Jó reggelt mindenki,
Orsi, már akartam kérdezni, hogy mikor indítod ezt a pszichodráma csoportot? És hány alkalom? És mennyibe kerül? És mesélj már még erről a módszerről, mert én is szeretnék egy ilyenen részt venni, és valószínű szeptembertől megyek is, az havonta egy hétvége, és 9 alkalmas, sokat várok tőle. De légyszi mesélj már te is, hogy tényleg milyen.
Ági, hogy indult a reggel???
Serfi, hűűű, rendes ágyikó, az komoly.
Tényleg, kb. ilyen idős kortól majd már szét lehet szedni? Én ezt nem tudom, hogy mikortól nem leesősek a gyerekek...
Egyébként az ősök nagyon jól fogadták az eljegyzést, mindenki örült, főleg anyukám, ő azért titkon nagyon vágyott arra, hogy mi összeházasodjunk, de megértem, én is szeretném a gyerekemet az esküvőjén látni.
ÉSSSS: hogy mennyire jól mennek a dolgaink, az első és legfontosabb, Peti és az exnej megegyeztek (illetve az a görény végre elfogadta a megegyezés), így örökre lezárult a vagyoni per is, már csak a technikai részletek vannak hátra, és örökre megszabadultunk attól a szeméttől. JUHHHHÉÉÉÉÉ
Az uram leadta a szakdoliját is, ami iszonyúan nyomasztotta, és mindez a két dolog egy hét alatt, látványosan fiatalodott pár nap alatt, kisimult, jól alszik, szóval én is örülök nagyon.
Így most már ha akarunk, mi is tovább tudunk lépni ház és telek ügyben, ami szuper jó.
Dia, nagyon eltűntél, mi újság veletek??
Ancsa, és a képek???????
Ki merre a hétvégén????