Új privát üzeneted érkezett!

Pompi :D
én meg még nem tudom Zelion vagy Sejtbank... még leht, hogy megint Krio lesz belőle :)
Nálunk Levinél volt kevés a vér, amit le tudtak venni, de utána azt mondták, hogy a kinyert őssejtmennyiség az még elég volt a tároláshoz.

ez a heti 2 ctg miért jó? én utáltam :roll: :roll:
(meg eleve a ctg szükségességének is elég sokféle nézete virágzik a világban :lol: )

Orsi
KépKépKép
icsilya
 
 


Orsi

emlékszel, hgoy mennyi volt pontosan Levinél?
A Zelionnál 40 ml alatt a Te kifejezett kérésedre veszik le csak, de nincs semmi garancia, hogy ez felhasználható lesz.
Ja, és ott csak a táska a bukta (35 e), ha valamilyen okból nem sikerül levenni.
A Sejtbanknál mennyibe kerül pontosan?

Melcsi

jó neked, hogy +2 kg. én + 10 -nél tartok.
a párom a transzfernél tette fel ugyanezt a kérdést, hgoy vajon biztos, hgoy a saját embriónkat kapjuk vissza? nekem ez a fejemben se fordult meg, és az őssejtnél sem.

Zsuzsi

Kép
zsuzsi73
 
 


Zsuzsi :D
nem emlékszem. Valami olyan rémlik, hogy 100 ml kell elvileg, és Levinek mintha 70 ml lett volna.
Zelionnál csak 35e a szett? no, akkor ez feléjük billenti a mérleg nyelvét. Mert nekem 2 szett kellene, 1 Pestre 1 ide, mert mégsem hurcolászhatom mindig magammal, különösen, hogy melegszik az idő, és a kocsiban nem hagyhatom, és emgbeszéltük K-val, hogy akkor így csináljuk.

Orsi
KépKépKép
icsilya
 
 

 
 

Orsi

az érintetlen táska árát visszatérítik.
írtam privit.

Kép
zsuzsi73
 
 


zsuzsi73 írta:Orsi

az érintetlen táska árát visszatérítik.
írtam privit.

asszem nyert ügyük van akkor így.

Orsi
KépKépKép
icsilya
 
 


Hahó Lányok :D
Mindenkinek nagyon-nagyon köszönöm a bíztatást! Azért az nagyon megnyugtató, hogy hétfő reggel óta egyetlen csepp sem volt :) meg az, hogy ma is megnézte a doki (kontrol) és annyira cukifalat volt, mondta is a doki, hogy ez a gyerek nagyon jól érzi magát :) És olyan szépen kirajzolódott az arcocskája! Szerintem hasonlít arra, amit megálmodtam, és olyan pasis :) :) Na persze elfogult szülő vagyok :D Nagyon várom a 4d-t! Ott azért nem lesz ilyen sok a fantáziánkra bízva

Köldökzsinórvér
Mi is végigrágtuk, és oda jutottunk, hogy igen. Bár nagynak tűnik az összeg, de ennél sokkal kevésbé fontos dolgokra mi pénzt elkölt az ember (pl nyaralás, nálunk most redőny) akkor mennyivel inkább erre. Persze - adja és - ne legyen rá szükség, de ha véletlenül ez tudna segíteni a gyermekemen, és nincs, az iszonyat érzés lenne.........

Kép
Kép
emma1976
 
 


Örülök, hogy írtok az őssejtről, szerintem már elég sokan léptek, lépnek nemsokára a 3. X-be. Igazából én csak olvasgatom ezt a témát, mert sajnos az anyagi lehetőségeink azt nem engedik. Mindenesetre érdekes értekezések folynak.

Tegnap voltam 4D. A baba nagyon szép, csak 45 perc kellett, mire a kis arcát kifordította és mutatta magát. Sajnos a kis arcán és az 5 újján kívül nem akart semmit mutatni, mindene maga alatt volt. Igaz kétszer ásított, a nyelvét is kidugta, nagyon aranyos volt.
Képet sajnos nem tudok feltenni, mert nem tudom feltölteni a gépre. Vagy majd később! :roll:

Reggel voltam a védőnőnél, aki mondta hogy 1+ a cukor a vizeletben. Tehát fokozott figyelem! Aztán mentem a doki nénihez a vérképzőt felíratni és megmérettem a cukorom. 4-es volt.

Szép napot mindenkinek! :lol:

A fekvőknek kitartást! :)

KépKép
PéZsé
pézsé
 
 


Anikó! Hűha, még pár nap és találkozol a bébivel. Nem izgulsz? - Hülye kérdés.-

Kiscsillag! Hogy bírod a fekvést? Te mikor mész Afp-re?

Annyira megfáztam, majd megpusztulok. Csak ülök egyik székről a másikra és fekszem, ja és kamilla teázok. Nincs vmi tippetek, hogyan lehetne minél előbb elüzni ezt a nyavalyát? No láz szerencsére, de alig látok ki a fejemből és nem kapok levegőt, folyik az orrom.
Ma volt vércukor vizsgálatom, szerencsére rendben (4,5 ill. 6,2 a 90 perces). Nálunk nagyon jól működik ez a dolog, kijön a védőnő és ő megcsinálja,nem kell a laborban sorban állni és feltétlenül meginni a cukros löttyöt. Persze, ha nincs rendben ez a mérés, akkor a lötyi nálunk sem kerülhető el.

Tegnap voltunk UH-n is, egyfolytában ficánkolt a picike, de sajnos még derült ki, hogy mi van a lábacskája között, pedig azt hittem, hogy most már meg fogom tudni.

Jud

Kép
jud71
 
 


Sziasztok!!!!!!!

Fúúú csajok tök boldog vagyok!!!!!!!!!! Ennyi ruhát kaptunk!!!!!!!!! És még lesz!!!!!!! Úszok a gyönyörben :lol: :lol: :lol: :lol: Kiöntöttem a zsákból és úszkáltam bennük mint egy öt éves :lol: :lol: Kép

Sőt ma megtudtam hogy kiságyat is kapunk!! Erre apjuk rögtön rábólintott. De a szívem szakad meg hogy lemondhatok a kikolos fenyő macis ágyról... Ráadásul az ágy amit kapnánk az LILA... grrrrrrr :shock: :shock: Még próbálom aput puhítani csak hát elég szarul állunk anyagilag... Ugye az építkezés viszi a pénzt rendesen! :? Ezért is kérdeztem rá az őssesjtre! Hátha valaki meggyőz róla hogy fölösleges... :oops: :oops: Merthát pénzünk nincs rá... Nem mondanám hogy megnyugodtam... De sajnos ez van... Bízzunk benne hogy sosem lenne rá szükség...

Emma örülök hogy minden ok! Én is már úgy mennék már uh-ra... De csak 3 hét múlva lesz... Én is megálmodtam az arcocskáját :) kis tündér volt!!!!!! Nagyon jó érzés volt :) Lebegett a magzatvízben de már ovis pofikája volt neki sűrű barna hajjal :lol: :lol:

Puszi mindenkinek!

Zsu!

Zsu&Borka
KépKép
bzsuska
 
 


Csajok! Elindult a lázam felfelé! 38 C -ig ugye nincs gáz?

Jud

Kép
jud71
 
 


Sziasztok

Jud
algopyrint bevehetel!

Azt szeretném megkérdezni (mert mindig elfelejtem) hogy ti meddig - hányadik héten hagytátok abba az Utrogestant.

sziasztok

Erika

Kép

Kép
erika13
 
 


Orsi!
Én a lombiknál is gondoltam erre :oops: Tudom hogy hülyeség, mi érdek lenne, de mégis...
A többi szempont... Hát nem tudom, Apa azt mondta éjjel, hogy hivjam fel a Krizsát, hogy neki mi a véleménye. Én sajnos elég gyanakvó vagyok manapság, és hajlamos vagyok azt hinni, hogy kiváló üzleti és kevésbe egészségügyi érdek áll a dolog mögött.
Viszont azt is hallottam, hogy a cukorbetegség gyógyitását is kisérletezik vele, és ha közeli rokonnak (apa pl) adható, akkor minket érintene is, lévén a férjem cukros. Viszont van 1 ismerősünk, aki megmüttette magát Olaszo.-ban, hasnyálmirigy-átültetés volt, és belehalt, pedig a cukra nem is lett volna halálos :cry:
Hát nem tudom... Akkor inkább szurja Magát, már ugyis azt csinálja 19 éve...
Arra nem akarok gondolni (bár ez struccpolitika) hogy valaha kell a gyerekemnek :shock:
Jud!
Hogy Nálatok milyen fejlett gondozás van! Házi vércukormérés, ez igen! Örülök hogy minden rendben! Majd megmutatja magát a picike legközelebb!
Zsuska!
Mennyi sok kisruhátok van! :D Érdemes lenne Apát puhitani a babaágy ügyben, mert a kikolost át lehet alakitani, tehát kb 6 évig is tudja használni a gyerek, igazán jó beruházás lenne. Kecskeméten láttad? Megkérdezhetem, mennyiért? (Mi is áruljuk, csak azért)
Emma!
Örülök a jó hireknek! Akkor már mozoghatsz bátrabban?
Pézsé!
Veled nagyon szalad az idő :D

[url=http://lilypie.com]KépKép[/url
melcsi1967
 
 


Erika

én a 12. hét után csökkentettem, és onnantól számítva kb. 10 nap múlva hagytam abba.

Jud

sajnos ezen én is átestem, igaz lázam nem volt.
nem mertem bevenni semmit, csak gőzöltem kamillával, hgoy legalább felszakadjon és kijöjjön, de amikor éjszaka végképp nem kaptam levegőt, akkor cseppentettem az orromba.

Zsuzsi

Kép
zsuzsi73
 
 


Jud :D
ahogy Erika is írta az algopyrin mehet, rendesen napi 3-4x1 szem.
más igazán nem.

Melcsi :D
én ennyire nem vagyok gyanakvó, vagy csak máshogy látom a világot :)
a struccpolitika meg elég messze áll tőlem :)

Orsi
KépKépKép
icsilya
 
 


Melcsi :lol:
A másik vonalzója mindig gyorsabban halad :wink: :lol:

Erika: A 12. hét után, fokozatosan kb. 10 nap alatt. 3x1;2x1 és végül 1x1.

KépKép
PéZsé
pézsé
 
 


jud,
hagymateát próbáltál már inni? Nem az ízéért szeretik, de állítólag hatásos!

icsilya,
nekem az ikres kedvezmény miatt volt szimpi a Sejtbank. Lehet, hogy máshol is van, de másoknál nem láttam feltüntetve.
Tegnap amúgy már el is hoztam a csomagokat. Éjjel meg már azon forgott az agyam, hogy el ne felejtsem bevinni a szülésre. :o

melcsi,
nem lehet, hogy az olaszországi ismerős még kísérleti stádiumban próbálkozott? Én úgy hallottam, hogy egyelőre csak a kutatások nagyon bíztatóak, de még nem tudják megoldani, hogy a termelődő inzulin ne legyen túl sok. De tegnap is ott szerepelt a Sejtbank tábláján a diabétesz, mint a közeljövőben megoldható reménység. Sajna minket is közelről érint (az én férjem is szegény 3 éve), úgyhogy szorítok, hogy legyenek csak ügyesek a tudósok.

Ma jön az álom-kiságy! (A babaszoba első darabja.) Vasárnap költözünk, aztán majd szép sorban vesszük a még hiányzó darabokat. De izgi! :)

pézsé,
tényleg a többiek vonalzója mindig gyorsabb! :D Emlékszem, nem rég még csodálkoztam azokon, akik 30-on túliak, onnan meg már észre sem veszed és beindul a dolog! Hihetetlen, hogy már mi is ebben a cipőben járunk! :)

KépKép
pompomlány
 
 


Melcsi :D
Bennem a mai napig felmerül, hogy ez annyira nem 100%, hogy a sajátunk, mint a spontán. Még nevettem is, hogy volt egy nagyon szép pár a transzferkor, és arra gondoltam, na, ha velük cserélik el, az nem tragédia :) na persze nagyon remélem, hogy a mi génjeink lesznek a kicsikében :)
Igen, most már kicsit lazábban vagyok. Ma és holnap még bejöttem a mhelyre, gyorsan lezárok mindent, aztán májustól indul a babára koncentrálás.

Pompi :D
Tényleg nagyon mozgalmas lesz a következő 8 hetetek! De hát ezek a legszebb dolgok :D

Kép
Kép
emma1976
 
 


Köszönöm a tanácsokat. Lázam most nincs, de egyszerűen nem akar felszakadni a cucc.

Erika, én is a 12. héten kezdtem csökkenteni az utrot, és utána kb. egy hét múlva hagytam abba teljesen.

Melcsi, hát igen egy-két dolog elég jól működik felénk, más dolgok pedig kevésbé. Amúgy mi nem lakunk messze egymástól, mert én fehérvári vagyok.

Jud

Kép
jud71
 
 


Orsi,
köszi a válaszaid, hogy te miket tudsz! :shock: :D

Pompi,
azért fura belegondolni, hogy már tényleg csak max. néhány heted van! Simán lehet, hogy egy időben szülünk! :D

Melcsi,
nagyon durva a 2 kiló! :D Én 10 és félnél tartok még mindig! (Azért örülök ám ennek is! :D )

Emma,
örülök, hogy minden ok! :D

Pézsé!
Kár, hogy nem tudsz képet feltenni, olyan jó nézegetni őket! :D

Jud71,
jobbulást!

Zsú,
aztaaa mennyi kis ajándék! :D Nem biztos, hogy nagyon ronda az a lila kiságy, nem?! Most úgyis menő a retro! :D

Erika,
én a 10. héttől kezdtem csökkenteni az utro-adagot! Tök jó, hogy már itt tartasz! :D

Zsuzsi,
Olivéred ficánkol-e már? Párod is érzi?
20140901102739
 
 


Sziasztok

Hajni
igen nagyon jó hogy már itt tartok,
csak az a baj hogy én olyan hülye vagyok hogy mindig zizi gyagya vagyok, azért is ha bajom van és azért is ha nem, ma pl. ezért, hogy semmi bajom, és ilyenkor egész nap azt hajtogatom magamnak hogy minden ok,
akkor leszek igazán megnyugodva, ha jövő pénteken a klinikán is OK lesz minden az UH-on (dobog a pici szíve), mert ilyenkor ezért vagyok nagyon gyagya, hogy még nem érzem Pici Bogárkát, és nem tudok róla semmit, és csak az UH nyugtat meg, na és persze utána 7-én hétfőn is OK lesz minden az Istenhegyin akkor nagyon boldog leszek.
De hát miért is ne lenne az! Valszeg csak én vagyok ilyen hülye :cry:

Sziasztok

Erika

Kép

Kép
erika13
 
 


Orsi :)
Sejtbanknál is visszaveszik az érintetlen csomagot. Ha jól emlékszem 30e, de a szerződésben benne van pontosan és az eltölthető a netről.

Pompi :)
Egy nagybátyámmal szültem, úgyhogy nem vettem zokon semmilyen megjegyzést, legfeljebb visszabeszéltem ;)

Fú csajok, olyan nagy (és igen fárasztó :) ) kaland elött álltok. Szívesen visszapörgetném az időt, ugyanakkor ez is olyan jól ami most van :D

wish
 
 


Hajni! :D
Az volt a durva amennyiről az én sulyom indult :oops:
Orsi!
Sajnos a felfogásbeli különbség betudható a köztünk lévő majdnem 1 generációnyi korkülönbségnek :shock: :D
Pompi!
Jó költözést (ne emelgess!), aztán mostmár igyekezzetek, sose lehet tudni...
Erika!
Nemcsak Te vagy parás :D Én is alig vártam, hogy megmozduljon, mert onnantól azért teljesen más, az emebr kontrollálni tudja, hogy van a picike :D De addig olyan bizonytalan minden.
Neked semmi róka meg ilyesmi nem volt? Nem is irtál ilyesmiről...
Emma!
Mostmár tényleg koncentrálj a babára, meg az előtted álló nagy kalandra!
Wish!
Igen, az emberben olyan kettős érzések kavarognak, jó hogy megvan a baba, de hiányzik is a pocakból. Talán ezért is akarunk sokan mihamarabb ujra babásak lenni :)
Olyan furcsa, szinte most derült ki, hogy nem vagyok klimaxos :lol: :lol: , aztán mindjárt vége van, papirforma szerint nekem már csak 7 hetem van! Alig várjuk hogy megszülessen, láthassuk őt a nagyobbakkal együtt, az eszem meg már félig-meddig azon jár, vajon leszek-e még 1x olyan szerencsés, hogy babaát várhatok.

Tegnap éjjel majdnem meghaltam. Arra ébredtem, hogy alig kapok levegőt, és a gyomorsavam valami irdatlan mennyiségben jön felfelé... Ilyet még 1x sem éreztem, hiába, minden terhesség más... Alig birtam visszafeküdni, a fejem alá tettem még 1 párnát, el is aludtam valahogy, de aztán állandóan felébredtem arra, hogy nyilallik a derekam :? Én vagyok az örexem :lol:
Holnap megyek még 1 cukorterhelésre, biztos ami biztos :roll:

[url=http://lilypie.com]KépKép[/url
melcsi1967
 
 


Sziasztok

Melcsi
Rókakoma: nekem Ákosnál sem volt, és most sincs szerencsémre,
Eddig a 2 terhesség közötti különbség mindössze az első 2-3 hét, mert az Ákosnál rettenet volt, de most még az is tiszta laytos volt, és a mai nap is, ma épp hogy fáradtam, a hasam a petefészkeimet sem éreztem, semmit, a mai napon mintha nem is lennék terhes, max kicsi fáradtság, de tényleg semmi több, igaz ilyen napok eddig is voltak hébe - hóba, de ilyenkor meg ezért vagyok tiszta gyagya.
És ügye Ákos után kell rohangálnom álló nap, mert már az ajtók sem akadályok a számára, valamelyik nap is az apja vigyázott rá, kint voltak, erre kinézek az ablakon és az apja rángatja a kutyás tál elől, a gyerek szája alatt meg ott a kutya kaja, kész idegbeteg lettem, ma meg a garázsban a macskák kajáját fogdosta, de eddig szerencsére semmi baja nem lett ezektől.
Ma volt 15 hónapos a kis drágám és megkapta az oltását is, és volt mázsálás is: keményen nyomott 9730g-ot (de ebben már benne van 1db bady és a zokni a lábán) hát nem egy nehéz súlyú birkózó, pedig olyan kis formás a drágám! és már látszik a 7. foga is!

na jó nem is untatok senkit tovább!

Sziasztok

Mindenkinek nagyon szép álmokat kívánok!

Erika

Kép

Kép
erika13
 
 


Erika :D
az teljesen normális súly :D
Levi még mindig nem érte el a 11 kg-t :) pedig 2.5 éves :D :D :D 2 évesen volt 10.5 kg ca.

Orsi
KépKépKép
icsilya
 
 


Melcsi :D
Nagyon így van, ahogy írtad. Annyira szeretem, hogy a pocakomban van, de arra is nagyon vágyom, hogy lássam és megöleljem :D És biztos vágyni fogok arra, hogy kistesó jöjjön majd a pocakomba :D

Cukor
Tegnap meglett a 26 hetes vér- vizeletvizsgálat és terheléses vércukor eredmény. Minden értékem jó! :D Nagyon boldog vagyok! Úgy látszik a szervezetemnek jó ez a másállapot :)

Kép
Kép
emma1976
 
 


emma,
gratulálok a jó eredményekhez!

erika,
ne szidd ennyire magad! Egy nem sokkal ezelőtti hozzászólásodban vagy 4x lehülyézed magad, NADEMILYENHOZZÁÁLLÁSEZKÉREM?!? :evil: "Untatással" hasonló a helyzet: szerinted az én életem jobban érdekli a többieket? Azé' én szeretem megosztani... legfeljebb lyól átugorják! Írj csak bátran! :wink:
Visszagondolva a kezdeti rosszullétekre, most utólag csak azért volt jó, hogy volt, mert én is mindig úgy vártam az UH-kat, hogy tudjam, valami megváltozott bennem. Amúgy nem sok jel volt. Akkor raktam ki az UH-képeket a szobába, hogy folyton szem előtt legyenek.

hajni,
hááát, egyidőben-szülés: tessék csak megelőzni szépen annak rendje és módja szerint! :D Mindig sulykolom a kisbabáimnak, hogy tessék még szépen bent maradni. Most a 36 a cél, aztán a 40.
Amúgy ma van Anikó Nagy Napja. Gondoltatok Rá? Aztán Hajni, holnaptól már toplistás vezér leszel. :P
Még napszemcsire gondolok sokat, ő pár nappal van csak mögöttem, viszont ha jól láttam, nagyobb a pocakja. Na, kíváncsi leszek...! Amúgy is régen írt magáról... mi lehet vele?

melcsi,
ne aggódj, vigyázok a költözésnél. Szerintem ha ott vannak már a bútorok, egy-két nap alatt szétdobjuk a cuccainkat, úgyhogy nem lesz gond.
Találtam egy őssejtes-cukorbeteges cikket:
http://www.babazo.hu/zelion/20070415ossejtek.html

Ma voltam az SZTK-ban. Most így a 9. hó küszöbén sikerült észrevenni, hogy a laborba a kismamáknak külön gomb van a számozáshoz. Nem is kell végigülni azt a másfél órás sort. :roll:

KépKép
pompomlány
 
 


Pompi :D
Jujj, és nem verted a falba a fejed? :D
Hát csak ismételni tudom magam: ikrekkel a finisben költözni - hát minden elismerésem!

Kép
Kép
emma1976
 
 


Erika,
ne izgulj, nem vagy bolond! :D Én még mindig aggódom, ha nem érzem, hogy mozog! :oops: :D

Wish,
remélem, én is így fogok visszaemlékezni a szülésre! :D Meg hogy majd akkor is hasonlóan szépnek látom! :D

Melcsi,
ez aztán nem semmi, hogy bevállalnál egy negyedik babát is! :D Végülis Emese biztosan örülne egy lány kispajtásnak a fiúk mellé! :D

Emma,
nagyon tuti! :D

Pompi,
A 36. hétig pont 3 heted van! :D Bizony, holnaptól 1. leszek a listán, és úgy néz ki, hogy egy nappal se fogok előbb szülni. Győrfi szerint Olivér még egyáltalán nem akar kijönni!

Anikó,
nagy kalappal mára, és amint tudsz híreket, esetleg fotót, nagyon várjuk! :D

Most jöttem haza a Praxisból. Olivér 2700 gramm, Győrfi szerint még kb. 1 kg-ot hízik szülésig! :D Keringés ok, lepény ok, belső méhszáj zárt. Úgyhogy én felkészülök a 40. hét végi találkozásra! És persze megint aludt - tátott szájjal! :lol:
20140901102739
 
 


Hajni :D
3700 gr? Az tökéletes lenne :D

Na 2 óra, és távozom 2 évre a munkahelyemről :D jó kedvem van, remélem az is marad :D
Megyünk 4 napra a barátainkkal Egerbe, az megint jól feldob :D

Kép
Kép
emma1976
 
 


Hajni

jó nagy baba lesz Olivér, már most is jó súlya van :D
Szerintem az én Olivérem is nagy baba lesz, legalábbis így érzem.
Amúg rengeteget ficánkol már, legtöbbször este, amikor én már lefekszek.

Lányok

Anikóról honnan fogunk tudni? Valaki csak megírja a nagy hírt. Már biztos túl van a császáron.

Emma

a cukorterhelésen nem lettél rosszul? én jövőhéten próbálom meg magam rászánni, hát nagy erőt kell magamon venni.
mától maximálisan tudsz a babára koncentrálni :D

Pompi,

nálunk meg ki van írva, hogy a kismamák soron kívül kérhetnek sorszámot, én akármikor odaálltam, pattogott mindenki, hogy miért állok be, s nekik is ugyanolyan joguk lenne, mert nem bírnak állni, öregek, stb.

Lányok

a 3. trimeszter hanyadik héttől kezdődik?

Zsuzsi

Kép
zsuzsi73
 
 


Zsuzsi

Egyáltalán nem lettem rosszul! Nem is volt vészes! Aranyosak voltak, teát főztek, abba tették a cukrot és a citromot. Nem volt borzasztó! Utána uh + sétálgatás a körúton, nem volt rossz közérzetem.

Úgy tudom a 28. héttől jön a 3. szakasz.

Kép
Kép
emma1976
 
 


Lányok, bemásolom a jó hírt a babásról:

Anikó híradó!

Ma reggel 8.38 perckor, 3310 grammal, és 50 centivel megszületett Ágoston. Gyönyörű a bébi! Mind a ketten jól vannak!

dkata
 
 


Csajok!

Babáson olvastam:

Anikó híradó!

Ma reggel 8.38 perckor, 3310 grammal, és 50 centivel megszületett Ágoston. Gyönyörű a bébi! Mind a ketten jól vannak!


Gratulálunk nekik!!!!!!!!!! :lol: :lol: :lol:

Zsu&Borka
KépKép
bzsuska
 
 


Kata :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Zsu&Borka
KépKép
bzsuska
 
 


Anikó! Szívből gratulálok Ágostonhoz! Jó egészséget és sok tejcsit nektek!

Zsuska! :lol: :lol: :lol:

dkata
 
 


Én is szívből gratulálok Anikónak :D

Zsuzsi

Kép
zsuzsi73
 
 


Anikó!!
Juhéééé, hatalmas gratula!!!!
Pusz Nektek!! :lol:

Kép

KépKép
Notes:

KépKép
loislane
Metropolis
 
 
 
 


Anikónak szívből gratulálok Ágostonhoz!
Fanni
fanni73
 
 


Anikó!
Gratulálok! :lol: De jó neked, hogy már találkozhattatok! :D
20140901102739
 
 


Gratlálunk Anikóéknak!!!


Csajok :D
egyedül maradtunk Lilivel mi ketten :lol:
a 3 pasi elment anyósékhoz... marha kiváncsi vagyok, hogy alakulnak a dolgok.
Elvileg kedden jönnek haza, ha minden OK lesz.
azért nagyon furcsa ez a csönd itthon.
én meg tanulok.

Orsi
KépKépKép
icsilya
 
 


Anikó: Gratulálunk! Sok tejcsit!!!!!!!!!!

Emma: Örülök a jó eredményhez. :lol:


Orsi: Mit fogsz kezdeni azzal a nagy csenddel? :wink: :lol: Jó tanulást! :shock:

KépKép
PéZsé
pézsé
 
 


Sziasztok

Anikó
nagy nagy gratula Ágoston babához!!!!!!!

Sziasztok

Erika

Kép

Kép
erika13
 
 


Anikó!
Nagyon sok boldogságot kivénok kicsi Ágostonhoz ezen a gyönyörü napon! Remélem a császár nem visel meg tulságosan, és könnyen felépülsz!
Orsi!
Ez lesz a helyzet nálam is 2 napig, szintén anyóslátogatás, de az uram csak 1 éjszakát mert bevállalni :lol: :lol:
Én lófrálni fogk (remélem), na meg vasalás, elmaradt irodai munkák, aztán főzés, mert már jönnek is haza.
Hajni!
Te már nem az első vagy (hanem a sokadik) aki "bevállalósnak" tart a 4. baba miatt. Pedig logikus: mivel már ugyis lesz 2 pici, minden szempontból elfér a 3. is. Legalább leamortizálódik a ruhatár, a játékok, a kellékek, nem ugy mint a fiamnál, aki után végül kinomban elajándékoztam majdenm mindent.
Na és ha azt nézzük, hogy akkor sok évig nekem fizetnek mindegy hogy mennyit, de nem nekem kell TB-t csengetnem, az éveim meg gyülnek... Aztán hátha megjönnek az unokák, és esetleg a menyem ugy dönt, hogy rámhagyja a gyesezést... Aztán majd tényleg válogathatjuk, melyik gyerek saját, melyik unoka :lol:
De persze nehezebb témák is előkerültek közöttünk, ha pl. valamelyikünk meghalna... Anyagilag akkor sem lenne probléma mostmár, mindegy tehát hogy 2 vagy 3 pici lenne. A férjem szerint rám még a sok gyerekkel is ragadnának a pénzéhes pasik :lol: :lol: :lol: Én viszont kijelentettem, hogy Ó nem hozhat mostohát a házhoz, valamint a hamvaimat haza kell hoznia a vitrinbe :lol: örök mementóul.
Na komolyra forditva a szót, bár sokan hibbantnak néznek minket, mi tényleg nagyon örülnénk ha folytatódna a babaeső. Én erre születtem.
Akkor most Te vagy az oszlop tetején, még ha egyelőre ez nem is zavarja Olivért! :wink:
Erika!
Pompihoz csatlakozom! Nem untatsz jobban, mint én pl. a filózásommal másokat, ugyhogy tessék itt nyugodtan leirni a gondolatokat!
Milyen szerencsés vagy hogy a róka elkerül.
Békélj meg Ákos méretével, még kinőheti Magát! A lényeg hogy eleven gyerek!
Emma!
Örülök hogy jók az eredményeid.
Én is ma voltam, remélem rendben lesz megint, csak szerdán tudom meg, a dokihoz megy az eredmény.
Pompi és Zsuzsi!
Csak ámulok, hogy Felétek milyen uri kiszolgálás van a kismamáknak! Itt Érden állhatod végig az órás sort, senkit nem zavar, ja és csak kizárólag szerdán mehetnek a kismamák vérvételre :evil: Emiatt én eljárok Budafokra, ahol remekül és gyorsan megy minden, és az éhomi cukrot megnézik a cukormérővel rögtön, nem kell + 1 órát csak arra várni, hogy megihatod-e a cukrot.
Zsuzsi!
A 3, trimeszter (mivel 13 hét 1-1 trimeszter) a 28.hétnél kezdődik.Nemsokára Te is eléred! :D

Ma megint vettem 1-2 rucit, ugy döntöttem hogy hőség lesz a nyáron, és napozókat meg rövidujju bodyt vettem. Végülis téli cuccom van Emeséről (szép rózsaszinek :lol: )
Meg lenne a hugomnak is, 2 fiut nevel, de beközölte, hogy "sajnos" ő már MINDEN babaruhát elajéndékozott (igaz, fél éve tudja, hogy babánk lesz megint :? ), a kicsi fia egyidős Emesével... Ilyen aranyos családom van ám nekem :roll:
Legalább örömem telhet a babaruha-vásárlásban :)
Még megyek vasárnap is, aztán többet azt hiszem nem. Viszont egyedül nézelődhetek, akármennyi ideig!!!

[url=http://lilypie.com]KépKép[/url
melcsi1967
 
 


Melcsi :D
én is vettem napozót, meg r.ujjú bodyt... nem gondolom, hogy hosszú kellene majd.
H.ujjú mondjuk van a fiúkról, abból 1 db-t sem fogok venni.

most vizsgázom egyet- kettőt, de utána ténlyeg a lovak közé kell csapni, hhogy minden meglegyen :D
jah, meg még nyaralunk is egyet majd 22-25 között :D

Orsi
KépKépKép
icsilya
 
 


anikó,
Isten hozta a kis Ágostont közöttünk! :P Remélem, jól vagytok és hamar elmúlnak a fájdalmak. Nagyon sok boldogságot kívánok Nektek!!!

hajni, te toplistás! :o
gratula a szép méretekhez! Hú, de izgi, mindenki egyszer csak ott találja magát a finishben! Olyan hihetetlen! Hát, akkor egyezzünk ki a 4 hét múlvában, mint eccerreszülésben, jó?

mi lehet napszemcsivel?

icsilya,
te aztán nem hagyod pusztulni az agysejteket! 8) Teljes csönd és vizsgázás, brrrr... :roll: Én már úgy érzem, elég volt a vizsgákból, most egy jó darabig csak magamnak olvasok!
A pakolással is úgy vagyok, hogy nem bírom magam motiválni, csak ha hazajön a férjem és ő nekiáll, akkor jön rám is a serénység!

emma,
hát nem így terveztük, de hihetetlenek ezek a "Mesteremberek", hogy soha nem bírják időben befejezni. Nincs más megoldás, mint szegény picikéimnek adagolni, hogy ezt még bírjátok ki...! :?

zsuzsi, melcsi,
sajnálom, hogy ilyen rossz élményetek van az orvosi rendelőből. Nálunk a körzetinél van az, hogy mondta, hogy nyugodtan kopogjak be soron kívül... na ott aztán tényleg tudnak nézni a banyák! :twisted: Aztán most legutóbb mégis végigültem a sort, mert akartam kérdezni is pár dolgot, közben jöttek a kismamák, bekopogtak és nem voltak olyan stresszben, mint én. Végül is nézzen mindenki úgy, ahogy akar!
De azért többnyire nagyon kedvesek velem utcán is az emberek. Ezt már most érzem, hogy hiányolni fogom!

melcsi,
nekem az nagyon tetszett, mikor írtad, hogy az osztálytalin te voltál a legidősebb és a legfiatalabb kismama egyben! :D Jópofa...!


Tegnap voltam leletért, ami múltkor volt fertőzés, az teljesen elmúlt, helyette másik 2 eredmény lett pluszos. Most megint izgulhatok csütörtökig, mit mond a doki.

Sajna ma este kikapcsoljuk a gépet, és nemtom az új lakásban majd mikor jutok hozzá. :(

KépKép
pompomlány
 
 


sziasztok!!!
először is Anikó gratulálok és nagyon sok boldogságot, egészséget az egész családnak!! Neked sok-sok tejcsit!!! Az Ágoston nagyon szép név!! Majd gyere a képekkel !!!

másodszor lécci segítsetek!!! az éjjel rettentesen begörcsöltem, de nem folyamatosan, hanem úgy 20 percenként egy erősebb görcs. tudtok segíteni mi lehetett?? volt valakinek már ilyen??? azt sem tudom, hogy mi görcsölt!! a méhem vagy a hasam. hogy lehet ezt megállapítani??? mondjuk este eléggé össze ettem. :( :oops: lehet, hogy az tett be,???? :( a méhössszehúzódás milyen érzés?? vagy ha mondjuk kinyílik a méhszáj azt lehet érezni?? az görcsöl??? köszi előre is!!!!!!! :( :( :(

Kép
Kép
kiscsillag
 
 


Pompi :D
Tudod, hogy nekem a vérképemben hány eredmény plusszos?? :wink:
ha 4 alatt van észre sem veszem. :)
szóval ha kettő van és egycsillagos, akkor ne aggódj, az semmi vészest nem jelenthet :)

agysejtek: tudod néha azt érzem, hogy az agysejtek és az IQ egy része a szüléssel a ygerekhez vándorol, ezért aztán, ami marad, azt bizony munkára kell fogni, hogy ne másszak át a kisnövényhatározóba :) :)

Kiscsillag :D
ha nyílik a méhszáj nem érzed, teljesen kísérőtünet nélkül is ki tud nyílni, a korai nyílás ált. ilyen.
én megmutatnám egy dokinak.
kisterhesen a méhösszehúzódást a görcstől elválasztani szerintem nehéz, mert nem tudod annyira elkülönölten kezelni a méhed még, mert nem olyan óriási nagy.

Orsi
KépKépKép
icsilya
 
 


orsi
aranyos vagy nagyon!! köszi szépen!!! felhívtam a dokit, azt mondta ha most tünetmentes vagyok akkor feküdjek szigorúan!!!! úgyhogy most megint ide vagyok "kötve". de nem baj, csak ne görcsöljön. azt még nem is mondtam, hogy a derekam is fáj. :( lehet, hogy ahogy nő a méh az attól van???
végülis a lényeg, hogy ne vérezzek!!!

szebb napokat mindenkinek!!!!

Kép
Kép
kiscsillag
 
 


icsilya,
lyó, hogy vagy, olyan megnyugtató tucc lenni! :D
+ Jó ez a kisnövényhatározós szöveg! :lol: :D :lol:

kiscsillag,
háát, akkor feküdj csak szorgalmaSsan (okosabbat nem tudok hozzászólni - pláne, hogy nekem is már olyan a bokám, mint a gagyi mami hátsója, oszt mégis percenként felugrálok).

KépKép
pompomlány
 
 


Kiscsillag :D
feküdj.
A derekam nekem ezer és egy éve fáj szinte a terhesség legeleje óta, no, én azzal sem foglalkozom extrémen :)

Orsi
KépKépKép
icsilya
 
 

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet: