:
Kép

A lufikról mindig tudtuk, h éppen hol kószálnak
Kép

Mézeskalácsot is festettek
Kép

Dani csupa maszatosan a nyalókától... éppen az általa festett kalácsot majszolgatja
Kép

Itt már a barátainknál. Lili szőrén ülte meg a lovat.
Kép

Na megyek pihizni.... Ja, Timi! Igazán nem lehet rám panaszod, igen aktiv voltam az elmult kép napban :D Még képeket is kaptatok :wink: :D

Kép
Kép
mókuska
 
 


Ildi!

Piszkosul irigykedem rátok. Minden napra valami jó kis program!
Aranyosak a gyerkőcök nagyon. És úgy látom élvezték a programokat nagyon.
Ez volt a traktor majális?
Na megyek én is készülődöm, mert ha Szilárd fölébred a de-i szunyókából tízórai és indulás a nagyiékhoz!
Remélem itt is lesz du valami jó kis program!
Szép napot mindenkinek!

Kép
szuzy
 
 


Sziasztok!
Úgy látom ma is mindenki házon kívül volt.
Hát a mi programunk nem sikerült valami fényesen. A bogrács mondjuk nagyon finom volt, de.... ugye nem apával ettük meg, mert neki rohannia kellett dolgozni.
Aztán délután bementünk a városba nézelődni, gondolván, hogy lesz valami program. Hát nem akartam elhinni, hogy semmi nincs. Se egy kósza árus, semmi kirakodó, se zene, se műsor.......Ilyet még nem értem. Minden évben szokott lenni valami program. Most Pásztó letudta az egészet a hasznosi repülő napokkal. No de oda nem mindenki tud eljutni....
Így végig mentünk a főutcán, elnyaltunk egy fagyit, és jöttünk haza. Ráadásul majd meg fagytunk. Remélem holnapra nem lesz egy kis torokgyuszim.
:twisted:
Na jó éjt mindenkinek. Lehet, hogy holnap nem tudok jönni, ugyanis de megyek dokihoz, meg cipőt kellene venni Szilárdnak. Apa holnap is délutános lesz, így nem igen marad időm gépezni...

Kép
szuzy
 
 


Sziasztok!

Na megjöttünk az első kétnapos kiruccanásból :D :D :D jajj, nagyon jó volt.
A kicsi tegnap délelőtt óta csak enni ébred :wink: :wink: fürdéskor volt fenn tovább, de akkor meg olyan jókat mosolygott :wink:
Jó kibukott az ottani jó levegőtől.
A nagyok is nagyon élvezték :D :D
Adrika lement a tatával tollas-edzésre. Meg is beszélték, hogy a nyárom megy egy hónapig hozzájuk ( én max. 1 hetet bírok nélküle :roll: :roll: ), és megy az edzőtáborba is :D :D
Na meg tervezi a tata, hogy majd mennek kirándulni az Ágasvárra, na oda már Krisztián is jelezte, hogy menni akar :twisted: :twisted: :twisted:
Hazafelé még potyautast is hoztunk, Adrika összeszedett egy kullancsot :? :? :? Még csak kereste a helyét az a dög, de picit már piros volt a helye, pedig teljesen még nem is volt a bőrében :?

Ildi
tök jók a képek :D :D :D Úgy mennék én is ennyi felé. Ehhez nekem Tibit még puhítani kell :shock: ő nem volt hozzászokva, hogy sokat mentek :?
Na majd jövőre talán ha a kicsi is nagyobb lesz már.
Traktormajális viszont tervbe van :wink: :wink: oda megyünk.

Szuzy
nagy program nekünk sem volt. Mi is bográcsoztunk, a fiúk meg a kaput javították, de akkor is jó volt.
Gyerekek jókat szaladgáltak a fűben :wink: :wink:
Tegnap már a Kastélykertben sem volt semmi program???

Többiek??? Gyertek mesélni ki merre volt :wink: :wink: :wink:

Tibinek nem akarnak a hólyagok visszahúzódni :shock: még mindíg nagyon csúnya. Remélem sikerül rávennem, hogy lemenjen bőrgyógyászatra :shock: mondjuk az idaz, hogy sokat kell várni, de így nagyon nem jó. Csúnya is és viszket is neki nagyon.

Na szép napot mindenkinek!!

Gabi

Adrika 1999.02.22
Kép
Kép
kis_plutó
 
 


Sziasztok!

Ildi!
Nincs rád panaszom. :D Valóban irigylésre méltó, hogy ilyen jó programokat csináltatok. :D
Lili nagyon bátor a lovakkal. :shock: :D
Remélem, most már teljes a harmónia nálatok(és benned is)! :D
Tigris színrelép rajzfilmben azt mondja Tigris: " ez a családi heje-huja helye" A képekről ez jutott eszembe. :D

Szuzy!
Nem sikerült túl eseménydússá számotokra a hosszú hétvége. :(
Azért a bográcsozás nem lehetett rossz. Néha be kell érnünk kevéssel is. :wink:

Mi is itthon voltunk a négy napban. Akartunk menni kirándulni, de Dávid szombaton és vasárnap is lázas volt, így nem mertem vele elindulni. :cry: Mi az ilyen össznépi összeröffenéseket nem nagyon szeretjük, tehát valahová a természetbe mentünk volna. :wink: Sajnos, nem sikerült. Olyan rossz volt, mert a lázon kívül semmi más tünete nem volt- nem tudom mi lehetett ez. Most elvittem oviba, mert úgy néz ki nincs semmi baja, de lehet, h lappang benne valami. :shock: Van valakinek ilyen tapasztalata?
Tegnap délután kimentem a srácokkal a majálisra. A férjem hallani sem akart róla, hogy jöjjön. Igaz, hogy nekem sem volt kedvem, de a fiúknak akartam egy kis programot csinálni. Hát mit mondjak, kár volt menni, mert nálunk is olyan semmilyen rendezvény volt. :evil: Vettem a fiúknak egy-egy buborékfújót és jöttünk haza. :wink: Beni vattacukrot akart enni, de nem volt. :shock: , se fagyi, se üdítő... na mindegy.Nem vártam én olyan sokat egyébként sem ettől a falusi "rendezvénytől". A szándék megvolt bennem, ezt díjazták a fiúk. :D

Gabi!
Szuper, hogy jól éreztétek magatokat. :D Gondolom, hogy neked is jó volt egy kicsit kizökkeni a mindennapokból. :D
Apukád megfertőzi Adrit a sporttal. :D Ez tök jó! :D 1 hónap: :shock: majd gyakran meglátogatjátok, ha nem bírod tovább. :lol:
Jaj, nagyon aranyos lehet Eszter!
Kullancs: :evil:

Ilyen hólyagos kiütés hernyótól nekem is volt már. Igaz ugyan, hogy régebben, de úgy emlékszem valami kence-ficét írt fel rá a háziorvos. :wink: Azért fontos lenne, hogy lássa orvos, mert a vakarással azért sok kórokozó bekerül a bőrbe. Dávid a szúnyogcsipésre is allergiás, és olyan csúnyán szétvakarja, hogy rossz ránézni: gyulladt, gennyes, duzzadt. :x Minden fellelhető eszközt be szoktunk vetni, hogy ne csípje meg semmi, de hát nem sikerül mindig. :evil:

Móni!
Repülősnap: :D Igazi fiús program. Mi is szoktunk menni amikor Rétságon rendezik. :wink: (minden évben van) Az én fiaim is tátott szájjal nézik a repcsiket. :lol:

Rövid akartam lenni, de nem sikerült most sem. :) Kicsit sok a dolgom, mert attól mert itthon voltunk még nem sok mindent csináltam a 4 napban. :oops:

Benézek majd, hátha Zita is tud jelentkezni. :D

Szép napot!

Timi!

Kép

Kép
thimó
 
 


Sziasztok!


Látom, mindenkinek élménydús volt az elmúlt pár nap! Ildi, a képek fantasztikusak, látszik, hogy jól éreztétek magatokat! :D Én bármelyikőtökkel szívesen cseréltem volna!!!

Ne haragudjatok, de sajna megint nem tudok írni. :( Nekünk a 4 nap olyan pocsék volt, hogy inkább nem is mesélek. :cry: Az egész család lebetegedett, először a gyerekek, aztán hétfőn már a párom is kidőlt, úgyhogy a mindennapos melók mellé még bejött a betegápolás meg az éjszakai műszak. Mostanra fogytak el a tartalékaim…. Ráadásul folyik a tatarozás a házon, a férjemnek a munkahelyén is fontos munkák vannak , és még egy pár dolog, szóval most összejött minden. :? :( Majd ha helyrerázódunk és én is összeszedtem magam, jövök újra, frissen, vidáman – remélem! :wink:

Inkább most, minthogy elfelejtsem:


Timi! Közelgő névnapod alkalmából sok boldogságot kívánok!!!
zichy
 
 


Sziasztok!

Csak kutyafuttában irok, mert még vasalni akarok az ovi előtt...

Timi
Ááááááá, nem vagyok én haragtartó :lol: Kb. 5 percre tudok megsértődni (apa is), aztán szent a béke :wink: Az egyik rokonom szokott kiakadni, mikor mondom, h mi még soha nem veszekedtünk mióta együtt vagyunk. Viták természetesen szoktak lenni, de emelt hangon nem szoktunk beszélni egymással :lol:
Ilyen lázas állapot már nálunk is volt, de nem lettek betegek. Ki tudja mitől van?!

Szuzy
Sajnálom, h ilyen hétvégétek volt :( Hát majális nem volt Starjánban sem :twisted: Ez az első ilyen év, mióta itt lakok! Egy nagy nulla ez a város! Régebben a dixiland fesztivált mindig a téren rendezték, de tavaly a főtér felujitása miatt több helyre vitték (zárt helyekre :x ) és megtartották ezt a "jó" szokásukat. Igy, gyerekkel már esélyem sincs, h vhová eljussak. Pedig olyan klassz volt, mikor sétálgattunk a városban és közben hallgattuk a zenét, sokszor le is ültünk a téren, még Lilinek is tetszett :wink:

Zita
Gyors jobbulást az egész családnak!!! Nekem is betaknyosodtak egy kicsit a gyerekek, ami nem is csoda ebben az időben :roll:

Gabi
Kozárdra nyugodtan kimehetettetek volna vasárnap, nagyon sokan voltak pici babával :wink: Ráadásul Nektek még közelebb is van mint nekünk :wink:

Ma hajnalban ment apa dolgozni, több napra :cry: Azt sem tudjuk meddig maradnak, a terv az, h a hétvégéig, de lehet belőle több v. kevesebb is. Most vagyok először teljesen egyedül a két gyerekkel. (ugye Lilivel már voltunk igy fél évet :? ) Na és amilyen "szerencsénk" van jön az eső, igy szervezhetem Lili hazahozatalát is (reggel a sógornőmék viszik), mert ha esik nem tudunk érte menni :?

Megyek, mert igy nem haladok, ráadásul még hajat is kell mosnom...

Kép
Kép
mókuska
 
 


Hello! :lol: :lol:

Zita!
Ha hinnék benne küldenék neked +energiát, de így csak őszintén kívánom, h gyorsan épüljetek fel mindannyian. :D
Kitartás és vigyázz magadra (is)! :D Aztán majd gyere közénk vissza. :D

Ari vagy, hogy felköszöntöttél! :D

Ildi!
Ügyes vagy te, nem lesz semmi gond! :D Sok türelmet kívánok a gyerekekhez. :D Jön az eső??? :shock: Hol??? :shock:

Múltkorában amikor olyan "elegem van"-hangulatom volt, olvastam ezt a verset és olyan jó kedvem lett tőle. Megosztom veletek, hátha tetszik nektek is. :wink:


Beállnék tevének

Mert a gondom temérdek,
Én elmegyek tevének!
Az oázisban beiszom
- Csak a púpomra hízom.
Aztán: jó a sivatag -
(Majd keresem a hidakat,)
Levedlem a szemetet,
Elhajtom a legyeket.
A homokon meg pihenek
- Mert a tevék ilyenek.


Kép

Timi

Kép

Kép
thimó
 
 


Timi
Zita beelőózött. Én is most jövök névnapot köszönteni, mert holnap nem biztos, hogy tudok jönni :wink:

Szóval Boldog Névnapot!!!
Kép

Holnap délelőtt megyek 6 hetes kontrollra, délután meg nem tudom lesz e időm jönni.
Ma este még megpróbálok jönni, tettem új képeket a gépre, mejd kicsinyítek Kép

Ildi
Tibi vasárnap még Hollókőn volt. Elvileg mennek hétvégén is, bár én úgy hallottam jön az esős idő :roll:

Na megyek teregetek, ma ez már az 4. adag, és az ágyneműt már nem mosom :shock: csak holnap, v. holnapután

Adrika 1999.02.22
Kép
Kép
kis_plutó
 
 


Sziasztok!

Ma voltam de. dokinál, azt mondta, hogy úgy tűnik minden rendben. Írt valami vitamin komplexet amitől tudok hízni, ha minden igaz...
Aztán voltunk vásárolni is. Vettünk Szilárdnak egy kis szandit, meg egy-két apróságot. Igaz nem sikerült mindnet elintézni, mert Szabolcs délre ment dolgozni. Délután vasaltam egy csomót, éppen sikerült elvégeznem mire Szilárd fölébredt. Mosnom is kellett volna, de ez holnapra maradt.
De holnap is megyünk még vásárolni, kihasználva azt, hogy Szabolcs itthon lesz de.
Gabi! A romkertben sem volt semmi....
Sajnos most nem nagyon van időm írni, mert a kis lurkó éppen a szekrényből rámol kifelé......
Majd később ha elalszik még lehet, hogy vissza jövök.

Zita! Jobbulást a családnak!

Kép
szuzy
 
 


Halihó!
Megjöttem.
Szóval továbbra is irigykedem a hétvégi programaitok miatt.

Ildi!
Fél évet nem volt otthon a párod mikor pici volt Lili? Hát nem irigyellek! Gondolom azért legalább hétvégekre haza járhatott.
Nehéz időszak lehetett! Két gyerekkel meg még rosszabb. Minden feladatot egyedül megoldani..... Meg még a problémákat sem lehet megosztani senkivel....
A komámék is ilyen távházasságot élnek. Kb 12 éve házasok, s abból a komám tutira 10 évet külföldön dolgozott!
Én azt nem birnám ki. Akár milyen jól is keres. Inkább élnék szegénységben, de együtt. Igaz most már egy jó pár éve minden hétvégén haza jár.(osztrákoknál dolgozik) De amikor a németeknél volt csak havonta járt haza...

Timi! Szilárd is volt már így. Egy napig lázas volt, de semmi más tünet. Sajnos ő egy hét múlva elkezdett köhögni. De az is lehet, hogy nem volt összefüggés a két dolog között.

Gabi! Ez az Eszter egy minta gyerek! Gondolom a nagymami örült, hogy ott voltatok, biztos sokat dajkálta a kicsit.

Na most már megyek, jó éjt mindenkinek.

Kép
szuzy
 
 


Sziasztok!

Timi
Boldog névnapot!
Kép

Jópofa volt a versike :wink: :lol:

Be kell valljam, h sokszor sokkal könnyebb, ha apa nincs itthon :oops: (ezzel ő is tisztában van :wink: ) Nem tudom Nektek mennyire házias, rendszerető a párotok, az enyém sajna nem ebbe a kategóriába tartozik :? Olyan, mintha 3 gyerekem lenne... Ilyenkor viszont csak a gyerekek után kell elpakolni a játékokat, sokkal jobban megmarad a rend :wink:
Na és végre főzhetek olyant is amit szeretek, de apa nem, ebből kifolyólag mindig lemarad az étlapról :? Ugyhogy ma karfiol leves lesz, és ugy gondoltam holnap rakott karfiolt csinálok a maradékból :lol:

Szuzy
2004-ben Nyiregyházára vezényelték apát fél évre, Lili alig mult 1 éves. Annyiból jó volt, h nem télen, hanem nyáron volt ott, viszont akkor az ismerősök közül mindenki nyaralt, ugyhogy elég magányosak voltunk... Szerencsére minden hétvégén hazajött, akkor igyekeztünk mindent bepótolni. Aztán anyáékhoz is többször lementünk 1-1 hétre és Nyházán is tudtunk lenni 2 hetet, az nagyon szupi volt :wink: Akkor még gondolkoztunk is rajta, h oda költözünk :lol:
Azt én sem birnám, h külföldre járjon, annyit nem ér a pénz!!! Ilyenkor érdemes elgondolkodni azon a mondáson, h a pénz nem boldogit!

Megyek, megnézem a levest aztán mennünk kell a városba. Elromlott a kameránk és szervizbe kell adni, az utolsó pillanatban a garancia miatt -apának köszönhetően, mert már mióta rágom a fülét-, éppen ma 1 éve, h megvettük :?

Szép napot mindenkinek!

Kép
Kép
mókuska
 
 


Most, h visszaolvastam mit irtam.....
"Be kell valljam, h sokszor sokkal könnyebb, ha apa nincs itthon" mondathoz annyi kiegészitést irnék, h ezt csak a rendre értettem, természetesen nagyon hiányzik és jobban örülnénk, ha itthon lenne :lol: még ha pakolni is kell utána :lol:

Kép
Kép
mókuska
 
 


Sziasztok! :D

Köszönöm szépen mindenkinek a névnapi köszöntést! :D

Szuzy!
Tudtam én, hogy minden rendben veled! :D Biztos megnyugodtál, hogy nem találtak semmit. :D Nem lehet, hogy túl stresszes vagy és ezért fogysz? :wink: A fiaddal mi újság? Csibészkedik rendesen? :wink:

Ildi!
Gondoltam, hogy mit akarsz írni. :D Nem értettem félre.
Nem mondod, hogy nem emelitek fel a hangotokat egy-egy vita esetén? :shock:
Semmi ajtócsapkodás, kiabálás? :shock: Ez nagyon jó!

Lehet, hogy hülyén hangzik, de én nem várom el a férjemtől, h segítsen a házimunkában. :D Természetesen vannak kivételes esetek, de én most alapjáratról beszélek.
Amiben nagyon igényt tartok rá, az a srácokkal való foglalkozás. Szerencsére, ebben mindig számíthatok rá! :D
Nem gondoltam volna, hogy ilyen korán eljön majd az az idő, hogy a fiúknak szükség lesz az apai szigorra. Nem tudom, miként csinálja, de jobban hallgatnak rá és jobban is tartanak tőle. No meg ugye, ő az aki focizik(lakásban is :roll: ) birkózik, repülőset játszik és most már horgászik is velük. :D
Szóval ő pénzt keres és házimunkázok. :) Próbálok, minnél kevesebbet zsörtölődni... :oops:
Egy igen közeli rokon családnál azt vettem észre, hogy a férfiak azt viselik el a legnehezebben, ha az asszony morog-zsörtölődik. Náluk mindig patyolat tisztaság és rend van, de az asszonyka -finoman fogalmazva is- kibírhatatlan a morgásával.(még nekem, mint kívülállónak is, hát még akkor annak, aki együtt él vele) Inkább legyen a háztartás lazább (nem térdig érő koszra gondolok), de a feleség legyen mosolygós és kiegyensúlyozott (boldog esetleg??). :D

Na én már megint elragadtattam magam. :oops: Nem értem magam sem, hogy miért nem tudok tömörebben, lényegretörőbben fogalmazni. :oops:

Gabi! Láttam a képeket! :D Csak ismételni tudom magam: nagyon szépek a gyerkőceid, büszke lehetsz rájuk! :D

Timi

Kép

Kép
thimó
 
 


Timi!

Nagyon boldog névnapot kívánok!

Nagy bölcsességeket írsz. De sajnos az emberi természet olyan, hogy nem egy könnyen változik. Ha valaki rendmániás, akkor sem fog megváltozni, ha tudja nem kellene. Én spéci az vagyok a férjem szerint.... pedig mióta terhes lettem (és nem birtam csinálni) sokkal nagyobb nálunk a rendetlenség. Nálunk porszívózva is lehet, hogy 2-3 hetente van, nemhogy naponta. Szerintem egyébként nem vagyok rendmániás. Addig is hetente egyszer porszívóztam. Na nagy piszkosság sincs nálunk azért.

Most nincs időm többet írni, mert közben Szilárd fölébredt, és már a szekrényben van....

Kép
szuzy
 
 


Timi
Hát én sem vagyok rendmániás, de azt hiszem, h egy felnőtt embertől elvárható, h pl. a szennyesét ne ott dobja le, ahol leveszi :wink: Igazán nem kérek sokat tőle, hiszen direkt azért szoktam hétfőn és pénteken kitakaritani, h hétvégén ne kelljen ezzel foglalkozni :wink: :lol:

Délelőtt vmi vöröskeresztes rendezvény volt a téren. Nagycsoportos óvodások adtak elő müsorokat, nagyon aranyosak voltak. Volt ingyenes vérnyomás és vércukor mérés, utóbbit megmérettem (a terhességi diabéteszem miatt érdekelt), de szerencsére teljesen jó volt, 5,3. :lol:
Holnap is lesz babakocsis találkozó de. 10-től, ha nem esik akkor lemegyünk :wink:

Szegény Dani jól betaknyosodott, elég nyügi miatta. Rendes kaját nem tudtam megetetni vele, egyszerüen nem volt hajlandó még megkóstolni sem. Remélem holnapra jobb lesz szegénynek, már az is sokat jelentene, ha rendesen megindulna a váladék.

Megyek és pihizek egy kicsit a fürdésig :wink:

Kép
Kép
mókuska
 
 


most nézem, hogy az esti hozzászólásom a képekkel együtt nincs sehol :cry: :cry: :cry: most nincs is időm pótolni, majd valószínűleg csak este.

Szép napot mindenkinek!

Adrika 1999.02.22
Kép
Kép
kis_plutó
 
 


Sziasztok!

Már vagy 10 perce szórakozok a bnettel. :evil: Kiléptet, majd nem akar beengedni a saját felh.nevemmel és jelszómmal. :shock: :evil: Nagy nehezen azért sikerült!! :D

Gabi!
Húúú, ez nagyon rejtélyesnek hangzik. :D Ha itt nincs, akkor hová lett???!!! Megjelent egy másik topicban? :lol:
No nem baj, majd ha tudod, pótolod. :wink: Reméljük, minnél előbb. :wink:

Ildi!
Persze, a szennyes megfelelő helyre rakása nem házimunka. :D A férfiak egyébként is lazábbak ilyen téren. Gondold el, nekem 3 fiú hogy vetkőzik.... :roll: Pakolok ám én is rendesen utánuk. Az én férjem (általában) a fürdőben vetkőzik munka után, így legalább az ő cuccosa egy helyen van.(ha nem is mindig a szennyestartóban) A fiúké meg... :o De örülhetek, mert az esti zuhanyozáshoz mind a két gyerekem önállóan levetkőzik. :D Egyébként az én tapasztalatom az, hogy a rend megtartása nehéz feladat. :D Pedig milyen jó lenne, ha mindenki csak annyival járulna hozzá, hogy visszarakja a használt dolgait a helyére. Szép is lenne.... :D
Én nem feltételeztem senkiről, hogy rendmániás. :wink: :oops:

Okés vércukor: :D
Babakocsis-találkozó: :D
Dani taknyossága: :( :evil: Fáj is valahol neki?
Dávid is köhög. Jó hurutosan. :x Szerencsére nem olyan sokat...Az orrát is porszívózom, mert nem tudja rendesen, erősen kifújni. :wink: Orrcsepp, köptető. Ma még ment oviba, mert nem akartam, hogy lemaradjon az anyáknapi ünnepségről. Úgy várta már... Aztán, ha hétfőig nem javul, akkor megyünk a dokinénihez. :wink:


Szuzy!
Szőnyegpadlótok van? Amikor nekünk az volt nekem sem kellett olyan sokat porszívózni. Most nálunk laminált van mindenhol és 2-3 nap múlva porcicák kergetőznek a szekrény-asztal alatt. Pedig nem járunk be kinti cipővel. :shock: Szerintem a laminált műanyag fóliával van bevonva és ezért vonzza a port. :evil: Ja és nekünk kajálás is folyik a nappaliban. Itt van az asztalunk és a fiúk is nasiznak nyakra -főre. Így, ha nem akarom nézni a port-morzsát, akkor porszívózok. A tervem az, ha meglesz az új konyha, akkor nyista a nappaliban kajálás. :D

Kérdeztem, hogy van Szilárd. Habár nem válaszoltál, de ha a szekrényben tevékenykedik, akkor biztos jól van. :lol: :lol:

Zita!
Mi újság? Jobban vagytok már, ugye? :D

Móni!
Hahóóóóó! Várunk ám.... :D :D

Megyek pakolászok egy kicsit, aztán készítem a fiaimnak az ünneplős ruhát. 1/2 3-kor már el kell indulnom itthonról. :D Jaj, én úgy izgulok.... :lol: :lol: Majd fényképezek... :wink:

Borús az idő, de ennek ellenére legyen szép a mai napotok!!!! :D

Timi

Kép

Kép
thimó
 
 


Helló!

Láttátok-hallottátok már? :D
http://www.videoplayer.hu/videos/play/46145

Timi

Kép

Kép
thimó
 
 


Szia Timi! Itt vagy még?

Kép
Kép
mókuska
 
 


Sziasztok!

Nálunk kedden lesz anyáknapja, ma tudtam meg :lol: Gondolom ma kapjuk meg a meghivót :wink: aztán este telefon a mamának :wink: (anyukámnak).

Hát lementünk a térre a babakocsis találkozóra, de vmi jobbat is szervezhettek volna :? Inkább nagyobb gyerekeknek való volt. Mikor odaértünk kaptunk lufit, én vártam, h esetleg lesz vmi kis müsor, de semmi. Aztán kijött egy nagy tömeg gyerek a müv. házból, ahol szinházi előadás volt, akkor el kezdtek játékokat osztogatni -meg sem próbáltunk odamenni, mert a nagyok egymást tiporva tolongtak :? :shock: Aztán tele lett a tér az eldobált játékok dobozaival :twisted: Szerencsére az egyik rendező gyorsan észbe kapott és minden gyereket megkért, h szedjék össze, mert ez nem volt szép dolog. Utána el is jöttünk, mert alvásidő volt. Reggel mindent elvégeztem itthon, kiporszivóztam, előkészitettem az ebédet, h csak a sütőbe kelljen berakni. Közben apa is hivott, h ma szerencséjük volt és igy haza is jönnek :lol:

Tegnap kaptam egy semmihez nem fogható, gyönyörü és megfizethetetlen ajándékot!!!!!!!! :lol:
Fürdés után Lilike ült az ölemben, egyszercsak átölelt és azt mondta: Anya, nagyon szeretlek! Te vagy a világ legjobb anyukája! KIRÁLYNŐ! -az egyetlen! :lol: :lol: :lol: Hát még most is megkönnyezem.... Kell ennél több egy anyának :?:

Itt süt a nap, de eléggé feltámadt a szél.... Ha felébredt Dani megyünk át anyósomékhoz, tegnap este érkeztek haza. Lilit is ők vitték ma oviba, de ebéd után el is hozták, igy nem kell menni érte :lol:

Na megyek, megnézem az ebédemet :wink: Timi! Várjuk az anyáknapi képeket , és természetesen az élménybeszámolót! :lol:

Kép
Kép
mókuska
 
 


Sziasztok!

Móni! Boldog Névnapot Kívánok! Merre vagy?

Timi! Bocs, hogy nem válaszoltam. Szilárd jól van. Ez a gyerkőc egy turbó bébi. Meg sem áll egy pillanatra sem. Most, hogy voltunk ezen a baba-mama napon, meg tegnap védőnőnél (voltak jó sokan) meg kellett állapítanom, hogy többet mozog mint másik 3 gyerek. Ráadásul egy huncut, zsivány .......nem is tudom fokozni. Amikor rászólok, hogy valamit nem szabad, ő rám néz, tele szájból vigyorog, aztán kétszer olyan erővel folytatja. Esetleg még morog is hozzá, hogy "na, mégis...". Nem tudom leszoktatni arról, hogy ne csípjen, marjon, harapjon, és húzza a hajam. Rácsapok a kezére vagy a popójára, gondolván, hoy majd ettől észhez tér, megsértődik vagy valami. De semmi, ugyanúgy folytatja tovább, és közben kacag....


Sajnos az én férjem is így vetkőzik., Pizsama vagy a nappaliban vagy az étkezőben.... Este zokni a nappaliban, a többi a gép előtt. De tuti 2-3 kupacban. Én igenis elvárom, hogy segítsen. Viszont azt nem határozom meg, hogy miben. Mindig megkérdem, hogy melyiket akarja csinálni, a házimunkát vagy Szilárdra vigyáz... Sajnos gyakran egyikhez sem fűlik a foga, no ilyenkor fölmegy az agyvizem, és kiabálok vele. Mert sajnos ketté szakadni nem tudok. Amikor alszik a kicsi, tudok mosni, főzni, mosogat, vasalni. De porszívózni, port törölni már nem. Ugyanis ezek zajjal járnak, amire Szilárd fölébred. Ha fölvan semmit nem hagy. Teljes embert igényel.
Nem szőnyegpadlónk van. Fa parketta, rajta szőnyeg. Itt porcicák csak a 2. héten jelentkeznek!


Ildi! Daninak mielőbbi jobbulást!
Aranyos lehetett Lili. Hát igen, ilyenkor az embr elolvad. Ilyen szívhez szóló mondóka után. A lányod bújósabb mint a fiad? Nekem Szilárd bújós kisfiú (egyenlőre). Nem tudom a többi kissrác is ilyen? Persze nagyobb korban már tutira nem fog...

Na üdv mindenkinek!

Kép
szuzy
 
 


szisztok!

Timi
szerintem annyira fáradt voltam, hogy nem küldtem el :oops: erre tudok gondolni.
Anyáknapját már én is úgy várom :D :D viszont nálunk csúsztatták 1 héttel, mert 8 gyerek hiányzik :shock:
Na az én párom mindent a földre rak :twisted: :twisted: ha meg nem kiabál a ruhája, hogy hol van, elővesz másikat gyorsan, nem kérdez. Nem győzök pakolni utána.
Gyerekek rá ütöttek :roll: :roll: ahol esznek ott hagyját a csokipapírt v. bármit.
Amire nagyon be tudok kattanni, amikor a használt papírzsepi ott van mindenhol. Ez hétvégén amikor itt vannak sógornőmék halmozódik. Pedig van jó nagy kukánk :twisted: :twisted:

Szuzy
Szilárd egészséges kisfiú, egészséges érdeklődéssel. Örülj, hogy ilyen :wink: :wink: pakolás nálunk is nyerő volt mind két gyereknél.
Viszont ha ott pakol ahol Te vagy az úgy jó, legalábbis én azt szerettem, nem kellett folyton szaladgálni, hogy hol van :wink:

Móni
Kép ezt a sok-sok virágot a névnapodra küldöm :wink:

Ildi
Adrika is szokott ilyeneket mondani, én is imádom :wink: :wink:

Zita
ti meggyógyultatok már?? Remélem most már hamarosan Te is vissza tudsz zökkenni hozzánk.

Ma apa olyan aranyos volt, ugye hétvégén készül dolgozni, és ma kaptuk meg az anyáknapi virágot. Krisztike adta ide. :D :D :D

na és akkor a képek
Kép Adrikám
Kép Krisztike akció közben :evil:
Kép tegnap reggeli idill :wink:
Kép Esztikém éjjel is dolgozik
Kép nappal folytatja
Kép ilyen mosolyokat tud most már.

Na mindenkinek további szép napot!

Adrika 1999.02.22
Kép
Kép
kis_plutó
 
 


Sziasztok!

Tényleg! Ma Mónika nap van! :idea: :D

Boldog Névnapot Kívánok! :D

Kép

Holnap (remélem) jövök az élménybeszámolóval és 1-2 képpel. :wink:

Timi

Kép

Kép
thimó
 
 


Sziasztok!

Bocsi hogy eltüntem :oops: :oops: :oops: , de összejötek a dolgok nagyon és még nem értünk a végére. Mg-ban ilyenkor hajtás van határidőkkel, ráadást megszünt a családban a vállalkozás(megszüntettük) mivel nem jött vissza semmi belőle. Javarészt veszteséges volt.

Köszi csajok a köszöntőket, arik vagytok.:) :) :)
Apán akadtam ki ma reggel, se köszöntés, semmi puszi, mint aki szenilis,olyan volt. De könyvelő, bank, vásárlás, du hazaértünk és akkor jön a nagynénjétől(szemben lakik és virágkötő) egy cserép 4tős rózsával, anyanapra és névnapra.

Gabi, nagyon atranyos Eszter és már csak aribb lesz. Szépen növögettek, de a nagyobbak is.

Ildi, szép lehetett ahogy Lilike felköszöntött. Van még előttünk jópár hosszú év és most már a versek jönnek jobban. Azokat fogják tanulni a gyerkőcök. Igazi családban ez van.:):):):):):):):):):)

Szuzy, ha ilyen Szilárd, mármint mozgékony és jókedvű örülj neki. Levi szintén az, de ha apa rászól erélyesebben, akkor szót tud fogadni. Így az a jó oldala, ha bántja vmi v beteg rögtön észreveszed.

Timi, pakolás nálunk sem mindennapi,de én nem panaszkodom. Inkább apa szól rám,ha vmit elfelejtek helyre tenni. :)

Kis vidítás: Levi az utóbbi két hétben úgy alszik éjjel is és napközben is hogy nincs cumi. Nem igényli.
Másik: játszik felmegy egyedül a csúszdára oldalt kapaszkodva, csak figyelni kell, hogy jó helyre lépjen és magát korrigálja, ha téved.
Még egy: felmegy egyedül az ágyra és a fotelra. Lefelé már régtül sikerül a mozgás, de fel még csak a héten kezdte.

Egy rossz hír: kib........ott velünk a rendőrség. Apa bement tankolni Szécsénybe a rossz kocsival, ami bírósági ügyes. Leállította a zsaru, és megbüntette 7000Ft-ra mondván kopott a gumi. Magyarázta neki mi van a kocsival a rendőr azt mondta nem érdekli. Szóltam apumnak(rendőrségen karbantartó), szólt a gyereknek, azt üzente vissza miért nem ezzel kezdtük.
Nem röhej? Bírósági dolog nem érdekli, de a rokoni kapcsolat az igen.

Na egyenlőre ennyi, ha tudok jövök. Van egy rakat papírmunkám, nem tudom hogy végzek és még jönnek is segyteni csinálni.

Legyetek jók, és mégegyszer köszi a köszöntéseket, aranyosak vagytok.

Móni
Kép

Kép
horvathne.d.m.
 
 


Bocs a kisregényért de legalább behoztam vmit a lemaradásból.:)

Móni
Kép

Kép
horvathne.d.m.
 
 

Vissza: Lakóhely szerint

Jegyzetfüzet:

 

X
EZT MÁR OLVASTAD?