Új privát üzeneted érkezett!

Nem jó lett a link, szóval ku-ka@kgb.hu

Kata

KépKép

KépKép
kata007

Halihó!

Jó régen írtam Nektek, de ahogy látom nem is hiányoztamKép
A múlt hetem azzal a bizonyos, elég hosszúra nyúlt munkával telt,
ami teljesen kimerített. Sajnos még a hétre is jutott belõleKép
Pénteken megkezdõdött a suli is. Szerencsére polgári jog volt, ami elég
érdekes szokott lenni.
A hétvégénk is elég pörgõsre sikerült. Szombaton tíz fõre kellett ebédet
fõznöm, kezdõ háziasszony létemre. De elég jól sikerült, úgyhogy büszke
vagyok magamraKép Aztán irány a pince (az összes mosatlan edény maradt,
nem tudom megróttok-e érte, de még most is rám várnakKép), ahol a párom
szülinapját ünnepeltük, szerény, 15 fõs baráti társasággal. A vacsit már
nem nekem kellett megfõznöm, szerencsére akadt egy remek vadász-szakácsunk,
aki hozta az alapanyagot is (vadnyuszi husit) és el is készítette. Isteni lett!
Persze az anyukám nokedlije sem volt kutya! Aztán ment a bulizás hajnalig.
Négy óra volt, mire ágyba tudtam cibálni a páromat. A drága nagyon pörgött
volna még, dehát én, mint gonosz feleség inkább lefektettem aludniKép Néhány
óra alvás után meg felébresztettem (ekkor megint gonosz feleség voltamKép),
mert bizony a buli romjait el kellett takarítanunk. Kölcsön holmit célszerû
változatlan állapotban visszaadni, hogy máskor is megkapjukKép Rohanás takarítani,
aztán ebéd anyósoméknál, ahonnan szintén rohantunk haza, hogy a vendégeinkkel
el tudjunk menni szánkózni Bükkszentkeresztre. Nagyon szép volt, mindenkinek
csak ajánlani tudom. Kb. egy órás a szánkós út. Volt velünk egy kisány is, hat éves, õ
igazán élvezte. Ajánlom minden gyerekes családnak. Aztán
hazamentünk, rokonokat útnak indítottuk hazafelé és már este is lett. A fáradság jelei
erõteljesen elõtörtek rajtunk, úgyhogy gyorsan elmentünk durmolni. Ma pedig
ugye már hétfõ van, dolgozni kellett jönni. Sajnos.
Most hétvégén bál lesz nálunk, oda is szeretnék menni, a páromnak is mondtam már,
õ is benne lenne, de nincs társaságunk. Valakinek nincs kedve jönni?

Lina! Így utólag is nagyon boldog szülinapot kívánok Marinnak!
Puszilom a kis pofiját. A fogkefét már használjátok is?Kép

Panka! Az a sárkányos anyag tényleg nagyon édes. Elõször el sem tudtam
képzelni, hogy milyen lehet a sárkányos, de mikor megláttam, nagyon édi.
Örülök, hogy jól sikerült az NST. Nagyon jó, hogy Marikával mindig beszámoltok
a vizsgálatokról, mire odakerülök, addigra majdnem profi leszek belõlük.
A festés elkészült? Nem arról volt szó, hogy csak 15-ig dolgozol? Ma már 17 van!
Pihenj már egy kicsikét!

Marika! Hát én nem csodálom, hogy a srác nagyon fiatalnak nézett, mert tényleg
úgy nézel ki. Mondjuk a pocira már nem tudok mit mondani, de lehet, hogy
hirtelen csak az arcodat nézte. Hogy telnek a napjaid otton?

Neva! Konyhaszekrénnyel mi újság? Szép lett? Bevallások elmentek?
Laura már jobb kislány?

Kriszta! Milyen volt a hétvégi bál? Gyerekek hogy viselik, fõleg Kristóf, hogy
éjszaka máshol van? Képzeld, az ismerõseink, akiknek 8 hónapos a babájuk
nem tudtak csak egy órácskára jönni a szülinapi buliba, mert hát a gyerek...
Mondtuk nekik, hogy dehát ott vannak a nagyszülõk, õk is meg tudják fürdetni,
etetni a picit, ha lefejik a tejet. Nem. Nekik sietni kell haza. Na mindegy,
legalább eljöttek egy picit.

Zoli! Te mindig olyan rejtélyes dolgokat írsz, hogy szinte soha nem tudlak követni.
Nem lehetne á la natúr, sima, egyszerû magyar nyelven?Kép Már csak a gyengébbek
kedvéért??? A képek nagyon jók!

Kata! Akkor hát Nektek is van már fogkefétek? Nem is gondoltam, hogy ilyen korán
kell megvenni az elsõt. De gondolom ez még csak ismerkedés, vagy már komoly?
A garnitúra, amit csináltál nagyon-nagyon szép. Ehhez nagy varrótudomány kell,
vagy kezdõk is meg tudják csinálni, kellõ útmutatás mellett? Mert nekem lenne
hozzá kedvem, de nagy varrótudományom nincs.

Evaeva! Akkor mi egy cipõben járunkKép Nagyon szépek a gyermekeid! Gratulálok
hozzájuk!

Gyöngyöske! Már jobban vagytok? Most én is elég náthás lettem, de remélem
már nem tart soká. Szerencsére lázam nincs.

Kissé hosszú lettem, de ezt nézzétek el nekem!
Puszi Mindenkinek, Dodus

Dodus
Kép
Kép
dodus

Sziasztok!

Dodus! De jó, hogy újra köztünkKépKépKép Az elsõ mondatodra, csak annyit, hogy szerintem a többiek is úgy vannak vele, hogy felesleges kérdezni, hogy hol vannak azok akik nem írnak, mert ha jönni akar, úgyis jön, ha meg nem tud... (remélem meg lehet érteni, mint akartam ezzel írniKép)
Jó sok dolgod volt és büszke vagyok rád, hogy ilyen ügyi vagyKép Napjaim telnek szorgalmasan, bár néha úgy érzem, hogy semmit sem halad. Már alig várom, hogy pocaklakó kijöjjön, de kezdek félni is tõle. Remélem jó baba leszKép Bár olvastam valahol, hogy amennyit mozog a pocakban az meghatározza, hogy örökmozgó lesz-e vagy sem. Nos az én kis tündérem nem tudom mikor fog aludniKép Mert se nappal, se este nem hagy békét az anyjánakKép

Neva!
Laura fejlõdése nagyon szépen haladKép Még a végén itt lehagy mindenkitKép Szépséges konyha?

Kata, Lina!
Hogy megy a fogmosás. Nem nektekKép

Panka!
Mi jót alakítotok a házon? NST-re ezen a héten kell menni, holnap megyek doki bácsihoz és megbeszéljükKép Te is várod már a végét?

Puszika mindenkinek, Marika
Marika (hriczom)

MarikaKép (Elsõ mondat továbbragozásaKép) Teljesen igazad van, én is csak azért írtam, hogy legyen valami bevezetés és valaki reagáljon ráKép Ez a valaki Te lettél. KösziKép
Remélem mostanában többet tudok majd jönni, bár ez a korlátozás nem valami jó.

Olyan szép idõ van kint, én meg itt ücsörgök az irodában. De már nem sokáig. Hamarosan útra kelek hazafelé.

Sziasztok!
Dodus

Dodus
Kép
Kép
dodus

Dodus!!

egy cipõben járunk - úgy kell értenem ezek szerint,hogy még Te is elõtte állsz a babának?? bocsi, megnéztem a táblázatot és szóval elõtteKép)) hát ez a várakozás is gyönyörû!

Panka a táblázat tökéletes! igen én hétvégén is korán kelek, már irtam, hogy ilyenkor van egy kis idõm magamra, meg a saját idõtöltéseimre, a kora reggeli órákban jók a fények, mert az én szórakozásom többek között, hogy festegetek, s ehhez bizony nagyon kell a természetes fény.

Marika

Fel a fejjel, a baba igy-vagy úgy de most már ki fog jönni, én is emlékszem az elsõ babámnál az utolsó hónapban egy kicsit szorongtam. Ez nem is igaz igy, mert inkább nagyon féltem. S három héttel a kiirástól a fiam úgy döntött, elég volt, s megindult a szülés. Egyet tudok ajánlani, mindenben vegyél aktivan részt, élvezd minden percét, akkor is légy bátor, ha valami apró kellemetlenség ér (pláne már bent a kórházban). Sok útálatos ember is van ott, akiknek a Te "nagy-nagy" napod csak egyszerü hétköznap, ráadásul unják is, amit csinálnak, vagy csak megpróbálnak nagyon rutinosnak tûnni. De szerencsére vannak igazi angyali teremtmények is, s talán ilyet fogsz ki. Bárhogy is alakul a dolog, soha olyan nem lesz, mint az elsõ, ne hagyd magad. A félelem természetes, ösztönös, át fog segiteni a nehézségeken!!! bocs, hogy ilyen hosszú voltam, de a nosztalgia......elkapott!

Zoli!

nem akarom a szülõiket feszegetni tovább, de hidd el, rögtön érdekfeszitõ lesz a szülõi, mikor kiderül, hogy mondjuk 8-ban nincs meg a régóta rakosgatott osztálypénz!!
Vagy mi lesz a szerencsétlen emeltszintû érettségivel!a 86-ban született gyermeked 3-os? mert az enyém még 2-os, késett egy évet. S talán õk már igy fognak érettségizni, amivel most rám hozták a frászt a szülõin az Avasiban.
evaeva

Sziasztok!

eva!
Bocs, hogy belefirkálok, de a hír a kétszintû érettségirõl valóban igaz. Ha vigasztal a tanárokat is a frász kapkodja emiatt és még mindíg abban reménykedik mindenki, hogy mégis csúszik egy évet. Én csak a matek részéhez tudok kicsit hozzászólni és kiindulni a mi sulinkból, de ott valószínûleg soknak fog problémát okozni. Szerintem az Avasiban biztos vannak olyan ügyik a diákok, hogy ne okozzon problémát nekik.
Remélem a kórházban csak angyali teremtmények lesznek akkor, amikor én bent fekszemKép
Festés nagyon jó szórakozás lehet, nekem sajna tehetségem nem lenne, alig vártam a gimiben, hogy 3-os legyek, mert akkor már nem volt rajzKép

Puszika mindekinek, Marika
Marika (hriczom)

Sziasztok Lányok.

Örömöm határtalan, Bendi fogainak száma 1, azaz egy darab, igazán csak kis cikk-cakk, de van és ez a lényeg.Kép))))))
Hol lehet ekkora fogkefét venni, nem tudjátok??? Kép,Kép,Kép.

Kata, csak nem miattam változtatsz nick nevet?

Dodus, a férfiak már csak ilyenek, bocs ha sokszor nem értesz, de mint írtam bonyolult lélek vagyok. Igyekszem majd megjavulni. Ugyanakkor én kíváncsi vagyok arra, hogy mi tõrténik veletek-mindanyiunkkal, ezért néha megkérdezem, hogy hol vagytok.

Evaeva, - nekem ezt könnyebb megjegyezni -, Bendi nagy és erõs bátyja, szintén csak másodikos. Éppen a múlt héten voltam szülõin az két szintû érettségi volt a fõ téma. Én értem, de szerintem nincs olyan nagy eltérés a régiekhez képest. Lányom az elmúlt évben érettségizett, nem sikerült lebeszélnem arról, hogy tanár-pedagógus legyen. Ha rendesen tanulnak nem kell aggódni, én kicsit parázom a fiam miatt Kép lusta, de vág az esze mint az apjának.

Marika, igazán a fiamnak is a matek és a magyar a baja, vajon miért? Én általánosban e kettõ mellett az éneket nem kedveltem túságosan.

Zoli
bbendi

SziasztokKép

Tegnap este feladtam az utolsó bevallásokat is. Ma pedig kezdem a könyvelést az Áfa miatt.Kép

Laurának egész biztos, hogy a foga (foga??? nincs is nekiKép) szóval az ínye fáj. Még hõemelkedése is volt. Panadol szirup sokat javít a közérzetén.

Konyhánk már mûködik de nagyon sok apróság hiányzik még.

Ennyi hajtás után igazán rámfér egy teljes generál. Alig várom, hogy végre eljussak a fodrászhoz, kozmetikushoz. Arról már nem is beszélve, hogy 2 hónapja mennem kellene nõgyógyihoz. Minden anyuka ilyen elfoglalt? Kép
neva
neva

Marika!

Lenne egy (számomra) nagyon fontos dolog amit szeretnék megkérdezni a férjedtõl. Közbenjárnál az érdekemben?
E-mailben mehet?
Köszönöm
neva
neva

Sziasztok!

ZoliKép

Köszi a választ! Nem tudom, hogy bírtad ki, hogy ne gondold tovább!Kép Nálunk a fogak száma még mindig csak kettõ, de nagyon duzzad a felsõ négy. De van már zenélõs fogkefénk! Bi-bi-bíKép

DodusKép

Nekem igenis hiányoztál, épp tegnap akartam kérdezni a többieket, hogy valaki nem tud-e Rólad! Örülök, hogy jól vagytok. Azért próbálhatnál gyakrabban jönni.

NevaKép

Elhiszem, hogy fáradt vagy, nem lehet semmi Laura mellett dolgozni. Nekem is menni kéne a nõgyógyászomhoz, mert egy rákszûrés igen idõszerû lenne, de nincs kedvem hozzá. Sõt egy tüdõszûrés sem ártana, mert utoljára 2 éve voltam. Én sosem kapok behívót rá! Ti kaptok?

MarikaKép

Neked jelen pillanatban nem írok semmit, úgyis tudod, miért.Kép

Este jövök, ma délután lesz a státuszvizsgálat.

Puszi, Lina
lina

Lina! Most már csak harminc év fölött kell tüdõszûrésre járni. Úgyhogy...Kép Köszi, hogy hiányoltál. Hogy megy a fogmosás? Én már olyan kíváncsi vagyok Martinra. Biztos nagyon-nagy fiú már.

Dodus

Dodus
Kép
Kép
dodus

DodusKép

Komolyan??? Mióta? Te menj el, amíg nem vagy babás, mert ott kérik a leletet! És ne pocakkal küldjenek el. Bár állítólag a végefelé már nem veszélyes, de én nem mentem volna.

Puszi, Lina
lina

LinaKép
Azt nem tudom, hogy mióta, de azt hiszem anyukámék már tavaly is úgy kapták a papírt, hogy aki 30 évnél idõsebb, annak kell megjelenni. Én hogy tudok magamtól elmenni? És hová? Kell hozzá beutaló, nem tudod véletlenül:

Dodus

Dodus
Kép
Kép
dodus

Kriszta!

Egy szakmai kérdés (többiek megbocsátanak nekem):
kerestem de nem találtam a törvényben, hogy hány év alatt amortizálódik le egy anyuka? KépKépKép No és mennyi a maradványérték?
Csak, hogy legyen idõm eldönteni, hogy kire hagyom a kedvenc micimackós kincsesládámat.KépKépKép
neva

DodusKép

Nem kell beutaló, csak viszed a személyidet és a Tb. kártyát, ennyi az egész. A Tüdõszûrõ állomásra kell menni, gondolom, tudod, hol van. Aztán szépen el lehet kérni a papírt pár nap múlva, amit majd be tudsz mutatni a terhesgondozóban. Tudod, amire az van írva: "Aktív tüdõgümõkortól mentes".Kép

Puszi, Lina
lina

Neva!

Remélem nem baj, hogy amíg Kriszta jön, addig én is próbálok válaszolni NekedKép Egy anyuka soha nem amortizálódik el. Nincs az az idõ, amelynek eltelte után már ne lenne anyuka, ha már egyszer az volt. S mivel a leírási idõszak végtelen, így maradványértéke nulla. Aki egyszer felvállalta, annak végig kell csinálniKép Hajrá Neva!!!KépKépKép De ha már mindenképpen le akarsz mondani a kedvenc kincsesládikádról, én vevõ vagyok rá!Kép

Puszi, Dodus

Dodus
Kép
Kép
dodus

Panka!

Bekukkantottam a Frissbe és mit látok? Már az elsõ tízben vagy a táblázatukban. Pontosan a kilencedik helyen álltok. Ez nem semmi! Hamarosan itt az idõtök! Hogy elrepült ez a nyolc hónap!Kép

Puszi, Dodus

Dodus
Kép
Kép
dodus

Lányok!KépKépKép

Küldtem néhányatoknak fotót Gyöngyrõl és Hanga Kincsõrõl az e-mailetekre. Remélem átment.

Gyöngyöske
gyöngyöske

Dodus!Kép

Jobbulást! Sajnos Gyöngy és én is náthás vagyok. Köhögés + orrfújás. Most rengeteg citromos-mézes teát iszunk. Kép

Szombaton voltam elõadáson, egész jó volt, bár az utolsóelõadás felérõl eljöttem, mivel az elõadõ motyogott. Kép

Gyngyöske
gyöngyöske

Gyöngyöske!

Átjött.Köszönöm. SzépekKép Gyöngy már érzi, hogy nõ.

Dodus!

Szerintem az anyukákra gyorsított értékcsökkenést kellene elszámolni, a megváltozott körülményekre való tekintettelKép
Terhesség elõtt senki nem nézett 29-nek, de most fél év alatt behoztam a lemaradástKép
De a ládikó marad - egyelõre.
neva
neva

sziasztok lányok-fiú....

mindent végig olvasgattam, de nagyon sok a munkám, mindenki ide akar ülni a helyemre, úgyhogy minden jót eva
evaeva

Sziasztok!

Túlvagyunk az egy éves státuszvizsgálaton, és minden szuper , Martin szép, okos, ügyes stb. a doki néni szerint. És nem utolsósorban teljesen egészséges!Kép Több dologra rákérdeztem, mindjárt leírom:

- fogak: szerinte nagyon hamar lesznek, mert tényleg jön, de nem csak, az, amit hittem, hanem tényleg mind a négy egyszerre jön felül! Bi-bi-bí mindjárt 6 fogúak leszünk!Kép Csak látnám már!Kép

- fütyi: tényleg nem kell bántani, csak addig kell húzni, amíg lehet, õ is azt mondta, hogy ez tök normális még ilyenkor. Azt mondta, véletlenül se erõltessem, mert berepedhet a bõr, és az nagyon nem jó, mert attól fog rendesen letapadni.

- cipõ: kell-e bentre. Újabb megerõsítés, nem kell bentre, ha meleg van. Ezt mondta a gyermekorvos keresztmamám is, csak több helyen olvastam, hogy kell, hogy tartsa a lábát. De a dokink szerint sem kell, mert akkor nem erõsödik a lábacskája.

- folyadék: erre azért voltam kíváncsi, hogy eleget iszik-e a gyerek, de igen, mert naponta kb. 4 dl vizet iszik meg. Azt mondta ez elég. (Csak valahol azt olvastam, hogy testsúly kilogrammonként 1 dl-t kéne innia, és ez rengeteg szerintem. Bár gondolom ebben benne van a kajában lévõ folyadék is.)

GyöngyöskeKép

Olyan szépek a gyermekeid!Kép Eddig miért dugdostad õket?Kép Fantasztikus bõrük van, kitõl örökölték? Szerintem õk sosem fognak leégni. Nem úgy, mint az én kékszemû, szõke fiam.

NevaKép

A mamik nem amortizálódnak!Kép Mondjuk én könnyen beszélek, mert nem dolgozom mellette, és én sosem voltam ilyen kipihent és nyugodt, mint mióta itthon vagyok a gyerekkel. Ez az állapot egészen addig fog tartani, amíg bele nem húzok a tanulásba. Most minden nap ajándék, amíg nem jön a vizsgára behívó papírom.Kép

MarikaKép

Most jött meg az emiled! Gyorsan elmegyek én is a doktor bácsihoz, hátha nekem is felír valami hasonlót!Kép Vagy ha szépen kérlek, akkor megosztod velem?Kép

Sok puszi mindenkinek! Lina
lina

Marika, Lina, Neva!

Köszönjük a dicsérõ szavakat.Kép Most mennem kell Gyöngyhöz mesét olvasni.KépKép

Gyöngyöske
gyöngyöske

Neva!
Én mostanra úgy érzem, hogy rám leginkább a terven felüli teljes értékveszés a jellemzõ. Kép Most ez nagyon sok volt. A bevallások + mérlegek (a hitelekhez). Kép
A saját bevallások majdhogy nem kimaradt.

Gyöngyöske!
Nagyon szépek a csajosok!!!!! Gyöngy bájosabb mint amikor legutóbb láttam. Õ is nõ szépen. KépKép
Nem jó hír, hogy betegek vagytok. Kép

Hozzánk is jön holnap a dokinéni. Kristóf az 5 hónapos, Kinga meg a 3 éves oltást kapja. Elég érdekes lesz. Lesz sírás szerintem szépen. KépKép Pluszba Kristóf kapja még az agyhártyagyulladásos utolsót is. Szegényke bizti nem fog örülni, hogy tûpárnának nézzük (egyszerre 3 szuri). Kép

Marika, Panka!
33 hetesen titieket nem küldtek tüdõszûrõre? Nekem Kingával még nem, de Kristóffal már menni kellett. (Bár az is igaz, csendesen mondva Kingával nem is voltam már 33 hetes terhesKép)

Lina!
A cipóvel kapcsolatban én is csak azt tudom mondani, hogy mezitláb (zokniban) a legjobb a járás. Még nagyobb korban is azt ajánlják, ha valakinek lúdtalpas lesz a lába.

Megyek elteszem magam holnapra!
Puszi, Kriszta
dkrisztina

bevallások=bevallásom
dkrisztina

Sziasztok!

Elõször is:
1. A páromnak elmondtam, hogy új címet regisztráltam. Amikor elmondtam milyet, akkor elkezdett mosolyogni, hogy nem fogják a lányok célzásnak venni a ku-kát? Igaza lehet, szóval aki tudja a nevem, az azt is tudja, hogy miért ku-ka, ugye??? KépKépKép

2. Nálunk már mindenkinek több foga van mint három!!! KépKép

Dodus!
Remélem kipihented már a hétvége fáradalmait, és új erõvel készülsz a hétvégi bálra. Kép
A gartnitúrát szerintem, hogy szavaiddal éljek: "kellõ útmutatás mellet" tényleg könnyû megcsinálni. Fõleg ha az illetõ vállalkozó szellemû! Kép
Fogkefénk, igen már az elsõ két fog után lett. Fogkrém még nem kell az ilyen piciknek ugye, de jó, ha szokja a fogkefét, na meg mivel már elég sokmindent eszik, kicsit ledörzsölgetjük a fogacskáról a lepedéket.

Marika!
Már teljesen profi módon megy a fogmosás. Már elértük, hogy nem harap rá azonnal a fogkefére, hanem szépen nyitva tartja a száját egy darabig. Kép

Zoli!
Így utólag újra olvasva, látom hülyeséget írtam. Nem nicket, hanem mail címet kellett változtatnom természetesen. Nem tudom miért írtam nicket... KépKépKép
Az elõzõ címem van megadva elég sok helyen, nem a chello-s. Az utóbbi napokban elég sok mellékletet kaptam (vártam) és majdnem késõn töröltem õket. Errõl a címrõl át vannak irányítva a levelek a chello-ra, és úgy van beállítva a levelezõnk, hogy 5 naponta törölje õket a prímrõl, de most kellett törölni soron kívül.
Úgyhogy úgy döntöttem regisztrálok egy új címet.

neva!
Nekem is segített, vagyis Dórinak a Panadol. Bár jobban használt a Dentinox. Ebbõl is a gél.
Gratula a konyhához!!! Kép

Lina!
Hát nem semmi ez a fiú! Kép Eddig alig vártuk, hogy végre kibújjon az elsõ fogacskája, aztán hosszú szünet. Most meg egyszerre 4??? Kép
Szorítunk neki, hogy ne viselje meg nagyon! Ezért a 3 és fél fogas Dórikája, sok-sok-sok puszikát küld neki!!!!!!!
Hol vettétek a zenélõs fogkefét? Kép Nem mintha annyira szükség lenne rá, hiszen Dóri nagyon jól tûri a dörzsölgetést (direkt nem kefélgetést írtam Kép), szóval ki tudja, talán lesz amikor nem hajlandó majd engedni, hogy mossam neki.
Most még engedi, sõt nagyon tetszik neki. Azt hittem, hogy a két felsõ miatt érzékenyebb lesz majd, de nem.

Gyöngyöske!
Tündériek a gyermekeid!
Gyöngy kész nagylány, Hanga Kincsõ pedig mekkora már! Pedig nemrég szültél... Kép

Panka!
Merre vagy???
Ne hergelj! KépKépKép
Már minden sms-re ugrom, hogy hátha Marika, vagy Te üzenitek a várva várt hírt! Kép

Pusssz! Kata

KépKép

KépKép
kata007

Panka!
Miért nem szerepelünk az utolsó táblázatban?Kép

Kata!
Nos, igen. a gyerekeink nõnek Kép, mi pedig nem öregszünk..Kép
1 hét múlva Hanga Kincsõ is már 5 hónapos.

Lina!
Nem dugdostam õket, bár apa szerint 18 éves korukig ki sem tehetik a lábukat a lakásból, csak vele.KépKépA bõrüket talán tõlem örökölték, de sajna az én bõröm is le szokott égni.Kép

Neva!
Igen, Gyöngy szeret pózolni fotózáskor. Nézegeti magát a tükör elõtt forgolódva. Nyáron kisruhában, kalapban nagyon bájosan nézett ki. De gondolom Laura is nagyon édi lesz nyáriruciban, kalappal a buksiján, kis totyogósan.Kép Persze bármi is legyen rajtuk (akár csupin is) babócáink mindig gyönyörûek lesznek számunkra. Kép

PankaKép, MarikaKép, no és persze RoxiKép
Most tudtam meg, hogy egy ismerõsöm márciusra várta a kisbabáját, januárban megszült, 7 héttel korábban. Már otthon vannak, jól vannak.

Gyöngyöske

Gyöngyöske
gyöngyöske

Gyöngyöske!

Küldj nekem is fotókat, lécci!

Köszi!

Puszi, Dodus

Dodus
Kép
Kép
dodus

Dodus!
Fotókat elküldtem.

Kata!
Gratulálok a 3. fogacskának.Kép

Gyöngyöske
gyöngyöske

Kata!
Dórinak a 4. fogacskához gratulálunkKép Délelõtt elnéztem.

Mariann!
Áron jár oviba? Gyöngy jelenleg nem, ma visszük vissza a doki bácsihoz. Pedig nagyon szeret járni, már vannak kisbarátai is. Kép

LÁnyok!
Ma Gyöngy mesélt nekem: " Egyszer volt, hol nem volt, volt egyszer egy király. Úgy hívták, hogy a neve Gyöngy. Vége." Kép Ennyi. Hát nem aranyos. Egyébként a Török és a tehenek-et és az Iciri-piciri-t elmondja ügyesen. Kép

Gyöngyöske
gyöngyöske

Sziasztok!

Nyugi, még egyben vagyunk, csak épp a net vacakol hétfõ óta. Már teljesen bele voltam betegedve. Remélem mostmár jól fog mûködni, de a levelezõm még mindig nem OK. De nem adom fel, addig berhelem, míg nem lesz jó.

Dokibácsit hétfõn végre sikerült elkapnom. NST jó, következõ hétfõn lesz. A labort viszont jövõhéten meg kell ismételni. Ma voltam tanácsadáson és többet már oda nem kell menni. Ennek úgy örültem, egy nyûggel kevesebb. Már az igazolást is ideadták az anyaságihoz.

Lakás alakul, már csak a takarítás van hátra. De ha nem jön közbe semmi, akkor hétfõtõl mostmár tényleg nem dolgozom. Már nagyon fárasztó bejárni, csak nem vagyok elég kemény és mindig elvállalok még ezt-azt.

KataKép
Sajna mailt nem tudtam még elolvasni.Kép
Nem tudom, hogy Marika, hogy van vele, de én még februárban nem szeretnék megszülni.Kép (Tudom, nem rajtam múlik a dolog.) Elég, ha csak márciustól ugrasz az sms-ekre, még nagyon elfáradnál a végére.Kép

DodusKép
De jó, hogy elõkerültél. Hát igen, nagyon rohan az idõ. Nemrég lett zebrás a tesztem, most meg már csak 3,5 hét van hátra a kiírásig.

MarikaKép
Sms-t megkaptam, csak a védõnéninél voltam ezért nem válaszoltam (na jó, ez csak az egyik ok, a másik, hogy már csak 200Ft van a kártyámonKép).

Lina, Dodus, KrisztaKép
Engem nem küldtek tüdõszûrésre, és szerintem már nem is fognak. Pedig utoljára középiskolás koromban voltam.

LinaKép
Örülök, hogy Martinnal minden rendben van. Már biztos nagyon nagy fiú. Olyan jó lenne már látni benneteket is.

GyöngyöskeKép
Nem tudom, hogy hova lettetek a táblázatból.Kép Bocsi. De a következõnél ígérem, hogy nagyon odafigyelek rátok.Kép

Most hirtelen ennyi, de remélem most már lesz rendesen net és tudok jönni közétek.

Puszi mindenkinek, Panka

panka

KataKép
Jó, hogy a freemailes címemre írtál, mert így azt most el tudtam olvasni.Kép És bocsi.Kép

A mostani táblicskunkat már úgy is archiválni fogják, így dobok egy újat, hogy Gyöngyöske is benne legyen.

Kép

Panka

panka

Gyöngyöske,
jól ráéreztélKép,ma ment Áron elõször óviba,egy hosszabb betegszabi után.Felkészültünk egy kis nyávogásra,de nem volt semmi probléma.Bezzeg otthon,amikor megemlítettem az óvit,nagy komoly ábrázattal mûköhögést adott elõ.Ma reggel is emlegette,hogy menni szeretne inkább a doktor bácsihoz.Mondtam neki,hogy majd az óviban megvizsgálja a doktor bácsi.A férjem vitte,gond nélkül bement.(az óvónéninek megsúgta,hogy legyen egy kis "orvosi vizsgálat")
Kár,hogy nem jár Gyöngy,javulást neki!Pénteken farsang lesz,biztosan lesz a Bóbitánál is.
Mariann
Mariann

Szia Mariann!
Bár már Gyöngy nem lázas, nem köhög, de még taknyos. Így még itthon marad pár napig, és csak hétfõn megy oviba. Igen náluk is pénteken lesz farsang.
Ki a gyerekorvos nálatok? (az e-mailemre is küldheted a választ)
Most én vagyok a legnáthásabb, remélem Hanga nem kapja el.

Gyöngyöske
gyöngyöske

Sziasztok!

Gyöngyöske!
Köszi a gratulát! KépKépKép

Panka!
Akkor még nem ugrok az sms-ekre! Kép

Pusssz! Kata

KépKép

KépKép
kata007

Sziasztok!

Végre úgy tûnik, hogy a netem most már jó. De most meg ti tüntetek el?Kép

A chellos címem még nem mûködikKép, ha esetleg mailt küldenétek nekem akkor a freemailesre küldjétek, jó?

Puszi, Panka

panka

Sziasztok!

Csak azért szólok, hogy nem tûnök el, de kevesebbet leszek most egy ideig. Bár azért reggelente benézek, úgyis 6-kor kelünk.Kép Ma ugyanis kiderült, hogy a március 24-i héten lesz a szakvizsgám. Valószínûleg 24-én hétfõn az írásbeli, és vagy szerdán vagy csütörtökön a szóbeli. Telefonon nem mondták meg pontosan, de most már jönni fog a papír is. Kinek mit hoz a március, van akinek babát, van akibek szakvizsgát!Kép De az tuti, hogy 23-án nagyon felszabadultan fogom ünnepelni a szülinapomat!Kép

Puszi, Lina
lina

Sziasztok!
Beugrottam a m.helyemre a táppénzes papirommal. Legközelebb 2 múlva adnak papirt, azzal már nem szeretnék jönni! :-(

Még 13 nap... elvileg. Bár szerintem már eléggé a végét járom. Most már sehogy sem jó. Hõhullámok vannak rajtam, fáj a hasam és nyilal a combomba (combtõ). 16,5 kg-nál tartok... :-((( Jó lenne, ha már kibújna!

Ma voltunk 38 hetes UH-on, minden rendben van, fejvégû fekvés, a buksija 95 mm.
Szerintem szülésig már nem fogok tudni irni, de nevának küldök majd sms-t, ha megszületett végre a kis trónörökös! :-)

Zoli!
Berni bárányhimlõs, úgyhogy otthon vagyok. A héten is, meg jövõ héten is. Egész nap. Nem tudom, miért nem tudtál elérni, mert mûködik minden telefonom: 364617 és 305197083.
Hivjál! Bár szerintem ezt telefonon nem lehet megcsinálni. Mindenképpen kéne egy hozzá(modemhez) értõ szakember, aki eljön és megnéz mindent!

Puszi mindenkinek!
Vigyázzatok magatokra!

Roxi
roxane

Roxi!

Sokat gondolok rád és szoritok!

Lányok-fiú!

Hát sokszor éreztem már úgy, hogy eettõl rosszabb nem lehet, de sajnos igen.
Még tavaly októberben ettünk egy 40G-ás winchestert, mert a mostani kicsinek bizonyult. Kicserélni nem tudták így berakták a régi mellé. Én óvatosságból az összes könyvelési anyagot átraktam oda, hogy az internet miatt ne nagyon legyen veszélyes helyen. Bár ha vírus jön... ez most mellékes!
Güzülök már egy hónapja, mint az állat. Hétfõn bevallások készen lettek. Kedden éjszakáig könyveltem a januári anyagot. Szerdán reggel be akartam kapcsolni a gépet és......semmi! Próbáltam tízszer-húszszor. Hívtam szervízt, kivették az új vinyót. Régi elindul de az új sérült. Micsoda????Hogy tud egy zárt helyen megsérülni??? Garanciális azért hozzá sem nyúlt. Visszavittük a boltba ahol "bíztattak", hogy esély az nem sok van de azért elküldik az IBM-hez.
A napló-ill. fõkönyv meg van mentésen, de a többi... analitikák, mérlegek, leltárak, kieg.mell., táblázatok amik évek óta tökéletesedtek ki, pénztárkönyv a vállalkozóknak, bérszámfejtés ....
Ami mentés volt azt letöröltem mert valmihez pont olyan cd kellett. No komment! Kép
Tegnap sírtam a tehetetlenségtõl. Sokszor kérdeztem már, hogy nekem miért ilyen nehéz az élet.... Kép
neva

Neva!
Elvileg a Kürt Kft-nél nagy %-ban helyre tudják állítani a halott vinyókat. Elég drága, de az elveszett anyag néha pótolhatatlan.
Ha érdekel részlet szólj

Kriszta
dkrisztina

Lina!
Tanuláshoz hajrá! Dióhéjban elárulod hogy fogod Martin mellett. Nekem sajna napközben nem sikerült csak esténként, kb. 1/2 10-éjfélig. Bár többször gondoltam, hogy felkelek hajnalban,de hát....

Neva!
Ez borzasztó. Kép Lépj kapcsolatba Krisztával, este én is megkérdezem a férjem, tud-e õ is ilyen céget.

Gyöngyöske
gyöngyöske

GyöngyöskeKép

Hogy õszinte legyek fogalmam sincs róla. De holnap elõszedem az összes anyagot, és beosztom elõre, mert az egyetemen is így csináltam, hogy legalább valamihez tartsam magam. Hétfõtõl számítva 4 hetem lesz, valamire csak elég!Kép Valahogy muszáj lesz napközben is tanulni, meg fõleg este.

Pusz, Lina
lina

Kriszta!

Sajna nincs 300 000 Ft-om erre (sem)Kép

Gyöngyöske!

Megvárom, hogy mit nyilatkoznak a szakemberek aztán ha tudom a tényeket, akkor lehet, hogy felhívom a számot. Köszönöm.

neva
neva

Sziasztok!

Felpróbáltam a vizsga-kosztümömet! Hogy õszinte legyek, rosszabbra számítottam! Hosszú szoknyás kosztüm, de rövid, nagyon szûkített felsõrésszel. A felsõ szuper, még a derekamon is beér, és a szoknyát is fel tudtam húzni. Igaz, hogy kínlódva, és megmozdulni nem bírtam, sõt a cipzárt sem felhúzni, de azt hittem, hogy egyáltalán nem fog feljönni. Szóval, szerintem nem lesz belõle gond, mire a vizsgáig jutok. De azért a biztonság kedvéért hetente fel fogom próbálni.

NevaKép

Úgy sajnálom, ez nagyon borzasztóan hangzik!Kép

Jó éjt mindenkinek! Pusz, Lina
lina

Sziasztok!

Neva! Nagyon sajnálom a dolgot!Kép Sajnos segíteni nem tudok, de nagyon-nagyon szorítok, hogy legyen valami jó megoldás. Ami nem ilyen drágaKép

Lina! Akkor most kezdõdik a hajrá! Mindent bele és a végén a szoknyába is beleférsz majdKép

Mindenkinek jó hétvégét kívánok!

Puszi, Dodus

Dodus
Kép
Kép
dodus

Sziasztok!

Úgy látom megint itt a gépek frissítésének ideje. Mi is most cseréltük nagyobbra a vinyót (a mi alatt a férjemet értemKép) Ezért nem tudtam jönni eddig. Amit olvastam, nos

Neva! Borzasztóan sajnálom, nekem csak a levelezésem tünt el, de elképzelni sem tudom mi lett volna ha nálunk is eltûnik mindenKép Ha gondolod megpróbálok utánaérdeklõdni én is infos ismerõseimtõl, mit lehetne tenni.

Lina! Tudtam én, hogy beleférsz, csak azt még nem tudni, hogy ez neked olyan mint a vizsgaidõszak (akkor hízni szoktál), szóval csak óvatosan, fõleg a nasival, csokit küld el inkább Roxinak, Pankának és NekemKépKépKép Fogak??? Mossátok rendesen?

Roxi! Remélem szülésig még benézelKép Ha nem akkor jó mulatást kívánokKép

Gyöngyöske! Meggyógyultál/gyógyultatok már? Jó lenne ha oviba is járnának egyesekKép

Mariann! Áron hogy viseli az ovit, visszaszokott már?

Panka! Most már pihenj!!!!!

Kata! Gratula a három foghoz, lassan a kisasszony leelõz mindenkit és neki lesz a legtöbb fogaKép

Voltam ma NST-n, UH-n és meg is vizsgált a doktor bácsiKép NST-nél rögtön kiderült, hogy kezdõ vagyokKép Babuci szerintem a szokásos volt, azaz elõtte szétrúgott, ott meg elõször semmi, aztán megmozgatták a pocimat (jól felpofoztákKép) és utána párszor mozgolódott. Doktor bácsi nem mondott rá semmi rossza, az meg szerintem akkor jóKép UH-n a BPD 91-es, akkor most nagy babám lesz???? Ja most vagyok a 36. hétenKép A vizsgálaton meg azt mondta, hogy még zárt a méhszájam, szóval nyugiKép Most az vagyok és Kép
Találkoztam ott egy kedves nõvel (vagy hogy írják az ilyet?) Szóval már van 4 babája (15,14,12,8 évesek) és most szeretne még egyetKép A doktorhoz jött elõzetes kivizsgálásra és kiderült, hogy már nemcsak szeretne, de van is egy nekiKép Hát nem édesKép Szóval evaeva húzz beleKép
Jövõ héten pénteken egyszerre kell lennem a terhesgondozáson papírért és NST-n, de még a suliba is be kell ugranom és vérvételre is kell mennem. Hogy ez hogy fog beleférni egy pár órába????

Puszika mindenkinek, Marika
Marika (hriczom)

Marika!

Örülök, hogy veled és a babócával minden rendben. Kép
Sajna, mi még betegek vagyunk. Szerdán voltam én is és Gyöngy is a dokinál, mivel mind a ketten elkezdtünk köhögni is rendesen.

Most tanulok (Marketing, áprilisban lesz elõvizsga lehetõség), amíg HangaKincsõ alszik.Kép

Lina!
Megnéztem Gyöngy 1 éves kori adatait:72 cm, és 8380 gr volt. Nem sikerült visszakeresnem Martin adatait, mekkora is most õ? Csak kíváncsiságból.Kép

Gyöngyöske
gyöngyöske

sziasztok lányok! betegek a gyermekeim, a kicsi leginkább, de talán már túl van a nehezén. Ma már nem volt lázas, a nagyok pedig lábon horják ki. én még nem kaptam el, s remélem nem is kapom meg ezt a ronda virust, most nagyon veszélyes lenne a picire (nem tudom, hogy van-e már, de akkor is). úgyhogy kedves Marika, ezt nem nagyon tudom siettetniKép)) puszi mindenkinek evaeva
evaeva

Sziasztok!

Épp osztogatom be a tanulnivalót, hogy legyen valami kiindulópont, mennyit kell tanulnom egy nap, de gondoltam, benézek! Köszönöm a biztatást!Kép

MarikaKép

Jó nagy babuci szerintem, Martinnak a 38. héten volt 90 mm a feje. Úgyhogy ne növeszd tovább, mert nehezebb lesz kinyomni! Mintha Tõled függne...Kép

A kajával most nagyon vigyázok, de ha a vizsgára gondolok, akkor nincs is kedvem enni. Amúgy minden vizsgaidõszakban 10 kilót híztam az egyetemen, kivéve az államvizsgákat, mert akkor lefogytam. De akkor is vigyáztam, mennyit eszek. Nem akartam a diplomaosztóra begurulni.Kép

GyöngyöskeKép

Martin kereken 80 cm és 10 kiló volt a múlt hét csütörtökön, azaz kereken 1 évesen. Állítólag magasnak számít, mert az átlag magasság a fiúknál 1 évesen 75 cm a doki néni szerint.

Jobbulást Nektek! Sajna nekem nem lesz elég annyi, hogy akkor tanuljak, amikor Martin alszik, majd napközben mondom neki hangosan, amit tanulok, okosodjon õ is!Kép

Puszi mindenkinek, Lina
lina

Sziasztok!

MariannKép
Milyen volt a farsang? Biztos nagyon édik voltak a gyerekek.

GyöngyöskeKép
Remélem már jobban vagy. Úgy látom ez a betegség nagyon szeret titeket.Kép Jó tanulást.

LinaKép
A tanuláshoz sok-sok energiát és kitartást kívánok. Azért pihizésképp nézzél be ide néha. A szoknya meg biztos jó lesz addigra.Kép

NevaKép
Hát nem is tudom, hogy mit írjakKép. Ez a winchester dolog tényleg szörnyû. Rosszabb nem is történhet szerintem egy könyvelõvel.

MarikaKép
Igyekszem szótfogadni, de nem ígérek semmmit.Kép
Szerintem ez az NST olyan hülyeség vagy csak én nem látom át a dolgot? Nekem a 34+1-es UH-on volt a BPD 90mm. Hogy fog ez a gyerek kiférni?

EvaKép
Nektek is gyógyulást kívánok.

LányokKép
Csak, hogy panaszkodjak egy kicsitKép Ma olyan rossz napom volt. Egész nap olyan depis, nyûgös voltam. Du. legszívesebben sírtam volna, de fogalmam sincs, hogy miért. Szegény anyukámat és öcséimet is hazaküldtem mert magányra vágytam. Aztán meg bepánikoltam, hogy mennyi mindent meg kell még csinálni a baba érkezéséig, így hát gyorsan kimostam az összes fehér holmiját.Kép Ugye ez még nem a szülés elõszele? Apukám és anyósom szerint sokkal lentebb van a pocim. De én még nem akarok szülni. Egy jó dolog volt a mai napban, hogy párom végre hazahozta a málnalevél teámat, gyorsan meg is ittam egy bögrével.Kép
Ráadásul fõnökömmel még mindig nem tudtam megbeszélni a hogyan továbbot, mert szerda óta nem jött be dolgozni. De megmondtam a többieknek, hogy hétfõn telefonálok, hogy bent van-e és csak akkor megyek be, ha igen és kész tények elé állítom.

Puszi mindenkinek, Panka

panka

Vissza: Lakóhely szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?