Sziasztok,
nekünk is elkezdett annak idején koszmósodni a fejbőre Lellének, mi is azt a sampont használjuk a babé-t. Nagyon fincsi illata van, minden nap mosom vele, de nekünk még a fele meg van és már két hónapja használjuk. Igaz nekünk nincs nagy hajkoronánk
. Lellének még mindig ici-pici haja van, ami most kezd kiszőkülni.
Az egyik barátnőmenk attól a fogamzásgátótól kezdett elapadni a teje, amint abbahagyta visszatért. Én pont emiatt választottam mást, de nekem ígyis elapadt sajna.
Lelle nagyon jól viseli még eddig azt a szörnyűséget.Olyan mintha egy vágódeszka lenne a lábai között. Hát én teljesen kész vagyok ettől. Rettegek a május 15-ei röntgentől, hogy mit fognak mondani. Ajjj. Kár, hogy nem vittem hamarabb és, hogy erről nem volt infóm.
Mi is popóban mérjük a hőmérsékletet. Féltem tőle, de itt segítettek a csajok, hogy hogy kell. Sőt. Én már kúpot is adtam neki. Az itteni dokink azt javasolta a 3 hós oltás+agyhártyagyull. elleni oltás beadása után, hogy ha hazaérek vele, adjak neki egy egész kúpot (súlyára való tekintettel kell egész, már 6500 grammos). Ezt tettem, tök nyugis volt és így nem is lázasodott be.
Az oltáskor viszont annyira sírt, hogy alig tudtam megnyugtatni. Itt fenékbe adják, eddig mindenhol azt olvastam, hogy combba.
Mi nem eszünk még nagy adag kaját és még csak egy ízt a sütőtök-burgonyát próbáltuk (de ma vettem egy csomó félét:D), gondolhatták is a rossmannban, nah, ez a nő is lusta főzni...
Mi két kiskanállal kezdtük, majd hattal és így tovább, enne többet is, de még nem adok neki sokat, hogy ne terhelje a pocóját. Ma már 75 grammot nyomatott be. Vasárnaptól kap majd más ízű kajcsit. Kíváncsi leszek, hogy hogy reagál majd.
Oh, képzeljétek, ma fél 12kor útra keltünk és fél 7re értünk csak haza. Lelle két hónap után aludt napközben a séta közben!!! Alig hittem el, hogy 3 órát aludt egyhuzamban. És fürdés után is úgy aludt el, ahogy szokott. Kicseréltem a mózest a sport részre és egy ici-picit megemltem neki a háttámlát, de ígyis majdnem vízszintes, viszont így többet lát és ezt nagyon élvezi. Csak akkor sír, ha valami nagy gödörbe belehajtunk, mert a mózesben nem lehetett érezni a bukkanókat, a sport rész már fixen van rögzítve és még nem szokott, hozzá, hogy rázkódik akkor ő is egy kicsit és ettől megijed. De nagyon édi.
És az is van, hogy pár napja már otthagyom a kiságyában és úgy alszik el. Eddig mindíg én altattam (imádom altatni, cirógatni, puszilgatni, szaglászni:D), de már olyan nehéz, szakad be a hátam, néha kicsit sír, de elalszik szépen.
Húúú, hát nekem úgy hullik a hajam, hogy hihetetlen. Még szerencse, hogy sok van, de nagyon gáz. Iszonyat hosszú és mindenhol az van. Utálom, hogy Lellén is mindig van és félek, hehogy lenyelje vagy ilyesmi.
Mi a tápszer készítéshez Humana vizet használunk és kb 40 fokra melegítem, ahogy a dobozon van. A Jana víz is forralás nélkül adható a babának, én azt teához használom, de azért mindig felforralom. Teákat pedig össze-vissza iszunk, az édeköménnyel kezdtük, szereti nagyon, de nem jó mindíg azt adni neki, utána instant alma-citromfűt és gyógynövény teát, most pedig herbária gyermekteát. Meg iszik már gyümileveket, de csak hígítva adom neki, a humana vízzel szoktam fele-fele arányban hígítani. Szereti azt is nagyon (én is:D).
Mi még nem hagytuk teljes éjszakára egyedül (nem volt még alkalom), de miután lefektettem este, sokszor elmegyünk, mert leghamarabb négy körül ébred. Addig a drága nagyszülők őrzik az álmát.
Na most megyek alszok, mert egy ekkora kiruccanás engem is lefárasztott.
linda25 hogy vagytok???
Üdvözlünk Mindenkit!
pimpoka és Lelle