Új privát üzeneted érkezett!

Sajnos mindenképp kell kórházba mennem,mert ha meg is indul magától akkor is utánna kell eü. küret. Ebben az esetben viszont nem kellene tágító a mütét elött.
susy75
 
 


Susy :( :(


Csajok,
Képzeljétek, nálunk volt reggel izgalom. wc után vér is volt a papíron. Dokit hívtam, irány be hozzá. Mondta, hogy készüljek úgy, ha bármit talál, befektet rögtön a a kórházba. Na de - Istennek hála - semmi bevérzés, méhszáj tökéletesen zárt, kicsikénk nagyon jól van és elérte az 1 kgot :D Mivel ez egy egyszeri kis löket piros vér volt (reggel óta egy csepp se), doki szerint a nagy növekedésben megpattanhatott egy ér. Ma- holnap szigorú fekvés, szerdán cukor és újabb uh. Remélem teljesen megnyugodhatunk.

Kép
Kép
emma1976
 
 


Emma :)
Jól beparáztattál mikor olvastalak. Egyébként én is állandóan ellenőrzöm a wc papírt. Éjszaka nem szoktam villanyt kapcsolni és volt már rá példa, hogy a holdvilágnál sötétnek láttam a papír egyes részeit. Szaladtam a kapcsolóhoz, de szerencsére csak elszakadt a papír. Pihizz sokat!

Suzy :)
Jó hogy legalább beindult valami. Szegénykém, még nincs vége a megpróbáltatásoknak, de aztán majd minden jobb lesz.

Dzsulee :)
Szuper csini kismami vagy és sugárzik belőled a jókedv és az optimizmus.

Kép
Kép
tiza
 
 

 
 

Emma! Tudom, mit érezhettél. Én a 30.héten voltam így, annyi különbséggel, hogy engem szó nélkül befektettek, majd 4nap múlva kiengedtek, és azóta sem mondott senki semmit. De legalább most már van elképzelésem, hogy mi lehetett. Szerencse, hogy nincs semmi baj.

Dzsuli! Nagyon csini vagy! Hatalmas ez a pocak!!Mikor is szülsz?

Nem semmi árakról beszéltek itt a babakocsival kapcsolatban! Először nekem is a Peg Perego tetszett, de mikor megtudtam az árát, már nem tetszett annyira. Nem is bánom, mert Léna most 4,5 hónapos, és már kinőtte a babakocsit, fent van a vázon a lába, ha lefektetem. Ülni viszont még nem ül, így most babakocsi szünet van nálunk.
Elkészült a honlapom, ha valakit érdekel, http://babaturi.gportal.hu
Még nincs teljesen feltöltve, csak a 86-os ruhákig, de gondolom azok még senkit nem motiválnak. Ha megnéztétek, kérek véleményt, hogy mit gondoltok! Árakról, ruhákról, stb..

tynus12
 
 


Susy,
Drukkolok, hogy a kevésbbé rosszal túl legyél a műtéten, s biztos vagyok benne, hogy hamarosan ott lapul majd egy(esetleg két)gombócka a pocakodban :)
Emma :shock:
Drukkolok, hogy minden ok legyen, de ha a doki azt mondta, hogy nincs baj, akkor biztos, hogy úgy is van! Pihenj sokat!!!!!
Tünde :)
s ilyenkor Nektek mindig új gyerekorvos után kell néznetek, vagy az ellenőrzésekre hazajártok?? biztos, hogy nem olyan egyszerű, főleg amit most hallani az eü-ről

Lányok :)
Két kérdésem van, az egyik, hogy az elevit összetevőjét valaki megtenné, hogy elküldené nekem, vagy aki be tudja scannalni, s e-mailen elküldeni (e-mail cim a profilomban)!? Szeretném összehasonlítani azzal a Femivit Folico nevű tablettával, amit nekem kell szednem :roll: - Előre is köszönöm a segítségeteket!
A másik pedig, hogy annyi mindent olvasni arról, hogy hajfestés így meg úgy a terhesség alatt, de én még 6 hétig nem bírom ki, a már most két centis lenőtt hajammal :oops: Erősítsetek meg légyszíves, hogy nem lesz semmi baj, ha elmegyek hajat festetni !??

Dzsulee :lol:
Írtó csinos vagy!!!! Csak a medicin (milyen furán néz ki ez leírva :lol: ) labdád van, s mellette sehol egy plussz deka!! Gratula!

Tiza :)
Holnap ultrahang!!! Már biztos, hogy nagyon várod!? :D

Szilvia

Kép
Kép
Kép
szilvia72
 
 


Tiza
Én meg már hetek óta nem néztem gúvadt szemekkel a wc papírt, de most kezdődik megint.
Egy percre öntött el a pánik, aztán végig azt szuggeráltam magamnak, hogy a babának semmi baja, a legrosszabb esetben néhány hét kórhát

Tynus
Ténylg volt ilyened??? Ugyanígy??? Most bocsáss meg, hogy ezt írom de jó ilyet hallani (főleg, hogy minden rendben volt veletek utána), mert hozzám közelállóknál, vagy nagy vérzés, vagy barnázás volt, de ilyen, mint nekem, nem.

Kép
Kép
emma1976
 
 


Tynus, nagyon jó ez az oldal :wink: már regisztráltam :D

Én is mindig nézem a Wc-papírt :roll:

Emma, örülök hogy minden rendben, de aztán tényleg pihenj sokat :wink:

Kép
mona76
 
 


Dzsulee :D

Köszi, köszi, köszi!!!
Juppeee, én pont az ilyen kirakatban babanézős híve vagyok, a tesómnál is így volt anno a Szabolcs utcában, a Jánosban meg frászt akartam kapni, hogy olyan istvánosan az ágyban a gyerkőcök, a három órája szült kismaminak is tűrnie kell az idegen látogatók özönét, és ha ejszakára a barátnőmék(így beszélték meg szobatársaikkal) beadták a kicsiket, akkor volt csúnyán nézés a csesemős nővérektől...
Csupa jó hír! Köszi az infót. Kérlek oszd majd meg a gyakorlati tapasztalataidat is!
Bírod még???
Mikor érkezik Bora pontosan?? Mindjárt, azonnal?


Legyekmami :D

Sziaaa! De jó!
Hát, igen nem is számítottunk egy ilyen jó kis uttörőre, mint dzsulee! Ráadásul a saját topikunkban :P :P :wink:
Persze, Te is jó kis hírszerző vagy!!!! :!:
Jól vagy, mi a helyzet Veled???
Gyere minél hamarabb ide, úgy szeretném.
Az elmaradt randink óta hiányollak :wink:

Emma :D

Hú, drága! Az nagy para lehetett!!! Pihenj és vigyázz Magatokra!
Toalettpapír :D elenőrzés amúgy nálam is alap!!!

Bogáncs

Kép
bogáncs
 
 


Susy :D

Kitartás!!!!!!+++++++++
Bírom nagyon, hogy nem hagyod el Magad!!!

Bogáncs

Kép
bogáncs
 
 


tynus,
köszi, nálam egyértelműen az Elevit volt az előzőekben a főbűnös, zabálni most sem probléma, mindegy hány óra...:lol:
Amúgy a 38.hetet jegyezzük, amit 2 ujjnyira nyitott méhszájjal egész jó teljesítménynek mondott a doki :P
Babakocsi ügyben az első gyermeknél én is szívbajt kaptam azáraktól (most is) és nem értettem, hogyan lehet ennyi pénzt kiadni rá, aztán a nagy ideoda rohangálásban megtanultam, mit jelent a jó (általában drága) meg a szar (nem mindig olcsó) verda között...ráadásul ilyenkor nem csak a kocsiról beszélek, ebbe a hordozó is benne van, a kemény/beköthető mózes és a sport kocsi betét is (ami itt valóban sport kocsiként tud működni, mert olyan kicsi helyen elfér. A másik 3 funkciósnak mondott kocsi pont semmire nem volt jó, mert mélykocsinak kényelmetlen volt, sportkocsinak pedig túl nagy és nehézkes, inkább vettünk egy kicsi könnyűt, amit csak szét kell rántani, ha megérkezel a bóthoz. Nu, ez a szuper kikkó mindet tudja, ügyesokos, utána meg remélem el tudom adni viszonylag normális áron)

bogáncs, lmami,
kedves egésségetekre az infókat, mondom, majd még szállítok, ha addig sem találok valakit, aki hajlandó lenne megszülni helyettem ezt a terebélyesnek ígérkező kölköt :shock: 8)

tiza,
köszi, pláne, ha az ügyeletes "csinimami" mondja :lol:

emma,
úgy tűnik a gyerek az angol humorért rajong és már most viccelődik... :lol: Lényeg, hogy minden oké, de azért pihenjél ha ilyen pattogósak az ereid. (na szép, ezt pont én mondom...)

szilvia,
köszi, de azért akad ott fölös dekából ha jól megnézzük, nem is egy (de inkább közel 500 :? )
dzsulee
 
 


csajok erről mi a véleményetek?

Hauck.
Újszülött kortól használható, strapabíró, nehéz terepviszonyok mellé is!
- textil mózeskosárral (merevfalú, lábzsákká alakítható)
- nagy bevásárlóháló
- levehető kocsitető
- állítható magasságú lábtartó
- levehető első karfa
- állítható magasságú eslő karfa
- átfordítható tolókar
- állítható magasságú tolókar
- felfújható, légkamrás kerekek
- kerékátmérő: 30 cm
- súlya: 14 kg
- 3 pozícióban, kb. 170 fokig dönthető háttámla (majdnem vízszintes)
- összecsukva méretei: 103*66*50 cm
- fekvőfelülete: 30*90 cm
- magassága: 109 cm
Kép

Kép
mona76
 
 


Mona :)
Nekünk Hauk kocsink volt, két gyereket "kiszolgált". Sőt, még most is megvan és kutyabaja. Nem is fogok másik kocsit venni, ha összejön a kistesó.

Pusszantás! :)
Vendég
 


Susy, privi ment!

Puszi a többieknek is! :)

Fenci
fenci
 
 


mona,

bocs, de sztem nem a legpraktikusabb...:(

1. A felfújható kerekek jól jönnek, ha sokat fogtok túrázni erdőben vagy nehéz terepen, viszont eléggé nehezítik a kocsit, ami mint írtam az egyik legfontosabb szempont.
2. Sztem ez nem alumínium váz, ha 14kilós és higgy az öreg dzsuleenak, sokat számít!
3. A textil mózest igazából nagyon keveset fogod használni (nem beszélve arról, hogy nem biztonságos, tehát amikor hazahozzátok büdöskét, rettegsz, hogy ne jöjjön egy barom hátulról, de a biztonságos autós hordozóba még ugye nem akarod tenni, annyira kicsi és feküdnie kell), utána -ha téli a baba- még 1-2 sétához jó lesz betétnek, hogy melegítsen (de erre remek pokrócokat lehet kapni), viszont nagyon hamar kinövi és nem lesz szíved az overáljában belepréselni, szóval nem egy túl praktikus cucc.
4. A 170 fok az nem 180(!) és ez szintén nagyon fontos, mert a miniknek VÍZSZINTES KELL, pláne ha esetleg (mint nálunk) hason alszik majd szívesebben, akkor nagyon érezhető az a 10 fok, ami általában több...
Ez sajnos pont egy olyan jármű, amiről beszéltem, azt mondják, hogy több funkciós, de igazából sem mélykocsinak nem jó, sem sportkocsinak, mert mire ülni fog és mozgékonyabb lesz, Te pedig jönnél-mennél, pláne fontos szempont lesz a könnyű kezelhetőség, ami erre a kocsira sztem nem jellemző...:(

A tolókar fordíthatósága viszont jó dolog, ez tény:)))

Szori, hogy ezt írom, de utólag én nagyon örültem volna, ha valaki ezeket elmondja nekem,mielőtt kinyitjuk a bukszát...
Amúgy nyilván mindenkinek mások a szempontjai.

üdv,
dzs.
dzsulee
 
 


Lányok!
Örülök, hogy tetszik az oldalam! És a regisztrációkat is köszönöm! Már vannak vásárlóim is. :lol:

Babakocsi! Nekünk 32.000 Ft-os Pierre Cardin van. 170fokban dönthető, és Dzsuleenak igaza van abban, hogy tényleg nem tudom benne hasra fektetni, pedig 2hetes kora óta úgy alszik. Háton alszik kb. fél órát, és állandóan felriad, mintha megijedne.
Azok a nagy kerek tényleg nem praktikusak. Baromi nehéz közlekedni vele, kivéve, ha állandóan olyan úton jársz, ami nincs lebetonozva. Kanyarodni nem kell velük, az biztos.
A mózest tényleg nem lehet használni, csak pár hétig, mert kicsi, és kinövi. Ebben a nagy melegben meg kifejezetten használhatatlan, belepálik a gyerek.
A hordozós a legpraktikusabb, sajna nekünk már volt hordozónk, így nem azt vettünk, ez meg nem jó bele. Mint már a múltkor írtam a nem lát ki szisztéma miatt most jól jönne.
A miénk sem alu vázas, de szerencsére egyetlen egy feljáró van a járdára a városban, ahol meg kell emelnem. Amúgy meg a garázsban tartjuk, én fel nem cipelném a másodikra, az tuti. :lol:
A nagy bevásárlókosárral mi is büszkélkedhetünk alul, de ha a fekvőrész alja és a kosár között csuklóig beférek, akkor lehet, hogy sokat mondok.
A felfúható kerekekről sem tudok sok jót, a másik fórumomon már a fele kidurrant, úgyhogy fújhatod. Vékony a gumija.
Én sem bántásból írom, de mi is megszívtuk, bár azért 100akárhányezret még most sem adnék ki érte.

Szegény Mona, most aztán feladtuk a leckét, ugye?
A miénk ilyen:
Kép

tynus12
 
 


Sziasztok!
Egész nap nem tudtam feljönni a bnet-re, nem tudom mi volt.
A babkocsi para nálam is játszik. A leírásokból nem tudok dönteni és ami kicsit is jobbnak tűnik olyan 130 ezer ft körül van, viszont a férjem hallani sem akar ekkora kiadásról. Még ez sem lenne akadály, ha lennének érveim (habár én is fel vagyok dúlva az áraktól), de ugye fogalmam sincs melyik a jó kocsi. Ha esetleg valakinek van olyan, ami nagyon bevált, legyen szíves leírni a típusát és azt is, hogy miért jó. Nekem fontos, hogy könnyű legyen, mert az 50 körüli súlyommal (remélem annyi leszek néhány hónappal a szülés után, habár most felfedeztem, hogy bizonyos helyeken igen csak kikerekedtem az enyhe súlynövekedés ellenére is) nehéz emelgetnem.

Képzeljétek! Tegnap találkoztam Ficikével és Tüncsivel. Sütiztünk egyet és sétáltunk a városban. Először Ficire nem tettem jó benyomást, mert ahogy közel hajoltam elkezdett sírni, de aztán le sem vette rólam a szemét és később már nagyon vigyori volt, még "beszélgetett" is.

Néhány óra múlva megyünk uh-ra. Már nagyon izgulok és rendesen beparáztam, mint mindig. Talán kiderül, hogy kukis vagy puncis akarja egész nap kirúgni az oldalamat.

Kép
Kép
tiza
 
 


Dszulee :D

A babakocsis tanácsokat is köszi, mert mi is teljesen másban gondolkodtunk a párommal(háromkerekű, ez többnyire felfújható gumis) és hát utána néztem a neten, ez tény, hogy mind dög nehéz... Mi eleve olyan helyen lakunk, hogy egy kisebb lépcsősoron fel kell vinnem a kocsit ahhoz, hogy egyáltalán kijussak az utcára :P
A te Chiccod hány kiló? A blue cream tény, hogy az egyik legszebb.

Emma :D

Jól vagy :?: :?:

Tiza :D

MInden rndben lesz, tudod én is mindig parázok uh előtt...

Bogáncs

Kép
bogáncs
 
 


lányok köszi a tanácsokat babakocsi ügyben, de jöhet még, mert fogalmam sincs milyen lehet a jó.
A mi utcánk még nincsen lebetonozva, gidres-gödrös, én ezért gondoltam naivan a nagykerekűre.
Az a baj, hogy a mózes részével pedig elfogúlt vagyok, nekem nagyon tetszik :D
Dobok fel még egy kocsit, ez is a kedvenceim között van, bár apa még nem látta az árát :roll:

Hoco:-
- nagy kocsitető levehető táskával, és biztonsági hálóval
- a kocsitetőn beépített napellenző
- állítható magasságú tolókar
- levehető és nyitható karfa
- a háttámla és a lábtartó vízszintesig dönthető
- 5 pontos biztonsági öv
- nagy bevásárlóháló
- könnyített alu váz
- rugós kerekek
- levehető és kézzel mosható huzat
- súlya: 17,2 kg mózeskosárral együtt
- fekvőfelület: 86 x 33 cm
- mérete összecsukva: 100,5 x 62 x 48 cm
- kerekei: 12"
- 3 in 1 textilmózessel!!
Kép

Kép
mona76
 
 


Szasztok,

bogáncs,
a chicco váz egész pontosan kb. 7,6kg és minthogy minden kiegészítőt külön csatolsz rá, ezért sosem kell többet emelni/cipelni, mert ha mózessel mész, akkor azt külön(extra egyszerűen) lecsatolhatod és 2 részletben lehet pakolni, a hordozót is ugye külön viszed, szóval ez relatív jó súlynak számít. A 14 sok, nekem is annyi volt az előző, 10 lépcsőfokra voltunk a meneküléstől sokszor, de nem bírtam rávenni magam, hogy felcipeljem, nem beszélve a buszról, villamosról, amikre ezeket a dögöket effektív képtelenség felteleportálni, márpedig segíteni legtöbbször a 90 feletti nánik szoktak ugrani, ami nagyon édi, csak sokra nem mész vele, amikor ott állsz késésben az orvostól és egyszerűen nincs, aki feltegye a kocsit...

tiza,
ne parázz, inkább igyál egy tejeskv-t, hogy elég éber legyen a béb!
Valahol talán 1 oldallal előrrébb pont összegyűjtöttem a babakocsizás legfontosabb szempontjait, plusz a monának írtakból is elég sok minden kiderül, ha végiggyalulod magad rajta.
Sztem A Peg Perego Pliko P3, a Chicco Ct01 és Nektek talán a Cam Cortina aluvázas, ami jó lenne, mert Ti szoktatok túrázni, annak asszem nagyobb a kereke. Nézegesd meg őket, télleg bazi drágák így fajlagosan, de azért ebben egyrészt a hordozó is benne van, másrészt jól el tudod adni (erről jut eszembe, hogy használtakat is lehet nézni a neten, elég jó áron vannak, de akinek első baba, az gondolom eleve 2 gyerekre tervezi, ez is kicsit tompítja az árkérdést) és azért jó esetben minimum 1,5 évet fogod használni, nem mindegy hányszor fogsz idegösszeomlást kapni ezalatt, ha szart veszel...

najó, dzsulee abbahagyja az okosságok írását, kezdem unni magam....
dzsulee
 
 


mona,

pont egyszerre küldtük a leveleket, úgyhogy csak most láttam, amit küldtél, ha nem levehető a mózes rész, akkor csak abban az esetben merészkedj bele, ha csak a környéken fogsz vele sétálni, nem autóztok (nehéz összecsukni), nem viszed áruházba, nem kell majd nagyon emelgetned(a 17,2kg nagyon sok!) és nem tervezed, hogy bemész vele egy boltba, merthogy nem bolygósítható kerekekkel a zsúfolt polcok/sorok között teljesen esélytelen vagy. Persze van egy tutti megoldás: ha sosem egyedül mész...;-))
dzs.
dzsulee
 
 


Tiza!
Veled együtt izgulok!! Már biztos nagyon szépen fog látszani a manó, csak ne takarja el magát, mint az enyém! Tényleg, én még nem is dicsekedtem vele, hogy énis láttam Ficit ám!! Mikor találkoztunk Tündivel a pelenka meg a cd miatt, akkor. Nagyon figyelt az autóból. És tényleg tündéri. :lol:
Mona!
A helyedben én olyat néznék, aminek a kereke bolygósítható. Ezek közül a nagykerekesek közül egy sem az. Ha megnézed a mienket fönt, akkor látszik, hogy a két első az kisebb, és forog, a hátsó nagy, mint a te képeden, de az nem forog. Ez közlekedés szempontjából nagyon előnyös. Ha ilyen nagy kerekűvel bemész egy áruházba, vagy akárhová, csak egyenesen tudod tolni. Énis ezért voltam megveszve, de a pesti bababörzén toligáltam, és nagyon nem jött be.
Én nem értem, mit akarsz azzal a mózeskosárral. De tényleg. Mire megszülsz, még nagyon meleg lesz ahoz, mire tél lesz, addigra már nem fog beleférni. Hordozótok van külön? Mert ha nincs, akkor célszerűbb lenne inkább olyat nézned.
Tündi!
Hogy álltok a hozzátápival? Léna úgy tűnik imádja ezeket a kajákat. Kapott már alma-banánt, boltit, almát házit, banánt házit, őszibarackot, kajszit, sütőtököt boltit, és répát házit és boltit is. Meg tejbegrízt is. Egyedül a bolti répával vannak gondok, de tényleg brutál. Meg körbe kéne szigetelni mindent a lakásban, mert tegnap kiverte a kanalat a kezemből, és a pép a fején landolt. :lol: Én meg először nem találtam sehol, még az ülőgarnitúra mögé is benéztem. :lol: Csak olyan fura, hogy ezektől nem olyat kakil, mint szokott.

tynus12
 
 


Bogáncs
Köszi az érdeklődést, azóta semmi piros, kezdek jobban lenni :D

Babakocsi
na akkor a másik kettőt amit Dzsulee javasolt is megnézem, bár a pliko 3 bűvöletében élek jelenleg :D
Tiza, én is dobtam egy hátast a 130ezertől, de mikor megnéztük a többit + mit kell hozzá még venni (ami a Pliko árában benne van) rájöttem, hogy 100 alatt úgysem jönnek ezek ki. Tényleg egy lehetőség a net, ha egygyereket szolgált csak ki a kocsi, biztos jó állapotban megkapod. De hát ti is szeretnétek kistesót, vedd úgy, hogy csak fele ár 1 gyereknek :)

Kép
Kép
emma1976
 
 


ja, és most látom:
kerek 100 nap :D

Kép
Kép
emma1976
 
 


Emma :)
Jól megijesztettél engem is, mikor olvastam a híreket. Szerencsére semmi komoly, úgyhogy mostmár tényleg megnyugodhatsz! Azért tessék pihenni!

Susy :)
Mikor lesz a műszeres befejezés? Légy erős, veled vagyunk!

Dzsulee :)
Tök jól néző ki így az utolsó napjaidban :twisted:
Félek, hogy a Jánosban én is találkozom majd egy "Kolompár Kevinnel és "szűk" kis családjával, mert úgy hiszem ott is szabad látogatás van :(
A SOTE II. tényleg szuper hely, csak jókat hallottam róla :)
Nem sokára te is kipróbálhatod!

Tiza :)
Várom a híreket :)
Én holnap megyek 4D-re!

Kép
Kép
szilva069
 
 


Szilva,

köszi, meg is dolgozom érte, 1-2 tábla csoki+max. fél családi zacskó tesco ropinál sosem nassolok többet egy nap...:wink:

Hú, én is asszem, hogy hamarosan empirikus úton is szerzek tapasztalatokat a SOTE II-ről (azért köszi a megnyugtató infót), Bora ugyan még élvezi a vendéglátásom, de néha megpróbál katapultálni, ilyenkor úgy érzem nem találja a kijáratot....hát én meg nem mondom! :lol: :shock:
dzsulee
 
 


Hát csajok, három a kislány. Ma voltam dokinál, és megmutatta magát. Szinte biztos voltam benne, de azért még reménykedtem.
Nem tudom, mit szól a párom, ha hazajön.

Babakocsi: tapasztalat szerint tényleg jó a bolygosítható kerék (bár könnyebben tönkremegy), és a másik oldalon a nagyobb kerék. Fontos a megfordítható tolókat, a sok fokozat a háttámlában és teljesen vizszíntes rész, a jó nagy bevásárlórész. Nekem ezek nagyon jó szolgálatot tettek.
Na meg, hogy téliesíteni lehessen.

Kép
Kép
Kép
h.nelli
 
 


sziasztok!

susy!
mi ujság veled mikor kell menned a dokihoz????
nagyon sokat gondolok rád és lélekben veled vagyok!!!!
KITARTÁS!!!!!

szilvia!
nekem az a véleményem a hajfestésről hogy nyugodtam mivel a terhességnek semmi köze a fejbőrödhöz a lényeg hogy ne 12%-os hidrogén-peroxidot használj!!!
én fodrász is vagyok és már sokan kérdezték ezt tőlem én is festetem a hajam és semmi bajom és a fiamnál se volt bajom ebből!!!!
de ha mégis el akarod kerülni a festéket akkor használj szinezőt!!!!
bocsi hogy hosszú lett!!!
hanyadik héten tartasz???

emma!
akkor nagyon vigyázz magadra és pihenj sokat nekem is ezt tanácsolták!!!!

tiza!
várjuk a híreket bizti nagy élmény lesz látni újra a picurkádat!!!

szilva!
de jó nektek már 4d-re mentek a legnagyobb élmény szerintem!!!
várjuk tőled is a híreket!!!

rólam!
minden oké csak az émelygés nem akar távozni tőlem de remélem majdcsak túlleszünk rajta!!!!
ja és képzeljétek a kisfiamat beiratuk az oviba és már nagyon várja majd szeptemberben megy és remélem szeretni is fogja!!!!

mindenkinek szép estét!!!!

tündi23
 
 


Sziasztok!
Otthon megint nem jó a gépünk, így csak itt tudok jelentkezni. Hát végleg eldőlt, hogy kukacost várunk. Egyből megmutatta a szerszámot. Az volt az egyetlen testrésze, amit teljes valóban láthattunk. Nagyon bután viselkedett a kis drágám. Már "fejen áll", de kifli alakban össze volt kucorodva és folyamatosan a lábfejét dugdosta a szemébe (sőt többször fejbe is rúgta magát). Az egyik kezét a feje mögé tette, a másikkal pedig behajlított könyökkel és visszahajló csuklóval takarta az arcát. Próbáltuk "jobb belátásra bírni" a dokival, köhögés, kocogtatás stb., de csak azért sem hagyta magát.
A férjem beparázott, mert nagyon fura helyzetben volt az egyik keze és a doki is rákontrázott, hogy nem a szokásos póz. Most persze én is parázok. Képet majd teszek fel, remélem sikerül a szkennelés.

Kép
Kép
tiza
 
 


Iza
Szívből gratulálok a kis kukacoshoz!!! :lol:

manda
 
 


Susy
Még nem írtam neked, de sokat gondoltam rád!:(
Le a kalappal előtted, nagyon erős vagy!!!

manda
 
 


Nelli :D
Gratulálok a bébihez, ne búsulj, majd lesz egy csomó fiú unokátok!!!

manda
 
 


Tiza!
Ne aggódj, lehet, hogy csak az uh zavarta a kis drágádat. Amúgy gratulálok a kukishoz. Léna is először a nuniját mutatta, aztán elszágyellte magát, és eltakarta az arcát, és az utolsó 20mp-ben vette el a kezét onnan.
Tündi!
Neked is gratulálok, erősíted velünk a lányok táborát legalább. Majd a következő talán fiú lesz, nem? Vagy majd az unokák!! :lol:

Ma voltunk vesegondozáson, szerencsére teljesen megszűnt a vesetágulat mindkét veséjében, nagyon örülök, nem jó dolog a vesebetegség.

tynus12
 
 


sziasztok!

tiza!
grtaulálok a kisfiúhoz és bizti minden rendben van a kismanóval!!!!

tündi23
 
 


Sziasztok :P

Végre hétfő óta itthon vagyunk 17 nap kórház után :? , de a lényeg az hogy a kisfickó jól van!
Csak egyenlőre röviden a szüléstörténet 16-án este kaptam egy méhlazitó kúpot ,mert több mint másfél hete másfél újjnyira nyitv voltam ,de nm tágultam tovább,este megkaptam a kúpot és kedd hajnai egy óta a szülő szobán voltunk 5 perces fájásokkal ez egyre erősebb és gyorsabb lett,de reggel kilenckor is két újjnyira tágultam így császár lett belőle, Balázs 9 óra 45 perckor bújt ki igazi kis szőrmók,még a fülén is fekete szőr van imádom :P . Szopizás nem megy annyira de próbálkozunk :wink: ami cicibe marad lefejem és üvegből adom neki oda.
Nemsokára vissza olvasok!

Barbi
zbarbi
 
 


Kép

Képbabafalva.hu vonalzó
zbarbi
 
 


Barbi :D Nagyon gyönyörű ez a baba! Gratulálok hozzá!! :lol: Remélem hamarosan a másik topik lakói is büszkélkedhetnek majd egy csöppséggel! :wink:

Pusszantás és pocisimi mindenkinek!

Fenci
fenci
 
 


Barbi :D

Gyönyörű a kislegény!!!
Sok szeretettel gratulálok, sok-sok boldogságot kívánok!!!

Dszulee :D

Iszom babakocsis szavaidat, a drágám már röhögött este, hogy honnan vagyok így kigyúrva a témában. Mondtam, hogy Dzsulee topiktársam a hivatkozási ponz :P
Mi is szeretünk túrázni, de a súly fontos nagyon! Megyek, megnézem a túrázós változatodat is!!

Emma :D

Örülök, hogy jobban vagy!!!!

Tiza :D

Juppee, kisfickó!!!! Ne parázz, nincs ott gond!

Csajok!!!
Most telefonáltam afp ügyben a Schöpfibe hál'isten 1.2 MOM, ami teljesen jó eredmény!!!
Annyira örülök!!!

Bogáncs

Kép
bogáncs
 
 


csajok, köszönöm babakocsi ügyben a tanácsokat :wink:
Este aztán megvítattuk apával, ki is néztünk párat, persze csak a neten, mert hogy az építkezés miatt mikor lesz idő bevásárolni :roll: hát fogalmam sincs :?
barbi, nagyon gyönyörű a babó, gratúlálok. :wink:

Kép
mona76
 
 


Barbi :D
Húúú ez a gyermek olyan, mint a nagykönyvben meg van írva!!!!!!!! Csodaszép! Szeretettel gratulálok!

Nelli :D
Jaj, nehogy elkenődjetek! 3 kislány :) tesómnál ugyanez van, kettő lyányzó után úton a 3. :) Ő örül, és férje is megbarátkozott a helyzettel - párod mit szólt?

Tiza :D
Juhhéj kukacos! Nehogy már azon agyaljatok, hogy milyen pózban van! Ezek a kis drágák állandóan változtatják a figurákat! És végülis a neme volt a lényeg, azt meg ügyesen megmutatta :D

Mi nagyon jól vagyunk! :D Mai uh-n is nagyon édes volt, doki mondta is, hogy ez a gyerek nagyon jól érzi magát :D
BPD 6,7 Súly:1050 :D Feje, az tankönyvi, és kicsit súlyosabb az átlagnál :D És nagyon édesen mutatta a pofiját :D Helyes kölök :D

Kép
Kép
emma1976
 
 


Bogáncs :D
1,2 MOM -szipiszupiiiiiiii :D :D
Tegnap nálunk is ugyanez a párbeszéd folyt férjemmel: Mondta Dzsulee, hogy 3 babakocsi jöhet szóba :D Próbáltam a másik kettőt megtalálni a neten, de nem szántam rá sok időt és még nem sikerált. Ha megtalálod, küldesz címet? Köszi!

Kép
Kép
emma1976
 
 


Sziasztok, ezt most leltem:

Kiválasztod a tájegységet, ahol laksz, kilistázza a kórházakat. Ahol a szülészeti ágyszámra 0-t ír, ott szűnik meg.
http://www.eum.hu/index.php?akt_menu=5117

Kép
gaby25
 
 


Barbi :)
Ez a kisfiú egyszerűen gyönyörű!!!
Sok boldogságot hozzá! és meglátod, a szopi is szépen beindul.
Anyu szerint én ilyen kis lusti voltam, és fejni kellett a tejet.

Emma :)
Dehogy kenődünk el! Pláne én nem. De a párom is azt mondta, nem baj, csak egészséges legyen :lol: És már nagyon kiváncsi rá :lol:
Csak majd a küölönböző megjegyzések fognak zavarni, de igyekszem majd nem figyelni rájuk.

Klassz, hogy az UH-n minden rendben volt!

Bogáncs :)
Gratula a tökéletes AFP-hez!

Tiza :)
Gratula a kis kukacoshoz!
Meglátod, nem lesz semmi ba, ne parázz!

Én kb. 2 órája olyan rosszul lettem, azt hittem lefodulok a székről. Most már jobban vagyok.

Kép
Kép
Kép
h.nelli
 
 


Barbi :lol:
Gyönyörű ez a Balázs! És az a fekete haja?! Nagyon helyes!!!
Gratulálunk hozzá!

Puszi:
Andi és Karcsi

manda
 
 


Barbi! :D
Gyönyörűséges kis legény!! Gratulálok!!! :wink:
Tiza: :D
Gratulálok a kis mazsoláshoz!! :wink: :lol:

Nekünk is van már szívhangunk és egész 3 mm-es a manóvári és megközelítőleg 6 hetes. :lol: A szülés várható időpontja dec 28-jan 1 között. Szép kis szülinapi ajcsi lenne a fiamnak ő jan 1-jén született. :wink:

drumka
 
 


Zbarbi
nagyon édes kisfickó :D tündéri :P :wink:

Kép
gaby25
 
 


Manda :)
Köszi a gratulációt. Ti mikor kezdtek pontosan?

Tynus :)
Remélem tényleg csak az uh zavart. Szupi, hogy nálatok minden rendben.

Barbi :)
Hogy ennek a gyerkőcnek mennyi haja van. Nagyon szép formás, gratulálok!

Bogáncs :)
Tudom Te is mindig parázol, látod minden rendben van. (Mondom én, aki még egy kis kézbehajlítástól is rosszul van.

Dzsulee :)
Én is már fejben mondogatom, hogy mivel kell a páromat meggyőzni. Én sem találtam meg az összes általad ajánlott kocsit, de eddig nem is értem rá ezzel foglalkozni, mert ellenőrzés volt nálunk egy uinós pályázatnál.

Nelli :)
Most lesz atzán nő uralom. Én a három kislánynak is örülnék, de nekem már azt hiszem nem lesz időm három gyereket szülni.

Emma :)
Legszívesebben egész nap uh-n figyelném, hogy mit művel éppen a lurkó.

Szilva :)
Majd várjuk a Te híreidet is. Remélem Boldi összeszedte magát. A mi kis fickónk 1,2 kg, nem sovány hál' istennek.

Drumka :)
Lehet abból még karácsonyi ajándék is. Gratula!

Teszek fel képet.
Az első az arca látszik, jobb szemében a lábfeje, a másik oldalon könyök takarás.
A másodikon jobb alsó sarokban a "szerszám", egyértelmű bizonyítéka nemének.



Kép

Kép

Kép
Kép
tiza
 
 


tiza, nagyon édes a baba, és micsoda akrobatikus :D :wink:
mi lesz a neve?

Kép
mona76
 
 


Iza
Kb. 1 hónap múlva kezdem a decapeptylt szúrni és után még 1 hónap a beültetésig.

manda
 
 


Mona :)
Fogalmunk sincs, csak lány nevünk van. Hi-hi.

Manda :)
Akkor azt már fél lábbal is kibírjátok. Drukkok mennek ezerrel.

Kép
Kép
tiza
 
 


Iza
Köszi szépen!
Csak már nagyon elfárad az a félláb! :lol:

manda
 
 

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet: