Új privát üzeneted érkezett!

Ahogy végignézem ezt az oldalt látom mennyien gondoltatok rám! Annyira jó érzés! Csak bőgni tudok rajta!

Gyugyi által küldött kép most a valóság! :cry: :cry:
susy75
 
 


sziasztok!

susy!
itt vagyok remélem megkaptad a privit!!!!!

teljesen magam alatt lettem ahogy olvastam a soraidat és együttérzek veled!
nagyon sokat gondoltam rád az elmúlt napokban és én is csak azt tanácsolom hogy jól sírd ki magad és majd az idő mindent megold és nemsokára te is boldog édesanya leszel!!!!
:cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry:
sok erőt kívánok neked!!!!!!!!!

Rólam!
bocsánat hogy eltüntem de betartottam az orvosi utasításokat és soktat pihentem!!!
és sajnos a vizsgaidőszakom is elkezdődött így tanulnom is kell de majd mostmár próbálok gyakrabban jönni!!!

mostmár jól vagyunk és szép nagyok vagyunk!!!
szerdán voltunk uh-on és mindent rendben talált a doki és képet is kaptunk mert pont azon a napon volt a férjem szülinapja!!!!
majd délután megpróbálom felrakni nektek!!!!!
sajnos az émelygésem még meg van és 2 hét alatt fogytam is 3 kg-t aminek a doki nem nagyon örült de hát ez van!!!!
majd megpróbálok eszegetni egy kicsit ezt ígértem neki!!!!!

mindenkinek szép napot és bocsika hogy hosszúra sikerült!!!!
majd jelentkezem!!!

tündi23
 
 


Susy Drága :( :( :(
Borzasztó ami veled történt, tényleg nehéz ilyenkor bármit írni. Én is kívnok neked tengernyi lelkierőt, és, hogy tudd ezt feldolgozni. Úgy érzem fog ez menni neked. Gondolja arra, hogy ezen a szomorú tényen már nem tudsz változtatni. Akárhogy is fáj, el kel fogadni, és pár nap múlva már elkezdeni azon gondolkodni, hogy hogy is lesz 1-2 hónap múlva. Nem szabad feladni egy pillanatra sem :) Ugye te sem fogod??!!!!!!!

Kép
Kép
szilva069
 
 

 
 

Manda :)
Luveris megvár, ne aggódj! Ha meg nem kell, majd odaadom másnak :) Nekem is long protokoll volt, és első alkalommal ügynökünk Menopurt adott, a következőre pedig a Luverist akarta velem szuratni. Nem sokára kezdhettek :twisted: dejó!! :P :P

Tüncsi :)
Igen, tényleg jó volt látni, hogy hova fog érkezni Boldi, és főleg azt, hogy egyáltalán nem elborzasztó a hely.
Utolsó heteteket fogjátok eltölteni otthon ugye?
Lesz net Debrecenben??????? Remélem igen.
Érdekes dolog ez a várandósság. Először csak magaddal vagy elfoglalva, hogy hogy változik a tested, milyen tüneteid vannak, mit vegyél fel, aztán a terhesség előrehaladtával elkezd egyre inkább a baba, és az Ő fogadásával kapcsolatos dolgok, teendő érdekelni.
Csodás érzés... és az is, hogy mindig szépnek látod a világot :P
Nem is emléxem már életemnek azon időszakára, amikor ilyen boldog voltam :P
Na dugulok...... :twisted:

Kép
Kép
szilva069
 
 


Suzy :)
Azért vagyunk, hogy támogassuk egymást. Szerintem annak idején mindenki ezzel a céllal kezdett el ide írogatni, meg persze, hogy hasznos infókhoz jusson. Remélem mihamarabb begyógyul a lelked és újra kezdhetitek.

Szilcsi :)
Én is ugyanezt érzem. Mindig a fellegekben járok, különösen ha jó idő van, most pedig ugye abból jut rendesen. Most má tényleg kell valami kismama nadrág, de semmi olyat nem találtam ami tetszett volna. Adtam egy utolsó esélyt annak a bizonyos boltnak, de megint visszataszító volt a csaj, és mindezt olyan mosolyogva tette, hogy kezdett az az érzésem lenni, hogy paranoiás vagyok. Igazából a nacik nem is tetszettek, mert túl bő volt a száruk és annyira kismamás volt. Amúgy az xs-es méret stimmelt. Sajnos máshol még annyira sem tetszenek a ruhák és egyáltalán nincs is semmi a méretemben. Egy kicsit ugyan híztam a combimra meg a fenekemre, de igazából a tükörben pókhasnak tűnök. Most tartok 5 kg-nál. Egész elbizonytalanított, hogy nálad Boldit soványkának találták. Próbálok tudatosan étkezni, sok fehérje, értékes szénhidrát (kivéve amikor rámtör az édességevészet), sok gyümi, zöldség, de nem tudom mindebből a babó hogyan hasznosul. Már nagyon várom a keddi uh-t.

Tüncsi :)
Akkor várom a hívásod, nagyon kíváncsi vagyok Ficikére. Olyan szép kis babó, most még csak irigykedek.

Tündi :)
Örülök, hogy jól vagytok. A vizsgaidőszak elég ramaty. Én mindig utáltam a tavaszit, mert olyan szépen süt a nap, hogy az embernek mindenhez van kedve, csak a tanuláshoz nem.

Timi :)
Klassz, hogy végre nem émelyegsz és gratulálok a kiscsajszihoz. Én még nem tudom mit várunk, talán kedden kiderül. Nagyon izgulok, hogy amúgy egészséges legyen. A neme mindegy.

Kép
Kép
tiza
 
 


Tiza :)
Bevallom nekem sem tettszik a kismama boltok kínálata. Én most rákattantam a kínai üzletre. Ha van Pécsen nagy kínai bolt, javaslom nézz be. Én most vettem néhány tök jó felsőt, és végre én is találtam vékony, nyári nacit. Nem igazán kismama, de a felső része pamut passzés, csípő nadrág, és szerintem végig tudom majd viselni, mert kényelmes.
Örülök, hogy Te is úszkálsz a boldogságban :P
Látom beparáztattalak Boldi karcsúságával, de nálatok biztos minden rendben lesz :P Remélem végre kiderül picurka neme is, mert már nagyon kíváncsi vagyok :twisted:

Kép
Kép
szilva069
 
 


tündi!
igen egy privit kaptam,amit akkor írtál mikor kérdeztem felöled. Arra gondolsz?

szilva!
Dehogy adom fel!!! Bár meg kell hagyni kb két percre eszembe jutott, de aztán rájöttem, hogy az nem én/mi lennénk.

Még annyira öreg nem vagyok, remélem sikerül legalább két babát összehozni. :) Most már szertnék ezen túl esni, hogy aztán a jövöbe nézhessünk.
Sajnos nem akar a kis drágám elhagyni... :cry: :cry:

Ja és van egy nagyszerü férjem,akit imádok, úgyhogy most csak erre gondolok, mennyire szerencsés vagyok vele. :)
susy75
 
 


Szilva :)
Kínaiban én is keresgélek, de eddig nem nagyon találtam csak felsőt, de arra nincs szükségem, mert egy csomót tudok hordani a régiek közül is, meg kaptam a tesómtól kettőt, ami kimondott kismama, de még mindig lebernyegnek érzem magamon (pedig az egyikből már be is vetettem egy kicsit).
Majd még körülnézek. Szoknyát találtam volna a kismama boltban is, de hétezer ft volt. Eldobtam az agyam. Három hónapra tudom használni.
Boldit meg hízlald! Én is gyorsan bekaptam egy banánt, hogy ne éhezzen a gyerkőc délig.

Kép
Kép
tiza
 
 


Szilva :D

Olyan szépen írtad, pont így érzem én is, mióta megtudtam, hogy ott kucorodik a hasamban a kis drágánk tényleg eufóriában vagyok!!!!!
Sztem még az is benne van, hogy aki kiböjtöli és tényleg hónapról-hónapra bizakodva várja a gyermekáldást, az jobban is becsüli ezt az állapotot!
Amúgy kicsit én is bevallom, hogy beparáztam Boldi karcsúságán...
az nem baj lányok, hogy én 17 hetesen még csak egy kilót híztam :?: :?: Pedig eszem rendesen :(

Tiza :D

Csatlakozom! A kismama boltok kínálata lehangoló és sokszor drága is, vagy a férjem szerint (igaza van) bohócnak öltöztetikma kismamikat...

Susy :D

Hajrá :!: :!: :!: +++++++++Veled vagyunk!!!!

Tündi :D

Jó, hogy itt vagy!

Bogáncs

Kép
bogáncs
 
 


Susy :)
Ezaz :) :)
Remélem beavatkozásra nem lesz szükséged...

Tiza :)
Én is éppen táplálom Boldit, egy jó kis fokhagymás sült oldalassal :P
Hát akkor már tanácstalan vagyok, hogy hol vegyél magadnak valami nacit. Csak aztán, nehogy egyik reggel arra eszmélj, hogy bugyiban kell menned dolgozni :twisted:
Apropó, meddig fogsz dolgozni????????
Jaaaaj én még másfél hónapig húzom az igát :evil:

Kép
Kép
szilva069
 
 


Szilva :)
Én is kb. addig dolgozok. Úgy számolgattam, hogy olyan május vége felé elkezdem kivenni a szabikat, aztán majd június elején pár napra be kell mennem egy kicsit. Remélem azelőtt nem akar megszületni a bébink.

Bogáncs :)
A 20. hétig nem nagyon kell hízni, úgyhogy legyél nyugodt.

Kép
Kép
tiza
 
 


Bogáncs :)
Egyetértek, hogy mi, akiknek ilyen sokat kellett várni a babára, és ilyen rögös úton jutottunk/jutunk el idáig, biztos, hogy sokkal jobban értékeljük a dolgokat.
Jaj, ne parázzatok. NEKEM mondták, hogy Boldi soványka, de szerdán megyek 4D-re (tényleg írtam már?), és megkuksizzuk, hogy tényleg olyan karcsú-e a lelkem. Remélem nem fognak lehangolni.

Kép
Kép
szilva069
 
 


Tiza :)
Sorstáram!!!!! Pedig már el tudnám képzelni magam minden nap otthon :P Úgy el lennék...
Ráadásul rengeteg a munkám, nehéz betanítani a helyemre a kolleganőmet. Attól tartok sokat fog csengeni a telefonom :(

Kép
Kép
szilva069
 
 


Szilcsi :)
Néha én is elgondolkozom, hogy jobb lenne otthon, de sajnos annyira balfaszok a kollegáim (bocs), hogy csak rendbetéve a dolgokat merek elmenni. Így is fog csörögni a telcsi otthon, ebben biztos vagyok.
A jó idő miatt is kívánkozom haza, de attól is félek, hogy hosszú távon unatkoznék vagy elkezdenék költekezni vagy halálra nassolnám magam. Így is lesz otthon egy jó hónap, azalatt pihizni és olvasni fogok a szomszédos parkban, ahol azelőtt futottam, most meg gyalogolok.

Kép
Kép
tiza
 
 


Tiza :P
Nekem biza lenne mit csinálnom otthon. A ház és a kert elbírna egy kis tisztogatást, de egyre kevesebbet tudok csinálni, így örülök, hogy a hétvégi takarítást meg tudom csinálni.
Óóóóóó örülök, hogy nem csak én vagyok pótolhatatlan a munkahelyemen :twisted:
Én most is dolgozom :(

Kép
Kép
szilva069
 
 


Szilcsi :)
Én is dolgozom, de már csak 50 percig!
A kertet én már nem vállalom, ezért tiszta gazban van, hiába nyaggatom a férjem, hogy hozzon már valakit, aki megcsinálja. Nem kellene túl gyakran. Érdekes a metszést, permetezést meg tudja oldani.
Én a takarítástól is jól elfáradok, ezért két napra szoktam elosztani, de ma meg kell csinálnom, mert holnap ismét túrázni megyünk és már iszonyú a lakás.

Kép
Kép
tiza
 
 


Tiza :)
Azt a kis időt már ki lehet bírni :P Én négyig nyomom, de egyre kisebb lelkesedéssel.
Hmmmm érdekes... a túrázás megy, bezzeg a takarítástól kifáradsz :twisted:
Szép időt kívánok holnapra, mára pedig eredményes takarítást :P

Kép
Kép
szilva069
 
 


Szilcsi :)
Ezt én sem értem. Gyalogolni, tornázni tudok, a takarítástól meg kivagyok. Mondjuk ennek az az oka, hogy a takarításnál sokszor kell lehajolni és emelni is, ez a kettő pedig nagyon fáraszt.
Neked is további szép napot és hétvégét (habár az nagyon rövid lesz.)!

Kép
Kép
tiza
 
 


Gtünde

:oops: De égő. Szóval ezért vagyok rózsaszínnel írva. Rá nem jöttem volna. Azt hittem csak segíti a jobb tájékozódást, hogy ne folyanak össze a sorok.

Tiza

Nekem se az UH-on mondták meg, legalábbis biztosra a 18. héten még nem tudta megmondani a doki, hanem a magzatvízvételnél ugyi megnézik, hogy milyen lesz. Akkor mondták meg.

Bogáncs

A 18. hétig én is csak egy kilot híztam. Aztán jött a húsvét, meg elkezdett nőni a pocim, azután jött rám 3 kilo. Most tartok összesen 5 kilonál.

Eddig én is csak két dolgot vettem, ami kimondottan kismamiknak való.Egy halásznadrágot, meg egy felsőrészt. Itt Szhelyen össz-vissz 2 kismama bolt van, de elég gyér választékkal, és én sem nagyon akarok sok mindent venni, mert utána nem tudok velül mit csinálni. Csak a legelkerülhetetlenebb dolgot veszem meg. A csípő nadrágjaim még összeérnek a pocakom alatt. És én mindig XL-es polokat szoktam venni sportoláshoz, azok meg bőven jók még a 9. hónapban is.

Tímea
KépKép
KépKép
tímea34
 
 


tímea, örülök, hogy már jól vagy, és nem látogat rókakoma. :D

nekem ma reggel nagyon rossz volt a közérzetem, mintha keményedett volna a hasam, és félóránként kellett mennem wc-re, de mindig csa pár csepp jött. :( Felfázval nem lehetek, mert tegnap nézte a védőnő a vizeletemet :?
Aztán vettem be magne b6-ot, aludtam egy nagyot délután, és már jól érzem magam :D
Mi lehetett ez, talán nagyon nyomta a hólyagomat a babó?

Nálunk is kevés kismamabolt van, és rettenetes drágák :roll:
Pedig kell vennem pár dolgot, mert már a nyári trikóim is szűkek a pocimon :roll:

Kép
mona76
 
 


gtünde!
lészi tegyél vissza a táblába! Megjegyzéshez pedig 2 angyalka :cry: , nem kell részletezni.
Köszi!

szilva!
most megnéztem megint a táblát látom nektek se volt gyertyás menet mire összejött ez a pocaklakó.

Mindenkinek boldog terhességet kívánok! Néha bekukkantok.

Nem tünök ám el, remélem pár hónap múlva megint ide fogok tartozni!!! :lol:

Susy
susy75
 
 


Mona

Nekem is szokott keményedni a pocakom. Állítólag ez normális, mert nő a méh. Csak arra kell figyelni, hogy egy nap 10-nél többször ne forduljon elő, és egy ilyen ne tartson 1 percnél tovább. Meg utána én mindig érzem, hogy mozog a babó, úgy hogy akkor megnyugszom.

Tímea
KépKép
KépKép
tímea34
 
 


Tiza, Szilcsi
Juj, ti munka hősei vagytok! Hát én nem :D 1 hét még, aztán itthon :D

Kismamaruhák
Hát itt Bp-en olyan tutti a választék, hogy nekem állandóan le kell beszélni magamat a vásárlásról. Meg normál boltokban is divat most a mell alatt elvágott fazon. Én is azokat részesítem előnyben, amiket szülés után is tudok majd hordani

Holnap megyünk babakocsi és bababútor - nézőbe! Nagyon tutti lesz :lol: Ez még csak körbeszaglászás, vásárolni majd 1 hónap múlva akarunk.

Kép
Kép
emma1976
 
 


Emma :)
Kíváncsi leszek, hogy megtudjátok-e állni, hogy nem vesztek semmi??????????
Mi is csak "szétnézni" akartunk 1 hónapja, és meg is vettük a babakocsit. Olyan tuti érzés volt, és annyira tettszik :P

Susy :)
Szeretettel várunk mielőbb vissza :P

Kép
Kép
szilva069
 
 


Sziasztok :D

Már rég nem írtam, de betartom a doki utasítását, és már remélem nem sokáig kell feküdnöm.

Susy :D
Nagyon sajnálom, ami veletek történt, pedig olyan jó lett volna együtt haladni! De én is csak azt tudom mondani, hogy ha megcsinálták a szükséges vizsgálatokat, akkor ez csak egy szerencsétlen véletlen, hogy egymás után kétszer is így alakultak a dolgok, és próbálj meg a következőig megnyugodni, feltöltődni, optimista lenni, és minél többet pihenni. Drukkolok nektek :D

Tündi :D
Tarkóredőt nem mértek? Én is a jövő héten leszek 12 hetes, és nem tudom mik lesznek, de kedden megyek a védőnőhöz, meg a dokihoz is, majd kiderül.

Timi :D
Gratulálok a kisasszonyhoz! Hát ettől tartok én is, hogy te milyen rosszul voltál, és kislányod lesz, nekem meg semmi bajom, és mindenki azt mondja, hogy tuti kisfiam lesz, pedig mi kislányt szeretnénk. De azért nem hagyjuk a kórházban, ha fütyis lesz se!

Puszi mindenkinek. Hajrá!
boboka4
 
 


Boboka
Nyugi! Simán lehet lányod! Én sem voltam rosszul.

Susy
OK! Betettelek a másik táblába. Persze, nem örömmel. :( Viszont örülök, hogy nem adod fel. Nem is szabad!! Sok-sok erőt kívánok Neked!!

Tiza, Szilcsi
Hát, én több ruhát is vettem. :oops: De hát még egy babát szeretnék, akkor úgyis tudom őket hordani. Meg arra gondoltam, hogy a nacik, meg a farmerszoknya derékrészét - ha már nem leszek pocakos - átalakíttatom. Anyukám tud varrni, majd vele csináltatom meg. Bizti örülni fog. Hihi :) Ja, én két gatyót vettem, és nekem nagyon tetszettek. Na, meg úgy voltam a dologgal, hogy végre pocakos vagyok, nem spórolok ezen. :)

Timi
Semmi gond. De ha jól megnézed a táblát, akkor láthatod, hogy a fiús mamik kékek, a lányosak rózsaszínek, akiknek meg még nem tudni, azok fehérek.

Emma
Jó nézelődést! Azért én is kíváncsi leszek, meg tudod-e a vásárlást állni. Én egész jól bírtam. :) Már nem is emlékszem, mikor kezdtük el a bevásárlást, de még most sincs vége. :lol:

Tiza
Szerintem nézd meg a Garai utcai boltot is, hátha.. Na, meg turikba is érdemes bekukkantani.

Szilcsi
Bizony, klassz a terhesség. Nekem annyiszor hiányzik, olyan jó volt, imádtam. Meg tök büszke is voltam, hogy egy kis manó lapul ott bent. Na, de majd ha Fici elmúlt 1 éves, nekiugrunk öcsi/hugi-gyártásnak. :lol:

Tündi
Aztán csak óvatosan azzal a tanulással, nehogy úgy járj, mint Babcsi. :) Mit tanulsz egyébként??
gtünde
 
 


Lányok :)
Dzsuleeról senki nem tud semmit?? :roll: fura, hogy nem jelentkezett az utóbbi napokban...

Baboka :)
ez a rosszul vagyok=lányom lesz érdekes dolog, mert én is olvastam , hallottam róla, de azóta nagyon sok helyről cáfolták...végül is az a lényeg, hogy egészséges legyen!

Susy :)
Remélem, hogy karácsonykor már ti is kiságyat, s babakocsit fogtok vásárolgatni!!!

Tiza, Timi, Bogáncs, s a többiek :)
Hogy csináltátok a +1 kg-ot a 17-18-dik hétig?? nálam már ma reggel egy kilóval többet mutatott a mérleg, mint múlt héten :oops: pedig nem érzem úgy, hogy sokat ennék, viszont délutánra állandóan fel vagyok fújódva...hát nagyon remélem, hogy nem ilyen ütemben fogok haladni :shock:

Kép
Kép
Kép
szilvia72
 
 


...itt vagyok, jelen, pont 3 mondatnyira voltam az "elküld"-től, amikor apuci jelezte, hogy kéne valami táp a kis családnak, úgyhogy már sercegett is a "házi" halrudacska rizzsel...;-))...de most újra itt vagyok és már nyomom is az "elküld"-öt:)

Suzy,
én is még egyszer BAZI NAGY energiabombát gyúrogatok itt, mingyá kilövöm felétek, úgyhogy csak bírjátok szusszal a gyerekgyártást! Viccen kívül, örülök, végigolvasva az utolsó 5 üzeneted, határozottan javulónak tűnik a hangulatod tendenciája, ami alapvető feltétele a továbbmenetelnek:))

Mona, Tímea,
pont azt akartam én is javasolni, hogy nézzetek be a sima ruhaüzletekbe, mert momentán mintha a kismamadivat lenne a trend, de komolyan, a barátnőim arra panaszkodnak, hogy "tehertelenül" nem is áll jól nekik a cucc, szóval én pl. bementem a Promodba, meg a C&A-ba, nameg persze a kínai piacra (merthogy télleg az az egyik legjobb lelőhely!:) és szanaszétvásároltam magam, utána majd a a neten tök jól el lehet adni azokat, amik amúgy nem állnak jól. És akkor el is hangzott a 3. javaslat: INTERNET (babaszoba.hu; babaapro.hu és egyéb babás oldalakon nagyon jó kis cuccok vannak)

gtündi,
oké, köszi a híradózást, még nem kaptam számot, majd akkor küldjed (de az sem tragédia, ha majd jelentek a hazaérkezés után)
Szeretnék reklamálni, hogy nem kaptunk képeket Ficiről!

emma,
jelzem, egy 30-40- ezernél többe sztem sem fog kerülni az a holnapi "nézelődés";-) Ha van kérdésed, hogy mit hol, milyet, stb, csak gyere, nekem biztos sokat segített volna, ha valaki artikuláltan elmondja a szempontokat bizonyos dolgokkal kapcsolatban (és akkor biztosan nem azt a szuperremek/nagy rakás szar babakocsit vesszük meg...)

boboka,
nem szedsz elevitet vagy valami kismamiturbotablettát? Mert én pl. Elevitete szedtem és rókakomát max. az állatkertben láttam (...meg a Szigeten)

bogáncs,
micsoda!Hékás! Én akartam infókat szipolyozni, oszt most ezek szerint én leszek az infószerző? Na, szép!;-))
Amúgy csütörtökön folytatódott az "Aki bújt, aki nem, de hol?" című csehszlovák börleszk sorozatunk, melyben az exmargitos doktrobá bejelentette, hogy mégsem engedélyezik neki a szülést a SOTE II-őn adminisztrációs (felelősségrenemvonhatóság) okokból, s melynek következtében a minap szült kismamájával megérkezve a helyszínre felajánlották neki, hogy leülhet a folyosón (kalandos lehetett szegény anyukának ott megtudni, hogy mással töltheti eme magasztos pillanatokat), úgyhogy mehetünk a helyileg illetékes kórházba (ez az én esetemben a Flór Ferenc, ahol sem ő, sem én nem jártunk még életünkben persze), majd amikor aznap du nekiindultam volna, hogy a Margitos és a SOTE-s után a Flór F-ben is keressek egy szimpatikus szülésznőt és terepszemlét tartsak, telefonált, hogy úgy tűnik mégis engedélyezik (igen, jól értitek, mindezt 1 napon belül, bocs: 1 délután leforgása alatt), szóval most elvileg maradunk, de asszem ez már csak akkor fog kiderülni, amikor mi is ott állunk az ajtóban...olyan izgis, fú!;-)

Amúgy a SOTE nagyon modern, tiszta, kicsit túl műszerezett nekem (még kiskockás függöny sincs, hogy egy picit elvegye a kórház érzetet), viszont tutti biztonságban érezheted magad. Ami nem annyira fasza még, hogy egy 6 ágyas vajúdóban kell kezdeni az akciót, de állítólag ha "komolyan gondolod", hamar átkerülsz egy szülőszobába, amelyek mindegyikéhez van saját budi és fürdőszoba, ami tapasztalatból mondom, hogy igen jó dolog:) Ami tök jó még, hogy a protokoll is elég laza, inkább doki- és szülésznőfüggő, aki az én esetemben szupersztár (legalábbis, amit az 1 órás randevúnkból le lehetett szűrni), nem kell reflektorozni szülés közben, nem kell rögtön elvágni a köldökzsinórt, lehet változtatni a szülőpozitúrákat ésszerű határokon belül. A gyerekágy elég szigoró, de ezt én őszintén szólva nem bánom, legalább kicsit lehet pihenni és a manók is nagyobb biztonságban vannak (az Istvánban, ahol előzőleg szültem, a 6 ágyas rúming in egy brutál kiképző táborral vetekedett, főleg, hogy a mi szobánkban feküdt Kolompár Kevinke anyukájával és a hozzájuk tartozó átlag 15 fős látogató sereglettel), a babák egy ágyban anyucival, látogatási időkorlát nincs, tessék, szoptassál és pihenjél nyugodtan...:-o..én spec. a végelgyengülés határán érkeztem haza és egész éjszaka rázott a hideg a fáradtságtól. Nem volt jó.

Na, abbahagytam, ha valaki még kérdezett volna, de nam kapott választ, reklamáljon!
dzs.
dzsulee
 
 


Dzsulee, Szilva :D
ha esetleg reggel benéztek, mondjátok lsz. mit-hol.
Megyünk a Váci útra a Brendonba, azt a tanácsot kaptuk, hogy babakocsi ügyben ott tájékozódjunk, aztán ha lehet máshol vegyük meg. Meg a Soroksári útra a Baby - Outlet -be (ami Megatoys volt). Szóval kérdés: hova még?????
Ja, biztos, vmit veszünk, de csak apróságokat, mert a kocsi meg a bútor a legnagyobb kiadások, és az áprilisi ktsgvetés nem bírja el.
Majd jövök beszámolni, kikérem a véleményeket, aztán pár hét, és megrendeljük a cumókat

Hú csajok, mennyira xarul aludtam!! Ilyen még nem volt! Kicsikém vhogy végig a hugyhólyagomon trónolhatott, mert 6x mentem pisilni! Ráadásul Zalán is 4x felébredt és műsorozott utána. Tökre sajnáltam, hogy ő is alig alszik. Tegnap is rengeteget ficánkolt, nem tudom mikor pihizik...

Kép
Kép
emma1976
 
 


Dzsulee :D

De szedek Elevitet. Rá is van írva, hogy csökkenti a hányingert, stb, csak nem minden reggel szedem be, és akkor sincs semmi tünetem.
Ti hogy szeditek(szedtétek) ezeket a vitaminokat. Minden nap?

Puszi mindenkinek. Hajrá!
boboka4
 
 


Suzy :)
Nem csodálom, ha benned van a félsz egy újabb terhességtől, de nagyon erős vagy, és folytatod tovább. Esetleg ha megnyugtatna, még egyszer megcsináltathatnád a vizsgálatokat.

Timi :)
Örülök, hogy már nem vagy rosszul!

Munka: én is május végéig dolgozom, de már itthon lennék.

Lány = rosszullét = nem igaz :lol:

Kép
Kép
Kép
h.nelli
 
 


emma,

most sikerült ide ülnöm, gondolom már nekiindultatok, úgyhogy akkor most nem okoskodom, majd este jelentkezz, hogy mi volt (a Brendonnal kapcsolatban ez a pontos instrukció, azaz, hogy tájékozódni oké, de vásárolni nem igazán) és megdumáljuk a javaslatokat

bobóka,
mi az első terhességnél végig szedtük minden nap (fel is csusszant +25kiló), most pedig az első 4 hónapban, minden második nap, sztem ez az optimális adagolás és időzítés, valójában addig minden olyan eldől, ami miatt szedni kellene azt (mást még persze lehet) és anyuci sem árt, ha csak vizilónak érzui magát, nem elefántnak...;-))..most 14-nél tartok, de Bora már most nagyobb, mint Zsófi, amikor megszületett...(ez is érdekes, hogy ugyebár azt terjesztik, hogy ezektől a tuningoktól óriásbébik keletkeznek, ehhez képest, mint írtam, most csak rövid ideig szedtem és kevesebbet, mégis nagyobb a kölök, mint a msáik, akinél végig)

csokoládé,
dzs.
dzsulee
 
 


Sziasztok!
Én még új vagyok itt, 2 hete kértem tanácsot tőletek, mit tegyek, hogy mihamarabb teherbe essek - februárban hagytam abba a fogit - ,és képzeljétek el, pozitív lett a teszt most pénteken!!! Egy hete még negatív volt...De most már 1,5 hetet késik, fáj a hasam lent, fáj a mellem néha és émelygek kicsit. Ez már tuti! Ugye? De megyek dokihoz a héten. UH már kimutatja szerintetek? Úgy számotam, hogy 3-4 hetes lehetek.

Andi
Kép
cicabogár
 
 


Cicabogár,

ÉJÁÓ!
Kezdetnek nem rossz;-)), tutti majd akkor lesz, ha látsz dobogó szivet, de sztem ha 1,5 hetet késik, akkor mire eljutsz a dokihoz egy petezsák+megvastagodott mnykahártya dukál!:))
Kapaszkodj csíra!

üdv,
dzs.

u.i.: jut eszembe, ilyenkor (mármint az én időmben) szoktatok hasas képeket feltolni a többiek "rémisztgetésére", ugye?...;-)...No, akkor nesztek, rakom én is, nem tudom meddig látható még eme ritka természeti jelenség, az egypupú és a viziló kereszteződéséből született vizidzsuló... Kép Kép Kép Kép
dzsulee
 
 


Dzsulee :)

Így gondoltad? :lol: :wink:
Kép
Tök jó néző' ki! :D



Pussz mindenkinek!
Kép
Vendég
 


Dzsuleeeeeeeeeeee!
Írtó csinos és trendi kismama vagy! :lol:

Szóval nagggyon visszafogottak voltunk, egy rövidujjú és egy hosszúujjú bodyval tértünk haza.
Viszont beleestünk egy jó drága babakocsiba:
Peg-Perego Pliko P3 - a világoskék változat - wow! Várom a kommenteket...

Kép
Kép
emma1976
 
 


dzsule, nagyon csini kismami vagy :wink:

emma, én is abba a babakocsiba vagyok beleesve :D , a világoskékbe, és a barna-narancssárgába :D

Kép
mona76
 
 


Mona
Ez a típus - úgy tudom,- csak piros és világoskék van.
Ez a Pliko P3 naked MS.track - te is azt nézted?
És Brendon-on kívül lehet kapni vhol?

Kép
Kép
emma1976
 
 


Dzsulee!
Köszönöm az energiabombát! :lol:
Jól áll neked a nagy poci!

Még mindig semmi.. :cry: kedden megyek dokihoz, gondolom akkor vagy szerdán kórház.

Jó éjt!
susy75
 
 


Stét kívánok mindenkinek,

ó, köszönöm a bókokat, bezsebeltük, azért ezek a válogatott jó képek, gondolhatjátok....és ennyi van belőlük összesen;-)

Gyugyi,
így:), csak kicsit hosszabb leíró résszel;-)

emma,
hohó, nya, képzeld nekem volt eltéve az egyik piros 2 héten keresztül:)), pont a váci úti Brendonban. (mona, ez a tavaly előtti modell, ebből csak világos kék és piros van, viszont asszem 120-ért odaadják szemben az ideiekkel, emelyek 170-180 körül vannak. Úgy emlékszem, hogy a váz színén kívül még van 1-2 technikai különbség is, de nem 50-60 rugónyi)
Amúgy nekem a Chicco ct 01 autófixes változatából a "blue cream" volt a vágy titokzatos tárgya, ami végül a befutó is lett, mert alapvetően ez is 175e Ft, de valaki megrendelte olaszországból, aztán meggondolta magát és meg lecsaptam rá 125-ért (ebbe anyóspajtiék születési ajándékutalványa is belekalkuláltatott), lényeg, hogy mindketten jó úton haladtok, buksisimi, első babás kismamákhoz képest nagyon jó választás a PP Pliko P3, össz egészében sztem a 3 LEGFONTOSABB, hogy:

1. könnyű legyen a váz!!Alumínium! (nagyon fontos, higgyétek el, csak ilyet nézzetek)
2. könnyen, lehetőleg 1-2 mozdulattal lehessen nyitnicsukni (különben az ember naponta többször küld el sokakat nagyon messzi, csúnya vidékre, amikor indulni kell, kezedben 2 csomag, kiscipőt felvenni, jaj a sapka, gyerek maradj, itt ül! atyaég, hol,melyik rudat kell kirúgni, betámasztani, meghúzni, betolni?.... főleg ha több gyerekre terveztek az első éppen rohangálni fog, amikor a másodikkal a kezünkben próbálunk egyensúlyozni, elég fontos szempont)
3. variálható legyen:
1 babakocsi váz+a különböző csatlakoztatható cuccok (ez meg azért kell, mert a váz relatív kis helyen elfér összecsukva, a rákapcsolható dolgokkal meg elkerülhető, hogy a gyermeket a hordozóból ki, babakocsiba be, vagy ha éppen elaludt, be akarsz ugrani a boltba 10 percre, csak kicsatt, becsatt)

ahoj,
dzs
dzsulee
 
 


suzy,

kiktartás, annyira menő vagy, hogy jössz és írogatsz és lelkesedsz, miközben sokan (érthetően akár) begubóznának és utálnák a világot! Nagyon bírom a konstruktív hozzáállást, sztem csak így lehet győzni, mindegy miről is van szó! Meglesz a jutalom, ha műtét is kell, ez csak a nehezítés, de ha túljutsz az egészen igyál (helyettem is) egy üveg Martinit plz és lapozz egyet!
üdv,
dzs.
dzsulee
 
 


Dzsulee :D

Először is piszok jól nézel ki, vagány pocakos vagy!!

Másodszor: nagyon köszönöm az infókat!!!! Jókat írtál, kezdek tisztán látni! Annak én is örülök, hogy szigorú a gyermekágy, de itt mit takar ez pontosan? :roll: :?: Látogatás, este baba-elvivős?
Na, én pont a Te istvános élményeidtől tartottam, amúgy sem vagyok egy bajnok alvó..., de ez a jövés-menés...

Komolyan drukkolok Neked,hogy most már véglépp a II. női legyen a célálomás!!(már csak önzőségből is..., akkor mindent jól kitapasztalst előttem :P )

Lányok!

Köszi a megnyugtató szavakat hízás ügyben...Már kezdtem be...ni :oops:

Bogáncs

Kép
bogáncs
 
 


Csajok!

Elevit: én pl kezdetektől, meg már a kivitelezés időszakában is :oops: végig szedtem és szedem, így sikerült 1 kg feldobni, szal sztem ez is inkább alkati, eseti jellegű a dolog :P

Bogáncs

Kép
bogáncs
 
 


A háziorvosom azt mondta, hogy ma reggel hallotta, mégsem kell majd fizetni a szülésért, ha máshova megyünk. Pontosan nem tudom, hogy ez a majdani terhesekre is vonatkozik, vagy csak a most terhes anyákra, de ez még majd kiderül. Remélem, júliusig nem fogják ezt még összevissza módosítani.

Dzsulee :)
Tényleg nagyon jól nézel ki :lol:

Suzy :)
Drukk, hogy ne kelljen műtét!

Elevit: én is végig szedtem mindkét terhességemnél, és nem lettek nagyok a lányok. 2,5 kg - 3,5 kg. Tényleg alkati kérdés ez.

Kép
Kép
Kép
h.nelli
 
 


bogáncs,

szigorúság alatt azt értem, hogy miután apuci szülés után jól megnézte és megdögönyözte a legújabbat, anyuci+baba szépen elvonulnak a gyerekágyra, ahova onnantól idegen bácsinéni be nem jöhet, anyuci - ha kedve tartja :P - kifáradhat a látogatókhoz valami külön helyiségbe, de baba ekkor is megy az üvegfal mögé, bacimentes övezetbe, oda lehet neki integetni meg üntyümpünytyüm, aztán majd 3 nap múlva, ha hazamegy a kis család, jöhet mindenki és ízekre szedheti:). Az éjszakákról meg az az elmélet (számomra nagyon szimpatikus módon), hogy ha akarod beadhatod, ha annyira jó erőben vagy, kikérheted, lehet akár napközben is beadni pár órára, ha épp akkor jön rád az aludhatnék, szóval állítólag elég rugalmasak, de ez is majd akkor derül ki persze, majd szállítom az infókat. Lényeg, hogy nincs kötelező rúming in, nem kell magad leköpnöd ha egy kicsit aludni is szeretnél mielőtt hazamész és indul az IGAZÁN nagy menet :shock:
hát valahogy így...
dzs
dzsulee
 
 


Dzsulee kedves

Minden szavad szentírás..kedves barátnő szült ott decemberben minden így volt ahogy mondod... :) Ő is beadta éjszakára, legalább tudott pihenni, nem néztek rá gyilkos szemekkel...sőt akárhányszor áttolta a csecsemősőkhöz kérdezni azok válaszoltak jupii :)

család valóban sehová se, kivéve ha egyágyasban vagy...bár érdekességképp említem hogy az egyágyasak egy emelettel feljebb vannak a női osztályon, és mikor kihozod a csecsemősőktől a kismakit mégiscsak emberek közt kell végigtolni keményen...mig én ott figyeltem laparoszkopiás szórakozás céljával megfigyeltem az eseményeket :)

Hja és valóban éberek a gyerekágyas nővérek megpróbáltam becsempészni magam (hálóingben egy emeltről feljebb ) a barátnőmhőz, hisz pont eygszerre voltunk bent, kiszűrt az éber nővérke és felzavart, miután hosszan zagyváltam hogy eltévedtem...hihető nem? :wink:

Na ki gondolta volna Bogáncska, hogy lesz előtted információnk igaz? :wink: dzsulee töri nekünk az utat... :lol:
Vendég
 


emma, bocsi, én tényleg összekevertem másikkal a bkocsit :oops:

dzsule, szerinted miért nem érdemes vásárolni a Brendonban? :wink:

Kép
mona76
 
 


Szilvia!
Nagyon remélem én is, hogy ihgazad lesz a karácsonyi vásárlassal kapcsolatban

dzsulee!
Köszönöm, hogy így látod!
Pedig meg kell mondjam egy kicsit haragszom most a világra és iagazságtalannak tartom. De begubózni nem akarok.
Persze, hogy írogatok, hizsen ezalatt a pár hét alatt megszerettem ezt a kis csapatot. :wink: Mindig olvasom mi van veletek!

Kézeljétek nem görcsölök semmi bajom, viszont most elindult valami barnás belölem!
susy75
 
 


suzy,
...hátha, jó lenne legalább a kórházat megúszni. Tényleg, ha magától jönne, nem is kellene bemenni? gondolom azért ennyire nem egyszerű...:(

mona,
azért mert naggyon vastagon fog a cerkájuk sajna a legtöbb cuccot illetően, persze ha Pegperegot szeretnél venni, azt máshol nem is nagyon teheted meg, mert ha minden igaz visszavonták a forgalmazást a többi cégtől (mármint maga a Brendon).

Amúgy babakocsivásárlók!
Nézzétek meg a Jané márkájú kocsikat, mert sztem azok is elég menők, csak egyelőre kevés helyen árulják, de sokan pont április végére ígérték (pl. Minimanó) Addig nézegessétek a weben.
Amúgy a lehel úti babakocsi diszkontban is elég nagy a választék (nem csak babakocsi van, bútor is, egyéb) és talán valamivel olcsóbbak. Legalábbis a Chicco ott olcsóbb lett volna, meg a múltkori kocsit is ott vettük, továbbá mindkét gyerekágyat.

lmami,
én is hallottam az 1 emelettel feljebbi 1ágyasokról, mókás elképzelés, hogy bármi van, 1 emeletet toligálhatod a manót (meg magadat, mert ne felejtsük el, hogy mi sem leszünk maratoni formában) valószínű maradok az 5 ágyas táboriban, nem baj az, ha van társaság, engem más gyereksírása nem tud ébrentartani, ha egyszer elkap az aludhatnék...
És nagyon helyes, legyenek csak éberek azok a nővérkék, nehogy mindenféle renitens laparos belopózzon, aztán randalírozzon a friss husik között :lol:
dzsulee
 
 


sziasztok!

susy!

örülök hogy talán megindult a folyamat és remélem nem lesz szükség kórházra!
nagyon sok kitartást és mielőbbi babát kívánok neked!
én pedig teljesen beleéltem magam abba hogy majdnem egyszerre fogunk szülni de szerintem is karácsonykor már ti is a kiságyakat fogjátok nézegetni!!!!
remélem minél hamarabb lesz egy pocaklakód!!!DRUKKKKKKKKKK!!!

boboka!
de mértek tarkóredőt is 1.9mm lett és azt mondták ez jó!!!!
de azóta már voltam biokémiai vérvételen is ami szintén nagyon fontos a rendellenességek miatt és ezt a 16. héten újra ellenőrzik!!!!
sajnos az émelygésem nekem még megvan de főleg este és sikeresen le is fogytam 3 kg-t!!!!

sok sikert a vizsgálathoz és bizti minden rendben lesz!!!!

gtünde!
sajnos lesz két szigorlatom amire elég sokat kell tanulnom és lesz még néhány szóbelim is!!!
amúgy pedagógiát tanulok és ha minden igaz akkor tanítónéni leszek!!!!
de van még 2 évem!!!

dzsulee!
nagyon csini kismami vagy!!!

wish és barbi!
utólag is nagyon sok örömet és sok-sok tejcsikét kívánok nektek !!!!
gratulálok a kismanókhoz!!!!!!

többiek!!!
mindenkinek szép napot!!!!

tündi23
 
 

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet: