Sziasztok!
Ma még csak most tudtam lenyomni az Ádámot, pedig már majdnem leesett a feje, olyan álmos volt. Ibolya, elkiabáltam a múltkor a visszatértünk a régi kerékvágásba dolgot, most dettó nem akar aludni.
Edith, naaaagyon jó, az őrült spanyol hajú Kriszta. Kis tündérbogyó.
Tényleg, a család tudja már a jó hírt? Bárányhimlőhöz nem tudok hozzászólni, én nem is voltam.
Timi, nagyon sajnálom a pici lánykát. És most, ha jól vettem ki a szavaidból, lehet, hogy nem is lesz csüt-ön műtét? Mire várnak még, ha ez segítene rajta? Vagy amíg ilyen gyulladás van, addig nem lehet?
A képek nagyon jók, szépek ezek a gyerekek. Rebi jobban van már?
Zsuzsi, gratulálok a nővéredéknek. Bár, ahogy elnéztem a képeket, Szandi és Nini nagyon hasonlítanak. Úgyhogy szerintem akár a Szandi is nyerhette volna azt a szépségversenyt. (ha benevezed) Főleg azokkal a gyönyörű szemeivel!
Andi, ismét jót röhögtem. Köszi. Rám leginkább a sportos dolog vonatkozik, úgyhogy most van okom még nem elkezdeni. Eddig is úgy gondoltam, rajtam csak annyi izom van, hogy a menéshez elég legyen.
Julcsi, nem semmi lehetett a vetkőzős jelenet. Csak később nehogy máshol is csinálja!
Mártikám, a kukából eszik a Zsombi? Szegény gyerek, hát nem adsz neki enni?
Tényleg rossz anya vagy. Az Andival egyetemben.
De akkor beállok a sorba, az Ádám nem kukázik még, egyenlőre csak feláll abba kapaszkodva. Ellenben az újságpapírt azt nagyon szereti enni. De csak a színeseket, amin jó sok festék van.
Tegnap voltunk a dokicsajnál. Ő sem javasolja még ilyen korán a kullancs elleni védőoltást, csak 1,5-2 évesen. De ha megyünk szabadba sokszor, akkor igen. Na, ezt megint nem értem, hiszen ha a Mártiéknál a kertben is előfordul, és mindenhol azt szajkózzák, hogy idén mennyi a kullancs, akkor nem lenne jobb beoltatni a kicsiket?
Most mi megkaptuk az első szurit, egy hangja nem volt ennek a drágának.
Viszont a rendelőben hozta a formáját, kiabált ahogy szokott. Szó szerint leordította a haját mindenkinek.
Ekcémára azt mondta, most egy darabig térjünk vissza a HA-s tápszerhez. Úgy látszik az Ádám a határvonalon mozog, inkább most várjunk. De amit előtte evett tejterméket, és nem lett baja tőle azt adhatom most is. Na, nem sok mindent, joghurt meg vaj.
(ezt sem értem teljesen de hiszek neki)
Megkérdeztem azt is, ha ne adj'Isten egy méh vagy darázs megcsípi mit kell csinálni. Azt mondta 1/2 calcium mehet + fenistil csepp.
Ja, és a hisztijére pedig azt mondta, (ezt is tudtuk) ez az első jelentős dackorszak, ne csodálkozzak. Plusz a sok félúton lévő fog is bezavarja.