Új privát üzeneted érkezett!

En most fagyasztottakert megyek, egyelöre nem kell erlelnem. :lol:

Ugy erted ha TB-s vagy fizetni kell külön a hatchingert? Szerintem nem. Legalabbis nagyon remelem. Egyebkent en most is fizetek a fagyisnal mert meg nem el a biztositasom, de amugy is fizetnek nem akarnam, hogy az ötböl menjen le.

En ugy ertettem a hatchingelös dolgot, hogy akkor amikor a beülti elött hatchingelnek akkor csak azokat vagjak amiket beültetnek vagy a fagyasztasra varokat is?

Köszi szepen amugy! :D

Hat ha nem is erzel semmit...akkor ki tudja... :D

Kép
Kép
jucmuc
 
 


Visszajöttem kicsit!

Dezsi!
Imádom, hogy azt sem érzed, hogy meg fog jönni! :D
De nem szép tőled, hogy vasárnapig idegelsz minket! :evil: :lol: Ugye, csajok?! :lol:

Jucmuc!
Csak azért hagytam ám abba a clostit, mert ezt így kell szedni:3. cn-tól 5 napon át. Úgyhogy nem a mértékletességem miatt fejeztem be. De nem félek ám, hogy túlzottan bepörgetne, sőt! Azért izgulok, hogy hat-e egyáltalán! Nagyon várom az lh-tesztelést! Ha tud venni az uram, akkor este fél 11-kor, mikor megjövök a suliból, el is lövök egyet! :P Ha + lesz, Isten irgalmazzon aptyuknak! :oops: :lol: :lol: :lol:

Úgy tudom, hogy az AHA-t a megtermékenyítés után csinálják meg, úgyhogy szerintem a fagyisok is meg vannak már vagdosva. Asszem ilyenkor csak elő a frigóból és már mehetnek is vissza!
(Érdekes, nekem az elsőnél nem volt AHA! :shock: )
Hú, most néztem meg a papírokat: az elsőnél nem volt AHA, csak transzfer+kryo. A második meg ugye fagyis volt, ott meg odaírták, hogy AHA! Ezek szerint nekem ott felolvasztás után vagdostak. De az is lehet, hogy neked egyszerrre megvagdosták az összeset!
Na, most aztán sokat segítettem, mondhatom! :? :lol:
(Talán kérdezd meg Harcikát, ő tuti tudja!)

Kép Kép
backa
 
 


Jucmuc!
Tb-seknek nem kell fizetni érte, nekem is volt, sose fizettem!
Bár a fagyist én fizettem, de ott nem volt szó AHA-ról! :shock:
Fúúú, lehet, hogy fagyasztás előtt alapból vagdalnak??? :shock:

Kép Kép
backa
 
 

 
 

Jucmuc! Backa!
Képzavarban voltam , hülyeséget írtam. Persze, hogy felengedés után vagdalkoznak :oops:
mindegy, dilis vagyok :twisted:
dezsina
 
 


Okes csajok ertek mindent es köszi! :D :D

Puszi,

Kép
Kép
jucmuc
 
 


kedves csajok!köszi hogy gondoltok rám!sajna nem tudok többet mint szerdán.ma voltam 2.szor és egyben utoljára(remélem) a starjáni kórházban.
holnap megyek a kaáliba,és megpróbálok szerezni egy megbízható,nagytudású,lelkiismeretes,becsületes,nem pénzéhes orvost,akit ajánlanak nekem.létezik ilyen???????
ha a mai napot túléltem,talán a többit is túl fogom még vagy 80 évig.gondolkodom hogy kéne valahogy a mai napot elmesélnem:
lola29
 
 


egy gyermekéért küzdő nő napja:
hajnali fél öttől forgolódás,majd kelés.1 óra kocsikázás,vizitdíj sorbanállás,vérvétel.van 5 óránk lökődni valahol az eredményig,jajdejó!
édesanyámmal irány a tesco,költsük a pénzt.
vissza kórházhoz,van még másfél óra,sétáljunk egyet!
uh:hcg eredmény :534,50(tegnapelőtt 559,90 volt.)
vállvonogató nénik,szótlan doktorbácsik.megint a rémisztgetés,szörnyülködés,mi van a méhemben.
és kérdezgetem: mi van a méhemben?
kisbaba.elhalt terhesség,előző műtéttől bennmaradt valami?méhenkívüli?senki nem tudja.
ennyi.
lola29
 
 


Lola!

Nagyon sajnálom,amik Veled történnek... :cry:

Kép
andrea23
 
 


Igazán megérdemelnél már egy babát!!!

Kép
andrea23
 
 


Lola!

Senki nem tud semmit.... :shock: :twisted: es megis mit tanacsolnak vagy mit mondanak mi a következö lepes? Fuu tiszta ideg lennek en is...

Tenyleg keress egy jo dokit aki nem csak a vallat huzogatja...

Kép
Kép
jucmuc
 
 


köszi csajok aranyosak vagytok,tényleg kezdem unni a banánt.
ma megyek a kaáliba.és amit tanácsolnak úgy teszek.egy picit még mindig reménykedem,a hcg ugyan nem nőtt,de 25-ttel csökkent csak,hátha....
lola29
 
 


lola!:)
nem szabad feladni!!!! hihetetlen, hogy még vannak ilyenek tanácstalan határozatlan orvosok... kiakasztó nagyon. Nem is tudom, hogy ezt én hogy tudnám tolerálni...És még reformálják itt az egészségügyet!csak azt nem amit kéne... :twisted:
Nagyon nagyon szorítok nektek!!!! gyere a hírekkel itt mindenki nagyon szorít és aggódik érted!

Lányok!
nem tudjátok, hogy az erős migrén nincs hatással a babára? Tegnap egész nap az ágyat nyomtam, nagyon rosszul voltam minden praktikát bevetettem...kicsit izgulok.van ilyenkor valami gyógyszer amit be lehet venni? igaz még akkor sem venném be ,nem akarok manónak ártani, csak már előre rettegek mikor tör ki rajtam egy újjabb migrén.:(
Vendég
 


Sziasztok Lányok!

Lola!
Nagyon bosszantó ez a tétlenség! Valóban azt látom én is megoldásnak, hogy keresel egy igazán szimpatikus és hozzáértő dokit. Érthetetlenül állok ez előtt, szinte hihetetlen, hogy miken kell keresztül menned! Kitartás! Mi itt mind nagyon szoritunk Neked!
dezsina
 
 


Vikimi!
Én úgy tudom, hogy a migrén nincs rossz hatással a babára, de kell valamit tenni ellene, mert az biztosan nem jó, ha szenvedsz!!!
dezsina
 
 


Vikimi,
a migrén nem okoz gondot, de jobban teszed, ha csillapítod.
Van rá homeós megoldásom és normál megoldás is.
A normál az az Algopiryn, a homeós a cyclamen europeum 9. 5 bogyót kell a nyelv alá tenni és hagyni elolvadni.
Az algopirynt a háziorvosom és nődokim is mondta, hogy szedhetem. :) Talán csak ez van amit szedhetünk. Én is szedtem amikor fájt a fejem az elején.
De én inkább megpróbáltam szermentes megoldást taláni. Nekem bejött a több folyadék és\vagy az alvás. Sokat aludtam és kívántam is az alvást. :wink:

Igyál több folydékot. Az is segít enyhíteni a fejfájást. Amúgy meg érzékenyebb vagy most a frontokra és a változásokra. :?

Lilypie Kids Birthday tickers

Lilypie - Personal pictureLilypie Maternity tickers
hajnoca
Dunakeszi
 
 


Lányok!
Most már drukkoljatok, hogy ne jöjjön meg! :D
Holnap akarok tesztelni! Vagy inkább hétfőn... Még meglátom. Persze nem érzek semmit, illetve érzem,hogy nem vagyok terhes, de azért olyan izgi, hogy tesztelni kell! Legalább ez az örömöm meglegyen!!! Majd hétfőn jelentkezem!
Addig is mindenkinek szép hétvégét!
dezsina
 
 


Backa!
Nem vagyok nagy hívő. DE :!: Megnéztem azt a Jonásos dolgot, és majdnem lefordultam a székről :!: Képzeld, a második "sikeres" beültinél pont a 17. volt a nap! Ledöbbentem teljesen :roll: Hiszen tényleg sikerült, mert elkezdődött valami! Erre felbuzdulva megnéztem, mire esett az első beülti! Egyáltalán nem esett egybe! és ugyi az első nekem egyáltalán nem sikerült. :roll:
Hát mit mondjak.... Lehet, hogy csak hinni kell valamiben :? Most ezerrel készülök a bejelölt napokra :P Remélem az előző hónapban csak sikrült eltalálni valamit, mert ha nem is azon a napon, de mellette együtt voltunk :oops: , igaz nem akkor volt a peteérésem (vagy igen :?: ) Na, a holnapi teszten meglátjuk Jónás bácsi naptárját :wink: Ha mégsem vagyok terhes, akkor is le leszek döbbenve, mert ilyen egybeesés nem lehet véletlen! :)
dezsina
 
 


sziasztok!köszi a drukkokat!
ma máshogy jöttem ki a kaáliból,mint tegnap,pedig ma se kaptam túl jó híreket.de valahogy mégis megnyugtattak,mindenre van megoldás.
nem halok bele!mert tegnap még azt hittem!!!!!
szóval ma 600 a hcg,tehát vAJMI keveset nőtt,a progi nagyon kevés.ez nem túl jó.úgy néz ki elhalt terhesség,vagy vmi bennmaradt szövet.kevés esély a babóra,de még az is lehet.pénteken megyek újra.jó lenne ha megjönne,nem kellene műtét.de még az is lehet hogy lesz.ráadásul párom ma közölte megy moszkvába,engem meg műtenek?jó lesz.
na mindegy,utána férjemre várva shoppingoltam.és egész jól elvoltam,ez van,bele kell törődni a sorsomba.
ha lesz valami,pénteken már kell látni a petezsákot.
lola29
 
 


Lola
Gondolom, hogy nem egyszerű várni és remélni...de hát nemsokmindent tehetünk sajna. Drukkolok, hogy ne kelljen műtét!!!

Engem is foglalkoztat a petefészkemen ülő ciszta. Le lehet-e szívni...visszatelítődik-e utána...nem lehet leszívni..lapar lesz-e...ha igen, hol...kell-e fizetni ha nem otthon...stb stb??? Nem egyszerű...de nincs mit tenni:kedd előtt én sem leszek okosabb. :?

Bízzunk a jó szerencsénkben!!!

MREni
Mizu??? Eredmény van már??? :)
vizkriszisback
 
 


Lola,
nagyon drukkolok, hogy minden jól alakuljon, akármilyen nehéz is ez az időszak számodra. Próbálj meg amennyire lehet pozitív lenni, pénteken már biztosat fogsz tudni. Kitartás!

Backa,
csinátá' lh tesztet? Milyent vettél végülis?

Dezsina,
gyere azonnal a pozitív eredménnyell! :D

Vikimi,
egy bogyó biztos nem árt a babának. Semmivel se lehet rosszabb, mintha egész nap nem tudsz felkelni a migréntől :shock: Remélem, időközben jobban érzed magad. :D

Jucmuc,
nálunk első alkalommal mindháromnál volt hatching, ezt mondták is, aztán a két fagyisnál is ráírták a lapra (ezt eddig nem figyeltem).

Kép
wandrea
 
 


Sziasztok csajszik!


Látom zajlik az élet!!!


Lola29

Teljesen átérzem a helyzeted!
nagyon sajnálom ami veled töreténik.
Én is drukkolok,hogy ne keljen műteni.

Vikimini!

Az nagyon rossz a fejfájás.
De biztos van homeópátiáa gyógyszer ellene!
Jobbulást neked.

dezsina!

Sok sikert a teszteléshez.!!!!!!!!


vizkriszisback! :D

Teljesen kitakarították a bal oldali petetefészkemet.
Azt mondta a doki aki műtött,hogy minél előbb lombikot javasol,mielőtt visszajönne CISZTA./Mert ugye sajnos nagyon hamar visszajön./
Holnap megyek Tándorhoz.
nE AGÓDJ MINDEN RENDBEN LESSZ!
GONDOLOK RÁD.

Puszi
m. reni
 
 


Hahó! Mindenkiről tudok mindent, mert mindig olvasgatlak titeket, csak írni nem nagyon van időm - jól felgyorsult körülöttünk minden: visszajöttek a gólyák, nem győzök üzletelni velük :lol: :lol:

Van egy kérdésem: :oops: :oops: Mi ez a Jónás módszer? :oops: :oops: Rém tudatlan vagyok, ne haragudjatok érte!!!!!!!!!!

Olyan jó látni, hogy a sok-sok rossz hír, negatívum, megpróbáltatás ellenére mindenki próbál a talpán maradni!!!!!!!!!!!!!!!!Így tovább!!!!!!!!!!!!
julika79
 
 


MREni
Tök jó...akkor sztem egyből indulhat a lombikod ha amúgy minden rendben...hormonálisan. :D Hanyadik napon vagy?

Julika
Én is néztem már ezt a jónás módszert...asszem van is it róla külön topic....ott kellene szétnézned! :)
vizkriszisback
 
 


Julika,
Ez megmutatja a legtermékenyebb napjaidat meg hogy mikor milyen nemű babára van esélyés. Azt hiszem azt is kiszámolja hogy mikor kell próbálkozni hogy egészséges baba legyen.

Reni,
Mikor kezdesz? Holnap derül ki?
Vendég
 


Dezsina!:)
teszt???????????????
Vendég
 


Helló csajok!

dezsina?ne borzold az idegeinket!
Julika!múlt héten beszélgettünk itt a jónás módszerről,olvass vissza egy kicsit,meg keress rá a google.ban,elég bonyolult leírni.
csajok!hány napos terhességet mutat ki a teszt?eszembe jutott hogy mikor kedden pozitív lett a tesztem,akkor előtte csüt,vagy szerda,tényleg nem vigyáztunk.azt már kimutathatta?és másnap volt 559 a hcg-m.szerintem az nem létezik.
lola29
 
 


Lola!:)
azt szokták mondani, hogy az elmaradt menszesz első napjától kimutatja, de ez szerintem nagyon változó.Attól függ kinek mikor történt a megtermékenyülés.... nem tudm a valódi választ sajnálom....:(

DEZSINA???????????? :shock: :shock: :?:
Vendég
 


Sziasztok Lányok!

Julika!
Backa küldte el, nézd vissza, ott a honlap és meg tudod Te is nézni a fonos napokat :lol:

Lola!
Ez elég rossz, hogy elhalt terhesség is lehet... Ha jól értettem, akkor pénteken mész UH-ra?
Azt viszont nem értem,hogy a lombik után máshová mentél a műtétre? Egy másik orvoshoz?
A Qupido a legérzékenyebb teszt. 10 egységtől mutat. A Gabriel és társai csak 25-től! Csak a 3. gyógyszertárban kaptam, inkább a nagyobbakban van.

Tudom, hogy idegörlő vagyok! Nem teszteltem. Nem mertem a csalódás miatt. :cry: Ha csütörtökig nem jön meg akkor csüt. tesztelek. akkorra fog 2 hetet késni. Most olyan, mintha néha meg akarna jönni, aztán meg megint nem érzek semmit. Tegnap együtt voltunk apával :oops: és akkor sem fájt, pedig olyankor érzékeny szokott lenni. Azért most is jelezget a hasim :( De nem tudom :? Teljesen tanácstalan vagyok. És ami a legrosszabb a napok múlásával egyre jobban beleélem magam. És akkor jön a pofáraesés. :twisted:
dezsina
 
 


Vikimi!
Pont egyszerre irtunk :lol:
dezsina
 
 


Vikimi!
elmaradt menzesz első napja,haha ez nálam elég furi nekem tavaly december 22-én volt az utolsó mensim!peteérést nem tudom.
dezsi!
én nem bírnám ki,amit te csinálsz.
nekem nem lombikból volt a januári terhesség,hanem spontán.
művi befejezést nem csinálnak a kaáliban,azért mentem oda,meg azért mert abban a reményben voltam,hogy odajárok majd terhesgondozóba.
lola29
 
 


Lola!
Bocs, emlékszem már :oops: Ne haragudj! Most akkor Kaáli! Ők biztosan rendesek! Azért továbbra is nagyon drukkolok, hogy a lehető legjobban kerülj ki ebből a helyzetből. Jó sok mindenen mentél keresztül ebben az évben és még csak április van :evil:
dezsina
 
 


dezsi!
a kaáliban legalább NYUGTATNAK!szar volt 2005,szar volt 2006 most szar 2007.
csajok!
tudtok mensimegjövős trükköt?
lola29
 
 


Lola!
Forró fürdő, ha kertes házad van, egy kis ásás.... esetleg lakásátrendezés nehéz bútorok emelgetésével. :wink:
dezsina
 
 


Lola!
Nekem 2002 óta szar 8) Mostmár ránk férne egy kis szerencse :?
dezsina
 
 


Lola!:)
csak bízz a kaális dokikban azok valóban tudják mi a dolguk.... ha nőtt a hcg az jó!Én továbbra is nagyon szorítok!


Dezsina!:)
nem vagy semmi csaj! Én ki nem bírnám az biztos, így le a kalappal előtted! Remélem nem jön meg és ketten Lolával lesztek a topik kismamái!
Vendég
 


Vikimi!
:)
dezsina
 
 


vikimi!
nem nem nem.nekem nagyon picit nőtt,vagyis stagnál.progiszint is alacsony.ebből nem lesz baba,már tudom.
majd dezsi!
lola29
 
 


Lola!
Csak szerettük volna, hogy én :D Megjelentek az első piroskás cseppek... :(
Bevárlak, és majd a kövi hónapban együtt :lol: :lol: :lol: Mutassuk már meg :wink:
dezsina
 
 


dezsi!
neeeeeeeeeeeeeeeeeeee!nem hiszem el!!!!!!
ki akar jelentkezni az új danubius játékra?egy álom születik az a címe.
ahogy rákeresetm nekem ilyen három hetes terminált együttlétes valóvilágosnak tűnik!
lassan reality showt is lehetne a lakásunkban csinálni ezzel az erővel!
hogy csináljuk a gyereket!én lehet hogy jelentkezem nekünk az esküvőnk is így volt anno.
múltkor 2 vizsgálat közt megnéztük a győzike házát,ott cigizett a stáb a ház előtt.
lola29
 
 


Lola!
ugyan nem néztem meg a neten, de úgy hallottam, ohgy 3 hét valahol. Nem? Azt gondoltam, hogy ebből túl nyilvános dolgot fognak csinálni és arról nem is beszélek, hogy 3 hétre egyikünk sem tudná szabaddá tenni magát. realitis szaga van az egésznek....
Lusti vagyok visszakeresni, de hány lombikod volt összesen?
dezsina
 
 


Lola!Dezsina!
Ilyen nincs!!!!!! Ez nem lehet igaz!!!! hogy történhetnek ilyen dolgok????
Kiakasztó!

Lola?
ez tutira biztos?mennyi lett a progid?
Vendég
 


Vikimi!
Most mindjárt elmegyek egy kicsit shoppingolni apukámmal. Ilyenkor veszünk valamit, hogy ne szomorkodjak :cry: Az majd feldob, de nem vagyok annyira elkenődve, csak inkább csalódott vagyok (nagyon)
Következőre sikerülni fog! :wink:
dezsina
 
 


dezsi:3
vikimi:9
lola29
 
 


Sziasztok!
Szombaton már kezdem én is a szurikat és 5-én megyek uh-ra :D :D
Vendég
 


Dezsina!:)
remélem jó sok pénzt elvásároltál, annál jobb nincs is....mi nasikat szeretünk venni :)

Lola!
:(
Vendég
 


Sziasztok Lányok!
Na, hogy ne tudjak aludni: Tegnap a 3 csepp vér után nem jött semmi :roll: Éjjel semmi. :roll: Ma (eddig) semmi. :roll:
Akkor most mi van? Ez akkor most nem is volt mesi.

Vikimi!
vettem pár DVD-t :lol:

Lola!
mik ezek a számok?

Pandácska!
Hajrá!!! Drukkolok!
dezsina
 
 


Dezsina,
Én csinálnék egy tesztet... :roll:
Vendég
 


dezsi!
a számok a válaszok a kérdéseitekre.szerintem feltétlenül menj vérvételre!!!!!!
lola29
 
 


Sziasztok!
:)
Remélem Piri hamarosan itt van....ugyanis indul a lombik!!! A hőm ma már a béka sege alatt. :D

Nem volt mit leszívni uh-n ma. A tüszőrepedés után nem maradt semmi a tüszőből. A kis esetleg csokiciszta ott van a petefészkemben, illetve az is megvan ami a petefészkemen csücsül...de nem is azt akarta megszúrni. Szóval indulunk. A jobb petefészkem teljesen tökéletes...meglátjuk. Kiváltottuk a szurikat, meg egyéb gyógyikat...és pár nap múlva szúrunk. Amikor majd punkció lesz, megpróbálja a csokicisztát eltüntetni ha még ott lesz.
Kaptam Gonal F-et, Decapeptyl-t, Medrolt, Kálium R-t, Aspirin protect-et, E vitamint. Egy doboz Gonal F most csak 15 ezer, 37 volt a támogatás csökkentése előtt, a Deca 10,7 ezer most.

Pandácska
Akkor kb együtt kezdünk a lombikkal!!!!!!!!!! :D
vizkriszisback
 
 


Krisz,
Igen :wink: :lol:
Vendég
 

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

 

X
EZT MÁR OLVASTAD?