Orsi
Azt hiszem, hogy az a helyzet, hogy vagy még pár sejtesen fagyasztják le az embrikéket, mert akkor még könnyű, vagy pedig ha már "nagyok", akkor csak abban az esetben, ha szinte tökéletesek, különben nem élnék túl a felengedést... ezért várnak ilyen sokat. Nekem ezt mondta a dokim, mikor kiakadtam, hogy miért kellett addig várni, amíg már nem volt mit fagyasztani...
Máshonnan -nem Kaális forrás!!!- meg azt hallottam, hogy a fagyasztás bőven többe kerül, mint amit mi fizetünk érte... ami megerősítheti azt, hogy miért akarnak biztosan olyan embrikét fagyasztani, amelyik túléli a felengedést
és még valamit elindít az ember fejében... de csak mert nagyon rossz vagyok...
Judit
Köszi! A kerti grillre tényleg nagyon kíváncsi vagyok! Éppen mi is azon agyalunk, hogy kellene. Már van egy grill a teraszra, így lehet, hogy végül csak bográcshely lesz, de szívesen megtekintem a grilleteket
Beu
Köszönöm
Lányok
Megkaptam a férjecskémtől az 1. progiszurimat. Na igen, az eleje az olaj miatt nem egy leányálom, de legalább utána nem fáj. Jó tudom, most még van hová adni
, de akkor is megnyugodtam... és trutyi nincs ám!
Most megyek takarítani, mert különben 11-ig lerágom a 10 körmöm, ami annyira nem is igaz, mert egész jól viselem a várakozást. Éjszaka is csak 1x ébredtem fel
Jaaa és aki olvas és drukkol nekem az lécci f11 és 11 között erősen gondoljon a 7-es számra, jó???
Pandus
Már csak 1 éj. De édes vagy, hogy így izgulsz.
Hányra mész holnap?
Fanni