Új privát üzeneted érkezett!

Az ügyészséghez fordul Lázár János (Fidesz) hódmezővásárhelyi polgármester egy 67 esztendős mindszenti férfi halála miatt; a férfi pénteken vesztette életét, amikor a hódmezővásárhelyi kórházból Szentesre szállította a mentő - tájékoztatta a városvezető maga az MTI-t.

A mindszenti férfit súlyos rosszulléttel szállította a mentőszolgálat a vásárhelyi kórházba. A beteg szakszerű ellátása után az orvos - a kormány egészségügyi rendeletében meghatározottak szerinti kötelezettségének megfelelően - továbbirányította a 25 kilométerre fekvő szentesi kórházba - áll a polgármester közleményében. Mint írja, a súlyos állapotban lévő betegnek a mentőkocsiban megállt a szíve. A szállítás közben a beteget előbb újraélesztették, ám a kórházba érkezés után az életét már nem sikerült megmenteni.

A politikus emlékeztet, hogy idén április 1-jéig a mindszenti betegeket a hódmezővásárhelyi kórháznak kellett ellátnia. Az egészségügyi intézmény szakmai álláspontja szerint a 67 éves mindszenti férfi életben maradhatott volna, ha nem kell a kórházból továbbküldeni -mutat rá a polgármester.

A politikus úgy fogalmaz, hogy a mindszenti férfi "a kormány egészségügyi reformjának első halálos áldozata". Lázár János az önkormányzat nevében követeli, hogy azonnali hatállyal állítsák vissza az április 1-je előtti ellátási rendet, hiszen a mai helyzet minden itt és a környéken élő életét veszélyezteti........

/index.hu/

...
Vendég

Kellemes Békés Húsvéti Ünnepeket kívánok minden kedves Fórumozónak!

Petra
zsiráflány

Mindenkinek nagyon Boldog Húsvéti Ünnepeket! :D Kép
jennyfer

Szia Mindenkinek!

Szuper jó hírt szeretnék közölni Mindenkivel:

NEM KELL TOVÁBB HORDANUNK A TERPESZPELUST! Juhéé! :lol:
Egyébként gyönyörűen hízunk,már 5750 grammot nyomunk.Már annyira felfedeztük a kezecskéinket,hogy szinte nem is kell más játék! :D

Fanni!
Nagyon édes vagy ebben a kis kendőben (is)!!! :lol: :lol: :lol:

Sok pusza Mindenkinek!
Heldzsi

[Kép
heldzs

Sziasztok!

Heldzs: GRATULA :!: Nagyon ügyi a Lili baba !!! És milyen szép nagy már!!!
Köszönjük a dicséretet :D :oops:

Hogyan telt a Nyuszis Ünnep???

Mi átbuliztuk-Fannával az élen! :)

http://fannihermina.blog.babaszoba.hu

Eeelvileg lasssssssssan már kezdjük a festést újpesten , és ebben a hónapban megtarthatnánk a BabaNetes kecóavatót . Menü igényeket várok ! :)

*
Vendég

Sziasztok Csajok!
Bocs, hogy csak most kerültem elő, de megint újra kellett telepíteni a gépemet, amikor meg jó lett elmentünk csavarogni anyósékhoz két napra, majd anyuékhoz másfél hétre és tegnap este jöttünk haza. Nagyon szuper volt, végre elhagytam a város határait karácsony óta először :D Újra embernek érzem magam. :D
:D :D
Zsófi baba is elmúlt két hónapos márc. 29-én, látványosan nő, minden fürdetéskor felfedezünk rajta egy-egy újabb hurkát hol a combján, hol a karján. Mi is túl vagyunk az első oltáson, hát eléggé fel volt háborodva szegénykém, de egy kis lefejt tejcsivel azonnal ki lehetett engesztelni. Állandóan figyel, mindig néz valamit, sokat vigyorog, a zenélő kütyük a kedvencei. Kezdenek beállni az éjszakák is, egy hét alatt harmadszor fordul elő, hogy éjfél után fél öt, fél hat körül ébred.

Dolli:
Jól látom, hogy már csak három hónapod van hátra? Hol fogsz szülni, hogy bírod ezt a nagy felfordulást?

Ildi:
Olyan jól esik, hogy többször is hiányoltál, merre járok. Most már jövök gyakrabban, persze ha Zsófi is így gondolja :D
Nagyon cuki Fanni baba a bulizós húsvéti képen! És tényleg már áll a kiságyban? Nagyon klassz lehet, ahogy onnan szövegel Neked.
Jól olvasom, hogy lakásfelújítás megy Nálatok? Brrrrrrrrrr. Remélem, hamar túllesztek rajta.

Viki:
Remélem, meggyógyultatok. Fanni & Zéti love story-val mi a helyzet? Újabb epizódot akarunk. :D Zéti locsolkodott?

Heldzsi:
Terpeszpelus kidobásához gratulaaaaaa! Egy gonddal kevesebb.
Mi még csak a jövő héten kedden megyünk az ortopédiára, ekkorra kaptunk csak időpontot, remélem, nem lesz gond.

Zsuzsa (Fazsu):
Nálatok mi újság a terpeszpelussal kapcsolatban? Drukkolok, hogy Nektek se kelljen már használni.Nagyon édes képeket tettél fel Adélról. Szopi ügyben kezdünk szépen lassan rendszerbe állni, még mindig vannak azért kételyeim, mindenesetre a helyzet határozottan javul.

Ingrid:
Milyen az új meló? Sikerült beszokni? Kolleganők elviselhetők? Még mindig nem telik el nap, hogy ne gondoljak legalább egyszer Rátok. El sem tudom képzelni, hogy tehették ezt Veletek. Mintha nem emberek lennétek, hanem valami gépek, amiket csak úgy leállítanak. A vad kapitalizmusban is emberségesebbek.... És ilyenkor hol a szakszervezet, egyéb fórumok? Úgy tűnik, velünk mindent meg lehet csinálni. :( Néha komolyan azt gondolom, hogy tesztelnek minket, hogy meddig mehetnek el.) :evil: Gyere babázni Te is, az hasonlít a hivatásodhoz, és annak legalább van értelme, dolgozni ráérsz később is :wink:

Edit:
Beni egy szuperpasi, nagyon szupik a képek. Nekünk is ilyen kádunk van, csak kékben, nagyon-nagyon szereti Zsófi, sokszor még hisztit is csinál, amikor kivesszük belőle, úgy kell elterelni a figyelmét.

Alin:
Veletek mi újság? Emilke jó baba?

Na eldugulok, gyorsan kihasználom még a kis időt, amíg Zsófi alszik, van mit csinálni....
Mindenkinek pussz: Berni
berna

Sziasztok!

Remélem, mindenkinek kellemesen telt az ünnep. Nálunk sajnos botrányosan, ezért nem is írogattam. Csak Pocakot féltem, hogy előbb-utóbb baja lesz a sok stressz miatt. :(

De végre ezen a hétvégén nyugi van (bár apósomtól minden kitelik :? ). És esküvő! :D

Berni!
Örülök, hogy jól vagytok! :)
Valóban csak 3 hónap! Ezt most kezdem felfogni. Annyira gyorsan telnek a napok/hetek. Épp tegnap paráztam a páromnak, hogy fogalmam sincs mit fogok kezdeni egy törékeny kisbabával... és hogy nem nőttem még fel. Meg hasonlók. :roll:
Még passz, hogy hol szülünk, múlt héten még nem tudott mondani semmit a dokim, csak azt, hogy bent nem marad. Az ő helyzete is bizonytalan. Egyik nap az Uzsokiban van, másik nap a Honvédban, és így tovább. Amikor elindultak a változások, akkor még görcsöltem ezeken a dolgokon, most annyira nem. De nem is baj, épp elég, hogy párom szüleitől borulok ki rendszeresen. :evil:

Ja, és költözünk is nyáron, azzal is van épp elég rohangálni való! Szóval el fog repülni ez a pár hét.

Menyasszony! Jók a bulifotók! :)

Pusza mindenkinek!
Dolli

Kép
Kép
tekiroll

Sziasztok!

Még élünk!
Jó rég nem irtam 1azért mert szünet volt a suliban és az Öcsémet nem tudtam lerobbantani a gépröl.
2mert nagyon szenvedünk.
Pont egy hete újra 1év után nagylány lettem :evil:
Zétim ugy döntött hogy ezt a tejcsit viszont nem fogja megkajálni.
Na futás a dokihoz kaptunk tápit szuper fincsi miután beküzdöm az 53627. cumisüveg cumiját a szájába mert nem hajlandó vagy inkább nem tud ilyen sokáig üvegböl kajálni. :?
De mind ezek mellett meg annyi "tejem" van hogy szét durranok
Az a baj hogy ez már nem tej hanem már vizes valami alig van rajta zsir.
Ugy döntöttünk a dokival hogy befejezem a szoptatást mert ennek nincs értelme.
Csak az a baj hogy én meg szétfogok durranni éjjel kap csak cicit.
Hogy ne termelödjön annyi
ÁÁÁÁ nem tudom hogy ez hogy mükszik.
Bocs csajok hogy ilyen szana-szét irtam.

A húsvétot ismért szipogással töltöttem meg Zé is

Hát egyenlöre ennyi nyavikolás elég volt nektek :lol:
Azért egy sztár fotót kaptok:) :roll: :wink: Kép

viki28

Sziasztok!

Berna:

Mi igazából költözünk Újpestre, ott lesz festés.Persze,hogy hiányolunk!!! :D Örülök, hogy jól vagytok és sikerült újra meghóditanod a Nagyvilágot-tényleg igen jó érzés tud az lenni :)

Fanni már feláll az ágyában akármilyen pózból-kivéve a fekvést :)
És igen, onnan dumcsizik ki, legfőképpen,hogy Mamamama, tegnap az apjának akarta megmutatni, hogy hogyan áll fel az ágyban, akkor előtte Papppapppp csatakiálltás volt, de sok a halandzsa,amikor egy szóban szinte az össze betű szerepel:)

Meg van egy verses cédéje, azon ha az a rész van, hogy "Október, ber ber ber", akkor mondja a ber ber bert és nevet:)

Jah, és a Gumimaci telefonos csengés remix változatára úgy táncol,hogy én már a közelébe sem érek ! :)

Tekiroll: Én amennyire lehet, átérzem a helyzetedet: az egész 9 hónap alatt folyamatosan stressz volt , a legváltozatosabb formában, mennyiségben, helyről.. :(

A babák jobban birják, már ha Fannit vesszük alapul, mint mi, de akkor is !!!!!!!!!!!!!!! :evil: :evil: :evil:

Jó zsúfolt nyaratok lesz akkor! Esküvő mikor???? A babával pedig teljesen ösztönösen mindent jól fogsz ám csinálni, meg meg is tanuljátok egymást hamar!!! Általában jó statisztikát mutatnak az első gyermekek a túlélési ösztöneikkel, úgyhogy nem lesz baj :D

Felnőni meg előre nem lehet ehhez, szerintem csak közben az igazi :)

Egy babával egy Anya és egy Apa is születik :)

Viki!

A hatnapos frászt hoztad ránk, hogy hóvagytok!!!
Nagyon nehéz időszak ez gondolom, :( Patak biztos tud tippeket cici-tejcsi ügyileg, vagy a védőnő, vagy a La Leche Liga, vagy nagyobb babás topicososk itt a BabaNeten.

Neked kitartás, Zének pedig gratula a kerek popóhoz :) :oops: :)

Kép
Vendég

Sziasztok!

Tegnap találkozott Zétikém az Apukájával
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Apuci imádja teljesen kész van töle :wink:
Ezt a pillanatot vártam már 6hónapja :lol:

Cici ügyem kezd rendben lenni már nem durran be.
40npig visszahozható még ugyhogy ugy döntöttem hogy megcsinálok egy 13napos fogyit addig fejem kicsikét kiöntöm mert mérget nem adunk Zének :?
Utána meginditom ujra hátha megint normális lesz a tejcsim.

Na ennyit rólunk :wink:

Fancsi bébi ismét csodásat pózolt
Tiszta Anyja :lol: :lol:
Bocsika hogy igy eltüntünk de kicsit kivoltam :( :?
Talán lassan helyre jön minden és akkor lesem rázol minket :lol:

Annyit járok el a szülö elött tragikus az egész tök sötét senki sehol :evil: :( :cry:

Dolli kitartás és ne idegeskedj(könnyü ezt mondani)
gondolj mindig a babára
Ö a lényeg :wink:

Na most megyek de jövök majd :lol:
Pussssssz

viki28

Menyasszony!

Egy óra múlva! :D
Aztán majd írok bővebben is!

Dolli

Kép
Kép
tekiroll

Tekiroll ! Naaagyon szép időt fogtatok akkor ki, nagyon örülök ennek is, és igy távolról is SOK-SOK BOLDOGSÁGOT ÉS MINDEN SZÉPET , BÉKESSÉGET, EGYETÉRTÉST, ÉS NYUGALMAT KIVÁNOK NEKED,NEKTEK !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Kép

És kérünk ám sok-sok infót majd!!! :)

Viki: Jessssssssssssssssssssssssz !!! Hát, Zétit csak imádni lehet és elalélni tőle, úgyhogy asszem apuci nem igen fog szabadulni a kis tündérmosolytól még álmában sem :) :) :)

Nagyon ügyik vagytok!!!

A cici dologban is ügyi vagy, örülök, h javul a dolog.

Fogyi??? Képes vagy előbb eljutni fogyiig egy fiatalabb babával, mint ééén ?!?!? Ahh, ez fájt ! :D De hajrá !!! :)

Kint vagyunk Kertesen, apuci autós versenyen , mi itthon itteni nagyival, sok nappal, levegőn alvással (Fanni részéről) úgyhogy klassz.

Este gyüvök még :)
Vendég

Sziasztok!

Dolli

Nagyon sok boldogságot kívánok Nektek!És bőséges gyermekáldást :D :D :D Kép

Képzeljétek!Ma találkoztam végre Zétivel!!! :D Zabálni való csemete és nagyon barátságos!Ahogy észrevettem,nagyon jól megértettük egymást... :D :D :D Nem csodálom,hogy Fanni (és a mamája is) beleszerelmesedett!!!

Millió pusza mindenkinek!

Ingrid
patak

Kép

Zsuzsa
fazsu

Sziasztok!
Bocsánat,de próbálgatom a programot, amivel a képet lekicsinyítem.
Ez néhány héttel ezelőtt készült!

Adél ünneplőben

Zsuzsa
fazsu

Kép

Zsuzsa
fazsu

Sziasztok!

Drága kicsi kincsem ma 6 hónapos!
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Ingrid!
Igazán jól elvoltatok kettesben Zétivel hát nem hiába érzi ö.
Tiszta pasi :lol: :wink:
Örülök hogy találkoztunk :lol:

Ildi!
Kezdünk helyre jönni már tényleg most már csak ilyen köhögés meg egy kis höemelkedése volt ma reggel de szerintem az a torka miatt.
Veszek ma neki stodalt és okés lesz.
Ugyhogy közeledik az idö a randihoz :roll: :wink:

Eljött ez a nap is ma nagyon önzö lettem mert megszüntetem a szopit 13napra!
Elkezdtem a 13napos fogyit :!: :!: :!:
Már most éhes vagyok :lol: :shock:
Kép

Pussssssz csajok!

viki28

Dolli! Sok boldogságot kívánok Mindhármótoknak!!! Remélem, hogy após :evil: nem rontotta el a Nagy Napot. Ne hagyd magad! Vagy hagyd rá, mindegy, csak ne húzd fel magad. Én is sokat stresszeltem a terhesség alatt, sokszor a melóhely miatt, akadt, hogy a szép nagy családunk szolgáltatott okot rá. Mondtam is egyszer a dokinak, hogy idegeskedem gyakran, mire ő: "ne toljak ki magammal azzal, hogy idegeskedem." - Így is elég feladat egy pocaklakó. Élvezd inkább a babavárást, hiszen hamar elrepül az idő. És csak utána jön a neheze, ami persze jó is egyben.....

Viki, olyan jó, hogy kezdtek helyrerázódni. A diéta miatt le a kalappal. :o Rám is rámférne, Zsófin kívül minden bennem maradt. :) :cry: Ez olyan hét kilót jelent. A baj csak az, hogy egy gatyám sem jön fel rám, és a felsőim is szűkek a pamutokat kivéve. Szóval semmi kedvem újabb "ruhatárra" költeni egy csomó pénzt, meg persze időt :( Próbálnék könnyebb kajákat enni, de egyszerűen éhes vagyok, legszívesebben állandóan kajálnék. És mit? Tésztát, kenyeret, sütikéket, csokit...... :cry:
Ja, ennél jobb hírt már rég hallottam, hogy Zéti találkozott az apukájával. Talál szépen lassan rendeződni fog minden körülöttetek. Szuper! :D :D :D
És gratula a fél évhez. Bár mi is ott tartanánk már :)

Ildi! Akkor ezek szerint Ti is Újpestre fogtok jönni lakni? (egy kicsit nehéz a felfogásom :) Mi a központban lakunk, a polgármesteri hivatalnál. Buliban bármikor bármilyen mennyiségben benne vagyunk :lol:

Zsuzsa! Gyönyörű Adélka. Olyan komoly nagylány ebben az ünneplő ruciban. Nekünk is volt egy ilyen szép csipkegalléros bodynk, abban hoztuk haza Zsófit a kórházból.

Még mindig nincs annyi időm, hogy vonalzót csináljak, és rájöjjek, hogyan lehet képet feltenni. De ígérem, hogy előbb-utóbb rászánom magam, még Zsófi ballagási tablóképe előtt :oops: :)

Pussz mindenkinek és szép hetet a mamáknak és sok éjszakai és délutáni alvást a babáknak. Berni
berna

Sziasztok!

Valaki volt már az új Honvéd kórházba? Valami hír a kórházhoz való hovatartozásról van nektek?
én annyit tudok, hogy most elméletileg a Honvédhoz tartozunk, de át fogják helyezni a szülészetet a MÁV kórházba.

Ha valaki beszélt már az orvosával, annak szívesen várom a híreit.

köszi
Marika
majisz

Sziasztok!

Marika! Én úgy tudom, hogy a Honvéd kórházban csak júliustól vagy szeptembertől indul be a szülészet... Hogy addig hová megyünk még nem igazán tiszta. Sajnos az orvosom április 5-én még semmi sem tudott mondani. Azt már sikerült kiderítenünk, hogy mi az 1091-es körzethez tartozunk, de hogy az melyik kórházat jelenti nem. Próbáltam telefonon utána járni, de a géphangtól nem jutottam tovább... :(

url=https://babafalva.hu]Kép[/url]
kettenvagyunk

Sziasztok!

Köszönjük a gratukat és a bíztatást is stresszügyben. :)
Én is bízom a babában, hiszen már az sem volt semmi, amilyen életkörülmények között Ő bejelentkezett. Azt hiszem, nagyon erős ksipasi. :D

Az esküvő isteni volt: két tanuval és a fotóssal. Nem feszengtünk, végigökörködtük a szertartás előtti és utáni időt. Szerintem az anyakönyvvezető sem látott még ennyire "komolytalan" esküvőt. Persze az Igent komolyan gondoltuk, és ez a lényeg, azt hiszem.
Apósomék próbáltak belerondítani a dolgokba, persze "csak" pszichikai hadviseléssel, de párom (férjem :lol: ) is igyekezett kizárni a problémákat ebből a hétvégéből.
Összegezve: :D :D :D

Zétinek boldog szülinapot! Szupi a sztárfotó! :)

Ingrid! Minimum még egy bébi tervben van... Bár már sajnálom, hogy nem kezdtem el hamarabb ezt a pocakosdit, akkor többet vállalnék. Persze nagy a szám, ki tudja, mit mondok majd szülés után. És persze a megfelelő pasi is kellett hozzá. :D
Halászról tudsz vmit? Mintha Te írtad volna a babaszobán talán, hogy Uzsokiba megy? Én még két hét, mire talizom vele, úgyhogy minden info csak nyugtatja a lelkemet. Bár Honvédba tartozom, nem tudom, hogy lehet megoldani. Illetve tudom! Pénzzel! :evil:

Zsuzsa! Tündéri kicsilányod van! :)

Berni! Nem láttatok szombaton 6 őrültet a polgármesterinél, ha már ott laktok? :D Dobtam a fiúknak a csokrot, de elhajoltak előle. :)
Nem akarlak sürgetni, de tényleg jó lenne már valami fotót látni rólatok! :)

Ildi! Megnyugtattál, remélem, Pocak majd megtanít mindenre.:)
Múltkor olvastam egy frappáns idézetet, ami ide kapcsolódna, de most a tesómtól írok, és nem ugrik be, csak a lényeg. Mindegy! Hazamegyek, és elküldöm.

SZép napot mindenkinek!

Kép
Kép
tekiroll

Sziasztok!

Hát nem semmi ez az info hiány. Én csütörtökön megyek a dokimhoz, és ha tudok valamit megírom. én is a 28. hétben vagyok, és elég rossz ez, hogy nem tudom, hogy hol fogok szülni. azt, hogy kinél az meg már luxus.

Marika
majisz

:(
Otthon van a telefonom, anyunál.
Én Kertesen.
A naptáram is otthon.
Én még mindig itt..
Pedig mindkettőben be van jelölve a "16.-a Zé 6 hó !!!"

BOLDOG HATODIK HÓNAPOT ZÉTÉNY !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
És ez a fotóóóóó (love,love,love) :)

Kép

Fazsu: Nagyon ari a képen Adél!!!!!!!! :D

Berna: igazán legfőképp emiatt várom az Újpesti életet, a többi is remélem jól alakul majd, de a tali, séta, jeah :)

Dolli: Mégegyszer GRATULA!!! Após meg le se van tojva !!!

Még egy utsó Szülőötthonos kép-Patak engedélyével természetesen: (Fanni a felső sor első :)

Kép
Vendég

Mergtaláltam:
"A házasság értéke nem abban rejlik,
hogy a felnőttek gyermeket nemzenek,
hanem hogy a gyermekek felnőttet csinálnak."

P. de Vries

Kép
Kép
tekiroll

Sziasztok!
űKöszönjük szépen mindenkinek :lol:
Ztéikém már metgint beteg nagyon csunyán köhög,lázas......
Már kezdem nagyon unni hogy 1hónapja beteg és sosem kap semmi gyogyszert csak köptetöt adott de attól még ugyanugy beteg marad nem gyogyul ki belöle.
Á mérges vagyok majd még irok
Pussssz

viki28

Sziasztok!

Egy kis info a "kórház helyzetről".
Tegnap bementünk a Honvéd Kórházba. Mi innen a IV. kerületből oda tartozunk - bár még hivatalos értesítést nem kaptak... A Szülőotthonból is oda ment át pár orvos, sajnos az enyém még nem... :(
Nagyon szép, kulturált környezet. Folyamatosan tele vannak, ezért az anyukák a babákkal csak 3 napot vannak benn, ha minden rendben van. 1 illetve 2 ágyas szobák vannak, a császárosok vannak 2 ágyas szobába elhelyezve. Van papás szülés! :) Sajnos a szülőszobát és szobát nem tudtuk megnézni, mert teltház volt...
Szülésre felkészítő tanfolyam még nincs, szeretnének szervezni, de sajnos annyira le vannak terhelve, hogy erre most még nincs idejük.
Ennyivel lettem okosabb, és nyugodtabb, most már legalább tudom, hogy hová mehetek szülni. :-)

Vigyázzatok magatokra a csemetékre és a pocaklakókra!

Viki

kettenvagyunk

Sziasztok!

tekiroll
Tetszik az idézet!!!
Mi is Újpesten kötöttünk házasságot! A programszervező néni nagyon unszimpatikus volt!!!!! A kedvünket majdnem elvette Újpesttől: Nagyon hangulatos a házasságkötő terem azzal a sok madárral. :)

Ildikó!
Nagyon tetszik ez a kenyereskosár 'fíling'. A kilós kenyerek jutnak az eszembe ezekről a kicsikről. Fanni szép nagy baba a többi mellett!

Szerintem az idegeskedés-mentességet még nem élte át senki! Az újságok csak azért írják, hogy a kismamák még stresszesebbek legyenek a lelkiismeretfurdalás miatt. Persze tudom én, hogy van ennek is egy határa! Hogy hol, azt mindenkinek magának kell éreznie!

Minden jót!

Zsuzsa
fazsu

Helga!!!!! Merre vagy?

Zsuzsa
fazsu

[quote="kettenvagyunk"]S írta:kettenvagyunkziasztok!

Egy kis info a "kórház helyzetről".
Tegnap bementünk a Honvéd Kórházba. Mi innen a IV. kerületből oda tartozunk - bár még hivatalos értesítést nem kaptak... A Szülőotthonból is oda ment át pár orvos, sajnos az enyém még nem... :(
Nagyon szép, kulturált környezet. Folyamatosan tele vannak, ezért az anyukák a babákkal csak 3 napot vannak benn, ha minden rendben van. 1 illetve 2 ágyas szobák vannak, a császárosok vannak 2 ágyas szobába elhelyezve. Van papás szülés! :) Sajnos a szülőszobát és szobát nem tudtuk megnézni, mert teltház volt...
Szülésre felkészítő tanfolyam még nincs, szeretnének szervezni, de sajnos annyira le vannak terhelve, hogy erre most még nincs idejük.
Ennyivel lettem okosabb, és nyugodtabb, most már legalább tudom, hogy hová mehetek szülni. :-)

Vigyázzatok magatokra a csemetékre és a pocaklakókra!

Viki

Szia Viki,
meg tudnád esetleg mondani, mely szülőotthonos orvosok találhatók meg jelenleg a Honvédban?

Köszi:
Anikó
kaktuszvirag2

sziasztok!

Ez engem is érdekelne, hogy a szülőotthonból kik entek át a Honvédba.

Július közepéig biztos a Honvéd kórházhoz tartozunk, de utána a Mávval akarják a szülészetet egyesíteni, és helyileg a Mávhoz fogunk tartozni.
Én a tegnap ennyit tudtam meg.

Sziasztok!
majisz

Anikó!

Sajnos nem. De a kórházban biztosan tudnak felvilágosítást adni.
Annyit megtudtam, hogy az én dokim Afaneh doki még nem dolgozik ott... :(

kettenvagyunk

Sziasztok!

Az én orvosom Győry Attila már vezetett le szülést a Honvédba, úgy tudom ő átment oda. Nálunk most az a gond, hogy én a XV. kerületben lakom, így területileg az Uzsokiba tartozom, de ott nem vezethet le szülést az orvosom. Megpróbálja elintézni, hogy én is a Honvédban szülhessek. Felháborító, hogy három hetem van már csak hátra és még azt sem tudom, hova kell mennem a következő CTG-re.

Timi
kovati

Sziasztok!

Senki sehol????

ÖÖÖrület ez a korház dolog! :? :x
És most meg megválasztják azt a szu@@@@kot miniszternek :evil: :evil:

Zétikém péntektöl visszafordul :lol: :lol:
Olyan mint egy jobb fajta uthenger de nagyon szupi és nem fogyaszt sokat ö lett az új poszivonk :wink: :lol:

Annyira édes az a kép a korházas :lol: :cry:
Zétikém is nagggyon komolyan nézett ki benne föleg az utolsó napokban mikor ö mint egy török basa feküdt
:shock: :lol:

pussssss Kép

viki28

Sziasztok!

Zsuzsa! Azt hiszem, igazad van. Megvan a határ, és próbálom nem átlépni, sőt.:) Csak szegény páromat sajnálom, és őt ápolgatom a családi összejövetelek után. Én már nem megyek.

Timi! 3 heted van? Nem úgy van, hogy aki júni végéig szül, az mehet a dokija után??? Vagy ez is csak etetés?

Viki! Rendes baba ez a Zéti, már most segít anyucinak.:)

Pusz
Dolli

Kép
Kép
tekiroll

Most találtam!

[quote]& írta:#8222;A részleges térítési díjfizetésre vonatkozó rendelkezés alól kivételt képez a terhesgondozás és a szülészeti ellátás” – olvasható a Magyar Nemzet birtokába került törvénymódosítási javaslatban, amely szerint az Egészségügyi Minisztérium változtatna korábbi álláspontján.

Teljes cikk: http://index.hu/politika/belfold/szl0423/

Kép
Kép
tekiroll

kaktuszvirag2

Érdekesek ezek a cikkek. Elviekben lehet a dokid után menni abba a kórházba, ahova ő megy. Elviekben nem is kell június 30-ig fizetni az ellátásért ott. Azonban az a kórház, amelyik területileg nem illetékes, csak akkor kezelheti a beteget, ha avval a saját területi betegeit nem veszélyezteti. Az én helyzetemben a Honvédban összesen 10 ágy van szülésre, remélem beférek én is még..... Holnap talán tud valamit mondani a dokim, végre valami biztosat. Én már becsomagoltam, de rémálmom, hogy még fogalmam sincs, ha megindulna most a szülés, akkor hova tovább...

Timi
kovati

szia Timi!

Megkérdezhetem, hogy CTG-re hova jársz?
Én is majd a Honvéd-ba szülök, csak azt enm tudom, hogz majd CTG-re hova kell járnom.

KÖszi,
Marika

ui:ja , és nem 25 ágy van?
majisz

Sziasztok!

Rossz olvasni,milyen bonyolult lett annak a kismamának az élete ,aki a kórházreform (rombolás) után merészel szülni :(

Nálunk vannak ám új hirek!

Először is, Fanna azon kivül, hogy körbe-körbe sétál a járókában, felül-feláll, leül egyedül (kb.naponta 600000-szer) , kibújt az 5. foga, mondja, hogy Mama,Papa,Baba- mindig a megfelelő személynek, vagy tárgynak, integet búcsúzásnál- a Ligetben 2 néni teljesen el volt ájulva tőle,hogy milyen okos (meg persze mi is..:) , tapsol !, és egy kedvenc verse elmondása után (megvárja mig befejezzük) megtapsol mindket, és kedvenc versszakát utánunk mondja: ber,ber ber (az R betü kissé angolos benne persze :)

Szóval ezek tetejében vasárnap lesz a keresztelője, amire ma kinéztem a ruciját ,és habár persze saját állitásom szerint is ez nem fontos...DE AAAZ VALAMI GYÖNYÖRŰ :)

Jah, és mégsem Újpesten fogunk lakni, hanem a nagyiéknál hátul a kisházban (az unokatesóm és a férje lakott ott eddig).Pici de nyugis :) És nekünk most mááár végre ez a legfontosabb.

Szóval, Fazsu, nem rázol le,maradunk :) , Berna, Viki: azért Ti se reménykedjetek,hogy megúsztatok minket, mert megvan a könnyű babakocsi és már mehetnékünk van naon :)

* Kép Voltunk vasárnap a Ligetben :)
Vendég

Szia Marika!

Még nem néztem körül a Honvédban, csak más ilyen fórumokon olvastam, hogy ennyi ággyal várják a kismamákat. Olvastam, hogy vannak kismamák, akiket a nőgyógyászaton helyeztek el, mert nem volt máshol helyük.
CTG-n eddig egyszer voltam, azt még a Szülőottohnban csinálták (az én dokim odatartozott), ma kell felhívnom, hogy holnap hova menjek CTG-re. Jó egy helyzet :-).

Menyasszon:
Nagyon stramm kislányotok van! Igazán büszkék lehettek rá. A "nagyiéknál hátul a kisházban" azt jelenti, hogy maradtok a XV. kerületben?
Ma tervezem, hogy meglátogatom a gyerekorvost, akit ajánlottál. Remélem vállalja majd, hogy foglalkozik a mi kisfiúnkkal is.

Timi
kovati

Sziasztok :!:

Pussssssz mindenkinek :lol:

Fannikánk nagyon nagyon ügyes már kis Drágaság tök édi lehet :lol:
Nagy pussssz neki

Mi voltunk multhét csütörtökön Apucival a dns vizsgálaton hát nagyon komoly volt :lol:
Na mindegy megjött az eredmény tegnap az Apuci már bübájba hivott hogy 99,9%hogy ö az apa.
Nekem ez nem volt ujdonság mert én tudtam hogy ö az vagy karácsonykor a jézuska :lol: :wink:
Na vagy a gólya :lol:
attól függetlenül nagyon nincs oda érte 2hét alatt 2x látta
de már ez is egy eredmény.

Na Zétim már megint engem akar
Pussssssssz Kép

viki28

Sziasztok!

Kovati: Igen, az XV.kerületet jelent, pár utcára a mostanitól
Mi volt az orvosnál,eljutottál hozzá ma?

Viki: Nagyon szép ez az idézet, és teljesen igaz :(
Apuja még előtte áll annak,amit az otthon lévő apukák már átéltek, hogy meg kell szoknia ,hogy van egy GYÖNYÖRŰ kisfia,aki
hús-vér és nem lehet kikapcsolni,halasztani mint egy tárgyalást mert Ő azonnal szeretne mindent ,ami jogos is mert gyerek.
Illetve még utol kell Téged érnie a srác szeretetadagjában is,ami egy részről hülyeség,mert egy baba mindenkit képes teljesen tisztán és teljes odaadással szeretni, másrészről viszont Zé lassan a bizalmatlanka korban lesz,ami az apujának nem jön jókor :)

Mi is csak nemsokára fogjuk teljesen 100% élesben kipróbálni 3-an, én is igen kiváncsi ám kétség kivűl most éppppp bizakodó vagyok.

Zé náthája/köhögése javult???

Kép
Vendég

Sziasztok!

Igen szerencsére még a multhéten kapott antibiotikumot klacidot,és szerencsére attól helyre jött :wink:
Kicsit köhög még és néha olyan hangja van mint egy kis @@@nak de amugy oké. :lol:
De hogy igy 6hónapos1hetes és 3naposan se tudjak aludni még egy kicsit se bedurrant az inye és bujkál a fogacska :roll: :wink:

Apucival kapcsolatban pedig én nem azt szeretném hogy csak anyagilag támogasson hanem legyen Apja a fiának.
Mert azért egy fiúnak nagy szüksége van rá mi a hugommal felnöttünk valahogy Apa nélkül de neki nem szeretném hogy igy legyen :!:

Csak jobb lesz már nektek is külön hátha összecsiszolódtok.
Fancsi bébi hihetetlen szemekkel lett megáldva
Ilyen csak retusálva meg kontaklencsébe létezik :roll:

Ugy néz ki hogy sikerül eladnom a kocsit :lol: :wink:

És hova tüntek a többiek :?: :?:

Ingrid hol vagy?

Na megyek neki látok takaritani meg Zétinek fincsi sóskát vettem tesztelem hogy szereti-e. :lol: :roll: :wink:
Eddig hál'istennek mindent megevett amit adtam neki :lol:

Na pusssssz csajok Kép

viki28

kihagyhatatlan Kép :wink:

Kép

viki28

Köszönjük :) Emlékszem,kamasz koromban én is kék szemeket akartam :)

Igen,egy kisfiúnak kell apa-kép.Azt mondják, igazából ha jobb nincs, egy családtag vagy ismerős pasit is kiszúrhat magának, az is megteszi, de valami férfi példakép kell neki.

Én is apa nélkül nőttem fel, ami miatt bennem az alakult ki sajna,hogy igy is lehet, simán és yeah, de azért igy anyaként ez már másképp néz ki :)

Mi is eladtuk a kocsit , megvettük az újat, azóta már az autósülést is eladtuk és vesszük holnap a nagyobbat...Komoly üzleti vénát növesztek a GYES alatt :)

Veszprémiek vették meg, mi meg mivel nem volt progi szombatra,igy kirándulásképp levisszük nekik :)

De télleg,a többiek hun vannak???

Zétinek jó étvágyat kivánunk a sóskához !

UI: Ezek a kéépek !!! :) :) :) Szuper! :)
Vendég

Sziasztok Csajok!

Itt vagyok! :lol: :lol: :lol:

Aranyosak vagytok,hogy így hiányoltok!Nincs időm igazán,hogy több fórumon is levelezgessek,mert Petruskám nagyon sírós.Napközben nem alszik csak nagyon keveset.(2-3 x 30 perceket)Jön a foga már látszik a fehér ínyében a kis pötty,ahol talán kibújik a fogacska.
Most is itt van a kezemben és egy kézzel ügyetlenkedek. :(
Azért elmondom ,hogy már 6200 g és 63 cm,szépen gyarapszik, 3 óránként eszik.Már megfordul a hasáról a hátára.Háton fekve felhúzza a lábát és oldalra fordul.Beiratkoztunk babaúszásra,május 7.-én megyünk először.Nagyon szeret pancsikálni,ezért gondoltam kipróbáljuk a nagy vízben való fürdést! :)
Hagy dicsekedjek! A nagylányom nyelvtanból bejutott az országos döntőbe és 107 gyerekből 21.lett. :)
Kicsit nehéz mindent végigolvasni,de igyekszem majd utolérni benneteket.:)
Puszi Mindenkinek:
Heldzsi

[Kép
heldzs

Sziasztok!

Már ne is haragudj, Ildikó, de én nem akartam megszabadulni tőletek! Már sajnáltam is magam, hogy Újpestre mentek! :wink:

Helga!
Örülök a lánykáid sikerének!

Adél mostanában leszokóban van az evésről. Valami miatt nem igazán akart enni. Amit megevett, azt meg kibukizta. :( Ma voltunk a doktor néninél. Ő sem talált semmi okot, de azért vasat írt fel.
Na, a vasat beadtam kanállal, az egész pofija kulimájszos lett, utána pedig a jobb keze is, majd én, végül a pelus is. Remélem valamivel ki fogom tudni venni a vasat a ruhámból. :) Amúgy ő is egy tündérpofa. Hála Istennek nem sírós, csak néha ordít, de akkor nagyon. A fogacskák fehérje nála is megjelent már, de az ökle
evésén és a nyálzáson kívül ez nem okozott az életében változást!
Ma egy kis gravitációs segítséggel hátáról a hasára fordult (gurult). Bizonyos hason fekvő helyzetből (egyik keze a mellkasa alatt)pedig már hátára tornázza magát. Reggelente 10-15 perceket elbeszélget magában. Nagyon édi. :) Mosolygós. Az idegenektől -úgy tűnik- megijed! És már ülni szeretne az ölemben. Ez is kifejezője annak, ha már többet nem szeretne enni.

A kismamáknak nem tudom mit kívánjak, de gondolok rátok! :!:

Na, megyek a tejecskét előhozni rejtekhelyéről! :D

Viki!
Hogy megy a fogyókúra? :wink:

Zsuzsa
fazsu

Még valami!

Most szombaton volt a férjem lelkésszé avatása és a beiktatása. A XV. kerületi hivatalos honlapon megtalálhatjátok az esemény leírását.

http://www.bpxv.hu/index.php?page=kerulet&id=2141

Adélról is ott készült ez a kép! :D

Kép

Zsuzsa
fazsu

De ééédes ez az Adél baba !!!! Nagyon csajos!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Gratulálunk a férjecskédnek, Zsuzsa!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Megnéztem a honlapot: annyira gyönyörű képek vannak még Rólatok ott is !!!!!!!!!!!!!!!!!!Nagyon csinik voltatok!!!

Heldzs: Ügyik vagytok naon :) Emlékszem,mikor fél kézzel "kellett" gépelnem....:) Akkor átértékelődött bennem az akrobata fogalma :)
Jó úszást,és majd kérjük a beszámolókat - már én is nagyon tervezek eljutni a Pólusba babaúszásra !
Ti is oda mentek???

Hát egen, mi maradunk a jól bevált XV.kerben .Habár Újpest márcsak a közlekedése miatt is szinpibb :) :) Meg az a sok játszótér,park!

Fanna ma megint kacsázott a Ligetben, este pedig anyu becipelt neki egy sünit :) akivel kölcsönös volt a szinpátia: Süni nézte Fannit egy pillanatra sem húzta össze magát, Fanna meg kacagott nagyokat :)

Sünit aztán némi kutyakaja,alma és viz elfogyasztása után a dolgára engedtük :)

Régen volt sünink otthon (a neve Szagos Müge volt és hallgatott rá! :), úgyhogy profi sünészek vagyunk :)

Kép

Amúgy eredetileg Ő jött most is be, anyu csak betessékelte a lavórba,hogy koordinálhassuk a mozgolódását :)

Megvettük az új autósülést ,kb. 10 perc alatt, a következő 20-at az eladók elvarázsálására forditottunk: Fanna kacagott ,integetett,tapsolt és mosolygott egyszerre,a 3 eladó pedig körberajongta...

Ahhoz képest,hogy régen nem szerettem a feltünést,már kezdem megszokni :)

Fogyókúra: lehet,hogy rászánom magam életem első és utsónak tervezett kúrájára: Turbo diéta néven fut ,és nem a leghumánusabb, de háátha :)

Eddig nem zavart , de már kezd, és ez nekem elég :)

Minemellett megtaláltam a nagyiékhoz közeli pici épp ezért szinpi edzőtermet is: TERV: még mielőtt apa munkába megy,én lebiciklizek a terembe,és indulásra haza.

Nah,ezt azért irom ide,hogy majd legyen még egy okom betartani :) :oops:

Hiányzik nagyon a sport, de igy azért más,hogy nem csak az én napirendembe kell belesuvasztani :D

Holnap Veszprém! Már várom, imádok csavarogni :) Meg kiváncsi vagyok Fanna mit szól a Nagy Vizhez (Balcsit is megnézzük visszafelé) :)
Vendég

IV-ker Izzó ltp-en 67nm-es 2,5 szobás,étkezős X. emeleti felújított lakás rendezett házban tulajdonostól eladó!!
(klíma,exluzív fürdőszoba és wc,sarokkád,DNY-i fekvés,full panoráma,nagy műfüves erkély,zárt folyosó)
Iár: 14,4 millió Tel: 20-9607-612

Kép
flocika

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?